|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Cytat:
Skoro nie chce z nią spędzać czasu to coś jest nie w porządku
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie.
A teraz tadaaaam tadaaaam moje uporzadkowane cienie |
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
jestem w szoku, jak tak patrze na moje lutowe zdobycze i to co się pokończyło, w porównaniu z poprzednimi miesiącami:
Kupione: - 4 maseczki ziaji: 2 oczyszczające, 2 relaksacyjne czy jak one się tam nazywają - olejek rycynowy - balsam 3w1 antyceluitowy eveline - chusteczki mokre Babydream - płyn do kąpieli Isana wiśnia - płyn do kąpieli Johnsona - dezodorant adidas - dezodorant lirene -11,99 krem do twarzy Perfecta do cery mieszanej na dzień i noc - 3,99 krem do rąk isany ten 5% -8,39 żel do mycia twarzy - cienie sensiqe różowe - balsam do ciała Lirene skończone: - balsam ujędrniający Perfecta - balsam do ciała Johnsona - dezodorant garnier - kulka fa - krem do twarzy soraya - chusteczki mokre Babydream - płyn do kąpieli Apart - krem do rąk ziaja
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Oj poszalałam w sobotę! Wybawiłyśmy się z dziewczynami na panieńskim, jednak na koniec TŻ popsuł mi humor, bo on poszalał o wiele za bardzo alkoholowo Wklejam mój bilans: Zużyte w lutym: Avon Naturals jogurtowy żel pod prysznic wanilia i mleczko sojowe 200ml szampon Pantene Aqua Light 400ml odlewka perfum TT Always Avon 20ml peeling enzymatyczny Bielenda Bio plantacja z algami 5g. Nivea Body wygładzające mleczko 400ml odlewka perfum Nina Ricci Nina 10ml odlewka Kate Moss Kate 5ml Wymienione: Dior Miss Dior Cherie 23ml/50 Valentino V ete tester 45ml Avon Anew puder wygładzający sandy beige 10g. Paco Rabanne Ultraviolet 15ml Avon małso z minerałąmi Morza Martwego 200ml Avon balsam do włosów lotus shield 60ml Avon Bond Girl forever edp 50ml Avon Anew Reversalist krem pod oczy 10z15ml Sprzedane: Balsam Avon Naturals czereśnia i gałka muszkatołowa 200ml Oddane: dezodorant C-THRU Pearl Garden- resztka Kupione:
Z wymiany:
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-02-28 o 16:38 |
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
ślicznie
![]() Cytat:
========================= ============= ja dzisiaj wywaliłam się na lodzie, poleciałam na rękę i rozwaliłam palec do krwi, wymieniłam pieniążki ze skarbonki na banknoty, kupiłam bilet miesięczny, doładowałam telefon, przedłużyłam mixa, byłam u lekarza. kupiłam sobie ten żel Flosleku, akurat był w takim sklepie zielarsko-kosmetycznym ![]() pudru utrwalającego zostało mi na raz, zmywacza na 2-3, micel moze na 2 tyg, zobaczę...ciężko, kończy się to, w czym nie mam zapasów ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- luskap ładny spokojny bilansik
|
|
|
#576 | ||||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Nigdy nie byłam fanką typowych diet.. Ja będę trzymać się zasady zero słodyczy, fast-foodów, słodkich napojów, chipsów, mniej węglowodanów, więcej białka, więcej warzyw. ![]() Cytat:
Reduktor cellulitu Ziaja - fajny, wygładza, napina, ale wg mnie wersja czerwona "żel rozgrzewający" ma o wiele lepsze działanie mocniejsze i szybsze efekty..Masło jest super, tu moja recenzja -> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-476824 Niee, po prostu promocja mnie skusiła. Nie wiem czy te szampony są dobre, pamiętam, że używałam ich jak byłam mała i wtedy bardzo je lubiłam. (Pantene, Elseve, Fructis).Cytat:
![]() Ja też chcę!!! ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- luskap bardzo ładnie!
|
|
|
#577 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Efekt mega ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku: na bieżąco wpisuje do podpisu, więc tak wyglada mój bilans
|
#579 | |
|
Zadomowienie
|
Brawa za błyszczyki, to nie lada wyczyn.
A z zakupami się poszalało. Ślicznie wyglądają. Chyba jest całkiem ok. ![]() Cytat:
Aaaa a nawet się kiedyś zastanawiałam czemu nie wrzucasz bilansu. Trzeba uważniej czytać forum. Mój dodam za jakąś godzinkę.
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak ją oceniasz?
Ogólnie tragedii nie ma, bo niedużo zachcianek. Cytat:
Jeszcze nie. Ale kupiłam przez Was ![]() Nie jest aż tak źle Pięknie Zero zakupów ![]() Z czego tak naprawdę nie do końca się cieszę, bo zapasy rosną... Poszalałaś ![]() Super ![]() Ładnie |
|
|
|
|
#581 |
|
Zadomowienie
|
Mój bilans lutego.
Zużyte Avon, Solutions, serum odżywcze z witaminami Stapiz, szampon z jedwabiem do włosów farbowanych Herbal Essences, odżywka Fala nawilżenia Kamill, żel pod prysznic Kwiat mandarynki Emolium, emulsja do ciała Avon, podkład rozświetlająco - antystresowy (pierwszy w życiu zużyty! Avon, ołówek do oczu z gąbeczką Kupione Elseve, odżywka do włosów farbowanych Avon, Planet Spa, olejek śródziemnomorski do włosów Avon, szminka uwodzicielskie nawilżenie, Nude Perfection Avon, Senses, żel pod prysznic Garden of Eden Ziaja, pomarańczowe mydło pod prysznic Dax, Perfecta, maseczka Słodkie migdały z miodem (saszetka, 2 sztuki) Calvin Klein, One Summer 2010 Davidoff, Cool Water (<-- dostałam) Avon, błyszczyk Ruby lustre (<--- dostałam) Ogólnie jestem zadowolona. Potrzebna była wprawdzie tylko odżywka, ale nawet nie mam poczucia, że przesadziłam z zakupami. W marcu postaram się nie kupić zupełnie nic zbędnego.
|
#582 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
carrola jak sprawdził Ci się szampon Stapiz?
|
|
#583 |
|
Zadomowienie
|
Niezbyt mi się spodobał, szybko mi się po nim włosy przetłuszczały.
|
#584 |
|
Miss Pudernica
|
Ja nie Carolla, ale właśnie kończę litrową butlę tego szamponu i jestem baaardzo zadowolona, zresztą tak jak i z maski
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie dzis wkurzyłam !!! dostałam wypłatę.mieli mi potracic 60zł za pakiet medyczny a potrącili 150zł.miałam ochote wyjść i nie wracać.to co robi ta firma przekracza wszelkie granice.najgorsze jest to że osoba która wprowadziła mnie i resztę osob ktore wzieły sobie pakiety medyczne w błąd, ma to gdzieś.czuje sie tak bezsilna że ręce opadają.
|
#586 |
|
Zadomowienie
|
witam,
u mnie po weekendzie zużyte aż cztery produkty: 1. Woda micelarna Bourjois 2. Masło pomarańczowe Ziaja 3. Żel peelingujący Clean & Clear 4. Odżywka Pantene Aqua Light
|
|
|
|
#587 |
|
Miss Pudernica
|
Robię listę najpotrzebniejszych rzeczy na marzec i mam zamiar kupować tylko z niej. W sumie to potrzebuję tylko micela, kupię dużą butlę Avene albo Vichy bo widziałam w promocji 400 ml w cenie 200 ml. I tak myślę, czy marzec nie zrobić miesiącem bez zakupów kosmetycznych po lutowych szaleństwach, któraś chętna
![]() I siedzę właśnie z Vatika migdałową na głowie, mam nadzieję, że dam radę jakoś to zmyć
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj dostałam przesyłkę od Joko - 2 lakiery i tusz do testów
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
luskap bardzo ladne zuzycia i fajne zakupy. Ja tez lubie jak pachnie fiolek i liczi, mam zel pod prysznic
carrola tobie tez gratulacje! jak pachnie garden of eden? a ja w marcu pozwole sobie na male zakupki |
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w marcu robie duzy odwyk polaczony z duzym zuzywaniem
![]() Jedyny wyjatek zrobie dla limitowanki Essence Blossoms, jesli oczywiscie zawita do Polski W lutym nakupilam cale torby kosmetykow, czas to pozuzywac
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2011-03-01 o 16:54 |
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
No powiem krótko: Niech wygra wytrwalsza
oby tylko w carrefourze nie rzucili w drugiej edycji bumerangu czegoś kosmetycznego w super cenie jak te szampony Moje nowe Futerko już się urodziło, wczoraj ![]() Cytat:
![]() Wczoraj od 2 nie miałam neta, dopiero niedawno włączyli więc bilans wrzucę dzis |
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
JA TEZ!!!
![]() ![]() Bedziemy sie razem wspierac, uda sie ![]() Marzec miesiacem rozsadku
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
fajowe
![]() Cytat:
brązowa kredka i błyszczyk mój bilans też w podpisie, jeżeli ktoś zwraca na to uwagę
|
|
#595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nałożyłam wczoraj wieczorem i dzisiaj rano, podpuchnięcia zmniejszone, fajna konsystencja, delikatne działanie, makijaż się nie zbiera w załamaniu powieki dziękuję na razie jestem bardzo zadowolona (mam wersję w tubeczce) i jeszcze ta cena bardzo fajna rzecz, pięknie pachnie, nawilża, dezynfekuje, pomogła mi jak się zakłułam w skórkę, szybciej się zagoiło, wygodna w użytkowaniu dzięki pipetce i dość wydajna (2 zestawy nailteka już wykończyłam, a tą odżywkę kupiłam z pierwszym i miałam długo) Cytat:
no to ja pokazuję moją kicię ![]() Antee też bym chciała marzec bez zakupów, ale mam trochę rzeczy, które się kończą a nie mam zapasów w tych kategoriach, więc nie mam wyjscia, ale postaram się nie ulec żadnej zachciance Mam pierwsze zużycie: puder utrwalający makijaż z artdeco (chociaż nie powiem, żebym się z tego cieszyła, bo nie mam zapasu i trzeba będzie kupić już dwa takie zużyłam, bardzo fajna rzecz ![]() i zmywacz, ale to już mam ![]() Mój Pan Sylwestrowy zdał dzisiaj prawko
|
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarko - ale piekny kociak
Tez bym chciala przygarnac jakies futro, ale nie mam na razie warunkow ![]() Jak ma na imie kotek?
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, on bardzo się cieszy, a ja też bo sfrustrowany przez to chodził
![]() Cytat:
nieznośny drań z niej
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wielkie gratulacje dla Pana Sylwestrowego, dobrze pamiętam jaka to radość ![]() Oto mój lutowy bilansik ![]() Zużyte pełno wymiarowe: Płyn do kąpieli farmona 300 ml Tusz maybelline brązowy Serum wyszczuplające eveline 50 ml Pdo higieny intymnej carefree 200 ml Żel do mycia twarzy effaclar 125 ml Krem do rąk avon 125 ml Deo w kulce dove 50 ml Zużyte próbki/saszetki: Serum rozjaśniające i redukujące przebarwienia avon 2ml x3 Garnier balsam do ciała 6 ml x 2szt Luksusowe mleko do kąpieli farmona 10ml x 2 szt Szampon brzozowy farmona 8 ml x 2szt Krem nawilżający doliwa 2ml x 2 Płyn do higieny intymnej ziaja 5ml Kupione: Kąpiel do stóp granat i czekolada avon 3,54 Maseczka oczyszczająca cynkowa 10 ml 2,99 Maseczka dotleniająca czekoladowa 10 ml 2,99 Olejek do kąpieli melon i arbuz 500 ml 7,00 Mus do ciała arbuz i melon 250 ml 7,00 Laktacyd emulsja do higieny intymnej 200 ml za 8,99 Dove szampon z ochronnym serum 250 ml 2,32 Timotei szampon z mleczkiem migdałowym i wanilia 250 ml 1,75 Timotei szampon włosy cienkie i delikatne 400 ml 2,3 Timotei szampon awokado i brzoskwinia 400 ml 2,30 Shauma szampon 0,49 Shauma szampon 0,49 Bezbawrny podkład avon magix 17,94 Gratis: Chusteczki nawilżane neutrogena Eveline nawilżający scrub – masaż pod prysznic 200 ml Eveline trzystopniowa kuracja modelujaca 250 ml Eveline kremowe mleczko nawilżająco – wygładzające 500 ml Eveline krem do rąk niewidzialne rękawiczki 100 ml Eveline bioenergetyzujący krem na dzien Eveline bioenergetyzujący krem na noc Wyrzucone: Błyszczyk loreal glam shine - śmierdział niemiłosiernie Luty: -zużyte pełnowymiarowe:7szt -zużyte saszetki:12szt -kupione: 13 szt za 60,10 -gratis/prezent - 7szt -sprzedane - |
|
|
|
|
#600 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
moj bilans: LUTY: przybyło: 7 ubyło: 7 przybyło: Joanna, Naturia, Maseczka regenerująca 'Len i Rumianek' Joanna, Naturia, Odżywka z makiem i bawełną do włosów farbowanych Joanna, Naturia, Szampon z miodem i cytryną Joanna, Z Apteczki Babuni, Szampon jajeczny Farmona, Jantar, Odżywka do włosów i skóry głowy Montagne Jeunesse maseczka rozgrzewająca Karmel 2szt wydane: 7,35 Joanna, Naturia, Maseczka regenerująca 'Len i Rumianek' + 3,19 Joanna, Naturia, Szampon z miodem i cytryną + 10,30 Farmona, Jantar, Odżywka do włosów i skóry głowy + 6,24 Joanna, Z Apteczki Babuni, Szampon jajeczny+ 4,15 Joanna, Naturia, Odżywka z makiem i bawełną do włosów farbowanych + 8,06 Montagne Jeunesse maseczka rozgrzewająca Karmel 2szt ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- zużyte: * Kerastase, Nutritive, Nacre Nutri-Sculp (Wosk modelująco-rozświetlający), odlewka * * Sther, Lorys Professional, Mousse de Chocolate (Odżywka do włosów farbowanych i zniszczonych) - odlewka * * Hegron, Creme Spoeling, Odżywka do włosów 500ml * * Yves Rocher, Phytum Actif Energie, Demelage Express (Nabłyszczający spray ułatwiający rozczesywanie włosów) 150ml * Aquolina, Żel pod prysznic, Biała czekolada 125ml * Lush, New Shampoo Bar (Szampon w kostce do włosów wypadających) * Dabur, Amla, Hair Oil (Olejek do włosów z wyciągiem z owoców amla) 200ml
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

tralala!

Nigdy nie byłam fanką typowych diet.. Ja będę trzymać się zasady zero słodyczy, fast-foodów, słodkich napojów, chipsów, mniej węglowodanów, więcej białka, więcej warzyw. 

(Pantene, Elseve, Fructis).