|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
nie mam nic dobrego do nawilżania - wchłaniającego się - do tej pory miałam oleje plus żel hialu - ale na dzien nie bałdzo a na noc tera kwaski zatem w roli nawilżacza zgłaszam się do kolejki - tylko czy on nei ma nic w sobie zakazanego do trądzikowej - chyba nie z tego co pamiętam - bo np wiem ze masła shea nie moge - i miliona rzeczy które tylko jak widzę to jestem w stanie sobie przypomnieć czy to mi słuzy czy nie |
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
Zaspokajałam się
|
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogarniam groupona to i ciekawa jestem
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak Ewuś pisz - w ogóle gratki za upolowanie fajnego kupona - powiedz w jakim mieście - toto było - dla mnei to ważne bo mam groupona na katowice - ale na razie wszelkie luksusa kasowałam - aczkolwiek nie zamierzam życ w ascezie całe zycie
|
|
|
|
#1805 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
No napisałam tylko słowo sexowny i ile ludziów się nagle łodezwało , łoczywiście to przypadkowy zbieg łokoliczności Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem, tylko zepsułam sobie wizaż w Mozilli- jak edytowałam odpowiedź to chciałam wykasować zdjęcia i chyba kliknęłam w ad block a potem znikły mi ikonki "Odpowiedz" "cytuj" itd,
Jednocześnie w laptopie w Mozilii wszystko było bez zmian, teraz uzywam Opery, ale jest denna. I nie wiem, co zrobić. Klikałam w ustawinia i opcje, ale tam nie ma nic na temat. Może trzeba się dostać do ad blocku, ale jak? I w ogóle jest do d...
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-02-27 o 20:27 |
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak będę się brać to dam znać Nic nie powinno Ci zaszkodzić, ale jak będę mieć wenę to przyjrzę się jeszcze raz składowi pod kątem trądzikowej.
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam zauważyć, że ja wkleiłam obrazek, i dlatego ludzi nie ma, bo nie chcą powiedzeć, że się nie podoba.
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
na balkonie jest prawie po kolana. Z dachu spada. Nie sprzątam tego i nie zapuszczam się w balkonowe rejony, bo tam atakują znienacka bryły zlodowaciałego śniegu wielkości dachówki.
może mają duuużo mebli do przetestowania ![]() Cytat:
![]() Raczej bym powiedziała, że to moja wina. Wkleiłam swoją mroczną facjatę i teraz na belce siedzą zewłoki zejśnięte na zawał
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic na to nie poradzę że odbiream rzeczy na pierwsze wrażenie - Gryx mi walnie wykład czemu tak jest i co to o mnie świadczy ale to na pewno nie jest przyczyna braku ludzi ![]() wąchałam dziś Anjo Rubikową DKNY - trochę kompotu w cąłkiem ciekawym wydaniu - "kosmetycznym" moze trochę drink jakiś - nie było złe - lepsze dla mnie niż pierwsza piramida Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-02-27 o 20:40 |
|
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Skoro się, to chyba nie lodami, no ale mam nadzieję, że się udało
Cytat:
Ju sobie wytłumaczyła po swojemu ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
![]() może kiedyś - mrrrrrrrrrrrr dobry mebel ważna rzecz Ves - co do mazideł - moje umięjętnosci niestety przy kremach padły - 3 próby 3 nieudane - ale robiłam co mogłam zeby zwyciężyć lenistwo - za to sera, toniki i inne co wystarczy wybełtać - bełtam i zbieram żniwo że jest ciut lepiej mam marzenie - zeby wreszcie nie musieć uzywac podkłądu - wkur...a mnie to scierwo na twarzy mimo iż uzywam delikatnych - wkur...a mnie mazianie sie kolorową mazią zeby mieć jeden odcien skory - nigdy idelnej miec nie będe - jestem skazana na taką aż do menopauzy - ale moze kiedyś na kremie łagodzącym rumień, naczynka sie skończy - marzę o tym - taki mój cel na wiosnę tylko wszędzie przeszkody -w kwasach alkohol i tak wszystko drogą eliminacji - ale dzieś jest swiatełko koniec marca daleko - przypomnisz mi skład - moze sama utrę - ten czwarty raz ? ehhh Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-02-27 o 20:48 |
||
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze ich nie przetestowali, tylko dziś dopiero?
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Sprzętu głównego nie znaleziono
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i dodatkowo 20% zniżki na inne zabiegi spa więc se wzięłam manicure spa, a co ![]() a i hotel był w Kotlinie Kłodzkiej Cytat:
![]() a z lokalnego katowickiego groupona korzystałam już sporo razy. Teraz np jest jakiś masaż w Katowicach w ofercie ale chyba nie kliknę, bo muszę oszczędzać Jestem głodna
|
||
|
|
|
#1819 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurcze jak sie nazywa ten zespół co go teraz wszyscy słuchają? co był koncert w krakowie w wakacje..wypadło mi zgłowy
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiecie, jak mi smutno- a właściwie jestem zła
Jeszcze teraz, kiedy mi padł wizaż w Mozilli, zastanawiam się nawet, czy to aby nie jakiś znak, żeby przestać się odzywać. Jestem dno techniczne i to mnie też wkurza i to, że W. mówi, że ciągle tylko mnie widzi przy kompie, ech- tu chyba ma racje
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś - wspaniałe takei oderwanie od szarego burego świata
a masaże kamieniami ciepłymi mozecie sobie robic z tżetem - na allu są tanio - w dzien ładnie wyglądają w szklanym wazonie jako ozdoba - a baj najt ![]() proste i miłeeeeeeeeee zresztą juz wiesz sama |
|
|
|
#1822 |
|
grozi wypollizowaniem
|
laski-a jak sie płaci za tego grupona? jak klikne to robie przelew czzy jak?
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra. Przemalowuję.
Chyba 2 mydełka już wystawię na sprzedaż ![]() Oczywiście robiąc sobie odlewki
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja chodze na Operze - wszystko działa a gdybyś Mozille od nowa instalnęła? tylko może zasięgnij drugiej diagnozy bo ja zawsze radzę sobie w ferworze złości i bezsilnosci tak po omacku samodzielnie - i nie zawsze się udaje lub tez czasem są to neipotrzebne zabiegi restart był ? pewnie w ustawieniach przeglądarki coś jest -jak masz siłę przez to przebrnąc to czytaj - kiedyś wchodziłam w kazde podmenu krok po kroku - uparłam sie że se poradze - poradzić poradziłąm ale za ch... nie pamiętam jak Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-02-27 o 21:18 |
|
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba CH 212- za ekspansywny i 1881- za obojętny Zamiast lisa będzie ocelot czy ktoś
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

) jadłam tam różne zdrowe rzeczy jak twarożki oraz rybki z ryżem dzikim oraz również chodziłam na basen i siłownię 

zresztą juz wiesz sama