Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-28, 22:25   #601
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Dobranoc
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 22:28   #602
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
to że nie mam wypranych i wyprasowanych rzeczy dla kacpra o niczym nie świadczy ważne ze większość mam już przygotowana na przyjście mojego dziecka.
tak samo eweska która jest w bliźniaczej ciązy i ma termin porodu przede mną jeszcze nie ma wszystkiego a tak na prawdę każda z was może urodzić przedwcześnie i co wtedy ??? nie wiesz kiedy zacznisz rodzic aga tak samo jak ja tego nie wiem przygotowana jestem na te pierwsze dni na pewno
nie symuluję mojej ciąży i obiecuje wstawić fotki kiedy tylko się narodzi i mam nadzieję że wtedy zrobi wam się choć trochę głupio ze nie wierzyłyście.
To ze mój brzuch nie rośnie tak jak wasze martwilo mnie i nadal martwi ale kazda z nas jest inna i nie musimy wyglądać tak samo tak jak kazda ciaża jest inna tak samo każdy ciązowy brzuch wygląda inaczej i kropka.
no ale ty ok tydzien-dwa temu pisalas, ze za 4 tyg rodzisz
to jak nie jest wazne
owszem jest
Stary 2011-02-28, 22:29   #603
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
ALE SIE ZALATWILAM, dobrze, ze nie zalatwilam sobie porodowki( odpukac) umylam podloge a pozniej fuuu w kapciach no i polecialam.
Kwiatecku nasze wody chronią dzidzię ale na wszelki wypadek obserwuj ruchy maluszka no i czy bóle się nie nasilają, w razie czego jedź do szpitala.

Dziewczynki, myślicie że taka uniwersalna moskitiera to dobry zakup?:
http://allegro.pl/uniwersalna-moskit...472668162.html

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 22:29   #604
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
ALE SIE ZALATWILAM, dobrze, ze nie zalatwilam sobie porodowki( odpukac) umylam podloge a pozniej fuuu w kapciach no i polecialam, niewiem czy na szczescie czy na niesczescie ale polecilam na kolana, upadlam na czworaka, za bolalo jak cholera, getry zdarlam, ale malego trzachnelo porzadnie, boli mie troszke wysoko brzuch ale to pewnie ze stresu juz sama niewiem, maly sie rusza co najwazniejsze i nic niepokojacego nie zauwazylam, prosze powiecie ,ze nie zaszkodzilam mu.
oj mała uważaj! jak nie uderzyłas brzuchem i nie masz upławów ani nic to chyba nic dziecku nie zrobiłaś. ja tez kiedys wygrzmociłam ale na tyłek, na szczescie nasze dzieciaczki są tam dobrze zabezpieczone.
uspokój sie i połóz i na pewno wszystko jest ok
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
wymacalismy pupe i nozki bo lezy glowkowo
czyli pod zebrami nad pepkiem mam jej pupke i nozki
i najlepsze ze jak tz pomacal nozke, to ona nia przesuwala
no szok poprostu
cudowne uczucie

kwiatecku ale brzuchem uderzylas w cos??
no rewelacja wyczuć nóżke i jeszcze jak sie poruszy
moj tż zafascynowany tym i dzisiaj tez mały tak nogi i brzuch wypinał i tż"ojej łał ooooooooo ale supeer no czad" a ja "no tak ale on przeciez cały czas tak wypina"to mi powiedział "o jezu nawet sie człowiek popodniecac nie może":P i foch

ps. jestem na etapie jak jelly ma 40% szans na przezycie.
na prawde dobra książke by z rtego napisać szło:P
Stary 2011-02-28, 22:31   #605
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Agus nie uderzylam glowa mi sie na scianie zatrzymala, boli mnie tylko pod zebrami dziwnie.
Stary 2011-02-28, 22:34   #606
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dobry wieczór!

PRZELECIAŁAM Was pobieżnie, ale najpierw chciałam odnieść się do sprawy Vanes.

Vanes, powinnaś zrozumieć stanowisko dziewczyn, bo sama wiesz, że net to specyficzne miejsce. Nigdy nie wiadomo, na kogo trafia się w necie, a już naprawdę ciężko czasami uwierzyć w sprawy, gdzie tyle nieścisłości. Powiem szczerze, że ja też czasami czytając Twoje posty zastanawiałam się, o co w tym wszystkim chodzi. Czy to wynika może z nieprecyzyjnego wypowiadania się? Wydajesz się taką miłą osóbką, wiele z nas naprawdę przejęło się Twoją sytuacją, zdrowiem, podejściem męża do Ciebie i ciąży. Ale fatalnie byłoby, gdyby nagle okazało się, że to wszystko, to jakaś ściema.

Z tymi 80 cm, to lekko mi szczęka opadła, aż poleciałam po nitkę, miarkę i się zmierzyłam. Mam 97 [niedawno miałam 95 ] w najszerszym miejscu. A Ty może myślałaś o talii?

W każdym razie, życzę Ci zdrowia i mam nadzieję, że o siebie dbasz. Powodzenia na jutrzejszym USG, miejmy nadzieję, że sytuacja się poprawiła, a przy okazji wkleisz nam zdjęcie Twojego synka

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Kwiatecku! Spokojnie, dziecko ma najlepszą amortyzację - wody płodowe Na pewno nic dziecku się nie stało. Sprawdzaj tylko, czy żadnych plamień nie masz i czy brzuszek nie twardnieje

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 22:34   #607
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Dobra dziewczyny, ja sie lepiej poloze, dziekuje,ze jestescie ze mna w trudnych chwilach.
Jutro do poludnia sie odezwe, spokojnych nocy dla Was;*
Stary 2011-02-28, 22:38   #608
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martulka000 Pokaż wiadomość
Moria chodzi mi o fotkę całej Vanes. No może nie całej. Ale od góry do brzusia. Bo osobno twarz a osobno brzuszek to wiesz...
Aaaaaa o taką chodzi

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Vanes, powinnaś zrozumieć stanowisko dziewczyn, bo sama wiesz, że net to specyficzne miejsce. Nigdy nie wiadomo, na kogo trafia się w necie, a już naprawdę ciężko czasami uwierzyć w sprawy, gdzie tyle nieścisłości. Powiem szczerze, że ja też czasami czytając Twoje posty zastanawiałam się, o co w tym wszystkim chodzi.
Dokładnie Dla mnie też jest wiele niezrozumiałych sytuacji w tym co pisze vanes i też się zastanawiam skąd ten brak precyzji a czasem nieodpowiedzialne zachowanie no ale to może kwestia charakteru

Stary 2011-02-28, 22:39   #609
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Agus nie uderzylam glowa mi sie na scianie zatrzymala, boli mnie tylko pod zebrami dziwnie.
oj to idz sie poloz, odpocznij
a jakby cos sie dzialo to sama wiesz co robic
Cytat:
Dobry wieczór!

PRZELECIAŁAM Was pobieżnie, ale najpierw chciałam odnieść się do sprawy Vanes.

Vanes, powinnaś zrozumieć stanowisko dziewczyn, bo sama wiesz, że net to specyficzne miejsce. Nigdy nie wiadomo, na kogo trafia się w necie, a już naprawdę ciężko czasami uwierzyć w sprawy, gdzie tyle nieścisłości. Powiem szczerze, że ja też czasami czytając Twoje posty zastanawiałam się, o co w tym wszystkim chodzi. Czy to wynika może z nieprecyzyjnego wypowiadania się? Wydajesz się taką miłą osóbką, wiele z nas naprawdę przejęło się Twoją sytuacją, zdrowiem, podejściem męża do Ciebie i ciąży. Ale fatalnie byłoby, gdyby nagle okazało się, że to wszystko, to jakaś ściema.

Z tymi 80 cm, to lekko mi szczęka opadła, aż poleciałam po nitkę, miarkę i się zmierzyłam. Mam 97 [niedawno miałam 95 ] w najszerszym miejscu. A Ty może myślałaś o talii?

