|
|
#2041 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część VIII
|
|
|
|
#2042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko chodzi o to, że przy samym zamówieniu one się "liczą" dzięki czemu nie ma opłaty detalicznej. Na koncie ich i tak nie ma, bo niby skąd mają być Ale opłatę det. się da właśnie w ten sposób ominąć
|
|
#2043 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie, chciałam właśnie jakiś ładny zapach, ale Mirage, który chciałam na początku jest dla mnie zdecydowanie za ciężki i głowa by mnie rozbolała od niego
|
|
#2044 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to szkoda ze jakos u mnie nigdy to nie przeszlo...nawet w tym momencie robie zamowienie i te punkty nie licza sie ''przy samym zamówieniu''. |
|
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2046 |
|
Raczkowanie
|
A skoro da się ominąć tę opłstę detaliczną to, to tak samo działa z produktem na biuro?
|
|
#2047 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak sie nie licza jak licza sie czesto tez zmieniam produkt na biuro regionalne bo latwiej mi bedzie sprzedac balsam do ust ob za 10,60 ktory kupie niz balsam po goleniu giordani man za 10,50 ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- produktu na biuro niestety z tego co wiem nie da sie uniknac ale tak jak pisalam ja sobie wybieram ten produkt, ktory latwiej sie sprzeda a nie czekam az mi wrzuca najtanszy ale ciezki do sprzedania potem
"Na zakręcie jestem życia Taki przyszedł czas Jutro też jest dzień Tak pociesza każdy mnie Mówią- nie daj się, trzeba dzielnie trzymać się Trzeba zacząć od początku, trzeba zamknąć drzwi" [ori_bas]478720[/ori_bas] [ori_ivo]478720[/ori_ivo] |
|
|
|
|
#2048 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki. Co sądzicie nt wydajności tuszy z ori ? ostatnio kupiłam ten nowy 2FX czy jak on się tam nazywa, użyłam go dosłownie parę razy i już nie ma tuszu. Specjalnie umyłam szczoteczkę i włożyłam ją do tuszu i prawie wcale się nie pokryła. Nie wiem czy ja trafiam na takie ale z wonderem też tam mam :/ ostatnio kupiłam zwykły tusz za grosze i nadal jest ok.
|
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
myślałam ze dzisiaj wyślą zamówienie z 6 rano a tu cały czas status ,,przyjęte''
|
|
|
|
#2050 |
|
Rozeznanie
|
Opłaty detalicznej można jak najbardziej uniknąć domawiając produkt w brakach tak, aby całość zamówienia przekroczyła magiczne 100PP.
To oczywiste, że punkty (PP) za taki nieobecny produkt się nie naliczą, nie zapłacimy przecież za niego ani grosza. system jedynie zapamięta fakt, że gdyby nie braki udałoby się osiągnąć wymagany próg punktowy i nie musielibyśmy płacić tej barbarzyńskiej kary za niewielkie zamówienie. W efekcie 5,- zł nie nalicza się. W ten sposób nie można uniknąć żadnej innej opłaty (w tym także opłaty na biuro). Edytowane przez Justyna.kociaczek Czas edycji: 2011-02-28 o 19:15 |
|
|
|
#2051 |
|
Raczkowanie
|
wlasnie zrobilam zamowienie tylko 80 punktow
![]() brak podkladu mineralnego, bazy gg, wody miss o, z ktorych punkty wcale sie nie naliczyly tylko sobie spokojnie przeszly do oczekujacych...ehhh no to za dwa dni musze jechac na filie. Chociaz w sumie co tam oplata detaliczna to przeciez tylko pol paczki fajek:P a wlasnie-musze z tym skonczyc... |
|
|
|
#2052 |
|
Wtajemniczenie
|
Pracownik biurowy w branży meblarskiej - duża międzynarodowa firma
![]() Niestety po dniu dzisiejszym mam dosyć. Sama praca fajna. Współpracownicy bardzo sympatyczni. Niestety warunki niekomfortowe. Cały dzień spędziłam na bardzo niewygodnym fotelu siedząc bokiem do biurka i pracując na laptopie, z którego wystawały gołe druty Jak mi w najbliższym czasie nie zorganizują jakiegoś normalnego stanowiska pracy, to mi kręgosłup pęknie i skończę na wózku...
|
#2053 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje ze znalazlas prace
no ale to prawda ze teraz musisz uwazac na kregoslup-moze co jakis czas rob sobie krotki jogging dookola biurka![]() kazda praca ma swoje wady i zalety. Ja kiedys pracowalam w rosmanie, naturze i sephorze i musze powiedziec ze marzylam o pracy za biurkiem kiedy tak stalam do 22-bo o tej porze dopiero zamykaja wiekszosc galerii. Najgorzej wspominam nature-wogule nie szanowali pracownikow- na 12 godzin stania na sklepie kierowniczka dawala nam tylko 20 minut przerwy i caly dzien: rozloz towar, ukladaj, myj polki, rob banery, stoj na kasie, doradzaj itp i i tak byla wiecznie niezadowolona...
|
|
|
|
#2054 |
|
Zadomowienie
|
Mój tata pracując w Tesco na 12h pracy miał 15 min bezpłatnej (!) przerwy.
Ja w tej chwili pracuję w jednym z marketów- ostatnio przerwę miałam po 5,5h pracy. Tam nawet jak pracuje się 12h również przysługuje tylko 15 min przerwy. Sieciówki to zabójstwo i marzę, by stamtąd się wyrwać. Domówiłam kilka drobiazgów i mam już prezent z PL. Katalog 5 spoko, tylko cena regularna tej torby z ustami... Z kosmosu chyba.
|
|
#2056 |
|
Zadomowienie
|
Ja też wybrałam z Delightem
![]() Powiedzcie, co sądzicie o tych kremach zapachowych z ostatniej strony? Nawilżają czy tylko pachną??
|
|
#2057 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też będę brać zestaw z delight. jeszcze nie wiem co z nim zrobie, ale na pewno calego nie wykorzystam.... marny jak dla mnie, trochę jak zbieranina kosmetyków ktore mają na wyczerpaniu.... Cytat:
Edytowane przez asia27100 Czas edycji: 2011-02-28 o 19:18 |
||
|
|
|
#2059 |
|
Raczkowanie
|
co sadzicie o zestawie wiosennym z bratkiem? teraz mi kolezanka napisala ze sie zastanowila i chce sobie zamowic...
ja dla siebie myslalam konkretnie o mleczku 3w1, bo kremow mam juz duzo i trzeba zuzyc kurcze nie lubie tak kupowac kosmetykow bez opini na wizazu:P jak ktos to sproboje to niech napisze opinie-zamowie sobie najwyzej w piatce
|
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2061 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki w jakim wieku zaczelyscie uzywac kremu pod oczy? ten krem z bratkiem jest raczej taki zwykly, no ale ta dziewczyna (17lat) wydaje mi sie ze to jednak troche za malo zeby juz sie zaczela przyzwyczajac... ja osobiscie od kad skonczylam 20 lat uzywam zwyklego kremu nawilzajacego pod oczy. |
|
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie dla takich młodych osob ten zel pod oczy jest idealny. na spotkaniu babki mówiły że idealnie sie sklada ze wprowadzili ten produkt, bo odkad wycofali zel pod oczy z aloesem nie miały co polecać młodym osobom pod oczy ( na eccolagen stanowczo za wczesnie).
edit sama mam jeszcze wersje aloesową zelu pod oczy ( mam 21 lat) stosuje go gdy np podrazni mnie plyn do demakijazu, wiec nieregularnie, ale jest ok
Edytowane przez asia27100 Czas edycji: 2011-02-28 o 19:35 |
|
|
|
#2063 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mam pytanie jak zamawiacie te zestawy z PL :P wiem ze pytanie głupie
piszecie do nich maila zeby wsadzili do koszyka czy jak? a pozniej co robicie z tym karnetem?
|
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 23 lata i używam krem pod oczy z flos lek albo ziaja nie widzę sensu zeby kupować jakieś kremy pod oczy za 100 zł ziaja czy flos lek na ten wiek wystarczy
|
|
|
|
#2065 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie to samo... Ale to dobrze, bo nie mam siły robić rachunków dla klientek
Pierwszy dzień pracy po bardzo długiej przerwie + stres troszkę mnie wykończyły
|
#2066 | |
|
Raczkowanie
|
im wczesniej tym lepiej
nie mowie ze 20latki powinny sie rzucic na kremy plus 40 zeby miec idealnie napieta skore ale błędem jest tez odkladanie pielegnacji do pierwszych zmarszczek. Moja pani dermatolog mowila ze regularnie opiepsza kobiety ktore po 30stce zaczynaja dopiero stosowac kremy na dzien i na noc (ja bym chyba nie zasnela bez uczucia kremu na buzi ) i nigdy nie stosowaly toniku.no to polece jej ten zestaw i chyba sama wezme dla siebie caly, bo nie oplaca sie kupowac bez kremu do twarzy-najwyzej komus sprzedam:P ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
ja przy odbieraniu paczki daje ten karnet pani na fili, inna droga nigdy nie probowalam
|
|
|
|
|
#2067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja przyznam ze nie stosuje kremow na twarz bo nie cierpie uczucia tlustości na twarzy... od paru miesiecy dopiero stosuje z przyjemnościa krem do rąk... wczesniej nie mogłam wytrzymać tego uczucia lepkich rąk i stosowałam krem tylko w sytuacjach awaryjnych na noc. chcę sie przekonac do kremów na twarz ale potrzebuję czasu
Edytowane przez asia27100 Czas edycji: 2011-02-28 o 19:49 |
|
|
|
|
#2068 |
|
Wtajemniczenie
|
kiedy bedzie ta 5 na stronie?! :/ olewaja sobie nas po calosci, wkurza mnie ta pseudo firma coraz bardziej, a ulotka pożal się boże miała nas zachęcić do składania zamowień? To im sie nie udało w moim przypadku
|
#2069 |
|
Raczkowanie
|
naprawde warto
to musisz miec jakas super skore skoro nie odczuwasz ich brakow ja mam tlusta ale jednoczesnie przesuszona (zawsze przy badaniu mam minimalny poziom nawilzenia mimo ze sebum bardzo duzo i dlatego uzywam na dzien kosmetykow do tlustej a na noc do bardzo suchej-dermatolog znalazla rozwiazanie ). jak nie dam na noc kremu to mam strasznie sciagnieta, z kolei jak nie posmaruje sie kremem na dzien to nie moge rozsmarowac podkladu i wogule czuje sie tak niekomfortowo. nie rozumiem tylko rozwiazania oriflame-krem jednoczesnie na noc i na dzien.. krem na noc powinien miec wiecej zwiazkow regenerujacych i silnie nawilzajacych, a na dzien SPF jest obowiazkowe. Jedynym plusem sa te antyoksydanty. |
|
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
ulotka moim zdaniem byla naprawde denna...kremy w cenach wyższych niz w katalogu. jedynie co, to można bylo nabyc kosmetyczke albo torebke, o ile sie juz w nia nie zaopatrzylo w ktoreś z poprzednich ulotek, bo to ich gwóźdź programu. jedyne co mi sie podobalo, to to, ze sie pojawila teraz, gdy skladalam swoje pierwsze i ( mialam nadzieje ) ostatnie zamówienie
Cytat:
Edytowane przez asia27100 Czas edycji: 2011-02-28 o 20:02 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.

tylko chodzi o to, że przy samym zamówieniu one się "liczą" dzięki czemu nie ma opłaty detalicznej. Na koncie ich i tak nie ma, bo niby skąd mają być 

Jak mi w najbliższym czasie nie zorganizują jakiegoś normalnego stanowiska pracy, to mi kręgosłup pęknie i skończę na wózku...