|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
o kurczę, rzeczywiście
![]() idę na randkę-wu
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-03-01 o 19:21 |
|
|
|
#603 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
nie nooo... kupiłam maseczki i zuzylam zel pod prysznic
ale rzeczywiscie jakos tak w tym miesiacu wyszlo.wogole jakie jaja mam na uczelni pisalam egz i nie zdalam. facet slynie z tego jaki jest strrrraszny, na ustnych wstawia dwoje bez opamietania, na pisemnych zreszta tez, no tragedia. poszlam do niego na poprawke ustna we wtorek tydzien temu. facet ma taka zasede, ze zadaje 3 pytania, i z kazdego pytania wystawia ocene, a potem bierze srednia z tych trzech mini-ocen i wstawia do indeksu. siedze na tym ustnym, na dwa pytania odp na 3, trzecie pytanie slabo, slabo ale mysle - spoko, 3 mi sie nalezy juz pytanie takie, ze same wzory - nawet tego nie przeczytalam przez ten tydzien, bo BYLAM PEWNA ze mnie z tego nie spyta nie moge z tym gosciem (nie wiem czy Wam sie bedzie chcialo czytac, ale musialam sie z kims podzielic )
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#605 | |||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() O ile sama sie nie zapomnę i nic nie kupię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi też! Myślę, że Agniesia ma duże szanse na 4 w tej sytuacji, w końcu nie co dzień zostaję się ulubienicą
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
się nie uda bo mam zamówiony jakiś krem z lotosem czy jakoś tak z avonu
no i widziałam lactacyd za 7,99 więc też muszę kupić
|
#607 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Carrola trochę dużo tych zakupów ale najważniejsze że Ty jesteś zadowolona.
Cuciola nieźle Ci to wyszło. ![]() Porzeczko zazdroszczę Futerka. Ale Ci przybyło kosmetyków. ![]() Maliniarko kotek ![]() Agniesia wyszłaś na zero w tym miesiącu. W końcu 5 dostaniesz z tego egzaminu. Cytat:
Stwierdziłam że jak zajadę i będzie pusta półka (a w poniedziałek było to niemal pewne) to szlag mnie trafi za zużytą niepotrzebnie benzynę i odpuściłam. ![]() Cytat:
Ten pakiet był obowiązkowy? Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
koshatko nie był obowiązkowy,ale był opłacalny w tej kwocie 60zł,bo miałam dostęp do kazdego lekarza,nawet do dentysty w tej cenie i mój tż też.tak nam powiedział dyrektor,a on wiedział od laski z centrali.nawet sie dopytywaliśmy czy to na pewno tyle kosztuje, bo aż nie chciało sie nam wierzyc. najgorsze jest to że podobno nie możemy sie wycofać z tego pakietu przez rok.zastanawiam sie teraz co robić.mam niestety przeczucie że nic sie nie da zrobić, i do momentu az sie nie pożegnam z firmą to będę bulić.głową muru nie przebije
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może być tak że nawet po odejściu będziesz musiała bulić. Podpisywałaś jakąś umowę?
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
A z moich nowosci to powiem ze Tz dzisiaj byl na rozmowie o prace, byloby super jakby ja dostal bo 5 minut od domu no i robilby projekty i wszystko to co lubi. Maja dac znac w przeciagu tygodnia.
Wkrotce pojdzie mi ten mandarynkowy zel palmolive a w czwartek skocze do centrum moze uda mi sie lapnac cos essence |
|
|
|
#611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w czwartek mam wolne,będę kastrować kota,ide po dyplom na uczelnie i jeszcze uczyć sie niemieckiego.mam nadzieje że jeszcze zdążę kupić coś na urodziny kolezance.
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż nie wiem czy w ogóle mogą ściągać cokolwiek od Ciebie skoro nie było umowy.
|
|
#613 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz koshatko ja nie podpisywałam umowy z tą firmą medyczną, więc na pewno jak się zwolnię to nie bede płacic.to załatwiała firma więc oni podpisali umowe.ja nie dałam autografu na żadnym papierku.
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
Zet a jakbyście się zbuntowali? Skoro niczego nie podpisywaliście a umowa słowna nie została dotrzymana to dlaczego mają na Was zarabiać? Co to w ogóle za firma medyczna?
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
koshatko buntujemy się,ale centrala powiedziala ze wyjasni wszystko w połowie miesiaca,ale podejrzewam ze to kolejna bujda.a firma medyczna to luxmed.mam nadzieje że nikt nie przeczyta z mojej firmy tych postów,ale nawet jeśli to kij im w oko.
|
#617 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() A kociak przesłodki Cytat:
Gość chyba bardzo chce Ci wstawić 5.0 Cytat:
![]() Zużyłam żel do golenia Isany i peeling do ciała Daxa. Oddałam też mamie kurację do włosów Avonu. Poza tym byłam w Rossmannie i kupiłam 3 żele do golenia (jeden idzie od razu do używania, a dwa na zapas - była promocja) i maskę nawilżającą Ziai. |
||
|
|
|
#618 | |||
|
Zadomowienie
|
Ładnie pachnie, tak jakoś słodko - kwaskowato, tropikalnie lekko.
![]() Gratulacje!! ![]() Cytat:
![]() Ładnie. ![]() Hehe, coś jest w tym, co koledzy mówią. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#619 |
|
Rozeznanie
|
Od połowy stycznia nie kupiłam żadnego nowego kosmetyku. Zużywam zapasy
oby tak dalej. Bo korci mnie szminka. |
|
|
|
#620 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
uwalił mnie
![]() co za typ. Nie rozumiem goscia. I to na TOTALNYM DROBIAZGU. Kurde, ze ja na 5 roku studiow musze sie z takim typem użerać Przede mna gosc tez nie zdal, po mnie laska zaryczana wyszla, tez oblana.Jakis zly dzien mial chyba
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesia, przykro mi
ja już załatwiłam wszystko z praktykami na uczelni w sobotę wesele brata, a mnie wczoraj choroba rozłożyła!!! gardło, bolą mnie wszystkie kości, a najbardziej plecy i szyja! Co za pech! Wzięłam od razu antybiotyk na gardło, bo na sobotę MUSZĘ być zdrowa! Wczoraj nie kupiłam nic kosmetycznego(oprócz korektora dla mamy) a za to kupiłam sobie śliczną bluzeczkę z Butiku i chustę w kwiaty No i byłam 2 raz na solarium.
|
#622 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
dam rade w przyszlym semestrze, kto ma dac rade jak nie ja
![]() zuzylam zel do mycia twarzy mineral flowers. rzadki byl i wogole bez rewelacji, ale przynajmniej nie podraznial. Teraz sie biore za avonowy clearskin
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesia glowa do gory, facet musial miec faktycznie zly dzien. Chyba na kazdym studiach tacy sie trafiaja, u mnie tez jest to samo. Jak chca to powiedza do widzenia i obojetnie ile sie czlowiek uczyl
zuzylam maseczke Dermika. Za to spodobala mi sie tez maseczka z peelingiem granat Bielendy. |
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie tak co do tego tytułu Królwej Marca
nagrody się nie liczą prawda bo jak się liczą to .... przegrałam... no chyba że mi nagroda nie spasuje to sprzedam
|
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Co za gość
Następnym razem się uda ![]() Zużyłam lakier do włosów Taft. W sobotę mieliśmy iść paczką na imprezę, koleżanka miała zarezerwować lożę, ja specjalnie załatwiłam sobie wolny weekend w pracy. I co? Nagle im nie pasuje, bo coś tam i idą 12.03 Tak się akurat złożyło, że rodzice i brat teraz wyjeżdżają na 3 dni, także będę mieć cały weekend z TŻ-em i będzie u mnie spał |
|
|
|
#626 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisze że umowę przysyłają do domu. Ciekawe..... ![]() Masz nauczkę na przyszłość żeby nie zgadzać się na nic czego nie masz na papierze. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Zdanie prawka trzeba uczcić
![]() Ja byłam wczoraj z "nauczycielem" i koleżanką na łyżwach w Krynicy, potem pizza, grzane winko, no super po prostu ![]() Dzisiaj znowu pół dnia z nauczycielem, bo mamy parę spraw do załatwienia, wiec jak odbierze mnie z pracy o 15 tak do ok 22 będzie na mnie skazany ![]() Miałam takie samo podejście ![]() Boziu, jakie urwanie głowy Chwilowo się uspokoiło wiec korzystam ... Prezesowi sie wczoraj wieczorem (po 18) przypomniało, że chciałby się "wystawić" na targach, które są ... jutro rano Cud, że organizatorzy gdzieś nas jeszcze wepchnęli i ze w ogóle się zgodzili No i teraz wszystko na mojej głowie, bo jeden kierownik na urlopie, drugi na spotkaniach, kolega z działu też na spotkaniach, grafik na urlopie.No ale dałam rade Jeszcze tylko po 16 musze podjechać na miejsce targów, zeby zobaczyc to miejsce, jak boksy wyglądają i co tam jeszcze możemy swojego ustawić
|
#628 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Agniesia przykro mi
ale poprawisz na pewno! ja na dziś planowałam dzień świętego spokoju, bo od wczoraj straszną migrenę, od dzisiaj okres i od miesiąca niedoleczone przeziębienie ale oczywiście musiało się coś wydarzyć i zje&$&^ł mi się zasilacz do laptopa.. Skutkiem czego musiałam 2 h latać po mieście no i wydać pieniądze. Jak ja nie cierpię takich wydatków.... ![]() Mam nadzieję, że już koniec przygód na dziś... ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Wąchałam w Naturze żel pod prysznic Nivea Harmony Time, przepiękny
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
Czas na moje podsumowanie lutego
![]() Zużyte w lutym:
zapas ulubionych kremów w fajnej cenie potrzebne gratis reszta to zachcianki, CND w Rossmannie i zaćmienie umysłu w Biedronce
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2011-03-02 o 13:55 Powód: poprawki :-) |
|
|
|
#630 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
o rany Koshatko ile kremów do twarzy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.

pytanie takie, ze same wzory - nawet tego nie przeczytalam przez ten tydzien, bo BYLAM PEWNA ze mnie z tego nie spyta 

Ale Ci przybyło kosmetyków.