Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-01, 20:51   #3901
_Alessandra
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

n_i_x_i_e - a jaka różnica będzie między dzieciaczkami jeśli można wiedzieć? I jakie imiona wybrałaś dla swoich maluchów ? Ja ogólnie zawsze jestem bardzo zainteresowana tematem dzieciaczków, ciąż, imion itd itp. także stąd moje pytania I super, że dbasz o siebie mimo ciąży i nadal masz zamiar po ciąży nie schodzić z tego

Kitka - o, widzisz, jednak wszystko poszło super z tą imprezą! I jeszcze jaki komplement dostałaś! Ojej, ale świetny prezent od Tż'a I masz rację, lepiej za te 3 stówki więcej kupić, niż same buciki, zwłaszcza, że wiesz, że nie będziesz w nich często latać . I nie martw się o włosy - mój zauważy chyba dopiero to, że rosną, jak będę mieć je do tyłka Pamiętaj - oni widzą zazwyczaj tylko te duże zmiany

caate - ja bym przecież swoją mamę to ukatrupiła na miejscu jakby tak zrobiła !! Kurdę, przecież on 5zł nie kosztował, tylko 110zł! A nawet jakby i z 5 kosztował to nie ma prawa dawać w prezencie Twoich kosmetyków bez Twojej zgody! Ale nie no tyle kasy no kurdę! I okropnie mi przykro z powodu Tż'a, no nie rozumiem, jak mógł tak się chamsko zachować, ta jego duma i w ogóle... Ale nie napiszę nic więcej, niż to co dziewczyny pisały - podpisuję się pod wszystkim co tu do Ciebie napisały Kochana... I może posłuchaj sobie piosenek Wdowy "Zbyt dobra", "Zbyt dobra2" - naprawdę, teksty są genialne..

Talullah - jestem pełna podziwu dla Ciebie, bo mimo, że jesteś po okulistyce to znasz się na tylu innych dziedzinach jeśli chodzi o zdrowie, widać,że odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu I mam to samo z nadwrażliwością zębów, moja ortodontka mówiła, że czarno widzi kiedyś wybielanie czymkolwiek z taką nadwrażliwością...

marta 85 - cudny weekend

E.J - aha, ok, no to trudno, zrobię w tym tyg. to zobaczę, czy dobre te nuggetsy rybne.

_blondyneczka_
- nie wiem, czy to tylko moje są takie spostrzeżenia, ale zauważyłam, że zazwyczaj dzieciaki bardziej lgną do ojców, bo ich zazwyczaj całymi dniami nie ma, bo pracują i dzieciaki tęsknią i chcą z nimi spędzić każdą chwilę i więcej uwagi im poświęcają i się bardziej słuchają itd. bo do mam są przyzwyczajone - mama przecież całą dobę z nimi jest, jak nie pracuje, także to z tego wynika, tak mi się wydaje..I wcale złą matką nie jesteś, przestań! O i widzę, że też masz problem z rączkami..Ja właśnie zawsze je pieszczę do granic możliwości, ale przez te praktyki to tragedia...

party_girl7 - tą kurację wzmacniającą z Joanny, "Rzepa" to mam w moich zapasach włosowych, ale mam zamiar tak od kwietnia chyba zacząć, albo coś koło tego, do kwietnia będę olejować I zobaczymy jakie efekty będą. A Ty kiedy masz zamiar??

loluska - wow, to świetnie masz z tymi Waszymi rodzicami, bomba, że to tak wyszło, zazdroszczę!! I zdecydowanie lepiej Ci bez grzywki

Ariadna_ - ojej Kochana, mam nadzieję, że to jednak nic groźnego ! Jak dla mnie możesz tu pisać, bo nie działa mi totalnie klub nie wiem dlaczego i nie wiem co się dzieje w takich prywatniejszych sprawach, a zresztą sama tu offy ciągle daję.. I cieszę się, że Ci się z nami spodobało!

kobietasukcesu
- ja mam to samo, ale z jeansami!! Pierwsze co robię po przyjściu do domu to przebieram się w dresowe, albo w jakieś luźne spodnie, jak byłam na praktykach i sprzątałyśmy pokoje, gotowałyśmy itd. to dziewczyny normalnie w dżinsach a ja jedyna w spodniach dresowych No nie potrafiłabym inaczej, naprawdę, dla mnie jeansy istnieją tylko jak gdzieś mam wyjść do ludzi typu szkoła, zakupy, miasto, Tż, znajomi, imprezy itd itp. wiesz o co chodzi

Shadii - ja sama palę, aczkolwiek u mnie w domu trzeba będzie wychodzić na balkon, albo przy oknie palić, albo coś, bo jednak jak się pali w danym momencie, to ten dym nie przeszkadza, ale jak potem jest tak nadymione, to mnie samą głowa zaczyna boleć itd. więc Ci się nie dziwię, zwłaszcza, że nienawidzisz papierochów i sama nie palisz, to katorga musi być, wrr, jak ja nie lubię kiedy ktoś nie umie uszanować drugiej osoby

dianulaa, snowhitee, Jeanne22 - dzięki za odp. Właśnie zastanawiałam się nad Cetaphilem, ale drogi jest a ja chciałam czegoś tańszego, właśnie dziś zakupiłam maść z wit.A, może coś pomoże A co do rękawiczek - to ja przynajmniej raz w tygodniu takie coś robię że duużo kremu na dłonie i na noc w rękawiczki I jestem dłoniomaniaczką - zawsze Tż się ze mnie śmieje, że ja to zapomnieć mogę telefonu, kluczy, ale nigdy nie zapomnę tego żelu bez umycia rąk(coś jak Carex) i kremu do rąk Także ja zawsze dłonie miałam baardzo zadbane - gładziutkie, miękkie, z ładnym kolorytem, "jak pupcia niemowlaka" jak to Tż określał, ale te praktyki to mi zrobiły na nich pobojowisko I mam nadzieję, że to picie wody mi wejdzie w nawyk tak jak piszesz Jeanne22.

myrmyr -Witam kolejną kosmetoholiczkę z projektem DENKO w naszym gronie

A i moje ogromne postanowienie - jak nie będę się tego trzymać, to macie mnie lać Od jutra - 8min ABS i 8min BUNS - tylko nie wiem czy codziennie, czy co 2 dzień? I jeśli mogłybyście polecić jeszcze jakieś ćwiczenia na nogi, ale tak, żeby uda się nie rozrosły - bardzo chciałabym je wyszczuplić, wysmuklić, zwłaszcza uda, żeby były takie szczuplutkie, ale nie umięśnione - znacie jakieś ćwiczonka? Bo jak już idę za ciosem... I ograniczam słodycze. Tak właśnie. Ograniczam do minimum, totalnego minimum. Nie zrezygnuję całkiem, bo znam siebie i bez słodyczy nie mogłabym żyć, ale takie minimalne minimum musi w końcu być. I bez żarcia w godzinach nocnych

To na razie na tyle, a teraz lecę na M jak Miłość i powrócę później

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 20:56   #3902
blondi1985
Raczkowanie

Dziewczyny zostawiłam wiadomość w klubie, nie chciałam tutaj pisać.

A i mam pytanie do posiadaczek różu lovely. Chciałam kupić ten kolor cinnamon lady ale niegdzie nie znalazłam, szukałam też nowego tuszu maybelline i też nie znalazłam. U mnie rossman w remoncie, gdzie Wy kupowałyście ten róż?
blondi1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 21:06   #3903
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
takie podstawowe znam interesują mnie bardziej wyszukane
Daj maila na priv to wyślę Ci przepisy z dukana
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 21:19   #3904
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

dobry wieczór;*

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
_Alessandra mój brat na dłonie używał chyba Cetaphil, ja nie wiem ile to kosztuje bo się tym nie interesowałam ale wiem że mu to pomogło strasznie

Ewentualnie jak to kiedyś radzili w oriflame: Bawełniane rękawiczki i krem nawilżający i tak na całą noc.. chociaż wątpie żeby tak wytrzymać
Ja tak sypiam ostatnio, bo miałam okropne łapki i pomaga rzeczywiście

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

P.S.: Bierze któraś z Was udział w tym konkursie makijażowym : https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...zec-dodaj.html ?? Bo ja bym wzięła udział, ale to na weekend pewnie bym coś zmalowała, tylko totalnie nie mam pomysłu,bo fotografa bym miała(sąsiad się pasjonuje fotografią i ma cudny aparat ) ale nie mam totalnie pomysłu...Chciałam wziąć też w tym z Isadora, ale tam trzeba bloga przez 2 tyg. prowadzić i dotyczy paznokci a ja nie mam ani czasu na takiego bloga a i udzielanie się na wątku na wizażu o tym konkursie, to też nie mam czasu a do paznokci to ja lewa jestem Macie może jakieś pomysły, czym mogłabym się z natury zainspirować??

Dzisiejsze SPAmowanie:
- Merz Spezial x2
- mam zamiar wypić dużo niegazowanej mineralki (właśnie dokańczam pierwszy kubek )

Włosy:

- zero prostowania i suszenia
- spryskane rano przed wyjściem 2-fazową odżywką w spray'u Pantene
- aktualnie spięte klamrą i takie będą aż do pójścia spać

Twarz:

- micel Bourjois
- krem Alantan Plus

będzie:
- demakijaż micelem Bourjois, żelem uniwersalnym, Babydream i 2-fazowym płynem do demakijażu oczu, Bielenda
- żel aloesowy GorVita + Tormentiol punktowo na noc
- olejek rycynowy na rzęsy i maść z witaminą A,Hasco-Lek na usta na noc

Ciało:

- krem do rąk Isana co jakiś czas

będzie:

- masaż Syrenką
- balsam odżywczy, Oriflame
- krem do stóp, Avon
- maść z witaminą A, Hasco-Lek na dłonie na noc
Ja chyba wezmę udział, a inspiracji jeszcze nie mam Liczę, że mnie olśni;P
Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Mam ochotę pochodzić jutro w Krk po lumpkach, jak będę miała czas, i tu pytanie do osób, które bywają w Krakowskich lumpkach- gdzie są fajne rzeczy- gdzie warto zajrzeć? Nie wiem, ale wydaje mi się że nic z tego nie będzie, bo będę z TŻtem i z nim nie pójdę, bo po pierwsze on nienawidzi zakupów, a po drugie wyśmieje mnie, że do takiego sklepu chcę iść, bo ma inne myślenie na ten temat- chyba jak większość facetów.... Na piwo go nie wyślę, bo za kierowcę jutro robi :/
Moja koleżanka ubiera się w Krakowskich lumpach i ma świetne rzeczy, zajrzyj do sieci "Roban"
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 21:51   #3905
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej

Właśnie Was nadrabiam nie mogłam się powstrzymać by nie wpaść do Was

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 21:54   #3906
agusiownik
Zakorzenienie

chyba zarz pójdę się wykąpać jestem jakaś senna dzisiaj

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 22:01   #3907
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Hej
Dostałam dzisiaj na pocztę wiadomość, że wygrałam na portalu garniera ten roll-on pod oczy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...rem-2-w-1.html

Kupiłam sobie farbę do włosów Ciemny brąz i muszę sobie ufarbować kłączki Jutro w końcu jadę do Krk to pójdę do Ross
Gratuluję wygranej

Ariadna trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez myrmyr Pokaż wiadomość

No właśnie.. korci Myślę o tym Lorealu do 28 myć. Trochę może na zimę mi podkoloruje ten "mysi" nijaki kolor włosów. Tylko kurcze czy On się zmyje faktycznie? ... czytałam kiedyś, że jak się używa tych szamponetek to po jakimś czasie 2-3 użyciach barwnik się wżera we włosy jak farba i będą normalne odrosty... prawda to?
Ja używam takich i nic takiego nie zaobserwowałam kolor spłukiwał się delikatnie i żadnych odrostów nie było

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-01, 22:02   #3908
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:

P.S.: Bierze któraś z Was udział w tym konkursie makijażowym : https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...zec-dodaj.html ?? Bo ja bym wzięła udział, ale to na weekend pewnie bym coś zmalowała, tylko totalnie nie mam pomysłu,bo fotografa bym miała(sąsiad się pasjonuje fotografią i ma cudny aparat ) ale nie mam totalnie pomysłu...Chciałam wziąć też w tym z Isadora, ale tam trzeba bloga przez 2 tyg. prowadzić i dotyczy paznokci a ja nie mam ani czasu na takiego bloga a i udzielanie się na wątku na wizażu o tym konkursie, to też nie mam czasu a do paznokci to ja lewa jestem Macie może jakieś pomysły, czym mogłabym się z natury zainspirować??

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
dobry wieczór;*

Ja tak sypiam ostatnio, bo miałam okropne łapki i pomaga rzeczywiście

Ja chyba wezmę udział, a inspiracji jeszcze nie mam Liczę, że mnie olśni;P

Moja koleżanka ubiera się w Krakowskich lumpach i ma świetne rzeczy, zajrzyj do sieci "Roban"
ja też sie chyba odważe i wezme udział. poniekąd inspiracje już mam tylko do końca nie jestem do niej przekonana. no nic jutro spróbuje i zobacze co z tego bedzie może też mnie nagle olśni i wpadna na lepszy pomysł:P do paznokci tez sie już zgłosiłam

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 22:03   #3909
ekomonika
Zakorzenienie

zaraz pójdę się wykąpać i spać, dobrze że jutro mam na 10 do szkoły
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 22:03   #3910
Shadii
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

(...)

Shadii
współczuję bardzo.. ja mimo że popalam to nie wyobrażam sobie palenia w domu.. nienawidzę jak mi wszystko wali dymem... może porozmawiaj z nią jeszcze raz... a w miedzyczasie szukaj mieszkania- teraz jest dobry okres na to.... do maja na pewno znajdziesz coś w rozsądnej cenie...
(...)
Dzięki
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
nic nie szkodzi

ja ostatnio zastanawiam sie poważnie nad zrobieniem sobie grzywki... takiej na bok delikatnej, myślicie że to dobry pomysł? Juz w sumie miałam kiedyś, kiedyś ale do krótkich włosów i nie wiem jak by to wyglądało teraz...
Mi się bardziej podoba z grzywką... ale opinie są podzielone, jak widzę Musisz zdecydować sama.

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
(...)

Shadi współczuję tego babska, ja Cię rozumiem bo ja nienawidzę jak ktoś pali w mojej obecności papierosy bo się momentalnie dusze
(...)
nie poszłam dzisiaj na uczelnię, bo dostałam @ i wszystko mnie bolało - zostałam w łóżku. I ta kobieta, przyszła z pracy i od razu mi się wpakowała do pokoju, bo ona coś na laptopie musi zrobić, tak jakby laptop ważył 3 tony i nie dało się go przenieść do innego pokoju lub kuchni nawet sobie nie mogłam pospać, bo siedziała w tym moim (?...) pokoju i miała to gdzieś. Wstałam, pozbierałam się, olałam szkołę i pojechałam do domu. Nie znoszę jej

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
Szkoda, że nie mieszkasz w Lublinie to bym Cie przygarnęła
(...)
Oj, skorzystałabym, ale niestety nie to miasto

Cytat:
Cześć Dziewczyny

Przyznam się bez bicia, że już jakiś czas Was podczytuję. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona? Ostatnio ostro się za siebie wzięłam (odchudzanie) no i uwielbiam kupować kosmetyki gorzej jeśli chodzi o ich używanie LENISTWO.

Mam nadzieję, że za jakiś czas będzie ze mnie taka ślicznotka jak i z Was, bo wszystkie tu jesteście piękne i szczuplutkie Widzę, że kilka jest dziewczyn, które wręcz starają się przytyć... a ja mam spory balast do zrzucenia

Nie zawsze byłam grubasem, zawsze ważyłam 65kg (przy 176cm) i niestety zaniedbałam się... to chyba rozleniwienie w związku (już małżeńskim) coś takiego ze mną zrobiło. Był nawet czas, że się nie malowałam! Chyba z lenistwa? Sama nie wiem... jakaś taka stagnacja... wpadłam w jakiś dół no i tyłam i tyłam...

Teraz się już pozbierałam do kupy! Staram się dbać o siebie, o ciałko i o linię. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą się znów wylaszczę

Lubię oglądać na youtube urodowe filmiki i powiem szczerze, że wiele stamtad podejrzałam i między innymi rozpoczęłam projekt DENKO (już kilka miesięcy temu). Dziewczyny miałam po 10 żeli pod prysznic, 10 balsamów do ciała, 3 do biustu, 5 odżywek, 3 maski do włosów itd itd... jestem kosmetykomaniaczką No, ale teraz już jestem na wykończeniu wszystkiego właściwie, powoli będę mogła kupować od nowa

Nie wiem co jeszcze... mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona, bo całkiem tu u Was sympatycznie Pomyślałam, że warto się odezwać
Witaj

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
(...)
Shadii ja bym nie zniosła, jak by mi ktoś palił. Nie cierpię dymu z papierosa. Spróbuj jeszcze raz z nią może porozmawiać. Choć sama nie wiem, czy to coś da.
(...)
Nic nie da

Cytat:
Napisane przez blondi1985 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Caate przykro mi, jakoś się ułoży, 3 maj się
Shadi na Twoim avatarze widzę włoski bardzo podobne go takich jakie ja chcę.
Byłam wczoraj na zakupach kosmetycznych, tak się napaliłam na nowy tusz maybelline one by one i nigdzie go nie było, kupiłam tylko serum termoaktywne eveline, ale zawsze cos
No cudowne ma te włosy takie gęste i w ogóle.
Cytat:
Śliczny ten kolor Żmudy

Te blond włoski Montii też prześliczne, mam koleżankę, która ma taki kolor naturalnie... szczęściara.

Ja nie farbuję włosów... boję się odrostów, zniszczenia włosów Mam naturalny blond kolor... latem śliczne, złote włosy a zimą... szary łeb z blond końcówkami

Co roku postanawiam, że pofarbuję a później się jakoś rozmyślam, przychodzi lato i robią się takie ładne, że mi szkoda. No i ostatnio w ogóle była moda na "naturalne" włosy.

A Wy wszystkie farbujecie? Kurcze, może też się w końcu przekonam?
Ja nie farbuję, nie farbowałam mam ciemny blond. Kocham jasne włosy, są najpiękniejsze na świecie, ale sama się boję, bo jak raz w to wejdę, to już będę musiała farbować, chociażby odrosty, bo chciałabym mieć bardzo jasne te włosy, byłaby duża różnica między nimi, a moimi naturalnymi.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 22:10   #3911
party_girl7
Zakorzenienie

Alessandra ja nie wiem kiedy zaczne, jak cos mi sie skonczy na pewno, bo nie chce przesadzac z zapasami kosmetykow do wlosow...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-01, 22:18   #3912
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Daj maila na priv to wyślę Ci przepisy z dukana
wysłałam z góry bardzo dziękuję
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 22:30   #3913
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Tż już jest

Dobrej nocy

Stary 2011-03-01, 22:36   #3914
ekomonika
Zakorzenienie

To ja się żegnam , dooobraaanooc
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 22:49   #3915
Kitka:)
CABIN CREW

u mnie K jest więc nie mam wizażowania...

głowa mnie boli strasznie....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 22:51   #3916
samaraNW
Zakorzenienie

dobranoc
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 22:53   #3917
angelinmyheart
Zakorzenienie

Widzę, że wszystkie spać idą, więc dobranoc.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 23:05   #3918
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

kobietasukcesu
- ja mam to samo, ale z jeansami!! Pierwsze co robię po przyjściu do domu to przebieram się w dresowe, albo w jakieś luźne spodnie, jak byłam na praktykach i sprzątałyśmy pokoje, gotowałyśmy itd. to dziewczyny normalnie w dżinsach a ja jedyna w spodniach dresowych No nie potrafiłabym inaczej, naprawdę, dla mnie jeansy istnieją tylko jak gdzieś mam wyjść do ludzi typu szkoła, zakupy, miasto, Tż, znajomi, imprezy itd itp. wiesz o co chodzi
A kiedyś, że tak dodam byłam anty-dresowym człowiekiem. Nawet na wf chodziłam w takich skróconych do kolan jeansach czy sztruksach Nie, żeby mi kiedyś pękły na pupie jak skakałam przez kozła

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 23:23   #3919
_Alessandra
Zakorzenienie

I wpadłam znów do Was dokończyć nadrabianie
Aaa i jeszcze co mnie dzisiaj za niespodzianka spotkała - mam 4 ciuszki za 40zł Bo mojej mamy koleżanka z pracy robiła remament w szafie, a ona ogólnie młodziutka jest(ale drobniutka z budowy i taka szczuplutka, że się w większość rzeczy...nie pomieściłam Za to moja mama już tak i moja siostra też... Ale taką ma figurę ta kobieta, że mówię Wam, taka szczupła, ale zgrabna i taką kobiecą figurę ma ) i ona w większości to kupuje sobie coś, ponosi i już nie nosi i oddaje, albo sprzedaje albo coś i dała mojej mamie dzisiaj dużo ubrań, żebyśmy sobie we 3 przejrzały i ja sobie wybrałam taki śliczny czerwony sweterek, bluzę koszulową w kolorze pastelowego różu, takie coś pomiędzy sweterkiem a bolerkiem z rękawami 3/4 i tak do talii na guziczki takie kremowe ze złotymi nićmi ale takie eleganckie i mama mi powiedziała też, żebym zostawiła sobie taką elegancką spódnicę szarą z podwyższoną talią i przed kolanko - wiecie, jakieś rodzinne uroczystości, czy coś. Także jestem baaardzo zadowolona
A z Avonu biorę chyba w końcu tylko tą maseczkę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...sk.html&next=1 . A taakie miałam plany co do zakupów I jeszcze przez Allegro zamówię maseczkę błotną Avonu, bo trochę ich poniosło z tą ceną 26zł w katalogu

party_girl7 - o, widzisz i Tobie dziękuję za odp., przepraszam, ale wcześniej do Ciebie nie doszłam. Właśnie już wczoraj moczyłam, ale jutro może też pomoczę, jak na razie to maść z witaminą A na noc i w rękawiczki. O właśnie sama jestem ciekawa, gdzie takie bawełniane można dostać, bo ja to w zwykłe, których nie noszę wkładam Aaa rozumiem, to jak zaczniesz tam kiedyś to daj znać

E.J - i Tobie również dziękuję za odp.

dodaja - ja cały czas bym z chęcią Misshę Perfect Cover wypróbowała z BB kremów, ale słyszałam, że okropnie zapycha, a ja nie mogę sobie na to pozwolić, ale podobno jest cudna...

kakus20 - świetny płaszczyk! A ta sukienka...

myrmyr - może być od przesuszenia szamponami, może z powodu SLS'ów w nich zawartych albo po prostu Ci nie służą? A używasz może specjalnych do włosów przetłuszczających się? Bo ich właśnie nie powinno się zbyt często używać, b one silnie oczyszczają i przy częstym używaniu się wysuszają, przez co znów się włosy przetłuszczają ale zostają przesuszone miejsca itd.

91moniaa161 - ja jeszcze nigdy nie używałam niczego domowego - no, oprócz podgrzanej oliwy z oliwek na końcówki włosów przed myciem, albo np. jak rano mam myć, to na całą noc zostawiam na końcówkach i zmywam, podobno działa jak jedwab, że chroni, nawilża itd. Ale słyszałam wiele dobrego o maseczce z żółtek, ogólnie dużo przepisów jest na internecie, chociaż wiadomo lepiej poznać opinię bardziej sprawdzonych osób, ja niestety nic więcej nie pomogę Oczywiście jak się o czymś dowiesz, to pisz, chętnie się dowiem sama . I jedna dobra rada - rzuć prostownicę, to związek bez przyszłości, że tak powiem Ja byłam maniaczką prostowania, codziennie prostowałam, do tego przed każdym wyjściem również, więc tak do 2 razy dziennie nawet prostowałam, ale w końcu powiedziałam sobie DOŚĆ - i dzięki temu wątkowi i ogólnie Wizażowi nie prostuję już włosów już bodajże od października/listopada? I jedynie w soboty jak jakaś impreza albo coś. I są w o wiele lepszej kondycji

marta 85 - mam tą odżywkę Jantara i jest przecudowna Ale słyszałam, że mają ją podobno wycofać, w ogóle tą całą serię bursztynową i czymś innym zastąpić Chyba czas zrobić zapasy...

ekomonika - te drugie kolczyki są piękne, bardzo mi się podobają

Montii - oo, ten rudy jest piękny Moja koleżanka np. przyszła dziś do szkoły i co ona ma na głowie to się nie wypowiadam - zawsze miała blond, fakt faktem farbowane, ale blond pasował jej idealnie, a ten rudy...ten rudy jest dosłownie pomarańczowy i to taki dziwny i np. mojej koleżance kojarzy się z ...pomidorówką ze śmietaną, taki dosłownie kolor ma No tragedia.. Ale ten rudy prześliczny!!

myrmyr - I ja mam swoje naturalne, nigdy nie farbowane. Widzisz, jest nas więcej!

loluska - niestety nie miałam żadnego z nich, ale słyszałam same cudowne opinie o tym kremie z Dax'a.

Kalpana - gratuluję wygranej! Ja to nigdy jeszcze nic nie wygrałam tak z kosmetyków, albo kasy albo nagród rzeczowych Mój też ma dziwne zdanie na temat lumpków i wiem, że przenigdy by tam jego noga nie stanęła, nie wiem dlaczego tak oO

Ariadna_
-

blondii1985 - ja kupowałam ten róż w Rossmannie, bo z tego co mi się wydaje to firma Lovely jest dostępna tylko w Ross No chyba, że się mylę i gdzie indziej też.

xxYashaxx, kaaasiuleczka - oo, to chyba też muszę poczekać na olśnienie, byle szybko Tylko ja liczę, że olśni mnie czymś oryginalnym

kobietasukcesu - naprawdę?! Haaha, ale się uśmiałam z tego kozła

Wszystko nadrobione! A teraz czas spać, dobranoc Piękności!!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-02, 00:34   #3920
Jeanne22
Raczkowanie

Hej
myrmyr- witaj
Włosy idzie przyzwyczaić do rzadszego mycia, ja zawsze myłam co dwa dni, a teraz nawet co 3, 4 taka leniwa się zrobiłam tylko grzywkę samą częściej bo ona szybciej się brudzi
Kalpana- fajnie, że wygrałaś. Ja jestem za leniwa, żeby brać udział w konkursach
A TŻ się nie przejmuj, mój lubi chodzić na zakupy jak jemu coś się szuka, jak ja buszuję to znika ze sklepu i trzeba go szukać Faceci tak mają
Alessandra i Ariadna- jak czytam o waszej nauce w szkole średniej to współczuję. Mnie studia tak rozleniwiły, że nie wyobrażam sobie 8h lekcji, wstawania non stop na 8 i jeszcze np. 3 sprawdzianów w tygodniu chyba bym umarła z przemęczenia. Choć nie powiem, na studiach nie zmuszają do nauki, ale jak sam człowiek nie przysiądzie to egzaminu nie zda
A ja zaraz idę spać, jestem zbyt zmęczona dniem i dopiero późnym wieczorem zabrałam się za naukę, więc kodeksy stanowią moje usprawiedliwienie lenistwa urodowego. Nadrobię jutro
Dobranoc dziewczyny
Stary 2011-03-02, 01:09   #3921
myrmyr
Rozeznanie

Faktycznie bardzo dużo nas tu niefarbowanych Od razu mi raźniej dziewczyny

A teraz uciekam spać Dobranoc!
Stary 2011-03-02, 01:31   #3922
agusiownik
Zakorzenienie

Alessandra też mam tą maseczkę z avonu i jest bardzo fajna

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 08:36   #3923
blondi1985
Raczkowanie

Dzień dobry! Chyba dziś pierwsza tu jestem. U mnie tak ładnie słonko świeci, że nawet humor mam dziś lepszy
MIłego dnia Wam życzę i takiego słoneczka jak u mnie
Stary 2011-03-02, 08:59   #3924
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

kalpana fajnie ze wygralas ja tez lubie po lumpach chodzic i fajne rzeczy znajduje

blondi przypomnij mi jaka ty farba robisz te blond wloski ?

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

agusiownik a gdzie to ziele bratka kupic ? co to wogole jest moze ja tez sobie zrobie ale ma nazwe dziwna, parowka na twarz haha

buahhot powodzenia w diecie

prymulka zastanawialam sie ostatnio gdzie sie podziewasz

ciekawa jestem gdzie marthaaa

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

a ja bede dzisiaj robic kopiec kreta i domek na jutro na kawke przychodzi brat mojego tztea i tescie na te urodziny i imieniny zalegle mam nadzieje ze mi wszystko wyjdzie ladnie bo mam lewe rece do ciast
Stary 2011-03-02, 09:06   #3925
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 09:07   #3926
blondi1985
Raczkowanie

Blondyneczka ja robię palette mroźny blond, do tego myłam fioletowym szamponem i mi wychodziły prawie białe. Teraz już dawno tym szamponem nie myłam i mam taki ładny blondzik, wstawię jakieś fotki to zobaczysz kiedy myłam tym szmponem bo moim zdaniem od dużo daje, moje włoski były naprawde jaśniejsze po nim. A ja w piątek robię się rudo- karmelkowa
Stary 2011-03-02, 09:14   #3927
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez blondi1985 Pokaż wiadomość
Blondyneczka ja robię palette mroźny blond, do tego myłam fioletowym szamponem i mi wychodziły prawie białe. Teraz już dawno tym szamponem nie myłam i mam taki ładny blondzik, wstawię jakieś fotki to zobaczysz kiedy myłam tym szmponem bo moim zdaniem od dużo daje, moje włoski były naprawde jaśniejsze po nim. A ja w piątek robię się rudo- karmelkowa
ja tez mam ten szampon to jest z joanny z plukanka taki fioletowy.

wstawilam wiadomosc do klubu
Stary 2011-03-02, 09:34   #3928
blondi1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
ja tez mam ten szampon to jest z joanny z plukanka taki fioletowy.

wstawilam wiadomosc do klubu
Też kiedyś miałam ten z joanny, później kupiłam taki litrowy firmy proximus i wydaje mi się, że jest lepszy, choć tutaj najwięcej daje właśnie ten kolor, tak sama jak płukanka.

Dodałam fotki do albumu

Edytowane przez blondi1985
Czas edycji: 2011-03-02 o 09:36
Stary 2011-03-02, 11:03   #3929
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hej Piekne

ale mam nadrabiania

ehh nie chcecie wiedziec co sie stalo, opisze moze pozniej w klubie jak sama to ogarne, bo nadal zyje w 'zawieszeniu' ...

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
No cóż... z jednej strony cudowna sprawa a z drugiej właśnie jest np. taki minus, że człowiek dowiaduje się czegoś co zmienia całkowicie wszystko, łącznie z tym, że traci kontakt z bliskimi osobami.....

Życzę Ci duużo sił jesteś piękną, mądrą kobietą i dasz sobie radę
eh, nie da sie zrozumiec jak nie zna sie problemu, on ani ja jego nie trace przez hipno, zmienia sie podejscie do ogolu ludzkosci, patrzysz na ludzi i latwo juz dostrzegasz kto Ci robi niepotrzebne klopoty i nieprzyjemnosc. Osobiscie ciesze sie, ze poznalam tajniki tego myslenia, latwiej w zyciu ze znajomymi jest i w pracy, nie jestes osoba zmanipulowana, ktora siedzi jak szara myszka i nie potrafi sie sprzeciwic, ze np. chce wolne. i tu nie chodzi o charakter, czy jest sie otwartym i pewnym siebie, tylko ze widzisz z twarzy czlowieka czy to faktycznie jest tak niezbedne i mozesz polemizowac, bo wiesz na czym stoisz i ze szef sobie widzi mi sie wymysla.
mi to sie tez przydalo w kupowaniu auta, jak chcieli mnie oszukac, bo babe mozna, a pare sztuczek i czlowieka zdemaskujesz i nie trzeba byc jakims jasnowidzem

a co do tych informacji, czego sie dowiadujesz, no to coz, ja wiem wczesniej, a nasze pokolennie dowie sie mozliwie, ludzie zaczna myslec i ktos to oglosi w 2012r jak stany upadna, a nie koniec swiata, jak to ludzie glosza i panikuja...

dziekuje za wsparcie, przyda sie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ja go kupilam, bo tez sie napalilam, ale jeszcze nie wuzywalam

hmm to nalezalo ten kokosowy rozpuscic w goracej wodzie buteleczke zanurzyc w kubku z goraca woda
a amla, mysle ze taka butelka na okolo 10-12 zastosowan spokojnie wystarczy moze wiecej zalezy od ilosci jaka wylejesz

caate ciezko masz. Ale moze faktycznie lepiej sie spotkac ostani raz, pogadac, poodawac sobie rzeczy i porozmawiac nt tej hipnozy (bo ona chyba Was laczy)?
nie chcialam sie spotkac, wiec sam przyjechal, porozmawialismy, ale o tym moze pozniej zbiore sie i napisze klubie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

caate no normalnie podziwiam Cię jaką ty jesteś silną kobietą będzie dobrze, czuję to

o rany dziewczyny ale jestem wymęczona dzisiaj po szkole idę się na chwile zdrzemnąć bo już nie wyrabiam

edit. mój 1 000 post
jest lepiej... chyba

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
kiedyś miałam takie, ale to było z 2-3 lata temu i niestety rozjasniaczem, oj ale mi się kruszyły..
ladnie i jakie dlugie je mialas
ale domyslam sie, jak sie kruszyly

Cytat:
Napisane przez Frambooos Pokaż wiadomość
Tak piszecie o tym rozjaśniaczu że zły i w ogóle, ale to da się jakoś uzyskać blond bez niego? Pytam bo nie mam pojęcia a sama planuję?

Ten jest super ale to tak między blondem a rudym, nie wiem jak go nazwać nawet
kaaaarmel

gdyby mi pasowal to bym taki juz dawno miala

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
piękny kolorek a czym chcesz go uzyskac?? długasne włoski miałaś w tym blondzie

myrmyr

mi na tą sucha skórę pomogło tylko i wyłącznie ograniczenie codziennego mycia

blondyneczka

tez jestem ciekawa ale boję się że brat ostatnio źle np pomierzył iu teraz wyjdzie mniej niż więcej

ekomonika
piękne kolczyki uwielbiam takie!

caate

dziewczyny mam pytanie, możecie polecić jakiś krem na przebarwienia? Pamiętam że caate, ty polecałaś z Ori i włąsnie spoglądam na katalog i jest taki:
Krem rozjaśniający przebarwienia skóry Even Out za 26, 90 o tym pisałaś keidyś??
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cy.html&next=1

a i jeszcze jedno pytanko, ja myślicie czym uzyskałabym taki kolor?
to nie ten krem, ja mialam stara wersje sprzed 2lat, wiec przykro mi ale nie wypowiem sie na ten temat tego kremu
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-03-02 o 11:19
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 11:04   #3930
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
hej Piekne

ale mam nadrabiania

ehh nie chcecie wiedziec co sie stalo, opisze moze pozniej w klubie jak sama to ogarne, bo nadal zyje w 'zawieszeniu' ...
Właśnie się zastanawiałam co u Ciebie Kochana

Chcę w makijażu uzyskać taki efekt tozświetlenia

Chyba mam kaca
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Twarz - rozświetlacz zdjęcie.jpg (16,0 KB, 40 załadowań)

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości