Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-01, 16:27   #811
gusiagatko
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Hej Wróciłam właśnie ze spaceru. Tż wstał dzisiaj rano razem ze mną (co się rzadko zdarza), więc się nawet 'z Wami' kawki nie napiłam
Wyciągnął mnie do miasta i na kebab. Mam nadzieję, że moje jelita to zniosą, ale nie mogłam sobie odmówić.

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Tak: http://allegro.pl/lozeczko-turystycz...470034055.html

Mój brat kupił takie same dla Zuzy, którą w ciągu dnia opiekuje się moja mama. Pooglądaliśmy je z TŻ. Bardzo fajne Oczywiście trzeba dokupić materacyk, żeby dziecku było wygodnie, ale ogólnie jest bardzo stabilne i solidne.

Fajne to łóżeczko. Podoba mi się, a nie przepadam za turystycznymi.

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Zaraz zerknę na stronę ale chyba nie było za wielu dodatków do wózka

No pewnie, że podobne! Może takie usg z 20 tyg. jakoś tak bardzo nie oddaje realnego wyglądu dzidzi po porodzie bo wtedy się tak naprawdę dopiero zaczyna odkładanie tłuszczyku więc buzia jeszcze nabierze innych kształtów, no ale tak w 30 tyg. to już zdjęcia są bardzo realistyczne

http://www.3d-4d-ultrasounds.com/ima...fore-after.jpg
http://www.fetalvisionimaging.com/Ny...0_%20After.jpg
http://www.fetalvisionimaging.com/Be...e09/AmberM.JPG
http://www.fetalvisionimaging.com/Be...e09/RobinD.jpg
http://www.fetalvisionimaging.com/ginaba.jpg

Wizytę umówiłam na 23 marca to wszystkiego się dowiem

Świetne te fotki I dzieciaczki jakie podobne

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Dzisiaj zaczynamy 31 tydzień
Wrzucam zdjęcie brzuszka tak jak obiecałam (Kasiu to dla Ciebie)
Cytat:
Napisane przez ania2631 Pokaż wiadomość
Wrzucam mój wielki brzucholek 25 tydzień..
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Wrzucam zdjęcie brzusia, jako, że mamy nowy tydzień
Piękne brzuszki!

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 16:37   #812
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

ide na kawe bo zaraz zwariuje
Stary 2011-03-01, 16:38   #813
principessina
Zakorzenienie

matall jaki piekny brzuszek, ja mojemu dawno juz fotki nie robilam...

U mnie normalnie masakra, ide do lazienki a tam powodz, woda leje sie przez okna, to samo w pokoiku i sypialni, taka wichura od morza, ze deszcz pada poziomo a jaka blyskawica, tego moje oczy dawno nie widzialy!!

anula_81 hehe no nie wiem przyjda znajomi/goscie i beda po szafkach patrzec co gdzie jest zeby sobie kawe czy herbate zrobic... jakos zbyt piekne zeby moglo byc prawdziwe mi sie wydaje...ktos przyniesie prezent dla malenstwa a ja nawet nic nie zaoferuje:rolle yes:
Stary 2011-03-01, 16:40   #814
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
mimbi no te bodziaki, sama podalas mi namiar na tego sprzedajacego
http://allegro.pl/mothercare-body-7s...481086817.html
Ty myslisz, ze ja pamietam takie rzeczy?
Nie chce mi sie sprawdzac, jakie mam rozmiary ale modele ktore kupowalam u niego to na pewno takie:
http://allegro.pl/mothercare-body-7s...481086811.html
http://allegro.pl/mothercare-body-7p...481086815.html
http://allegro.pl/ladybird-nowy-paja...481086818.html
Jeszcze takie z papugami, ktorych nie moge znalezc i te co Ty masz tez.
Tylko sie potem zastanowilam po co mi tyle z krotkim rekawem, skoro mam jeszcze od groma uzywanych i zaczelam kupowac jeszcze z dlugim, zalapalam sie na promocje w MC w sklepie i kupilam takie z myszka i kotkiem co mi sie baaaaardzo podobaly jeszcze przed przecena.
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 16:45   #815
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
a powiedz mi gotujesz ryż w zupie czy osobno i dodajesz później? bo nie wiem w ktorym momencie wsypać ryż czy przed pomidorami czy po.
dodałam duzo ziół prowansalskich za radą Andziotka
pewnie już będzie po ptokach, bo zupkę już dawno zrobiłaś ale ja ryż wrzucam po pomidorach

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
MoniaK i mówisz , ze rzadko ją ładujesz ??
mniej więcej raz na tydzień

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Nadal z nim mieszkam, jestesmy po kilku powaznych rozmowach. Na razie jest lepiej bo zaczol mi pomagac w pracach domowych i finansowo tez zaczol sie w koncu dokladac. Nie wiem jak bedzie dalej ale narazie jestm dobrej mysli. W koncu tu nie chodzi o nas bo jak sobie zycie zepsujemy to sami bedziemy sobie winni, ale najbardziej chodzi o dziecko, ktore niczemu winne nie jest i zasluguje na normalna, pelna rodzine. Mam nadzieje ze uda nam sie to osiagnac.
oby się udało

Cytat:
Napisane przez Weredka Pokaż wiadomość
Och, jak nie urok, to sr...czka, zawsze coś. Mąż mi właśnie zadzwonił, że zaczyna nową robotę od 17 marca, a dziś to tylko szkolenie było. Dwa tygodnie nie będzie zarabiał, chyba że w starej robocie coś mu się uda załatwić. Bez kasy, bez ubezpieczenia, a ciągniemy już ostatkiem rezerw finansowych i pożyczamy... Bez słów po prostu. Jakby nie umieli mu tego powiedzieć wcześniej... Ja już po prostu mam dość!! Dlaczego w tym kraju tak ciężko o normalną robotę i normalną płacę....
mam nadzieję że jakoś się ułoży.
Ja się martwię co będzie jak skończy się macierzyński i czy damy radę finansowo z jednej pensji

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
Tylko ja bardziej sobie zadaje pytanie :NA JAKICH LEKARZY TRAFIE? CZY BEDA MNIE OLEWAC CZY SIE MNA ZAOPIEKUJA JAK NALEZY??
TO MNIE PRZERAZA NAJBARDZIEJ.
mam takie same obawy
Kasiu, gratulacje

Dziewczyny, super macie brzuchy!
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 16:48   #816
principessina
Zakorzenienie

ale fajne bobaski
http://zyciegwiazd.onet.pl/252966,0,...ws_detail.html

mimbi mi by sie przydaly taki bodziaki bez rekawkow, ale te co Ty kupilas to sa dziewczece na 56 cm to mam 4 bodziaki z krotkim rekawkiem i dwa z dlugim, na 62 mam wiecej wiec najwyzej bede zaklada troszke wieksze, chociaz takie to chyba pieluchy nie beda mi trzymacw sensie pampersika
Stary 2011-03-01, 16:53   #817
Martulka000
Raczkowanie

GG do Martulka000 Send a message via Skype™ to Martulka000

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
matall jaki piekny brzuszek, ja mojemu dawno juz fotki nie robilam...

U mnie normalnie masakra, ide do lazienki a tam powodz, woda leje sie przez okna, to samo w pokoiku i sypialni, taka wichura od morza, ze deszcz pada poziomo a jaka blyskawica, tego moje oczy dawno nie widzialy!!

anula_81 hehe no nie wiem przyjda znajomi/goscie i beda po szafkach patrzec co gdzie jest zeby sobie kawe czy herbate zrobic... jakos zbyt piekne zeby moglo byc prawdziwe mi sie wydaje...ktos przyniesie prezent dla malenstwa a ja nawet nic nie zaoferuje:rolle yes:
To pogoda masakryczna. A często takie ulewy macie ??
24 kwietnia 2011 godz. 10:40
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Tylko ktoś kto rozumie i akceptuje Cię
Może być przyjacielem
Martulka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 16:58   #818
principessina
Zakorzenienie

Martulka000 no wlasnie nie, to jest jakas anomalia pogodowa, dlatego okna nie trzymaja jakby tak popadalo lub posniezylo jak w Pl to nawet nie chce sobie tego wyobrazic....chyba bym lopata zgarniala snieg z pokoii
Stary 2011-03-01, 17:00   #819
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość

Siaśku - mówisz, ze Tobie się moskitiera niepotrzebna wydaje?Hmm... A mieszkasz w mieście w bardziej zurbanizowanej strefie? Bo właśnie ja mieszkałam kilka lat w centrum i tam zero komarów, bo okolicy same budynki, tramwaje, autobusy, żadnych zbiorników wody a teraz mieszkam 500m od niedużego ale jednak lasu, przy terenach podmokłych no i u nas w ogródku latem to jest pogrom, mam taki brzęczek do kontaktu na komary, świece cytrynowe a i tak komarów pełno. W oknach mamy moskitiery ale tak sobie wyobrażam, że latem będą sobie z małą na tarasie siedziała, ja się wypsikam offem a ona bidna W łóżeczku ma baldachim więc luuuzik.
Do tego spacerki w lesie, tam też mogą czyhać krwiopijcy, tak mi się wydaje.
No nic, kupię droga nie jest, bo rzeczywiście przykrywanie kocem, szczególnie latem to chyba nie najlepszy pomysł.
Moria upewniej się jeszcze, czy nie dostaniesz tej moskitierki w komlecie z wozkiem. Ja dostałam z x-landerem i moskietierę i osłonke przeciwdeszczową

p.s. nie mogę Was dogonić...
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 17:01   #820
migotka03
Zadomowienie

Ja się dzisiaj mało udzielam, ale podczytuje was.

Sprzątnełam trochę w kuchni i przygotowałam pyszny obiadek. TZ wczoraj kupił Fix Knorr Nuggetsy z kurczaka i powiem wam że było pyszne, zwłaszcza ten sos, do tego zrobiłam frytki i sałatkę, pycha. No i zawsze to coś innego.

Jeśli chodzi o odwiedziny zaraz po porodzie to ja też bym nie chciała, zwłaszcza że TZ pewnie nawet nie utrzyma porządku w domu, a napewno zrobi niezły bajzel, znając go, a ja przecież nie rzucę się od razu do sprzątania.

Matallewar ładny masz brzuszek

Kasia86 gratuluję zdanego egzaminu

mama
17 maja 2011
Paulinka

19 luty 2015
Krzyś

"Życie to tylko wieczna walka z czasem i pieniędzmi.." ~ Ł. Wejman
migotka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 17:03   #821
MoniaK
Zakorzenienie

Princi, boskie te bobasy z linka aż mi się zachciało aby mój już był na świecie Już się nie mogę doczekać następnego usg i mam nadzieję, że dr zrobi nam fotkę

Co do odwiedzin to w domu pewnie będę przyjmować odwiedziny dwa tygodnie po narodzinach, ale nie mam zamiaru absolutnie koło gości skakać Mąż będzie robił herbatę i zabawiał. W szpitalu jeśli najbliższe przyjaciółki będą chciały na chwilę wpaść to nie będę miała nic przeciwko (oczywiście przy założeniu, że będę się dobrze czuć). Poza tym nie wyobrażam sobie większych odwiedzin

Edytowane przez MoniaK
Czas edycji: 2011-03-01 o 17:06
Stary 2011-03-01, 17:03   #822
Zytus
Rozeznanie

Martulka000, no sama nie jestes w tym lenistwie
Ale ja juz zrobilam postep bo wyjelam odkurzacz i teraz oswajam sie z jego widokiem
matall, fajny brzusio

a kolezanka vanes chyba sie przeniosla do mamus III-IV
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 17:03   #823
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
MoniaK proszę sprawdz jaki model? Ołysieje albo oswieje przez ten tel... zwłaszcza ze małż mi pozwolił do tysiaka sobie wybrac wiec mam w czym wybierac jak na przedłuzanie umowy

też ogladałam na allegro te z klawiaturą z boku i jak wygodnie się pisze? Bo moj ojciec ma taki z klawiatura qwerty ale nie z boku tylko tak normalnie i nie bardzo mi sie to podoba bo malusie klawisze. Problem jest w tym, ze w salonie nie maja wielu modeli i cięzko kupowac kota w worku.

A leż sobie jak Ci dobrze ODPOCZYWAJ !!
PS, jakie dzis niebo nad małopolska? Tez słonecznie ??

Siasiek to i o Twój model bardzo proszę
Ja dużo z mami gadam jak jestem w krk, srednio tak 30-40 min dziennie
Daisy ja mam właśnie dotykową Nokię C6 z tą klawiaturką qwerty z boku i jestem bardzo zadowolona smski się pisze bez problemu i sam telefon też fajny... czy często ładuje? sama nie wiem... mam go jako służbowy, więc teraz leżąc w łóżku gadam prawie non-stop i ładuje chyba średnio raz na 4-5 dni...
Stary 2011-03-01, 17:04   #824
zosiaaa
Zadomowienie

dziewczonka, ania, matall świetne brzuszki i jakie naoliwione

principessina nie zazdroszczę tych gości, ja właśnie tego się troszkę boję, że jak wróce do domu to zaraz pół rodzinki się zwali a ja nie będę miała siły ani ochoty na tabuny ludzi w domu wolałabym pobyć troszkę z małym w spokoju, przynajmniej przez pierwszy tydzień

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 17:09   #825
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Weteranki wątku-wiadomo że wasze kciuki są magiczne i działają cuda, więc dziękuje za wszystkie gratulacje i kciuki.Nowym mamusia, które doszły pod tzw moją nieobecność również.

I jeszcze 2 słowa...moje zapchane ucho znajdzie finał jutro u laryngologa i będę miała je odtykane mechanicznie przez nos
Zapchało się od strony nosa, od wewnątrz, a myślałam że przepłukanie w przychodni wystarczy
Katarzynka00 ja również Ci serdecznie gratuluję i wierze, że teraz na pewno wszystko będzie tak jak być powinno

A co do ucha... brzmi to mało przyjemnie
Sama miałam mega problem z uchem i akurat mi się trafiło jak byliśmy w Egipcie na tygodniowym urlopie Przez ciągłe siedzenie w basenie, tak mi się zatkało ucho, że niczym nie mogłam odetkać... chyba jedno z najgorszych uczuć jakie można mieć... próbowałam różnych kombinacji, pod ciśnieniem, gorącą wodą płukać i nic... dopiero jak przylecieliśmy do Polski, to w aptece babeczka poleciła mi jakiś preparat i TŻ mi zabiegi robił i pomogło... ale normalnie nie polecam takie wątpliwej przyjemności
Stary 2011-03-01, 17:11   #826
Zytus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez migotka03 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o odwiedziny zaraz po porodzie to ja też bym nie chciała, zwłaszcza że TZ pewnie nawet nie utrzyma porządku w domu, a napewno zrobi niezły bajzel, znając go, a ja przecież nie rzucę się od razu do sprzątania
No ja tez bym nie chciala odwiedzin zaraz po, ale jak przyjada to trudno.A tego co zastane po powrocie ze szpitala to jestem ciekawa, bo koledzy tz na pepkowe juz sie szykują.
Stary 2011-03-01, 17:21   #827
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
ale pewnie nie ciuchy ??
co masz ładnego? Pochwal się
(..)
Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
(..)
Lolka to jak bylas na zakupach, to ja mam nadzieje, ze zdjecia jakies beda coo?
(..)
Dziewczynki drogie, ja ledwo do domu weszłam, a już myślałam o tym, że trzeba aparat wyciągać i fotka pstryknąć nowym nabytkom heheh

Chociaż dzisiaj bez szału, kilka sztuk dla małego oraz torebka i chusta dla mnie.. Skończe szykować obiad i wstawię zdjęcia

Anula a to znaczy, że u was wcześniej trzeba jakoś zgłosić, że zgadzasz się, bądź spodziewasz się podczas pobytu w szpitalu wizyt gości? Czy tylko "tak o" wpisana jest na karcie taka adnotacja?

Princi szok!! Ale was morze załatwiło!! Swoją drogą tak blisko morze.. po raz kolejny rozmarzam się jak piszesz o tym piszesz

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Vanes wróciłaś
A powiedz jak u Ciebie z pracą? Bo ostatnio pisałaś, że dostałaś propozycję zatrudnienia na stanowisku sekretarki i co za tym idzie opcję pozwolenia sobie na L4 i później macierzyński? I to chyba u znajomego miało być, tak?
Stary 2011-03-01, 17:24   #828
principessina
Zakorzenienie

Lolka no morze fajne w lato, ale tak to straszna wilgoc, teskni mi sie za to za polskimi gorami
Stary 2011-03-01, 17:25   #829
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
No ja tez bym nie chciala odwiedzin zaraz po, ale jak przyjada to trudno.A tego co zastane po powrocie ze szpitala to jestem ciekawa, bo koledzy tz na pepkowe juz sie szykują.
oj, jak mój mi zrobi roz... w domu to nie ręczę za siebie Ma być tak jak przed wyjściem do szpitala
Stary 2011-03-01, 17:31   #830
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Dziewczynki drogie, ja ledwo do domu weszłam, a już myślałam o tym, że trzeba aparat wyciągać i fotka pstryknąć nowym nabytkom heheh

Chociaż dzisiaj bez szału, kilka sztuk dla małego oraz torebka i chusta dla mnie.. Skończe szykować obiad i wstawię zdjęcia

Anula a to znaczy, że u was wcześniej trzeba jakoś zgłosić, że zgadzasz się, bądź spodziewasz się podczas pobytu w szpitalu wizyt gości? Czy tylko "tak o" wpisana jest na karcie taka adnotacja?

Princi szok!! Ale was morze załatwiło!! Swoją drogą tak blisko morze.. po raz kolejny rozmarzam się jak piszesz o tym piszesz

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Vanes wróciłaś
A powiedz jak u Ciebie z pracą? Bo ostatnio pisałaś, że dostałaś propozycję zatrudnienia na stanowisku sekretarki i co za tym idzie opcję pozwolenia sobie na L4 i później macierzyński? I to chyba u znajomego miało być, tak?
Vanes przeniosla sie na watek mam marcowo-kwietniowych i juz tam objechala mamy z naszego watku jak by to conajmniej nasza wina byla, ze w jej postach bylo duzo niescislosci.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 17:32   #831
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
oj, jak mój mi zrobi roz... w domu to nie ręczę za siebie Ma być tak jak przed wyjściem do szpitala
Mój Tż już wie, że jak wyjdziemy ze szpitala to w domku ma być 'picuś-glancuś' I tego się trzymam!

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 17:36   #832
listopadowa80
Zakorzenienie

Kasia86 - nacięcia krocza nie czułam, bo miałam zzo. Za to przez miesiąc bolało przy siadaniu.

Co do koszul - ja do szpitala wezmę 3, w tym jedną na sam poród.

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Vanes przeniosla sie na watek mam marcowo-kwietniowych i juz tam objechala mamy z naszego watku jak by to conajmniej nasza wina byla, ze w jej postach bylo duzo niescislosci.
eeee, szkoda gadać

Każda rozsądna osoba przecież wie, że wątpliwości nie biorą się znikąd
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 17:38   #833
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
a kolezanka vanes chyba sie przeniosla do mamus III-IV
Przeniosła i już się zdążyła na nas poskarżyć i wyżalić
Ale dziewczyny tam też są chyba z lekka nieufne, bo jedna właśnie zadała jej pytanie :"vanes witaj. tylko czemu na zdjęciu usg jest data listopadowa??? " Ja też to notabene zauważyłam.
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 17:42   #834
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Przeniosła i już się zdążyła na nas poskarżyć i wyżalić
Ale dziewczyny tam też są chyba z lekka nieufne, bo jedna właśnie zadała jej pytanie :"vanes witaj. tylko czemu na zdjęciu usg jest data listopadowa??? " Ja też to notabene zauważyłam.
Ale co do tego to napisala ze pierwsze zdj jest nowe a drugie jest z pierwszego USG czyli to z listopada jest wychodzi na to z pierwszego USG. Na tym pierwszym daty nie widze bo niewyrazne. Tylko skoro ma termin na poczatek maja to chyba pierwsze USG w listopadzie to troche pozno?
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 17:43   #835
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
o jak miło
Stary 2011-03-01, 17:48   #836
Zytus
Rozeznanie

no ja po pepkowym jakbym jeszcze miala sprzatac to bym mu dopiero dala popalic Mam cicha nadzieje ze balowac w domu nie beda,a jak juz zostana to na kaca najlepsza jest praca i jak wroce to domek bedzie blyszczal
Stary 2011-03-01, 17:51   #837
zlosnica22m
Raczkowanie

Cześc Dziewczynki.

Ale Was się ciężko nadrabia.
Szkoda, że Vanesa tak postępuje... przecież wystarczyłoby żeby dała jakieś aktualne zdjęcie z usg.... i byśmy się odczepiły...
Stary 2011-03-01, 17:51   #838
izunia233
Zadomowienie

Hej kobietki Mogę do Was dołączyć? W zasadzie piszę na wątku mam Marcowo-Kwietniowych ale z wami też chciałabym poklikać, bo w zasadzie termin mam na 29 kwietnia i z Wami będę w miarę na równo

03.05.2011 r Majeczka jest już z Nami

url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url]
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 17:53   #839
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
o jak miło
Ja nie mam nic przeciwko, żeby mamusie z wątku marcowo-kwietniowego poczytały sobie nasz wątek i posty Vanes.
......................... ......................... ......................... ......................... ......................... .....
Czy to możliwe, aby przez 2 tyg. dziecko przybrało tylko 80g i lekarz się tym nie zainteresował?
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 17:54   #840
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
heh biedactwooo

Lolka, to czekamy na zdjecia

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
Hej kobietki Mogę do Was dołączyć? W zasadzie piszę na wątku mam Marcowo-Kwietniowych ale z wami też chciałabym poklikać, bo w zasadzie termin mam na 29 kwietnia i z Wami będę w miarę na równo
no jasne Witamy
tam u Was juz jedna nasza kolezanka poszła mącić

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości