Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-01, 22:39   #1411
d0lcevita
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

W 2010 byłam wtedy w Trójmieście z Ciachem
moze Cię to pocieszy ale ja nigdy nie byłam

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Jak jutro nie zdam tego egzaminu, w czwartek kupie 10 pączków i zjem naraz. Niech mi idzie w boczki, za karę.
spokojnie bedzie dobrze

ja w tłusty czwartek nie mam dylematu bo nie lubię pączków...chociaż coś słodkiego cos sobie zjem na pewno bo lubię

DZIEWCZYNY czy skresliłybycie chłopaka za to że
położy się czapkę na stole - przy piwie (nie rpzy obiedzie, tylko w pubie, gdzie panuje luxna atmosfera a ubrania wiesza sie na krzesle )
chociaż ale przepuścił mnie w drzwiach i w ogóle ok...tylko dośc głosno mówi (mam wraznie ze wszyscy słyszą, choc na szcżescie mówi poprawnie )

tata dziś mi powieidział że on by nigdy czapki na stole nie położył i oóglnie wyraźił się dośc krytycznie choc sam kobiet w drzwiach nie przepuszcza
co Wy na to ?

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-03-01 o 22:46
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 22:49   #1412
marchewa0007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Ja odstawiłam tabsy ponad dwa miesiące temu. Troche mi sie piersi zmniejszyły, a poza tym luz.
Cholesterol niegdyś miałam skajnie niski. Teraz mam dobry. Krzepniecie tez mialam do kitu, teraz jest dobre W czasie brania anty mialam dobre wyniki. Teraz sie okazalo, że mam anemie.

Ogólnie to brałam tabletki antykoncepcyjne 1 rok i 8 miesięcy.

A jakie brałaś?
Jeśli chodzi o mnie to dla mnie piersi mogą się zmniejszyć Zobaczymy jakie ja teraz będę miała wyniki po odstawieniu. Może faktycznie się poprawią.
Brałam Yasminelle.

Cytat:
To dobrze, że dobrze
Nie cierpię przepisywania tabsów na nieregularne okresy, przecież to nie rozwiązuje przyczyny problemu, tylko maskuje cykle!
Kurcze no to widzisz może jednak dobrze, że kazał mi odstawić, powiedzial, że zobaczymy co się teraz będzie działo. Jak znów będą takie nieregularne to będziemy kombinować. Na razie kazał tym się nie przejmować, bo może się urególowały a jak nie to będziemy próbować coś innego.
marchewa0007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 22:54   #1413
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY czy skresliłybycie chłopaka za to że położy się czapkę na stole - przy piwie
Nie.
Stary 2011-03-01, 22:58   #1414
mp_84
Raczkowanie

GG do mp_84

bylam dzis na tańcach z moim eksem. jak go zobaczylam, to tak mi się płakac zachcialo.... i caly czas mialam lzy w oczach...caly czas siebie winie za rozpad zwiazku.po tancach poprosilam zeby wsiadl na chwile do sojego samochodu- chcailam mu dac ksiazke ktora dla niego wczesneij kupilam. przy okazji zaczelam rozmowe, o nas o tym jak mi ciezko...ze jak nei mogl nam dac 2 szansy, wszsytko by sie zmienilo..itd. niestety ze mnei jest placzka i wszsytko to mowilam lamiacym sie glosem...na co powiedzail zebym nie robila z siebie takiej slabej kobiety, piszacej placzacej, bo to tylko dziala w odwrotna strone, wiec cos w tym jest zdiewczyny....on sam chjcaialby sie przekonac, choc teraz nie wierzy w powrot bo dawalismy sobie jzu wiele szans ( rozstawalismy sie na dzien- dwa)....teraz w niedzeile mija miesiac- zajedzmniebejge- tobie hcyba tez miesiac mija?musze przyjac taktyke nie kontaktowania sie miedzy tancami, natomiast z tancow nei chce rezygnowac, bo jzu pol roku chodzimy i wielka szkoda by byla rezyugnowac. wiem ze on tam chodzi fda tancow, nei dla mnie, poczatkowo poszedl na nie bo ja chcailam ale teraz ja juz nei jestem wazna
mp_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 23:04   #1415
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Nie.
nom

poza tym na + że zapytał czy cos bym zjadła więc tez zapunktował
ostatecznie wypilismy po jednym drinku przez 2 h więc ok....ja nie mogłabym wiecej pic bo i tak musiałąm zachowac przytommość umysłu bo pod wiecżór miałam warsztaty, na które zreszta odprowadził mnie choć zupełnie mu było nie po drodze

a tamten skąpiec...już cisza
Stary 2011-03-01, 23:33   #1416
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
DZIEWCZYNY czy skresliłybycie chłopaka za to że
położy się czapkę na stole - przy piwie (nie rpzy obiedzie, tylko w pubie, gdzie panuje luxna atmosfera a ubrania wiesza sie na krzesle )
chociaż ale przepuścił mnie w drzwiach i w ogóle ok...tylko dośc głosno mówi (mam wraznie ze wszyscy słyszą, choc na szcżescie mówi poprawnie )

tata dziś mi powieidział że on by nigdy czapki na stole nie położył i oóglnie wyraźił się dośc krytycznie choc sam kobiet w drzwiach nie przepuszcza
co Wy na to ?
Może ja jestem jakaś niewychowana, czy nie znam dobrych manier, ale nie zwróciłabym na to uwagi zapewne a jeśli by było tak, że położyłby czapke na stole, np przy obiedzie to pewnie bym powiedziała, ze powiesze mu na wieszaku bo tu przeszkadza, albo sie ubrudzi czy coś ale na pewno bym nie powiedziała, że to coś strasznego, że położył czapke i trzeba go skreślać, no bez przesady, są gorsze rzeczyw życiu

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 23:35   #1417
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez mp_84 Pokaż wiadomość
powiedzail zebym nie robila z siebie takiej slabej kobiety, piszacej placzacej, bo to tylko dziala w odwrotna strone, wiec cos w tym jest zdiewczyny
A Ty chciałabyś, żeby osoba, na której Ci już nie zależy, latała za Tobą z płaczem i podkładała się? Wątpię. Musimy mieć coś więcej do zaoferowania sobą niż mokre oczy, więc trzeba zadbać o siebie, uśmiechać się i żyć!
Stary 2011-03-01, 23:53   #1418
siaaaa
Zadomowienie

Ratunku!!!! Kolega z roku mnie prześladuje od 2 tygodni. Jest ustawiony, z własnym samochodem i mieszkaniem, ma prace, stypendium, ale mam go już tak dosyć że nie macie pojecia. Byłam z nim raz na kawie i serio nie wiem co mam robic, przeciez nie powiem mu "nie możesz usiasc kolo mnie" jak chce sie przysiąść, albo ciągle go unikac, Cały weekend specjalnie nie bylo mnie na fb, bo zaraz zagaduje, wchodze wieczorem w niedziele, mijaja 2 sekundy i to co zawsze, dzisiaj (po przerwie dwóch dni) to samo, na zajeciach szkoda gadac. Jeszcze dodam że jak nie ma mnie kilka dni na fejsie to dostaje smsy w srodku nocy z zazaleniem, ze on na mnie czekal, chlip, chlip, albo dzwoni. Nie ogarniam tych facetów. Ani razu pierwsza nie zagadalam, zawsze ja koncze rozmowe, udaje ze nie rozumiem jak on sugeruje jakies wyjscie, a ten dalej...
A mi jest tak dobrze samej. Zresztą mam wrażenie, że coś mi jest pisane w życiu tylko nie wiem co. Albo zakon, albo jakiś ksiąze z bajki ktory zabłądził w drodze i dlatego mu tak dlugo schodzi.

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Może ja jestem jakaś niewychowana, czy nie znam dobrych manier, ale nie zwróciłabym na to uwagi zapewne a jeśli by było tak, że położyłby czapke na stole, np przy obiedzie to pewnie bym powiedziała, ze powiesze mu na wieszaku bo tu przeszkadza, albo sie ubrudzi czy coś ale na pewno bym nie powiedziała, że to coś strasznego, że położył czapke i trzeba go skreślać, no bez przesady, są gorsze rzeczyw życiu
Też tak myśle. Jakby się facet wepchał przede mną w drzwiach to jeszcze można sie oburzyć, ale czapka, przy piwie? Nigdy nie zwracałam na to uwagi
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 07:05   #1419
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Też tak myśle. Jakby się facet wepchał przede mną w drzwiach to jeszcze można sie oburzyć, ale czapka, przy piwie? Nigdy nie zwracałam na to uwagi
no wiem ze sa gorsze rzeczy poczekam na rozwój zdarzeń
cholercia...już mój przyjaciel zauważył że zrobiłam sie bardzo krytyczna wobec mężczyzn, ale tak to jest jak się łatwo zakochałąm a potem ponad 1,5 roku zmarnowałam z kims niestabliznym emocjlnalnie który był kulturalny wobec mnie jak było między nami ok ....
to teraz dmucham na zimnę ale muszę wrzucić na luz

ale od razu mówie ze ja się nie burzę, tylko zwracam na to uwagę (chociaz wiadomo- nie jemu) tym bardziej że jest 6 lat ode mnie starszy i po prostu dziwi mnie trochę taka jego nonszalancja, nie wiem nieokiełznanie może .....ogólnie rzecz biorąc facet ok

dzien dobry 4 all

Czas edycji: 2011-03-02 o 08:37
Stary 2011-03-02, 08:44   #1420
ver_million
Rozeznanie

a mnie mozecie pobic, chcialam go poinformowac o tym, ze mam w koncu okres, no i tak dzwonie raz, nie odbiera, wyslalam smsa, ze chce mu cos przekazac, nie dostalam odp.
zadzwonilam po godzinie, odrzucil, wiec zadzwonilam jeszcze raz i wylaczyl telefon, nastepnie dostalam wiadomosc o tresci m.in ze chyba zapomnialam, ze juz nie ma obowiazku ze mna rozmawiac, poza tym ze sobie nie zyczy i ze do mnie nie dociera czerwona sluchawka.
noooo, po piatku i tych podchodach jego to jeszcze mialam nadzieje, teraz nie mam zludzen.
moze nie potrzebnie w ogole do niego dzwonilam, napisalam mu tylko, ze chcialam, zeby sie ucieszyl, ale nie chce to nie.

takim o to sposobem, koncze ze zludzeniami, a w szkole traktuje go jak powietrze. nie jest wart moich nerwow... ;/

wczesniej radzilam, zeby nie dzwonic do bylych, a sama zlamalam podstawowy zakaz... i mam... wczoraj bylo tragicznie, dzis juz jest dobrze. ide wojowac, niech tylko sprobuje sie do mnie przysiasc...
Stary 2011-03-02, 08:45   #1421
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
RZresztą mam wrażenie, że coś mi jest pisane w życiu tylko nie wiem co. Albo zakon, albo jakiś ksiąze z bajki ktory zabłądził w drodze i dlatego mu tak dlugo schodzi.

być może gdzies narazie sie zagubił.....
błędny rycerz
Stary 2011-03-02, 08:53   #1422
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

czesc kobietki

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 08:59   #1423
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
a mnie mozecie pobic, chcialam go poinformowac o tym, ze mam w koncu okres
I po co miałabyś go o tym informować?
Cytat:
wczesniej radzilam, zeby nie dzwonic do bylych, a sama zlamalam podstawowy zakaz...
To jest poniżające, ale czasem trzeba to przeżyć, żeby otworzyć oczy.
Stary 2011-03-02, 09:00   #1424
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
I po co miałabyś go o tym informować?

To jest poniżające, ale czasem trzeba to przeżyć, żeby otworzyć oczy.
no bo mnie o to prosil jak sie rozstawalismy...
booooooozeee...
Stary 2011-03-02, 09:12   #1425
Malla
Nie depcze krokusów

Przy rozstaniu faceci mówią różne głupoty, ja zostałam zapytana, czy może do mnie czasem pisać i pytać, jak się czuję. Może... jeśli mu życie niemiłe
Stary 2011-03-02, 09:36   #1426
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Przy rozstaniu faceci mówią różne głupoty, ja zostałam zapytana, czy może do mnie czasem pisać i pytać, jak się czuję. Może... jeśli mu życie niemiłe
dokładnie....jak im zycie niemiłe to niech się odzywają

moi exowie na szczęscie cicho juź są....(oby juz nigdy więcej się nie odzywali )

Czas edycji: 2011-03-02 o 09:48
Stary 2011-03-02, 12:00   #1427
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie noga?
A ni ma. Zmieniam te avatary jak porąbana. Chyba próbuję odnaleźć siebie

Ale nudne to chorowanie...
Stary 2011-03-02, 12:19   #1428
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
A ni ma. Zmieniam te avatary jak porąbana. Chyba próbuję odnaleźć siebie

Ale nudne to chorowanie...
grypa?
Ja najbardziej nie lubie w chorobie lezec( w ogole nie cierpie w dzien lezec w lozku..)

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:25   #1429
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
grypa?
Ja najbardziej nie lubie w chorobie lezec( w ogole nie cierpie w dzien lezec w lozku..)
W sumie takie cholera wie co. Padło mi na gardło i zatoki. Nie chcę mi się leżeć i chorować też nie lubię, bo potem tyyyyle zaległości
Ale chociaż wizażowe zaległości nadrobiłam
Stary 2011-03-02, 12:38   #1430
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Hej dziewuszki dzisiaj coś mały ruch na wątku, czyżby wszyscy byli zapracowani?

monilkaa zdrówka życzę u Ciebie na avatkach jak nie noga to plecy

Edytowane przez wypalona
Czas edycji: 2011-03-02 o 12:40
wypalona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 13:24   #1431
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki dzisiaj coś mały ruch na wątku, czyżby wszyscy byli zapracowani?

monilkaa zdrówka życzę u Ciebie na avatkach jak nie noga to plecy

Mały ruch, a mi się akurat nudzi Dzięki, przyda się zdrówko

hmm, może mam jakieś nieodkryte zboczenie? Noga była moja, plecy niestety nie, chociaż planuję sobie walnąć tatuaż
Stary 2011-03-02, 15:13   #1432
ver_million
Rozeznanie

Cytat:

haaa, no i dzisiaj go zamurowalo. siedzielismy w sali, gdzie sa potrojne lawki, ja nie zamierzalam rezygnowac z mojej, wiec sobie siadlam tam gdzie zawsze on obok mnie, zadalam pytanie koledze, ktory siedzi z jego drugiej strony, a moj byly zaczal mi tlumaczyc, na co ja przerwalam mu w srodku zdania i mowie 'nie odzywaj sie do mnie', jego mina bezcenna, to raz, a dwa w szatni jak sie zbieralismy ja wpadlam, bo mi sie spieszylo i prawie na niego wpadlam, a on do mnie 'spokojnie', nawet nie powiedzialam nic, olalam totalnie, traktuje go jak powietrze. a on sie gapi jak ciele na malowane wrota... niech sie gapi... dzis juz wyrywal moja kumpelke z klasy, a robil to tak glosno, zebym slyszala... no coz...
Stary 2011-03-02, 15:14   #1433
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Przyjęłam zlecenie Tylko mam nadzieję, że na Waszych weselach nie będzie srających gołębi, bo ja w takich warunkach nie mogę pracować
No jasne, że nie będzie Przecież nie będziemy ryzykować, że trafi w nas
Cytat:
Tak, ogierze, tak zrobimy.

Cytat:
W 2010 byłam wtedy w Trójmieście z Ciachem
Cytat:
moze Cię to pocieszy ale ja nigdy nie byłam
Dołączę się do pocieszeń, też nigdy nie byłam
Cytat:
co Wy na to ?
Ja mam podobnie jak Ofelia
Cytat:
Też bym raczej pomyślała, że się ubrudzi i dlatego trzeba odłożyć, a nie że to niekulturalne
Cytat:
a mnie mozecie pobic
Nie będziemy bić, bo i tak już kopa dostałaś. Twój okres, Twoja sprawa jak by się tym martwił, to by się sam wypytywał Ciebie.

Cytat:
Zresztą mam wrażenie, że coś mi jest pisane w życiu tylko nie wiem co. (...) jakiś ksiąze z bajki ktory zabłądził w drodze i dlatego mu tak dlugo schodzi.
Jak się zjawi, to będziesz wiedziała co mu kupić na urodziny GPSa

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2011-03-02 o 15:25
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:22   #1434
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
hmm, może mam jakieś nieodkryte zboczenie?

Cytat:
olalam totalnie, traktuje go jak powietrze. a on sie gapi jak ciele na malowane wrota... niech sie gapi... dzis juz wyrywal moja kumpelke z klasy, a robil to tak glosno, zebym slyszala... no coz...
Dziecinada... ale w tym wieku to w miarę normalne
Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Twój okres, Twoja sprawa jak by się tym martwił, to by się sam wypytywał Ciebie.
Myślę, że nie ma go co informować o okresie (jeszcze z kolegami by sobie żarty robił przez najbliższe dni), ale o 2 kreskach na teście to by już wypadało
Stary 2011-03-02, 15:25   #1435
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Myślę, że nie ma go co informować o okresie (jeszcze z kolegami by sobie żarty robił przez najbliższe dni), ale o 2 kreskach na teście to by już wypadało
To wiadomo, bo dziecko już tylko i wyłącznie jej sprawą by nie było

.
Stary 2011-03-02, 15:34   #1436
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Dziewczyny, ZDAŁAM egzamin!
Profesorek mnie podrywał, haha

Cytat:

DZIEWCZYNY czy skresliłybycie chłopaka za to że .. [...]
Nie eeee, to nic strasznego, są gorsze rzeczy.

Cytat:
Napisane przez mp_84 Pokaż wiadomość
....teraz w niedzeile mija miesiac- zajedzmniebejge- tobie hcyba tez miesiac mija?musze przyjac taktyke nie kontaktowania sie miedzy tancami, natomiast z tancow nei chce rezygnowac, bo jzu pol roku chodzimy i wielka szkoda by byla rezyugnowac. wiem ze on tam chodzi fda tancow, nei dla mnie, poczatkowo poszedl na nie bo ja chcailam ale teraz ja juz nei jestem wazna
U mnie też miesiąc, teraz w niedzielę

Niepotrzebnie się płaszczyłaś przed nim..

Cytat:
Ratunku!!!! Kolega z roku mnie prześladuje od 2 tygodni. Jest ustawiony, z własnym samochodem i mieszkaniem, ma prace, stypendium, ale mam go już tak dosyć że nie macie pojecia. Byłam z nim raz na kawie i serio nie wiem co mam robic, przeciez nie powiem mu "nie możesz usiasc kolo mnie" jak chce sie przysiąść, albo ciągle go unikac, Cały weekend specjalnie nie bylo mnie na fb, bo zaraz zagaduje, wchodze wieczorem w niedziele, mijaja 2 sekundy i to co zawsze, dzisiaj (po przerwie dwóch dni) to samo, na zajeciach szkoda gadac. Jeszcze dodam że jak nie ma mnie kilka dni na fejsie to dostaje smsy w srodku nocy z zazaleniem, ze on na mnie czekal, chlip, chlip, albo dzwoni. Nie ogarniam tych facetów. Ani razu pierwsza nie zagadalam, zawsze ja koncze rozmowe, udaje ze nie rozumiem jak on sugeruje jakies wyjscie, a ten dalej...
A mi jest tak dobrze samej. Zresztą mam wrażenie, że coś mi jest pisane w życiu tylko nie wiem co. Albo zakon, albo jakiś ksiąze z bajki ktory zabłądził w drodze i dlatego mu tak dlugo schodzi.

Może.. hm..

a fajny jakiś?

Cytat:
a mnie mozecie pobic, chcialam go poinformowac o tym, ze mam w koncu okres, no i tak dzwonie raz, nie odbiera, wyslalam smsa, ze chce mu cos przekazac, nie dostalam odp.
zadzwonilam po godzinie, odrzucil, wiec zadzwonilam jeszcze raz i wylaczyl telefon, nastepnie dostalam wiadomosc o tresci m.in ze chyba zapomnialam, ze juz nie ma obowiazku ze mna rozmawiac, poza tym ze sobie nie zyczy i ze do mnie nie dociera czerwona sluchawka.
noooo, po piatku i tych podchodach jego to jeszcze mialam nadzieje, teraz nie mam zludzen.
moze nie potrzebnie w ogole do niego dzwonilam, napisalam mu tylko, ze chcialam, zeby sie ucieszyl, ale nie chce to nie.

takim o to sposobem, koncze ze zludzeniami, a w szkole traktuje go jak powietrze. nie jest wart moich nerwow... ;/

wczesniej radzilam, zeby nie dzwonic do bylych, a sama zlamalam podstawowy zakaz... i mam... wczoraj bylo tragicznie, dzis juz jest dobrze. ide wojowac, niech tylko sprobuje sie do mnie przysiasc...
A co Ci mówiłam wczoraj na gg? no, dobrze że już teraz odechce Ci się do niego pisać. Przestań go nachodzić już, noo

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Powiedział mi "no, no, taka śliczna ratowniczka na miejscu wypadku, szatynka z prześlicznymi piwnymi oczami(człowieku, to nie piwne, one są brązowe ), nawet gdybym miał widły w plecy wbite powstałbym z martwych"

cały czas mi oczka puszczał i w ogóle,
czemu na mnie tylko starzy faceci lecą?!
:brzyda l:

plecaczkiem: 7250 km

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2011-03-02 o 15:36
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:36   #1437
ver_million
Rozeznanie

Cytat:

Dziecinada... ale w tym wieku to w miarę normalne
no ale to chodzi o niego, czy o mnie, ja stwierdzilam, ze bez sensu bedzie udawanie w tym momencie ze jest milo, fajnie, ze mamy dobre stosunki nadal, jak nie mamy
Stary 2011-03-02, 15:36   #1438
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, ZDAŁAM egzamin!
Profesorek mnie podrywał, haha
Gratulacje

A powiedz nam tu jeszcze raz, że nikt Ci komplementów nie mówi czy coś takiego, to Ci się dostanie

.
Stary 2011-03-02, 15:36   #1439
Phoce
Flawless

Cześć dziewuszki moje
Znowu mnie tu nie ma w ogóle, ale mam jeden egzamin w plecy u muszę do tego przysiąść

Za to mam śliczną piosenkę z cudownym tekstem dla Was i dla mnie
http://www.youtube.com/watch?v=Sv4N3...eature=channel
Buziiii
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:39   #1440
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Gratulacje

A powiedz nam tu jeszcze raz, że nikt Ci komplementów nie mówi czy coś takiego, to Ci się dostanie
Nie dość że gostek nie rozróżnia kolorów to jeszcze ma z 50 lat

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości