|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
n_i_x_i_e - a jaka różnica będzie między dzieciaczkami jeśli można wiedzieć?
I jakie imiona wybrałaś dla swoich maluchów ? Ja ogólnie zawsze jestem bardzo zainteresowana tematem dzieciaczków, ciąż, imion itd itp. także stąd moje pytania ![]() Kitka - o, widzisz, jednak wszystko poszło super z tą imprezą! ![]() caate - ja bym przecież swoją mamę to ukatrupiła na miejscu jakby tak zrobiła !! ![]() Kurdę, przecież on 5zł nie kosztował, tylko 110zł! A nawet jakby i z 5 kosztował to nie ma prawa dawać w prezencie Twoich kosmetyków bez Twojej zgody! Ale nie no tyle kasy no kurdę! I okropnie mi przykro z powodu Tż'a, no nie rozumiem, jak mógł tak się chamsko zachować, ta jego duma i w ogóle... Ale nie napiszę nic więcej, niż to co dziewczyny pisały - podpisuję się pod wszystkim co tu do Ciebie napisały Kochana...Talullah - jestem pełna podziwu dla Ciebie, bo mimo, że jesteś po okulistyce to znasz się na tylu innych dziedzinach jeśli chodzi o zdrowie, widać,że odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu ![]() marta 85 - cudny weekend E.J - aha, ok, no to trudno, zrobię w tym tyg. to zobaczę, czy dobre te nuggetsy rybne. _blondyneczka_ - nie wiem, czy to tylko moje są takie spostrzeżenia, ale zauważyłam, że zazwyczaj dzieciaki bardziej lgną do ojców, bo ich zazwyczaj całymi dniami nie ma, bo pracują i dzieciaki tęsknią i chcą z nimi spędzić każdą chwilę i więcej uwagi im poświęcają i się bardziej słuchają itd. bo do mam są przyzwyczajone - mama przecież całą dobę z nimi jest, jak nie pracuje, także to z tego wynika, tak mi się wydaje..I wcale złą matką nie jesteś, przestań! party_girl7 - tą kurację wzmacniającą z Joanny, "Rzepa" to mam w moich zapasach włosowych, ale mam zamiar tak od kwietnia chyba zacząć, albo coś koło tego, do kwietnia będę olejować loluska - wow, to świetnie masz z tymi Waszymi rodzicami, bomba, że to tak wyszło, zazdroszczę!! I zdecydowanie lepiej Ci bez grzywki Ariadna_ - ojej Kochana, mam nadzieję, że to jednak nic groźnego ! Jak dla mnie możesz tu pisać, bo nie działa mi totalnie klub nie wiem dlaczego i nie wiem co się dzieje w takich prywatniejszych sprawach, a zresztą sama tu offy ciągle daję..kobietasukcesu - ja mam to samo, ale z jeansami!! Pierwsze co robię po przyjściu do domu to przebieram się w dresowe, albo w jakieś luźne spodnie, jak byłam na praktykach i sprzątałyśmy pokoje, gotowałyśmy itd. to dziewczyny normalnie w dżinsach a ja jedyna w spodniach dresowych No nie potrafiłabym inaczej, naprawdę, dla mnie jeansy istnieją tylko jak gdzieś mam wyjść do ludzi typu szkoła, zakupy, miasto, Tż, znajomi, imprezy itd itp. wiesz o co chodzi ![]() Shadii - ja sama palę, aczkolwiek u mnie w domu trzeba będzie wychodzić na balkon, albo przy oknie palić, albo coś, bo jednak jak się pali w danym momencie, to ten dym nie przeszkadza, ale jak potem jest tak nadymione, to mnie samą głowa zaczyna boleć itd. więc Ci się nie dziwię, zwłaszcza, że nienawidzisz papierochów i sama nie palisz, to katorga musi być, wrr, jak ja nie lubię kiedy ktoś nie umie uszanować drugiej osoby dianulaa, snowhitee, Jeanne22 - dzięki za odp. Właśnie zastanawiałam się nad Cetaphilem, ale drogi jest a ja chciałam czegoś tańszego, właśnie dziś zakupiłam maść z wit.A, może coś pomoże A co do rękawiczek - to ja przynajmniej raz w tygodniu takie coś robię że duużo kremu na dłonie i na noc w rękawiczki I jestem dłoniomaniaczką - zawsze Tż się ze mnie śmieje, że ja to zapomnieć mogę telefonu, kluczy, ale nigdy nie zapomnę tego żelu bez umycia rąk(coś jak Carex) i kremu do rąk Także ja zawsze dłonie miałam baardzo zadbane - gładziutkie, miękkie, z ładnym kolorytem, "jak pupcia niemowlaka" jak to Tż określał, ale te praktyki to mi zrobiły na nich pobojowisko myrmyr -Witam kolejną kosmetoholiczkę z projektem DENKO w naszym gronie ![]() A i moje ogromne postanowienie - jak nie będę się tego trzymać, to macie mnie lać Od jutra - 8min ABS i 8min BUNS - tylko nie wiem czy codziennie, czy co 2 dzień? I jeśli mogłybyście polecić jeszcze jakieś ćwiczenia na nogi, ale tak, żeby uda się nie rozrosły - bardzo chciałabym je wyszczuplić, wysmuklić, zwłaszcza uda, żeby były takie szczuplutkie, ale nie umięśnione - znacie jakieś ćwiczonka? Bo jak już idę za ciosem... I ograniczam słodycze. Tak właśnie. Ograniczam do minimum, totalnego minimum. Nie zrezygnuję całkiem, bo znam siebie i bez słodyczy nie mogłabym żyć, ale takie minimalne minimum musi w końcu być. I bez żarcia w godzinach nocnych ![]() To na razie na tyle, a teraz lecę na M jak Miłość i powrócę później
|
|
#3902 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny zostawiłam wiadomość w klubie, nie chciałam tutaj pisać.
A i mam pytanie do posiadaczek różu lovely. Chciałam kupić ten kolor cinnamon lady ale niegdzie nie znalazłam, szukałam też nowego tuszu maybelline i też nie znalazłam. U mnie rossman w remoncie, gdzie Wy kupowałyście ten róż? |
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3904 | |||
|
Zadomowienie
|
dobry wieczór;*
Cytat:
![]() Cytat:
Liczę, że mnie olśni;PCytat:
|
|||
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Właśnie Was nadrabiam nie mogłam się powstrzymać by nie wpaść do Was
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
chyba zarz pójdę się wykąpać jestem jakaś senna dzisiaj
|
|
|
|
#3907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ariadna trzymam kciuki ![]() Cytat:
|
|
|
#3908 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
może też mnie nagle olśni i wpadna na lepszy pomysł:P do paznokci tez sie już zgłosiłam
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
||
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz pójdę się wykąpać i spać, dobrze że jutro mam na 10 do szkoły
|
|
|
|
#3910 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
Cytat:
Musisz zdecydować sama.Cytat:
![]() Oj, skorzystałabym, ale niestety nie to miasto ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
takie gęste i w ogóle. Cytat:
mam ciemny blond. Kocham jasne włosy, są najpiękniejsze na świecie, ale sama się boję, bo jak raz w to wejdę, to już będę musiała farbować, chociażby odrosty, bo chciałabym mieć bardzo jasne te włosy, byłaby duża różnica między nimi, a moimi naturalnymi.
|
|||||||
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra ja nie wiem kiedy zaczne, jak cos mi sie skonczy na pewno, bo nie chce przesadzac z zapasami kosmetykow do wlosow
...
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Tż już jest
![]() Dobrej nocy
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
To ja się żegnam , dooobraaanooc
|
|
|
|
#3915 |
|
CABIN CREW
|
u mnie K jest więc nie mam wizażowania...
![]() głowa mnie boli strasznie....
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że wszystkie spać idą, więc dobranoc.
|
|
#3918 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
I wpadłam znów do Was dokończyć nadrabianie
Aaa i jeszcze co mnie dzisiaj za niespodzianka spotkała - mam 4 ciuszki za 40zł Ale taką ma figurę ta kobieta, że mówię Wam, taka szczupła, ale zgrabna i taką kobiecą figurę ma A z Avonu biorę chyba w końcu tylko tą maseczkę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...sk.html&next=1 . A taakie miałam plany co do zakupów ![]() party_girl7 - o, widzisz i Tobie dziękuję za odp., przepraszam, ale wcześniej do Ciebie nie doszłam. Właśnie już wczoraj moczyłam, ale jutro może też pomoczę, jak na razie to maść z witaminą A na noc i w rękawiczki. O właśnie sama jestem ciekawa, gdzie takie bawełniane można dostać, bo ja to w zwykłe, których nie noszę wkładam Aaa rozumiem, to jak zaczniesz tam kiedyś to daj znać ![]() E.J - i Tobie również dziękuję za odp. ![]() dodaja - ja cały czas bym z chęcią Misshę Perfect Cover wypróbowała z BB kremów, ale słyszałam, że okropnie zapycha, a ja nie mogę sobie na to pozwolić, ale podobno jest cudna... kakus20 - świetny płaszczyk! A ta sukienka... myrmyr - może być od przesuszenia szamponami, może z powodu SLS'ów w nich zawartych albo po prostu Ci nie służą? A używasz może specjalnych do włosów przetłuszczających się? Bo ich właśnie nie powinno się zbyt często używać, b one silnie oczyszczają i przy częstym używaniu się wysuszają, przez co znów się włosy przetłuszczają ale zostają przesuszone miejsca itd. ![]() 91moniaa161 - ja jeszcze nigdy nie używałam niczego domowego - no, oprócz podgrzanej oliwy z oliwek na końcówki włosów przed myciem, albo np. jak rano mam myć, to na całą noc zostawiam na końcówkach i zmywam, podobno działa jak jedwab, że chroni, nawilża itd. Ale słyszałam wiele dobrego o maseczce z żółtek, ogólnie dużo przepisów jest na internecie, chociaż wiadomo lepiej poznać opinię bardziej sprawdzonych osób, ja niestety nic więcej nie pomogę Ja byłam maniaczką prostowania, codziennie prostowałam, do tego przed każdym wyjściem również, więc tak do 2 razy dziennie nawet prostowałam, ale w końcu powiedziałam sobie DOŚĆ - i dzięki temu wątkowi i ogólnie Wizażowi nie prostuję już włosów już bodajże od października/listopada? I jedynie w soboty jak jakaś impreza albo coś. I są w o wiele lepszej kondycji marta 85 - mam tą odżywkę Jantara i jest przecudowna Chyba czas zrobić zapasy...ekomonika - te drugie kolczyki są piękne, bardzo mi się podobają Montii - oo, ten rudy jest piękny myrmyr - I ja mam swoje naturalne, nigdy nie farbowane. Widzisz, jest nas więcej! ![]() loluska - niestety nie miałam żadnego z nich, ale słyszałam same cudowne opinie o tym kremie z Dax'a. Kalpana - gratuluję wygranej! Ja to nigdy jeszcze nic nie wygrałam tak z kosmetyków, albo kasy albo nagród rzeczowych Mój też ma dziwne zdanie na temat lumpków i wiem, że przenigdy by tam jego noga nie stanęła, nie wiem dlaczego tak oOAriadna_ - ![]() ![]() blondii1985 - ja kupowałam ten róż w Rossmannie, bo z tego co mi się wydaje to firma Lovely jest dostępna tylko w Ross No chyba, że się mylę i gdzie indziej też.xxYashaxx, kaaasiuleczka - oo, to chyba też muszę poczekać na olśnienie, byle szybko Tylko ja liczę, że olśni mnie czymś oryginalnym ![]() kobietasukcesu - naprawdę?! Haaha, ale się uśmiałam z tego kozła Wszystko nadrobione!
|
|
#3920 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() myrmyr- witaj Włosy idzie przyzwyczaić do rzadszego mycia, ja zawsze myłam co dwa dni, a teraz nawet co 3, 4 taka leniwa się zrobiłam tylko grzywkę samą częściej bo ona szybciej się brudzi ![]() Kalpana- fajnie, że wygrałaś. Ja jestem za leniwa, żeby brać udział w konkursach A TŻ się nie przejmuj, mój lubi chodzić na zakupy jak jemu coś się szuka, jak ja buszuję to znika ze sklepu i trzeba go szukać Faceci tak mają Alessandra i Ariadna- jak czytam o waszej nauce w szkole średniej to współczuję. Mnie studia tak rozleniwiły, że nie wyobrażam sobie 8h lekcji, wstawania non stop na 8 i jeszcze np. 3 sprawdzianów w tygodniu chyba bym umarła z przemęczenia. Choć nie powiem, na studiach nie zmuszają do nauki, ale jak sam człowiek nie przysiądzie to egzaminu nie zda A ja zaraz idę spać, jestem zbyt zmęczona dniem i dopiero późnym wieczorem zabrałam się za naukę, więc kodeksy stanowią moje usprawiedliwienie lenistwa urodowego. Nadrobię jutro ![]() Dobranoc dziewczyny
|
#3921 |
|
Rozeznanie
|
Faktycznie bardzo dużo nas tu niefarbowanych
Od razu mi raźniej dziewczyny A teraz uciekam spać Dobranoc!
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra też mam tą maseczkę z avonu i jest bardzo fajna
|
|
|
|
#3923 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry! Chyba dziś pierwsza tu jestem. U mnie tak ładnie słonko świeci, że nawet humor mam dziś lepszy
![]() MIłego dnia Wam życzę i takiego słoneczka jak u mnie
|
|
|
|
#3924 |
|
Zadomowienie
|
kalpana fajnie ze wygralas
ja tez lubie po lumpach chodzic i fajne rzeczy znajduje blondi przypomnij mi jaka ty farba robisz te blond wloski ? ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- agusiownik a gdzie to ziele bratka kupic ? co to wogole jest moze ja tez sobie zrobie ale ma nazwe dziwna, parowka na twarz hahabuahhot powodzenia w diecie prymulka zastanawialam sie ostatnio gdzie sie podziewasz ![]() ciekawa jestem gdzie marthaaa ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- a ja bede dzisiaj robic kopiec kreta i domek na jutro na kawke przychodzi brat mojego tztea i tescie na te urodziny i imieniny zalegle mam nadzieje ze mi wszystko wyjdzie ladnie bo mam lewe rece do ciast
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#3926 |
|
Raczkowanie
|
Blondyneczka ja robię palette mroźny blond, do tego myłam fioletowym szamponem i mi wychodziły prawie białe. Teraz już dawno tym szamponem nie myłam i mam taki ładny blondzik, wstawię jakieś fotki to zobaczysz kiedy myłam tym szmponem bo moim zdaniem od dużo daje, moje włoski były naprawde jaśniejsze po nim. A ja w piątek robię się rudo- karmelkowa
|
|
|
|
#3927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taki fioletowy.wstawilam wiadomosc do klubu
|
|
|
#3928 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dodałam fotki do albumu
Edytowane przez blondi1985 Czas edycji: 2011-03-02 o 09:36 |
|
|
|
|
#3929 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej Piekne
![]() ale mam nadrabiania ![]() ehh nie chcecie wiedziec co sie stalo, opisze moze pozniej w klubie jak sama to ogarne, bo nadal zyje w 'zawieszeniu' ... ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
mi to sie tez przydalo w kupowaniu auta, jak chcieli mnie oszukac, bo babe mozna, a pare sztuczek i czlowieka zdemaskujesz i nie trzeba byc jakims jasnowidzem ![]() a co do tych informacji, czego sie dowiadujesz, no to coz, ja wiem wczesniej, a nasze pokolennie dowie sie mozliwie, ludzie zaczna myslec i ktos to oglosi w 2012r jak stany upadna, a nie koniec swiata, jak to ludzie glosza i panikuja... dziekuje za wsparcie, przyda sie Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale domyslam sie, jak sie kruszyly Cytat:
![]() gdyby mi pasowal to bym taki juz dawno miala ![]() Cytat:
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-03-02 o 11:19 |
||||||
|
|
|
#3930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Chcę w makijażu uzyskać taki efekt tozświetlenia Chyba mam kaca
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

I jakie imiona wybrałaś dla swoich maluchów ? Ja ogólnie zawsze jestem bardzo zainteresowana tematem dzieciaczków, ciąż, imion itd itp. także stąd moje pytania 

Jak dla mnie możesz tu pisać, bo nie działa mi totalnie klub nie wiem dlaczego i nie wiem co się dzieje w takich prywatniejszych sprawach, a zresztą sama tu offy ciągle daję..
No nie potrafiłabym inaczej, naprawdę, dla mnie jeansy istnieją tylko jak gdzieś mam wyjść do ludzi typu szkoła, zakupy, miasto, Tż, znajomi, imprezy itd itp. wiesz o co chodzi 
A co do rękawiczek - to ja przynajmniej raz w tygodniu takie coś robię że duużo kremu na dłonie i na noc w rękawiczki
I jestem dłoniomaniaczką - zawsze Tż się ze mnie śmieje, że ja to zapomnieć mogę telefonu, kluczy, ale nigdy nie zapomnę tego żelu bez umycia rąk(coś jak Carex) i kremu do rąk
I jeśli mogłybyście polecić jeszcze jakieś ćwiczenia na nogi, ale tak, żeby uda się nie rozrosły - bardzo chciałabym je wyszczuplić, wysmuklić, zwłaszcza uda, żeby były takie szczuplutkie, ale nie umięśnione - znacie jakieś ćwiczonka? Bo jak już idę za ciosem...

Aaa rozumiem, to jak zaczniesz tam kiedyś to daj znać