|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
![]() Co Wyscie sie tak pochorowały dziewuszki?? Bidulki... Ja wlasnie wstawilam obiadek, niech sie robi...a ja jednak zmienilam smaki na dzisiejszy obiad...zrobie nalesniki z serem i nutellka - dzis na slodko!
|
|
|
#2912 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Basiu, nie łam się! Zastoje się zdarzają, trzeba je przetrwać po prostu. Może spróbuj jakichś lekkich ćwiczeń typu rower czy marsze? Może jakiś "wspomagacz" jak czerwona herbata (może być chyba nawet w tabletkach, bo mnie taka zwykła nie smakuje
), a może ekstrakt z zielonej (ponoć wspomaga spalanie tłuszczu z spoczynku )Albo po prostu trzymaj dietę i zastanów się czy nie powinnaś jeść więcej mięska albo więcej zdrowych tłuszczów (one też pomagają chudnąć). Na pewno waga ruszy ![]() Ja się dziś czuję beznadziejnie, brzuch mnie boli, łyknęłam nospę i nurofen... Nic mi się nie chce, czuję się spuchnięta, nie mam apetytu. Beznadziejny dzień... |
|
|
|
#2913 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mmmm... też bym zjadła Ale wczoraj wzięłam się za mielone i wszystkich nie usmażyłam,bo mi się nie chciało i dzisiaj wypadałoby dokończyć Smacznych naleśniczków ![]() Cytat:
A co do tego ekstraktu z zielonej herbaty to łykasz? Gdzie znalazłabym taki specyfik (haha pewnie w aptece ) ,ale chodzi mi o to ile kosztuje ? I czy dobre jest... Bo ja piję regularnie od paru ładnych lat czerwoną herbatkę i mój organizm się chyba już przyzwyczaił,więc nie działa odchudzająco Brałam sie kiedyś za te tabletki LINEA,ale według mnie to działa tylko na umysł. Biorą tabletki masz motywacje ,by się odchudzać Takie moje zdanie
|
||
|
|
|
#2914 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny u mnie spadek -0,4kg co daje w sumie ciutkę ponad 10kg!!!
Jeny ale się cieszę Teraz byle kolejną 10 zrzucić i już będzie dobrze
|
#2915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2916 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki
To dopiero 1/3 drogi za mną... 2/3 przede mną jeszcze No, ale dam radę mam nadzieję! Jestem pełna obaw jak to teraz będzie szło... mam nadzieję, że chociaż jeszcze te kolejne 10kg będzie trzymało jakieś sensowne tempo
|
#2917 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2918 | |||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Taka ładna pogoda, poszłabym chętnie gdzieś, a niestety czuję się tak beznadziejnie, obolała i w ogóle, że nie ma szans ![]() Cytat:
Widziałam w superpharm takie tabletki, opakowanie kosztowało kilkanaście zl więc nie tak wiele.Patrzyłam też na allegro bo chciałam kupić z czerwonej (podobno działa odchudzająco, próbowałam ją pić, ale nie mogę, mdli mnie od niej :/) i znalazłam takie: http://allegro.pl/suplement-diety-ek...470550993.html http://allegro.pl/suplement-diety-ek...470550673.html http://allegro.pl/suplement-diety-ek...488252891.html I teraz nie wiem, zastanawiam się czy jakąś wziąć i jaką Cytat:
Super uczucie, schudnąć 10 kg ![]() Też chcę kolejną 10!
|
|||
|
|
|
#2919 |
|
Rozeznanie
|
Lexie, a próbowałaś pić czerwoną herbatę z cytryną? Nie żeby dodawać cytrynę tylko CioActive robi taką... mi tak wchodzi
Bo taka zwykła czerona to też nie za bardzo...mroziq, ale nie chciałabyś mieć tyle jeszcze przed sobą do zrzucenia, ja Ci zazdroszczę tych kilku kilogramów do końca Ja już po śniadanku: - chlebek dukanowy + linessa 0,2% tłuszczu z Lidla (fuj, ohyda, dobrze, że to już zmęczyłam) + ogórek konserwowy + kawka ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- No i oczywiście dziękuję wszystkim za gratulacje
|
#2920 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulacje!! ![]()
|
|
|
#2921 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja to muszę jakieś centrum zacząć łykać... Bo włosy mi strasznie lecą Niby biorę jakieś tabletki,mam szampony,odżywki,wcierki, pianki,a one i tak swoje Od zawsze mam problem,a na czubku głowy mam przerzedzenia - normalnie łyse !! ;( A do czerwonej herbaty można się przyzwyczaić Na początku odpycha,ale potem smakuje I ja też piję taką z cytryną albo z grejfrutem ![]() Cytat:
Oczywiście,gdyby nie Wy to nic bym nie schudła Z moją wczesniejszą motywacją max 3 kg i tyle... Teraz mam nadzieję,że uda się do samego końca..
|
||
|
|
|
#2922 |
|
Rozeznanie
|
Kochana, na pewno się uda!
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- W ogóle to muszę Wam powiedzieć, że jutro będzie mi strasznie ciężko, kocham pączki, mam tu u siebie w mieście takie miejsce gdzie dają najlepsze pączki na świecie - z czekoladą i wiśniami w środku... to jest niebo w gębie!!! Poza tym moja babcia robi pączki też... no i te są oczywiście nie do przebicia... Jak ja jutro dam radę?
|
#2923 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wezmę przepis z internetu na te normalne,dodam kakao,cynamonu,słodziku itp i jutro będę miała
|
|
|
|
|
#2924 |
|
Rozeznanie
|
Mi nic nie jest w stanie zastąpić pączków
Niestety ![]() Upiekłam wczoraj sernik... musi dać radę, trudno Zresztą zaraz go sobie ukroję do kawki ze śniadania ![]() I muszę Wam powiedzieć, że mojej "kary" trzymam się i nie wypiłam w tym tygodniu ani pepsi light ani nie tknęłam zaprawy do napojów ![]() W ogóle szybko mi lecą dni... dziś już 3 dzień P - szok Jeszcze jutro i piątek i wracam na 1/1 UFF
|
#2925 |
|
Raczkowanie
|
Dzień doberek
![]() Dziś znów piękny dzionek, słoneczko przygrzewa ![]() A u mnie radość, bo dziś znów -0.3kg!!! ![]() Kochane, czy próbowałyście nowego deseru Satino?? Bez tłuszczu i cukru, z odtłuszczonym kakao?? Ciągle reklamują go w tv. Moja sąsiadka, która jest na Dukanie wypróbowała wczoraj. Kosztuje podobno 1zł, jest pyszny i ona dziś po nim schudła. Co Wy na to, hmmm?? ![]() Moje małe usnęło, więc ja zabieram się za hula hopowanie! Wczoraj się dokładnie zmierzyłam i zobaczymy, jakie efekty da dietka + hula ![]() A i jeszcze zaopatrzyłam się wczoraj w pas masujący i rękawicę - zaczynam walkę z celulitem, brrrrr Jak Wasze samopoczucie przed tłustym czwartkiem? ![]() Pozdrowionka
|
#2926 |
|
Rozeznanie
|
U mnie zawsze jest Satino w lodówce, bo na załamanie jest idealny
Mój TŻ uwielbia Satino 0% bardziej niż to zwykłe i generalnie niby tam są dla Niego - ale ja też je wcinam od czasu do czasu. Nie pamiętam kto, ale ktoś tu od nas jadł Satino codziennie do kawki i też waga leciała
|
#2927 |
|
Rozeznanie
|
Też sie boje jutra, ale niestety nie zdobędę sie na pieczenie dukanowych pączków...!
Cóż nie kupię żadnych do domu - moj maz nie przepada specjalnie za paczkami i jakos mi zleci ten dzien. Zrobie sobie jakas dukanowa słodkosc - serniczek na zimno czy cuś i powinno być dobrze... Kurcze na sama mysl o paczkach dostałam ślinotoku hehehe Ja chce juz 7 z przodu...kurka wodna
Edytowane przez Nadiia24 Czas edycji: 2011-03-02 o 13:00 |
|
|
|
#2928 | |
|
Rozeznanie
|
Sernik wyszedł... mniam
Dodałam aromat brzoskwiniowy i naprawdę trochę tak smakuje ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() Kochana, do 7 z przodu masz tak blisko, że jestem zielona z zazdrości, o tak --> ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Ile masz wzrostu? I masz jakiś kolejny cel po 80kg? Bo patrzę na Twój podpis a tam tylko 80 i już
|
|
#2929 |
|
Rozeznanie
|
tak w ogóle licze ze wczoraj mineło 8 tygodni odkad jestem na diecie...łoooł jak dla mnie już kawałek czasu...
![]() 80 to mój I cel to fakt że nie wiele ale coś ostatnio sie waga ociąga...Nie mam wzrostu ale teraz miałam 3 dni PW i waga spadła tylko o 0,2 kg, a mój kolejny cel to 70 kg... Oooo ale jestem ciapa...pytałas o moj wzrost! hehe a ja pomyslalam odrazu o tym na wadze hehe takie zboczenie...heheh ja mam 171 cm
Edytowane przez Nadiia24 Czas edycji: 2011-03-02 o 13:07 |
|
|
|
#2930 | ||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Zieloną lubię, więc czasem taką piję, a chyba najbardziej z innych niż czarna lubię rooibosa Pyszny i zdrowy. Same korzyści z picia go Aż pójdę sobie zaparzyć ![]() Cytat:
Ale to trzeba najpierw sprawdzić czy testosteron jest przyczyną.
|
||
|
|
|
#2931 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2932 |
|
Raczkowanie
|
No to nie pozostaje mi nic innego jak tylko wypróbować Satino i przekonać się na własnej skórze
![]() A może właśnie zamiast pączków jutro Satino??? To pokrzepiająca myśl hehe ![]() A ja właśnie wyceniałam u znajomej 70 pączków na jutro dla mojego męża do pracy!!!!! IRONNIA LOSU!!!?????
|
#2933 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Uśmiałam się z tym wzrostem Ja też mam takie zboczenie, spoko 171, czyli też wysoka babeczka jesteś Tak w sam raz, zawsze mi się marzyło właśnie jakieś 170cm... i obcas można założyć i łatwiej wyższego faceta znaleźć ![]() Całe życie byłam z facetami wyższymi ode mnie, tak od 10cm w zwyż... ja mam 176cm.. a za mąż wyszłam za faceta który jest wyższy zaledwie 2cm Przewrotne to życie A czy ten CEL 2, te 70kg to cel ostateczny? ![]() Cytat:
Odliczam do wakacji Edytowane przez myrmyr Czas edycji: 2011-03-02 o 13:16 |
||
|
|
|
#2934 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak osiagne te 70 to już będę szcześliwa bo moja waga będzie juz w normie ![]() Natomiast osobiscie bardzo chciałabym ważyć jakieś 65-66 kg...
|
|
|
#2935 |
|
Rozeznanie
|
Czyli tak jak ja
![]() Z podobnej wagi startowałaś i do podobnej dążysz, fajnie Damy radę
|
#2936 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakoś mi się nie widzi Za dużo gotowania,a tak robię sobie obiad na pare dni i jest ok ![]() Cytat:
Szczerze to wolę sobie nutelkę zrobić :P Chociaż ostatnio wcale ale to wcale nie chce mi się słodkiego Cytat:
Jak się dowiem co i jak to napiszę ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2937 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2938 |
|
Rozeznanie
|
Nie będzie żadnego zastoju, idziesz równo i miarowo także bez obaw
![]() Ja się właśnie zastanawiam jak się zmobilizować żeby w końcu ruszyć na basen... wiem, że bardzo by mi pomógł, ciało inaczej wygląda, takie jędrne a nie galaretowate Tyle, że nie chce mi sieeeeeeee
|
#2939 | |
|
Zadomowienie
|
mój chlebek już w piekarniku
![]() babeczki czekają aż je tam włożę ja się tam jakoś obejdę bez pączków.. chociaż nie powiem zjadłabym jednego.ALE NIE NIE NIE NIE!! BO JA BĘDĘ PIĘKNA ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
|
|
#2940 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi zastępują drugie śniadanko-jak zupa przecierowa na zimno![]() Cytat:
no i smakuje jak budyń na zimno a przed tłustym - miałam iść do szwagierki na tłusty czwartek, ale jak się rozchorowałam to raczej nie pójdę - przynajmniej nie będzie kusiło![]() Cytat:
podobno ochydna w smaku ale efekty-super![]() wow,fajnie;D ja mam też 167, ale TŻ 171:P ale teraz nie wyobrażam sobie miec wyższego faceta ![]() przytargałam lapka do łóżka to będę zaglądać, ciut mi lepiej po obiedzie. Ja miałam dziś robić, ale TŻ widząc jak się czuje wziął sprawy w swoje ręce i zrobił chinszczyznę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

odpuściłam sobie zajęcia.wczoraj też źle zareagowałam na coś i wieczór spędziłam w wc - za to cały ponad kilowy wzrost spadł i mam znów 69,6kg
lecę do apteki i do lidla-może już są serki homo, bo od tygodnia nie mogę spotkać

Ale wczoraj wzięłam się za mielone i wszystkich nie usmażyłam,bo mi się nie chciało i dzisiaj wypadałoby dokończyć