|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
|
|
#3032 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cześć Dukanki!
Cytat:
![]() ![]() klask i:Jak Ty to robisz?! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, a u mnie po 3 dniu P wzrost i to +0,5kg!!!
|
|
#3033 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3034 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3035 |
|
Zadomowienie
|
a mi koleżanka właśnie napisała czy mogę jeść faworki, bo by mi przyniosła
![]()
|
#3036 |
|
Rozeznanie
|
No tak.. ale wiecie, po P człowiek spodziewa się czegoś innego
Kurde, tym bardziej, że zerkam na naszą Nadię i zielenieję z zazdrości ![]() extravagance, bądź dzielna! ![]() jeny mam nadzieję, że mnie nikt dziś niczym nie skusi
|
#3037 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
napisałam, że nie mogę, to odpisała, że przyjdzie bez... no i po kuszeniu![]() ![]() ja też zazdroszczę Nadii, jak każda z nas pewnie ![]() i każda porównując się do niej, będzie chciała już mieć za sobą to co ona ale na nas też przyjdzie pora..Nadia jest naszym ewenementem i motorkiem do działania ![]() więc nie ma co się dołować tylko wytrwać i być cierpliwą ![]() ![]()
|
|
#3038 |
|
Konto usunięte
|
o jeny jak ten krówkowy deserek bosko wygląda
dla wielbicieli karmelu jeszcze takie coś wyszperałam: http://dukanowa.blox.pl/2010/08/Rozp...-faza-PPW.html czas któreś spróbować bo chcice na czekoladę już umiem zaspokajać teraz czas na karmel ![]() zmykam na jakiś czas - znowu do lekarza... ciągle teraz tylko lekarzy widuje na uczelni lekarze, po uczelni chodzę do lekarzy, dobrze że w domu żadnego nie mam |
|
|
|
#3039 |
|
Rozeznanie
|
O jaaaa...
|
#3040 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale oczywiscie po ciazy kg mi przybyło a moja waga w tamtym roku wzrosła do 103 kg hehe![]() No a teraz osiagnełam juz 81,7 kg i chce jeszcze! Moim celem nr 2 jest 70 kg ale gdyby udało mi sie zejsc do 66-68 to bylabym bardzo bardzo zadowolona
|
|
|
#3041 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dasz radę!!!!!Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() spadnie a ja dziś szok przeżyłam!:P dziś ostatni dzień PW, a nie mam w zwyczaju zrzucać na PW, przeważnie waga wzrasta :P a tu nagle -0,5kg?! więc w sumie 8,9kg
|
|
|
#3042 |
|
Rozeznanie
|
To oby tak dalej!
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
Hwj laseczki
Nadiia , sweet, tina, tchnienie GRATULACJE SPADKOW Dziewczyny sory , ze nie nadrabiam , ale w piatek w nocy wyjezdzam w gory na tydzien wiec jestem w trakcie pakowania Bardzo sie ciesze , ze u was tak fajnie idzie
|
#3044 |
|
Rozeznanie
|
Zazdroszczę Ci wyjazdu
Uwielbiam góry
|
#3045 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miłego wyjazdu!!!!!!
|
|
|
#3046 |
|
Zadomowienie
|
http://nadziany.pl/r,SmFnb2RhfDI=
![]() dostałam od koleżanki
|
#3047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3048 |
|
Wtajemniczenie
|
w sumie, przeglądam mój dokument excela - ile cm zrzuciłam
to sie Wam pochwalę![]() biust -11 ![]() talia (najwęższe miejsce) -9 boczki (najszersze miejsce) -9 biodra -6 ![]() udo (najszersze miejsce) -6 łyda -1:P jak widać chudnę od góry:P w sumie jakby liczyć 3 podstawowe wymiary (biust,talia,biodra) to zrzuciłam aż 26cm
|
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez lubie gory jezdze na nartach i na desce w Alpy jedziemy 1 raz mam nadzieje , ze pogoda nam dopisze to w sumie nasz 1 zimowy urlop![]() Pozniej od srody zaczyna sie u nas zwariowany czas Tz wyjezdza do innego miasta pracowac( 400km dalej) , ja z mala zostaje sama (przez nastepne 4 -5 miesiecy) do tego mam jeszcze 2 prace i organizuje maraton w maju ![]() Wiec ten tydzien to tak na nabranie sil ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() teraz juz na pewno sie na paczka nie skusze
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2011-03-03 o 11:43 |
|
|
|
|
#3050 |
|
Szara Eminencja
|
Cześć
Gratuluje spadków i to imponujących ![]() Mnie pech prześladuje dalej, samochód dzisiaj rano padł na amen Niech już sie ta zima kończy, u nas ciągle temp. na minusie nawet w dzień ![]() Zaraz biore się za robienie pączków dukanowych, jak mi coś wyjdzie to sie pochwale
|
|
|
|
#3051 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja nie dawno zjadłam sniadanko - galaretka z kurczaka i kawka...Zrobiłam obiadek dla domowników - spagetti... a dla siebie zrobie dziś w końcu te naleśniczki z nutellka...bo wczoraj zjadłam miesko gotowane i przełożyłam to na dzis ![]() Bede miala cos dozwolonego i rownie smacznego a moze nawet bardziej w ten Tłusty Dzień hehehJejku, podoba mi sie mój suwaczek! Nice...
|
|
|
#3052 |
|
Wtajemniczenie
|
ale mama mi podniosła ciśnienie...;/ rozmawia z moją kuzynką, która zawsze miała problemy z wagą i teraz znalazła dietę idealną - jeść połowę. schudła 15 kg w 3 miesiące. i że robiła dukana, i to zło oczywiście, bo wszystko jej wróciło. i że przez 5 tyg schudła 10 kg i potem miała jojo... i że ja wolno chudnę (9 kg w 8 tygodni to moim zdaniem super wynik) i że mam po prostu jeść mniej, bo po dukanie będzie jojo. ale sama nie zrobiła III fazy oczywiście, więc nie ma się co dziwić, 10 kg w 5 tyg to bardzo dużo i bez utrwalenia nic dziwnego że wróciło... a ja próbowałam ograniczyć porcje, ale gdy nie mam bata nad sobą to nie umiem się kontrolować. i mama takim sposobem, chcąc dobrze, pogorszyła mi humor;/ i jeszcze chce jakieś drogie specyfiki kupować, żeby oczyszczać organizm, typu sok z noni i paraprotex... jakoś nie wierzę w takie cuda. zła jestem. idę zmywać.
|
|
#3053 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moja ciocia i jej córka około pół roku temu zakończyły Dukana (ciotka schudła 27kg!!! a moja siostra 15kg) - po diecie robiły wyniki. Wszystko wyszło idealnie. A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim Melduję, że u mnie dziś znów spadeczek. Niewielki, ale zawsze -0,2kg ![]() Wczoraj spałaszowałam Satino (oczywiście 0%). Pychota. Jest wersja czekoladowa i waniliowa. Na pierwszy dzień okresu, deserek czekoladowy była jak balsam na zbolałą duszę hehehe Co do hula hop, to zobaczymy jakie będą efekty. Ćwiczę dopiero dwa dni, ale mam nadzieję, że wytrwam ![]() A jak widmo tłuściochowatego czwartku na Was działa dziewczynki?? hm??? Mój mąż, który jest ze mną na dietce dziś wiózł rano do pracy 4 pudła pączków!!!! Już wczoraj zapowiadał, że takich męczarni nikt nie byłby w stanie znieść i że z czystym sumieniem robi sobie dziś "odpust boży". Eeeeech, jak dajecie sobie dziś radę???pozdrowionka dla wszystkich PS. dziś lecę szukać tego mleczka i zabieram się za krówki Chyba naprawdę Dukan zrewolucjonizował rynek spożywczy heheheh
Początek 13.02.2011 66,1 kg ![]() ![]() II faza od 18.02.2011...... 05.07.2011 54,50kg jest mnie mniej o 11,60kg!!! 05.07.2011 początek III fazy 120dni III faza - 54,30kg , w porywach do 53,10kg Edytowane przez dominic_sz Czas edycji: 2011-03-03 o 12:16 |
|
|
|
|
#3054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hej ![]() wszystko jest na całe szczęście dobrze. Podawali jej kroplówki, żeby uzupełnić wszystkie niedobory, no i żeby nie przytyła teraz strasznie po prostu przeszła na III fazę, gdzie jest więcej witamin bo i owoce i uczty. Czuje się dobrze. Ja chciałam zaprzestać bo się bardzo wystraszyłam, ale w pierwszej kolejności poszłam sobie zrobić wszystkie badania i wyszły idealnie, dlatego dukam dalej. Już sama nie wiem, może ona coś zaniedbała, grunt, że wszystko ok. Pozdrawiam
|
|
#3055 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba sobie zrobie bo wczoraj ten przepis wypatrzylam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() to ja sie przywitam ;] dzis na wadze zanotowany spadeczek o -0,6 ![]() od razu humorek lepszy dzis bylam kuszona paczkami,ale sie nie dalam... ale bylam juz bliziutko nich:P a mama..tak duzo osiagnelas, nie zmarnuj tego..podzialalo jak kubel zimnej wody ide zaraz cos upichcic, bo mam chwile wolna ![]()
|
|
#3056 |
|
Rozeznanie
|
a ja juz skonsumowałam mojego naleśniczka
![]() zrobiłam tylko jednego bo dwa to dla mnie za duzo i nigdy ich nie zjadam. I odrobinke nutellki tylko do posmarowania tego jednego naleśniczka (zeby nie miec wyrzutów sumienia z powodu mleka w proszku hehe)Był pysznyyyyy! ![]() Zapiłam całośc wodą i jestem pełna ![]() na poźniej planuje jeszcze galaretke z kurczaka, jajka na miekko i serek homo z zaprawą ![]() (zrobiłam fotki, jak nie zapomnę to później wrzucę )
Edytowane przez Nadiia24 Czas edycji: 2011-03-03 o 12:55 |
|
|
|
#3057 |
|
Rozeznanie
|
Mi nie wychodzą te naleśniki, ani placuszki cynamonowe
Wszystko mi się rozwala.. więc już nawet nie próbuję
|
#3058 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
gratulacje! bo po ciąży jak hormony się normują i jak kalorie oddaje się w mleku dzidziusiowi to łatwo się chudnie a ty tu prosze bez tego lecisz jak burza w dół z wagąCytat:
może wykresy zrobisz z tych danych? i tu jeszcze coś na dziś dla dietkujących: http://www.demoty.pl/to-ze-czwartek-jest-tlusty-20753 Edytowane przez 201604301943 Czas edycji: 2011-03-03 o 13:58 |
||
|
|
|
#3059 |
|
Raczkowanie
|
mi nalesniki tez nie wychodza..
wlasnie zrobilam krowke...ale zelatyna mi sie niezbyt rozpuscila i bedzie z granulkami:/ trudno..zje sie :P a teraz obiadek szykuje http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=13&t=3071 troche go zmienilam i nie daje mazeiny :P bedzie pycha obiadek,dawno zupki nie jadlam:P
|
#3060 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tylko nie moge przesadzić, bo po tygodniowym zastoju wreszcie miałam spadeczek.. ![]() Cytat:
a używałaś skrobii kuku? bo od skrobii one się robią znowu troche sztywne i czasami się łamią ![]() nie poddawaj sie ^^
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.

klask i:
Mam za sobą -11,3 kg
Za dwa dni będzie 2 miesiące diety, super
Kurde, tym bardziej, że zerkam na naszą Nadię i zielenieję z zazdrości 

dla wielbicieli karmelu jeszcze takie coś wyszperałam:
na uczelni lekarze, po uczelni chodzę do lekarzy, dobrze że w domu żadnego nie mam 
Tak długo mnie nie było, ale to ze wstydu.

to w sumie nasz 1 zimowy urlop
Niech już sie ta zima kończy, u nas ciągle temp. na minusie nawet w dzień