![]() |
#2371 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXIV
ostatnio mam szczęście do fajnych artykułów domowych
![]() http://www.meblecorso.pl/index.php?o...=462&Itemid=16
#2372 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Nindżopesz
|
Ju, mam nadzieję, że się zmieni tak jak to podobno bywa
![]() Bo z jednej strony cieszę się na myśl o dorastającym dzieciaku, wspólnym spędzaniu czasu i ogólnie większej rodzinie, z drugiej przeraża mnie noworodek, ograniczenie wolności, obowiązki, to wszystko co MUSZĘ i POWINNAM robić, z góry zakładam zgarnianie opieprzów od teściowej itp. Poza tym mam wrażenie, że tylko ja jedna na całym świecie egoistycznie martwię się figurą zamiast cieszyć wybieraniem koloru smoczków. Nie wiem czy inny kobity po prostu o tym nie mówią ale myślą czy jestem nieczułym wyjątkiem, któremu nawet kaktusa nie powinno się powierzyć pod opiekę. No, takie mam właśnie rozkminki i doszłam do wniosku, że się nie nadaję. |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wiesz, skóra się regeneruje Cytat:
![]() rozumiem Cię, aż za dobrze Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pojechałm zagrać w totka ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
*******isz ![]() ![]() na tej zasadzie to nikt sie nie nadaje oprócz 1 proc nawiedzonych...
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-03-02 o 15:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
Zakorzenienie
|
Głodny jestem
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ad. 2 bo ja wiem, z tego co się słyszy to wszystkie są zachwycone sytuacją jakby wygrały milion w totka, żadnych obaw, żadnego czarnowidztwa. Pozazdrościć. Swoją drogą gdzie Maja, nie mogę być jedyną smęcącą w Barze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2378 | |||||||||
Zakorzenienie
|
No
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ej no weź potfierdź, bo ja kcę na taka dietę przejść ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ech.... ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-02 o 15:41 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2379 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ściskam ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Nie musisz- z takim snem ![]() Cytat:
![]() a na serio, chyba naprawia komp. Kameno- i jednak, na szczęście, się myliłam, oby ![]()
![]() |
#2380 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się wydaje, że Ty masz 2 problemy : 1. Teściowa - co powie, co pomyśli, kiedy znów Cię za coś z*ebie, a Ty jej nie umiesz odpysknąć, żeby się q*wa wreszcie zamknęła i dała Ci/Wam żyć własnym życiem, bez jej je*anych wskazówek i komentarzy! ![]() 2. Obsesja na punkcie wagi, tak OBSESJA ![]() ![]() Uwierz mi, że wrócisz do swojej wagi i będziesz wyglądać jeszcze piękniej niż wyglądasz w tej chwili ![]() ![]() Przestań myśleć ciągle o wadze, centymetrach, bo po porodzie odbierze Ci to radość życia - skumuluje się to z opieką nad dzieckiem i czasem trudnymi momentami i wtedy będzie jeszcze gorzej. Zacznij się cieszyć z tego małego człowieka, no! ![]() ![]() O, to jakaś nowość ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2381 | |
Nindżopesz
|
W sumie patrz wyżej: bo wiek stosowny, bo TŻ kciał potomstwo wielce, bo czas w pracy był ku temu idealny, bo kiedyś TRZEBA. Czyli racjonalne powody.
Cytat:
![]() A pogadać nie ma z kim bo zaraz mnie opieprzają, że brzuch jest taki seksowny a różowe bobasy przecudowne tiutiutiu ale jakoś do mnie nie trafiają te argumenty ![]() Spoora, niestety mieszkamy prawie na tym samym osiedlu co teściowa, to była głupia decyzja ![]() I rzeczywiście masz rację z tymi moimi fiołami ![]() Koniec smęcenia! Lece do szkółki, ciąg dalszy po powrocie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to jeszcze się pochwalę jakiego mam fajnego mensza ![]() dobrze się dzieje tfu, tfu we firmie i P. znowu zaczyna marzyć ![]() konwersacja: P. : kochanie, jak myślisz, będzie nas kiedyś stać na Ferrari? ja: jak nas będzie stać, to wolę mieszkanie w trójmieście chwila ciszy P: ale Ferrari to tak 400-500 tyś ja: mieszkanie też chwila ciszy P: ale mieszkaniem sobie nie pojeździsz ja: ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2383 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Fiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mąż: Już dawno bym miał perkusję, ale nie! - Ty chcesz mieszkanie ![]() Mniej więcej takie zdanie padło, jakiś czas temu i wtedy..... mi wszystko opadło ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2386 |
Zakorzenienie
|
Pije drugą kawę dzisiaj
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Zakorzenienie
|
Siemano
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | ||
Zakorzenienie
|
teraz też się śmieję
![]() ![]() Cytat:
![]() to zdanie mojej teściowej Cytat:
![]() ![]() czyli masz dwoje dzieci ![]() ![]() a ja pierwsze pifo ![]() hi ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-02 o 17:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
![]()
#2391 | ||||||
BAN stały
|
Eeee, na pewno o tą
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A w kwestii dzieci, może pocieszy Cię fakt, że znam bardzo dobrze parę osób, które (wg własnego mniemania, no i mojego troszkę też) zupełnie nie widziały się w roli matek, a teraz zwrot o 180 stopni (taka W., która była wielce oburzona swojego czasu, że zamówiła tusz do rzęs od swojej szwagierki, i czeka na niego i czeka, a ona w tym czasie z dzieckiem w szpitalu, no i "co ona tam robi? siedzi se na krześle z założonymi rękami?!" ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O tym samym pomyślałem ![]() Ja zawsze pamiętam wszystko, bo wiem doskonale, w którym momencie przestać i podziękować za napój wyskokowy ("aśnaebaem", albo jakiś podobny zwrot) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2392 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ja znowu mam męza który niczego nie potrzebuje ![]() ![]()
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
Pachnie mi w pokoju Angelem, spryskałem nim kazidełko i podpałiłem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2394 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
hehe a nieprafda bo o "they will not controoooooooooooooool us, we will be victooooooooooooooooooori ous" ![]()
![]() |
#2395 |
Wpisz tu zomzing
|
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-03-02 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
ha, jak poznałam P. to miał jedną parę spodni, jedne buty, jedną kurtkę i trzy samochody ![]() do dzisiaj nie kupi sobie nic, ciucha, kosmetyku, płyty, tylko samochody i części do nich, oponki, felgi itp. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2398 | |||
BAN stały
|
To o trzy za mało, zdecydowanie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Ci powiem- do mnie zadzwoń, nawąchamy się. ![]()
![]() |
#2400 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.