W każdym razie, życzę Ci zdrowia i mam nadzieję, że o siebie dbasz. Powodzenia na jutrzejszym USG, miejmy nadzieję, że sytuacja się poprawiła, a przy okazji wkleisz nam zdjęcie Twojego synka

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Kwiatecku! Spokojnie, dziecko ma najlepszą amortyzację - wody płodowe Na pewno nic dziecku się nie stało. Sprawdzaj tylko, czy żadnych plamień nie masz i czy brzuszek nie twardnieje
mary zboczuchu wstydzilabys sie
pobieznie to tak nieelegancko

jak tam przeziebienie ??
Stary 2011-02-28, 22:41   #610
mary poziomkowa
Zakorzenienie

A my w końcu wybraliśmy się na rekonesans wózków. Oczywiście, kiedy zobaczyłam Maxi Cosi Mura i to piękny czarny, to zakochałam się, TŻ też. Jednak cenowo bardzo niekorzystnie

Aktualnie w grę wchodzi X-lander XA [czarny ] i Mutsy 4rider [czaaarny ], wykluczyliśmy Transportera i Urban Rider. Jednak na korzyść cenową X-landera

Do tego w końcu ruszyliśmy na poszukiwania zmywarki i wcale nie okazało się to takie proste, bo mieliśmy niespotykane wymagania wymiarowe. Dopiero teraz w necie udało się znaleźć odpowiednią i wymiarowo i funkcyjnie. Jutro zamawiamy, ale montowana będzie dopiero za kilka dni, bo meble w kuchni wymagają małego przerobienia.

A ja mam stan podgorączkowy i katar ciągle. HELP!

vege!
Stary 2011-02-28, 22:45   #611
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Aaaaaa o taką chodzi

Dokładnie Dla mnie też jest wiele niezrozumiałych sytuacji w tym co pisze vanes i też się zastanawiam skąd ten brak precyzji a czasem nieodpowiedzialne zachowanie no ale to może kwestia charakteru
A do mnie jutro przyjdą orzechy już się nie mogę doczekać aż przetestuję;]

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 22:45   #612
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Aguś, przeziębienie trzyma, ale chyba jednak nic rozwojowego. Do środy muszę być zdrowa, bo wtedy mam spotkanie z Zytus i Matallewar. Będziemy redukować cellulit naleśnikami, więc sama rozumiesz

Widziałam dziś łóżeczko, które kupiłaś i muszę powiedzieć, że na żywo wygląda dużo lepiej niż w necie

vege!
Stary 2011-02-28, 22:47   #613
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Aguś, przeziębienie trzyma, ale chyba jednak nic rozwojowego. Do środy muszę być zdrowa, bo wtedy mam spotkanie z Zytus i Matallewar. Będziemy redukować cellulit naleśnikami, więc sama rozumiesz

Widziałam dziś łóżeczko, które kupiłaś i muszę powiedzieć, że na żywo wygląda dużo lepiej niż w necie
no to sie kuruj

ja chce z wami aaaaaaaaaaaa
ciesze sie, ze ci sie podoba
Stary 2011-02-28, 22:48   #614
anula_81
Zakorzenienie

Ja po prysznicu jednak padam w objecia Morfeusza

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, myślicie że taka uniwersalna moskitiera to dobry zakup?:
http://allegro.pl/uniwersalna-moskit...472668162.html
tez nad nia myslalam, tylko norweskim odpowiednikiem,ale zastanawiam sie czy to potrzebne, mialam zamowic razem z wozkiem taka do mojego wozka, ale kosztowala jakies wariackie pieniadze. sama nie wiem.
Cytat:
ALE SIE ZALATWILAM, dobrze, ze nie zalatwilam sobie porodowki( odpukac) umylam podloge a pozniej fuuu w kapciach no i polecialam, niewiem czy na szczescie czy na niesczescie ale polecilam na kolana, upadlam na czworaka, za bolalo jak cholera, getry zdarlam, ale malego trzachnelo porzadnie, boli mie troszke wysoko brzuch ale to pewnie ze stresu juz sama niewiem, maly sie rusza co najwazniejsze i nic niepokojacego nie zauwazylam, prosze powiecie ,ze nie zaszkodzilam mu.
jeju uwazaj kochana!! najwazniejsze ze nei polecialas na brzuch! na pocieszenie powiem ci ze moja psiapsiolka opowiadala jak w 8 meisiacu byli w zakopanem i chodzili po Krupowkach i ona na prostej drodze orla wywinela(dodam sniegu nie bylo bo to wiosna pozna byla i tez byla przerazona ale lekarz powiedzial, ze wody bardzo chronia dzidzie. Dzidzia ma teraz lat 9

uciekam kochane, jutro bedzie mnie troche mniej po poludniu, ale z rana sie pokaze

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 22:51   #615
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
jejciu, Kwiatecek uważaj. Dobrze, że w brzuszek się nie uderzyłaś. Brzusio teraz może ze stresu boleć.

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 22:52   #616
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Aguś, no to wpadaj! Potem u mnie przenocujesz

Martulko, Kwiatecku, śliczne brzuszki

Andziot, Zosienia wygląda uroczo! Takie maleństwo na taaakim wielkim łożu

vege!
Stary 2011-02-28, 22:56   #617
eweska
Moderatoreska

Ja tylko na chwilke sie melduję i spadam spać
Dxis nie miałam czasu na wizaż, malowałam 8 dziewczyn do sesji, a jak przyjechałam to sprzatałam, mężul jutro wyjeżdża

Dobranoc
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 22:56   #618
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Aguś, no to wpadaj! Potem u mnie przenocujesz

Martulko, Kwiatecku, śliczne brzuszki

Andziot, Zosienia wygląda uroczo! Takie maleństwo na taaakim wielkim łożu
kochana jakby to byl poznan albo wroclaw to bym sie zastanowila
ale wawa
tooo far
Stary 2011-02-28, 22:59   #619
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Ewesko, normalnie respekcik, wow, pracowita bestyjka z Ciebie Mężulowi życz od Wizażanek szczęśliwej podróży

Aguś, no to pozostaje nam zlot sierpniowy

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Dobra, ja też zmykam. Zmyję z siebie wózkowo-zmywarkowe emocje

Słodkich snów!

vege!
Stary 2011-02-28, 23:04   #620
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Ewesko, normalnie respekcik, wow, pracowita bestyjka z Ciebie Mężulowi życz od Wizażanek szczęśliwej podróży

Aguś, no to pozostaje nam zlot sierpniowy

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Dobra, ja też zmykam. Zmyję z siebie wózkowo-zmywarkowe emocje

Słodkich snów!
zlot sierpniowy??
czego moje zbudyniale oczy znow nie dowidzialy, he?
Stary 2011-02-28, 23:05   #621
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
widac dziecko lubi muzyke fajnie ze potrafi sie zainteresowac, moj juz na tym etapie ze albo bawil sie w swoim pokoju sam i mnie nie budzil albo szedl wlaczyc tv i wie na ktorych sa bajki

matal zycze jak najlepiej, ale pamietaj, to tylko facet a porzadne zachowanie moze sie okazac znow tylko pozorami (zartuje oczywiscie, przypomnialo mi sie jak ostatnio pisalas ze ci sie zdawalo )
Ale tym razem nawet nic nie mówiłam Sam przyszedł, powiedział, zaczął się zachowywać
Ciekawe na ile mu tak zostanie... Bo, że zrozumiał, to jednak wątpię To facet w końcu, muszą być z nim problemy raz na jakiś czas

andziot Faktycznie bez rewelacji, ale można obejrzeć Raz, na drugi byłoby mi szkoda czasu

mimbi Tż też w ciąży Ja mojego bałabym się zmierzyć
No dobra, zmierzyliśmy go. Ma 78 cm... Więc w ciąży nie jest

vanes A masz jakieś zdjęcie z usg? Nie na dowód, ale większość z nas wstawia, bo widać tam maluszki
Nie dostałaś żadnego??
A, doczytałam, że masz jutro To może nam wrzucisz zdjęcie Kacperka do podziwiania?

katarzynka00

Kwiatecek Przy upadku może coś się stać, więc jeśli byś miała bóle brzucha albo krwawienie, to koniecznie do lekarza!
Ale jeśli nic się nie będzie działo, a dzidzia będzie się ruszać, znaczy, że ok. Dzidziole mają wody płodowe, które je chronią Więc nic nie powinno się stać

Mary Tak, tak, proszę nam tu zdrowieć, bo jeszcze nas, ciężarne, pozarażasz...
Pod kołderkę, ale już!

agus87 A klubu to się nie czyta? W sierpniu dzidzie będą już 2-3 miesięczne, większość ma wakacje, więc rzuciłam luźno, żeby jakiś zlocik zrobić
Byłoby fajnie, aczkolwiek to ciężkie do wykonania

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2011-02-28 o 23:07
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 23:07   #622
Martulka000
Raczkowanie

GG do Martulka000 Send a message via Skype™ to Martulka000

Mary dziękuję.

przeczytałam lekturę
Nic dodać nic ująć.
Z tego wszystkiego pójdę spać.

Dobranoc Mamuśki i brzuszki
24 kwietnia 2011 godz. 10:40
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Tylko ktoś kto rozumie i akceptuje Cię
Może być przyjacielem
Martulka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 23:09   #623
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Dxis nie miałam czasu na wizaż, malowałam 8 dziewczyn do sesji, a jak przyjechałam to sprzatałam, mężul jutro wyjeżdża

Dobranoc
kobieta cyborg
ewesko nigdyu nie przestanę Cię podziwiać
8 kobiet...
mi sie samej pomalowac nie chce...a Ty 8 kobiet i sprzatanie i to z blizniakami w środku...
jezu czuje sie winna przez Ciebie ze moje głowne zajęcie to leżenie

ide pod prysznic i do spania.
za duzo wrażeń dzisiaj na tym forum
a godizna juz późna!
buziaki ode mnie i kopaniki od Sebusia
Stary 2011-02-28, 23:11   #624
gusiagatko
Zakorzenienie

Dobranoc Śpijcie spokojnie

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 23:21   #625
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ale tym razem nawet nic nie mówiłam Sam przyszedł, powiedział, zaczął się zachowywać
Ciekawe na ile mu tak zostanie... Bo, że zrozumiał, to jednak wątpię To facet w końcu, muszą być z nim problemy raz na jakiś czas

andziot Faktycznie bez rewelacji, ale można obejrzeć Raz, na drugi byłoby mi szkoda czasu

mimbi Tż też w ciąży Ja mojego bałabym się zmierzyć
No dobra, zmierzyliśmy go. Ma 78 cm... Więc w ciąży nie jest

vanes A masz jakieś zdjęcie z usg? Nie na dowód, ale większość z nas wstawia, bo widać tam maluszki
Nie dostałaś żadnego??
A, doczytałam, że masz jutro To może nam wrzucisz zdjęcie Kacperka do podziwiania?

katarzynka00

Kwiatecek Przy upadku może coś się stać, więc jeśli byś miała bóle brzucha albo krwawienie, to koniecznie do lekarza!
Ale jeśli nic się nie będzie działo, a dzidzia będzie się ruszać, znaczy, że ok. Dzidziole mają wody płodowe, które je chronią Więc nic nie powinno się stać

Mary Tak, tak, proszę nam tu zdrowieć, bo jeszcze nas, ciężarne, pozarażasz...
Pod kołderkę, ale już!

agus87 A klubu to się nie czyta? W sierpniu dzidzie będą już 2-3 miesięczne, większość ma wakacje, więc rzuciłam luźno, żeby jakiś zlocik zrobić
Byłoby fajnie, aczkolwiek to ciężkie do wykonania
no pisalam przeciez, ze mam oczne zbudynienie
czytam i zaraz o tym zapominam
a w sierpniu moje dziecie bedzie mialo moze ze 4 miesiace juz :P
no wiesz
wakacje to ja skonczylam jak skonczylam szkole
teraz pracuje cale 12 msc w roku
czasem 7 dni w tygodniu
i jak juz sobie zrobie wakacje to pozniej i tak to musze nadrobic, najlepiej zabrac prace na wakacje
tak tez sie czesto zdarza

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2011-02-28 o 23:22
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 23:24   #626
matallewar
Zakorzenienie

agus A, no tak... Zbudynienie Wszystko jasne
Wiesz, ja mam nienormowany czas pracy, więc dla mnie w ogóle to abstrakcja
Ale macierzyński chyba wszystkie będziemy mieć?

Dobranoc, brzuszki, mamusie i maluszki
Idem spać, bo jutro chcemy z tż zaatakować szpital i go obejrzeć, a tż ma zajęcia na uczelni i musimy się rano wybrać

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2011-02-28 o 23:26
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 23:31   #627
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
agus A, no tak... Zbudynienie Wszystko jasne
Wiesz, ja mam nienormowany czas pracy, więc dla mnie w ogóle to abstrakcja
Ale macierzyński chyba wszystkie będziemy mieć?

Dobranoc, brzuszki, mamusie i maluszki
Idem spać, bo jutro chcemy z tż zaatakować szpital i go obejrzeć, a tż ma zajęcia na uczelni i musimy się rano wybrać
no ja tak nie do konca

ide spac, baaaj
Stary 2011-03-01, 00:52   #628
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość

Listopadowa szczerze mówiąc nie wiem co chciałaś osiągnąć pisząc że po moich postach nie widać ze będe matką to forum nie jest przecież dla alfy i omegi za jaką ty jak widać się uważasz a dla osób które chcą się czegoś dowiedzieć na temat ciąży i dzielą się nawzajem swoją wiedzą.
Napiszę tak - jeszcze w to, że można być w ciąży totalnie nie mając brzucha ciążowego, od biedy byłabym w stanie uwierzyć. No ale czytając twoje posty (sorry, ale w nich nic nie trzyma się, że tak się brzydko wyrażę, kupy) utwierdzam się w przekonaniu, że jednak przeczucie mnie nie myli. Zbyt dużo dziwnych rzeczy jak na jedną osobę.
I naprawdę nie trzeba być alfą i omegą, żeby dojść do takich wniosków.

P.S. A tak na marginesie - nie zastanawia Ciebie, że podobne wątpliwości ma większość dziewczyn z tego wątku?

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2011-03-01 o 01:30
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 07:05   #629
moria44
Wtajemniczenie

Dzień dobry w ten piękny, słoneczny poranek

Eweska Ty widzę znowu bijesz rekordy aktywności na naszym wątku Szczęśliwej drogi dla mężulka no i oby wrócił zanim chłopcy pojawią się na świecie

Ja muszę się teraz mocno wysilić aby wejść pod prysznic i umyć włosy Tak mi się nie chce...

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
tez nad nia myslalam, tylko norweskim odpowiednikiem,ale zastanawiam sie czy to potrzebne, mialam zamowic razem z wozkiem taka do mojego wozka, ale kosztowala jakies wariackie pieniadze. sama nie wiem.
No dokładnie, ta jest taniutka i uniwersalna i na gondolę i na spacerówkę ale jeszcze nigdy nie widziałam aby ktoś miał na wózku

Mamuśki a Wy korzystałyście?

Stary 2011-03-01, 07:32   #630
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość

Dobranoc
Życz mężulowi udanej podróży i niech jak najszybciej wraca do Was
A dla Ciebie pokłony po pas moja droga!!!!!!!!

Witam

Przez tą całą wczorajszą sytuacje z Vanes i tą Jelly miałam sen że to Wy mi nawymyślałyście tym razem haha.

Pamiętam krzyk Andziotki jak mówiła "Tak, niby nie wiesz jaka płeć, Ty to w ogóle chyba g**no wiesz o życiu...."
I przyszła Eweska - Moderatoreska i mnie usunęła z forum... I każda dziewczyna pisała "Wreszcie się jej pozbyłyśmy" hahaha.
Obudziłam się w lekkim stresie Kolejne potwierdzenie zdania "wizaż uzależnia"

I jeszcze raz drogi Andziotku się przyczepie... Odnośnie wczorajszej "wiosny" o której pisałaś u nas obecnie jest -15 st więc ja pytam... KIEDY TO SIĘ SKOŃCZY!!!!!!??????

JUTRO WIZYTA!!!
Na początku chciałam córke to wstępnie okazało się że syn, potem zapragnęłam syna to ja Wam mówie, że okaże się że jednak to bedzie baba

Oby tylko wszystko było w porządku i płeć niech zostanie zdradzona bo z pięcioma body unisex to ja dziecka nie odchowam

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości