|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte
|
|
9 | 15,52% |
| Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
|
5 | 8,62% |
| Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 22,41% |
| Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
|
31 | 53,45% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Dobranoc
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Cytat:
![]() to jak nie jest wazne owszem jest |
|
|
|
|
#603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczynki, myślicie że taka uniwersalna moskitiera to dobry zakup?: http://allegro.pl/uniwersalna-moskit...472668162.html
|
|
#604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uspokój sie i połóz i na pewno wszystko jest ok ![]() Cytat:
moj tż zafascynowany tym i dzisiaj tez mały tak nogi i brzuch wypinał i tż"ojej łał ooooooooo ale supeer no czad" a ja "no tak ale on przeciez cały czas tak wypina"to mi powiedział "o jezu nawet sie człowiek popodniecac nie może":P i foch![]() ps. jestem na etapie jak jelly ma 40% szans na przezycie. na prawde dobra książke by z rtego napisać szło:P
|
|
#605 |
|
Zadomowienie
|
Agus nie uderzylam glowa mi sie na scianie zatrzymala, boli mnie tylko pod zebrami dziwnie.
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
![]() PRZELECIAŁAM Was pobieżnie, ale najpierw chciałam odnieść się do sprawy Vanes. Vanes, powinnaś zrozumieć stanowisko dziewczyn, bo sama wiesz, że net to specyficzne miejsce. Nigdy nie wiadomo, na kogo trafia się w necie, a już naprawdę ciężko czasami uwierzyć w sprawy, gdzie tyle nieścisłości. Powiem szczerze, że ja też czasami czytając Twoje posty zastanawiałam się, o co w tym wszystkim chodzi. Czy to wynika może z nieprecyzyjnego wypowiadania się? Wydajesz się taką miłą osóbką, wiele z nas naprawdę przejęło się Twoją sytuacją, zdrowiem, podejściem męża do Ciebie i ciąży. Ale fatalnie byłoby, gdyby nagle okazało się, że to wszystko, to jakaś ściema. Z tymi 80 cm, to lekko mi szczęka opadła, aż poleciałam po nitkę, miarkę i się zmierzyłam. Mam 97 [niedawno miałam 95 W każdym razie, życzę Ci zdrowia i mam nadzieję, że o siebie dbasz. Powodzenia na jutrzejszym USG, miejmy nadzieję, że sytuacja się poprawiła, a przy okazji wkleisz nam zdjęcie Twojego synka ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Kwiatecku! Spokojnie, dziecko ma najlepszą amortyzację - wody płodowe Na pewno nic dziecku się nie stało. Sprawdzaj tylko, czy żadnych plamień nie masz i czy brzuszek nie twardnieje
|
|
|
|
#607 |
|
Zadomowienie
|
Dobra dziewczyny, ja sie lepiej poloze, dziekuje,ze jestescie ze mna w trudnych chwilach.
Jutro do poludnia sie odezwe, spokojnych nocy dla Was;*
|
#608 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakby cos sie dzialo to sama wiesz co robic ![]() Cytat:
pobieznie to tak nieelegancko jak tam przeziebienie ?? |
||
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
A my w końcu wybraliśmy się na rekonesans wózków. Oczywiście, kiedy zobaczyłam Maxi Cosi Mura i to piękny czarny, to zakochałam się, TŻ też. Jednak cenowo bardzo niekorzystnie
![]() Aktualnie w grę wchodzi X-lander XA [czarny ![]() Do tego w końcu ruszyliśmy na poszukiwania zmywarki i wcale nie okazało się to takie proste, bo mieliśmy niespotykane wymagania wymiarowe. Dopiero teraz w necie udało się znaleźć odpowiednią i wymiarowo i funkcyjnie. Jutro zamawiamy, ale montowana będzie dopiero za kilka dni, bo meble w kuchni wymagają małego przerobienia. A ja mam stan podgorączkowy i katar ciągle. HELP! |
|
|
|
#611 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już się nie mogę doczekać aż przetestuję;]
|
|
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś, przeziębienie trzyma, ale chyba jednak nic rozwojowego. Do środy muszę być zdrowa, bo wtedy mam spotkanie z Zytus i Matallewar. Będziemy redukować cellulit naleśnikami, więc sama rozumiesz
![]() Widziałam dziś łóżeczko, które kupiłaś i muszę powiedzieć, że na żywo wygląda dużo lepiej niż w necie |
|
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chce z wami ![]() ciesze sie, ze ci sie podoba
|
|
|
|
|
#614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja po prysznicu jednak padam w objecia Morfeusza
![]() Cytat:
Cytat:
i tez byla przerazona ale lekarz powiedzial, ze wody bardzo chronia dzidzie. Dzidzia ma teraz lat 9![]() uciekam kochane, jutro bedzie mnie troche mniej po poludniu, ale z rana sie pokaze
|
||
|
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś, no to wpadaj! Potem u mnie przenocujesz
![]() Martulko, Kwiatecku, śliczne brzuszki ![]() Andziot, Zosienia wygląda uroczo! Takie maleństwo na taaakim wielkim łożu |
|
|
|
#617 |
|
Moderatoreska
|
Ja tylko na chwilke sie melduję i spadam spać
![]() Dxis nie miałam czasu na wizaż, malowałam 8 dziewczyn do sesji, a jak przyjechałam to sprzatałam, mężul jutro wyjeżdża ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wawa ![]() tooo far |
|
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
Ewesko, normalnie respekcik, wow, pracowita bestyjka z Ciebie
Mężulowi życz od Wizażanek szczęśliwej podróży![]() Aguś, no to pozostaje nam zlot sierpniowy ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Dobra, ja też zmykam. Zmyję z siebie wózkowo-zmywarkowe emocje ![]() Słodkich snów! |
|
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czego moje zbudyniale oczy znow nie dowidzialy, he ?
|
|
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sam przyszedł, powiedział, zaczął się zachowywać ![]() Ciekawe na ile mu tak zostanie... Bo, że zrozumiał, to jednak wątpię andziot Faktycznie bez rewelacji, ale można obejrzeć Raz, na drugi byłoby mi szkoda czasu ![]() mimbi No dobra, zmierzyliśmy go. Ma 78 cm... Więc w ciąży nie jest vanes A masz jakieś zdjęcie z usg? Nie na dowód, ale większość z nas wstawia, bo widać tam maluszki Nie dostałaś żadnego?? A, doczytałam, że masz jutro To może nam wrzucisz zdjęcie Kacperka do podziwiania? ![]() katarzynka00 Kwiatecek Przy upadku może coś się stać, więc jeśli byś miała bóle brzucha albo krwawienie, to koniecznie do lekarza! Ale jeśli nic się nie będzie działo, a dzidzia będzie się ruszać, znaczy, że ok. Dzidziole mają wody płodowe, które je chronią Więc nic nie powinno się stać ![]() Mary Tak, tak, proszę nam tu zdrowieć, bo jeszcze nas, ciężarne, pozarażasz... Pod kołderkę, ale już! agus87 A klubu to się nie czyta? W sierpniu dzidzie będą już 2-3 miesięczne, większość ma wakacje, więc rzuciłam luźno, żeby jakiś zlocik zrobić Byłoby fajnie, aczkolwiek to ciężkie do wykonania
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-02-28 o 23:07 |
|
|
|
|
#622 |
|
Raczkowanie
|
Mary dziękuję.
![]() Nic dodać nic ująć. Z tego wszystkiego pójdę spać. Dobranoc Mamuśki i brzuszki
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ewesko nigdyu nie przestanę Cię podziwiać ![]() 8 kobiet... mi sie samej pomalowac nie chce...a Ty 8 kobiet i sprzatanie i to z blizniakami w środku... jezu czuje sie winna przez Ciebie ze moje głowne zajęcie to leżenie![]() ide pod prysznic i do spania. za duzo wrażeń dzisiaj na tym forum ![]() a godizna juz późna! ![]() buziaki ode mnie i kopaniki od Sebusia
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytam i zaraz o tym zapominam ![]() a w sierpniu moje dziecie bedzie mialo moze ze 4 miesiace juz :P no wiesz wakacje to ja skonczylam jak skonczylam szkole teraz pracuje cale 12 msc w roku czasem 7 dni w tygodniu i jak juz sobie zrobie wakacje to pozniej i tak to musze nadrobic, najlepiej zabrac prace na wakacje tak tez sie czesto zdarza
Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-02-28 o 23:22 |
|
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
agus A, no tak... Zbudynienie
Wiesz, ja mam nienormowany czas pracy, więc dla mnie w ogóle to abstrakcja Ale macierzyński chyba wszystkie będziemy mieć? ![]() Dobranoc, brzuszki, mamusie i maluszki ![]() Idem spać, bo jutro chcemy z tż zaatakować szpital i go obejrzeć, a tż ma zajęcia na uczelni i musimy się rano wybrać
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-02-28 o 23:26 |
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide spac, baaaj
|
|
|
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I naprawdę nie trzeba być alfą i omegą, żeby dojść do takich wniosków. P.S. A tak na marginesie - nie zastanawia Ciebie, że podobne wątpliwości ma większość dziewczyn z tego wątku? Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2011-03-01 o 01:30 |
|
|
|
|
#629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry w ten piękny, słoneczny poranek
![]() Eweska Ty widzę znowu bijesz rekordy aktywności na naszym wątku Szczęśliwej drogi dla mężulka no i oby wrócił zanim chłopcy pojawią się na świecie Ja muszę się teraz mocno wysilić aby wejść pod prysznic i umyć włosy Tak mi się nie chce... Cytat:
![]() Mamuśki a Wy korzystałyście?
|
|
#630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A dla Ciebie pokłony po pas moja droga!!!!!!!! Witam Przez tą całą wczorajszą sytuacje z Vanes i tą Jelly miałam sen że to Wy mi nawymyślałyście tym razem haha. Pamiętam krzyk Andziotki jak mówiła "Tak, niby nie wiesz jaka płeć, Ty to w ogóle chyba g**no wiesz o życiu...." I przyszła Eweska - Moderatoreska i mnie usunęła z forum... I każda dziewczyna pisała "Wreszcie się jej pozbyłyśmy" hahaha.Obudziłam się w lekkim stresie Kolejne potwierdzenie zdania "wizaż uzależnia" ![]() I jeszcze raz drogi Andziotku się przyczepie... Odnośnie wczorajszej "wiosny" o której pisałaś u nas obecnie jest -15 st więc ja pytam... KIEDY TO SIĘ SKOŃCZY!!!!!!?????? JUTRO WIZYTA!!! Na początku chciałam córke to wstępnie okazało się że syn, potem zapragnęłam syna to ja Wam mówie, że okaże się że jednak to bedzie baba Oby tylko wszystko było w porządku i płeć niech zostanie zdradzona bo z pięcioma body unisex to ja dziecka nie odchowam ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

Czekamy na Ciebie fasolko

a porzadne zachowanie moze sie okazac znow tylko pozorami

02.08.2014
Kolejne potwierdzenie zdania "wizaż uzależnia"
więc ja pytam... KIEDY TO SIĘ SKOŃCZY!!!!!!??????