Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-28, 21:10   #541
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Ja byłam ostatnio z siostrą u ortodonty.. wchodzimy do poczekalni, wszytskie krzesła zajęte.. Ściągam płaszczyk, bo gorąco było, więc widać z daleka, że jestem w ciąży.. po ciuchu mam nadzieję, że ktoś mi miejsca siedzącego ustąpi, ale nic!!
Każdy siedzi twardo, patrzy się na mój brzusio, ale udaje że nie wie o co chodzi!! A średnia wieku pacjentów 15-20 lat.. jak to u ortodonty, raczej małolaty!!
Na szczęście była jedna strarsza Pani z synkiem i ona jako jedyna po chwili zareagowała i wzięła synka na kolana (miał 10 lat) i zrobiła dla mnie miejsce..
Tak więc może i narzekać nie powinnam, bo ostatecznie krzesełko miałam, ale i tak głupia sprawa, bo z tych nastolatków nikt się nie ruszył
nic tylko
Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość

Agus niestety nasze społeczeństwo jest ogarnięte mega znieczulicą...nic nie poradzisz, też nagminnie się z tym spotykam.

Cytat:
Napisane przez SiLLee Pokaż wiadomość
Vanes w poprzednim watku pisałas ze masz w talii 88cm a teraz 80cm

"Napisane przez vanes
nie jest taki mini
w talii już 88cm a było swojego czasu 60"

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość

A ja mam dwa paczki tararararara, bo sie chyba zaczal tlusty tydzien nie?

Tesciowa mnie wpienila gadaniem mowi mi, ze bede zalowac ze moj maz idzie ze mna rodzic... bo ona go zna, bo ona wie jaki jest i lepiej zebym sama rodzila, i ze to w ogole nie jest widok dla faceta... powiedzialam jej ze i tak ze mna pojdzie tak czy jej sie to podoba czy nie. I niech sie zajmie swoim meem, ktory do sanatorium pojechal, bo ja slyszalam co sie w sanatoriach dzieje bunga bunga

Mezu przyniosl do domu dzisiaj lezaczek bujaczek... taki najzwyklejszy w samochodziki. Niby wibruje... oddajemy go, bo ja chce taka bardziej hustawke, a nie zeby wibrowalo... Nawet tego noga nie daloby rady pobujac. Lipa straszna. Wole kupic uzywany, ale lepszy ot co

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Martynka89, fajnie ze jestes
uciekaj malpo z tymi paczkami
ale pojechalas po tesciowej hihi

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
nie nie! To moja pierwsza ciąża Dzieciaczki na zdjęciach to moje duzio, duzio młodsze rodzeństwo z drugiego małżeństwa mojej mamuśki Najmłodszy chodzi jeszcze do przedszkola a drugi to dumny pierwszoklasista

Też nie wierzę! Ja jestem w 24 tygodniu, brzuszek mały a na wysokości pępka (właśnie się zmierzyłam) 89 cm.
vanes to niemożliwe!

migotka jakie śliczności
aaaale fajnie
to ile masz lat ?
Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
tłusty tydzień

vanes... jeśli chodzi o mnie to widzę w Twoich postach bardzo dużo nieścisłości. i nie zebym się czepiała, ale chciałabym żeby każda na forum była szczera bo jednak piszemy tu o sprawach ciążowych, więc każda by chciała jak juz troche sie otwiera przed resztą aby każdy tu pisał prawdę.
jeśli chodzi o Twój brzuch to wzbudza we mnie wątpliwości... nie obraź się, ale w 30 tc powinno być coś widać i nie jest to kwestia kompleków na tle naszych brzuchów. taka chyba jest anatomia kobiety ze jak jest bliżej końca ciąży to ten brzuch po prostu widać! chyba ze ktoś ma dużą nadwagę przed ciążą to można nawet do 9 miesiaca nie widzieć ciążowego brzucha. ale Ty przeciez taka chudzinka jesteś...
jest jeszcze kilka kwestii budzących moją wątpliwość...
zagrożona ciąża i to że lekarz nie zabronić Ci urpawiać seksu...
poród za 4 tygodnie i jakoś mało przejęcia z Twojej strony...
może bardzo dobrze znosisz świadomość, ze jest duże ryzyko przedwczesnego porodu, ale moim zdaniem to czy zrobią Ci się rozstępy nie jest tak wazne jak to czy Twoje dziecko w 34 tc urodzi się całe i zdrowe...
nie chce naskakiwać, ani nie chciałabym za to dostać bana co napisąłam
ale nie tylko ja, jak widać mam wątpliwości... więc musiałam to w końcu napisać.
zresztą zawsze jak o coś szczegółowo pytamy to nas zbywasz ogólnikową odpowiedzią...

dziewczynki jakbym dostała bana za atak na forumowiczke to chciałam powiedzieć ze bardzo mi tu z wami było miło

ps. martynka fajnie ze się pojawiłaś co u Ciebie??? pracujesz jeszcze? jak się czujesz?
nie dostaniesz bana, nie lotej
nie masz za co

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
widzisz grazin również jestem zaniepokojona tym jak wygląda moj brzuch i jesli myślisz że się tym nie martwię to się mylisz po prostu próbuje zagłuszyć to mysleniem czyms innym.i kiedy wstawiacie swoje zdjecia to na prawde wam zazdroszcze ze po was tak widac
jest mi ciezko bo jestem sama to forum dawało mi wiele informacji wiec korzystałąm ale atak na moją osobę z waszej strony jest niesprawiedliwy.
Jestem w ciazy i to jest nie uniknione
gin nie zabroniła mi uprawiać seksu dopiero teraz kiedy szyjka jest b krótka to dostałam kategoryczny zakaz zreszta to bez różnicy bo i tak nie miałąbym z kim
to że poród może być przedwczesny to wiem i zdaję sobie sprawę ale wszystko jest już gotowe na przyjscie mojego maleństwa torba do szpitala przygotowana rozmawiałam z ordynatorem szpitala i powiedział że mam sie nie denerwować na zapas bo to do niczego dobrego nie prowadzi mam odpoczywać co też czynie
sory, ale to twoje malenstwo wyglada mi na kolejna scieme

mowisz, ze masz wsyzstko gotowe dla dziecka
a kilk ni temu pisalas, ze nic poprane ani poprasowane nie masz
wiec sory, jak th i kiedy chcesz to zrobic??
bardzo mi przykro, ale przestalam wierzyc w kazde twoje slowo

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
andziot Nie wymawiaj dziś przy mnie słowa "prasowanie"
Cały dzień nic innego nie robiłam normalnie ręce mi odpadają, plecy bolą, dobrze, że sobie serial włączyłam, to chociaż nudno nie było...

Idę z małżem oglądać social network
Normalnie od dwóch dni zachowuje się porządnie, aż go nie poznaję, zero denerwowania mnie
ogladalam
bez rewelacji
wczoraj ogladalam fae-slawa
tez bez rewelacji :P
czarny labedz- hmm inny, ciekawy,
wall street pienidz nie spi - brdzo mi sie podobal
moze dlatego, ze gral tm shia labauef
Stary 2011-02-28, 21:11   #542
moria44
Wtajemniczenie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
DO DZIEWCZYN KTORE ROBILY BAD NA TOXO!!!!
POWTARZACIE TERAZ NA KONIEC??????????????
Yes Powtórzę około 33-34 tygodnia.

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
Ja to trochę tych ubranek nakupuje. Pajacyków i całej reszty. Czasem trzeba bedzie przebierać go 3 razy a nie chce mi sie codziennie pralki włączać. zwłaszcza ze wiecie co, teściowa ma pralkę która pierze 2 godziny! Dla mnie to juest szok, zawsze nastawiałam tak na 40 minut.
dorkabl ja piorę 170 minut

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
właśnie, ja też jestem ciekawa. przecież Twój brzuch Vanes wygląda, jakby tam dziecka nie było
Dziewczynki, dla mnie brzuch Vanes to też nie jest brzuch ciążowy, ja taki miałam w podstawówce dlatego już pisałam, że ciąża Vanes to dla mnie potwierdzenie realności programu na TLC "ciąża z zaskoczenia" No a jeśli Vanes nie jest w ciąży to i tak prędzej czy później by to wyszło więc nie ma sensu drążyć sprawy, w końcu nam wstawi fotki, no nie?

Cytat:
Moria a Twoja mama ma rozstępy? Wydaje mi się że dopiero po ciąży będziesz mogła wytoczyć im ciężkie działa na przeciw, na razie się tym nie martw
Nie ma Ja myślę, że może to przez leki, które brałam albo po prostu na kogoś musiało trafić Ale masz rację, po ciąży wytoczę ciężkie działa, jestem gotowa walczyć z nimi wszelkimi możliwymi metodami

Cytat:
Napisane przez migotka03 Pokaż wiadomość
No i wklejam wam obiecane zdjęcia pajcyków i kocyka.
Super, że z nereczką lepiej, 1 mm to praktycznie nic, na pewno niedługo się całkiem unormuje
A kocyk jak piękny

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
OW ogole jak jestesmy z tz gdzies na zakupach i czasami sie zdarzy ze staniemy do kasy z pierszenstwem, to kazdy glupa rżnie i udaje ze nie widzi, a jakby nie bylo nalezy nam sie podwojnie,bo ja gruba a tż na wózku.
No coś TY!!! To jest już chamstwo do kwadratu, bo o ile ktoś, mało bystry, może nie wiedzieć czy ta kula z przodu to brzuch ciążowy czy tłuszczowy, o tyle wózek Twojego męża jest chyba ewidentnym dowodem na to, że należy mu się w tej konkretnej kasie pierwszeństwo Kurde, gdybym była świadkiem takiej sytuacji,to bym tych ludzi rozniosła, no przyrzekam!

Cytat:
Napisane przez SiLLee Pokaż wiadomość
Ja też jakoś rzadko czuje kopniaki dzidzi a jak czuje to w dziwnych miejscach np calkiem z boku jak by przy nerce czasami to calkiem nizutko. Gin mi wlasnie mowil ostatnio ze moge czuc w roznych miejscach dzidzie bo źle jest ułożone.
O kochana, to tak jak ja! Raz czuję małą jednocześnie po obu stronach brzucha, czasem tak mocno z jednego lub drugiego boku, czasem na wysokości pępka, bardzo rzadko niżej ale też się zdarza. Ja mam nadzieję, że ona ciągle skośnie i miednicowo leży

Cytat:
dziewczynki jakbym dostała bana za atak na forumowiczke to chciałam powiedzieć ze bardzo mi tu z wami było miło
Grazin, to tak jakby Ciebie mieli do więzienia na dożywocie wsadzić za kradzież jednego cukierka w supermarkecie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
a jeszcze zapomnialam sie wyzalic....
dzisiaj sie dowiedzialam ze niestety nie wprowadze sie w weekend rece mi opadly. musze czekac do nastepnego tygodnia
O malutka Ale pociesz się może trochę myślą, że moja chałupka miała być ukończona przez developera w wrześniu a wprowadziliśmy się w maju Developer oddał nam mieszkanie pod koniec marca Taka, "leciuchna" obsuwa

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:13   #543
mimbi
Zakorzenienie

Az sie zaczelam zastanawiac czy ze mna wszystko ok
TZ mnie zmierzyl miarka - w pepku mam rowne 100 cm.
Ja zmierzylam TZ miarka - w pepku ma rowne 100 cm.

Jak w morde strzelil oboje jestesmy w ciazy
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:13   #544
gusiagatko
Zakorzenienie

kasia1361 urocze

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

aaaale fajnie
to ile masz lat ?
W kwietniu 28

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:16   #545
Weredka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zlosnica22m Pokaż wiadomość
dziewczyny a ja tak z innej beczki- czy któraś z Was zakłada firmę przed ciążą w związku z tym macierzyńskim wyższym ?
Ja mam działalność od września i zastanawiałam się, czy nie podnieść wymiaru składek, żeby więcej macierzyńskiego dostać... Ale jeszcze nie wiem. Na pewno nie na maksymalną, bo ZUS się będzie czepiał wszystkiego, a to nie na moje nerwy...
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:19   #546
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość

a cycki mu urosły ?????????

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:19   #547
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

to że nie mam wypranych i wyprasowanych rzeczy dla kacpra o niczym nie świadczy ważne ze większość mam już przygotowana na przyjście mojego dziecka.
tak samo eweska która jest w bliźniaczej ciązy i ma termin porodu przede mną jeszcze nie ma wszystkiego a tak na prawdę każda z was może urodzić przedwcześnie i co wtedy ??? nie wiesz kiedy zacznisz rodzic aga tak samo jak ja tego nie wiem przygotowana jestem na te pierwsze dni na pewno
nie symuluję mojej ciąży i obiecuje wstawić fotki kiedy tylko się narodzi i mam nadzieję że wtedy zrobi wam się choć trochę głupio ze nie wierzyłyście.
To ze mój brzuch nie rośnie tak jak wasze martwilo mnie i nadal martwi ale kazda z nas jest inna i nie musimy wyglądać tak samo tak jak kazda ciaża jest inna tak samo każdy ciązowy brzuch wygląda inaczej i kropka.

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:19   #548
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

hehe
Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
kasia1361 urocze

W kwietniu 28

wyglsadasz na max 24
Stary 2011-02-28, 21:20   #549
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Yes Powtórzę około 33-34 tygodnia.

O malutka Ale pociesz się może trochę myślą, że moja chałupka miała być ukończona przez developera w wrześniu a wprowadziliśmy się w maju Developer oddał nam mieszkanie pod koniec marca Taka, "leciuchna" obsuwa
ok to ja juz nie marudze.,... tylko ja niechce dluzej z moja mama mieszkac

Cytat:

ha ha ha a tz na kiedy ma termin?
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:22   #550
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość

Grazin, to tak jakby Ciebie mieli do więzienia na dożywocie wsadzić za kradzież jednego cukierka w supermarkecie
no różne precedensy się zdarzają hih
Cytat:

mój tż też jest w ciązy ma 100 ale juz go przegoniłam:P

moj to jest na prawwde w ciązy ostatnio lezymy i ja wziełam jego reke na brzuch jak mały kopał a po 5 minutach on mi moją położy ł na jego brzuchu myślałam ze sie posikam ze smiechu z tego głupola
Stary 2011-02-28, 21:24   #551
andziot
Zakorzenienie

ruszyłam dupsko i się zmierzyłam
do tego musiałam mierzyć się kablem od usb
a kabel mierzyć miarką taką sztywną (jak faceci mają, nie wiem jak fachowo się to nazywa)

96cm mi wyszło ...

Stary 2011-02-28, 21:26   #552
zlosnica22m
Raczkowanie

Weredka, a jak to teraz jest z tymi opłatami do ZUSu- bo ja dopiero wkraczam w ten świat a chcę się dobrze zorientować bo zamierzam tą firmę normalnie prowadzić a nie tylko ściemniać

Najniższa składka wynosi ile ? One są jakoś stopniowane, bo wiem , że ta najwyższa to 2700 i wtedy przysługuje prawie 6000 macierzyńskiego.
Ono jest z 12 miesięcy wyliczane prawda ? Ale jeśli założę firmę miesiąc przed macierzyńskim to jak to wyliczają ?
Stary 2011-02-28, 21:28   #553
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

andziotku no przeciez sie posikam przed Ciebie hahah kablem od usb? hahaha

niech mi ktos opowie o tej symulajntce ze styczniowo-lutowych? jak sie skapły ze symuluje?

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

a ja jem przepyszna gruszke sialala i az mio sok po brodzie cieknie pycha
Stary 2011-02-28, 21:28   #554
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
to że nie mam wypranych i wyprasowanych rzeczy dla kacpra o niczym nie świadczy ważne ze większość mam już przygotowana na przyjście mojego dziecka.
tak samo eweska która jest w bliźniaczej ciązy i ma termin porodu przede mną jeszcze nie ma wszystkiego a tak na prawdę każda z was może urodzić przedwcześnie i co wtedy ??? nie wiesz kiedy zacznisz rodzic aga tak samo jak ja tego nie wiem przygotowana jestem na te pierwsze dni na pewno
nie symuluję mojej ciąży i obiecuje wstawić fotki kiedy tylko się narodzi i mam nadzieję że wtedy zrobi wam się choć trochę głupio ze nie wierzyłyście.
To ze mój brzuch nie rośnie tak jak wasze martwilo mnie i nadal martwi ale kazda z nas jest inna i nie musimy wyglądać tak samo tak jak kazda ciaża jest inna tak samo każdy ciązowy brzuch wygląda inaczej i kropka.
A pytałaś może ginekologa czym ten brak brzucha może być spowodowany? Na której ścianie masz łożysko? Ilość płynów jest prawidłowa? A dzidziuś jak jest ułożony?

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:29   #555
SiLLee
Raczkowanie

Cytat:

moria44 juz myslalam ze tylko moje takie nie mogace znalesc sobie miejsca
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥

Moje Maleństwo ♥
Pusta miska - napełnij miske
SiLLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:31   #556
zlosnica22m
Raczkowanie

Grazin ja też bym chętnie posłuchała o tej symulantce... dobry ubaw dziewczyny musiały mieć :P
Stary 2011-02-28, 21:31   #557
Martulka000
Raczkowanie

GG do Martulka000 Send a message via Skype™ to Martulka000

Cytat:
sorry, za wtrącanie, ale proponuję wstawić fotki nie dzidziolka jak sie urodzi tylko teraz swoje razem z twarzą najlepiej.

Mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie dziewczyny za to, że sie udzieliłam
24 kwietnia 2011 godz. 10:40
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Tylko ktoś kto rozumie i akceptuje Cię
Może być przyjacielem
Martulka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:33   #558
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:

to taka akcja była??? to nie w temacie jestem a szkoda vchyba bed emusiała odszukac to gdzies na forum haha a jak mozna pozorowac własną śmierć?
i to jeszcze na forum???
trzeba mieć wyobraźnie

co do vanes to dla mnie temat jest zamknięty. kropka.
Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
własną śmierć ???????
i ja nic o tym nie wiem ??????
super historia normalnie
Było było Niezła akcja
Dziewczyna przez 9mscy pisała o objawach i lekarzach i wizytach... Wklejała jakieś zdjęcia ale nic dziewczyny nie podejrzewały, oprócz tego że praktycznie 24h/d spędzała na forum...

I nagle zaczęła się akcja porodowa a ta z laptopem w szpitalu opisywała całą akcje, rozwarcie, skurcze i te sprawy

Wtem, komputer w szpitalu przejmuje jej mąż który siedzi na poczekalni i zdrowie i zycie żony nie jest tak ważne jak napisanie kilku informacji koleżankom z WIZAZU np o tym że żona urodziła...

Lecz, sytuacja pogarsza się... Gdyż dziecko i żona są w poważnym stanie i w końcu umierają chyba obie

Ale mąż cały czas siedzi na necie w szpitalu

I po pewnym czasie wyszło szydło z wora

Szkoda było tylko tych dziewczyn z forum które się zżyły między sobą i każdy post o pogarszającym się stanie zdrowia głównej bohaterki bardzo przeżywały....

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:33   #559
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

Cytat:
A pytałaś może ginekologa czym ten brak brzucha może być spowodowany? Na której ścianie masz łożysko? Ilość płynów jest prawidłowa? A dzidziuś jak jest ułożony?

łożysko na tylnej ścianie nisko.ilość płynów jest prawidłowa a Kacper był ułożony pośladkowo ale jak jest teraz to się dowiem jutro na usg

badał mnie i ordynator szpitala i moja gin i nie widzą w tym nic dziwnego po prostu każda kobieta inaczej przechodzi ciąze

Stary 2011-02-28, 21:34   #560
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez Martulka000 Pokaż wiadomość

Mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie dziewczyny za to, że sie udzieliłam
ale czemu? przecież sprawa dotyczy kazdej z nas.,
Stary 2011-02-28, 21:34   #561
Martulka000
Raczkowanie

GG do Martulka000 Send a message via Skype™ to Martulka000

Cytat:
a kabel mierzyć miarką taką sztywną (jak faceci mają, nie wiem jak fachowo się to nazywa)

96cm mi wyszło ...
Andziotku kochany to ja jestem grubsza od Ciebie aż o centymetr

A było coś u tych Styczniowo lutowych, że dziecko urodziła, potem na OIOM ja zabrali i w miedzyczasie jej mąż pisał co się z nią dzieje... Zwała i nic więcej...
24 kwietnia 2011 godz. 10:40
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Tylko ktoś kto rozumie i akceptuje Cię
Może być przyjacielem
Martulka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:34   #562
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
niech mi ktos opowie o tej symulajntce ze styczniowo-lutowych? jak sie skapły ze symuluje?
ja też kcem poczytać
na dobranoc

Stary 2011-02-28, 21:35   #563
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:

96cm mi wyszło ...

usb kroluje! to sie nazywa pomyslowa kobieta! i tak o to poznalam nowe zastosowanie kabla, a ta miara to metrowka chyba co?
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:37   #564
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martulka000 Pokaż wiadomość
Andziotku kochany to ja jestem grubsza od Ciebie aż o centymetr
może twój kabel od usb oszukuje

wiecie gdzie czuje czkawkę teraz ???????????

w tylnej części ciała
co ona dziś tam wyczynia ???????

Stary 2011-02-28, 21:38   #565
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

martulka mam zdjecia brzucha od 27 tygodnia teraz nie jestem w stanie bo nie mam kabla usb do telefonu zastepczego o czym pisałąm wczesniej

Stary 2011-02-28, 21:38   #566
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Było było Niezła akcja
Dziewczyna przez 9mscy pisała o objawach i lekarzach i wizytach... Wklejała jakieś zdjęcia ale nic dziewczyny nie podejrzewały, oprócz tego że praktycznie 24h/d spędzała na forum...

I nagle zaczęła się akcja porodowa a ta z laptopem w szpitalu opisywała całą akcje, rozwarcie, skurcze i te sprawy

Wtem, komputer w szpitalu przejmuje jej mąż który siedzi na poczekalni i zdrowie i zycie żony nie jest tak ważne jak napisanie kilku informacji koleżankom z WIZAZU np o tym że żona urodziła...

Lecz, sytuacja pogarsza się... Gdyż dziecko i żona są w poważnym stanie i w końcu umierają chyba obie

Szkoda było tylko tych dziewczyn z forum które się zżyły między sobą i każdy post o pogarszającym się stanie zdrowia głównej bohaterki bardzo przeżywały....

zartujesz!! ale jajca
a kojarzy ktoras w ktorej czesci ich watku to było??
albo jak się kłsamczuszka zwała??
ale jaja
szkoda dziewczyn ktore sie w to wczuwały...

a mąż opisująy ze żona i dziecko umarły... ło matko... przekaz niemalże jak z big brothera
Stary 2011-02-28, 21:39   #567
Weredka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zlosnica22m Pokaż wiadomość
Weredka, a jak to teraz jest z tymi opłatami do ZUSu- bo ja dopiero wkraczam w ten świat a chcę się dobrze zorientować bo zamierzam tą firmę normalnie prowadzić a nie tylko ściemniać

Najniższa składka wynosi ile ? One są jakoś stopniowane, bo wiem , że ta najwyższa to 2700 i wtedy przysługuje prawie 6000 macierzyńskiego.
Ono jest z 12 miesięcy wyliczane prawda ? Ale jeśli założę firmę miesiąc przed macierzyńskim to jak to wyliczają ?
Ja nie wiem jak to dokładnie wygląda. Ja zakładałam we wrześniu bo dostałam dotację z PUP. Płacę najniższe stawki tj 366 zł 63 gr w tym dobrowolne chorobowe. Podstawa jednak wynosi tylko 415 zł 80 gr i od niej liczy się macierzyński. Więc myślę, czy jej nie podnieść. Nie wiem jak to jest z tymi 6000.
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:40   #568
caffelate05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Było było Niezła akcja

padłam ze śmiechu
choć rozumiem, że dziewczynom z forum do śmiechu nie było
ja nie rozumiem, po co ludzie tworzą takie byty wirtualne

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:41   #569
katarzynka00
Zakorzenienie

Witajcie Sherlocki Holmesy heh

Szybko wam piszę ,że na wizycie wszystko ok!!!!!
widziałam i słyszałam serduszko co podświadomie było dla mnie najistotniejsze
wielkość odpowiada tygodniowi
termin 13 października
Odetchnęłam uffff
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

Edytowane przez katarzynka00
Czas edycji: 2011-02-28 o 21:43
katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:43   #570
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
może twój kabel od usb oszukuje

wiecie gdzie czuje czkawkę teraz ???????????

w tylnej części ciała
co ona dziś tam wyczynia ???????
masakra
moj sebuś tez ma dzisiaj ewidentnie jakąs głupawkę
tak mi dzisiaj brzuszek skakał fajnie cały dzień,. tz tylko filował z telefonem i nagrywał, ale co właczył REC to dzicka nie ma... znikło... to po 2 min nagrywania tż wkurzony i wyłanczał na co nasz niesforny synek kopala takiego mamusi sprzedawał ze szoK tż stwierdził ze on to na złość robi i po kilku próbach przestał nagrywać

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Witajcie Sherlocki Holmesy heh :cwaniak:

Szybko wam piszę ,że na wizycie wszystko ok!!!!!
widziałam i słyszałam serduszko co podświadomie było dla mnie najistotniejsze
wielkość odpowiada tygodniowi
termin 13 października
Odetchnęłam uffff
super!! trzymam kciuki

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości