Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III - IV - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł następnego wątku??
Nasz autobus na porodówkę gna, wypatrujemy go każdego dnia, mamy III-IV 4 7,02%
Autobus na przystanku staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 5 8,77%
Autobus na porodówce staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 3 5,26%
Autobus do porodu gna, przybywają dzieciaczki każdego dnia, mamy III-IV 0 0%
Autobus do porodu gna, dzieciaczki rodzą się każdego dnia, mamy III-IV 13 22,81%
Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV 32 56,14%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-02, 11:50   #3151
Lopezka
Raczkowanie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Oj stoi stoi autobus. Boje się, w sumie termin dopiero na koniec marca, a tu już! :O
Dzidek waży niecałe 1900g, ale przecież USG nie jest wiążące.. Jutro się przekonam..
Lopezka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 11:50   #3152
iweczka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
Ja się szykuje każdego dnia, ale kurna codziennie autobus przejeżdża koło mnie i chociaz macham łapka jak szalona, to na moim przystanku sie nie chce zatrzymać skurczybyk jeden

niutka, musisz zatrzymać go innym sposobem. trzeba "łapać" go na tarsie i w biegiu wsiadać
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 11:52   #3153
niutka1
Wtajemniczenie

Przez to czekanie mam domek wypucowany jak nigdy ( tzn wypucowany jak na mnie, bo dla osoby postronnej to on pewnie nie byłby wypucowany ) , ciągle myslę, że może juz dzis, jutro, to musze miec czysto, no i tak dzis juz zdązyłam odkurzyć, umyc podłogi itd... umyłam tez łazienkę, która teraz to myje codziennie całą, wczoraj ogarnełam zmywanie ( bo część myje ręcznie, bo zmywarka jakos mi nie domywa, ma beznadziejne kosze) , he , he normalnie samej siebie nie poznaję co to będzie jak mi sie TŻ do tego przyzwyczai

Kinga chyba wsiadła do autobusu, bo coś jej nie widać
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.

Edytowane przez niutka1
Czas edycji: 2011-03-02 o 11:55
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 11:52   #3154
bosti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość

bosti, ja tez sie poce pod cyckami
a moje to żadne olbrzymy....raczej wersja mini
iweczko strasznie mnie to wkurza i jakoś tak obrzydliwie się czuję taka spocona, dlatego juz bym bardzo chciała urodzić i wrócic do stanu sprzed ciąży

miarą człowieczeństwa jest nasz stosunek do zwierząt

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv731aikhjqs.png
bosti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 11:54   #3155
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bosti Pokaż wiadomość
a jak u dziecka rozpoznać odparzenie nigdy nie miałam do czynienia, więc doświadczone mamuśki opiszcie plizzzz

żywo czerwona skóra, na pewno to rozpoznasz
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 11:59   #3156
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lopezka Pokaż wiadomość
Witam z rana. Dzisiaj usłyszałam od ordynatora rewelację...
JUTRO MNIE TNĄ!! :O
chyba zawału dostanę!
Lopezka

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:01   #3157
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

niutka miejmy nadzieje że zbyt wielu okazji do rozpoznawania nie będzie
dziewczyny a bardzo wam piersi urosły bo ja u siebie różnicy niestety nie widzę

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:03   #3158
laseczkaa
Zadomowienie

staram się was nadrabiać
dziękuję wszystkim za miłe słowa
Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Matko Boska bojcie sie Boga z tymi pisaniem Ja tu mam plan nadrobic od tej 14str, ale widze, ze teraz to juz totalnie graniczy z cudem

Poniewaz moje 3 grosze wtracane co jakis czas zapewne ginelyby w tlumie to pisze w klubie. Postanowilam tez zalozyc odchowalnie, bo jest nas coraz wiecej, a rady bardzo by sie przydaly. Np teraz jestem na etapie poszukiwan jak najcichszego laktatora i nie moge nigdzie dokopac sie jakichkolwiek opinii.

No i wstawiam w koncu obiecane zdjecia Mateusza. Wybaczcie jakosc, ale poki co jedyne fajne ( przynajmniej tak mysle) ujecia zdarzaja sie podczas karmienia, przewijania, usypiania i jedyne co wtedy mam pod reka to kom.
mały jest śliczny , zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez kolba Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!!!!
Coś popsuty ten autobus na porodówkę! Wchodzę z niecierpliwością patrzeć na pierwszą stronę, a tam wolniutko! Gratulacje dla świeżo upieczonych Mamusiek!!!!
Wasze brzuchy prześliczne!!!
Co do Feretti to mam dwa beciki - jakość rewelacyjna!!!
Weszłam tylko na chwilę i uciekam robić obiad!!!
Buziaki, uściski dla Was, za każdą z osobna mocno trzymam kciuki, a Ola przesyła uśmiech i dziękuje za wszystkie komplementy pod jej adresem
Ola jak zwykle słodka

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość

napisała do mnie na priv monikal że lezy w szpitalu od poniedziałku pod stała kontrolą, raz była już na teście skurczowym na sali porodowej więc ma przedsmak.
wyniki
badań co 3 dni się pogarszają, więc do rozwiązania nie wyjdzie, i może być rozwiązanie nawet za tydzień. Teraz ma 36/37 tc, więc nie jest najgorzej ale wiadomo z tą cholestazą nie jest dobrze...

pozdrawia też wszystkie mamusie i życzy szczęśliwych zakończeń
to trzymamy kciuki

Cytat:
no i oczywiście zapomniałam wczoraj - laseczka super, że już w domku
dziękuję

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Laseczka, czyli jesteś przygotowana na każdą ewentualność jakby co, to dziewczęce ciuszki przydadzą się następnym razem A może to rzeczywiście bliźniaki, i każdy lekarz widzi inne
na każdą
ja też sobie tak żartuję -szczególnie że brzuch mam mega a to dopiero 34 tc okaże się przy porodzie
ale bym była w szoku jak by bliźniaki były

Cytat:
wstawiam obiecane zdjęcie wózeczka i naklejek na ścianie

Załącznik 3787496

Załącznik 3787497

I MAM WIADOMOŚĆ OD WANILIA83. ZOSTAWILI JĄ PO WCZORAJSZYM KTG W SZPITALU Z POWODU CZĘSTYCH SKURCZY. NIESTETY PRZEZ NOC AKCJA PORODOWA NIE NABRAŁA TEMPA I TERAZ CZEKA NA DECYZJĘ CO DALEJ.
śliczne łóżeczko i wózek.

WANILIA83 powodzenia wszystko pójdzie dobrze, mam nadzieję ze pójdzie szybko i już niedługo utulisz swoje maleństwo

Cytat:
chyba zawału dostanę!
nie martw się. nastaw się pozytywnie - jutro już będziesz tulić swoje dzieciątko . zazdroszczę i życzę powodzenia

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:05   #3159
Lopezka
Raczkowanie

No i znowu będę się zmywać... Przerzucają mnie na inny oddział, więc muszę się popakować i niestety oddać Małżowi laptopa. echhhh. Odezwę się jak już będę trochę ogarnięta.
Trzymajcie kciuczki.
Lopezka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:05   #3160
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Przez to czekanie mam domek wypucowany jak nigdy ( tzn wypucowany jak na mnie, bo dla osoby postronnej to on pewnie nie byłby wypucowany ) , ciągle myslę, że może juz dzis, jutro, to musze miec czysto, no i tak dzis juz zdązyłam odkurzyć, umyc podłogi itd... umyłam tez łazienkę, która teraz to myje codziennie całą, wczoraj ogarnełam zmywanie ( bo część myje ręcznie, bo zmywarka jakos mi nie domywa, ma beznadziejne kosze) , he , he normalnie samej siebie nie poznaję co to będzie jak mi sie TŻ do tego przyzwyczai

Kinga chyba wsiadła do autobusu, bo coś jej nie widać
jeju, ja tez mam faze na sprzątanie....
poodkurzalam dziś całą chałupę, wczoraj zrobiłam mega porządki w szafach zaraz lece na zakupy obiadowe, a potem chyba łazienke sprzątne...
Stary 2011-03-02, 12:06   #3161
87czarna
Zakorzenienie

vanes ja przed ciążą nosiłam 75 B,a na dzień dzisiejszy noszę 85 D!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:06   #3162
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
mała kopała z rana. Ach jakie to fajne uczucie jak znowu mam obite żebra może faktycznie wczorajsze lenistwo małej wynikało z mojego osłabienia bo nie miałam siły chodzić i gorączke miałam. Narazie nie będę dzownić do lekarza, na ktg też nie pojade bo to znowu wychodzenie na ten mróz. Ale będę obserwować inensywniej ruchy małej.

iweczka też nie mam skarpetek, dobrze że o nich wspomniałaś

a śniło mi się dzisiaj że urodziłam małą i umiała mówić odrazu. Byłam w szoku że taka zdolna i przedstawiła się że jest Natalka. Czyli te imie zostaje na 100%
ja wczoraj zapakowałam skarpetki do torby

Black czyli dwie Natki bedą a wiesz ze mąż coraz czesciej mowi Marynka..... ciekawe z czym wroci z UM

co do snu to mnie sie dzis sniło ze sie urodziła dziewczynka o długich rudych włosach i olbrzmich piegach....
i lezałam na łózku a kktos sie zajmował moja dziewczynka i jak z boku patrzyłam to nie miała noska.... i takie zyłki na buzi.... masakra
ciezki sen

a ty jak sie czujesz.... jak choróbsko...

Cytat:
wstawiam obiecane zdjęcie wózeczka i naklejek na ścianie

Załącznik 3787496

Załącznik 3787497

I MAM WIADOMOŚĆ OD WANILIA83. ZOSTAWILI JĄ PO WCZORAJSZYM KTG W SZPITALU Z POWODU CZĘSTYCH SKURCZY. NIESTETY PRZEZ NOC AKCJA PORODOWA NIE NABRAŁA TEMPA I TERAZ CZEKA NA DECYZJĘ CO DALEJ.
super uroczy pokój

a za wanilie trzymam kciukaski

Cytat:
chyba zawału dostanę!
głowa do góry jutro juz bedzies zmiała maleństwo w ramionach

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:07   #3163
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:

a ja musiałam sięgnąć do kosmetyków Aniki i podkraść jej sudokrem, który dostała w prezencie. mam ostatnio straszny problem z okolica podcyckową porobiło mi się tam coś dziwnego - czerwone, z krostkami, boli i piecze. to chyba odparzenie nigdy nie miałam czegoś takiego, bardzo to nieprzyjemne i ciągle się pogarsza, więc postanowiłam smarować sudokremem. zobaczymy, czy pomoże. ostatnio cały czas mi strasznie gorąco i bardziej się pocę, chyba najbardziej podcyckowo i pachwinowo
ja też mam takie czerwone krechy pod cycami przez to ze jak siedzę brzuch uciska. ale odparzenia na razie odpukać nie mam. sudocrem powinien pomóc

Cytat:
chyba zawału dostanę!
o ja cię kręcę super nic się nie bój jutro będziesz tulić maleństwo

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
Eirine no to nieżle z Wanilia, biore sie dziś dalej za pranie, bo ona od wczoraj nie bierze fenotrenolu, i mam obawy czy nas to samo nie czeka jak my odstawimy. mi zostalo jeszcze 2 tyg do odstawienia. dzis odstawiam luteine-w koncu bo ostatnio mam zgage po niej. bardzo ładny pokoik i te naklejki bajecznie wygladaja, bardzo ozywilo sciane.
a ja sobie wietrze szuflady, mam nadzieje ze ten zapach wyparuje. Mam pytanie, jak ty liczysz poczatki tygodni, bo ja licze ze skoro ostatnia @ miałam w czwartek i owulke tez w czwartek i sexik byl w srode to licze poczatki tyg w czwartki, a widze ze ty zmienilas ten system co mialas. jakas nowa teoria???
nie, wiesz co niutka mnie uświadomiła że skoro ostatnią @ miałam 30 czerwca a to była środa, to ciąża zaczęła się 1 lipca czyli w czwartek więc w czwartek zaczynam jednak każdy kolejny tydzień a w środę kończę a ja do tej pory liczyłam że właśnie w środę kolejny tydzień się zaczyna przestawiłam o jeden dzień w sumie

a co do fenoterolu ja od 2 dni biorę tylko 2 tabletki a nie 4 tak jak mam brać i już mnie brzuch boli, częściej mi się stawia, więc boję się jak całkiem odstawię, ale położna też nam mówiła że dziewczyny po fenoterolu częsciej się przeterminowują więc już sama nie wiem

Cytat:
Ja się szykuje każdego dnia, ale kurna codziennie autobus przejeżdża koło mnie i chociaz macham łapka jak szalona, to na moim przystanku sie nie chce zatrzymać skurczybyk jeden
może ognisko jakieś rozpal przed domem, dym zobaczą to cię zgarną

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:09   #3164
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość

mnie z 70B na 80 DUŻE D ostatnio kupiłam E

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
ja też mam takie czerwone krechy pod cycami przez to ze jak siedzę brzuch uciska. ale odparzenia na razie odpukać nie mam. sudocrem powinien pomóc

o ja cię kręcę super nic się nie bój jutro będziesz tulić maleństwo

nie, wiesz co niutka mnie uświadomiła że skoro ostatnią @ miałam 30 czerwca a to była środa, to ciąża zaczęła się 1 lipca czyli w czwartek więc w czwartek zaczynam jednak każdy kolejny tydzień a w środę kończę a ja do tej pory liczyłam że właśnie w środę kolejny tydzień się zaczyna przestawiłam o jeden dzień w sumie

a co do fenoterolu ja od 2 dni biorę tylko 2 tabletki a nie 4 tak jak mam brać i już mnie brzuch boli, częściej mi się stawia, więc boję się jak całkiem odstawię, ale położna też nam mówiła że dziewczyny po fenoterolu częsciej się przeterminowują więc już sama nie wiem

może ognisko jakieś rozpal przed domem, dym zobaczą to cię zgarną

wiesz nam na SR połozna mowiła ze im dłuzej sie bierze leki zapobiegajace skurczom tym trudniej jest urodzic raz ze sie przeterminowuja dziewczyyny dwa sam poród tez dłuzej trwa...
bo nic nie jest przygotowane do porodu przez tablety, wszystko jest szczelnie pozamykane

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:12   #3165
Krusiak
BAN stały

Cytat:
a jak u dziecka rozpoznać odparzenie nigdy nie miałam do czynienia, więc doświadczone mamuśki opiszcie plizzzz
Czerwone, zaognione miejsce
Czesto jest na narzadach plciowych, pod paszkami i w faldkach skory u dziecka
Krusiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:12   #3166
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Castia na którą masz wizytę?
Cytat:
zdziwi się skoro ci mówił że szybko urodzisz po tamtej wizycie a na którą masz? ja na 17.15
na 17.30 no pewnie sie lekko zdziwi no ale co ja poradze, tez myslalam ze juz sie nie spotkamy
córa rozdaje tutaj karty, skoro jej sie nie spieszy to co ja moge.
ciekawe jakie mam rozwarcie. przez te moje bóle brzucha to z 5cm pewnie juz jest

moze wezme torbe i pojade odrazu do szpitala po wizycie haha

pewnie urodze w terminie - 8 marca hmm przynajmniej ładna data

Cytat:
chyba zawału dostanę!
wow to trzymam kciuki i zazdroszcze ja tez chceeeeeee juz
powodzenia!!!!!!
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:12   #3167
iweczka
Zakorzenienie

czarna, a ja bym chciała żeby te moje cyce troszke urosły. 75b jak było tak jest i ni hu hu nic więcej....
Stary 2011-03-02, 12:13   #3168
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

ojej anika ale ci zazdroszczę a ja nadal przy swoim skromnym 70B
moze jeszcze urośnie choć troszeczkę kiedy zacznę karmić???tak chociaż do skromnego C

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

iweczka podajmy sobie ręce jesteśmy w tej samej sytuacji

ale rozmiar cycuszków nie ważny najwazniejsze zeby dzieciaki urodziły sie całe i zdrowe

Stary 2011-03-02, 12:16   #3169
87czarna
Zakorzenienie

iweczka a ja Ci powiem,że wolałabym miec takie,jakie miałam... przez ten duży rozmiar czuję się jakbym ważyła ze 100 kg! Zawsze narzekałam,a teraz bardzo tęsknię za 75 B

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:18   #3170
traicionera
Zakorzenienie

Lopezka, trzymam kciuki.
Już drugi dzień z rzędu sąsiad mi wierci ścianę cale południe
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:21   #3171
bosti
Zadomowienie

dzięki dziewczyny za wyjaśnienia o odparzeniu. mam nadzieję, że moje dziecię nie doświadczy, bo to pewnie straszny ból i na sama myśl o ewentualnym bólu dziecka już chce mi się płakać. w ogóle ostatnio jakoś mi bardzo łatwo o płacz, to pewnie przez hormony ciążowe

mój biust urósł z 75D do 80E/F

Stary 2011-03-02, 12:22   #3172
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

czarna bo tak to jest że zawsze chcemy to co nie jest w naszym zasięgu a kiedy juz to dostaniemy to tęsknimy za tym co było...

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

ulala bosti to masz czym oddychać mąz pewnie zachwycony

Stary 2011-03-02, 12:22   #3173
Ewelqa1985
Zadomowienie

kurcze jak mi sie dzis nic nie chce puscilam 2 dzidziusiowe pranie i na 14;30 do kardiologa wrrrr.......... jeszcze babsko z dziekanatu dzwonilo bo zgubilo moj dowod wplaty za kolejny semestr ten bajzel na tej uczleni kiedys mnie wykonczy dobrze ze to juz tylko 3 miesiace zostaly a potem obrona i koniec

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51268.png

Eliza 14.05.2014

http://suwaczki.maluchy.pl/li-68194.png
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:23   #3174
iweczka
Zakorzenienie

czarna, cięzko nam dogodzić z tym naszym biustem
Stary 2011-03-02, 12:23   #3175
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
No i znowu będę się zmywać... Przerzucają mnie na inny oddział, więc muszę się popakować i niestety oddać Małżowi laptopa. echhhh. Odezwę się jak już będę trochę ogarnięta.
Trzymajcie kciuczki.
oj trzymamy mocno duże buziaki nie martw się wszystko będzie ok

Cytat:
mi piersi urosły strasznie i aż się boję bo nosiłam 85 C a teraz mam 80/85 E a mogą się jeszcze powiększyć. gdzie ja taki stanik dostanę

Kacper 18.04.2011

Stary 2011-03-02, 12:28   #3176
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

laseczka no właśnie niestety sklepy w polsce nie są dobrze zaopatrzone w biustonosze i czasem cięzko trafić z rozmiarem.

Stary 2011-03-02, 12:34   #3177
bosti
Zadomowienie

vanes no nie wiem, czy taki zachwycony, bo niestety porobily się rozstępy i zmienił się kształt na taki troche obwisły przed ciążą były o niebo fajniejsze i wtedy bardzo lubiłam swój biust, a teraz przestałam

Stary 2011-03-02, 12:37   #3178
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
laseczka no właśnie niestety sklepy w polsce nie są dobrze zaopatrzone w biustonosze i czasem cięzko trafić z rozmiarem.
właśnie jest problem z rozmiarem biustonosza . ja już miałam problem z biustonoszami jak miałam miseczkę C wszystkie fajne modele były A lub B
a teraz przy E lub F to będzie tragedia...

Cytat:
vanes no nie wiem, czy taki zachwycony, bo niestety porobily się rozstępy i zmienił się kształt na taki troche obwisły przed ciążą były o niebo fajniejsze i wtedy bardzo lubiłam swój biust, a teraz przestałam
mi na szczęście mimo że sporo urosły jak na razie się trzymają dobrze i tylko mam chyba z 2 rozstępy na biuście ale to pod więc nie widać .
za to niestety całą masę na brzuchu i po bokach ale co zrobić

Kacper 18.04.2011

Stary 2011-03-02, 12:38   #3179
gosiawolna
Rozeznanie

witam. gratulacje dla tity ja wczoraj tak szybko poszlam z forum bo mialam skurcze. i sie polozylam. najpierw raz pozniej co pol godziny, 40 minut, pozniej 20, 15 i tak coraz nizej schodzilo. ale jak wzielam fenoterol to sie uspokoilo. tylko czy to dobrze ze to sie zatrzymalo jak juz skurcze dochodzily tak co 20 minnut zaczynam watpic ze dotrwam do temrinu, chyba juz o tym pomarzyc moge w sumie od lekarza dlugo slysze ze nie dotrzmam. i jeszcze te bole od tygodnia. we wtorek nastepna wizyta to zobaczymy czy bedzie sie "jeszcze trzymac" jak to wczoraj powiedzial,
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:38   #3180
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
chyba zawału dostanę!
to trzsymamy kciuki za Ciebie Daj znać potem

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ja wczoraj zapakowałam skarpetki do torby

Black czyli dwie Natki bedą a wiesz ze mąż coraz czesciej mowi Marynka..... ciekawe z czym wroci z UM

co do snu to mnie sie dzis sniło ze sie urodziła dziewczynka o długich rudych włosach i olbrzmich piegach....
i lezałam na łózku a kktos sie zajmował moja dziewczynka i jak z boku patrzyłam to nie miała noska.... i takie zyłki na buzi.... masakra
ciezki sen

a ty jak sie czujesz.... jak choróbsko...
no właśnie zauważyłam że będę dwie natalki z gliwic. Bo potem tam będziemy spowrotem mieszkać. A czuje się tak średnio na jeża poce się na potęgę. Nie cierpie tego.

a mi biust urósł o jeden rozmiar. Zamówiłam biustonosz do karmienia. Zobaczymy czy będzie pasował. Pomierzyłam się i zobaczymy co z tego będzie. Jutro może dotrze.

Ide do kuchni zerknąć za jakimś obiadem.

oczekujemy

Edytowane przez blackrose4u
Czas edycji: 2011-03-02 o 12:41
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości