|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte
|
|
9 | 15,52% |
| Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
|
5 | 8,62% |
| Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 22,41% |
| Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
|
31 | 53,45% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Cytat:
) to też czekam na tel że dojechał
|
|
|
|
|
#1262 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Po wizycie pod prysznicem sytuacja drastycznie się zmieniła. Siedzi na łóżku i płacze rzewnymi łzami. Co oni mu dali??
![]() Myślę, że jutro będzie musiał zadzwonić lub osobiście udać się do lekarza i przeprosić, bo z tego co mówi, chyba tam komuś nabluzgał A do tego ma pretensje do mnie, że się śmieje z niego z Pepe ![]() Czekam z utęsknieniem, aż zaśnie. |
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
atiz Boski pokój
Ja też już chcę... ![]() elis Oglądałam, ale nie podobają mi się Ale dziś mnie pani pocieszyła, że te moje wchodzą za miesiąc z nową kolekcją, tylko będą czarne, a nie białe Byłam dziś w carrefour, ale pajacy żadnych nie widziałam A szukałam, bo potrzebuję jeszcze z 3-4... mimbi Bo koszt jest taki sam, a tak przynajmniej do nas do domu będzie można dzwonić ![]() anula Nikt nie będzie krzyczał! Będziesz mieć więcej - rzadziej będziesz prać Dziewczonka WOW! Jakie zakupy ![]() antropia Gin Ci powinien pomóc, przecież ginekologia to specjalizacja, a internista to lekarz ogólny, więc chyba gin musi mieć wiedzę internistyczną, nie? A smarować możesz oliwką albo bepanthenem Ach i dzisiejszy zakup z Auchan w załączniku
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-03-02 o 19:09 |
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się grzecznie po spotkaniu z Matallewar i Zytus! Było przemiło, oczywiście sporo kalorii spaliłyśmy jedząc ZDROWE jedzenie, mam wrażenie, że Mc Flurry zredukował mi cellulit o połowę
![]() Renessme, serdeczne dzięki! Jeszcze Zytus ma u siebie sprawdzić, czy lata ta rączka, ale najwyraźniej w sklepie mieli po prostu niedokręcone i tak, o. ![]() Dorko, ja myślę, że trzeba będzie coś zorganizować, kiedy wpadniesz po zakupy do Wawy ![]() Eve, jak Oluś się czuje? caffelate05, super wieści! Gratulacje! Już bliżej finału, dzielna jesteś Grazin, Monia, Kasia, bardzo ładnie wyglądacie Kasiu, ja już lepiej, zaziębienie jednak nie było rozwojowe ![]() Mazianko, witaj! Trzymaj się tam, nie daj się! Będzie dobrze;* Camomile, jeśli importujesz sobie Lacibios i Lactovaginal z Polski, to niewiele tam już tych bakterii w nich. Powinny być cały czas [nawet w transporcie] przechowywane w chłodnym miejscu, a transport z PL, to śmierć dla biednych bakterii. Jednym słowem, kasa wyrzucona w błoto ![]() Anula, super zakupy! PSZCZOŁY RZONDZOM! ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Anulinko, niezła akcja! Musi wyglądać rozkosznie Matall, no te buty idealne myślę, że na pierwszy spacer pójdzie właśnie w nich ja też mam dla Hanki DO BIEGANIA |
|
|
|
#1265 |
|
Raczkowanie
|
Antropia mi z przeziębieniem ostrym pomogła moja gin. Już dziś nie ma śladu po przeziębieniu
. a co najmilsze było, to to, że żadnych antybiotyków brać nie musiałam
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby synuś czekał z przyjściem na świat.anula_81 Cytat:
Spore zakupy i jakże przydatne ![]() Trampeczki ![]() Też jestem ciekawa co tam u Aliczki Ja mam wizytkę jutro na 8 rano, więc już dzisiaj proszę o kciukasy za dobry wynik glukozy i oczywiście, żeby maluszek był bardziej śmiały i pokazał co skrywa między nóżkami ![]()
Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-03-02 o 20:20 |
|
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
blagam pomozcie mi z tym bujaczkiem ktory wyslalam wczesniej, myslicie ze fajny bo juz mnie klik dzieli od zamowienia go
![]() eweska ja mam tyle ze glowa mala, duzo mam od znajomych uzywanych, wiec juz w ogole ale kupic tez musialam sama troche bo przeciez wiadomo, nie da sie inaczej, ale ci zazdroszcze ze masz poukladane. Najwazniejsze, ze czujesz sie dobrze:/* podziwiamy cie tu wszystkie za to ile robisz malujesz , remontujesz, zajmujesz sie synkiem i jeszcze dwa serduszka nosisz pod sercem zuch nei kobieta! Anulinka ale sie usmialam z tego twojego TZta naszprycowali go prochami nooo![]() matall jak tak dalej pojdzie to w ogole nie zdaze nic wyprac bo przeciez nei zdaze polowy nawet mojemu dziecku zalozyc a butki genialne, jakby to powiedziala Mary do biegania_ ![]() mary pszczoly rzadza nie? tez je pokochalam i nawet moj TZ nie pzreszedl kolo nich obojetnie a ja bylam dzic w MCu ale MCflurry do mne nie przemowily, za to kaloryczne warzywne frytki i chicken wraps....
|
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Mary Tak, mój cellulit to się chyba normalnie wyprowadził, nigdzie go nie mogę znaleźć
No i nie wracałam w korkach, a tż dopiero z pracy wyszedł, więc go nie zgarniałam ![]() Tak, jak mówiłam. Nie mogę być wyrodną matką. Buty dziecko musi mieć ![]() gugasiatko Ja po prostu musiałam, a jeszcze kosztowały TYLKO 20 zł! anula Tylko się cieszyć! Pomyśl - ZERO PRANIA ![]() Poszukuję tanich pajaców, ma ktoś namiar?? Nigdzie nie ma, a ja bym dokupiła jeszcze na początek, dopóki pępuszek się nie zagoi...
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-03-02 o 19:26 |
|
|
|
#1269 |
|
Moderatoreska
|
No już mogę odetchnąć
Mężul dojechał na miejsce, właśnie dzwonił ![]() Uff kamień z serca
|
|
|
|
#1270 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laseczki,
ja tylko przelotem, ale dzisiaj wysyp fotek brzuszkowych! jaaa! rzucila mi sie w oczy tez foteczka grazin wow! tez ci wyskoczyl, teraz mam wrazenie ze brzuszki tak "do przodu rosna" no i jaki wysyp wyprawek, ciuszkow bucikow jest czym oko nacieszyc.ja dzisiaj mam kiepski dzien, nadal czuje sie chora, jutro mam wizyte popoludniu |
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
eweska Dobrze, że męzul dojechał cały i zdrowy
![]() agnieszka za wizytę
|
|
#1272 |
|
Rozeznanie
|
Mary, sprawdzilam raczke i u mnie jest ona lekko ruchliwa, ale tak minimalnie.Zaraz tz sprawdzi czy da sie to jakos dokrecic.
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
matall co do tanich pajacow..ja sprzedam....chyba mam nadmiar
![]() zero prania mowisz...ufff to proszku dla dzieci nie musze kupowac bo po pierwszych praniach juz sie konczy eweska znam to uczucie , mnie tez zawsze stres dopiero odpuszcza jak TZ dzwoni ze dojechal, nooo to teraz mzoesz spokojnie zasiasc do Wiazu ![]() aga pe przytulam w tym zlym samopoczuciu moze pomoze
|
|
|
|
#1274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do leżaczka, to też chcemy kupić z Fischer Price, ale takiej wersji nie widziałam. My mamy wybrany taki, z któregom potem robi się krzesełko dla dziecka. |
|
|
|
|
#1275 |
|
Rozeznanie
|
No i juz sprawdzil, i da sie to wszystko podokrecac. Sprawdzil jedną srubkę i bylo w miare duzo luzu.
|
|
|
|
#1276 |
|
Moderatoreska
|
Ok wrzucam fotki brzuszka 31tydzień czyli zaczęty 32 tydzień
![]() Coś czułam że mi brzuchol opadł i na zdjęciach to widać, mam nadzieję, że to od ciężaru a nie z powodu zbliżającego się przedwczesnego porodu. |
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znaczy mam 2 na 56 i 3 na 62 i uważam, że to za mało... Chcę jeszcze co najmniej 2 na 56, ale ceny zaczynają się od 25-30zł za pajaca, a to trochę dużo... Tak do 20zł za jednego bym chciała...
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Anula, urocze! Szkoda, że nigdzie u nas na takie nie trafiłam, teraz zwykła moskitiera, to zero wrażenia nie robi, będę szukać takiej
Ewesko, dobra wiadomość! Ale ja miało być inaczej Mąż bezpieczny ![]() Matall, nie wiem, czy nie przesadziłyśmy z REDUKCJĄ ![]() Zytus, dzięki za info. Muszę jeszcze podjechać do jakiegoś sklepu z X-landerami i to sprawdzić. Bo w tamtym, albo mieli nieskręcone dobrze, albo może rozregulowane przez ciągłe MACANIE, a ja przecież będę ciągle używać i padłabym, jakby mi to po miesiącu zaczęło tak latać
|
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
antropia; oj wymęczy Cię........ ja mysle ze do internisty.. sama też byłam u internisty i 2 x zostałam dobrze wyleczona Zdróweczka Ci duzo zycze
![]() dzis macie dziewczynki dzień zakupków Dziewczonko, ale przydatne rzeczy nabyłas Ile Ci juz ubyło z wyprawkowej listy ![]() anulinka2009 smiałam sie w głos jak czytałam figle migle Twojego męza Mogłabym rodzić po takim głupim jasiu Na marginesie - ciekawe czemu nie podają go kobietom w ciazy Wtedy poród bylby pikuś ![]() Zytus, Mary i Matallewar - ale Wam zazdroszczę spotkania !!!!!!!!!! szkoda ze do Wawy mam 220 km anulko, co to za mgła dzis u Ciebie. ? Zasiadłam przed tv co by skoki oglądac i lipa - odwołane To ciągnij zwolnienie jak się da ! Odpoczniesz sobie ![]() Wiecie co.. chcialo mi sie słodkiego, zjadłam budyń waniliowy i mało mi było.. dostrzegłam glukoze <mniam> i poczęstowałam się łyzeczką samego proszku (mama mi zabrała potem ) chyba mi nie zaszkodzi taka saute Naprawde mi to smakuje
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
Zytus, dzięki, dzięki! W takim razie nie dokręcili i mnie zestresowali
![]() Ewesko, bardzo ładny brzuszek! No pewnie, że od ciężaru! Dwóch zdrowych chłopaków nosisz
|
|
|
|
#1281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eweska śliczny brzusio. Dobrze, że tż dojechał na miejsce. Ja też zawsze się martwię jak mój gdzieś jedzie.
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Ddaaiissyy, my już kombinowałyśmy, żeby zrobić większy zjazd, np z Łodzią, a potem w sierpniu już takie spotkanie MASAKRA z dziećmi
|
|
|
|
#1283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
dobrze myslicie dziewczynki ! Ja już sie pisze ![]() Ewesko brzusio 1 klasa i jaki wypielęgnowany slicznie :_) ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- anulka swietny bujaczek - ja na pewno tez bede chciała kupic.. nawet aby wziac dzidzi sobie do kuchnie gdzie bede robiła jedzonko i miec je na oku a w wolnej chwili bujnąć
|
|
#1284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i teraz bez sensu kupować drugi... ja bym na Twoim miejscu brała, bo jest cudny |
|
|
|
|
#1285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Eweskaaaaa brzusio |
|
|
|
|
#1286 |
|
Moderatoreska
|
Dziękuję dziewczyny
![]() Daisy coś ty jaki wypielęgnowany Teraz pora na ciuszki ![]() 1,2 fota upolowane w lumpku 3,4,5 real 6,7,8,9 auchan każda rzecz po 5zł. |
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że w realu koło mnie wyprzedane już. Aaa, jedziemy obejrzeć szpital Tż właśnie dzwonił i można teraz przyjechać
|
|
|
#1289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rzeczywiście trochę się opuścił,ale w końcu dwa słodkie ciężary tam siedzą Może trochę wcześniej urodzisz,ale do połowy kwietnia to chyba dotrzymasz co? Na pewno!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

Ja też już chcę... 

02.08.2014
żeby synuś czekał z przyjściem na świat.

zuch nei kobieta!