|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
![]() Rachell miała rację- był jak poparzony- spojrzałam na niego bez klapek na oczach i decyzja o zamalowaniu i dla pewności wytarciu pumexem stala się oczywista
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ju - nigdy przenigdy nie słuchaj mnie - bynajmniej nie w kwestii malarskiej - klapki to mam ja - i pisałam ze jestem świadoma ze to mój taki nieartystyczny odbiór - jednak musisz patrzec na obrazy swoimi oczami/oczyma - pacz jak innych uwiódł boże przyszłam sie uspić mazidłami a tera mi ciśnienie skoczyło - ja kiedys pomyliłam psa z bażantem - jeśli już tak o moim postrzeganiu wzrokowym swiata mówimy - w życiu - przy lesie - nie jestem ani ociupinkę wiarygodna - no nic to - miejmy nadzieję ze to co powstanie po lisie będzie Cię satysfakcjonowało - bo inaczej walnę sie żeliwnym rondlem albo poucinam sobie paluszki Cięzko jest z obrazami - no bo niby wyjątkowa rzecz a jednak ma znaleźć nabywcę - ale ja zawsze byłam zdania - ze chocby mi 100 osób powiedziało że jest A to ja jeśli widzę B to nie przerobią mnie na A, (od kiedy to większosć ma rację, od kiedy to w obrazach jest jedna racja) bo a nóż widelec jest taki ktoś kto ma podobne paczenie na ten sam temat - trzymam się swojej wizji choćby skały srały, i "waż pierdział" o słit mader of dzisys - koniec dramatu akt pierwszy ![]() nie mogę - zabiłam lisa i to poparzonego
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-02-28 o 03:34 |
|
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1894 |
|
Raczkowanie
|
Fitam!
Goła (finansowo) i wesoła (fizycznie i duchowo) ![]() To ja Eenax tylko in cognito. (nie moge sie zalogowac na moje konto, zapomniałam hasła) Edytowane przez cassia_aurea Czas edycji: 2011-02-28 o 09:18 |
|
|
|
#1895 |
|
grozi wypollizowaniem
|
helo...jak mi sie nie chce
|
|
#1896 |
|
Wtajemniczenie
|
So Ci sieu nie chceu??
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- i niebezpieczne słowa w zawoalowany sposób w tagach, boję się
|
|
#1897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma możliwości, żeby ktokolwiekspowodował, że przestaję cenić obrazek, który uważam za udany- wiem swoje i już. Odwrotnie też. Na dodatek dzięki temu powstaje coś secesyjno- art decowego, co by nie powstało, jakby lis został. Cytat:
Ja na dzień dobry dostałam przesyłkę i z rozmachem przecięłam ją w pół- czego nigdy nie robię- niestety, że środka wypadła koperta w dwóch kawałkach- a była to koperta z pieniędzmi
|
|
#1898 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pamietam że pisałaś że znikły przyciski cytuj, odp - trzeba wejść do adblocka i wkleić w niego coś co znajdziesz na podforum technicznym w chyba podklejonym wątku, jakąś regułe wizaż coś tam, wtedy przyciski wrócą. nie wiem co ze zdjęciami, u mnie przy adblocku nie pokazywały się załączone zdjęcia, a że nie potrafiłam tego usunąć to w końcu adblocka wyłączyłam... kolory wizażu to chyba Twoje osobiste ustawienia? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
rzeczywiście, kto to wpisał? ![]() ------ też mi się nie chce....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#1899 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#1900 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
o rany, da się w ogóle skleić pieniądze? w sensie wiem, że się da ale czy takie sklejone można używać?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1901 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ciachnuiete mozna w banku wymienic..nawet ciachnięt na 100 kawąłków
|
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie na moje nerwy ![]() będę musiała je wymienić w NBP- ciekawe, czy jest już podjazd dla wózków
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry słonce świeci ja znowu nie poszłam do pracy nr 2 (ciekawe jak mi zapłacą za luty w związku z tym, skoro nawet tej marnej 1/4 etatu tam nie wyrobiłam ) ale dostałam tym razem smsa od szefa wystarczająco wcześnie żeby wrócić do łóżka. I tak właśnie zmarnowałam poranek |
|
|
|
|
#1904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale to to może ją ktoś szybko rozebrał ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale Ty masz z tą pracą, pospać nie dadzą
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1905 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
rili, nie wiedziałam tego, ale fajnie
![]() w przeglądarce w menu "narzędzia" klikasz "dodatki" i powinien być tam adblock, klikasz go i gdzieś w nim w puste pole wpisujesz takie coś: @@|http://*.wizaz.pl/* TU (wątek na podforum technicznym) napisane co można jeszcze zrobić daj znać czy zadziałało Cytat:
|
|
|
|
|
#1906 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda ![]() się zastanawiam czy bym tak potrafiła, tzn. unicestwić coś co stworzyłam , ale dzięki Bogu nie tworzę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
mnie , to się dopiero nie chce 100km za kierownicą w celu odbyciawizyty u dentysty ![]() no ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bardzo możliwe, bo to ta gościnna w kroku czymajcie kciuki za mojego sponiewieranego zęba , nie chcę być szczerbata
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno, adblock w narzędziach mam niezainstalowany, a z tego wątku już robiłam te ruchy. Wchodziłam w ustawienia wiadomości, tak, jak odnośnik każe w tym wątku i w ogóle kicha. I ja próbowałam, i Wojtek.
|
#1908 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale wtedy nie wymieniaja na 100 proc wartosci tego pociętego chyba...ale z połówkami nie ma problemu-tak samo jak z wypraną kasą
|
|
#1909 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
już tak zostaniesz na zawsze Złotą Kasią czy jednak wrócisz w dotychczasowym wcieleniu? Cytat:
Cytat:
![]() ------- jutro rano jadę złożyć wniosek o wpis hipoteki i popołudniu do banku uruchomić kredyt.... mam nadzieję że nie będzie żadnych problemów....... łącznie z pośrednikiem i podatkami i opłatami sądowymi zostało mi do wydania jeszcze parę tysięcy.... a później kolejne wydawanie na urządzanie..... zmiana mieszkania to jednak droga sprawa, tyle tych dodatkowych kosztów, nie spodziewałam się...... ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- no to już nie wiem co zrobić...
|
|||
|
|
|
#1910 | ||
|
Zakorzenienie
|
no nie?
![]() Cytat:
ale z drugiej strony to jest taka moja dodatkowa praca - na godziny, czyli nie ma pracy nie ma kasy ![]() za to do mojej normalnej pracy muszę zawsze chodzić też lubię spać ale mam później wyrzuty sumienia ze zmarnowałam tyle czasu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Wydało się- jestem spaślakiem
![]() W luźne w udach dzinsy ledwo się mieszczę- na oko waże chyba 57kg, a chcę 53-52. Jutro się zważę i pomierzę. Poza tym Wojtek będzie strażnikiem więziennym!!! Dałam Mu do powąchania 1881- czy sprzedać, na co W. mówi "Ty lepiej posprzedawaj te swoje...jak to się nazywa? Szypry?" "Tak, Wojtusiu, szypry- a najlepsze są te z aldehydowym otwarciem" "Rozumiem. Wtedy czuć jednoczaśnie kalesony z przodu i z tyłu"
|
#1912 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1913 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z piniendzmi macie tam komedię to fakt - przebijasz moje groteskowe scenki z życia tak ze 4rokrotnie jak nic ![]() Cytat:
czymam kciuki bardzo - i szacun ze się nie boisz - twarda zocha ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
takie speszyl o urzędowej mocy ![]() uważam ze zawsze lepiej na swoje lokum wydać niz na wydatki typu wesele itp - no chyba ze komus sie wesele tak kalkuluje że zwraca sie w dwójnasób lub lepiej - to inksza inkszość ja bym wolała sobie urządzić gniazdko heloł Eneax ja spałam 1,5 h - ale plus taki ze objechałam 3 miasta i teoretycznei załatwiam 3 sprawy - teoretycznie bo nfzety i zusy - uznają za ząłatwione dopiero wtedy kiedy oni uznają że jest załatwione - ehhhh ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
do dizś ze mnie brechtają - np jadę autem z kimś i mówię uważaj na psa, biegnie drogą - a znajomi " a nie na bażanta????????" Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-02-28 o 13:19 |
||||
|
|
|
#1914 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. Wymieniają w banku bez problemu rozerwane i przecięte banknoty. Ale mogą od tego pobrać opłatę "operacyjną". Jakies 5 lat temu było to 2 zł. Cytat:
Cytat:
ad.2 ----------------- Odzyskałam swoje wcielenie (a w międzyczasie zaliczyłam zakupy i "trening" i teraz czuje się jak przekręcona przez wyżymaczkę, teraz zastanawiam sie nad zjedzeniem ciacha na dobre samopoczucie a niezjedzeniem na dobra figurę).
|
|
#1915 |
|
Wtajemniczenie
|
oesu jak mi się spać chce, w pracy siedze a oczy mi się kleją tak że masakra, czytam i nie rozumiem co czytam...
|
|
#1916 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a mają klauzulę wykonalności? Cytat:
ale to ja, na wesela mam alergię z tym urządzaniem to zaczęłam przerażać sama siebie, zastanawiam się nad takimi bzdetami jak dobór tapicerki na sofę do dużego pokoju i zadaję sobie przy tym do tej pory abstrakcyjne dla mnie pytania typu czy z nano flock dobrze będzie schodziła sierść kocia nawet próbki chcę zamówić w ten sposób będę mieszkać bez mebli przez następne kilka miesięcy
|
|||||
|
|
|
#1917 | ||
|
Zakorzenienie
|
eeeee, no, na pewno mają
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1918 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
to dopsz
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
ej no próbka tekturowa sciany cienszka nie jezd - a tez nie wszyscy woza probki - ja jeszcze nic nie kupowałam pod próbki i na razie wtopy nie ma - ale nie chwalę dnia przed zrobieniem kuchni - bo być moze wówczas
|
|
|
|
#1920 |
|
Nindżopesz
|
Mnie też zaczynasz przerażać Myślałam, że jestem wybredna pod kątem meblowania ale właściwie tapicerkę od zawsze chciałam ciemnozieloną a kolor mebli był podyktowany ich ceną (akurat ciemna jabłoń nie była w drewnie i miała niezły wzorek).Ale trzymam kciuki za owocne rozmyślania ![]() Idę pracować Trzeba upiec rybę w sosie żadnym, zrobić sałatkę z tuńczyka i sklecić biżuterię
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.