|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój Chomiczek - cz. 5 :)
Wróciłam!
![]() Kupiłam kołki 8 zł 80 sztuk... w obi! normalnie szok a klej 'vikol' nie było, ale wzięłam klej 'do drewna wikolowy' tak jest napisane na tubie, więc chyba jedno i to samo tak mi gość gadał! a czego mi tak zazdrościcie? macie krótsze czy jak?? no pomalowałam szamponem na 28 myć 'jasny brąz' a wyszły czarne teraz trochę się zmyło ![]() Co do komisu... chciałam na raty! 4500 tys chciałam kredytu, ale nie dali mi, ze względu na : młody wiek, umowa do 30.04, a pan A. jest w biku a baba do mnie przez telefon, że przy podzielności majątkowej kredyt bym dostała bez problemu, ale ja nie chcę podzielności żadnej ![]() Cytat:
![]() Nie są włosy uciążliwe, tylko wkurzają mnie jak mam w pracy rozpuszczone, bo ciągle je wyjmuję spod bluzy
|
|
#752 | ||
|
Zakorzenienie
|
czuję się zaszczycona
![]() Cytat:
![]() Cytat:
będzie!!! Maja wpadnie na pewno Sylwia1900r - super kolejne rodzeństwo dla Majusi, Pixelka, Wojtasa i Mysi
|
|
#754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój ma tylko chusteczki, troche sianka sobie sam zaciągnie i trocin i już są jakieś tam specjalne do spania dla chomiczków ale chusteczki są tańsze a i tak to się wymienia bo czasem ( przynajmniej mój) kilka kupek zrobi no i chomikuje jedzonko ( chociaż głównie jedzenie ma w kąciku klatki)Cytat:
ale nie wiem nie miałam nigdy a widzę, że dziewczyny miały zapachowe no to może git ale wyżerka jest Dziś Pixel ma zaliczoną peirwszą ucieszkę wypuściłam go w ten wybieg zamknęłam wejście i ja mu grzeb grzeb w klatce a on nagle oboje byliśmy zszokowani tą sytuacją - myślę, że ja bardziej podstawiłam mu pudełko z jedzeniem to przylazł do niego i go wsadziłam z powrotem ![]() i zasiałam ostatnią porcyjkę rzeżuszki narazie zrobie przerwe z tym co by mu się nie znudziła
|
||
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
A mi ładnie wzeszły nasionka z pokarmu
. Kupiłam jeszcze nasiona trawy dla kotów ![]() .Asiaa90 moje chomiczki już szykują się na imprezkę
|
|
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęło padać...no tak...moje okna długo nie mogły być czyste po myciu :bababa:
Kupiliśmy smakowe herbaty...wiśniowa i pomarańczowa są przepyszne
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Agata
apropo ocierania się. Wojtek też na początku się ocierał po całej klatce, albo w transporterze wydaje mi się, że poprostu oznacza teren swoimi gruczołami tak jak psy siusiają ![]() lecę Wojtkowi prasować garniak !
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spoko, myłam okno jak u nas przyszła wiosna i było 10 stopni ale to z 2-3 tygodnie temu było Moja teściowa wypaliła: "ja jakbym miała tyle wolnego to bym się nie wachała i pojechała zrobić niespodziankę" tak z @ na przedzie ![]() a ja mówię: "co i męczyć się z 4 dziaciarów i A.??? albo z teściem w jednym pokoju??" no bez przesady...
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
nie?
jakby mieli już załatwione swoje mieszkanie z 2 pokojami to bym się nie wahała... no ale bez przesady, nie chcę spać z teściem w pokoju, już wiem co to za miód...
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze nie mam sił Was nadrabiać ![]() TŻ pojechał do siebie i jakoś tak mi dziwnie i pusto ![]() oczywiście nie obyło się bez 'przygód'.. umył dzisiaj auto i jak wyjeżdżał to okazało się że zamek od strony kierowcy zamarzł ![]() myślałam że padnę ze śmiechu gdy wchodził drzwiami z tyłu i gramolił się na siedzenie kierowcy |
|
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#770 | ||
|
Zakorzenienie
|
ee jaka kula balonowa ?
![]() lece spać... Dobranoc
31.08.2006 Góra 23.04.2012 Dół 16.07.2012 24.03.2014 koniec odwyk Edytowane przez Asiaa90 Czas edycji: 2011-02-28 o 23:29 |
||
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wypatrzyłam fajne auto! http://moto.allegro.pl/daewoo-nubira...475078332.html ale pewnie tż nie będzie zadowolony, że deu on woli reno, golfa albo forda nic innego! ale już ja mu powiem juto, tzn dziś zadzwonię do znajomej mamy i wypytam się o kredyt w prowidencie o 2 tys i tyle bo tam niby bez zaświadczeń... no zobaczymy... ![]() tylko ciekawe jak to jest... jak chciałam kredyt na 1,500 w grudniu, to dostałam i nie chcieli podpisu, że mąż się zgadza na kredyt... ale zaznaczę, że nie był to kredyt samochodowy, tylko zwykła 'pożyczka' do której nie doszło a jak kredyt samochodowy, to mąż musi świstek podpisać, że się zgadza, na mój kredyt ale różnica ... ok, zmykam spać, bo się zdeczka zasiedziałam!
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-03-01 o 00:19 |
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka fajne autko
Dziś jak szłam do pracy to wylukałam Peugeota 206 ![]() Piękny srebrny Ale do rejestracji, czyli jeszcze jakiś tysiak i latanie po urzędach, co to to nie ![]() I w ogóle to nienawidzę mojego brata! Już nie mogę doczekać się dnia, w którym wyprowadzę się z domu i nie będe musiała oglądac jego gęby. Taki mały kretyn potrafi tak zepsuć humor i nerwy |
|
|
|
#775 |
|
Zadomowienie
|
Fajnie się prezentuje w serduszkowym pudełku
![]() Czemu cwaniaki ? Amy pewnie ma na mnie focha , przez 2 ostatnie wieczory bidulka nie wychodziła z klatki , bo się przeziębiłam i wyczytałam , że niektórymi wirusami i bakteriami może się ode mnie zarazić więc lepiej ograniczać kontakty w tym czasie. |
|
|
|
#776 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapraszam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Szczególnie Ci z gimnazjum . Wyszli z podstawówki i myślą, że są wielce dorośli ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Kamila, no ja też nie wyciągałam Stasia z klatki, bo M. był chory i nie chciałam narażać chomików na wirusy ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Zrobiłam wczoraj Ciasto z masami galaretkowo-jogurtowymi . Jest niebiesko-zielono-czerwone. PYCHOTA! i Jak ładnie wygląda
|
|||||
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#779 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się uważam za dzieciaka ![]() No może nie za dzieciaka , ale za dorosłą to na pewno nie. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
No to zaje*****e
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

w obi! normalnie szok
a klej 'vikol' nie było, ale wzięłam klej 'do drewna wikolowy' tak jest napisane na tubie, więc chyba jedno i to samo
tak mi gość gadał!

macie krótsze czy jak?? no pomalowałam szamponem na 28 myć 'jasny brąz' a wyszły czarne
teraz trochę się zmyło
pewnie uciążliwe w pielęgnacji ale śliczne!

będzie!!!
są jakieś tam specjalne do spania dla chomiczków ale chusteczki są tańsze a i tak to się wymienia bo czasem ( przynajmniej mój) kilka kupek zrobi no i chomikuje jedzonko ( chociaż głównie jedzenie ma w kąciku klatki)

apropo ocierania się. Wojtek też na początku się ocierał po całej klatce, albo w transporterze 

dla Tż..
on woli reno, golfa albo forda