|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
moze Cię to pocieszy ale ja nigdy nie byłam
Cytat:
ja w tłusty czwartek nie mam dylematu bo nie lubię pączków...chociaż coś słodkiego cos sobie zjem na pewno bo lubię DZIEWCZYNY czy skresliłybycie chłopaka za to że położy się czapkę na stole - przy piwie (nie rpzy obiedzie, tylko w pubie, gdzie panuje luxna atmosfera a ubrania wiesza sie na krzesle ) chociaż ale przepuścił mnie w drzwiach i w ogóle ok...tylko dośc głosno mówi (mam wraznie ze wszyscy słyszą, choc na szcżescie mówi poprawnie ![]() ![]() ) tata dziś mi powieidział że on by nigdy czapki na stole nie położył i oóglnie wyraźił się dośc krytycznie choc sam kobiet w drzwiach nie przepuszcza co Wy na to ?
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-03-01 o 22:46 |
|
|
|
|
#1412 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zobaczymy jakie ja teraz będę miała wyniki po odstawieniu. Może faktycznie się poprawią.Brałam Yasminelle. Kurcze no to widzisz może jednak dobrze, że kazał mi odstawić, powiedzial, że zobaczymy co się teraz będzie działo. Jak znów będą takie nieregularne to będziemy kombinować. Na razie kazał tym się nie przejmować, bo może się urególowały a jak nie to będziemy próbować coś innego. |
|
|
|
|
#1413 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie.
|
|
#1414 |
|
Raczkowanie
|
bylam dzis na tańcach z moim eksem. jak go zobaczylam, to tak mi się płakac zachcialo.... i caly czas mialam lzy w oczach...caly czas siebie winie za rozpad zwiazku.po tancach poprosilam zeby wsiadl na chwile do sojego samochodu- chcailam mu dac ksiazke ktora dla niego wczesneij kupilam. przy okazji zaczelam rozmowe, o nas o tym jak mi ciezko...ze jak nei mogl nam dac 2 szansy, wszsytko by sie zmienilo..itd. niestety ze mnei jest placzka i wszsytko to mowilam lamiacym sie glosem...na co powiedzail zebym nie robila z siebie takiej slabej kobiety, piszacej placzacej, bo to tylko dziala w odwrotna strone, wiec cos w tym jest zdiewczyny....on sam chjcaialby sie przekonac, choc teraz nie wierzy w powrot bo dawalismy sobie jzu wiele szans ( rozstawalismy sie na dzien- dwa)....teraz w niedzeile mija miesiac- zajedzmniebejge- tobie hcyba tez miesiac mija?musze przyjac taktyke nie kontaktowania sie miedzy tancami, natomiast z tancow nei chce rezygnowac, bo jzu pol roku chodzimy i wielka szkoda by byla rezyugnowac. wiem ze on tam chodzi fda tancow, nei dla mnie, poczatkowo poszedl na nie bo ja chcailam ale teraz ja juz nei jestem wazna
|
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
nom
poza tym na + że zapytał czy cos bym zjadła więc tez zapunktował ostatecznie wypilismy po jednym drinku przez 2 h więc ok....ja nie mogłabym wiecej pic bo i tak musiałąm zachowac przytommość umysłu bo pod wiecżór miałam warsztaty, na które zreszta odprowadził mnie choć zupełnie mu było nie po drodze a tamten skąpiec...już cisza
|
|
#1416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jeśli by było tak, że położyłby czapke na stole, np przy obiedzie to pewnie bym powiedziała, ze powiesze mu na wieszaku bo tu przeszkadza, albo sie ubrudzi czy coś ale na pewno bym nie powiedziała, że to coś strasznego, że położył czapke i trzeba go skreślać, no bez przesady, są gorsze rzeczyw życiu
|
|
#1417 |
|
Nie depcze krokusów
|
A Ty chciałabyś, żeby osoba, na której Ci już nie zależy, latała za Tobą z płaczem i podkładała się? Wątpię. Musimy mieć coś więcej do zaoferowania sobą niż mokre oczy, więc trzeba zadbać o siebie, uśmiechać się i żyć!
|
|
#1418 | |
|
Zadomowienie
|
Ratunku!!!! Kolega z roku mnie prześladuje od 2 tygodni. Jest ustawiony, z własnym samochodem i mieszkaniem, ma prace, stypendium, ale mam go już tak dosyć że nie macie pojecia. Byłam z nim raz na kawie i serio nie wiem co mam robic, przeciez nie powiem mu "nie możesz usiasc kolo mnie" jak chce sie przysiąść, albo ciągle go unikac, Cały weekend specjalnie nie bylo mnie na fb, bo zaraz zagaduje, wchodze wieczorem w niedziele, mijaja 2 sekundy i to co zawsze, dzisiaj (po przerwie dwóch dni) to samo, na zajeciach szkoda gadac. Jeszcze dodam że jak nie ma mnie kilka dni na fejsie to dostaje smsy w srodku nocy z zazaleniem, ze on na mnie czekal, chlip, chlip, albo dzwoni
. Nie ogarniam tych facetów. Ani razu pierwsza nie zagadalam, zawsze ja koncze rozmowe, udaje ze nie rozumiem jak on sugeruje jakies wyjscie, a ten dalej...A mi jest tak dobrze samej. Zresztą mam wrażenie, że coś mi jest pisane w życiu tylko nie wiem co. Albo zakon, albo jakiś ksiąze z bajki ktory zabłądził w drodze i dlatego mu tak dlugo schodzi ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cholercia...już mój przyjaciel zauważył że zrobiłam sie bardzo krytyczna wobec mężczyzn, ale tak to jest jak się łatwo zakochałąm a potem ponad 1,5 roku zmarnowałam z kims niestabliznym emocjlnalnie który był kulturalny wobec mnie jak było między nami ok .... to teraz dmucham na zimnę ale muszę wrzucić na luz ![]() ale od razu mówie ze ja się nie burzę, tylko zwracam na to uwagę (chociaz wiadomo- nie jemu) tym bardziej że jest 6 lat ode mnie starszy i po prostu dziwi mnie trochę taka jego nonszalancja, nie wiem nieokiełznanie może .....ogólnie rzecz biorąc facet ok ![]() dzien dobry 4 all
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-03-02 o 08:37 |
||
|
|
|
#1420 |
|
Rozeznanie
|
a mnie mozecie pobic, chcialam go poinformowac o tym, ze mam w koncu okres, no i tak dzwonie raz, nie odbiera, wyslalam smsa, ze chce mu cos przekazac, nie dostalam odp.
zadzwonilam po godzinie, odrzucil, wiec zadzwonilam jeszcze raz i wylaczyl telefon, nastepnie dostalam wiadomosc o tresci m.in ze chyba zapomnialam, ze juz nie ma obowiazku ze mna rozmawiac, poza tym ze sobie nie zyczy i ze do mnie nie dociera czerwona sluchawka. noooo, po piatku i tych podchodach jego to jeszcze mialam nadzieje, teraz nie mam zludzen. moze nie potrzebnie w ogole do niego dzwonilam, napisalam mu tylko, ze chcialam, zeby sie ucieszyl, ale nie chce to nie. takim o to sposobem, koncze ze zludzeniami, a w szkole traktuje go jak powietrze. nie jest wart moich nerwow... ;/ wczesniej radzilam, zeby nie dzwonic do bylych, a sama zlamalam podstawowy zakaz... i mam... wczoraj bylo tragicznie, dzis juz jest dobrze. ide wojowac, niech tylko sprobuje sie do mnie przysiasc...
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
być może gdzies narazie sie zagubił..... błędny rycerz
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kobietki
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#1423 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
To jest poniżające, ale czasem trzeba to przeżyć, żeby otworzyć oczy.
|
|
|
#1424 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
booooooozeee...
|
|
#1425 |
|
Nie depcze krokusów
|
Przy rozstaniu faceci mówią różne głupoty, ja zostałam zapytana, czy może do mnie czasem pisać i pytać, jak się czuję. Może... jeśli mu życie niemiłe
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moi exowie na szczęscie cicho juź są....(oby juz nigdy więcej się nie odzywali )
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-03-02 o 09:48 |
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
A ni ma.
Zmieniam te avatary jak porąbana. Chyba próbuję odnaleźć siebie![]() ![]() Ale nudne to chorowanie...
|
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja najbardziej nie lubie w chorobie lezec( w ogole nie cierpie w dzien lezec w lozku..)
|
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale chociaż wizażowe zaległości nadrobiłam
|
|
|
#1430 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewuszki
dzisiaj coś mały ruch na wątku, czyżby wszyscy byli zapracowani?![]() monilkaa zdrówka życzę
Edytowane przez wypalona Czas edycji: 2011-03-02 o 12:40 |
|
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mały ruch, a mi się akurat nudzi Dzięki, przyda się zdrówkohmm, może mam jakieś nieodkryte zboczenie? Noga była moja, plecy niestety nie, chociaż planuję sobie walnąć tatuaż
|
|
|
#1432 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
haaa, no i dzisiaj go zamurowalo. siedzielismy w sali, gdzie sa potrojne lawki, ja nie zamierzalam rezygnowac z mojej, wiec sobie siadlam tam gdzie zawsze on obok mnie, zadalam pytanie koledze, ktory siedzi z jego drugiej strony, a moj byly zaczal mi tlumaczyc, na co ja przerwalam mu w srodku zdania i mowie 'nie odzywaj sie do mnie', jego mina bezcenna, to raz, a dwa w szatni jak sie zbieralismy ja wpadlam, bo mi sie spieszylo i prawie na niego wpadlam, a on do mnie 'spokojnie', nawet nie powiedzialam nic, olalam totalnie, traktuje go jak powietrze. a on sie gapi jak ciele na malowane wrota... niech sie gapi... dzis juz wyrywal moja kumpelke z klasy, a robil to tak glosno, zebym slyszala... no coz...
|
|
#1433 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przecież nie będziemy ryzykować, że trafi w nas ![]() Dołączę się do pocieszeń, też nigdy nie byłam ![]() Ja mam podobnie jak Ofelia ![]() Cytat:
Nie będziemy bić, bo i tak już kopa dostałaś. Twój okres, Twoja sprawa jak by się tym martwił, to by się sam wypytywał Ciebie. Cytat:
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-03-02 o 15:25 |
|||
|
|
|
#1434 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1435 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1436 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ZDAŁAM egzamin!
Profesorek mnie podrywał, haha ![]() Nie eeee, to nic strasznego, są gorsze rzeczy. Cytat:
![]() Niepotrzebnie się płaszczyłaś przed nim.. ![]() Cytat:
Może.. hm.. a fajny jakiś? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Powiedział mi "no, no, taka śliczna ratowniczka na miejscu wypadku, szatynka z prześlicznymi piwnymi oczami(człowieku, to nie piwne, one są brązowe ), nawet gdybym miał widły w plecy wbite powstałbym z martwych" cały czas mi oczka puszczał i w ogóle, czemu na mnie tylko starzy faceci lecą?! ![]() ![]() :brzyda l:
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-02 o 15:36 |
|||
|
|
|
#1437 |
|
Rozeznanie
|
no ale to chodzi o niego, czy o mnie, ja stwierdzilam, ze bez sensu bedzie udawanie w tym momencie ze jest milo, fajnie, ze mamy dobre stosunki nadal, jak nie mamy
|
#1438 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratulacje
![]() A powiedz nam tu jeszcze raz, że nikt Ci komplementów nie mówi czy coś takiego, to Ci się dostanie
|
#1439 |
|
Flawless
|
Cześć dziewuszki moje
![]() Znowu mnie tu nie ma w ogóle, ale mam jeden egzamin w plecy u muszę do tego przysiąść ![]() Za to mam śliczną piosenkę z cudownym tekstem dla Was i dla mnie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Sv4N3...eature=channel Buziiii
|
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

W czasie brania anty mialam dobre wyniki. Teraz sie okazalo, że mam anemie.
Zobaczymy jakie ja teraz będę miała wyniki po odstawieniu. Może faktycznie się poprawią.

. Nie ogarniam tych facetów. Ani razu pierwsza nie zagadalam, zawsze ja koncze rozmowe, udaje ze nie rozumiem jak on sugeruje jakies wyjscie, a ten dalej...

)

), nawet gdybym miał widły w plecy wbite powstałbym z martwych"