|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
![]() mysle, ze wezme udzial w tym konkursie tylko jak wymysle co zmalowac ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
zdjecie jest z lampa, dlatego efekt jest poglebiony, ale ja sobie rozswietlam tam cieniem zlotym z paletki CS i rozswietlaczem AOH z essence ![]() blondi1985 ladne zdjecia jaka Ty szczuplutka jestem
|
|
#3932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może uda mi się uzyskać taki efekt tym cudem, które za kilka dni kupię To już nie jesteś z TŻ?
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestesmy w sepracji wg mnie inaczej tego nazwac nie umiem jestem zmeczona troche, bo wczoraj jak mnie porwal z domu to nad ranem wrocilam, a on nie chce odchodzic, no zobaczymy jak to dalej bedzie, narazie jestem obojetna, bo musze to przemyslec, a nie potrafie z dnia na dzien sie zmienic, bolalo i nie wiem czy dam rade wybaczyc i czy tego chcesz, jak to brat 7letni TZta wczoraj do mamy powiedzial 'o co Ci chodzi? - o nic ich sprzatac pokoj- boli Cie cos?- nie- masz dziure w glowie?' no padlam jak ja to uslyszalam, jak mozna powiedziec od mamy 'masz dziure w glowie?' ![]() a dziekuje ![]() ale nie moge doczytac do keidy jest ten kkonkurs, bo mi pare rzeczy brakuje i dzis napewno tego nie zrobie, bo dopiero jutro je kupie ![]() edit: doczytalam, aaa to mam duzo czasu
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-03-02 o 11:42 |
|
|
|
|
#3934 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Ale dzisiaj pospałam.. jeszcze w łóżku leżę ![]() Cytat:
No, ale niestety jeszcze chwilkę czasu nie będę mogła go skosztować. Ale to nic, dam radę
|
|
#3935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po prostu oboje potrzebujecie czasu na przemyślenie co dalej Jak pracowałam w przedszkolu to też się nasłuchałam tekstów dzieciaczków np - ,,Kiedyś dostałam od babci ładną apaszkę,a teraz mama wyciera nią gary'' A jakich rzeczy Ci brakuje do makijażu?
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() korektora musze go kupic...i konturowke chetnie bym wreszcie sobie kupila jakas, musze poszukac na kwc. TZ sie obudzil po prostu nagle, ocknal, ze faktycznie sie rozpadamy i jakiegos speeda dostal, sam stwierdzil, ze niepotrzebnie tyle gadal i nic nie zrobil z tym, ze zaluje tego, wymyslil ze na week do Paryza polecimy ![]() ile mam pomyslow na makijaz
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja tak na szybko przed pracą Caate przepraszam, tak po prostu wywnioskowałam jak wywnioskowałam z Twoich słów. Super, że Tż się ocknął i zaczął o Was walczyć, fajnie, że pogadaliście
|
|
#3938 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() _Alessandra co do prostownicy to masz całkowitą rację tylko, że moje włosy bez prostownicy nie maja żadnego kształtu... :/ nie są ani proste ani kręcone... jedna wielka szopa :/ nie wiem co z nimi zrobic ![]() a co do domowej maseczki na włosy, to znalazłam fajny przepis na necie i oczywiście wypróbowałam z jajka, jogurtu naturalnego i miodu:0 powiem Wam dziewczyny, że włosy są teraz miękkie w dotyku i lśnią![]() Wczoraj zrobiłam sobie peeling całego ciała też domowy...bardzo Wam polecam Peeling z kawy (parzonej) i oliwki bambino efekt: gładka i miękka skóra
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjadlabym cos slodkiego
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Lece już, miłego dnia
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
|
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie bierz tak wszystkiego do siebie kochana do dziewczyn z Wroclawia i poza, ktorej bywaja we Wro ![]() jutro ide na ten zabieg na twarz, jezeli ktoras z Was jest zainteresowana ta promocja, to tak jak pisalam ostatnio po zabiegu podaje 10osob, ktore maja ode mnie znizke, wiec jezeli chcecie skorzystac, to wyslijcie mi PW ze swoim imieniem i nazwiskiem oraz telefonem. Zabieg polega na oczyszczeniu twarzy, dopasowaniu produktow po, konsultacji, czas 1-1,5h. Ceny wole nie pisac drugi raz, bo boje sie, ze zlamie regulamin. Jak bede po zabiegu zdam relacje, wiec jak nie jestescie pewne, czy warto to zawsze bedziecie mogly odmowic telefonicznie gdy zadzwonia do Was ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- slyszalyscie o tym? Profesor Parke Kunkle mówi zodiaku ma problem z datą. Jeśli wyobrazić sobie Ziemię jako bączka, osi zmienia się to rozchodzi. 5,000 lat później, oznacza to, że zaczyna nie są wyrównane, więc tych z horoskop Libra są naprawdę Virgo, i wielu innych nowych Znak zodiaku też. "W tej chwili jego wskazując w ten sposób, North Star, ale 3000 lat pne to wskazuje inaczej," Kunkle powiedział. "Teraz wszystko przeniosło a słońce znajduje się w innej konstelacji. Jesteśmy o całej konstelacji off ". NEW ZODIAC CHART SIGN Koziorożec 20 stycznia do 16 lutego Aquarius 16 lutego do 11 marca Ryby 11 marca i 18 kwietnia Baran 18 kwietnia do 13 maja Byk 13 maja do 21 czerwca Bliźnięta 21 czerwca do 20 lipca Rak 20 lipca do 10 sierpnia Lew 10 sierpnia do 16 września Panna 16 września do 30 października Waga 30 października do 23 listopada Skorpion 23 listopada do 29 listopada Wężownika 29 listopada do 17 grudnia Strzelec 17 grudnia do 20 stycznia
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-03-02 o 12:27 |
|
|
|
|
#3942 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do tego
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2011-03-02 o 12:36 |
|
|
|
|
#3943 |
|
Rozeznanie
|
Ale mnie katujecie
A mi dziś na wadze pokazał się kolejny spadek i w sumie już schudłam 10kg więc żadne słodkości i fast foody mnie nie ruszają ![]() Najgorzej będzie jutro... tłusty czwartek a ja tak kocham pączki
|
#3944 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#3945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widze ze dukan sluzy ![]() ja tez kocham paczki ![]() Cytat:
![]() gotuje jajka na miekko, lubie takie wiejskie z kanapkami
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-03-02 o 12:45 |
||
|
|
|
#3946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja za czekoladę mogę zrobic wszystko heh nie mogę się jej oprzec:POj tak.. tłusty czwartek = pączki, pączki, pączki :/ ![]() Edit. Dziewczyny za niedługo idę na rozmowę kwalifikacyjną ale się stresuję
PM 2013 zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-03-02 o 12:48 |
|
|
|
|
#3947 | ||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() co do TŻ- nic dziwnego że się ocknął facet- wie że ma o co walczyć- i dobrze że na razie nie ulegasz mu- niech się postara trochę... Cytat:
też mam ochote na pizze..... ale u mnie pogoda cudowna, może w końcu wiosne idzie... i jacy mili dziś wszyscy, byłam dziś załatwić parę spraw w dziekanacie i pani mi powiedziała że bardzo ładna jestem ![]() K pojechał do domu... smutno... widze ze znowu mi wraca szalone zakochanie.... a jeszcze jestem przed @ i wczoraj cały dzień miałam humory i warczałam na niego- źle mi teraz przez to...
|
|
|
#3948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tez tak mam, że jak się nie widzę z TŻ to bardzo tęsknię i jest mi smutno z tego powodu, chciałabym już mieszkać razem z nim
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
_blondyneczka_ też go ostatnio miałam ochotę robić kopiec kreta. Tylko ja kiedyś często piekłam ciasta, a teraz mam przerwę z 2 lata, więc nie wiem, jak by mi to wyszło. ![]() caate ciesze się, że Twój Tż. wreszcie przejrzał na oczy co może stracić. Mam nadzieje, że już do końca Wam się ułoży. ![]() myrmyr gratuluje wytrwałości w diecie. Ja też uwielbiam pączki. ![]() 91moniaa161 powodzenia na rozmowie i daj znać, jak Ci poszło.
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny, zobaczymy jak to bdzie, bo naprawde jestem zielona
doszla wreszcie paczka z mazidel ide rozpakowac ![]() jaki mily listonosz byl, taki glos mial fajny i widac, ze taki zadowolony z zycia
|
#3951 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
a ja czekam na listonosza z pędzlami, podobno przesyłka wysłana w poniedziałek była... a mnie juz nosi- już tak je chcę....
|
|
|
#3952 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oczywiście , że dam znac![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
|
|
|
#3953 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny
Póki co nie ma co gratulować, raczej na dupsko powinnam dostać, że się tak zapuściłam. Chociaż część batów należy się mojemu mężowi, bo po części to jego wina... no ale wiem wiem, nikt mnie do jedzenia nie zmuszał ![]() Na dukanie nie jest tak bardzo ciężko, czasem mnie skręci na coś innego niż ciągle białko... ale jest do wytrzymania póki co. Mam tylko nadzieję, że kolejne 10 kg zgubię w przeciągu powiedzmy 2 miesięcy i że nie będzie się to jakoś bardzo mocno rozwlekać. No a teraz czas iść po SPAmować jak to mawiacie Bardzo mi się nazwa spodobała
|
#3954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do K, to ciesz sie, wiosna idzie, to i milosc kwitnie ![]() ja wciaz patrze na roze na biurku od TZta, ktore jak sam stwierdzil, ze dostalam wyplakana jakbym chciala sobie kupic full kosmetykow, np to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...az.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...om.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-485064 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...policzkow.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ip-pencil.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-484995 Cytat:
|
|
#3955 | |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry
Ale duzo piszecie, czytam wszystko ale ograniczam udzielanie się bo ostatnio mniej czasu, za chwilę uciekam ![]() caate, no świetny ten karmel w takim razie a jak z tym rozjaśniaczem? Wyjdzie taki bez niego? I mam nadzieję że czujesz się już lepiej![]() 91moniaa161, powodzenia! Cytat:
a posłuchajcie tego http://www.youtube.com/watch?v=wGtFTRR2Ka0Dzisiaj: -Na noc kallos latte+olej z pestek winogron+kokosowy -Rano zmycie jakimś sanosanem dla dzieci ![]() -Isana babassu -Joanna z babciowej apteczki bs -Żel lniany -peeling do twarzy Olay -Active C - bleee rozczarowanie stulecia, ale kończę go bo szkoda tej wywalonej kasy ![]() i coś jeszcze będzie ale muszę się przeanalizować czego mi trzeba ![]() |
|
|
|
|
#3956 |
|
Rozeznanie
|
Strasznie mi się spodobał ten kosmetyk:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-485064 Rewelacja Jeśli faktycznie daje do tego taki naturalny look na ustach to musi być bombowy
|
#3957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Frambooos nie dziękuję
|
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mozliwe, ze farba by zlapala na Twoich wlosach, ale reki nie dam ucianc ![]() dobre yt ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- fakt ten balsamik jest zachwalany, jednak ja po testach mam wrazenie, ze i tak mi carmex lepiej nawilza, tzn skuteczniej, a ten z mac'a urzeka mnie kolorami i konsystencja
|
|
#3959 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
no to jak się powodzi poczcie to ja chcę moje pędzle i to szyybko.... ![]() co do K- tyle dni był i dlatego się już przyzwyczaiłam i jakoś tak pusto teraz....
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przywyczajenie, normalne... ja tak mialam po 2tyg w Grecji, wrocilam do PL, rano budze sie i jakie to bylo przerazenie gdy TZta nie bylo obok ![]() mozecie polecic jakis orbiterek ?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.

taki fioletowy.

musze go kupic...

do tego