TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-01, 15:39   #1081
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

disorcia glowa malej juz lepiej chociaz lekarz mowi ze jeszcze bedzie duuzo ladniejsza, zdjecie robione moze 2 minuty temu, moze nawet nie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1075.jpg (92,2 KB, 59 załadowań)
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 15:55   #1082
sidorcia
Rozeznanie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

darusia ładnie a jakie Oliwka ma już długie włoski jak sprawdza się u was kojec?jest stabilny czy mało wytrzymały raczej? bo chcę kupić małej zamiast łóżeczka i włożyc materac z łóżeczka dodatkowo bo łóżeczko ma spód od materaca pęknięty i blaszka przybita tylko a zebrac się nie mozemy zeby wyumienic

Edytowane przez sidorcia
Czas edycji: 2011-03-01 o 16:00
sidorcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 15:56   #1083
agnieszka09
Wtajemniczenie

DARUSIA Oliwka ma taki ksztalt glowki od urodzenia czy od tego,ze duzo kladliscie ja na wznak

SIDORCIA pomimo,ze operacja za rok to juz trzymamy kciuki z Karinka

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Oliwka fajnego ma koguta i jaki blond

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 15:57   #1084
P0P70
Zakorzenienie

Asiulek - a Wercia to sie blondynką robi?? Fajna dziewczunka i jaka zdolna

Sidorcia - ja to byłam i w dalszym ciągi jestem zakochana w Twojej małej a w szczególności w jej oczach I oczywiście zazdroszczę kitki

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Tyle razy chciałam coś napisac co mi sie nie podoba... ale natychmiast uskuteczniam pozytywne myslenie.. bo i po co psuć sobie nerwy czym co i tak nie da sie zmienić...
]a tak jak wspomniałyście każda jest inna i całe szczęście bo inaczej byłoby nudno!

Chodź NIEKTÓRE powinny się troszecze zastanowic, ugryźć w język zanim skieruja swój "jad " w innym kierunku bo niekiedy samemu mozan się tym zatruc.

a propo kilku tutaj wypowiedzi.. faktycznie jest cos takiego na naszym watku że jesli ktoś wyrazi swoje zdanie.. a to zdanie zostanie ZNEGOWANE .. przez osoby.."znaczące" dziwne słowo ale brakuje mi innego... to nie wazne czy ta osoba "znacząca" ma arcje czy nie... nigdy nie zostanie przez inne schłostana.. BO PRZECIEZ SWOICH SIE NIE TYKA....
no chodzi mi o to aby nie czpiac sie drugiego bez naparwde konkretnej przyczyny.. i nie wprowadzac negatywnej atmosfery..

WYWINEŁAM SIĘ bez nazwisk i "na około" hehehehheee.. ale mam nadzieję że zrozumiecie,...

PS. byłam dzis u gina.... jutro powinnam dostac @, ale mam taaaaakie mega zapalenie!!1 że na leki w aptece wydałam 125,88 zł!!!! To sobie wyobrździe. KWESTIA FORMALNA Z MĘZEM.. schodzi na dalszy plan...
Madzia ja to naprawdę chyba inne forum czytam. Jakie ZNACZĄCE?? Jaki JAD?? Jestem tu już długo i jak na razie widziałam chyba ze 3 sprzeczki. I ZNACZĄCEJ dziewczyny to ja nie widzę. Co to za dziwne podziały. Jedna zna sie na czymś lepiej a inna gorzej. I być może ktoś jeszcze na czymś sie zna a sie nie wypowiada. Więc proszę się wypowiadać. Obalimy te ZNACZĄCE. RÓWNOUPRAWNIENIE I BRATERSTWO zapanuje.

Cytat:
Napisane przez cynamonkowa Pokaż wiadomość
Tak jak pisałam wcześniej ja Was NIESTETY TYLKO CZYTAM,ale przecież przy okazji "obserwuję" i da się zauważyć różnice między osobami,prawda?
Nie znaczy to,że osoby "wygadane" czy częściej udzielające się są lepsze czy gorsze..i na odwrót-jeśli chodzi o te,które są tu rzadko..
Trzeba się też umieć różnić..pięknie różnić..(jak ktoś kiedyś powiedział).
O "podział" pod wzgl obecności na forum mi nie chodziło.
I to na tyle.
Daj się więc poznać troszeczkę bardziej i pisz częściej. Widzisz napisałaś i od razu jaką dyskusję wzbudziłaś i dałaś do myślenia - przynajmniej mi.
PS. I chciałam zauważyć ze nie jesteś członkiem klubu. A tam są fajne "przepisy" na cista. JA dzisiaj zrobię np. faworki.
A Agnieszka przez klub to w następnej ciąży jest
Zaproszenie musi przesłać Ci AniaP.

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2011-03-01 o 15:59
P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 16:01   #1085
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

na wznak lezala bo na bokach tak sie darla ze tego sie opisac nie dalo.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 16:03   #1086
agnieszka09
Wtajemniczenie

POP a wlasnie przypomnialas mi o alimentach

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

CYNAMONKOWA Ty sie zastanow nad klubem...mi tam juz nic nie grozi ale Ty mozesz byc nastepna...jak tak sie wczytasz za bardzo

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-03-01, 16:07   #1087
sidorcia
Rozeznanie

pop ja jestem zakochana w Twojej Oliwce od samego początku, podziwiam ją i Was za siłę z którą przeszliście przez to wszystko i nadal czekam na filmik albo zdjęcie jak Oliwka wskakuje na tego konia Oliwka wygląda jak laleczka, ma idealnie dziewczęcą buźkę jak daliście radę obciącjej te włoski? nie kręciła się?

Edytowane przez sidorcia
Czas edycji: 2011-03-01 o 16:08
sidorcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-01, 16:11   #1088
mloda1989
Zakorzenienie

aga.. no wlasnie czekam na roletki... firanki sie szyja no i na karnisz wysalalm zapytanie o zrobienie takiej pufy i poduszek i czekam na odp ciekawe jak oni cenowo to policza szukam jeszcze akcesorii do lazienki bo tam caly czas plastki sa grr jeszcze z czasow jak mieszkanie bylo wynajmowane...

sidorcia... sliczne usteczka ma mala...

libra oj to nie mamy najwiekszej stopy hehe
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 16:29   #1089
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Dziewczyny kóre mają na myśli podziały na grupy, podgrupy i inne piszcie jasniej co i jak bo ja to chyba też zrezygnuję z formu (będzie ciężko). Strach coś pisać bo nie wiem czy kogoś to nie urazi albo co. O co wogóle chodzi? Kto się komu sprzeciwić nie moze ?
Piszcie konkretnie a nie przez ogródek (czy jakoś tak się mówi).
Niektóre boją się pisać żeby ich nikt nie skrytykował?
Wy mi powiedzcie - O CO CHODZI? Bo ja jakaś niekumata jestem

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
no i ja się pochwalę moim maleństwem. zdjęcia robione telefonem ale są

1. no no no mamusiu
2. nowe ubranko z lumpka, w którym praucje moja mama ;D
3. zabawa szczoteczką elektryczną :P

Pop, a proszę bardzo
Następna śliczności a i kitka też jest

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
disorcia glowa malej juz lepiej chociaz lekarz mowi ze jeszcze bedzie duuzo ladniejsza, zdjecie robione moze 2 minuty temu, moze nawet nie
Fajnie wyglada
Fryzurę ma super
Stary 2011-03-01, 16:33   #1090
agnieszka09
Wtajemniczenie

MLODA wkleje Ci linka do strony nexta,moze Cie cos zainspiruje
http://www.next.co.uk/shopping/homeware/bathroom/26/

super,widze ze pelna para zabralas sie za urzadzanie mam nadzieje,ze pokazesz efekty wspolnych pomyslow

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

POP ja tez czekam na te rodeo w wykonaniu Oliwki i cos doczekac sie nie moge

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-03-01, 16:38   #1091
cynamonkowa
Raczkowanie

GG do cynamonkowa

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Daj się więc poznać troszeczkę bardziej i pisz częściej. Widzisz napisałaś i od razu jaką dyskusję wzbudziłaś i dałaś do myślenia - przynajmniej mi.
PS. I chciałam zauważyć ze nie jesteś członkiem klubu. A tam są fajne "przepisy" na cista. JA dzisiaj zrobię np. faworki.
A Agnieszka przez klub to w następnej ciąży jest
Zaproszenie musi przesłać Ci AniaP.
Pop,domyślam się jakie w klubie "przepisy"mogą być skoro Agnieszka jest w ciąży
A w klubie jak na razie nie jestem-trochę świadomie(wiem ,że istnieje),ale..jak mam Was i tam tylko czytać...no i na chwilę obecną uważam,że nie znam Was "klubowiczek" na tyle,by tam być...
Nakręciłam chyba trochę,ale..ja na szczęście wiem o co mi chodzi
Choć nie mówię "nie" i o zaproszenie potrafię poprosić
Dzięki za propozycję
cynamonkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 16:39   #1092
P0P70
Zakorzenienie

Darusia - jest już widoczna różnica. Pewnie trochę zostanie ale pod włoskami nic nie będzie widać. A ja jak patrzę na Oliwkę to już widzę te kolorowe fryzurki jak mamusia

Cytat:
pop ja jestem zakochana w Twojej Oliwce od samego początku, podziwiam ją i Was za siłę z którą przeszliście przez to wszystko i nadal czekam na filmik albo zdjęcie jak Oliwka wskakuje na tego konia Oliwka wygląda jak laleczka, ma idealnie dziewczęcą buźkę jak daliście radę obciącjej te włoski? nie kręciła się?
Ja to juz parę razy próbowałam ją nagrać ale jak tylko biorę do ręki aparat lub kamerę to ona od razu do niego leci.
A z obcięciem nie było problemu bo maszynką szybko przeleciałam a TZ ją trzymał. Trochę sie kręciła ale daliśmy radę.

IzaZula - zgadzam się z Tobą. JA też lubię wprost i na temat i jeszcze z przykładem. Ba ja miałam problemy z zakumaniem kawału o żółwiu a co dopiero teraz

Stary 2011-03-01, 16:42   #1093
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Dziewczyny kóre mają na myśli podziały na grupy, podgrupy i inne piszcie jasniej co i jak bo ja to chyba też zrezygnuję z formu (będzie ciężko). Strach coś pisać bo nie wiem czy kogoś to nie urazi albo co. O co wogóle chodzi? Kto się komu sprzeciwić nie moze ?
Wczoraj nie wiedziałam o co chodzi i dzisiaj jeszcze bardziej nie wiem o co kaman
Albo piszcie wprost albo w ogóle.
Teraz to już nie wiadomo co pisać,żeby kogoś nie urazić czy tym strasznym JADEM nie rzucić(chociaż z tego co pamiętam to żadna z nas jakoś wybitnie chamska nie była)

Chora atmosfera się zrobiła i nawet ja po tych dzisiejszych postach mam dosyć

Boababek zniknęła.Cigi też nie ma.

Sidorcia Natalcia ślicznościNo i ja nie byłabym sobą gdybym nie zwróciła uwagi na jej piękny kombinezon/komplet

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 16:46   #1094
CAROLAJKA
Raczkowanie

Cytat:
to nie to chodziło. Carolajka pytała o pit w klubie a ja tu to samo pisze.

A tak na serio to jeszcze się nie rozliczałam i nie wiem dzie ta ulga jest. muszę sprawdzić
dzięki za odpowiedź

Cytat:
no i ja się pochwalę moim maleństwem. zdjęcia robione telefonem ale są

1. no no no mamusiu
2. nowe ubranko z lumpka, w którym praucje moja mama ;D
3. zabawa szczoteczką elektryczną :P

Pop, a proszę bardzo
mała jest przesłodka a jaką ma ciemną karnacje
moja kuzynka też miała taką operacje ale u niej to coś spaprali i strasznie widac miejsce zszycia wargi

Cytat:

Następna śliczności a i kitka też jest

Fajnie wyglada
Fryzurę ma super
to może ja się wypowiem na ten temat
jestem z wami od jakiegoś czasu bardzo dlugo wam się przyglądałam z boku czytałam ukradkiem nie wypowiadając się i tak jak piszecie sa dwie grupy jedna bardziej druga mniej udzielająca się tyle tylko dostrzegłam nic wiecej ja też należę do tej drugiej grupy zauważyłam też że przez forum przewinęło się kilkanaście osób ktore sie pojawiły i zniknęły

cieszy mnie to że mój Tż poprawił wam humor on ma różne takie pomysły

a ja dzisiaj cały dzień sie trzęsem z zimna podkręciłam ogrzewanie na 25 stopni i nadal mi zimno i przez to moje dziecię nie było dziś na spacerze ale zaraz to zmienimy i do sklepu pojedziemy
CAROLAJKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 16:56   #1095
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
IzaZula - zgadzam się z Tobą. JA też lubię wprost i na temat i jeszcze z przykładem. Ba ja miałam problemy z zakumaniem kawału o żółwiu a co dopiero teraz
Żółwia to ja skumałam ale teraz to czuję się ...nawet nie wiem jak to nawać. Lubię jasne sytuacje. Nie wiem bo wg mojego myslenia to zaliczam się do grupy częściej piszących więc chyba jestem ta "bardziej znacząca".
Zresztą po to się tutaj logowałam żeby pisać i czytać.

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Wczoraj nie wiedziałam o co chodzi i dzisiaj jeszcze bardziej nie wiem o co kaman
Albo piszcie wprost albo w ogóle.
Teraz to już nie wiadomo co pisać,żeby kogoś nie urazić czy tym strasznym JADEM nie rzucić(chociaż z tego co pamiętam to żadna z nas jakoś wybitnie chamska nie była)

Chora atmosfera się zrobiła i nawet ja po tych dzisiejszych postach mam dosyć

Boababek zniknęła.Cigi też nie ma.
I ja też.
Chyba muszę się zająć swoim dzieckiem.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-01, 16:56   #1096
P0P70
Zakorzenienie

To może faktycznie co poniektórych z nas jest tu trochę za dużo i przez to inni się nie mogą wypowiadać. Tak tylko głośno się nad tym zastanawiam.
Sprawdziłam statystykę i najwięcej wpisów ma anakazar, potem jest darusia a potem ja.
Czwarta jest Libra a piąta IzaZula.

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2011-03-01 o 17:10
Stary 2011-03-01, 17:01   #1097
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to w ogóle nie wiem jak wy biedotki znosicie te wózki z dziećmiJeszcze Ty taka chudzinkaMi jest ciężko znieść wózek z tarasu na podwórko,a to tylko jeden wyższy schodek
Widziałam na żywo jak Asia to robi... Chudzinka ale krzepę ma... Raz ciach i śmiga po schodach z wózkiem i Wercią w środku... Ja wyglądam postawniej ale za noszenie wózka się nie zabieram...

Cytat:
My też na spacerze byłyśmy i spotkałam W KOŃCU sąsiadkę co urodziła córę na początku listopada i pierwszy raz wyszła z małą wczorajbo wcześniej bała się mrozu
Wczoraj (max -3st) widziałam znajomą koleżanki z 7m-cznym dzieckiem.. Maluch ubrany w kilka warstw, w kombinezonie, w gondoli pod grubym kocem i jeszcze tym nakryciem od wózka A ja się dziwiłam że to dziecko tak spokojnie tam leży. Pewnie mu za gorąco było Misiek miał lekko ocieplane spodnie i kurteczkę i na rękach był....

Misiek chyba w końcu zaczął ząbkować (ale pewna nie jestem ) Kupy robi co chwilę i chodzi i jęczy, płacze, ciężko było mu zasnąć. Padł po viburcolu po 17...

A ja dziś fikołka zrobiłam. Wychodziłam ze sklepu z wózkiem, chciałam go z 1 schodka spuścić a schodek cały lodem pokryty... No i fiknęłam Teraz boli mnie ręka i plecy... Już zgłosiłam właścicielowi - szwagrowi wniosek o odszkodowanie... Dobrze że więcej schodów nie było bo Misiek w wózku był i nawet nie zauważył że mama dziwne figury robi...

Michaś

Edytowane przez lindsley
Czas edycji: 2011-03-01 o 17:03
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 17:10   #1098
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
My też na spacerze byłyśmy i spotkałam W KOŃCU sąsiadkę co urodziła córę na początku listopada i pierwszy raz wyszła z małą wczorajbo wcześniej bała się mrozu
4 miechy trzymala dziecko w 4 scianach?????

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość

a propo kilku tutaj wypowiedzi.. faktycznie jest cos takiego na naszym watku że jesli ktoś wyrazi swoje zdanie.. a to zdanie zostanie ZNEGOWANE .. przez osoby.."znaczące" dziwne słowo ale brakuje mi innego... to nie wazne czy ta osoba "znacząca" ma arcje czy nie... nigdy nie zostanie przez inne schłostana.. BO PRZECIEZ SWOICH SIE NIE TYKA....
jakie znaczące i jakich swoich??? ja chyba wątki pomyliłam-ten "poprzedni" był jakiś ... normalniejszy?

Dziewczyny, dajmy już spokój co, bo teraz już połowa się zastanawia co i jak napisać, żeby obrze zabrzmiało.

Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
Spokojnie namysl się i daj znać. Powinnam w przeciągu tygodnia coś zamawiać

obym nie zapomniała, ale tak naprawde to sie bede Ciebie radzic w kwestii tonacji

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
mam spokoj przez 3/4 dnia bo ona sie cudnie umie zajac soba.
zazdroszcze, mojej z oczu nie spuscisz i nie da sie jej zostawic i czegos zrobic nawet bedac obok

Cytat:
Madzia ja to naprawdę chyba inne forum czytam. Jakie ZNACZĄCE?? Jaki JAD?? Jestem tu już długo i jak na razie widziałam chyba ze 3 sprzeczki. I ZNACZĄCEJ dziewczyny to ja nie widzę. Co to za dziwne podziały. Jedna zna sie na czymś lepiej a inna gorzej. I być może ktoś jeszcze na czymś sie zna a sie nie wypowiada. Więc proszę się wypowiadać. Obalimy te ZNACZĄCE. RÓWNOUPRAWNIENIE I BRATERSTWO zapanuje.

ja tez nie kumam

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
MLODA wkleje Ci linka do strony nexta,moze Cie cos zainspiruje
http://www.next.co.uk/shopping/homeware/bathroom/26/
a w PL mozna to jakos pozamawiac czy tylko w ZT jest next i d...?

Cytat:
To może faktycznie co poniektórych z nas jest tu trochę za dużo i przez to inni się nie mogą wypowiadać. Tak tylko głośno się nad tym zastanawiam.
Sprawdziłam statystykę i najwięcej wpisów ma anakazar, potem jest darusia a potem ja.

nie no, błagam-nie zartuj! A co to łącza sie pozapychały, wizaz nie przepuszcza postów czy jak? Jakie "nie mogą się wypowadać"????

no wrzućcie już na luz!
Zrobiło się ostro, nerwowo, wszyscy to zauważyli, nikt nie chce tego ciągnąc dalej a same się nakręcamy tak, że lepiej nie trzeba Durne baby (za mną włącznie rzecz jasna)
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 17:21   #1099
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Ania p - Ty te buciki to kupujesz w takich "normalnych" małych sklpikach czy w galerii. To mi ułatwi poszukiwania bo one mi się podobają.

Cytat:
Muszę to skandaliczne 5-te miejsce poprawić
Stary 2011-03-01, 17:22   #1100
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
a na kiedy jesteście umówione i gdzie??
minka-tak jak Darusiaaa pisała, połowa marca. Miejsce do ustalenia. Może być np. u mnie. Mieszkam blisko Manufaktury, jeśli znasz odrobinę topografię miasta

Cytat:
Obalimy te ZNACZĄCE. RÓWNOUPRAWNIENIE I BRATERSTWO zapanuje.
TAK I NIECH ZAPANUJE (S)POKÓJ

Cytat:
a ja może i nie piszę często, ale jestem z Wami. Ja po prostu godzę obowiązki wspomnianej Kury Domowej: wiecznie coś pichcę, często zciągam od mojego Guru Libry (ale ostatnio zrobiłam wg. Twojego, PoP przepisu -Tiramisu ), do tego pracuję bo sama utrzymuję rodzinę i trzy razy w tygodniu chodzę na fitness. W tzw międzyczasie szukam rozwiązania naszych mieszkaniowych problemów - ciasno nam się robi, więc studiuje przetargi gmin na działki budowlane, kontaktuję się z biurami nieruchomości w sprawie mieszkań, itp.

Jestem więc w pierwszej, czy drugiej grupie?
Żartowałam, dość dzielenia na zespoły. Forum jest dla każdej z nas i już.

Odchodząc od tematu albo raczej do dzieciowego wracając- Ola zrobiła dziś kilka małych rzadszych kupek - obstawiać ząbki, czy znowu jakiś cho..lerny wirus?

I jeszcze jedno -polećcie, proszę , super sprawdzoną maść na małe krostki wiecie gdzie..., z którymi nie możemy sobie poradzić od kilku tygodni (od czasu biegunki).

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/

Edytowane przez dusiaka
Czas edycji: 2011-03-01 o 17:23
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 17:34   #1101
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Pop a jakie ma to znaczenie która z nas ile tutaj nawali postów?Co mamy teraz mniej pisać,by inne dziewczyny poczuły się lepiej(bo widzą jakieś problemy,których duża część z nas jak nie większa nie widzi)
Przecież to jest tak głupie,że aż śmieszne

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

I jeszcze jedno:Jak to jest niektórych z nas za dużo i inne się nie mogą wypowiadać???czy my im blokujemy klawiaturę?albo je onieśmielamy?
Ja naprawdę nie rozumiem...

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
A ja dziś fikołka zrobiłam. Wychodziłam ze sklepu z wózkiem, chciałam go z 1 schodka spuścić a schodek cały lodem pokryty... No i fiknęłam Teraz boli mnie ręka i plecy... Już zgłosiłam właścicielowi - szwagrowi wniosek o odszkodowanie... Dobrze że więcej schodów nie było bo Misiek w wózku był i nawet nie zauważył że mama dziwne figury robi...
WieszOdszkodowanie swoją drogąJednak proponuję dać stłuczone miejsce do wymasowania tż
Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
4 miechy trzymala dziecko w 4 scianach?????

nie no, błagam-nie zartuj! A co to łącza sie pozapychały, wizaz nie przepuszcza postów czy jak? Jakie "nie mogą się wypowadać"????
No trzymałaMy z tż to nawet się zastanawialiśmy czy oni są jeszcze razemBo ani jej widać nie było,ani wózka
Tż żeby zaspokoić naszą ciekawość zapytał męża i ojca dlaczego nie wychodzą z dzieckiem na dwór to ten zrobił gały i powiedział"w mróz?"

Drugie wyjęłaś mi z ust-a raczej ja Tobie,bo Ty byłaś pierwsza

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-03-01, 17:36   #1102
mrowak
Zakorzenienie

no przestancie juz nooooooo

lepiej poradzcie dusiaczkowi cos na krostki "wiecie gdzie" (u nas leci tylko bepanthen i to ostatnio rowniez na buzie i ladnie wszystko goi)

Ana, przypomnialo mi sie, ze ja Cie przeciez nie lubie-zapomniałam!

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2011-03-01 o 17:37
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 17:38   #1103
mloda1989
Zakorzenienie

u nas krostki ladnie po alatanie plus schodza w kremie bo masc za tlusta
Stary 2011-03-01, 17:42   #1104
anakazar
Zakorzenienie

Dusiaczku nam pomaga linomag z cynkiem.

Stary 2011-03-01, 17:43   #1105
CAROLAJKA
Raczkowanie

Cytat:
Pop a jakie ma to znaczenie która z nas ile tutaj nawali postów?Co mamy teraz mniej pisać,by inne dziewczyny poczuły się lepiej(bo widzą jakieś problemy,których duża część z nas jak nie większa nie widzi)
Przecież to jest tak głupie,że aż śmieszne

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

I jeszcze jedno:Jak to jest niektórych z nas za dużo i inne się nie mogą wypowiadać???czy my im blokujemy klawiaturę?albo je onieśmielamy?
Ja naprawdę nie rozumiem...

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

WieszOdszkodowanie swoją drogąJednak proponuję dać stłuczone miejsce do wymasowania tż

No trzymałaMy z tż to nawet się zastanawialiśmy czy oni są jeszcze razemBo ani jej widać nie było,ani wózka
Tż żeby zaspokoić naszą ciekawość zapytał męża i ojca dlaczego nie wychodzą z dzieckiem na dwór to ten zrobił gały i powiedział"w mróz?"

Drugie wyjęłaś mi z ust-a raczej ja Tobie,bo Ty byłaś pierwsza
zabieraj palucha z mojego Alta bo nie mogę pisać
a tak poważnie dziewczyny wiosna idzie za oknem ptaszki śpiewają nie klućmy się tutaj ja wiem że jest wiosenne przesilenie ale może wyluzujmy trochę :P takie nasze forum jest fajne nigdzie indziej dziewczyny nie są aż tak bardzo zżyte jak tutaj każda na każdą może liczyć każda każdą wspiera w różnych sytuacjach więc proszę o pożądek na forum i spokój ja jako kobieta co już swoje w życiu przeszla i była na wielu forach proszę was o spokój
Stary 2011-03-01, 17:44   #1106
mloda1989
Zakorzenienie

aga... z lazeinka tez u nas ciezko bo dlamnie to ona jak rzeznia wyglada wogole mi sie nie podoba... a tesiowa twierdzi ze super plytki pare lat temu do niej wybrala;/ no i te dodatki typu wieszaki czy wieszak na papier chce z tego metalu ala satyna... wybralam z tej serii http://allegro.pl/uchwyt-wc-prosty-n...465517481.html a dozownik i szczote chyba taka http://allegro.pl/dozownik-do-mydla-...472076510.html
Stary 2011-03-01, 17:46   #1107
CAROLAJKA
Raczkowanie

załamałam się Alicja zmieniała pieluszkę Danie i zostawila ja na kilka sekund razem z pieluszka i poszla po czystą a ta się dorwała do wlasnego g.......a i wysmarowała łóżko Ali i swoją buzie :P bleeeeeeee teraz ala ją szoruje w wannie i się ciesza obie jak głupie to mam dziś przygodę
Stary 2011-03-01, 17:46   #1108
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
lepiej poradzcie dusiaczkowi cos na krostki "wiecie gdzie" (u nas leci tylko bepanthen i to ostatnio rowniez na buzie i ladnie wszystko goi)
Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
u nas krostki ladnie po alatanie plus schodza w kremie bo masc za tlusta
no właśnie, poradźcie mi
Próbowałam te krostki i natłuszczać Alatanem (mam ten w maści) i wysuszać Sudocremem (tak punktowo na te krostki) i nic nie pomaga.
Krostki (5) są już chyba ze trzy tygodnie Po kupie robią się bardziej czerwone, a czasem mi się zdaje, że az żywo czerwone. Po nocy bledną, i tak w kółko

Dzienniki budowy:
Stary 2011-03-01, 17:51   #1109
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
Odchodząc od tematu albo raczej do dzieciowego wracając- Ola zrobiła dziś kilka małych rzadszych kupek - obstawiać ząbki, czy znowu jakiś cho..lerny wirus?

I jeszcze jedno -polećcie, proszę , super sprawdzoną maść na małe krostki wiecie gdzie..., z którymi nie możemy sobie poradzić od kilku tygodni (od czasu biegunki).
Po I-sze - mogą to być ząbki (ale uwaga)
po II-gie - my na wszystko stosujemy PURELAN. To maść na obolałe piersi przy karmieniu . U nas pomaga naprawdę na wszystko, m.in. na krostki tam gdzie piszesz, kroski na buzi, na pęknięte kąciki ust u Tża i na naderwane ucho jego syna. Na mróz też jest najlepsza na buzię

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Napisane przez CAROLAJKA Pokaż wiadomość
załamałam się Alicja zmieniała pieluszkę Danie i zostawila ja na kilka sekund razem z pieluszka i poszla po czystą a ta się dorwała do wlasnego g.......a i wysmarowała łóżko Ali i swoją buzie :P bleeeeeeee teraz ala ją szoruje w wannie i się ciesza obie jak głupie to mam dziś przygodę
A niedawo pisałyśmy ze dzieci to lubią
Poważnie to ciekawe kiedy Zosia się zainteresuje
Stary 2011-03-01, 17:52   #1110
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Dusiaczku nam pomaga linomag z cynkiem.
muszę zakupić, dzięki

A czy któras z Was też zauważyła jakieś krostki u dzieciaczka po biegunce? Może Ferrou - czy Twój Kubuś nie miał takich problemów? Ja to sobie myślę, że to po antybiotyku, siuśki miały zupełnie inny odczyn i wywołały te krostki.

Cytat:
Napisane przez CAROLAJKA Pokaż wiadomość

Carolajka - nie przejmuj się. Mój znajomy optymista mówi, że jak np. wejdzie się butem w gó...o, to należy się cieszyć......Że tylko jednym
Tak więc głowa do góry, mogło być gorzej.

Dzienniki budowy:

Edytowane przez dusiaka
Czas edycji: 2011-03-01 o 18:00
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości