Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-03, 11:11   #331
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Ja sie wczoraj wkurzyłam na meza bo w maju lecimy do Pl i ja zostaje na cale wakacje i przy okazji mamy zamiar kupic mieszkanie , bo maz chce wracac. ( jeszcze nie zdecydowalsmy kiedy) No i zaczelam szukac mieszkan i znalazlam 4 no ale cena spora bo za 2000 ty to mozna kawalerke kupic. No i sie zaczeło ze 3500 - 4000 tys to kosmiczna cena ze tyle nie damy ( no tak to mówił jakby dla mnie ta kasa to była pestka ) i mówi ty chyba sobie sprawy nie zdajesz ile to jest kasy aaaaaa myslałam ze go zabije. I mówie słuchaj chcesz wracac to mieszkanie trzeba kupic nie ma dwóch zdan , małego nie chcesz bo za duza kasa na tak małe mieszkanie a duze tez nie bo za drogo bo z nowu w tej sytuacji mozna by dom postawic. Ale ja sie pyttam o domu to gadalismy juz milion razy i ziemnia tez jest droga .

I sie wku..... bo zawsze jest tak ze jak wracamy z PL on mówi Kochanie my musimy kupic mieszkanie w Pl nastepny wyjazd temu poświecamy , a jak sie zbliza wyjazd do on znowu zaczyna swoja śpiewke no szlag mnie trafia !!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję, że się dogadacie... kciuki
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 11:13   #332
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

SSR chcę trochę rozjaśnić ten pokój bo mała będzie z nami w nim mieszkać, i chce pomalować na waniliowy taki, budyniowy i jedną ścianę na przeciwko okna na ciemniejszy jakiś karmel albo coś

O tak eko mama Reni jest the best

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 11:16   #333
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dziewczyny to jest bardzo ciężki temat no ale ja nie wiem czy on nie rozumie ze my sie na cos zdecydować musimy. Co roku mieszkania ida w góre a mieszkac gdzies trzeba. Wynajmowanie to chyba najglupsza decyzja a z rodzicami i tesciami nie chce mieszkac.
Njlepiej miec gotowke ale skad wziasc tyle szmalu.

Sliwenka u nas okolice krakowa to chyba ziemi w tej chwili za 100 tys to nie kupi.

Nawet nie mam pojecia ile kosztuje wybudowanie takiego malego domku 100 m kwad .

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 11:20   #334
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
atomufka niestety regularnie na tvn jej pełno.. aniedługo z lodówki wyskoczy buhahha

Rosette super mam nadzieję że się uda.. ja też chce ale mnie serwer wywalał...

Gucia ona czasem powie coś ok - jak dziś o tym przytleniu zaraz po urodzeniu (że w niektórych szpitalach po urodzeniu sn nie dają matce dziecka..) no i o tych chustach też (tyle że super jak dziecko jest małe ja jednak tu się boję tego że dziecko będzie starsze a ja będę jak wielbłąd... bo ono sie przyzwyczai do noszenia a kg przybywa.. ale to tylko moje luźne myśli nie wiem nie próbowała) no i o wielorazowych pieluchach - jak ktoś ma ochotę i czas to czemu nie ale mi by się nie chciało prac prasować itd.. a zakup takiej jedej wypawki to też nie mały koszt...
ale o tych bredniach wszystkich... tragedia.. orzechy do prania buhahhaa...
Faktycznie czasami powie coś mądrego, ale teraz będę miała w głowie tylko te orzechy - więc co by nie mówiła - jest spalona

Śliweńka haha! No tak. 2 lata finansowo to minimum! Ale wiesz, pieniądze nie ważne, Ty 2 lata masz nie brać tabsów i wsłuchać się w swój organizm! Na pewno mądre rzeczy Ci powie

Sysunia, nie zazdroszczę sytuacji. Wiesz, my mieszkamy w Krk i tutaj jest nawet 5tys/m2... to sobie wyobraź. Trzymam kciuki! Mam nadzieje, że dojdziecie do porozumienia! Tym bardziej, że raczej wyjścia nie macie, gdzieś mieszkać musicie, a przecież bez sensu płacić komuś. A skąd Wy jesteście?

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Sysunia, właśnie doczytałam, że okolice Krakowa. Łączę się w bólu! My też jesteśmy na etapie kupowania - szukania.

A do tego rodzice i teściowie mieszkają 60km od nas, więc nie ma szans na jakikolwiek plan B.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 11:21   #335
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Dziś z rana mieliśmy trochę nerwów, bo trzeba było zalatwić sprawe w męża szkole. Wczoraj głupia sekretarka narobiła zamieszania a dziś się okazało, ze zupełnie niepotrzebnie, a jeszcze durna wpierała mężowi, ze to on nie ma racji Jak się wyjaśniło, to miałam ochotę na nią napluć. Ale najważniejsze, że wszystko po naszej myśli.

Moja mama za to wpadła dziś do sklepu z ciuszkami dziecięcymi i wydała prawie 120 zł. Kupiła taki boski dżinsowy bezrękawnik, bluzeczkę i rajstopki. Nawyzywałam na nią, ale ona stwierdziła, że nic sobie nie robi z mojego gadania i mam jej nie bronić zakupów dla wnusi.

Guciu mieszkanka troszkę żal, ale z pewnościa trafi wam się jeszcze lepsze. No i super wieści od gina

Ania84 fajnie, że znowu jesteś i gratuluję mieszkanka

Katuniu uśmiecham się do Ciebie w dalszym ciągu, wiesz w jakiej sprawie

Jutro mam ambitny plan posprzątać mieszkanko. Zobaczymy na ile starczy mi sił, a mojemu dziecku cierpliwości, bo się skubana tak wyrobiła, że jak coś jej się nie podoba, to wkłada mi którąś z kończyn pod żebra i ni huhu, żeby dalej coś zrobić.

Idę na You Can Dance
Dobrej nocki
a ja od wczoraj wieczora mam prawdziwa motywacje na sprzatnie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
No ma wyobraznie nie ma co

dziekuje kochana

dziekuje slicznie

i jak sie sprawdza?

a tak wogole to gratluje mieszkanka

dziekuje

dziekuje
no wlasnie nie mam za bardzo gdzie przewiesic bo tylko w salonie i jadalni chcemy firanki

Super Czekam na Ciebie
zalapiesz sie na impreze piatkowa i na domowke u nas w sobote

no mala daje popalic .. przynajmniej mi sie w pracy nie nudzi

super ze wyniki wyszyly ok

dziekuje

moi rodzice maja takie
nie naleza do tanich niestety ...

ja mam fajny odcien lakieru firmy Sally Hands mozna go dostac w Polsce?

dziekuje

dziekuje

u mnie widziałam sally hansen i mam z nich chyba jeden lakier i odzywke tylko ze one dosc drogie są

Cytat:
anika widzę że twój mąż ma podejście jak i mój - też zawsze mówił byle nie dwie imprezy w jednym dniu bo - będzie 1 prezent zamiast 2 no i jedna impreza.. zamiast owych 2 hahaha

kliwia ja w inglocie też testuje, a jak już jest mama mojego ucznia za lada to w ogóle mam meksyk Pani Marto może jeszcze ten a może to pani zobaczy itd... Pięknie Zu spała oby tak dalej

ktosia najważniejsze że mąż wszystko załatwił, no i jaki piękny babcia wnusi prezent zrobiła a jakie podejście ma hahaha słodko a ze sprzątaniem to nie szalej!! nie wolno

Ana daj spróbować pączka

kwiatuszekk mój mąż jest z 8 czerwca
nooooo i racje ma

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
oglądacie teraz ddtvn o antykoncepcji że aptekarze się buntują sprzedaży środków antykoncepcyjnych

ja chyba ze 10 pączków kupie
urlop zaczęłam
własnie właczyłam na sama koncówke

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Witam pączkowo! Właśnie pożarłam jednego!

U niej bardzo rzadko się to zdarza. Mam wrażenie, że jak jest sama to wszystko idzie sprawnie, a jak ma pielęgniarkę do pomocy to wszystko się rozciąga w czasie- taki paradoks.

A do gina chodzę raz na pół roku. Za każdym razem przegląd kompletny plus cytologia i muszę być z aktualnymi badaniami. Raz w roku USG piersi (teraz robię częściej, bo coś mi się tam zrobiło i teraz w marcu muszę iść na kontrolne usg i będę robić podejście nr 2 do usunięcia)

Proszę mi tu w paradę nie wchodzić. Ja z Natalką jestem umówiona na 14 marca

A co do usg piersi - kochana!!! Koniecznie! Przy tabletkach raz w roku trzeba robić! Mi gin nie robi, zleca i chodzę prywatnie (między 1 a 10 dniem cyklu)

oo jak miło!

No ja tak będę celować. Ja bym chciała żeby urodziło się w marcu, wtedy wszyscy bylibyśmy z marca

U mnie to też rzadko się zdarza. No ale akurat wczoraj tak się wydarzyło.

Ja też, ja też! I rąk i u nóg

mrrr najsssss A co do dodatków jestem za ciemno fioletowymi

daj znać jak tam po wizycie

Śliweńko, właściciele nie mieszkali w tym mieszkaniu, dlatego nie było schodów. Zaczęli je robić, wyjechali i zdecydowali, że nie wracają.

Kliwia, brawa dla Zuzy!

Martucha, ale macie napięty grafik urodzinowy
hahah ciekawe co Natka na to.... zobaczymy czy posłucha cioci Igi
co do marca to musicie celowac w poczatek czerwca

i wiesz ze coraz wiecej zauwazam podobienstw

aaaaaaaaaaaaaaaaa ja mam dla was niespodzianke własciwie maz miał dla nas niespodzianke wczoraj o 22

własnie usiłuje doprasowac moskitiere i wam wrzuce foteczki.......

jest boskie bardzo boskie az miałam łezki w oczach jak zobaczyłam na podwórku jak wyszłam zrobic kolacje mężu

i tak sie przejełam ze powiedziałam mezu noooo to teraz mjozemy rodzic i chyba powiedziałam to w złą godzine bo o 24 dostałam takich boli ze masakra zaraz poszlismy do wanny polezalam pol godzinki i przeszło... ale juz maz zaczał liczyc skurcze

ale te skurcze to nie jak skurcze tylko ból w lewej pachwinie jak by natka sie normalnie w kosci wkrecała...

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 11:21   #336
Sysunia_d
Zakorzenienie

Gucia z Krakowa

Stary 2011-03-03, 11:22   #337
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 11:24   #338
Sysunia_d
Zakorzenienie

ANIKA to ty juz w przyszłym tyg rodzisz Jejku ale to zleciało

Stary 2011-03-03, 11:26   #339
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

aaaaaaaaaaaaaaaaa ja mam dla was niespodzianke własciwie maz miał dla nas niespodzianke wczoraj o 22

jest boskie bardzo boskie az miałam łezki w oczach jak zobaczyłam na podwórku jak wyszłam zrobic kolacje mężu

i tak sie przejełam ze powiedziałam mezu noooo to teraz mjozemy rodzic i chyba powiedziałam to w złą godzine bo o 24 dostałam takich boli ze masakra zaraz poszlismy do wanny polezalam pol godzinki i przeszło... ale juz maz zaczał liczyc skurcze

ale te skurcze to nie jak skurcze tylko ból w lewej pachwinie jak by natka sie normalnie w kosci wkrecała...

ja też

Czekam na fotęcje - ale jestem ciekawa

Aniu, Ty tam uważaj na siebie!

Cytat:
Gucia z Krakowa
No to kochana, jedziemy na tym samym wózku. Jak znajdziesz coś ciekawego, to daj znać może będziemy sąsiadkami

Stary 2011-03-03, 11:27   #340
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-03-03, 11:39   #341
kolanka
Zadomowienie

Sysunia- myślę, ze nie ma stresów z mieszkaniem na rok 2011. Wszystko na to wskazuje, ze rynek się ustabilizowal i mieszkania nie ida juz w górę. We wszytskich programach finansowych o tym mówią. Myślę, że spokojnie mozecie sobie dać czas z kupnem mieszkania, bo eksperci rynku nieruchomosci nawet mówią, że przewidują spadki cen mieszkań. Wiaze sie to ze spadkiem sprzedaży mieszkań w zeszłym roku. Sprzedajacy bedą musieli zejść z wygórowanej ceny, aby sprzedać mieszkanie.
No i wcale nie dziwie sie Twojemy TZ, że nie podejmuje decyzji. Myślę, ze on zacznie o tym powaznie myśleć, jak wrócicie na stałe do PL. Poza tym dużo latwiej jest znależć mieszkanie po okazyjnej cenie, jak sie jest na miejscu, pyta znajomych i szuka w lokalnych gazetach.
A tak na marginesie, to jak podchodzisz do tematu opłacania czynszu w wysokosci 800 zł. za lokal w PL, a pracownanie i mieszkanie w UK? Moze on chce uniknać takiej sytaucji płacenia za mieszkanie i nie mieszkania w nim. Moze ten argument nim kieruje.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2011-03-03 o 14:10
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 11:51   #342
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

Nie mogę się doczekać!
Uważaj Kochana
A malutka się pcha, ojjj pcha się na świat ciekawska
Stary 2011-03-03, 12:00   #343
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

proszę bardzo

dziewczynki własnie ja wczoraj kompletnie nic nie robiłam poza tymi paczkami i obiadem i tak mnie zlapalo w nocy...

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
ANIKA to ty juz w przyszłym tyg rodzisz Jejku ale to zleciało

noo zleciało zleciało
wczoraj jak mnie złapało to sie maz wystraszył bo sie trzesłam jak galareta i powiedziałam ze nie moge dzis urodzic bo nie mam głowy umytej... i wogole nie jestem psychicznie nastawiona na poród dzisiaj

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-03-03 o 12:25
Stary 2011-03-03, 12:04   #344
Ana***
Zakorzenienie

Aniuuu piękneee ten "wycięty" księżyc i misiu jest boskiii......
Ale ten Twój mężul ma zdolności ogromnee suuuper, naprawdę
Stary 2011-03-03, 12:07   #345
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
(...)
Oj te babcie
Nie przepracuj się
Dobrze kobitki, nie przesadzę
Póki co brak mi weny, żeby w ogóle się zabrać, jakieś przeziębienie mnie dopadło

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
jestem i a z rana, zuza juz nie spi, ale nie wola jeszcze jesc, to nie bede jej zmuszac.
w nocy jadla co 4godziny
teraz dalam lekarstwo i gada do karuzeli.

musze zobaczyc czy YCD jest na vod bo w normlanych godzinach emisji nie moge tego ogladac
No pięknie

Cytat:
(...)

ktosia najważniejsze że mąż wszystko załatwił, no i jaki piękny babcia wnusi prezent zrobiła a jakie podejście ma hahaha słodko a ze sprzątaniem to nie szalej!! nie wolno

(...)
Oj tak, babcia zrobiła boski prezent wnusi, a ile radochy przy tym miała
I cieszę sie, bo kupiła taki większy rozmiar, także na dłużej starczy.
Obiecuję, że nie będę szaleć

Cytat:
Laski, właśnie mąż mi napisał że przywieźli pierwszą paletę cegły ale jestem "podjarana"
Wcale Ci się nie dziwię

Cytat:
(...)
Wypisujecie poszczególne miesiące, a obchodzicie urodziny czy imieniny?
(...)
U nas generalnie wyprawia się imieniny, tak dla gości, a urodziny to tylko w gronie najbliższych. Chociaż dla mnie osobiście ważniejsze są urodziny.

Cytat:
a jak wyskoczy eko mama Reni J. z jej złotymi radami to mi witki opadają a szczena to już nie mówię...
jeden jedyny raz dziś - wypowiedziała się o dobrym kontakcie z dzieckiem zaraz po urodzeniu - a tak to jedna wielka bzdura a nie rady... prać w orzechach i kąpać dziecko w mleku z piersi buhahaha
Jejkuuu całą wannę tego mleka nalać? To chyba 3 dni wcześniej trzeba zacząć odciągać Porażka, nie chcę być eko mamą w takim razie

Cytat:
a ja od wczoraj wieczora mam prawdziwa motywacje na sprzatnie
(...)
Tylko Ty też nie przesadź
Czekam na fotki łóżeczka!
Edit: łóżeczko bosssskieee, cudo po prostu Ogromne brawa dla męża

Mąż mi rano napisał, że kupił dla mnie pączki z budyniem

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2011-03-03 o 12:09
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 12:09   #346
Ana***
Zakorzenienie

Anikaaa jakby co, to ja na przyszłość zamawiam u Twojego męża na podobny wzór
Stary 2011-03-03, 12:17   #347
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-03-03, 12:17   #348
ktosia86
Zakorzenienie

Mój tato jest rewelacyjny - wkręciłam go w książki Cobena. Oboje lubimy powieści kryminalne, sensacyjne, więc raczej to co podoba się mnie, jemu też.
No i tata pojechał do miasta, dzwoni teraz do mnie "Córcia, a tą czytaliśmy?" i podaje mi tytuł. Jak powiedziałam, ze nie: "No dobra, to biorę, bo wiem że już nie masz co czytać". Kochany tatuś
Stary 2011-03-03, 12:20   #349
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Sysunia- myślę, ze nie ma stresów z mieszkaniem na rok 2011. Wszystko na to wskazuje, ze rynek się ustabilizowal i mieszkania nie ida juz w górę. We wszytskich programach finansowych o tym mówią. Myślę, że spokojnie mozecie sobie dać czas z kupnem mieszkania, bo znawcy rynku nieruchomosci nawet mówią, że przewidują spadki cen mieszkań. Wiaze sie to ze spadkiem sprzedaży mieszkań w zeszłym roku. Sprzedajacy bedą musieli zejść z wygórowanej ceny, aby sprzedać mieszkanie.
No i wcale nie dziwie sie Twojemy TZ, że nie podejmuje decyzji. Myślę, ze on zacznie o tym powaznie myśleć, jak wrócicie na stałe do PL. Poza tym dużo latwiej jest znależć mieszkanie po okazyjnej cenie, jak sie jest na miejscu, pyta znajomych i szuka w lokalnych gazetach.
A tak na marginesie, to jak podchodzisz do tematu opłacania czynszu w wysokosci 800 zł. za lokal w PL, a pracownanie i mieszkanie w UK? Moze on chce uniknać takiej sytaucji płacenia za mieszkanie i nie mieszkania w nim. Moze ten argument nim kieruje.

Wiesz jakoś nie wierze, że ceny zaczna spadać bo jak narazie to wszystko idzie w góre. Co roku to słysze a moze spadną i spadaja ale w druga strone ze m kwadr kosztuje 7 tys a mieszkania dobijaja juz kwoty 500 tys. Vat poszedł w góre, ropa drożeje jakoś to nie sprzyja spadkom cen.

Jak podchodze do płacenia czynszu a mieszkania w uk no powiem tak ze dopóki bede tutaj to 800 zł to jest dla mnie pestka gorzej jak wróce to juz bedzie problem

A mój mąż nie czeka na powrót do kraju z kupnem mieszkania - przynajmniej nic takiego do tej pory nie powiedział. On poprostu boi sie podjecia tego ryzyka , przeraza go ta suma bo dobrze wie ze jak wrócimy do kraju to bedzie bardzo ciezko płacic kredyt i do tego utrzymac sie z tak marnych pensji. Tym bardziej ze tutaj i chyba w innych krajach europejskich ten poziom zyciowy jest zupełnie inny niz w naszym kraju.

Mnie tez to przeraza bo mam 30 tke na karku w sumie zerowe doswiadczenie w Pl i strasznie sie boje ze moge pracy nie znalesc tak szybko .

A moj maz chce wracac bo teskonota robi swoje itp ale mówi tez ze jesli bedzie ciezko to wyjedzie znowu tylko ze ja zapowiedziałam ze chyba cala rodzina bo ja sama z dzieckiem nie zostane Pozatym to nie ja nalegam tylko on wiec stawiam sprawy jasno.

Powroty i wyjazdy to jest ciezki temat. Zreszta w Polsce nie zyje sie łatwo.

Gucia dam znac no i przyznam ze byłoby miło mieć cie za sasiadke

Stary 2011-03-03, 12:21   #350
ania20m
Wtajemniczenie

Ktosiu- znalazłam twój stary wpis o dr Kurpiku, chodzisz do niego jeszcze? ja sie do niego wybieram i nie wiem czego sie spodziewać, jaki jest?

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 12:22   #351
Sysunia_d
Zakorzenienie

Anika przepiekne !!!!!!!!!!!!! twój maż stworzył arcydzieło wow Pogratuluj Mu

Stary 2011-03-03, 12:27   #352
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Aniuuu piękneee ten "wycięty" księżyc i misiu jest boskiii......
Ale ten Twój mężul ma zdolności ogromnee suuuper, naprawdę
Cytat:
Dobrze kobitki, nie przesadzę
Póki co brak mi weny, żeby w ogóle się zabrać, jakieś przeziębienie mnie dopadło

No pięknie

Oj tak, babcia zrobiła boski prezent wnusi, a ile radochy przy tym miała
I cieszę sie, bo kupiła taki większy rozmiar, także na dłużej starczy.
Obiecuję, że nie będę szaleć

Wcale Ci się nie dziwię

U nas generalnie wyprawia się imieniny, tak dla gości, a urodziny to tylko w gronie najbliższych. Chociaż dla mnie osobiście ważniejsze są urodziny.

Jejkuuu całą wannę tego mleka nalać? To chyba 3 dni wcześniej trzeba zacząć odciągać Porażka, nie chcę być eko mamą w takim razie

Tylko Ty też nie przesadź
Czekam na fotki łóżeczka!
Edit: łóżeczko bosssskieee, cudo po prostu Ogromne brawa dla męża

Mąż mi rano napisał, że kupił dla mnie pączki z budyniem
Cytat:
Anikaaa jakby co, to ja na przyszłość zamawiam u Twojego męża na podobny wzór

dzieki dziewczynki

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Treść usunięta
Cytat:
Anika przepiekne !!!!!!!!!!!!! twój maż stworzył arcydzieło wow Pogratuluj Mu
dziekujemy
przekaze na pewno....

Stary 2011-03-03, 12:28   #353
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-03-03, 12:30   #354
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Ktosiu- znalazłam twój stary wpis o dr Kurpiku, chodzisz do niego jeszcze? ja sie do niego wybieram i nie wiem czego sie spodziewać, jaki jest?
Wyślę Ci PW.
Stary 2011-03-03, 12:31   #355
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Wyślę Ci PW.
ok dzięki, czekam.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 12:31   #356
celi25
Rozeznanie

Cześć dziewuszki - mi w pracy wcisnęli 2 pączki - już mam dosyć
zaaaabcia śliczne obrazy u mnie też wisi taki "tryptyk" tylko mi siostra malowała

Katunia synek widać, że bardzooo szczęśliwy po deserku z marchewki

Cytat:
Treść usunięta
ja próbuję, ale cały czas wyskakuje, że serwer przeciążony

anika222 przepiękne łóżeczko - warto było czekać a Natka jak to kobieta zrozumiała mamusię, że jak ta bez świeżej fryzury to nie ma się co na świat spieszyć

Rossete od razu mi się ptyś pani prezydentowej przypomniał hehe

Edytowane przez celi25
Czas edycji: 2011-03-03 o 12:34
celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 12:35   #357
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Treść usunięta

o ja niekulturalna!!! tak paluchami zjadłammmmmm

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Cześć dziewuszki - mi w pracy wcisnęli 2 pączki - już mam dosyć
zaaaabcia śliczne obrazy u mnie też wisi taki "tryptyk" tylko mi siostra malowała

Katunia synek widać, że bardzooo szczęśliwy po deserku z marchewki

ja próbuję, ale cały czas wyskakuje, że serwer przeciążony

anika222 przepiękne łóżeczko - warto było czekać a Natka jak to kobieta zrozumiała mamusię, że jak ta bez świeżej fryzury to nie ma się co na świat spieszyć

Rossete od razu mi się ptyś pani prezydentowej przypomniał hehe
jeszcze by sie kobietka na dzien dobry wystraszyła

Stary 2011-03-03, 12:39   #358
bzyczka1
Zakorzenienie

Anika Natka będze miała łóżeczko jak mała księżniczka przepiękne jest pokazałam swojemu tż i chyba zazdrosny jest

A z tym jedzeniem pączków...wstyd mi...ja też paluchami jadłam i mało tego...nadal będę tak jadła bo nie mam widelczyków i nożyków do deserów

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 12:40   #359
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Anika a ja nie widzę zdjęcia łóżeczka buu, nie wiem czemu
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 12:41   #360
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Sysunia- myślę, ze nie ma stresów z mieszkaniem na rok 2011. Wszystko na to wskazuje, ze rynek się ustabilizowal i mieszkania nie ida juz w górę. We wszytskich programach finansowych o tym mówią. Myślę, że spokojnie mozecie sobie dać czas z kupnem mieszkania, bo znawcy rynku nieruchomosci nawet mówią, że przewidują spadki cen mieszkań. Wiaze sie to ze spadkiem sprzedaży mieszkań w zeszłym roku. Sprzedajacy bedą musieli zejść z wygórowanej ceny, aby sprzedać mieszkanie.
hmm, teraz to mnie zaciekawiłaś! Myślisz, żeby faktycznie wstrzymać się z kupnem mieszkania? Mnie te ceny przerażają a z drugiej strony marzy mi się być już na swoim. Nie chciałabym czekać do przyszłego roku...

Cytat:
Gucia dam znac no i przyznam ze byłoby miło mieć cie za sasiadke
I vice versa

Cytat:
Treść usunięta
oż ku.. ja też!!!

ANIKA, dlaczego ja nie widzę łóżeczka? Gdzie ono?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości