|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie - kto raz wejdzie już zostanie! Część XXIX
Hehe
![]() Na pewno zostanie włosomaniakiem, jakby inaczej! ![]() A jakie ma włoski, tzn. kolor? Po Tobie czy Tz?
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
ma czarne i kręca mu sie, tz ma jasny popielaty blond,ja mam ciemny blond a jako dziecko mialam jasniutkie, wdał sie w moja rodzine ,moj tata ,mama i rodzenstwo maja krecone włosy
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry!!!
U mnie dzis wielkie sprzatanko ![]() Tak to jest ja sie w weekend na imprezy chodzi :P Hhehee |
|
|
|
#724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak ja Ci zazdroszczę!! oddaj mi te dwa kilo jak nie chcesz!! ![]()
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Super, Astro, musisz nam pokazać kiedyś te jego loczki, na pewno są prześliczne
Wiedział po kim pójść ![]() HEhe, ale ja wcale nie chcę oddać Bardzo się cieszę, że przytyłam Rozmiar mi się nie zmienił, wiadomo, ale na buzi przytyłam, na brzuchu (jak zawsze ![]() Choć przy 171cm 54kg to nie jest tak mało, chuda nie jestem, szczupła, ale nie chuda ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Kupiłam odżywkę Jedwab Jutro testowanko.https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ca.html&next=1 I ten balsamik. Ależ On pachnie! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...je.html&next=1 Chatul - dobrze przeczytałam, że piszesz wiersze? Świetnie. Ja pisałam przez wiele lat, mam ochotę do tego wrócić, ale nie wiem czy będę potrafiła znowu pisać Niby tego się nie zapomina, ale wtedy, gdy pisałam, byłam w okresie dojrzewania, słowa same mi prezlewały się na pamaier, zawsze jak byłam zła, pisałam, taka odskocznia Może znowu spróbuję, nie wiem..
Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2011-02-28 o 10:32 |
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, co Ty gadasz, że przy 171cm 54kg to nie jest mało? Ja myślę, że spokojnie mogłabyś ważyć i z 56kg i byś świetnie wyglądała
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Saming, chodziło mi o to, że to nie jest mało, bo mam koleżanki, które przy takim wzroście ważą 50 kilo, a mnie zawsze ktoś zwróci uwagę, że jestem za chuda
![]() Pewnie, mogłabym przytyć jeszcze ze trzy kilo, najwięcej ważyłam 61, ale to jak 'dojrzewałam' dzięki
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chuda to Ty nie jesteś, ale szczupła. A gadaniem koleżanek nie warto się przejmować - zazdroszczą W ogóle mam dzisiaj ładną twarz, nie ma zaskórników, pryszczy, nie jest wysuszona, lekko nawilżona... Szkoda, że cały czas taka nie jest Idę dzisiaj na rozmowę o pracę. Coś tam ktoś tam do obsługi klienta w przychodniach akademickich. A jak to nie wypali to jutro rano mam szkolenie w naleśnikarni
|
|
#729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Jak tak dalej bedzie to wykończę go niebawem ![]() Miałam się potem za Jantara wziać bo wczesniej go kupiłam ale chyba wypróbuję Joannę. Mam nadzieję że ta buteleczka jest tak praktyczna n jaą wygląda....... ![]() Cytat:
![]() Na brodzie mi zostały ślady., niby się goją. Może siostra kupi mi dziś maść cynkową, a jak nie to ja jutro sobie kupie.
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Saming - 3mam kciuki, bardzo mocno
Będzie dobrze Gadaniem ich staram sie nie przejmować, tzn. nie przejmuje się, ale tak mnie to wkurza, że czasem mam ochotę na nie nawrzeszczeć, masakra Moja buzia też wygląda nawet okej, tylko na brodzie właśnie schodzi mi taka wielka gula, cała twarz mnie boli od niej od kilku dni Czekam na przypływ gotówki i pójdę do dermy. Bo już naprawdę mam dość. Reszta twarzy czytsa, a broda Ponoć jak tak jest to znaczy, że z hormonami coś jest nie tak, ciekawe ![]() Dziewczyny, polecam Wam strasznie też żel z Flos Leku, jest cudowny No i 6zł kosztuje, a będę pół roku zużywać ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...em.html&next=1 MOja koleżanka jest rok starsza a ma kurze łapki Nadużywała solarium więc to pewnie to ![]() Cicho dzisiaj. Idę po kawę ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cześć Smerfetko - Maść cynkowa powinna choć trochę pomóc, tylko te miejsca, na które ją nałożysz musisz nawilżać cały czas, bo maść cynkowa wysusza, niestety trochę
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Asiu jaki "smak" wzielas tego balsamu? ![]() chyba dzis porobie zdjecia do aukcji na allegro mam sporo spodni do sprzedania |
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Noemi - "gejafruta" wzięłam, bo akurat tylko takie zostały, ale pachnie cudownie
Muszę jeszcze dorwać truskawkę, 6zł kosztują, więc taniutkie bardzo ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Jak byłam mała, zawsze mówiłam do mamy jak szła do sklepu - "Mamo, kup mi gejafruta"
|
|
#733 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a gdzie go kupiłaś??Cytat:
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie teraz smaruje balsamem z liczi i rambutana to TZ zawsze pyta czy znowu sie smarowalam tym orangutanem ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- smrfetko a rybki nie zapychaja ci buzi nie myslisz ze to od tego masz nowe gule?
|
|
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uwielbiam balsam Ziai, Kozie Mleko, no uwielbiam Zawsze kupuję dużą butlę 400ml z pompką, cud miód i orangutany Dziś wytestuję ten z Joanny, bo akurat kończy mi się Ziaja Chciałam masełko z Joaśki, ale nie mogę znaleźćSmerfetko - żel kupiłam w zielarskim za dokładnie 6,50 Więc tak szukaj, w aptekach też na pewno będzie Wiesz, ja też nigdy tych gul zakryć nie mogę i wątpię, by mi się udało Mamy jasną cerę, więc wszystko na niej widać, a im więcej będę nakładała korektora itp. to tylko powstanie mi jakiś żółty placek w tym miejscu (maska)
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale stwierdziłam że nawet gdyby to ja to zużyję, nawilżę skórę mimo gul ![]() Bo suche skórki bywają irytujące, irytują mnie nawet bardziej niż gule (a zwłaszcza te pod grzywką ) bo do brzydkiej cery jestem troche przyzwyczajona.Zamierzam częściej stosować maseczkę z drożdży, dobrze działa na moją cerę
|
|
#737 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Karma nie zapobiega wypadaniu wlosow jesli o tym myslalas , No to to wcierki sa, jantar, radical, alpecin![]() W sytuacjach wybitnie stresujacych facetom i tak sprzet nie dziala Cytat:
Na YouTube ostatnio widzialam filmik jak kot przybiegl z drugiego pokoju i rzucil sie na opiekunke bo dziecko zaczelo plakac. I nie dal jej do podejsc, tak zajadle bronil dziecka. Moi kuzyni mieli Kaukaza. I po ogrodzie chodzil ich synek z tym psem. Kuzynka zobaczyla przez okno ze dziecko bawi sie w blocie wiec wybiegla i krzyknela. Pies myslal ze dziecku stanie sie krzywda wiec zlapal go za kurtke i wyniosl na koniec ogrodu w obronie przed matka. A kiedys przyjechali do mnie i naly jeszcze spal w wuzeczku. Byl w osobnym pokoju. My zagladamy do pokoju a w wozku z dzieckiem 2 koty spia Dzici i zwierzeta to doskonale polaczenie, ale zeby zostawic pit bulla z dzieckiem to trzeba nie miec mozgu. To sa gatunki psow ''glupich''. Zeby nie wiem jak cudownie wychowane, nigdy nie wiadomo co nagle im sie uroi w lepetynie. Poza tym 4 dni to za malo zeby pies sie przyzwyczail do nowej istoty w domu. Ja bym tak malego dziecka nie zostawila ze starszym rodzenstwem. Cytat:
A uzywam raz na tydzien. Znow sie za mocno przytarlam i do 2 dni mam czerwony placek na brodzie. Cytat:
Cytat:
Biorac pod uwage te wszystkie aspekty , musialabym byc do dzis dziewica. Na dziecko nigdy nie bylam gotowa, a sytucja materialna sie zmienia caly czas. 2 lata temu chcielismy kupic dom, a teraz ledwo wystarcza nama od 1 do 1. Tak naprawde nigdy do konca nie wiesz ze masz 100% pewna sytuacje finansowa. Cytat:
Cytat:
Jestes idealna Cytat:
I nikt do dzis o tym nie wie bo zostalabym wysmiana. Kiedys siostra zobaczyla blizny na ramieniu i zapytala co to. Powiedzialam ze kot mnie podrapalDopiero wiele lat pozniej dowiedzialam sie ze to jest problem i dotyczy wielu nastolatek
Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy, rude pochodzą od kotów. 61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013Edytowane przez kocurzyca Czas edycji: 2011-02-28 o 12:06 |
|||||||||
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
A myslałaś nad tym, by pójść do dermatologa, Smerfku?
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
O, ja też zapoluję na ten żel pod oczy. W ogóle, muszę wyregulować sobie sen.
Zastanawia mnie jak długo dam radę pociągnąć pracę na pełen etat i studia ![]() Oj tam, dam radę, mam za dużo wolnego czasu i się obijam tylko. A tak to przynajmniej kasę zarobię.
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
pokazac wam dlugosc wlosow z boku?? wiecie ze ja nie jestem swiadoma, ze sa juz takie
dla mnie caly czas sa bardzo krotkie...
|
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja używam co parę dni, a zamierzam codziennie. Prałam po każdym myciu. A ja czerwona jeszcze nie byłam. Może masz delikatną buźkę
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Aj, no co Ty Cytat:
Nie masz się czego wstydzić. Poza tym jesteś cudowną osobą, pamiętaj o tym
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Ja raz widziałam u znajomej pocięte nadgarstki, tzn. blizny - w życiu by mi nie przyszło, żeby się śmiać z tego - dla mnie to było przerażające po prostu...
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Noemi - no pewnie, pokazuj
Ja muszę podciąć swoje i koniecznie kupić witaminy, bo czuję się osłabiona i włosy na tym ucierpią jeszcze. Saming - ile podcięłaś? Nie martw się, szybko Ci odrosną, zobaczysz Mówiłaś ostatnio, że zamist do włosów kupujesz kosmetyki do ciałka, co ciekawego dorwałaś? Możesz od razu dać linki
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
zajrzyjcie do albumu mojego wlosowego, bo znowu nie moge zrobic kopiuj/wklej
|
|
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Byłam, nie raz. Ostatnio we wrześniu. Ale specyfiki mi nie odpowiadały. Jeden mnie uczulił dosć mocno, tak że miałam czerwone placki na twarzy i strasznie mnie to swędziało:COOL:
A wolę zadbać o cerę naturlanie - drożdże piję, będę pić skrzypokrzywę, maseczki drożdżowe, czasem jedynie punktowo coś - teraz bedzie to maść cynkowa. A to dlatego że maści od derma strasznie wysuszają... Miałam strasznie przesuszoną i stosowałam kremy nawilżające ale rzadko, bo musiałam stosować np żele od derma na noc - zamiast krem ![]() A teraz nie mam gorszej cery niż przed pójściem do derma, powiedziałabym że lepszą. Ogólnie wygląda dobrze, czoło.. jestem pod wrażeniem, tylko czasem mi gule wyskakują. Tylko ta broda to jest problem Najwięcęj gul pojawiło się ostatnio przed @. Teraz się goją... ciekawe czy zdąrzą się zagoić przed nowymi gulamiCytat:
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo wiele osób uważa, że takie osoby robiąc to, chcą tylko zwrócić na siebie uwagę i nie widzą w tym nic niepokojącego Dlaczego ludzie są tacy zacofani, no dlaczego
Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2011-02-28 o 12:15 |
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On bardzo fajny, mądry, poukładany, wrażliwy. Nie miał głupot w głowie jak większosć rówieśników wtedy w gimnazjum. Teraz został księdzem.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

oddaj mi te dwa kilo jak nie chcesz!! 

Nadużywała solarium więc to pewnie to 

- 82
15.04.2013