|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"
Dziewczyny moglybyscie mi podac link do tych cwiczen ???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2132 |
Przyczajenie
|
Ja kupilam sobie plyte na allegro, powiem Ci ze lepiej wydac te pare zlotych, bo plyta wychodzi tanio chyba 15 zl i masz spokoj, ja tez probowalam sciagac z neta ale nie wiem czy ja sie nie znam czy poprostu ciezko jest cokolwiek znalezc. Znalazlam cos na chomiku ale tylko 10 min a w sumie plytka to ok 40 min. Sa tam 2 programy cwiczen po 15 min kazdy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jednak mięśnie powinny mieć te 2 dni na regeneracje, ćwiczenie co dwa dni to strata wysiłku. dokładasz sobie obciążenie? ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2135 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Moj plan cwiczen wyglada tak ze jednego dnia robie tamille buns a nastepnego abs i tak na przemian. Nie wiem mi wydaje sie ze taki odstep czasowy jest w sam raz. Przypuscmy ze robie posladki w poniedzialek o 17, nastepny raz to sroda 0 17 wiec to jest dosc duzy odstep czasu, mysle ze na regeneracje miesni starczy. Poza tym ja juz bez cwiczen nie potrafilabym funkcjonowac, jakos wpisalo sie w to moj dzienny harmonogram od miesiaca. I widze naprawde duze zmiany. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2136 |
Raczkowanie
|
Hej
Ja ćwiczę treningi na brzuch. Ale chciałabym wiedzieć czy sa ćwiczenia na nogi z serii Tamilee Webb?
![]() |
#2137 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2138 |
Raczkowanie
|
też ćwiczę z Tamillee buns, co prawda na razie 2 tyg., ale dają wycisk, na razie robię tylko 1 program, i po nim jestem niezłe zsapana i mokra
![]() ![]() i co 2 dzień jest OK. mięśniom wystarczy 48 h regeneracji. nie znoszę sumo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2139 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2140 |
Raczkowanie
|
Ja też ćwiczę co drugi dzień
![]() ...a kusi mnie codzienne ćwiczenie ![]() ![]() Efekty już widzę (np taki, że kiedyś jak spinałam pośladki to widocznie się podnosiły i zmieniały kształt, teraz jak je spinam to ich kształt jest niemalże bez zmian...nie wiem czy jasno to napisałam ![]() Co do kolan. Czasami mam słabszy dzień, wtedy wyjątkowo mocno czuję obciążenie na kolanach. Sądzę, że to kwestia mięśni, jeśli trzymasz wszystko na pośladkach i udach, to kolana nie bolą, jeśli "ułatwiasz" sobie ćwiczenie wykorzystując kolana - odpłacają się bólem. Nie wiem czy to słuszna teoria, po prostu coś takiego zauważyłam u siebie. Ja robię jeszcze TW na brzuch ![]() ![]() Chyba będę musiała też to rozłożyć na osobne dni, a za to robić z jednego i z drugiego programu po 2 serie ![]()
21.07.2011 - Pierwszy Dzień Reszty Mojego Życia ![]() 175cm/64,5 kg ![]() - walczę z cellulitem - niszczę tłuszcz a zdobywam mięśnie - uczę się zdrowego odżywiania - dbam o cerę - PIJĘ DUŻO WODY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2141 |
Zakorzenienie
|
venealin, ćwiczysz na razie pierwszą część Tamillee na pośladki? Jak dlugo, że widzisz już efekty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2142 |
Raczkowanie
|
Ja na razie tylko 5 razy ćwiczyłam z Tamilee i kończyłam na 1 programie, bo jeszcze nie robię go bez przerwy.....fuck, ale czuję jak fajnie mięśnie pracują, bo teraz już mogę więcej i przykładam się do techniki
![]() pogłębiania sumo nie cierpię nadal |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2143 |
Przyczajenie
|
Jak tam dziewczynki cwiczenia ida??? Jakos ucichl ten nasz watek... Ja dzis juz po cwiczeniach, mialam 2 dni przerwy, ciezko bylo ale 2 programy zrobilam... Jutro zumba, i brzuszki z tamilee... A posladki coraz ladniejsze sie robia.... Jupi! Do wakacji bedzie sexbomba!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2144 |
Raczkowanie
|
martajag, dokładnie! do wakacji sex bomba! ja mam dziś wolny dzień, a co to zumba? też z tamilee?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2145 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2146 |
Raczkowanie
|
Dzięki za odp.
![]() Tamilee jest spoko! fajne udka mi sie robią ![]() ![]() tylko nie wiem co z takimi bułkami przy kolanach od wewnętrznej strony,coś da się z tym zrobić ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2147 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2148 |
Raczkowanie
|
ewelina, no właśnie, a przecież to jest tłuszcz...przez to nogi już nie wyglądają tak zgrabnie, najchętniej sciosałabym sobie
po prostu muszę zapomnieć o słodkim.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2149 |
Konto usunięte
|
to troche tak wyglada jakbym miala krzywe nogi. ktos mi napisal, ze jak chce go zrzucic, to powinnam zrzucic tluszcz z calego ciala... tylko problem w tym ze ten tluszcz jest nie proporcjonalny do calej sylwetki i musialabym wygladac chyba jak kosciotrup zeby sie go pozbyc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2150 |
Przyczajenie
|
Ja nie wiem o co chodzi z tymi bulkami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2151 |
Raczkowanie
|
ewelina, też szczupła jestem od pasa w górę, a nogi mam już masywniejsze, to nie wiem jak to zrzucić,też byłabym deska,a już bardziej nie chcę....
może to krzywa noga po prostu.......nie wiem, bo łapię to i to jest tłuszcz. dołączam fotę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2152 |
Konto usunięte
|
mi sie wydaje ze masz szczuple nogi. przynajmniej tak wygladaja na zdjeciu. i pomyslec ze niektorzy maja takie kosciste kolana
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2153 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() będę jeździła duzo na rowerze dodatkowo....może zleci, mam mega motywatora, bo mnie czekają już 2 wesela latem |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja też mam te bułki
![]() ![]()
![]() |
#2155 |
Raczkowanie
|
Kobieto, no nie gadaj............
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2156 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2157 |
Raczkowanie
|
evelina, skoro wcześniej nie miałaś,a teraz masz.... to znaczy, że można się pozbyć. myślę, że potrzeba dużo ruchu i dobrej pielęgnacji skóry.
ja też jako nastolatka miałam nogi jak patyki, ale ciało się zmienia przez dojrzewanie... dziś Tamilka za mną, uwielbiam ją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2158 |
Raczkowanie
|
Ja kiedyś też miałam zgrabniejsze nóżki... teraz mam piękną talię osy, ale za to nogi masywne, za grube w porównaniu do szczuplutkiej góry
![]()
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
Jutro zaczynam Tamilee. (wstyd się przyznać, ale zaczynałam już conajmniej pięć razy i zawsze wytrzymałam może 2 tyg, nie widziałam jeszcze efektów i kończyłam.) Teraz się uparłam, bo mam strasznie obwsiłą pupę, a tylko 20 lat i to aż mi wstyd, ze taka młoda jestem, a ciało mam gorsze niż niejedna trzydziestolatka. Wiem, że duuużo pracy mnie czeka, bo pupę mam niemałą i do tego zapomniała już dawno, co to jędrność, ale jak postanowiłam, to i mam nadzieję , tym razem wytrwam. Co drugi dzień.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2160 |
Przyczajenie
|
Ja tez mam te bulki ale jakos sie tym nie przejmuje... Dziewczyny to nie jest jakis wielki problem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.