Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-02, 10:33   #91
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 10:42   #92
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
no ten kącik jest troszkę nie teges. Sama nie wiem co by tam można było zrobić...

Też jestem pozytywnie nastawiona! Kto jak nie my!

Bzyczka, centralne ogrzewanie jest super!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 10:53   #93
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-03-02, 10:56   #94
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
hmm, czy to znaczy, że od piątku jest post? Czy od przyszłej środy?
Bo ja znowu nie będę jadła mięsa do świąt

Więc pączki pączkami, ale jakieś dobre mięcho muszę zjeść

Stary 2011-03-02, 10:58   #95
kolanka
Zadomowienie

Guci przejrzałam zdjecia i uważam, ze powinniscie jeszcze dobrze to przemyśleć, jesli tamata para zrezygnuje.
Po pierwsze- czy poddasze jest docieplone? Jeśli zbyt mała ilość wełny mineralnej, to będzie zimno, albo rachunki za ogrzewanie beda wyzsze. Na poddaszu jest w ogóle grzejnik? Po drugie ta okrągła dziura na schody... hmmm... co prada nie ma mnie na miejscy i nie mierzyłam, ale czy pójdzie otworzyc tam drzwi wejsciowe, czy wygodne bedzie wchodzenie przez nie ( lub do łazienki, nie wiem, czy tam jest wejście czy łazienka). No i trzeba doliczyć koszt takich schodów (10-15 tyś) podejrzewam, że w takich kategoriach kwotowych to będzie się mieściło.
U mnie w mieście mieszkania w takim stanie developerskim kosztyją od 3,5-4 tys/m2
Kocioł gazowy juz tam jest, czy też trzeba kupić?

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2011-03-02 o 11:03
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 10:59   #96
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Mnie osobiście skosy bardzo się podobają, ale to fakt. Po podłodze jest 58m2, a pewnie użytkowej jest 43m2...

mam nadzieje, że coś znajdziemy w końcu

nawet mi nie mów! Ceny mnie powalają! Ale to mieszkanie tak bardzo mi się spodobało, że nawet to, że powierzchniowo wychodzi nie wiele to pewnie bym je brała I to było pierwsze mieszkanie, które urzekło i mnie i męża, a to już duży sukces!
Poczekamy, zobaczymy. Ale nie zostało mi nic innego jak szukać dalej.

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Kochana, pełna joga! Popatrz na zielone i do przodu
. Takim gadaniem nie ma co sie przejmować. Mam wrażenie, ze Ci wszyscy ludzie Wam zazdroszczą bo oni sami nie mają jaj, zeby się zdecydować.

szkoda... no ale nie ma tego złego...
hehe gucia kochana jesteś ,kocham Cię za te teksty

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
atomufka buahahah ale tekst z rana. zazdrosci wam odwagi i tyle
a co do wody - ciekawostka zaczerpnieta z ksiazki tombaka. wiele razy ja tu przytaczalam

bzyczka no to super ze bedziecie miec centralne, ale remontu wspolczuje. a ile miejsca sie zwolni
Cytat:
Treść usunięta
Dzięki dziewczyny ale to jest akurat kolega Marcina z Polski...a o tekstach ludzi tutaj ,to już nie chcę wspominać
A wiecie co jest najśmieszniejsze ,teraz niezłe jaja zaczynają wychodzić z tego co naopowiadałam w pracy,każdemu co innego i już dostaję pierwsze maile, typu : słyszałam ,ze dostałaś pracę w Polsce ,a co to za praca???? boshe jacy ludzie są wśbiscy

gucia 3mam kcuiki za znalezienie mieszkania! wiem ,że to ciężka praca...ale w końcu się uda...a ceny mnie powalają...ale w Pniu są podobne...widzę ,że mieliśmy duża szczęścia ,teraz tylko zobaczymy jak wyjdzie sprawa dojazdów.Sprawdzałam ile kosztuje przejazd do Poznania,w jedną str 7.5 zł na poczatek mamy autko więc nie ma probelmu,dopiero potem będziemy się martwić.

Gucia dopiero teraz dojrzałam,że tam nie ma schodów!! masakra ,do tego jeszcze trzebaby doliczyć jakieś 11 tyś...

kolanka a Ty skąd jesteś?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-03-02 o 11:07
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 11:07   #97
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Guci przejrzałam zdjecia i uważam, ze powinniscie jeszcze dobrze to przemyśleć, jesli tamata para zrezygnuje.
Po pierwsze- czy poddasze jest docieplone? Jeśli zbyt mała ilość wełny mineralnej, to będzie zimno, albo rachunki za ogrzewanie beda wyzsze. Na poddaszu jest w ogóle grzejnik? Po drugie ta okrągła dziura na schody... hmmm... co prada nie ma mnie na miejscy i nie mierzyłam, ale czy pójdzie otworzyc tam drzwi wejsciowe, czy wygodne bedzie wchodzenie przez nie ( lub do łazienki, nie wiem, czy tam jest wejście czy łazienka). No i trzeba doliczyć koszt takich schodów (10-15 tyś) podejrzewam, że w takich kategoriach kwotowych to będzie się mieściło.
Kolanka, Jeśli tamta para zrezygnuje to na pewno zwrócimy na wszystko uwagę. Wiesz, ono nam się wizualnie spodobało,a le jeszcze nie wchodziliśmy w szczegóły. Dziękuję , że na to wszystko zwróciłaś mi uwagę będę o TYYYLE mądrzejsza.

Co do schodów to liczę się z kosztem maks 15tys, wejście do łazienki wychodziłoby pod schodami. Wiesz tam na górze teoretycznie jest jeden pokój - więc drzwi nie są potrzebne bo jest to otwarta sypialnia. Gdybyśmy się decysowali na zrobienie dodatkowego pokoju (podzielenia góry na dwie części) to wtedy faktycznie wszystko trzeba by było przemyśleć.

Stary 2011-03-02, 11:09   #98
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
dobra zdjęcia spódniczek i bluzki na obronę , na żywo wyglądaja o wiele lepiej
Wszystko bardzo ładne, będziesz super wyglądać No to ucz się i powodzenie

Cytat:
A jak tam kochana, spakowana torba?
No to jeszcze korzystając z okazji, dziękuję za kciuki mieszkaniowe. Niestety raczej nic z tego nie będzie. Para przed nami się zdecydowała i w tym tygodniu mają podpisać umowę przedwstępną. Mieszkanie bardzo nam się spodobało i byliśmy gotowi je kupić. oto ono: http://www.oferty.net/m16353924
No z tą torbą to niestety nie idzie mi najlepiej - nic się nie ruszyło -ja nie wiem na co ja czekam:/
Mieszkanko ładne, ale znajdziecie lepsze, bo wszystkei tu trzymamy kciuki

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Guciu
A nas nieuchronnie czeka remont i to taki że już mnie głowa boli...burzenie pieców kaflowych i robienie centralnego. Tato z tż będą robić. Piece na szczęście rozbiorą zduni, jeden idzie za free a drugi sprzedajmy ale ten to zabytek prawie że biały z ozdobnymi kaflami. No i podłogę na przedpokoju trzeba odnowić, zetrzeć i polakierować na nowo (drewniana jest), w sypialni trzeba będzie dosztukować tam gdzie piec stoi. W salonie zrobić kącik na piec od centralnego - zabudować płytami, zwiększy się nam standard bo nie dość że 3 pokoje teraz będą to i centralne
no i malowanie na koniec.
No wspólczuję remontu, bo ja już rok siedze w remoncire i mam dość. Mam nadzieję, że Wam szybko pójdzie.

Cytat:
Treść usunięta
O tak!!!! JA też żyję tylkotłustym czwartkiem i pączkami które jem włąśnie tylko raz w roku Jutro wyżerka

Cytat:
hmm, czy to znaczy, że od piątku jest post? Czy od przyszłej środy?
Bo ja znowu nie będę jadła mięsa do świąt
Nie no środa popielcowa jest za tydzień, a przed nami ostatni weekend karnawału

Ale miałam dziś ambitne plany na sprzątanie mieszkania, ale mnie gdzieś przewiało i cała jedna strona mnie boli, zęby, ucho, zatoki, głowa uffff chyba jednak dziś tylko łóżko.

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 11:13   #99
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
hehe gucia kochana jesteś ,kocham Cię za te teksty

gucia 3mam kcuiki za znalezienie mieszkania! wiem ,że to ciężka praca...ale w końcu się uda...a ceny mnie powalają...ale w Pniu są podobne...widzę ,że mieliśmy duża szczęścia ,teraz tylko zobaczymy jak wyjdzie sprawa dojazdów.Sprawdzałam ile kosztuje przejazd do Poznania,w jedną str 7.5 zł na poczatek mamy autko więc nie ma probelmu,dopiero potem będziemy się martwić.

Gucia dopiero teraz dojrzałam,że tam nie ma schodów!! masakra ,do tego jeszcze trzebaby doliczyć jakieś 11 tyś...

kolanka a Ty skąd jesteś?
wiesz, ja już przestałam się napalać. Fakt mieszkanie sie nam spodobało, ale jak bylibyśmy bliżej kupna niż dalej, to na pewno wzięli byśmy wszystko pod uwagę i pewnie po zliczeniu wszystkiego wyszło by że średnio się opłaca.

Ale będziemy szukać złego, tak jak Kliwia napisała, to nie ma być nasze mieszkanie

A co do bajek, które opowiadałaś, hehe! To dopiero będzie ubaw jak zaczną się dopytywać!

Wiesz, ja Waszym mieszkankiem jestem oczarowana i jeszcze ta cena! Mnie się szalenie podoba! A powiedz mi, tam jest 30km do Poznania, dobrze pamiętam? Tak czy siak samochodzik jest, później znajdzie się jakiś transport - wszystko pomału poukładacie.

Stary 2011-03-02, 11:14   #100
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-03-02, 11:16   #101
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość

Nie no środa popielcowa jest za tydzień, a przed nami ostatni weekend karnawału

Ale miałam dziś ambitne plany na sprzątanie mieszkania, ale mnie gdzieś przewiało i cała jedna strona mnie boli, zęby, ucho, zatoki, głowa uffff chyba jednak dziś tylko łóżko.
No tak, przecież Żabcia idzie na imprezę
No to mam jeszcze tydzień na jedzenie mięska No i pączki jutro obowiązkowo!

Kochana, Ty tam uważaj na siebie i może jednak spakuj tą torbę co?

Stary 2011-03-02, 11:17   #102
kolanka
Zadomowienie

Gucia, nie wiem, czy mnie dobrze zrozumiałaś. Schody będą okrągłe o rozpietosci 1,5- tak samo jak ten otwór w stropie. A drzwi do łazienki mają szerokosc 90 cm. Wiec zastanaiwma się, czy będzie tam odległosc miedzy scianą ( drzwiami do łazienki), a schodami przynajmnije 1m. Drzwi do łazienki bedą sie otwierały na te schody właśnie. Więc jeśli bedzie jeszcze taka potrzeba, to warto zwrócic na to uwagę.

Atomufka ja jestem z Chojnic.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2011-03-02 o 11:19
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 11:19   #103
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Teraz 7 albo 8 rok Już nie pamiętam

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Gucia, nie wiem, czy mnie dobrze zrozumiałaś. Schody będą okrągłe o rozpietosci 1,5- tak samo jak ten otwór w stropie. A drzwi do łazienki mają szerokosc 90 cm. Wiec zastanaiwma się, czy będzie tam odległosc miedzy scianą ( drzwiami do łazienki), a schodami przynajmnije 1m. Drzwi do łazienki bedą sie otwierały na te schody właśnie. Więc jeśli bedzie jeszcze taka potrzeba, to warto zwrócic na to uwagę.

Atomówka ja jestem z Chojnic.
aaa ok, teraz już rozumiem Jak coś to na pewno zwrócimy na to uwagę

Stary 2011-03-02, 11:23   #104
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-03-02, 11:24   #105
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz, ja już przestałam się napalać. Fakt mieszkanie sie nam spodobało, ale jak bylibyśmy bliżej kupna niż dalej, to na pewno wzięli byśmy wszystko pod uwagę i pewnie po zliczeniu wszystkiego wyszło by że średnio się opłaca.

Ale będziemy szukać złego, tak jak Kliwia napisała, to nie ma być nasze mieszkanie

A co do bajek, które opowiadałaś, hehe! To dopiero będzie ubaw jak zaczną się dopytywać!

Wiesz, ja Waszym mieszkankiem jestem oczarowana i jeszcze ta cena! Mnie się szalenie podoba! A powiedz mi, tam jest 30km do Poznania, dobrze pamiętam? Tak czy siak samochodzik jest, później znajdzie się jakiś transport - wszystko pomału poukładacie.
Dzięki do Poznania mniej wiecej 30 km Dokladnie ,potem jak już się ułoży z pracą to zobaczymy jak będziemy jeździć.
Tata mi mówił,że rozmawial ostatnią z naszą sąsiadką-rodzice wszystkich już tam znają i ta babka ,mówiła,że jak się wyprowadzała,to cała rodzina pukała się po głowie,dokąd ona się wyprowadza z samego miasta na takaaa wieś...a teraz mówi,że co weekend przyjeżdzają i nie może się ich pozbyć tak im się podoba

szafa

Stary 2011-03-02, 11:26   #106
martucha84
Zakorzenienie

Samba ja te,ż nie wyobrażam sobie siebie bez jeżdżenia bez samochodu.. uwielbiam jeździć prowadzić itd.. a jak mi rodzice dawali kase na prawko to się zapierałam po co na co... dobrze że się dałam namówić

Agatka ja łykałam w kapsułkach i było ok, teraz nie łykam i też jest ok ale mam ciut ograniczone kontakty z zarazkami

kasiaher bardzo fajna spódnica

Gucia muszę ci powiedzieć że mieszkanko fajne na pierwszy rzut oka bo pewnie jak zaczęlibyście się wgłębiać.. ale no cóz nie te to będzie inne LEPSZE

atomufka buhahahah to zostawiłaś po sobie tone niedomówień niedopowiedzeń ale będzie ich skręcać

jade dziś do mamy po faworki na jutro będziemy się obrzerać

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

atomufka to dobry znak że się tak sąsiadowej rodzinie podoba

Gucia a pościsz tylko nie jedząc mięsa czy jeszcze inne rzeczy?
Stary 2011-03-02, 11:29   #107
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Cześć Melduję się w nowym wątku

Katunia no ja doczytałam już po czasie, że masz do 11 zajęcia. Ale i tak byłam wczoraj w labie do 10 bo było tyyylleeeee ludzi. Więc i tak lipa.

anika i jak łóżeczko?

Goście dzwonili, że nie przyjeżdżają dziś tylko jutro - ufff cały dzień mam na sprzątanko
Wczoraj odebrałam wyniki z piku i siku i w końcu po 5miesiącach brania żelaza wyniki mi skoczyły i mieszczę się w normie Tylko tam gdzie jest dorze, musi być też i źle i w tym przypadku to jest mocz, bo mam białko w moczu i mnóstwo leukocytów. Idę jutro do gina, ciekawe co wymyśli:/
no nijak .. wietrzy sie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
kwiatuszku ja jeżdziłam od pierwszego dnia jak otzrymałam prawo jazdy , sama wsiadłam juz po dwóch dniach
kliwia trzeba sie pomęczyć , ona jest jeszcze mała ale nauczy sie spokojnie , mój Dominik wyszedł z fazy zasypiania w łóżeczku i teraz kiedy jest wielki to musze go usypiac ile jest darcia jak go wkładam samego ło matko , czasami mam dosyć ale trzeba wytrzymac , teraz uczę go co może a czego nie bo tak cholernie dokucza że to sie w głowie nie mieści , nawet mąz mial w niedziele dosyć bo od 6 rano latal i wszystko po nim zamykał domykał normalnie szok, a nie daj mu coś to tak się zacznie drzeć że go na parterze słychać szok

dobra zdjęcia spódniczek i bluzki na obronę , na żywo wyglądaja o wiele lepiej
Załącznik 3787405

Załącznik 3787406

Załącznik 3787407
super bedziesz wygladać

Cytat:
łłłooooo, ale miałam rozdwojenie jaźni, ale nadrobiłam

wiesz co to jest coś jak wieżowiec, mieszkań w naszej klatce jest 80, ale blok nie idzie wzwyż tylko w szerz Mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi

za mną też chodziła taka, tylko ja zawsze w nich źle wyglądałam. Mój potężny biust gdzieś się gubił i źle wyglądałam. A to jest tak delikatny materiał, te kieszonki i nie dość, ze biust mam to jeszcze fajnie nogi wydłuża Polecam

Jedno co to będę ją musiała jednak troszkę zwęzić, bo jak w biodrach jest ok, tak wyżej troszkę luźna jest.

haha! TO NIE JA!!!! Ja zostaję przy swoim zdjęciu. Już nie zmieniam
Kochana jak się czujesz?

Super!

Tak Też mi wpadło kilka rzeczy w oko, już dawno tak nie miałam w Reserved. Też się tam jeszcze wybiorę

A jak tam kochana, spakowana torba?

Anika, jak tam łóżeczko? Masz już w domu?

Kasia, super rzeczy sobie kupiłaś! Jak tam się czujesz? Jak Ci nauka idzie? Już trzymam kciuki! Ale będzie dobrze! Tak samo jak ekspresowo napisałaś tą pracę tak szybko się obronisz!

Ja wczoraj poszłam na imprezę do znajomych i troszkę przesadziłam. Na szczęście nie piłam alkoholu, ale jestem śpiąca. O godzinę za późno wróciliśmy. No ni tigerek musi mnie dzisiaj uratować

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Co tu dzisiaj taka cisza?

No to jeszcze korzystając z okazji, dziękuję za kciuki mieszkaniowe. Niestety raczej nic z tego nie będzie. Para przed nami się zdecydowała i w tym tygodniu mają podpisać umowę przedwstępną. Mieszkanie bardzo nam się spodobało i byliśmy gotowi je kupić. oto ono: http://www.oferty.net/m16353924

a tu coś na poprawę humoru: http://www.milanos.pl/vid-32706-13-n...i-38-ciec.html
-płakałam ze śmiechu

no włąsnie jak wysłałam psta to sie zorientowałam ze przeciez ty masz inny nick bylo napisane gucia to gucia dalej nie pztrzyłam a potemspojrzałam na ilosc postów i sie skapłam ze ty to nie ty...

a czuje sie ...róznie... czesto mnie brzuch pobolewa i twardnieje i takie kłucia czuje.. eh
godzina 0 sie zbliza...
Cytat:
Dzień dobry już środa...jeszcze dwa dni

wow nie wiedziałam

Ja też tak jak kliwia biorę w kapsułkach i moim zdaniem działa.Ale w płynie to bym się nie zdecydowała,bo nawet po kapsułce czasem tak nieprzyjemnie się odbije rybą...

jakoś mi to do Ciebie nie pasuje

Ale mnie wkurzył przyjaciel Tż ....dwa dni nam zostały do wylotu ,a on wyjeżdza z tekstem czy na pewno przemyśleliśmy sprawę co za kretyn.....wrrr Fajne wsparcie z rana no nie? Wiecie co przez 6 lat za każdym razem jak byliśmy w Polsce to wszyscy się pytali kiedy wracamy ,po co tam siedzimy itp a teraz nagle : wracacie ,przemyśleliście to,jesteście pewni co robicie ? no nie wcale tego nie przemyślałam przez ostatnie 2 lata nad tym myślałam ...ludzie mnie osłabiają...

guciu szkoda....fajnie się prezentuje,a skosy super są
nie przejmuj sie glupim ludzkim gadaniem, jak mowi gucia.. byle do przodu.. i nie ogladac sie za siebie

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 11:31   #108
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Nie, ja sama Mąż uważa, że mój wybór, on sobie nie będzie żałował

Cytat:
Dzięki do Poznania mniej wiecej 30 km Dokladnie ,potem jak już się ułoży z pracą to zobaczymy jak będziemy jeździć.
Tata mi mówił,że rozmawial ostatnią z naszą sąsiadką-rodzice wszystkich już tam znają i ta babka ,mówiła,że jak się wyprowadzała,to cała rodzina pukała się po głowie,dokąd ona się wyprowadza z samego miasta na takaaa wieś...a teraz mówi,że co weekend przyjeżdzają i nie może się ich pozbyć tak im się podoba
Tak też mi się właśnie wydawało, że to bedzie takie fajne rodzinne miejsce, do którego dobrze się wraca. A o to właśnie chodzi!

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Gucia muszę ci powiedzieć że mieszkanko fajne na pierwszy rzut oka bo pewnie jak zaczęlibyście się wgłębiać.. ale no cóz nie te to będzie inne LEPSZE

Gucia a pościsz tylko nie jedząc mięsa czy jeszcze inne rzeczy?
Dzięki. Będziemy szukać. Tak jak mówiłam. priorytet na ten rok - być na swoim!

Co do postu, to tylko mięsa. To znaczy słodyczy też nie jadam - ale ja ich w ogóle nie jadam

A co do mięsa, to nawet nie chodzi o to, że ja poszczę, tylko raz do roku taki detoks od mięsa się przydaje,a w tym terminie najlepiej wyznaczają się granice więc mi to pasuje.

Stary 2011-03-02, 11:32   #109
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-03-02, 11:34   #110
bzyczka1
Zakorzenienie

SSR no ja mam nadzieję że skończymy w 2 tygodnie bo centralne to w zasadzie przez weekend tato z tż zrobią, wcześniej przyjdzie hydraulik i pozaznacza poziomy i wszystko inne a w zasadzie wszystko już kupione jest. Tato powiedział że jak już się przygotuje wszystko (bo trzeba jeszcze dziurę pod oknami wykuć na grzejnik) to wystarczy weekend na położenie rur, grzejniki i podłączenie wszystkiego. Ściankę to tż sam postawi z płyt gipsowych a potem to już malowanie tylko, tzn odświeżanie pokoju, przedpokoju i kuchni. Najgorzej z sypialnią naszą bo mamy tam wrzosową polanę na ścianach i to jest dość ciemny kolor, więc najpierw na biało maźniemy raz a później dopiero kolor. Ehh no musimy skończyć do Wielkanocy bo ja sobie nie wyobrażam remontu z maleństwem w domu

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 11:36   #111
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-03-02, 11:42   #112
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Ale mnie wkurzył przyjaciel Tż ....dwa dni nam zostały do wylotu ,a on wyjeżdza z tekstem czy na pewno przemyśleliśmy sprawę co za kretyn.....wrrr Fajne wsparcie z rana no nie? Wiecie co przez 6 lat za każdym razem jak byliśmy w Polsce to wszyscy się pytali kiedy wracamy ,po co tam siedzimy itp a teraz nagle : wracacie ,przemyśleliście to,jesteście pewni co robicie ? no nie wcale tego nie przemyślałam przez ostatnie 2 lata nad tym myślałam ...ludzie mnie osłabiają...
Atomufka Ty się niczym nie przejmuj. Ludzie często lubią zasiewać w innych niepokój, po to tylko by nie byli oni przypadkiem za bardzo szczęśliwi. Ot, taka ludzka zawiść.
Stary 2011-03-02, 11:43   #113
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Jak ja gotuję to gotuję pod siebie,a TŻet się podporządkowuje, a jak On gotuje to gotuje dla siebie a ja dla siebie coś na szybko przygotowuje.

Na szczęście mój mąż obiad bez mięsa dalej zalicza do obiadu a nie do deseru

Stary 2011-03-02, 11:48   #114
aniaaa84
Zadomowienie

cześć Żonki

dziewczynki po raz kolejny robię podejście żeby już z Wami zostać, mam nadzieję że tym razem skutecznie

nawet nie chce myśleć ile mnie ominęło...chyba jakieś 1,5 wątku :/ - wstyd

jedynie liznęłam poprzedni wątek, będę go chciała nadrobić, ale czy mi się uda...

u nas proces kupna mieszkania zakończony, od 17.02 jesteśmy właścicielami, ale ile nerwów straconych to szok...nie polecam kupna mieszkania przez pośredników...choć to teraz jedyna opcja, w każdym bądź razie jeśli możecie to omijajcie ich usługi
teraz czekamy na klucze, poprzedni własiciele mają czas do 3.04 ale być może ok. 20 marca będą się już w stanie wyprowadzić

w pracy też młyn, w trakcie roku zmienił mi się opiekun stażu bo poprzedni poszedł na urlop zdrowotny - zostałam na placu boju ja i moja teczka same samiusieńkie

a poza pracą to nie mam czasu dla siebie, bo w całości poświęcam go kuzynom w związku z tym co stało się w grudniu...wiem nie powinnam tak robić o mam też swoje życie...tyle, że ciężko jest mi ich zostawić

to tyle dziewczyny,
cieszę się, że nadal mnie wymieniacie w pierwszym poście bo drżałam o to czy przypadkiem nie zostałam skreślona z listy gaduł
Stary 2011-03-02, 11:52   #115
martucha84
Zakorzenienie

Gucia rozumiem oczyszczenie org. jak najbardziej potrzebne
mój mąż też na szczęście nie wybrzydza jak jest obiad bez mięcha i sobie grzecznie zjada a za pierogami (ruskie czy na słodko) albo za naleśnikami wprost przepada

atomufka doczytałam o koledze... niezły.. buhahaha a wy to tak w ciemno pewnie wracacie nic nie przemyśleliście i w ogóle.. jedzecie bo taki was kaprys naszedł wracamy no pewnie wracamy.. buhahaha niektórzy ludzie to serio chyba się z niekompletną zawartością głowy urodzili...

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

aniaaa84 miło że jesteś, jeśli chodzi o staż to mamy w klubie wątek niedawno założony dla uczycielek więc jak masz pytania to śmiało pisz tam czy na pw ja już to mam za sobą wprawdzie dwa lata ale co nieco pamiętam więc jak coś to służe radą
Stary 2011-03-02, 11:53   #116
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć

atomufka nie przejmuj się głupim gadaniem, zaczynacie nowy etap, w swoim mieszkaniu, z nową pracą, będzie dobrze

Gucia niezła ta babka z wiadomości co do mieszkania to na pierwszy rzut oka bardzo fajne, uważam jednak że jak zaczęlibyście myśleć jak je zaaranżować to pojawiłoby się sporo problemów, my też mamy skosy i mieszkanie jest duże ale proste(w kształcie kwadratu) ale też dłuuugo myśleliśmy co gdzie i jak ustawić. Trzymam kciuki za dalsze poszukiwania!

Co do tłustego czwartku to jutro z samego rana lecę do sklepu po pączki bo może zabraknąć, a jak będzie mi się chciało to upiekę oponki serowe, tż je uwielbia!
No i w sobote idziemy na zabawę karnawałową z pogrzebaniem basa, tylko nie wiem co ja na siebie włożę

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 11:55   #117
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
cześć Żonki

dziewczynki po raz kolejny robię podejście żeby już z Wami zostać, mam nadzieję że tym razem skutecznie

jedynie liznęłam poprzedni wątek, będę go chciała nadrobić, ale czy mi się uda...

u nas proces kupna mieszkania zakończony, od 17.02 jesteśmy właścicielami, ale ile nerwów straconych to szok...nie polecam kupna mieszkania przez pośredników...choć to teraz jedyna opcja, w każdym bądź razie jeśli możecie to omijajcie ich usługi
teraz czekamy na klucze, poprzedni własiciele mają czas do 3.04 ale być może ok. 20 marca będą się już w stanie wyprowadzić

w pracy też młyn, w trakcie roku zmienił mi się opiekun stażu bo poprzedni poszedł na urlop zdrowotny - zostałam na placu boju ja i moja teczka same samiusieńkie

a poza pracą to nie mam czasu dla siebie, bo w całości poświęcam go kuzynom w związku z tym co stało się w grudniu...wiem nie powinnam tak robić o mam też swoje życie...tyle, że ciężko jest mi ich zostawić

to tyle dziewczyny,
cieszę się, że nadal mnie wymieniacie w pierwszym poście bo drżałam o to czy przypadkiem nie zostałam skreślona z listy gaduł
no i gdzies ty była jak cie nie było

gratuluje mieszkanka

Stary 2011-03-02, 12:00   #118
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
cześć Żonki

to tyle dziewczyny,
ANIAAAAA, jak ja za Tobą tęskniłam! Cały czas o Tobie myślałam. Cieszę się, że jesteś i zostań jak najdłużej

Gratuluję mieszkania! Super!

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć

atomufka nie przejmuj się głupim gadaniem, zaczynacie nowy etap, w swoim mieszkaniu, z nową pracą, będzie dobrze

Gucia niezła ta babka z wiadomości co do mieszkania to na pierwszy rzut oka bardzo fajne, uważam jednak że jak zaczęlibyście myśleć jak je zaaranżować to pojawiłoby się sporo problemów, my też mamy skosy i mieszkanie jest duże ale proste(w kształcie kwadratu) ale też dłuuugo myśleliśmy co gdzie i jak ustawić. Trzymam kciuki za dalsze poszukiwania!

Co do tłustego czwartku to jutro z samego rana lecę do sklepu po pączki bo może zabraknąć, a jak będzie mi się chciało to upiekę oponki serowe, tż je uwielbia!
No i w sobote idziemy na zabawę karnawałową z pogrzebaniem basa, tylko nie wiem co ja na siebie włożę
Dziękuję Co do oponek to ja też bardzo lubię Ale u mnie babcia się zajmuję takimi wypiekami

Zabawy - zazdroszczę

Anika, zapomniałam Ci napisać. Cieszę się, że dobrze się czujesz. Natalka już na dniach będzie z Wami. Mam nadzieje, że jeszcze troszkę posiedzi w brzuszku.
A te skurcze i twardy brzuch - to już mnie przerażają

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-03-02 o 12:02
Stary 2011-03-02, 12:08   #119
atomufka
Zakorzenienie

Dzięki jesteście kochane mam tutaj takie wsparcie,nawet nie wiecie jak mnie to ratuje w tych dniach przed zwariowaniem

anika jak tam samopoczucie?

Marta masz rację co do zawartości głów niektórych osób

kasiaher piękna koszula będziesz bardzo elegancka

szafa

Stary 2011-03-02, 12:10   #120
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
ANIAAAAA, jak ja za Tobą tęskniłam! Cały czas o Tobie myślałam. Cieszę się, że jesteś i zostań jak najdłużej

Gratuluję mieszkania! Super!

Dziękuję Co do oponek to ja też bardzo lubię Ale u mnie babcia się zajmuję takimi wypiekami

Zabawy - zazdroszczę

Anika, zapomniałam Ci napisać. Cieszę się, że dobrze się czujesz. Natalka już na dniach będzie z Wami. Mam nadzieje, że jeszcze troszkę posiedzi w brzuszku.
A te skurcze i twardy brzuch - to już mnie przerażają

ja tez btym chciala aby to było jak najblizej wyznaczonego terminu ale.... sie okaze

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości