Mój Chomiczek - cz. 5 :) - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-02, 13:16   #931
alleyezonme
Zakorzenienie

Dot.: Mój Chomiczek - cz. 5 :)

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość

Jejku gdyby on był bliżej to już bym dzwoniła
A Nidzica jest ode mnie z jakieś 150-200 km
Ja po swój samochód jechałam ponad 300km, czasami warto się poświęcić ale jak masz pewność że jest z dobrych rąk, nie bity itp. W moim przypadku najpierw znajomy ojca go obejrzał a dopiero później jechaliśmy. Bo często przy wyborze samochodu okazuje się na miejscu że bardzo różni się od tego co na zdjęciu. Na zdjęciu nie widać często wgnieceń, zarysowań itp.

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 13:20   #932
Alutka_
Raczkowanie

też bym chciała jeszcze więcej chomików, ale nie czekam, aż 'zdechnie' Chomiki żyją koło 2 lat... ja się cieszę, że mam Maję i za nic w świecie bym jej nie oddała ani nie chcę żeby zdechła bo chcę więcej... bez przesady... Kota nie wpuszczać do chomika, dla mnie to proste, bo kot będzie polował... Co to znaczy "zganiam" ? tylko nie mów, że go bijesz za to, że psoci się chomikowi ...

ten post mnie zdenerwował

Nie zebym biła kotka ... wiem ze to okropnie zabrzmialo i nie miało tak zabrzmieć , ale nie wiem jak miałam to napisać . Nie chcę zeby mi zdechł chomik i nie czekam na to tylko sie tak pytam ogólnie . A jakie Wasze chomiki mają zabawki ???
Alutka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 13:22   #933
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Śniadanie? ja po obiedzie już
Kurcze super Ci to wyszło nie mogę się doczekać aż całość pokażesz

w brico kupie kołki?
tak kochana, myślę, że dostaniesz! Ja kupiłam w OBI 80 sztuk po 8 zł i jeszcze jednej paczki nie skończyłam idź na dział taki gdzie są wszystkie kołki/klamki tak w obim było
Wstałam o 13... chciałam o 10, ale wyłączyłam budzik, po czym mi się śniło, że zerwałam z A. bo jak przyjechał, to wolał iść z kolegami na piwo niż siedzieć ze mną miarka się przebrała- zerwała i wróciłam do byłego ale ja mam porąbane sny
Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość
Nie wiem jak to będzie, na dzień dzisiejszy jestem załamana tym wszystkim. Pochodzę bo teraz nie mam możliwości żadnych innych, jak mi się nie uda to od października złożę gdzie indziej.

Wszystko tylko nie deu A golf, opel,reno czy peugeot to też moje typy

A tam nie deu mi się jeden z Torunia podobał, ale dużo palił, więc odpada najbardziej bym chciała opla lub peżota
Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Nie można trzymać 2 chomików syryjskich w jednej klatce a tym bardziej chomików, które nie są od urodzenia razem.
Wyjątkiem są chomiki karłowate: roborowskiego i dżungarskie, które można trzymać w grupach, ale TYLKO I WYŁĄCZNIE JAK SĄ Z TEGO SAMEGO MIOTU I SĄ TEJ SAMEJ PŁCI, ŻEBY ZAPOBIEC NIECHCIANEMU ROZMNAŻANIU.
Ale wystarczy poczytać trochę o chomikach! A nie ktoś taki wchodzi i nic nie wie! To po co się w ogóle zabiera za chomika?! Może najlepiej niech da trutkę, skoro tak chce się wyzbyć tego syryjka... nie do pomyślenia jest, że 'czekać aż zdechnie' nosz ****a!!!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 13:23   #934
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zapomniałam o moim synku
A Kamusia to chciała go lizać Gumiś biedak kiedyś zawału dostanie przez Kamę
Rano zostało mi trochę czasu, więc pomyślałam, ze zrobię mu sesję, najpierw w domku, a później wyciągnęłam go na biurko

No mam samlę, ale nie jest za wielka

Hehe mój poprzedni chomik- Kubuś był chłopakiem przez 7 m-cy, późnie zmarł i pare m-cy po jego śmierci okazało się, że to dziewczynka była
Hehe no to dobrze, że o nim pamietasz

To nic, że nie duża ja i tak chce popatrzeć

Heheh taki ulizany Gumiś ale by było

haha dobra historia z Kubusiem a jak to wyszło, że jest dziewczynką?
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 13:27   #935
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
A tam nie deu mi się jeden z Torunia podobał, ale dużo palił, więc odpada najbardziej bym chciała opla lub peżota

Ale wystarczy poczytać trochę o chomikach! A nie ktoś taki wchodzi i nic nie wie! To po co się w ogóle zabiera za chomika?! Może najlepiej niech da trutkę, skoro tak chce się wyzbyć tego syryjka... nie do pomyślenia jest, że 'czekać aż zdechnie' nosz ****a!!!
Co do pierwszego to dobrze że deu nie wypalił

A co do drugiego to zgadzam się całkowicie

Nie chcę wracać na uczelnieee

Stary 2011-03-02, 13:28   #936
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:
tak kochana, myślę, że dostaniesz! Ja kupiłam w OBI 80 sztuk po 8 zł i jeszcze jednej paczki nie skończyłam idź na dział taki gdzie są wszystkie kołki/klamki tak w obim było
Wstałam o 13... chciałam o 10, ale wyłączyłam budzik, po czym mi się śniło, że zerwałam z A. bo jak przyjechał, to wolał iść z kolegami na piwo niż siedzieć ze mną miarka się przebrała- zerwała i wróciłam do byłego ale ja mam porąbane sny

Poszłabym ale mi się pupy nie chcę ruszać posiedzę jeszcze to może pójdę mogłam wracając dzisiaj zajść ale nie wiem czemu nie poszłam

Jeju jaki sen ale wiesz sny ponoć się tłumaczy odwrotnie

no przegięła dziewczyna
Stary 2011-03-02, 13:40   #937
tikki85
Zakorzenienie

Iza i niech moc będzie z Tobą!!

Słucham sobie hiszpańskich piosenek i wpadła mi w ucho taka oto Marco di Mauro - Nada de nada

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-02, 13:45   #938
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po swój samochód jechałam ponad 300km, czasami warto się poświęcić ale jak masz pewność że jest z dobrych rąk, nie bity itp. W moim przypadku najpierw znajomy ojca go obejrzał a dopiero później jechaliśmy. Bo często przy wyborze samochodu okazuje się na miejscu że bardzo różni się od tego co na zdjęciu. Na zdjęciu nie widać często wgnieceń, zarysowań itp.
No właśnie wiem, że może się różnić, tak jak z tą Corsą, co oglądaliśmy w piątek, na zdjęciach cud miód, a w rzeczywistości okazała się brzydka, zaniedbana itd. I na dodatek krętacze z nich
Nie znam nikogo w Nidzicy, nie chcę jechać tak daleko, a potem się okaże, że na darmo, bo coś tam

Cytat:

Dobrze, że to tylko sen

Cytat:
To nic, że nie duża ja i tak chce popatrzeć
Ok, zrobię fociaki

Cytat:
Napisane przez Gosia
Heheh taki ulizany Gumiś ale by było
Jak Hitler

Cytat:
Napisane przez Gosia
haha dobra historia z Kubusiem a jak to wyszło, że jest dziewczynką?
W sklepie pan twierdził, że to chłopak, no to ok, bo chłopaka chciałam. Później miałam trochę wątpliwości, więc sprawdzałam, porównywałam ( ) i wychodziło, że chłopak
No a później, jak już miałam Gumiśka to widziałam jak sobie mył siusiaka, a Kubuś takich rzeczy nie robił, poza tym miał dużo dziwnej sierści na tyłku, a Gumiś takiej nie ma, Kubusiowi wyrastały też włoski po bokach tułowia, a Gumisiowi nie, no i później wyczytałam, że te wszystkie dziwne włoski itd. to mają chomicze dziewczynki

Cytat:
Nie chcę wracać na uczelnieee
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 13:54   #939
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Poszłabym ale mi się pupy nie chcę ruszać posiedzę jeszcze to może pójdę mogłam wracając dzisiaj zajść ale nie wiem czemu nie poszłam

