Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki" - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-02-17, 19:47   #2131
kasperka
Zakorzenienie

Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"

Dziewczyny moglybyscie mi podac link do tych cwiczen ???
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-18, 07:10   #2132
martajag
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Dziewczyny moglybyscie mi podac link do tych cwiczen ???
Ja kupilam sobie plyte na allegro, powiem Ci ze lepiej wydac te pare zlotych, bo plyta wychodzi tanio chyba 15 zl i masz spokoj, ja tez probowalam sciagac z neta ale nie wiem czy ja sie nie znam czy poprostu ciezko jest cokolwiek znalezc. Znalazlam cos na chomiku ale tylko 10 min a w sumie plytka to ok 40 min. Sa tam 2 programy cwiczen po 15 min kazdy.
martajag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-18, 20:54   #2133
bergamia
Rozeznanie

GG do bergamia

Cytat:
Napisane przez TheSunflower Pokaż wiadomość
Ja niestety musiałam przerwać ćwiczenia, gdyż kolana całkiem mi wysiadły... chyba nie będę mieć takiej pupy jaką chciałabym mieć wredne kolana
No właśnie..wredne kolana.. jakieś 2 lata temu kupiłam "Temilkę" z Shap-em, wcześniej ćwiczyłam juz od paru miesięcy TBC i nie czułam ich w mięśniach ( w sensie zakwasów) 2x15 minut z TW uznałam za "bułkę z masłem" no ale ledwo przebrnęłam 1 etap a na drugi dzień umierałam z przerażenia na widok schodów takie zakwasy miałam. Ale nie poddałam sie, zakwasy zmotywowały mnie i ćwiczyłam TW regularnie przez miesiąc lub więcej, efekt był super tyłek miałam jak skała, ale kolana mi wysiadały to mnie zniechęciło..czy Wy też tak odczuwacie obciążenie kolan przy tych ćwiczeniach czy ja coś źle robiłam? Bo przy wcześniejszych ćwiczeniach TBC nie miałam takich problemów...

bergamia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-19, 00:17   #2134
inc0rrect
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martajag Pokaż wiadomość
Dzis mija miesiac od kiedy zaczelam cwiczyc z tamilee- buns. Cwiczenia robie co drugi dzien i nie odpuscilam zadnych przez calutki miesiac! Ciesze sie bo nie myslalam ze bede miec taki zapal, ale naprawde cwiczenia sprawiaja mi radosc i naprawde widze efekty. Dodatkowo uzywam podczas kapieli gabki antycellulitowej Syrena i efekt jest zdumiewajacy, cellulit sie zmniejszyl, obwod w udach tez a pupa zaczyna fajnie odstawac A poza tym przy okazji zrzucilam pare kilo... Naprwde dziewczynki opaca sie pomeczyc zeby miec takie posladki Oczywiscie to nie koniec jade z cwiczeniami dalej, conajmniej do wakacji. Zrobilam sobie nawet kalendarzyk w ktorym odznaczam sobie dni w ktorych mam cwiczyc, to naprawde motywuje. Buziaki dla wszystkich
dziwne że przy taki częstych ćwiczeniach obserwujesz efekty

jednak mięśnie powinny mieć te 2 dni na regeneracje, ćwiczenie co dwa dni to strata wysiłku.

dokładasz sobie obciążenie?

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-19, 12:36   #2135
martajag
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
dziwne że przy taki częstych ćwiczeniach obserwujesz efekty

jednak mięśnie powinny mieć te 2 dni na regeneracje, ćwiczenie co dwa dni to strata wysiłku.

dokładasz sobie obciążenie?
Obicazenie dokladam tylko przy wykrokach hantelki 2,5 kg.

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Moj plan cwiczen wyglada tak ze jednego dnia robie tamille buns a nastepnego abs i tak na przemian. Nie wiem mi wydaje sie ze taki odstep czasowy jest w sam raz. Przypuscmy ze robie posladki w poniedzialek o 17, nastepny raz to sroda 0 17 wiec to jest dosc duzy odstep czasu, mysle ze na regeneracje miesni starczy. Poza tym ja juz bez cwiczen nie potrafilabym funkcjonowac, jakos wpisalo sie w to moj dzienny harmonogram od miesiaca. I widze naprawde duze zmiany.
Stary 2011-02-20, 17:05   #2136
D0tty
Raczkowanie

Hej
Ja ćwiczę treningi na brzuch. Ale chciałabym wiedzieć czy sa ćwiczenia na nogi z serii Tamilee Webb?
58kg

D0tty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-20, 18:21   #2137
martajag
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez D0tty Pokaż wiadomość
Hej
Ja ćwiczę treningi na brzuch. Ale chciałabym wiedzieć czy sa ćwiczenia na nogi z serii Tamilee Webb?
Nie wiem czy jest jakis trening glownie na nogi, ale te zestawy cwiczen z Ja chce miec takie posladki tez daja niezle po nogach...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-21, 09:52   #2138
pistaacjaa
Raczkowanie

też ćwiczę z Tamillee buns, co prawda na razie 2 tyg., ale dają wycisk, na razie robię tylko 1 program, i po nim jestem niezłe zsapana i mokra a dupa boli, po 1 razie chodzić nie mogłam)teraz już spoko.
i co 2 dzień jest OK. mięśniom wystarczy 48 h regeneracji.
nie znoszę sumo.
pistaacjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-21, 13:13   #2139
martajag
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez pistaacjaa Pokaż wiadomość
też ćwiczę z Tamillee buns, co prawda na razie 2 tyg., ale dają wycisk, na razie robię tylko 1 program, i po nim jestem niezłe zsapana i mokra a dupa boli, po 1 razie chodzić nie mogłam)teraz już spoko.
i co 2 dzień jest OK. mięśniom wystarczy 48 h regeneracji.
nie znoszę sumo.
Ja tez nie znosze sumo...
Stary 2011-02-22, 14:30   #2140
venealin
Raczkowanie

Ja też ćwiczę co drugi dzień
...a kusi mnie codzienne ćwiczenie ale wmawiam sobie, że przecież wiem (bo wszyscy to na okrągło wałkują) że to nie ma sensu

Efekty już widzę (np taki, że kiedyś jak spinałam pośladki to widocznie się podnosiły i zmieniały kształt, teraz jak je spinam to ich kształt jest niemalże bez zmian...nie wiem czy jasno to napisałam ).

Co do kolan. Czasami mam słabszy dzień, wtedy wyjątkowo mocno czuję obciążenie na kolanach. Sądzę, że to kwestia mięśni, jeśli trzymasz wszystko na pośladkach i udach, to kolana nie bolą, jeśli "ułatwiasz" sobie ćwiczenie wykorzystując kolana - odpłacają się bólem.
Nie wiem czy to słuszna teoria, po prostu coś takiego zauważyłam u siebie.
Ja robię jeszcze TW na brzuch , "już" trzaskam pierwszy zestaw w całości i pierwszą pełną serię z drugiego, ale w efekcie dostają też moje nogi i pupa...no i nie mogę dołożyć drugiej serii na pośladki bo mi się udka trzęsą
Chyba będę musiała też to rozłożyć na osobne dni, a za to robić z jednego i z drugiego programu po 2 serie
- niszczę tłuszcz a zdobywam mięśnie
- uczę się zdrowego odżywiania
- dbam o cerę
- PIJĘ DUŻO WODY
venealin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-22, 14:38   #2141
mychamycha
Zakorzenienie

venealin, ćwiczysz na razie pierwszą część Tamillee na pośladki? Jak dlugo, że widzisz już efekty?
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-22, 20:15   #2142
pistaacjaa
Raczkowanie

Ja na razie tylko 5 razy ćwiczyłam z Tamilee i kończyłam na 1 programie, bo jeszcze nie robię go bez przerwy.....fuck, ale czuję jak fajnie mięśnie pracują, bo teraz już mogę więcej i przykładam się do techniki bez zakwasów,poprawa jakaś jest ogólna wyglądu, do tego jeszcze jeżdżę na rowerze.
pogłębiania sumo nie cierpię nadal
Stary 2011-02-24, 16:56   #2143
martajag
Przyczajenie

Jak tam dziewczynki cwiczenia ida??? Jakos ucichl ten nasz watek... Ja dzis juz po cwiczeniach, mialam 2 dni przerwy, ciezko bylo ale 2 programy zrobilam... Jutro zumba, i brzuszki z tamilee... A posladki coraz ladniejsze sie robia.... Jupi! Do wakacji bedzie sexbomba!
Stary 2011-02-24, 20:16   #2144
pistaacjaa
Raczkowanie

martajag, dokładnie! do wakacji sex bomba! ja mam dziś wolny dzień, a co to zumba? też z tamilee?
Stary 2011-02-25, 08:08   #2145
martajag
Przyczajenie

Cytat:
martajag, dokładnie! do wakacji sex bomba! ja mam dziś wolny dzień, a co to zumba? też z tamilee?
Zumba to taki fitness z tancem polaczony, ja chodze sobie co piatek na takie zajecia, daja strasznie w kosc... No a po zumbie, w domku brzuszki z tamilee, wg planu
Stary 2011-02-28, 20:00   #2146
pistaacjaa
Raczkowanie

Dzięki za odp. )
Tamilee jest spoko! fajne udka mi sie robią i tyłek, facet już zauważa

tylko nie wiem co z takimi bułkami przy kolanach od wewnętrznej strony,coś da się z tym zrobić ?
Stary 2011-03-01, 09:04   #2147
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usunięte

Cytat:
Dzięki za odp. )
Tamilee jest spoko! fajne udka mi sie robią i tyłek, facet już zauważa

tylko nie wiem co z takimi bułkami przy kolanach od wewnętrznej strony,coś da się z tym zrobić ?
tez widze takie efekty co do "bulek" to mi nie znikly. sa i to spore :O
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-01, 10:23   #2148
pistaacjaa
Raczkowanie

ewelina, no właśnie, a przecież to jest tłuszcz...przez to nogi już nie wyglądają tak zgrabnie, najchętniej sciosałabym sobie

po prostu muszę zapomnieć o słodkim....
Stary 2011-03-01, 11:51   #2149
Konto usunięte

to troche tak wyglada jakbym miala krzywe nogi. ktos mi napisal, ze jak chce go zrzucic, to powinnam zrzucic tluszcz z calego ciala... tylko problem w tym ze ten tluszcz jest nie proporcjonalny do calej sylwetki i musialabym wygladac chyba jak kosciotrup zeby sie go pozbyc
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-01, 12:50   #2150
martajag
Przyczajenie

Ja nie wiem o co chodzi z tymi bulkami Ja nie mam nic takiego albo nie wiem moze ze mam... Najwazniejsze ze pupa jest coraz ladniejsza!
Stary 2011-03-01, 14:08   #2151
pistaacjaa
Raczkowanie

ewelina, też szczupła jestem od pasa w górę, a nogi mam już masywniejsze, to nie wiem jak to zrzucić,też byłabym deska,a już bardziej nie chcę....
może to krzywa noga po prostu.......nie wiem, bo łapię to i to jest tłuszcz. dołączam fotę jak ktoś nie wie o co chodzi z bułkami ))
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_6705.jpg (14,9 KB, 110 załadowań)
Stary 2011-03-01, 15:18   #2152
Konto usunięte

mi sie wydaje ze masz szczuple nogi. przynajmniej tak wygladaja na zdjeciu. i pomyslec ze niektorzy maja takie kosciste kolana ja lepiej swoich nie bede pokazywac mam tluszcz z boku kolana, na nim i nad nim
Stary 2011-03-01, 16:39   #2153
pistaacjaa
Raczkowanie

wiesz co, nie mam jakichś grubych nóg, ale też nie mam szczupłych, są masywne, kolana to nie są fajne, może tak nie widać, ale mam blizny, po tym, jak się wyłożyłam jak długa na chodniku i jeszcze rozstępy. ale nie mogę narzekać, cieszę, się, że są sprawne

będę jeździła duzo na rowerze dodatkowo....może zleci, mam mega motywatora, bo mnie czekają już 2 wesela latem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-01, 20:20   #2154
Minimaksi
Raczkowanie

Dziewczyny ja też mam te bułki Chyba niestety nic na to nie poradzimy, mamy taką budowę nóg i już
Stary 2011-03-01, 21:35   #2155
pistaacjaa
Raczkowanie

Kobieto, no nie gadaj............
Stary 2011-03-02, 08:30   #2156
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Minimaksi Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja też mam te bułki Chyba niestety nic na to nie poradzimy, mamy taką budowę nóg i już
Cytat:
Kobieto, no nie gadaj............
hehehe... no zalamac sie mozna, jak tak ma byc a ja na zdjeciach sprzed pieciu lat nie mialam jeszcze tego tluszczu, wiec nie wiem skad to sie wzielo
Stary 2011-03-02, 17:05   #2157
pistaacjaa
Raczkowanie

evelina, skoro wcześniej nie miałaś,a teraz masz.... to znaczy, że można się pozbyć. myślę, że potrzeba dużo ruchu i dobrej pielęgnacji skóry.

ja też jako nastolatka miałam nogi jak patyki, ale ciało się zmienia przez dojrzewanie...
dziś Tamilka za mną, uwielbiam ją
Stary 2011-03-02, 17:08   #2158
Minimaksi
Raczkowanie

Ja kiedyś też miałam zgrabniejsze nóżki... teraz mam piękną talię osy, ale za to nogi masywne, za grube w porównaniu do szczuplutkiej góry
Stary 2011-03-02, 22:42   #2159
mychamycha
Zakorzenienie

Jutro zaczynam Tamilee. (wstyd się przyznać, ale zaczynałam już conajmniej pięć razy i zawsze wytrzymałam może 2 tyg, nie widziałam jeszcze efektów i kończyłam.) Teraz się uparłam, bo mam strasznie obwsiłą pupę, a tylko 20 lat i to aż mi wstyd, ze taka młoda jestem, a ciało mam gorsze niż niejedna trzydziestolatka. Wiem, że duuużo pracy mnie czeka, bo pupę mam niemałą i do tego zapomniała już dawno, co to jędrność, ale jak postanowiłam, to i mam nadzieję , tym razem wytrwam. Co drugi dzień.
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-03, 09:00   #2160
martajag
Przyczajenie

Ja tez mam te bulki ale jakos sie tym nie przejmuje... Dziewczyny to nie jest jakis wielki problem Napewno kazda z Was ma super zgrabne nogi a ze troszke tluszczyku z boku jest to nawet lepiej. Nie mozna wygladac jak wieszaki, ja wlasnie chce zeby troche tluszczyku bylo Takze cwiczyc, nie rezygnowac, a jak ktos nie zaczal to polecam i na motywacje mowie ze ja cwicze juz 1,5 m-ca i naprawde warto! Wiem ze beda momenty kiedy nie bedzie sie chcialo, wtedy na motywacje wlaczyc sobie zdjecie zgrabnej pupy i zaraz chceci wroca
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości