|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Dobry wieczór
![]() Dziś z rana mieliśmy trochę nerwów, bo trzeba było zalatwić sprawe w męża szkole. Wczoraj głupia sekretarka narobiła zamieszania a dziś się okazało, ze zupełnie niepotrzebnie, a jeszcze durna wpierała mężowi, ze to on nie ma racji Jak się wyjaśniło, to miałam ochotę na nią napluć. Ale najważniejsze, że wszystko po naszej myśli.Moja mama za to wpadła dziś do sklepu z ciuszkami dziecięcymi i wydała prawie 120 zł. Kupiła taki boski dżinsowy bezrękawnik, bluzeczkę i rajstopki. Nawyzywałam na nią, ale ona stwierdziła, że nic sobie nie robi z mojego gadania i mam jej nie bronić zakupów dla wnusi. ![]() Guciu mieszkanka troszkę żal, ale z pewnościa trafi wam się jeszcze lepsze. No i super wieści od gina Ania84 fajnie, że znowu jesteś i gratuluję mieszkanka ![]() Katuniu uśmiecham się do Ciebie w dalszym ciągu, wiesz w jakiej sprawie ![]() Jutro mam ambitny plan posprzątać mieszkanko. Zobaczymy na ile starczy mi sił, a mojemu dziecku cierpliwości, bo się skubana tak wyrobiła, że jak coś jej się nie podoba, to wkłada mi którąś z kończyn pod żebra i ni huhu, żeby dalej coś zrobić. Idę na You Can Dance ![]() Dobrej nocki
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2011-03-02 o 21:48 |
|
|
|
#242 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Treść usunięta
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() witam, melduje sie na nowym watku
|
|
|
|
|
#245 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A mi wyszły moje pierwsze w życiu pączki
mniaaam jestem z siebie dumna ![]() ![]() ![]() ![]() zaaaabcia fajne te dodatki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie przepracuj się
|
||||
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#247 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje kochana Cytat:
i jak sie sprawdza? a tak wogole to gratluje mieszkanka Cytat:
Cytat:
no wlasnie nie mam za bardzo gdzie przewiesic bo tylko w salonie i jadalni chcemy firanki Super Czekam na Ciebie ![]() zalapiesz sie na impreze piatkowa i na domowke u nas w sobote ![]() no mala daje popalic .. przynajmniej mi sie w pracy nie nudzi ![]() super ze wyniki wyszyly ok dziekuje Cytat:
nie naleza do tanich niestety ... ![]() ja mam fajny odcien lakieru firmy Sally Hands mozna go dostac w Polsce? dziekuje dziekuje
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no na to wyglada ![]() no mala jest dobra hehehe ![]() atomufka - AAAAAA!!!!To juz jutro !!!! jak tam stresik jest? ![]() Bylam pierwszy raz u nowej kosmetyczki i jestem mega zadowolona zrobila mi rzesy i brwi w piatek ide na makijaz ![]() Dzisiaj urodziny taty idziemy wszyscy na obiadek takze gotowanie mam z glowy ale musze dom posprzatac no i jade w poszukiwaniu fioletowych kolczykow sama nie wiem czy ubrac zlote dodatki czy fioletowe do tej mojej sukienki ... mezul idzie w ciemno fioletowej koszuli ...
|
|
|
#249 |
|
Wtajemniczenie
|
No najlepiej, ja jestem z 7 czerwca
![]() A tak w ogóle to dzień dobry ![]() Bartuś się przebudził i poszedł dalej spać, a ja nie umiem zasnąć.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-03-03 o 06:43 |
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
jestem i a z rana, zuza juz nie spi, ale nie wola jeszcze jesc, to nie bede jej zmuszac.
w nocy jadla co 4godziny ![]() teraz dalam lekarstwo i gada do karuzeli. ![]() musze zobaczyc czy YCD jest na vod bo w normlanych godzinach emisji nie moge tego ogladac
|
|
|
|
#251 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Ale nam goście zrobili psikusa - mieli jechać do Belgii i stamtąd do nas w czwartek, a zadzwonili koło 14, że będą w środę. No to moje plany leżenia legły w gruzach i trzeba było mieszkanie do stanu uzywalności doprowadzić. Zostają do niedzieli, więc nie wiem kiedy do Was zajrzę ![]() Gucia no ja to się codziennie niby pakuję, a się nie pakuję Ale jak mnie chwyci to będzie w biegu. Nie no zobaczymy po dzisiejszej wizycie.bzyczka ja też sobei nie wyobrażam remotu z małą. Ale do końca tyg kończymy brudną robotę i później zostaje maleowanie, panele więc luz. Powodzenia w Waszym remonciku A sypialnia zmienia kolor na jaki?ania84 gratuluję mieszkanka Iżabcia wszystko piękniste ![]() Katunia łooo matko, ta marchewka jest wszedzie Mam nadzieję, że przynajmniej mu smakowala![]() A co do burito to z gośćmi idziemy dziś do Taco, bo to stały punkt programu jak oni u nas są ![]() neska zdrowia dla rodzinki ![]() U mnie wszyscy jescze śpią, zabalowaliśmy do 2. A ja prze ten katar nie mogę spać. Ale chyba się jeszcze zdrzemnę, zaczym ie powstawają
|
#252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny któraś z Was kiedyś podawała tutaj stronkę, żeby wstawiać zdjęcia za darmo jak się coś na allegro wystawia, czy mogłybyście ją jeszcze raz podać, bo sobie wtedy nie zapisałam. Chciałabym wystawić rzeczy Bartusia, bo muszę mu pokupować na wiosnę i lato, a nie bardzo jest za co. Jakby się udało tamte rzeczy sprzedać to bym miała kasę. Chciałabym też nasz wózek wystawić, żeby spacerówkę kupić.
Dzisiaj miałam sen, że jestem w ciąży i lada moment będę rodziła. Ostatnio często mi się tak śni nie wiem czemu. My raczej nie chcemy drugiego dziecka więc to może dlatego ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
![]() Ja z YCD to tylko eliminacje oglądam, a potem już nie, bo mi się to znudziło. Pierwsze 3 edycje oglądałam, ale potem już nie tylko castingi.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-03-03 o 07:43 |
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
kwiatuszek aukcjoner.pl
|
|
|
|
#254 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję bardzo
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka super że drzwi dotrą
już nie długo i będzie mieszkanko zrobione.. Gucia ja się piszę na imprezę i w Kraku i w Poznaniu i Wrocławiu aaa no i w Ka-ce też biorę Pata w plecach i wyruszamy w Polskę ![]() Katunia dziękuję Ci o Pani... a Tomcio wypassss atomufka Rosi - mam takie samo zdanie - stringi są dla mnie nie wygodne niehigieniczne niezdrowe... a pupcia całkiem fajnie wygląda w innych majteczkach iwka28 cóż za cudowny pomysł z tymi tabletkami.. gratulacje!! kolejni ludzie bez mózgu... neska22 ojj trzyma m kciuki za za babcię i szwagra... straszneeee... Gucia ciesze się że wizyta udana... kasa nie twoja ale bynajmniej jesteś po przeglądzie technicznym hahahah Corii ja tez chodzę co 2-3 mce po tabletki - tyle ze ja prywatnie ale nie płace między pacjentkami mi każe wejść ![]() india83 bardzo fajne żaluzje podobają mi się
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie wierzę, że już czwartek Anika a to długo się staraliście?? |
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
anika widzę że twój mąż ma podejście jak i mój - też zawsze mówił byle nie dwie imprezy w jednym dniu bo - będzie 1 prezent zamiast 2 no i jedna impreza.. zamiast owych 2 hahaha
kliwia ja w inglocie też testuje, a jak już jest mama mojego ucznia za lada to w ogóle mam meksyk Pani Marto może jeszcze ten a może to pani zobaczy itd... Pięknie Zu spała oby tak dalej ktosia najważniejsze że mąż wszystko załatwił, no i jaki piękny babcia wnusi prezent zrobiła a jakie podejście ma hahaha słodko a ze sprzątaniem to nie szalej!! nie wolno ![]() Ana daj spróbować pączka kwiatuszekk mój mąż jest z 8 czerwca
|
|
#258 |
|
Wtajemniczenie
|
Marta, a u nas jest teraz tak fajnie co miesiąc impreza, bo 3 maja ma mój mąż, 7 czerwca ja, a 6 lipca Bartuś. Miesiąc po miesiącu w dodatku według wieku fajnie się złożyło
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() marzec - urodziny bratowej męża kwiecień urodziny szwagra średniego maj urodziny szwagra najmłodszego czerwiec urodziny męża lipiec urodziny teściowej sierpień urodziny Pata i najstarszego szwagra wrzesień urodziny bratanicy męża październik urodziny teścia i bratowej Wojtka to od strony męża i wszyscy robią zawsze imprezy - miesią po miesiącu impreza a ja dorzucisz do tego moją rodzinkę - luty mój tata, kwiecień moja mama, listopad moja siostra i grudzień ja ![]() to od lutego do grudnia mamy urodziny miesiąc w miesiąc a czasem 2 w jednym ![]() brakuje nam kogoś w styczniu tylko hahaha
|
|
|
#260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas to przechlapany jest grudzień, bo nie dość, że mikołaj i boże narodzenie to jeszcze 2 grudnia ma moja teściowa, 22 grudnia moja chrześnica, a 27 męża brat. Jednak odkąd pojawił się Bartuś nie robimy już nikomu na święta prezentów, bo by nam wypłaty nie starczyło.No i u nas od maja też co miesiąc coś. W maju mąż, a potem 6 kuzynka, w czerwcu ja (ciocia i kuzyn, ale nie robią urodzin), lipiec Bartuś, sierpień siostry córka i szwagier, wrzesień kuzynka i męża chrześnica, październik moja mama. listopad mój tata, moja siostra i drugi brat męża, no i grudzień już opisałam.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-03-03 o 08:53 |
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
podwójny post
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-03-03 o 09:06 |
|
|
|
#262 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko o co chodzi schody we własnym zakresie ??schody zabrali byli właściciele??Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dziś tłusty czwartek mniam pójdę po pączki teraz objadłam się chlebem na jajku wczoraj na obiad zrobiłam brokuł z makaronem sosem 4 sery i pieczarki to TŻ sie zbuntował pow że nie będzie tego jest z makaronem
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Śliweńko oo ja bym takim obiadkiem nie pogardziła
![]() Ja sobie pączka kupię w szkole w sklepiku ( o ile jeszcze będzie o tej godzinie ) a jak nie to u męża zamówiłam sobie dwa
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
kwiatuszekk o grudniu to mi nie mów - mikołaj moje urodziny urodziny babci moja przyjaciółka (świadkowa) święta - a do tego córka naszych przyjaciół(świadka) z którymi utrzymujemy regularne kontakty więc też trzeba coś kupić... no i na święta i mikołaja moja chrześnica i bratanica Wojtka też coś dostaje... ale po sytuacji w ostatnie święta z prezentami postanowiliśmy kupić (od strony męża) tylko coś bratanicy Wojtka i najmłodszemu bratu a reszcie nie... to kasy będzie trochę więcej
śliweńka siostra Pata mówisz.. pomyślę hahahah widzę że ty tłustujesz dziś ja obrzeram się faworkamiii pycha
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Laski, właśnie mąż mi napisał że przywieźli pierwszą paletę cegły
ale jestem "podjarana" ![]() ![]()
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
oglądacie teraz ddtvn o antykoncepcji że aptekarze się buntują sprzedaży środków antykoncepcyjnych
ja chyba ze 10 pączków kupie urlop zaczęłam
|
#267 |
|
Wtajemniczenie
|
Marta u mnie w rodzinie na szczęście jest tak, że dla dzieci prezenty na święta, się robi dopóki się nie ma swoich, bo nas naprawdę nie stać. Bartusiowi na mikołaja i pod choinkę i moim dwóm siostrzenicom i bratanicy męża do tego mooja jedna siostrzenica i zarazem chrześnica musiałaby dostać 2 prezenty. Jakoś nie widzi nam się tyle kasy wydać więc przynajmnije świąteczne prezenty odpadają.
Ja miałam robić pączki, ale u nas są po 50 gr więc nie opłaca mi się. No i kupuje 10, bo mój mąż sam zje ze 6
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-03-03 o 09:10 |
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Piszecie o urodzinach
moja koleżanka ze szkoły urodziła w wigilię taki miała prezent gorzej będzie z małym... Cytat:
dla Zuzi ![]() Nie ma sprawy pierwszy wypiek i do tego smaczny ![]() ![]() Częstuję pączusiami, mam chyba ze 20 wczoraj było ze 30 ale już zjedzone były wczoraj
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-03-03 o 09:10 |
|
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedługo wiosna i pewnie zaczynacie?? ![]() U nas imprezownia wygląda tak (wszystkie są obchodzone): styczeń - mojego taty urodziny, urodziny siostry męża luty - imieniny mojego dziadka kwiecień - imieniny teściowej i mojej babci, teścia maj - urodziny mojej mamy, siostry męża, teścia i moje, czerwiec - urodziny teściowej lipiec - urodziny męża wrzesień - urodziny mojego brata grudzień - imieniny moich rodziców (mega huczna impreza), gwiazdka |
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
u nas oszczędności są na imprezach jedynie bracia bliźniacy razem urodziny mają, ja z TŻ w jeden dzień więc też jedna impreza a po 3 dniach po nas ma moja mama więc też impreza połączona
![]() jak już piszecie miesiącami też napiszę styczeń-bratanek luty- wujek ulubiony obowiązkowa trzeba być u niego ![]() maj-teściowa czerwiec-tata mój, chrześniak mój, chrześniak od TŻ lipiec bracia sierpień bratowa i od TŻ babcia, ciocia ulubiona ![]() wrzesień ja, TŻ, moja mama października bratowa druga listopad szwagier grudzień teściu
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-03-03 o 09:14 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

Jak się wyjaśniło, to miałam ochotę na nią napluć. Ale najważniejsze, że wszystko po naszej myśli.