Jeju jaki sen ale wiesz sny ponoć się tłumaczy odwrotnie

no przegięła dziewczyna
oj Ty leniuszku!!!
Mogłaś wejść, ale pewnie zapomniałaś

Ja właśnie Majusi wymieniłam trocinki całe i dostał je w spadku Filip bo nie były brudne aż tak, żeby wyrzucać Jeszcze ja niezdara wkładałam klatkę i woda mi zjechała i się wylała dobrze, że pięterko mam przedziane folią, bo tak to więcej by poleciało na wiórki i tak wiórki mokre i się rozkładają, tzn te ino wałeczki mam

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Kubusiowi wyrastały też włoski po bokach tułowia, a Gumisiowi nie, no i później wyczytałam, że te wszystkie dziwne włoski itd. to mają chomicze dziewczynki
cała Majusia ostatnio jej te kłaczki się tak skleiły, to jej czesałam palcem, a ta się obracała co chwila, co ja jej robię

ja szukam samochody w kuj-pom no ale do Bydgoszczy też mi się nie chce jechać najlepiej żeby to był Toruń, ale mało ciekawych ofert...

Stary 2011-03-02, 14:03   #940
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:
ok, zrobię fociaki
Trzymamy za słowo

Cytat:
Jak Hitler
buhahah

Cytat:
W sklepie pan twierdził, że to chłopak, no to ok, bo chłopaka chciałam. Później miałam trochę wątpliwości, więc sprawdzałam, porównywałam ( ) i wychodziło, że chłopak
No a później, jak już miałam Gumiśka to widziałam jak sobie mył siusiaka, a Kubuś takich rzeczy nie robił, poza tym miał dużo dziwnej sierści na tyłku, a Gumiś takiej nie ma, Kubusiowi wyrastały też włoski po bokach tułowia, a Gumisiowi nie, no i później wyczytałam, że te wszystkie dziwne włoski itd. to mają chomicze dziewczynki

haha jak podrośnie będę obserwować włoski póki co ich nie ma ale może jeszcze nie dojrzewa

Cytat:
oj Ty leniuszku!!!
Mogłaś wejść, ale pewnie zapomniałaś
Pamietałam ale chciałam się później zmusic do aktywności ale siadłam na wizaż i o czas zleciał i jutro pójdę odrazu

Cytat:
Ja właśnie Majusi wymieniłam trocinki całe i dostał je w spadku Filip bo nie były brudne aż tak, żeby wyrzucać Jeszcze ja niezdara wkładałam klatkę i woda mi zjechała i się wylała dobrze, że pięterko mam przedziane folią, bo tak to więcej by poleciało na wiórki i tak wiórki mokre i się rozkładają, tzn te ino wałeczki mam
też mi się z tą wodą zdarza to fajnie, że Filip wykorzystuje trocinki ekonomicznie

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
cała Majusia ostatnio jej te kłaczki się tak skleiły, to jej czesałam palcem, a ta się obracała co chwila, co ja jej robię
haha już widzę ten wzrok

http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...3a2a42bbc8eb9c to musiało być czasochłonne
Stary 2011-03-02, 14:09   #941
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
haha jak podrośnie będę obserwować włoski póki co ich nie ma ale może jeszcze nie dojrzewa
oglądaj go, oglądaj

Cytat:
Pamietałam ale chciałam się później zmusic do aktywności ale siadłam na wizaż i o czas zleciał i jutro pójdę odrazu
zajrzyj, bo za małe pieniążki można zrobić coś naprawdę fajnego!

Cytat:
haha już widzę ten wzrok
"what the fack...?!"

Cytat:
ładne, ale wiesz co... dach można zrobić z dwóch desek... nie wiem, po co się tak męczyć? ja panele zużyję ciekawe co na to Andrew jak przyjedzie będzie mnie ubóstwiał i padał do stóp co stworzyłam dla Majusi za 2 dni wyjeżdża

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-02, 14:13   #942
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
i dostał je w spadku Filip
A jak on się czuje? Już doszedł do siebie?

Cytat:
Napisane przez Agatek

Cytat:
Napisane przez Agatek
ja szukam samochody w kuj-pom no ale do Bydgoszczy też mi się nie chce jechać najlepiej żeby to był Toruń, ale mało ciekawych ofert...
No własnie, jak ja szukam gdzieś w okolicy samochodów to nic ciekawego, ale gdzieś dalej to i owszem

Cytat:
Jeszcze jest za mały

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2011-03-02 o 14:15
Stary 2011-03-02, 14:23   #943
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
A jak on się czuje? Już doszedł do siebie?
a dziękuję, dziękuje, dobrze! Żem twierdzić- wspaniale!! już bryka jak oszalały lubi się strasznie bawić, właśnie szwagier się z nim bawi
A to już miesiąc 'po' zabiegu jak to leci...

Cytat:
No własnie, jak ja szukam gdzieś w okolicy samochodów to nic ciekawego, ale gdzieś dalej to i owszem
i w tym właśnie tkwi problem wrrr... a do ilu tys inwestujesz? Ja mam teraz 3 koła, a liczę, że Andrew dołoży tysiaka, ale wątpię do 4 tys max

Cytat:
Jeszcze jest za mały
ja stwierdzam, że Pixel jest w okresie buntu młodzieńczego i okresie dojrzewania za miesiąc będzie wiadomo kim jest

Stary 2011-03-02, 14:38   #944
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
a dziękuję, dziękuje, dobrze! Żem twierdzić- wspaniale!! już bryka jak oszalały lubi się strasznie bawić, właśnie szwagier się z nim bawi
A to już miesiąc 'po' zabiegu jak to leci...
No to super

Już miesiąc??
Strasznie szybko.

Ja z Kamą na sterylkę pojadę przed wielkanocą, tak sobie wymyśliłam. I będziemy jechać do Giżycka do weta, bo mama mówiła, że tam lepiej, bo parę lat temu uratował naszą sunię po wypadku, gdzie u nas w mieście weterynarze rozkładali ręce

Cytat:
Napisane przez Agatek
i w tym właśnie tkwi problem wrrr... a do ilu tys inwestujesz? Ja mam teraz 3 koła, a liczę, że Andrew dołoży tysiaka, ale wątpię do 4 tys max
Ja to tak myślę, że max do 6 tys.

Cytat:
Napisane przez Agatek
ja stwierdzam, że Pixel jest w okresie buntu młodzieńczego i okresie dojrzewania za miesiąc będzie wiadomo kim jest

Zaraz koniec pracy
I jadę do Ł.
Wymyśliłam sobie, że może namówię tatę, żeby pojechał ze mną i może da mi trochę pokierować, bo jakby nie patrzeć pół roku już nie jeździłam i bardzo mi się chce kierować
Stary 2011-03-02, 14:51   #945
Madziarka.n
Zakorzenienie

więcej się nie dało nastukać tutaj?
nadrobiłam trochę, ale nie chce mi się cytować

coś dla Asi, żeby zobaczyła że nie tylko gimnazjaliści to 'geniusze'
http://jobooble.pl/analytics/Article.aspx?id=4

Madziarka.n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:03   #946
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
No to super

Już miesiąc??
Strasznie szybko.
niee?? szybko to zleciało
Cytat:
Ja z Kamą na sterylkę pojadę przed wielkanocą, tak sobie wymyśliłam. I będziemy jechać do Giżycka do weta, bo mama mówiła, że tam lepiej, bo parę lat temu uratował naszą sunię po wypadku, gdzie u nas w mieście weterynarze rozkładali ręce
a daleko do Giżycka masz?? ile min będziesz jechać?? No ale Kama będzie dłużej dochodziła do siebie, bo ponoć suki gorzej to znoszą
Cytat:

no to duzo kasy poświęcasz, w sumie za tą kasę możesz kupić bardzo dobry samochód!
Cytat:

Zaraz koniec pracy
I jadę do Ł.
Wymyśliłam sobie, że może namówię tatę, żeby pojechał ze mną i może da mi trochę pokierować, bo jakby nie patrzeć pół roku już nie jeździłam i bardzo mi się chce kierować
fajnie, że kończysz, mi się nie chce w pon wracać do pracy....
ja dopiero nie jeżdżę 4, 5 miesiąca, tak w dokładnym przeliczeniu

Ok, wypindrowana jestem, mogę iść do koleżanki zrobiłam se kucyka, ale piękny kucyyyk nie chcę włosów ścinać!! za bardzo mi się podoba ten a'la koński ogon

Stary 2011-03-02, 17:03   #947
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:

Haha no bunt to On zdecydowanie ma Mój rozrabiaka

Cytat:

Zaraz koniec pracy
I jadę do Ł.
Będzie git z Kamą to dla jej dobra Moja Kama też ma sterylke ale szybko się pogoiło i było ok

No za 6 tys to możesz już powybierać

Cytat:
niee?? szybko to zleciało

a daleko do Giżycka masz?? ile min będziesz jechać?? No ale Kama

Ok, wypindrowana jestem, mogę iść do koleżanki zrobiłam se kucyka, ale piękny kucyyyk nie chcę włosów ścinać!! za bardzo mi się podoba ten a'la koński ogon
To nie ścinaj hehe a jak podetniesz dla ożywienia to nie będzie widać

Dziewczyny kupiłam kołki dziwnie pakowane 20 sztuk cienkich za 1.79, 15 grubszych ta sama cena, jeszcze grubsze 12 ta sama cena, 10 grubych ta sama cena i stałam tam z 15 minut wzięłam 4 paczki te 20 sztuk i jedna 15 sztuk a koleju total wikol nie było był jakis inny wikol i nie obyło się bez rozmowy typu czy ten wikol to wikol a jaka czułam sie zagubiona w tym sklepie hehe za całość wyszło mi 12 zł i tworze idzie mi świetnie póki co ale nie zapeszam nie wiem co to będzie ale czekam aż mi troszkę podeschnie i lecę dalej wciągneło mnie
Stary 2011-03-02, 17:14   #948
tikki85
Zakorzenienie

Kurcze, tak kleicie, że za niedługo ja nabiorę ochotę na kołki . Tylko gdzie ja je kupię .
Stary 2011-03-02, 17:18   #949
Asiaa90
Zakorzenienie

Dzień Dobry

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Kurcze, tak kleicie, że za niedługo ja nabiorę ochotę na kołki . Tylko gdzie ja je kupię .
popieram

31.08.2006
Aparatka:
Góra 23.04.2012
Dół 16.07.2012
24.03.2014 koniec

odwyk
Asiaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-02, 17:30   #950
tikki85
Zakorzenienie

Patrzcie: P1010302.jpg ja chyba za niedługo otworzę herbaciarnię w mieszkaniu
Stary 2011-03-02, 17:32   #951
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Iza i niech moc będzie z Tobą!!

Cytat:
No właśnie wiem, że może się różnić, tak jak z tą Corsą, co oglądaliśmy w piątek, na zdjęciach cud miód, a w rzeczywistości okazała się brzydka, zaniedbana itd. I na dodatek krętacze z nich
Nie znam nikogo w Nidzicy, nie chcę jechać tak daleko, a potem się okaże, że na darmo, bo coś tam

No właśnie, to jest najgorsze. Też się trochę naszukałam. Jak już myślałam że to ten i byłam podjarana że w końcu nastał ten czas to zawsze okazywało się że jakiś bubel Więc wytrwałości w szukaniu!

Uff, wróciłam z uczelni. Te zajęcia nie były takie złe Może jakimś cudem bym je zaliczyła

Moje maluchy się znowu gryzą I to teraz już tak mocniej. Chyba czas je rozdzielać?

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Cytat:
Patrzcie: Załącznik 3789075 ja chyba za niedługo otworzę herbaciarnię w mieszkaniu

Stary 2011-03-02, 17:36   #952
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Uff, wróciłam z uczelni. Te zajęcia nie były takie złe Może jakimś cudem bym je zaliczyła
O widzisz! Może wystarczy tylko trochę wiary we własne siły??
Cytat:
Napisane przez Iza
Moje maluchy się znowu gryzą I to teraz już tak mocniej. Chyba czas je rozdzielać?
Oooo . Co za niedobre bąble

A herbatki wszystkie są przesmaczne . Kiedyś nie lubiłam smakowych herbat, ale te wymiatają .
Stary 2011-03-02, 17:42   #953
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
O widzisz! Może wystarczy tylko trochę wiary we własne siły??
Sama już nie wiem co o tym myśleć. Na razie tu zostaję bo co mam zrobić Zobaczymy jak to się zakończy.

Cytat:
Oooo . Co za niedobre bąble
No niestety Nie wiem co się stało, nagle jeden zaczął atakować drugiego. I to nie tak jak wtedy się podgryzały lekko, ale to mocne ataki. Rozdzieliłam je ale muszę drugą klatkę w takim wypadku zakupić

Cytat:
A herbatki wszystkie są przesmaczne . Kiedyś nie lubiłam smakowych herbat, ale te wymiatają .
Też kiedyś nie lubiłam smakowych, teraz bardzo często piję ale nadal najbardziej lubię zwykłą z cytryną

Dzisiaj You Can Dance, oglądacie to?

Stary 2011-03-02, 17:59   #954
tikki85
Zakorzenienie

No nie ma to jak czarna herbata z cytryną , ale te są przepyszne jak soczki

Eh . Chyba musisz kupić nową klatkę jak aż tak sie biją

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Ciekawe czy z P.Kazadi będzie fajne YCD
Stary 2011-03-02, 18:05   #955
alleyezonme
Zakorzenienie

właśnie,właśnie ja jakoś jej nie trawię, a lubiłam YCD oglądać więc z ciekawości dzisiaj obejrzę

ech, a jutro znowu na 8

Stary 2011-03-02, 18:10   #956
tikki85
Zakorzenienie

Ja pierwszych edycji nie oglądałam, bo nie miałam TV w pokoju, a mama oglądała coś innego, albo już spała. W tamtym roku oglądałam YCD na internecie na vod.onet.pl z opóźnieniem, a teraz mamy już polską TV, więc będę oglądać o ile będzie fajne z Kazadi i Rusin w jury.
Stary 2011-03-02, 18:31   #957
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:

To nie ścinaj hehe a jak podetniesz dla ożywienia to nie będzie widać

Dziewczyny kupiłam kołki dziwnie pakowane 20 sztuk cienkich za 1.79, 15 grubszych ta sama cena, jeszcze grubsze 12 ta sama cena, 10 grubych ta sama cena i stałam tam z 15 minut wzięłam 4 paczki te 20 sztuk i jedna 15 sztuk a koleju total wikol nie było był jakis inny wikol i nie obyło się bez rozmowy typu czy ten wikol to wikol a jaka czułam sie zagubiona w tym sklepie hehe za całość wyszło mi 12 zł i tworze idzie mi świetnie póki co ale nie zapeszam nie wiem co to będzie ale czekam aż mi troszkę podeschnie i lecę dalej wciągneło mnie
nie, nie ścinam. Długie wyglądają sexy a rozpuszczone, mmm

super, że kołki kupiłaś! ja też nie dostałam total vikol, więc kupiłam 'klej do drewna wikolowy' i facet mówił, że to jedno i to samo nie będę pół miasta przeszukiwać za jakimś klejem, bez przesady ja wróciłam od koleżanki i niedługo też się zabieram do roboty

tikki ale herbat lubię owocowe!!!

Iza, polała się krew?? chyba dżungarki mają to do siebie, że się gryzą, co? ehh szkoda... chyba roborki się tak nie gryzą...

Dziewczyny, nie orientujecie się od jakiej pojemności silnika więcej płaci się za ubezpieczenie?? Bo mi koleżanka mówiła dziś, że ona ma 1500 i gość jej mówił, że jakby miała silnik 1600 to już by 300 zł więcej płaciła...

Stary 2011-03-02, 18:34   #958
Asiaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Patrzcie: Załącznik 3789075 ja chyba za niedługo otworzę herbaciarnię w mieszkaniu
to kiedy degustacja ?

Madziarka * Jako część kompetencji, kandydat wpisał „władca czasu i przestrzeni"

* Jako hobby, kandydat wpisał pilnowanie aligatorów

* Kandydat, by opisać swoje 5 lat doświadczenia zawodowego wysłał 24 stronicowe CV

chociaż ja kiedyś też tak "zabłysłam"... ale to dawne dzieje

31.08.2006
Aparatka:
Góra 23.04.2012
Dół 16.07.2012
24.03.2014 koniec

odwyk

Edytowane przez Asiaa90
Czas edycji: 2011-03-02 o 18:58
Asiaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 18:49   #959
Klepsydra88
Zakorzenienie

wpadł mi w oko tylko post o czekaniu aż chomik zdechnie.
Stary 2011-03-02, 19:41   #960
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość

wpadł mi w oko tylko post o czekaniu aż chomik zdechnie.
nieźle, co??

wypatrzałam fajne autko: http://otomoto.pl/opel-corsa-1-4-lpg...C17757987.html ale nie wiem czy nie za duży przebieg... ?? W sumie fajnie, blisko mnie, podoba mi się

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości