Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III - IV - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł następnego wątku??
Nasz autobus na porodówkę gna, wypatrujemy go każdego dnia, mamy III-IV 4 7,02%
Autobus na przystanku staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 5 8,77%
Autobus na porodówce staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 3 5,26%
Autobus do porodu gna, przybywają dzieciaczki każdego dnia, mamy III-IV 0 0%
Autobus do porodu gna, dzieciaczki rodzą się każdego dnia, mamy III-IV 13 22,81%
Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV 32 56,14%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-02, 14:56   #3271
trzyrazyi
Zadomowienie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
hej dziewczyny jadę do szpitala do mojego gin. trzymajcie kciuki żebym nie została
kazał mi przyjechac bo strasznie boli mnie żebro i nie mogę oddychać, brzusio się stawia i Niunia nie kopie...rany ale mam stracha
trzymamy

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
mocno

a powiedz mi co stosowała kuzynka ? że tak jej pomogło. I w okresie karmienia można to stosować ?

będzie dobrze

gratuluję kolejnego tygodnia
dobrze że wszystko ok

a to mój brzuszek 34 tc :
Wowo jaki bebolek
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 14:56   #3272
ego_ego
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
potem tata mi podpowiedział że mogłam jej powiedzieć żeby do wodociągów zadzwonić że fioletowa woda z kranu leci

Cytat:
wpadnie wam zobaczysz nagle i zostaniecie przy tym tak jak u nas wymyślaliśmy wymyślaliśmy w końcu ja zaproponowałam potem tż jak usłyszał że jego kolega z pracy dał tak na imię synkowi to mu się spodobało i tak chyba już zostanie
też tak mężowi mówię, że wpadnie, tylko wiesz, już zostało mało czasu i trzeba cokolwiek wymyśleć
mi się podoba Twój Oliwierek, ale mojemu niestety nie

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Dokupiłam trochę ciuszków, oto cała moja wyprawka do 62 cm. Plus jeszcze śpiworek, butki i 3 sukienko-tuniczki na "wyjścia"
Mam nadzieję, ze to wystarczy..
śliczne te ciuszki

czarna śliczne zdjęcie, oczywiście to Ty w tym avatarku?

ale się nasprzątałam - kręgosłup mnie teraz boli, a jeszcze muszę mielone na obiad zrobić
nie chce mi się, ale trzeba coś jeść
a jutro tłusty czwartek i teściowie już nas zaprosili, a jeszcze do domku kupię jakieś i moja mama zawsze też dobre przywozi więc chyba jutro nic nie jem oprócz pączków
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 14:57   #3273
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
anika222 w takim razie ja powinnam urodzic w mgnieniu oka,bo od początku ciąży nie zażyłam ani jednej tabletki przeciwbólowej!
ja też zero jak na razie tabletek przeciwbólowych i rozkurczowych

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
laseczka śliczny brzuszek
dziękuję

Cytat:
o
ale śliczności i duży

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
sliczny brzuszek i nie taki strasznie duzy, zgrabniutki
dzięki

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
laseczka
śliczny brzusio
Dokupiłam trochę ciuszków, oto cała moja wyprawka do 62 cm. Plus jeszcze śpiworek, butki i 3 sukienko-tuniczki na "wyjścia"
Mam nadzieję, ze to wystarczy..

a ubranka prześliczne
jak ja dawno nic z ubranek nie kupiłam ...

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Tak jak któraś z Was napisała - dopiero teraz zaczynam doceniać swoje skromne naciągane 75C sprzed ciąży w 20 tc na ślub już miałam stanik w rozmiarze 80E, a teraz już w ogóle staram się chodzić bez, bo wszystkie mnie gniotą pod biustem, albo tak ściskają piersi, że wygląda to śmiesznie żadna bluzka już się nie chce układać normalnie na takim biuście, nie wiem czy po porodzie się spada z rozmiaru, ale jeżeli nie to mam przekichane
podobno po porodzie się jeszcze zwiększają ( mleko) niektórym. chyba że nie zamierzasz karmić piersią to wracają do poprzedniego rozmiaru , nawet mogą być mniejsze. oczywiście jak się zacznie karmić a później już przestanie po jakimś czasie też się zmniejszą i wrócą do poprzedniego rozmiaru lub mogą być mniejsze

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
czy jak sie trafia na IP już do porodu to robią jeszcze usg?
właśnie nie wiem... sama się zastanawiam , wiem ze jak leżałam na patologi to dziewczyny które przychodziły np zostawały bo miały skurcze i zostawiali je na obserwację to miały robione usg . ale jak masz np rozwarcie i już na porodówkę idziesz to nie wiem jak to jest .

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
laseczka, duży fajny brzuszek
dziękuję

pogoda za oknem śliczna u mnie +3 stopnie.
czekam z niecierpliwością już na weekend wreszcie mamy rozkładać łóżeczko i montować lampkę, karuzelę miałam w ten weekend ale jak to bywa złośliwość losu - byłam w szpitalu więc z moich planów (2 miesiące temu to planowałam ) nici.
No ale w ten weekend się uda , mam nadzieję

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 14:59   #3274
trzyrazyi
Zadomowienie

vanes pokaz bebzola

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:
Napisane przez kinga2710 Pokaż wiadomość
niestety jeszcze nie wsiadłam do autobusu, byłam własnie na KTG i badaniu niby tam jakieś minimalne skurcze pokazało ale to jeszcze nie to, mam brać trzy razy no spe forte która i tak mi nic nie daje
brzuch mnie okropnie boli no ale jak to lekarz określił takie są uroki po cesarce no i mam się dalej tak męczyć i czekać na godzinę zero.

widzę że teraz nam przybywa jedna dzidzia dziennie, jeżeli dobrze zerknęłam.
Oj biedna
Stary 2011-03-02, 15:00   #3275
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość

Wowo jaki bebolek
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
pieekny brzuchatek
dziękuję

dziewczyny czy któraś z was brała lub bierze BIOFER FOLIC (to jest żelazo ) ??

Kacper 18.04.2011

Stary 2011-03-02, 15:02   #3276
trzyrazyi
Zadomowienie

Ja wlasnie zrobilam karpatkez apraszam :P

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Ogladam rozmowy w toku : cojest:
Stary 2011-03-02, 15:06   #3277
becherovka 3
Raczkowanie

jak ja dobrze rozumiem przejscia z babciami!!!
my tez mieszkamy z dziadkami - w sumie niby jest powiedziane ze mam ten dom dostac w spadku wiec sie tak powoli szykujemy co by tu pozmieniac, troche remontow trzeba zrobic itd ale ostatnio machnelam reka bo o wszystko trzeba z dziadkami walczyc... :/
a babcia i jej teksty to po prostu mnie czasami rozwalaja
np. a po co Ty tak czesto do tego lekarza chodzisz - przeciez i tak nic nowego nie wypatrzy
albo przedwczoraj przyszla do mnie na gore i zaczela mi opowiadac przejscia ze swoich porodow i co mam w szpitalu robic a czego nie- ja jej tlumacze ze babciu - przez te ponad 50 lat troche sie pozmienialo w szpitalach i teraz to inaczej wyglada to uslyszalam ze mam nie byc taka madra bo ja jeszcze nie rodzilam a ona tak...
jak podostawalam ciuszki dla malego od kolezanek i mama przyjechala i zaczela ogladac jakie to sliczne wszystko, babcia przyczlapala i skomentowala - a po co Ci to?, przeciez wystarczy zawinac w pieluche, tak sie kiedys robilo i bylo dobrze - wez im to oddaj...
i moglabym tak dlugo jeszcze...
Stary 2011-03-02, 15:09   #3278
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
wiesz ze ja tez moze zjadłam dwa apapy przez cała ciaze... i prenatal clasic łykam tylko (jak mi si eprzypomni)
a tak to nic kompletnie
Ja, do dwa dni temu łykałam Prenatal i w sumie wziełam 2 Apapy - już mnie bardzo głowa bolała. I już taka byłam zadowolona, a tu nagle pojawił się znowu ból głowy i katar w wczoraj wzięłam Apap i dzisiaj też (to już w sumie 4 przez całą ciążę). A dziś jeszcze zaczął się kaszel. Taka jestem zła. Tyle czasu dzielnie się trzymałam bez przeziębień. Dziś jeszcze kupiłam Prenalen i zobaczymy jak to będzie jutro rano. Jeśli nie będzie poprawy, to pewnie będę musiała wybrać się do internisty. Boję się tylko, że mi od razu przepisze antybiotyk. A ja w życiu może dwa razy brałam antybiotyk i to za czasów dzieciństwa. Ale cóż, zobaczę jaka będzie diagnoza (bo najbardziej o to mi chodzi, nie o leki), bo jeśli to tylko przeziębienie to odpuszczę sobie antybiotyk. Ale ten kaszel mnie martwi ... Ale i tak przed wzięciem leku skonsultuję się z ginekologiem.

O nie!!!!!!!!!! Katastrofa!!!!!!!!! Przed sekundą zmierzyłam temperaturę, bo jakoś tak dziwnie się czuję. I mam 37,1 stopni. Ja nie miałam gorączki od kilku lat. Czy to może być niebezpieczne dla Dzidziula?

Edytowane przez Harrods
Czas edycji: 2011-03-02 o 15:14
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:10   #3279
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

mój brzuszek w 30 tygodniu ciąży
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg user558072_pic90535_1298053200.jpg (16,5 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg user558072_pic90536_1298053200.jpg (19,7 KB, 98 załadowań)

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:14   #3280
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

trzyrazyi tez oglądam i my też takie debeściary jesteśmy :P a co hahaha

Stary 2011-03-02, 15:16   #3281
Olusiaa_
Zakorzenienie

Cytat:
a ja za godzinke do SR
pewnie znowu ze 3 godziny bedzie trwac
kurcze moglo by byc 5 spotkan a nie 11
my dzis mamy pierwsze zajecia
6 spotkan w sumie.
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-02, 15:22   #3282
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710

Cytat:
tak robią bo muszą zobaczyc jak dziecko jest ułozone

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
nojej ty prawie brzuszka nie masz, gdzie ty chowasz tą dzidzię

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Napisane przez becherovka 3 Pokaż wiadomość
my tez mieszkamy z dziadkami - w sumie niby jest powiedziane ze mam ten dom dostac w spadku wiec sie tak powoli szykujemy co by tu pozmieniac, troche remontow trzeba zrobic itd ale ostatnio machnelam reka bo o wszystko trzeba z dziadkami walczyc... :/
np. a po co Ty tak czesto do tego lekarza chodzisz - przeciez i tak nic nowego nie wypatrzy
albo przedwczoraj przyszla do mnie na gore i zaczela mi opowiadac przejscia ze swoich porodow i co mam w szpitalu robic a czego nie- ja jej tlumacze ze babciu - przez te ponad 50 lat troche sie pozmienialo w szpitalach i teraz to inaczej wyglada to uslyszalam ze mam nie byc taka madra bo ja jeszcze nie rodzilam a ona tak...
jak podostawalam ciuszki dla malego od kolezanek i mama przyjechala i zaczela ogladac jakie to sliczne wszystko, babcia przyczlapala i skomentowala - a po co Ci to?, przeciez wystarczy zawinac w pieluche, tak sie kiedys robilo i bylo dobrze - wez im to oddaj...
o masz ca za babcia, ja tylko dzisiaj usłyszałam od swojego taty ze kiedyś kobiety urodziły w polu i dalej kopały ziemniaki
kinga2710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:23   #3283
iizabelaa
Zakorzenienie

dziewczyny

nie było mnie od rana i już kilka stron do czytania,

jutro wizyta u gin nie mogę się doczekać

Cytat:
o dokładnie a u mnie to mamę bym zniosła ale moja babcia ostatnio mówi do mnie: trzeba było mi dać pościel i ubranka to bym ci poprasowała nie mam co robić. oj, zapomnij babciu
widzę, że o babciach jest,
jak wiecie moja też ze mną mieszka
tylko że moja nie ma już odwagi zwrócić mi uwagi
ale pomysł w róznych sprawach ma takie jak wasze babcie

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość

do zarejestrowania dziecka w USC muszą być oboje rodzice obecni ???
wystarczy jeden rodzić,

chociaż my akurat musimy iść we dwójkę,
bo w akcie małżeństwa jest zaznaczone, że dziecko ma mieć moje nazwisko,
a teraz jednak postanowiłam, że będzie mieć po tż
i wtedy trzeba iść we dwójkę

Cytat:
u mnie w szpitalu nie robi się
i w szpitalach, o których słyszałam też nie

Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2011-03-02 o 15:24
iizabelaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:24   #3284
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
mam pytanie, co sie robie ze smoczkami, czy jak wyjme z tych opakowan to je sie jakos wyparza czy co??
Ja gotuję wodę w garnuszku, wrzucam smoczek, czekam chwilę i wyjmuję.

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
do zarejestrowania dziecka w USC muszą być oboje rodzice obecni ???
Tatuś wystarczy

Cytat:

Eirene Twoja też nie lepsza

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:28   #3285
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
nooo a ja raz na 3 tygodnie sie smarowalam piersi brzuch i boczki a tyłka nawet nie smarowałam
no ja tez tyłek pominęłam i mam za swoje

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
Eirene1987, pięknie ten kącik dla malucha wygląda, fajne naklejki
dziękuję

Cytat:
dzien doberek

eirene slodziutki kacik dla maluszka

hehe ale jedziesz po babuni nooo
dziękuję
ano jadę bo już wytrzymać z nią nie można kocham ją jak babcię ale jako człowieka bym ubiła

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość

też tak mężowi mówię, że wpadnie, tylko wiesz, już zostało mało czasu i trzeba cokolwiek wymyśleć
mi się podoba Twój Oliwierek, ale mojemu niestety nie

a jutro tłusty czwartek i teściowie już nas zaprosili, a jeszcze do domku kupię jakieś i moja mama zawsze też dobre przywozi więc chyba jutro nic nie jem oprócz pączków
no tak to jest u nas też mi się dużo imion podobało tżtowi nie... i d.. blada. a to musi być przemyślane wiadomo potem całe życie to imię dziecko nosi...

ja mam tłusty tydzień od wczoraj tłusty wtorek dziś tłusta środa a jutro czwartek mama znów pączki robi już na jutro a ja już na maksa objedzona

Cytat:
hehe dobra jest moja jak zobaczyła ciuszki to tylko skomentowała: matko, po co ci tyle, przecież ty w połowę go nie ubierzesz. a co wam tak meble śmierdzą??? i tyle było jej komentarza
na szczeście nie komentuje porodów ani nic takiego. wiadomo jak kiedyś było te babcie to myślą że dalej te czasy...

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość

O nie!!!!!!!!!! Katastrofa!!!!!!!!! Przed sekundą zmierzyłam temperaturę, bo jakoś tak dziwnie się czuję. I mam 37,1 stopni. Ja nie miałam gorączki od kilku lat. Czy to może być niebezpieczne dla Dzidziula?
nie raczej nie to nie jest wysoka gorączka

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-02, 15:28   #3286
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

jakoś się mój dzidziolek mieści
ja to na prawdę nie wiem gdzie ja mam te nadprogramowe 10kg

aja eirene wiem coś o tym też mam genialną babcię...

Stary 2011-03-02, 15:38   #3287
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patrycja_22 Pokaż wiadomość
Witam kochane
Ja tylko na momencik bo roboty po pachy. Jak znajde moment to opiszę Wam całą akcję Łatwo nie było
Alanek miał 56cm bo nie pisałam tego w sms. Jest śliczny i kochany ale ze snem u mnie ciężko.
Gratulacje dla Szymelki : roza:
Wklejam fotki Alanka i pozdrawiam wszystkie ciocie wizazowe i trzymam za was kciuki
śliczny jest
Pozdrawiam i dużo zdrówka dla ciebie i Alanka

Cytat:
jejku jaki malutki

Kacper 18.04.2011

Stary 2011-03-02, 15:38   #3288
wikakika
Rozeznanie

Dziewczyny, jak ja wam zazdroszcze, ze macie jeszcze babcie. Moja jedna umarla dawno temu, jak bylam malutka a druga kilka lat temu. Nie mam tez dziadkow niestetyA tak Filipek by mial pradziadkow
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:40   #3289
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak ja wam zazdroszcze, ze macie jeszcze babcie. Moja jedna umarla dawno temu, jak bylam malutka a druga kilka lat temu. Nie mam tez dziadkow niestetyA tak Filipek by mial pradziadkow
Ja też nie mam, jedni dziadkowie zmarli jak miałam 15-16 lat, babcia druga jak miałam 20, dziadka nigdy nie widziałam, nawet moja mama nie.

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:46   #3290
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Tutaj w Irlandii sie nie cackaja z kobitami w ciazy. ja np. nadal pracuje w laboratorium i prawie caly czas na nogach i zwolnienie mi sie nie nalezy bo nie pracuje przy mega szkodliwych srodkach ani przy zadnym promieniowaniu. Tutaj wszystkie babki pracuja prawie do konca a na zwolnienie mozna isc jak sie bylo w szpitalu albo ma sie zagrozona ciaze, ale jak tylko zagrozenie mija, kobieta musi wracac do pracy na macierzynski obowiazkowo sie idzie na dwa tygodnie przed terminem porodu , wiec jeszcze niecale 3 tygodnie i w koncu odpoczne W trakcie calej ciazy bada cie tylko polozna, dotykajac brzuch i mierzac miarka (jak 100 lat temu w Polsce), a USG sa dwa w 8 tyg. ciazy i ostatnie w 20 tyg. Dzieki Bogu, ze mam tutaj polskiego ginekologa bo inaczej nawet bym nie wiedziala jakiej plci jest moje dziecko i czy wszystko dobrze. Oczywiscie sa to wizyty platne i kosztuja fortune, ale dla mnie wazniejszy jest spokoj psychiczny. Wiec kobitki nie narzekajcie na polska sluzbe zdrowia
a ile u was trwa macierzyński?
Mnie to na siłę z pracy wygonili na te zwolnienie, bo się bali, ze im na korytarzu urodzę, taki mam brzuch

Dobre macie te babcie, różnice pokoleniowe są the best w takim przypadku, ja to już odczuwam już przy mamie, jak nie rozumie, po co chodzić na usg (wg niej to może być groźne) czy po co dzidziusiowi łapki-niedrapki.

W ogóle wkurzyłam się, poszłam na pocztę z awizami, miałam kilka mniejszych przesyłek plus jedno pudło, skomentowałam, ze listonoszowi się nie chciało nawet sprawdzić czy jestem w domu i tylko karteczka w skrzynkę, a baba z okienka obok się wykłócała, ze to niemożliwe A awiza akurat mam z dni, kiedy nie wychodziłam z domu, domofon mi działa, wiec niech takich kitów nie wciska, musiałam potem iść z tymi paczkami i pudlami i się ludzie na mnie gapili.
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:46   #3291
87czarna
Zakorzenienie

Ejjjjjj,ja myślałam,że nikt nie zauważy,a Wy wszystkie takie spostrzegawcze Ale dziękuję,dziękuję Musiałam coś zmienic,haha

vanes o matko,jaki malusieńki!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:49   #3292
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Ja też nie mam, jedni dziadkowie zmarli jak miałam 15-16 lat, babcia druga jak miałam 20, dziadka nigdy nie widziałam, nawet moja mama nie.
eh ja też nie mam, jedynie od strony Tż sa jego dziadkowie, he dziadek strasznie narzeka i marudzi a babcia to złota kobieta
Stary 2011-03-02, 15:49   #3293
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
wstawiam obiecane zdjęcie wózeczka i naklejek na ścianie
super wszystko wygląda

Wanilia83
trzymam kciuki
i czekamy na wieści

Lopezka
Stary 2011-03-02, 15:52   #3294
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710

a ja dzisiaj dostałam taki przybornik do kompletu tej pościeli a i zastanawiam się nad tym http://allegro.pl/przybornik-na-piel...466190845.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg przybornikecrumisiezbalonem.jpg (37,8 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez kinga2710
Czas edycji: 2011-03-02 o 15:55
Stary 2011-03-02, 15:53   #3295
gosiawolna
Rozeznanie

dziewczyny ja mam do was takie pytanie. czy wam tez w zoladku takie bable ida?? ja caly czas leze i jak wstaje to takjakby mi sie woda przelewala takie bable,kolo zeber, a maly jest nisko wiec to raczej nie on.
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:55   #3296
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Hej. Ja nadal stoję na przystanku i czekam na autobus

Byłam dziś w przychodni, ale gin sie rozchorowała i taraz nie wiem czy do piątku wróci. Wczoraj mi się L4 skończyło i nie wiem czy dalej mi wypisze, czy isć do ogólnego
Poza tym łaziłam po schodach,obeszłam cały Carrefour i wypiłam mocną fusową kawę (tylko mi się po niej dwa razy odbiło i nic więcej).

Codziennie odbieram smsy i telefony z pytaniem czy urodziłam. Nawet przez gg pytają. A mi ciśnienie skacze I to codziennie po 4,5 różnych osób pyta.

lopezka - jeju, też bym chciała mieć jutro dzidzie przy sobie. Życze powodzenia.

wanilia - a Ty gdzie się wpychasz? Nie martw się, będzie dobrze.

eirene - fajny wózek, kącik maluszka też

ja do szpitala biorę białego jelenia, już w domu go sprawdziłam i jest ok. Poza tym z 2 saszetki tantum rosa - też sprawdzony, już nie raz mi pomogło.

babcia tż (78l) powiedziała mi wczoraj, że chce nam pomóc wychowywać dziecko, opiekować się nim i je ...KĄPAĆ! Myślałam, że sie przewrócę. Ja się zastanawiam czy dam jej na ręce, potrzymać...
poza tym denerwuje mnie, jak sie rzuca do brzucha i go całuje. Bleee!

Olusia - ale śliczne masz te ciuszki. takie kolorowe. U mnie tylko białe, beżowe, niebieskie i różowe
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 16:09   #3297
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kosmisia1985 Pokaż wiadomość
Halo, halo

Ja już po wizycie u gina. Szyjka skrócona, rozpulchniona, rozwarcie na 1 palec, więc może coś się wykluje

Synek waży 2930, więc nie jest strasznie duży, ale może przez to poród lżejszy będzie

komisia
, super. może Ty jako nastepna wsiądziesz do Naszego autopka
czarna, super avatarek

ego_ego, ja zawsze z babcia robilam paczki, były pyszne.....
ale niestety babcia juz nie ma sily na takie roboty, ale i tak jutro podjem pączuszków

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Hej. Ja nadal stoję na przystanku i czekam na autobus

Byłam dziś w przychodni, ale gin sie rozchorowała i taraz nie wiem czy do piątku wróci. Wczoraj mi się L4 skończyło i nie wiem czy dalej mi wypisze, czy isć do ogólnego
Poza tym łaziłam po schodach,obeszłam cały Carrefour i wypiłam mocną fusową kawę (tylko mi się po niej dwa razy odbiło i nic więcej).

Codziennie odbieram smsy i telefony z pytaniem czy urodziłam. Nawet przez gg pytają. A mi ciśnienie skacze I to codziennie po 4,5 różnych osób pyta.

lopezka - jeju, też bym chciała mieć jutro dzidzie przy sobie. Życze powodzenia.

wanilia - a Ty gdzie się wpychasz? Nie martw się, będzie dobrze.

eirene - fajny wózek, kącik maluszka też

ja do szpitala biorę białego jelenia, już w domu go sprawdziłam i jest ok. Poza tym z 2 saszetki tantum rosa - też sprawdzony, już nie raz mi pomogło.

babcia tż (78l) powiedziała mi wczoraj, że chce nam pomóc wychowywać dziecko, opiekować się nim i je ...KĄPAĆ! Myślałam, że sie przewrócę. Ja się zastanawiam czy dam jej na ręce, potrzymać...
poza tym denerwuje mnie, jak sie rzuca do brzucha i go całuje. Bleee!

Olusia - ale śliczne masz te ciuszki. takie kolorowe. U mnie tylko białe, beżowe, niebieskie i różowe

mordka, to u mnie dziś to samo....
ciagle ktos pisze sms-y, dzwoni lub na gg pyta czy urodziłam...i kiedy urodze
kurde, jakbym wiedziała to bym powiedziała
wyłączę telefon i guzik, nikt sie nie dowie

ale, że babcia tz całuje Twój brzuszek to jest okropne....
to moja babcia, ani razu nawet nie dotknęła
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-02, 16:10   #3298
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:

Jakie malenstwo ja taki w 20tcmialam
Stary 2011-03-02, 16:10   #3299
87czarna
Zakorzenienie

kinga bardzo ładny!

iweczka a dziękuję

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 16:11   #3300
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
dziewczyny ja mam do was takie pytanie. czy wam tez w zoladku takie bable ida?? ja caly czas leze i jak wstaje to takjakby mi sie woda przelewala takie bable,kolo zeber, a maly jest nisko wiec to raczej nie on.
Ja tak mamale co to jest to nie wiem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości