Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-01, 07:55   #631
zosiaaa
Zadomowienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Witam

Ale tu wczoraj gorąco było , miejmy nadzieję że sprawa się wyjaśni , vanes przecież to jest moim zdaniem do udowodnienia tylko kwestia tego czy chcesz, a dziewczyną wcale się nie dziwie bo jestem tego samego zdania i tak nie fajnie jak by się okazało że jedna laska robi sobie z reszty niezła polewkę i to w takim temacie

Katarzynko gratuluję i dużo teraz zdrówka życzę

kwiatecek może to z nerwów bolało cię swoją droga to dla naszego bezpieczeństwa powinnyśmy zacząć chodzić z balkonikami

aliczka ale sen

ja dzisiaj wyjątkowo dobrze spałam, mały chyba juz od 8 wczoraj ucichł i przez cała noc spokój, zaskoczona byłam bo tak mi się juz dawno nie zdażyło, ale dzisiaj na szczęście od rana dał popalić i dobrze bo zaczynałam sie niepokoić stwierdziłam że poprostu musiał się w końcu wyspać, cały dzień wczoraj brykał

dzisiaj już wtorek a moja mama jutro piecze pączki jutro już dla mnie będzie tłusta środa

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 08:03   #632
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość

A ja mam stan podgorączkowy i katar ciągle. HELP!
witam w klubie w nocy juz sie tak zle czulam ze szok. mam katar, boli mnie gardlo i ogolnie polamana sie czuje

laseczki uzywalyscie ten syrop prenalen? mi go kiedys polecala babka z apteki na przeziebienia i bym go dzisiaj kupila ale czy warto???????????????????? ??????????

kwiatecku doczytalam ze fiknelas wczoraj, jak tam sie czujesz?

ide zrobic kawe, niechce mi sie jesc, a za godzinke do orto
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 08:09   #633
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
laseczki uzywalyscie ten syrop prenalen? mi go kiedys polecala babka z apteki na przeziebienia i bym go dzisiaj kupila ale czy warto???????????????????? ??????????
Używałam, nawet dwukrotnie. Do tego piłam złocistą herbatkę z herbapolu oraz ssałam tabletki Isla. I pomogło Do tego oczywiście cytryna, miód i czosnek oraz grzanie się w domku
Zdrówka życzę

A tak w ogóle to dzieńdoberek

Z tego wszystkiego, co się wczoraj działo zapomniałam Wam napisać, że kupiliśmy w końcu łóżeczko dla Pepe ( turystyczne - niebiesko-granatowe ). A na badania prenatalne jedziemy w ten czwartek na 10.30

Miłego dnia kobietki
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 08:19   #634
Paulizia
Wtajemniczenie

Dzien dobry!

Bede rodzic S A M A . bez m e z a! czy jak mu tam...

Agniesia_pe wracaj do zdrowia

Vanes, a masz jakies zdjeciez usg?
Stary 2011-03-01, 08:21   #635
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martulka000 Pokaż wiadomość
katarzynka00 gratulacje . Nie ma nic piękniejszego jak zobaczyć i usłyszeć bicie serca własnego dzieciątka
oooo tak dzięki

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Brawa Życzymy wszystkiego co najlepsze!

Cytat:
hej

gratuluje, jakie to piekne prawda?
jechac na usg i zobaczyc znow swoje malenstwo, serduszko itd
trzymam kciuki za tego 13 pazdziernika
prawda, prawda

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość

Wszystkiego dobrego dla Was
thx

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość

Yuhuuuu Gratuluję

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość

jeju Katarzynkoo!!! jak sie ciesze, myslalam sobie wlasnie o Tobie i sie zamartwialam, ze nie psizesz, serduszko bije, teraz bedzie dobrze zobaczysz, wiem jaka to ulga jak sie zobaczy serduszko teraz musi juz byc dobrze!!
na prawdę odetchnęłam, jak je zobaczyłam- to takie podświadome uspokojenie.
Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

moja koleżanka też rodzi w październiku

jakies objawy się uzewnętrzniły ???
nie nadal bezobjawowo

Cytat:
Napisane przez Weredka Pokaż wiadomość
Oby wszystko było dobrze, tego życzę z całego serca.
a ja serdecznie dziękuję

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
katarzynka00
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 08:40   #636
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Dzien dobry!

A co się stanęło, jeśli można zapytać??

katarzynka00, ja też przyłączam się do gratulacji i bardzo się cieszę, że się udało. Dbaj o siebie i maleństwo
Stary 2011-03-01, 08:42   #637
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)
Pamiętam krzyk Andziotki jak mówiła "Tak, niby nie wiesz jaka płeć, Ty to w ogóle chyba g**no wiesz o życiu...."
I przyszła Eweska - Moderatoreska i mnie usunęła z forum... I każda dziewczyna pisała "Wreszcie się jej pozbyłyśmy" hahaha.

Cytat:
Dzien dobry!

Wiesz, ja to bym wolała sama. Tzn. na początku TŻ mógłby być ale gdyby przyszło do partych albo akcji typu przebijanie pęcherza, masaż szyjki to jednak wolałabym aby na korytarzu siedział

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Waaaartoooo

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 08:49   #638
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzien dobry!

Agniesia_pe wracaj do zdrowia

Vanes, a masz jakies zdjeciez usg?
why? co sie stalo?

moria anulinka dzieki

moria takiej bliskoci jak sie buduje przy porodzie nie da sie zastapic niczym innym i faceci wcale nei sa tacy nie wytrzymli jak bajki glosza

a czy tam gdzie rodzisz przy cc moze byc twoj tz???????
Stary 2011-03-01, 08:57   #639
andziot
Zakorzenienie

Hello

czytam Was
ale nie mam czasu pisać

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 08:58   #640
Paulizia
Wtajemniczenie

Katarzynko00 zapomnialam Ci pogratulowac!!! Bardzo sie ciesze Piekny termin

No, bo sie poklocilismy dzsaj o 5 rano nagle przypomnialo mu sie jaka bylam opryskliwa do jego mamy jak mowila o tym, ze on nie powinien byc przy porodzie, BO ONA GO ZNA! Juz wczesniej wkurzalo mnie takie jej ''wtracanie'' dlatego bylam moze troszke nie mila... dzisaj przyszedl i mi oznajmil,ze nie bedzie go przy porodzie...
Ja bardzo chcialam bysmy przezyli to razem i tak sie umowilismy, ale teraz po tej akcji to ja dziekuje. Nie chce.
Stary 2011-03-01, 09:02   #641
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

witam
mi oczywiście też się snił wizaż
śniła mi się nasza kochana Moria
a więc moja droga wpadłam sobie do Ciebie na kawkę (pominę fakt setek kilometrów nas dzielących:P ) i pokazywałaś mi pokój Igusi i sie podniecałysmy obie jak wariatki
i juz mialas wszystko gotowe i wszystkie bibelotki i pluszaczki cudny ten pokoik, zreszta teraz tez juz jest rewelacyjny i na jendej ścianie mialaś taka biłą tablicę do pisania i tam mi mowisz ze masz liste wyprawkową co jeszcze musisz kupić i było na niej drukowanymi
"LISTA WYPRAWKOWA IGUŚKI:
1. KAWA
2.MŁECZKO
3.KUBECZKI (podejrzewam że chodziło o kubki na kawę:P )
4. kakao rozpuszczalne w saszetkach"

hahah
i sie pytam"a co Ty bedziesz pić kawę po porodzie? nie bedziesz karmić? a Ty mi na to "nie no bede, ale jak bede w nocy wstawac to sobie bede kawe robic bo ja sie nieprzytomna budzę"
i potem poszłyśmy do kuchni i zrobiłaś mi kawę w następujący sposób:
do kubka nalałaś 3/4 mleka na to łyżeczką kawy rozpuszczalnej i kakao ( w saszetce, tak jak na liście:P) i zalałas to wodą

haha ale mialam ubaw rano
Moria to kiedy mam wpaść na kawkę bo ta w śnie była pycha

