|
|
#1141 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
kiedyś wrócę. a wtedy zaczniemy od nowa. i uda nam się, zobaczysz.
potrzebuję kogoś, kto pokaże mi, że życie to nie kara, lecz nagroda. obiecaj mi, że nigdy się nie obudzę z tego pięknego snu. bo to sen, prawda? na jawie przecież nie dzieją się tak piękne rzeczy. przyjdź do mnie. od progu oczaruj mnie tym pięknym uśmiechem, który jest tylko dla mnie. cały czas patrz na mnie swoim hipnotyzującym spojrzeniem, od którego jestem uzależniona. co jakiś czas delikatnie dotykaj mnie, niby przypadkiem. mów do mnie głosem, który jest dla mnie najpiękniejszą muzyką. bądź tak, bym zapomniała, że nie jesteśmy jedyni na świecie. nie modlę się o miłość, ale gdyby przyszła, to bym jej nie wygoniła.
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
teraz jesteś szczęśliwy, ale to nie będzie długo trwało
Edytowane przez cornflower_ Czas edycji: 2011-02-27 o 18:56 |
|
|
|
#1143 |
|
Raczkowanie
|
Nadrabiam. Pokradłam sobie troszkę.
"Jesteś lekiem na bezsenność,
śmiechem dziecka we mnie, snem, który zawsze spełnia się. Jesteś moim proszkiem na codzienność, środkiem, by móc uciec z niej. Jesteś przejściem w nowy dzień, jesteś tłem ukrytych marzeń, świadkiem w mojej sprawie, szkłem, w którym czasem widzę siebie. Jesteś moją bronią na niemodny pośpiech i nieznośny tłok, jesteś miejscem wolnym od trosk. Jesteś więcej niż przykładem jak łamać zasady, by nic nie stracić ze swych chwil. Jesteś czymś na kształt encyklopedii, gdy brak odpowiedzi jak znaleźć czas na każdy życia smak." "Biegniesz gdzieś nocą, jesteś całkiem sam. Nad tobą świat gwiazd. Masz twarz we łzach. Mijasz ulice znane z dawnych lat. Za tobą bar z drzazg i park ze szkła. Chodźmy razem na spacer wstecz. Będziemy biec w najgęstszej mgle. Czas dowiedzieć się, że życie jest gdzie indziej..." "Skreślmy dzisiaj swe serca w grze - będziemy szukać szczęścia w niej." "Miłość , podekscytowanie i trans, zapach pożądania i smak, stan zauroczenia bez wad, spokój, sympatia dla świata i takt. Nauczmy się uczuć - Ty i ja..."
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
_________________________ _____ ' rozpal ogniem serce. gdzie płacz i gangrena, czyli świat bez imienia. obserwacja świata przez ciężkie powieki. daj mi teraz marzyć, daj! '
|
|
#1145 |
|
Zadomowienie
|
***** nie pozwalaj nikomu dyktować jak szybko masz iść przez życie. ***** Wezuwiusz w mojej głowie szykuje się do wybuchu. ***** bardzo często łatwe postanowienia okazują się błędem, czasem nam się wydaje, że się cofamy, gdy tak na prawdę posuwamy się do przodu. *****
|
#1146 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem co czujesz, jak to jest u Ciebie,
ale ja to wszystko cholernie przeżywam i mało śpię. Wiedziałam jaka jestem żałosna gdy szukałam Twojego zapachu na kawałku mojej poduszki. Miałeś tak kiedyś? Nie możesz zasnąć, trzymając w ręku telefon, ciągle odblokowując klawiaturę- może jest sms, może nie było słychać dźwięku...
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
xxxLOLKAxxx dolorees naiwnie_
' poczułaś zaledwie lekki szmer w sercu i ucisk w brzuchu i już mówisz o miłości... o nastolatko, pełna twoja głowa głupich "mądrości" a później wypuszczę cię z rąk nie bój się przecież pamiętam, że nigdy nie miałeś być mój... ' love miśki <3
|
|
|
|
#1148 |
|
Raczkowanie
|
Płakała w samotności,
chcąc zapomnieć o miłości. Patrzyła na jego zdjęcie, które podarował jej w prezencie. Kto by pomyślał, że ona jest smutna? Jak zawsze chodziła z uśmiechem na ustach. Czasami żyć już się nie chciało, Tak bardzo jej go brakowało. Nie widziała go długo, choć nie mieszkał daleko. Może właśnie to nasilało jej tęsknotę. Czasami gdy była w domu sama, chodziła jak obłąkana. Zapłakana, rozczochrana, zamyślona. Takim człowiekiem przez niego stała się ona. Mogliśmy być razem. A jednak nie chcieliśmy. Mogliśmy być par przykładem. A jednak nie umieliśmy. Znowu będziesz starał się zawładnąć mym sercem, lecz prawda taka Skarbie jest, że ja nie chcę już Kochać Cię nigdy więcej... Owszem płakałam, Kochałam i Cierpiałam, Lecz teraz już nie chcę jesteś w życiu mym powietrzem...
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
jak dobrze, że Was mam. Dziękuję.
idę przed siebie, nie patrząc pod nogi przewracając się o najmniejsze błędy Nietrwałe serce moje rozpada się od jednego spojrzenia Może będę tak wisieć nad ziemią i cierpieć dopóki nie zdejmiesz pętli nieszczęść z mojej szyi Pamiętam sny, w których bezpiecznie było spadać prosto w Twoje ramiona Jedna tylko rzecz nas poróżniła- miłość . Też tak masz, że sercem sięgasz dna kiedy świat obraca się przeciw Tobie i marzenia Twoje strąca w najgłębszą przepaść? Ale to tylko ja. Nie jestem spełnieniem jego marzeń. Gdy wraca od Niego, zlizuje ze swych ust wilgotną jeszcze miłość
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję! Stęsknionym szeptem wypływa z mych ust
Twoje imię. Płynie do gwiazd. (...) Kto wie, może Ty też w nie teraz patrzysz..? Daleko mi do Jego marzeń. Dawał mi szczęście.. i tak nagle odszedł. Znów dotkęłam Twojej twarzy, w moich myślach, milion razy. Tak jak to było pierwszy raz. Mówię Ci ' nie'. I umieram ze strachu, że to ostatni raz. Przepraszam. Nie wiedziałam, że potrafię kochać aż tak.
P 05.09.15 Edytowane przez BrillanteAstro5 Czas edycji: 2011-02-27 o 22:26 |
|
|
|
#1151 |
|
Raczkowanie
|
Leżę tu i jedyne czego chcę to zamknąć oczy i spać.
Właśnie dochodzę do wniosku, że w zasadzie jest mi wszystko obojętnie. I gdybym miała wybierać, wybrałabym święty spokój. Chciałam byś sobą, nadał memu życiu sens. Zawsze czułam, że ten świat, że to nie moje miejsce. Myślałam, że kiedy nie będę wspominała, rozpamiętywała i mówiła o tych chwilach to zapomnę. Bo przecież na tym to polega. Nie żyć tym, wyrzucić z głowy. I naprawdę już o nas nie myślę, ale ciągle pamiętam. Pamiętam ten wieczór. Rozmawialiśmy o końcu świata. Pamiętam jak bardzo marzyłam, by świat się wtedy skończył. Perspektywa śmierci w Twoich ramionach wydawała się najlepsza. Dziś oddałabym wszystko by tam wrócić i właśnie w tamtej chwili zatrzymać świat. Byłeś pierwszy i boję się myśli, że zostaniesz jedyny, ostatni. Nie rozmawiajmy już o miłości. Miłość boli, wyciska łzy i jest niekonsekwentna. Porozmawiajmy o czymś trwalszym, jak na przykład przyjaźń. Bądź co bądź, życie jest dużo pewniejsze od miłości. Wiemy, że się zaczyna i wiemy, że się kończy. A miłość zaczyna się kiedy chce i kończy się niespodziewanie. Ciągle wymagamy od niej by była na wieczność, chociaż nie wiemy czym jest wieczność, więc skąd ona ma wiedzieć? Wiedziałam, że Cię kocham, odkąd nie potrafiłam określić co do Ciebie czuję. Mogłam wyszukać tysiąc różnych słów, ale żadne nie były w stanie opisać tego czym jest jedno słowo: miłość. Odkąd nie ma Ciebie, nie widzę sensu w gwiazdach. 'Prawda o prawdzie jest taka, że rani. Więc kłamiemy' Gdzieś po drodze zgubiłam swoje życie. Pożycz mi swoje. Nie wiem po co miałabym oddychać. I po co wstawać z łóżka. I po co miałabym jeść. I w jakim celu mam mówić, wyjaśniać, tłumaczyć co mi jest. Nic mi nie jest, ja tylko nie widzę sensu. Zabierzcie stąd światło. I siebie stąd zabierzcie.
|
#1152 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
przecież obiecałeś. i znów daje mi nadzieję, wierzę w niego. nie umiem nazwać tego, co do Ciebie czuję. nie wiem, czy w ogóle coś czuję. ale boję się. boję się tego, że potratujesz mnie tak, jak inni. że też mnie zawiedziesz, oszukasz i zostawisz. proszę, nie rób tego. nie niszcz wszystkiego od razu, daj szansę. ' tracę wszystko i wszystkich. najgorsze jest to, że nie jestem w stanie nic zrobić. jedyne, co mi teraz pozostało, to stać z bezradnie założonymi rękami z boku i patrzeć na to bagno, w którym tonę z sekundy na sekundę, coraz bardziej. a dziś, pomodlę się o to, żebyś nigdy nie poczuł tego, co czuję ja, widząc Cię z nią. nie znoszę tego, jak potrafię być słaba. i chyba jednak przedawkowałam dzisiaj czekoladę. chusteczki też się już skończyły, a na suficie nie było żadnych gwiazd. prawdopodobnie zakupy uszczęśliwiają, jednak dzisiaj nie. próbowałam każdego sposobu, żeby poczuć się lepiej - na darmo. w kółko w myślach sobie powtarzam: zniosę to, jakoś.. zniosę.. i tak bardzo chciałabym napisać: do jutra, jeśli pozwolisz. jestem pewna, że zatęsknisz. może to będzie tylko chwila, moment, ułamek sekundy, ale zatęsknisz, wiem to. może będziesz wtedy stał w kolejce po fajki a może będziesz słuchał dobrego rapu. albo będziesz z nią, poczujesz jej zapach i stwierdzisz, że nic nie dorówna mojemu. ale zatęsknisz. przeleci Ci przed oczyma wszystko. każdy mój uśmiech, każda łza. każda chwila spędzona razem. zatęsknisz. '
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2011-02-28 o 14:25 |
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
'Łatwiej obronić swoją cnotę przed mężczyznami, niż swoją opinię przed kobietami' B.Bardot
'Dla miłości nie jest ważne, aby ludzie do siebie pasowali, ale by byli razem szczęśliwi.' B.Bardot 'Nie ma kobiet brzydkich, są tylko kobiety zaniedbane.'C.Chanel 'Kiedy kobieta obcina swoje włosy, wkrótce zmieni swoje zycie.'C.Chanel Jestem tego pewna, w głebi duszy o tym wiem, że gdzieś na szczycie góry w końcu spotkamy się..' |
|
|
|
#1155 |
|
Rozeznanie
|
gdy w Twoim życiu pojawi się człowiek, który pokaże Ci jak oddychać pełną piersią i ile słów możesz powiedzieć w ciągu kilku sekund nie zatrzymuj Go jeśli będzie chciał odejść. On musi sam zechcieć być Twoim. w obietnicach jest najważniejsze ich spełnienie, a nie ich składanie. im bardziej starała się zajrzeć do jego serca tym bardziej dostrzegła, że wcale jej tam nie ma, że nigdy nie było i wcale jej tam nie będzie. tak czasem w życiu serca jest, że po prostu kogoś nie potrzebuje. " Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie..." jak mylny może być organ serca. wszystkim kojarzy się z miłością, z miejscem gdzie trzyma się najważniejsze w swoim życiu osoby, z organem z którego płyną czułe słowa, gdzie skleja się z liter słowo " kocham Cię". Miejsce gdzie produkowane są emocje i uczucia, a zapominamy o zasadzie 203 - każde słowo ma swą mroczną stronę. Bo przecież w czyimś sercu wcale nie musimy być, wcale nie musi ono szeptać do nas czułych słów i nie będzie to miejsce w którym będą się rodziły namiętności w naszym kierunku. I co wtedy? czy wtedy to też będzie organ miłości i szczęścia czy raczej egoistyczna czarna dziura? miał najniebezpieczniejsze ramiona świata, a mimo to tylko w nich czuła się bezpiecznie. nie chcę Ci utrudnić sprawy w zasadzie Ci ją jeszcze ułatwiam nie zmieniając numeru, mogłabym przecież go zmienić i wtedy gdybyś w końcu zatęsknił usłyszałbyś pusty dźwięk. pustkę jaką słyszałam ja przez ten cały czas, ale nie, nie zmienię go, a wiesz dlaczego? dlatego, że chcę byś wrócił jak najszybciej. " Im więcej się wie tym tym więcej się milczy." spod nóg obsuwał jej się grunt, jakby biegła po białych schodach, które się usypywały w czarną przestrzeń, które przy dnie zamieniały się w białe płatki śniegu, biegła choć jej nogi miały dość, nie dawały powoli rady, ale nie chciała zginąć. Szczęśliwy bądź, ona walczy o życie. Najbardziej kochamy tych, którzy nas nie potrzebują. a świat milczał jakby nie chciał oszukiwać jej, jakby gubił się czy powiedzieć jej prawdę czy dać się cieszyć. mruczał tylko czasem wiatrem do jej ucha, łaskotał dłonie źdźbłem trawy, pozwalał zostać w domu gdy pogoda nie ta. On nie wiedział co ma robić. nic nie było odpowiednie według niego. Nic i tak by nie dało jej szczęścia takiego jakie dawał jej jeden człowiek.
|
#1156 | |
|
Rozeznanie
|
maniaczkaa, siatkaara, Marsi89, Paralogiczna & krysztalik - naprawdę miło robi się na sercu,
gdy ktoś docenia to nad czym tak długo pracujesz. Cytat:
Chcę by zapukał do moich drzwi, patrząc głęboko w oczy, szeptał; brakuje mi Ciebie. He was. He understood. He comforted. He loved; 4 things, which I will never say about you. Był. Rozumiał. Pocieszał. Kochał; 4 rzeczy, których nigdy nie powiem o Tobie. Był wyższy i bardziej uparty ode mnie. Nigdy u niego tego nie lubiłam, bo rozumiałam jaka ja jestem wtedy nieznośna. Na końcu wychodziło i tak, że to on miał rację. Lubiłam, jak wtedy długo rozmawialiśmy.. o nas, o życiu i o tym jak może być. "Złośnico zawsze będziesz w mojej głowie"; odchodząc powiedział.
|
|
#1157 |
|
Zadomowienie
|
***** trzeba czasem się zatrzymać. nie atakować zawsze na oślep, jak byk, któremu krew zalała oczy. ***** kiedy zbieg okoliczności jest tylko zbiegiem okoliczności? i kiedy, jeżeli w ogóle, można go uznać za coś więcej? ***** czas żeby zwolnić, znaleźć odpowiedzi. ***** tsunami wspomnień uderzyło we mnie kilka razy, wciągnęło mnie w głębię i obezwładniło. *****
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2011-02-28 o 16:19 |
|
|
|
#1158 |
|
Raczkowanie
|
"Połóż rękę na mym sercu i albo je porusz, albo zatrzymaj.
Cały czas jestem wrzucana do swojego bladego, ponurego ogrodu; ogrodu pełnego kwiatów smutku, drzew rozczarowań i wciąż kwitnących pąków nadziei. Nigdy nie używam słowa "moi", oni wcale nie są moi, oni są częścią mnie, są tym brakującym elementem serca. "Jestem szczęśliwa kiedy Ty jesteś szczęśliwy". Kocham Cie całym moim zepsutym serduszkiem. Wiesz, jak trudno jest odbudować to, czego już praktycznie nie ma? Plan był prosty. "bawić się na całego i zapomnieć o Tobie". No i się bawię. Tylko dlaczego ciągle czuje się tak jak bym cie zdradzała? Dziś nie liczy się świat. Tańcz Kopciuszku. Tańcz. To nie miłość, to choroba psychiczna. A ja ubiorę ulubioną sukienkę, rozpuszczę włosy, wyjdę na łąkę i zatańczę w blasku księżyca.. Spacerowali za rękę po parku, kłócąc się które kocha bardziej. " |
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Słucham bicia Twojego serca,
które, jak twierdzisz, nie potrafi kochać. (...) Dla kogo więc, bije Twoje serce? Udaję, że jesteś. Śmiejesz się, dotykasz.. Ciężko tylko oddychać przez łzy.. Otworzyłam Ci serce. Jednak nie tego otworu szukałeś. On. Władca mojego serca. Zatrzymuje i przyspiesza jego bicie. Dźwiękiem głosu paraliżuje wszystkie zmysły. Jakim ślepcem musisz być, Nie widząc ogromnej miłości, którą niosę Ci na dłoniach..?
|
|
#1160 |
|
Przyczajenie
|
Jesteś więźniem mojego serca. ... Zamknełam Cię w moim sercu, nie uciekniesz mi już. ... wciągasz jak folia bąbelkowa. ... Jestem zmęczona próbami sprawienia ci przyjemności. ... Wsłuchuję się w twój wdech i wydech. ... |
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
i nadal mogę patrzeć godzinami na to,
co nigdy nie będzie moje. na Ciebie. trudno mi, gdy jesteś tak blisko, a mimo to nie mogę Cię dotknąć. " krople deszczu mi płyną po ustach jak łzy ktoś list dostał, komuś serce bije serce to jest niczyje, jest ono tylko - moje. " - Maria Pawlikowska-Jasnorzewska
you're so fucking special. Edytowane przez backinblack Czas edycji: 2011-02-28 o 17:11 |
|
|
|
#1162 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś chwilą, której niegdy nie zapomnę. Której nie chce zapominać. Żyjesz we mnie, nie teraz. Już jakiś czas. Jesteś złotem w mojej ulubionej kolekcji srebrnych monet. Idealna para. Ja Cię kuszę, Ty jesteś zboczony. |
|
|
|
#1163 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cudowne, zabieram Cytat:
idealny. Cytat:
prześliczny ![]() Cytat:
![]() 'Przyklejała uśmiech do twarzy wraz z nakładaniem podkładu na twarz. Udawała szczęśliwą, by nie musieć każdemu tłumaczyć co jej zrobiłeś. Najgorzej było gdy zostawała sama, nie miała przed kim udawać, a samej siebie nie potrafiła oszukiwać. Zaczynała wtedy płakać z bezsilności, krzycząc z rozpaczy -Dzień dobry. Kocham Pana -Do widzenia Pani. Kocham inną I nagle uświadamiasz sobie, że to nie było warte. Że stoisz ze związanymi rękami i mimo chęci nie możesz nic zrobić. Boli prawda? Założyłam sobie gumkę recepturkę na nadgrastek. Za każdym razem, gdy o Tobie pomyślałam strzelałam sobie nią z całej siły w dłoń. Miałam nadzieję, że to poskutkuje.Mój nadgarstek ocieka krwią, a Ty nadal jesteś głównym tematem moich przemyśleń A ja codzień katuję swoje włosy prostownicą, dusze oczy pod wielką ilością mascary, łamię sobie nogi na szpilkach i palę ohydne slimy. Samookaleczenie czy miłość? Wolę szaleńca, który o 4 nad ranem obudzi mnie, żeby pójść ze mną zobaczyć wschód słońca niż romantyka, który przyniesie mi śniadanie do łóżka Wystarczyło to jedno przeszywające spojrzenie, a już byłam gotowa oddać mu siebie całą, zasypiając nago w Jego ramionach Jesteś jak papieros. Nienawidzę Cię, ale nie potrafię bez Ciebie żyć
Cały ten ból psychiczny chcę zabić fizycznie, ale wiem, ze żaden wypity kieliszek, żaden buch papierosa, żadna trawka ani żadna wciągana kreska nie przybliży mnie ani centymetr do Ciebie'
Jak nie Ty to kto mi został? To całe życie, jak słona kropla. Edytowane przez Marsi89 Czas edycji: 2011-02-28 o 18:10 |
||||
|
|
|
#1164 |
|
Konto usunięte
|
nie wierzysz,żę jutro będzie lepiej.? ja też.
'może poprostu przyznajmy,że mamy pokręcony związek i trzymajmy się go.zaakceptujmy fakt,że dużo sie kłócimy, ale nie chcemy żyć bez siebie. w ten sposób spędzimy razem życie. żałośnie, ale szczęśliwi,że nie jesteśmy osobno'
|
|
|
|
#1165 |
|
Raczkowanie
|
mógłbyś mieć każdą, więc dlaczego chcesz mnie?
oddychałam, ale nie żyłam, choć nadal nie wiem, jak to możliwe. nie spojrzę Ci w oczy. boję się, że nic z nich nie wyczytam. dlaczego nadal jesteś sobą, skoro zachowujesz się jak ktoś inny? zbyt mocno Cię kochałam, by nie pozwolić Ci odejść. dowiesz się, czym jest prawdziwa miłość, gdy samotny zostaniesz, patrząc na szczęście ukochanej. nie ma wyjścia, trzeba zmienić drogę. szukam odpowiedzi na zbyt wiele pytań. to mnie gubi. jaka jest miara słowa 'czasem', gdy mówisz, że czasem masz chęć na spotkanie ze mną?
~P. Coelho Edytowane przez so_steadfast Czas edycji: 2011-02-28 o 18:51 |
|
|
|
#1166 |
|
Raczkowanie
|
so_steadfast, doczekałam się ciebie!
nie mów 'jestem', jakbyś nie chciał być. nie kochaj, jakbyś
nie potrzebował miłości. nie dotykaj, jakbym parzyła. bądźmy, jak Romeo i Julia. pomińmy tylko wątek ze śmiercią. życie to film. i nie od nas zależy, czy będzie to dramat, czy komedia. to Ten na górze pisze scenariusze. ty jesteś tutaj tylko po to, by odegrać swoją rolę. mówiłeś, że razem pójdziemy na koniec świata. mój koniec świata mieszkał trzy ulice dalej i miał długie blond włosy. mój koniec świata, był twoim nowym całym światem. jeśli kiedykolwiek zechcesz odejść, zrób to gdy będę spała. nie przeżyłabym, gdybym musiała patrzeć, jak odchodzisz.
|
#1167 |
|
Raczkowanie
|
' I to uczucie gdy myślisz że jest przeza***iście a 2 minuty później
czujesz sie jakby ci ktoś przy*******ił w ryj. tracę Ciebie i tracimy Nas nie pozwólmy sobie odejść, kierujmy się sercem a nie rozumem. kochaj mnie ... Zatraciłam siebie, potem już straciłam Ciebie i znalazłam się na glebie. Uwierz, nie byłam w niebie.. Spójrz teraz w jej oczy i powiedz czemu zraniłeś jej serce. Ty jesteś blisko, więc mogę dziś nawet umierać. Chcę rumienić się na Twój widok i czuć Cię każdego dnia. ' |
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
złodziejsko kradnę
Wszystkie kobiety są ładne tylko po nie których tego nie widać. Maria Czubaszek Cóż na to poradzę, że zawsze kocham nieodpowiednie dla siebie osoby
Wiem jak kochać, ale nie mam na kim tego wypróbować
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
#1169 |
|
Rozeznanie
|
Paralogiczna -kochana ! każdego dnia wchodzę tu i poszukuje Twoich postów !
każdy ma coś w sobie co sprawia , że jest boski . wymiękam czytając to co piszesz < 3 milczenie masz opanowane do perfekcji ( : przyjaźń przerodziła się w miłość . miłość w nienawiść . po prostu , najzwyczajniej w świecie pragnę byś był. najbardziej martwi Mnie to że gdy ja już odpuszczę Ty zaczniesz to doceniać .
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Martusssia Czas edycji: 2011-02-28 o 20:06 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.