Cytat:
Pamiętam krzyk Andziotki jak mówiła "Tak, niby nie wiesz jaka płeć, Ty to w ogóle chyba g**no wiesz o życiu...."
I przyszła Eweska - Moderatoreska i mnie usunęła z forum... I każda dziewczyna pisała "Wreszcie się jej pozbyłyśmy" hahaha.
Obudziłam się w lekkim stresie Kolejne potwierdzenie zdania "wizaż uzależnia"

no padłam i Andziotek na Ciebie nakrzyczała
Aliczka bo pewnie Cię sumienie dręczy, że tak nas tu kłamiesz i dlatego tak śnisz hihi żarcik oczywiście
Cytat:

warto
Cytat:
czyżbym wyczuła jakiś mały foszek?
Stary 2011-03-01, 09:03   #642
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Katarzynko00 zapomnialam Ci pogratulowac!!! Bardzo sie ciesze Piekny termin

No, bo sie poklocilismy dzsaj o 5 rano nagle przypomnialo mu sie jaka bylam opryskliwa do jego mamy jak mowila o tym, ze on nie powinien byc przy porodzie, BO ONA GO ZNA! Juz wczesniej wkurzalo mnie takie jej ''wtracanie'' dlatego bylam moze troszke nie mila... dzisaj przyszedl i mi oznajmil,ze nie bedzie go przy porodzie...
Ja bardzo chcialam bysmy przezyli to razem i tak sie umowilismy, ale teraz po tej akcji to ja dziekuje. Nie chce.
no niee

nic cudowniej nie psuje relacji niz matka tz
Stary 2011-03-01, 09:05   #643
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Paulizia to współczuje
dziękowac Bogu za wszystkie teściowe ktore sie nie wtrącają.
przeciez uczestnictwo w porodzie to tak indywidualna sprawa tak intymna po co sie ktos do tego wtrąca... ech
Stary 2011-03-01, 09:06   #644
Siasiek
Zadomowienie

Witam.
Wczoraj po źle rozpoczętym dniu wybyłam z domu koło 12
I dawno się to nie zdarzyło ale wróciłam o 21
A teraz nadrabiam Wasze wczorajsze posty, doszłam do połowy ale musiałam zrobić śniadanie hehe teraz mogę iść czytać dalej

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 09:06   #645
Paulizia
Wtajemniczenie

Aga zla jestem ja, a nie jego matka. Ide zrobic sobie melisse, bo jestem w takim stanie, ze bym nawet papierosa zapalila
Stary 2011-03-01, 09:11   #646
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Witam.
A teraz nadrabiam Wasze wczorajsze posty, doszłam do połowy ale musiałam zrobić śniadanie hehe teraz mogę iść czytać dalej
to czytaj czytaj bo ciekawie było
rozważałam nawet kwestię zeby Ci smsa napisac co tu się dzieje
Stary 2011-03-01, 09:12   #647
Paulizia
Wtajemniczenie

aaa szkoda gadac dziewczyny. chcialam sie tylko wyzalic. Jakos mi sie kurek w oczach zakrecil dzieki temu i juz nawet nie strzelam smarkami jak np. 10 minut temu
Jednak ja juz zdania nie zmienie chocby przepraszal. Nie chce go widziec na sali porodowej.
Stary 2011-03-01, 09:14   #648
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Paulizia myślę że będzie tego załował...
Stary 2011-03-01, 09:17   #649
caffelate05
Rozeznanie

Dzień dobry Mamuśki
Widzę, że temat vanes zrobił się gorący. Ja Wam powiem, że mi już coś nie grało na samiutkim początku. Zagrożona ciąża, vanes pisała, że musi leżeć a potem pisała o wyprawie pkp do kogoś z rodziny, zakupach z mamą mi to wszystko w głowie się nie mieściło i nie mieści. Mam nadzieję, że nie jesteśmy wkręcane, to raz i mam nadzieję, że to wszystko wynika tylko ze stylu i sposobu pisania.

Ja jutro rano o 9:00 mam usg. A w sobotę wizyta. Kciuki się przydadzą
Czuję się odpukać nadal bardzo dobrze i mam nadzieję, że może gin w końcu da mi zielone światełko i pozwoli wyjść z domu? Choćby raz na tydzień

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 09:19   #650
dorkabl
Zadomowienie

cześc dziewczynki

Paulizia u mnie cos mąż przebąkuje ze chce. Stwierdziłam ze go po szkole rodzenia, jak mu tak anatomicznie wszystko wytłumaczą, jeszcze raz zapytam Wy idziecie do szkoły rodzenia? Moze po szkole przedyskutujecie to raz jeszcze? No i nie denerwuj sie tak! Miśka!
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 09:20   #651
Paulizia
Wtajemniczenie

aaaa przypomniala mi sie ta podroz Vanes pociagiem z tym fantastycznym przedzialem dla kobiet w ciazy konduktor ja tam zaprosil, a przeciez ona nie ma brzucha ciazowego wiec pytam jak poczciwy pan konduktor zauwazyl, ze jestes w ciazy Vanes?
Stary 2011-03-01, 09:24   #652
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
witam
a więc moja droga wpadłam sobie do Ciebie na kawkę (pominę fakt setek kilometrów nas dzielących:P ) i pokazywałaś mi pokój Igusi i sie podniecałysmy obie jak wariatki
i juz mialas wszystko gotowe i wszystkie bibelotki i pluszaczki cudny ten pokoik, zreszta teraz tez juz jest rewelacyjny i na jendej ścianie mialaś taka biłą tablicę do pisania i tam mi mowisz ze masz liste wyprawkową co jeszcze musisz kupić i było na niej drukowanymi
"LISTA WYPRAWKOWA IGUŚKI:
1. KAWA
2.MŁECZKO
3.KUBECZKI (podejrzewam że chodziło o kubki na kawę:P )
4. kakao rozpuszczalne w saszetkach"

hahah
i sie pytam"a co Ty bedziesz pić kawę po porodzie? nie bedziesz karmić? a Ty mi na to "nie no bede, ale jak bede w nocy wstawac to sobie bede kawe robic bo ja sie nieprzytomna budzę"
i potem poszłyśmy do kuchni i zrobiłaś mi kawę w następujący sposób:
do kubka nalałaś 3/4 mleka na to łyżeczką kawy rozpuszczalnej i kakao ( w saszetce, tak jak na liście:P) i zalałas to wodą

haha ale mialam ubaw rano
Moria to kiedy mam wpaść na kawkę bo ta w śnie była pycha
O padłam haha....

Moria nie wiem czy nie musisz z nami porozmawiać o wyprawce dla Iguśki Przydało by się jeszcze oprócz kawy i młeczka pare pampersów i ciuszków haha.

Się ośmiałam

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 09:29   #653
Paulizia
Wtajemniczenie

Dorkabl dla mnie temat zamkniety... zawsze bylam dumna, ale to ze stanal nie po mojej stronie tylko po stronie tesciowej w takiej sprawie przesadza o wszystkim. Poza tym decyzja dawno zostala podjeta, ze idziemy razem i to on do mnie dzisiaj przyszedl i powiedzial, ze jego ze mna nie bedzie. Nie z powodu traumy jaka np. moglby przejsc, ale z pwoodu ze bylam nie mila dla jego mamy.
I juz sie nie denerwuje
Nawet zaczyna mi sie ta wizja podobac

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

a tak w ogole to myslalam, ze tu wczoraj wybuchnie jakis skandal wizazowy, ze w gazetach beda pisac, a tu nic...
Stary 2011-03-01, 09:30   #654
MoniaK
Zakorzenienie

Dzień dobry

Widzę, że ominęła mnie wczoraj gorąca dyskusja Mam podobne zdanie co większość z was, no ale poczekamy zobaczymy co z tego wyjdzie
Aż się poszłam dzisiaj zmierzyć, bo dawno tego nie robiłam. Wyszło 93 w najszerszym miejscu.

Paulizia, nie ma to jak wtrącająca się teściowa Nie denerwuj się za mocno
Moja teściówka gdy czasami próbuje coś powiedzieć albo się wtrącić, to jest przez nas skutecznie uciszana i chyba już się nauczyła że nie damy się
Co do porodu to mój mąż najprawdopodobniej nie będzie uczestniczył, no chyba że coś mu się pozmienia. Nie mam zamiaru go na siłę przekonywać

Byłam wczoraj u okulisty i dostałam zaświadczenie, iż jeśli II faza porodu będzie się przedłużać to są wskazania do cc. Chyba wolałabym jednak cc

Aliczka Grazin, ale macie sny normalnie sikam

Edytowane przez MoniaK
Czas edycji: 2011-03-01 o 09:31
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 09:37   #655
anula_81
Zakorzenienie

Hej Kochane mamy!

Ja dzisiaj wczesnie obudzona bo TZ jak wychodzil to juz nie moglam zasnac, ok 8:30 jeszcze zamknelam oczka, ale 15 minut pozniej TZ zadzwonil co z autem bo oddal do serwisu , wiec korzystajac z wolnego zjadlam krolewskie sniadanko i zasiadlam do Wizazu oczywiscie
Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Witam.
no czytaj czytaj kochana! bo uz wczoraj sie stesknilysmy za Toba, i w ogole podziwiam za tak dlugie wybycie z domu, ja nie daje rady ostatnio
Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
witam
no widze, ze sny wizazowe mamy coraz lepsze uzaleznienie jak nic

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
Hello

czytam Was
ale nie mam czasu pisać
no to my cie pozdrawiamy cieplutko
Cytat:
witam w klubie w nocy juz sie tak zle czulam ze szok. mam katar, boli mnie gardlo i ogolnie polamana sie czuje
no to mleczko z czosnkiem i miodem, syrop z cebuli, koldra i wygrzewamy sie
ja odpukac jak na poczatku ciazy ciagle bylam przeziebiona tak teraz cisza... odpukac
Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to dzieńdoberek

Z tego wszystkiego, co się wczoraj działo zapomniałam Wam napisać, że kupiliśmy w końcu łóżeczko dla Pepe ( turystyczne - niebiesko-granatowe ). A na badania prenatalne jedziemy w ten czwartek na 10.30

Miłego dnia kobietki
a masz link do tego lozeczka? bo my musimy kupic dodatkowo turystyczne, i chyba wlasnie w Polsce kupimy bo tam zostawimy(u tesciow bo tam najczesciej bedziemy) i sie zastanawiam jakie
Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
Witam

ja dzisiaj wyjątkowo dobrze spałam, mały chyba juz od 8 wczoraj ucichł i przez cała noc spokój, zaskoczona byłam bo tak mi się juz dawno nie zdażyło, ale dzisiaj na szczęście od rana dał popalić i dobrze bo zaczynałam sie niepokoić stwierdziłam że poprostu musiał się w końcu wyspać, cały dzień wczoraj brykał
ja tez dzisiaj nawet twardo spalam mala byla cicha, wczoraj tez byla spokojna, ale wieczorem jak tylko zaczelam marudzic TZtowi, ze mala taka spokojna to sie rozbrykala i dupke wypychala lokcie, stopki a TZ cieszyl sie jak dzieciak
Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Dzień dobry w ten piękny, słoneczny poranek

No dokładnie, ta jest taniutka i uniwersalna i na gondolę i na spacerówkę ale jeszcze nigdy nie widziałam aby ktoś miał na wózku

Mamuśki a Wy korzystałyście?
wiesz co ja chyba jednak kupie, co prawda tu nei ma duzo robali, ale latem chyba sie przyda, szczegolnie ze za nieduze pieniadze, tutaj uzywaja tzn. helseteppe
http://www.princessbutikken.no/velg-...rod806080.html
i przykrywaja tym wozki, zawsze mnie to dziwilo no i nagle w gazetach artykuly, ze dziecko nei moze oddychac pod takim kocem, ze to grozi przegrzaniem , wiec mysle, ze nagle moskitiery stana sie u nas moze bardziej popularne
Cytat:
Przez tą całą wczorajszą sytuacje z Vanes i tą Jelly miałam sen że to Wy mi nawymyślałyście tym razem haha.
no to niezle, niedlugo bedziemy wszystkie snily wizazowi i bedziemy zaczynac dzien od opowiadania sobie snow

Paulizia kochana, wysylam buziaki! nie dziwie sie ze sie zloscisz i na TZ na tesciowa, moja co prawda jest meg agadula, ale pogada, pogada, ale zawsze staje po mojej stronie wspolczuje , szkoda ze TZ tak sie ugial i zmienia zdanie, szczegolnie, ze ustaliliscie cos wczesniej
nie przejmuj sie, wypij meliske i przemysl to na spokojnie, moze powinniscie jeszcze raz porozmawiac racjonalnie na ten temat.
caluje mocno

a ja chyba znaim wezme prysznic to sie polenie troche, choc mam w planach ulozyc wszystkie swoje ciuchy i oddac duza czesc znowu do armi zbawienia, bo mam ciagly balagan w ciuchach a nwet przed ciaza w wielu nie chodzilam..grrr

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 09:43   #656
Aliczka88
Zadomowienie

Ja też nie chce Małża przy porodzie Bardzo się kochamy, szanujemy i nie krępujemy się siebie nawzajem ale nie bardzo mi się podoba żeby Małż siedział obok jak bede przeżywać katusze i mój gin bedzie mi wkładał ręke miedzy nogi a położna bedzie robić jakiś dziwny masaż Nie, nie wchodzi to w gre

Ja dziś robie pierogi razowe z mięsem, gorczycą i serem oraz ruskie
Jak w bieszczadzkiej knajpie

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 09:44   #657
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość

a masz link do tego lozeczka? bo my musimy kupic dodatkowo turystyczne, i chyba wlasnie w Polsce kupimy bo tam zostawimy(u tesciow bo tam najczesciej bedziemy) i sie zastanawiam jakie
Tak: http://allegro.pl/lozeczko-turystycz...470034055.html

Mój brat kupił takie same dla Zuzy, którą w ciągu dnia opiekuje się moja mama. Pooglądaliśmy je z TŻ. Bardzo fajne Oczywiście trzeba dokupić materacyk, żeby dziecku było wygodnie, ale ogólnie jest bardzo stabilne i solidne.
Stary 2011-03-01, 09:47   #658
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

anula tez mam na dzis zaplanowane porzadki w szafie bo juz mam tam taki syf...
chodze tylkow tych ciuchach ktore na gorze leżą:P
ale co mi z tych porzadków wyjdzie to nie wiedza nawet najstarsi górale.
bo jak na razie gnije w łóżku.
Stary 2011-03-01, 09:47   #659
Paulizia
Wtajemniczenie

Anulinko sliczne to lozeczko
Stary 2011-03-01, 09:50   #660
anula_81
Zakorzenienie

anulinko sliczne to lozeczko, dziekuje
grazin ja tez jeszcze w pizamie, ale juz wlasnie kieruje sie pod prysznic, mam nadzieje, ze sie zmusze do tych porzadkow, bo w kosciach czuje ze juz nie dostane zwolnienia w przyszlym tygodniu, wiec musze wykorzystac moment ze jestem ciagle w domu.

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości