|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte
|
|
9 | 15,52% |
| Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
|
5 | 8,62% |
| Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 22,41% |
| Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
|
31 | 53,45% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Cytat:
musisz sama zadecydowac, co dla Ciebie ważniejsze - czy waga czy wygoda jeżdżenia
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
A ja zlazlam wszystkie okoliczne sklepy lacznie z piekarnia i paczkow nieee maaaaa!!!!!!!!!!! wiec musze zrobic faworki zdaje sie
![]() kupilam dwie oponki z czekolada, no pyszne, ale to nie to samo co paczek... dzwonila pani od kuriera co nam wozek i fotelik z PL wioza!! beda w przyszly piatek juz!! jeju ja sie nie doczekammmmm!!! Dziewczonka, ty teraz spisz dobrze i oby tak dalej a ja sie totalnie nie wysypiam, zgaga mi nie pozwala plus kolka dzisiaj. ale ja wam zazdroszcze tej pieknej pogody u nas plus 3 i szaro-buro! brrrr.... gusiagatko gratuluje wynikow glukozy i udanej wizyty a zakupy super!daisyy niezly ten bujaczek!ale jak dla mnie chyba zbyt bardzo rozplywa sie w rozu... ale funkcji ma chyba tyle, ze nikt by tyle az nie wymyslil ![]() mowisz ze Kwiatkowska zmarla..? jejuuu ja nic nie wiedzialam... lolka no i ktory ten bujaczek zamowilas? jak chcesz to poczekaj az moj przyjdzie za 2-3 dni i ci powiem do ilu kilo jest w instrukcji i w ogole czy wyglada porzadnie itp![]() siasiek dokladnie, zeby meic taka wielka hustawke trzeba miec wieeeelki dom, a nie meiszkanko 70 metrow..... agus kazdy kupuje wedle uznania, ja nikogo nie krytykuje jeskli ktos uwaza ze cos jest niepotrzebne ktos woli tansze ktos drozsze, kogos stac kogos nie, ja wiem z ekupuje za duzo, ale to bardzo wyczekany dzieciaczek i chcialabym nieba malutkiej uchylic, ja np kupilam wozek za powyzej 2000 zl bo zyje w kraju gdzie sa wertepy, czesto jestem poza miastem i na pewno go tu potem dobrze sprzedam. kazdy ma swoje priorytety ![]() moniqac! jak milo ze masz czas zajrzec z pracy, ja tez sie wlasnie obawiam, ze jak wroce do pracy to baaaardzo bede tesknic za zwolnieniem, czuje jak mi sie juz coraz ciezej chodzi, zasapana ciagle jestem plus ta zima ciagle. ja wizyte mam 8 marca, ale jak nie dostane zwolnienia to wiem, ze bede musiala pracowac do macierzynskiego, ktory mi sie zaczyna 15 kwietnia... a nei wiem czy mi sie bedzie chcialo. a brzuszek super! widze ze macie system z kartami w pracy, a wiec wielkie biuro mam taka sama przypieta do spodni, czasem tak laze caly dzien bo zapominam odpiac![]() eweska ja ciebie to nei przestaje podziwiac, miala odpoczywac, a takie zakupy zrobila. jestem zakochana w zakupach kosmetykowych i juz mi sie chce...chyba z bezclowki cos od mamy zamowie, jak bedzie do mnei leciec za dwa tygodnie ![]() zabieram sie za te faworki....ale chyba mi sie nie chce... |
|
|
|
#1503 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() bo tatko chciał ![]() mowil ze i tak mam wiekszosc asortymentu jak dla corci, wiec co to za roznica, by sie mial chlopak urodzic i tak zmienie garderobe hehe ![]() Cytat:
zgadzam sie w 100% u nas tez wyczekana dzidzia i tez bym nieba uchylila |
|||
|
|
|
#1504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, bo wiem co to znaczy nie spac i jak to męczy człowieka. Ja już zauważyłam, że mam takie okresy niespania, a potem okresy mega spania . Ostatnio pożaliłam się lekarzowi, no i powiedział, że niestety bezsennośc w III trymestrze jest rzeczą normalną i naturalną
|
|
|
#1505 |
|
Rozeznanie
|
matall Ty sie chyba na tym znasz ..........pomoz..........
zrobiłam sobie kilka fotek tzn brzuchowi i chce je wam wkleic , juz nawet odkopałam kabel i wrzuciłam je na lapka, teraz tylko do was ,allle jak??????????
|
|
#1506 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
vanes - "najpierw byłam na stażu w przedszkolu i te chwile wspominam najpiękniej a teraz jako sekretarka-pomoc biurowa. ale siedzę w domu...najważniejsze to że dostanę macierzyński "
przeciez ponoc ja ta praca ominela, dlatego ze wlasnie musiala lezec i to akurat wtedy, gdy jej ja zaproponowano ![]() boze jak ona kreci na tamtym watku |
|
|
|
#1508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i reszta wyników!
|
|
#1509 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i w ogole sie okazalo ze my z matall to bardzo blisko siebie mieszkamy
|
|
|
|
|
#1510 | |
|
Zadomowienie
|
Uff, troche nadrobilam
.Anula, u mnie tez dzis szaro-buro... i zimno. I paczkow nieeee ma... ![]() Ale wysylam TZ po pracy z misja po polskich sklepach, tylko ze wieczorem to juz moze nic nie byc... Eweska, sliczne ubranka kupilas dla syneczkow ![]() Matallewar, dobre wrazenia ze szpitala Aliczko, gratuluje udanego USG i chlopaczka! ![]() Martulka, wspolczuje strasznie, wlasnie doczytalam Oby bylo ubezpieczenie!!Cytat:
![]() Sama jestem fanka stonowanych wozkow, nasz jest ciemnoszary... .
|
|
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
witam się tłuuuusto
![]() nikt jeszcze dziś chyba nie jadł FAWORKÓW a ja dziś od nich dzień rozpoczęłam mniam pączusia na razie tylko jednego zjadłam, ale w szafce czeka cały zestaw, każdy z innym nadzieniem ![]() byłam dziś już w pracy zanieść dokumenty i coś tam podpisać musiałam zabrać ze sobą Zosię, bo nie było z kim zostawic ale na szczęście zaprezentowała się całkiem sympatycznie ![]() kupiłam Zosi tenisówki takie słodkie, żeby miała do "dzieci" ale nie mogę znaleźć na stronie żeby Wam pokazać (a fotki nie chce mi się robic) ![]() eweska zaszalałaś ja już muszę się pilnować bo koniec miesiąca ![]() Moniaq elegancki brzuszek, nawet w tych drecholach podomowych brawa też za udane wizyty Siasika i gosiago tyle zapamiętałam (nie bijcie) ![]() idę na drzemkę ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
i co fajne jesteście ??????? ![]() musiało fajnie wyglądać trzy brzuchatki ![]() opowiadajcie !!!!!!!! co robiłyście ? o czym gadałyście ?
|
|
|
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęcia musisz zmniejszyć, bo wtedy szybciej się ładują (choć teoretycznie wizaż sam też powinien je zmniejszyć). No i jak się załadują, to normalnie posta dodajesz Zytus Kurcze, to może sobie pójdę spacerkiem... Bo zanim tż wróci z pracy, to zjem całe ptasie mleczko i nie wiem co jeszcze, z rozpaczy Camomile Bo i nigdzie nie pisałam ![]() Ostatnio byłam w Bródnowskim, a zastanawiałam się nad: Inflancką, Bielańskim i Madalińskiego jeszcze. Decyzja jeszcze nie zapadła ![]() Jem ptasie mleczko. Ale słodkie...
|
|
|
#1513 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje matall
dres obowiazkowo ;-) a zdjecia robione przed chwila w lustrze ,sama. Szału nie ma alllle nie moge sie dłuzej ukrywac jak vanes bo powiecie ze wcale w ciazy nie jestem
|
|
#1514 |
|
Rozeznanie
|
to sine to pamiatka po kolczyku,nie rozstep,a owłosienie dziś bede likwidowac bo jutro do doktora
|
|
#1515 |
|
Wtajemniczenie
|
Moniaq,,,monika21121984--piękne brzusie
Gusia-super ciuszki Pączusie zjadlam dwa pączusie oczywiście jeden był dla Ali![]()
10.06.2011 Alicja Edytowane przez ania2631 Czas edycji: 2011-03-03 o 13:47 |
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć z jedną rzecza nie mam problemu...oj Anulka przykro mi, że tyle się nachodziłaś w tych Twoich śniegach na dodatek a pączusia niet.... Ja połknełam 2 od Jałowca (pamiętasz tą cukiernię? ) Ale pomyśl sobie, że dzięki nie zjedzeniu pączków, mniej tłuszczyku Ci się odłoży na boczkach A co do bujaczków, to ja tego wielkiego nieee chce, zdziwiło mnie tylko,że moze takie coś tyyyle kosztowac ![]() Andziotka a co znaczy tenisówki "do dzieci" Każdy pąkal z innym nadzieniem ??? Łoooooooo to masz wypas aguś, ale ona miesza... mam nadzieję, że na tamtym wątku też szybko dziewczyny na niej się poznają
|
|
#1517 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Anulka ja jeszcze nie zamówiłam.. i tak jak pisałam wcześniej, na razie się wstrzymuję i myslę, że to będzie zakup na koniec.. Jeszcze tylu rzeczy nie mam, więc z bujaczkiem na spokojnie Chociaż wiadomo, oglądam i patrzę, a jak temat wrzuciłyście, tym bardziej się ożywiłam ![]() Anusia koniecznie daj znać co piszą w instrukcji! Aż się wierzyć nie chce, że takei rozbierzności w necie Cytat:
Dziewczonka więc jak ja sama nie wiem, to gorszej sytuacji już nie może być!! A co zaczynam w necie czytać, to piszą .. - nie ma wózka idealnego... - i zawsze gdzieś plusy i minusy!! Może jeszcze ktoś się wypowie na temat piankowych kółeczek ![]() Istnieją jakiekolwiek osoby, które wybrałyby piankowe, a nie pompowane?? Tak w ogóle to ja jakaś dziwna i beznadziejna jestem |
||
|
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdecydowanie Twoj brzuś wygląda na ciążowy - jak Pan Bóg przykazał ![]() Grazin, do klubu marsz
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
nie uwierzycie...
odechciało mi sie układac te rzeczy ![]() o ja pier... pierdykam ![]() czesc posegregowałam z moich spostrzeżeń wynika mam bardzo dużo kafraników na 56 (zwłaszcza welurowych )bardzo duzo śpiochów na 56 i 62 baaaaaaaaardzo duzo kaftaników cienkich na 56 i 62 body z krótkim na 56 mam 12 (na razie tyle wykopałam) mam chyba 30 czapeczek ![]() body z długim 2 szt półśpiochy 4 szt nie wiem czy body z dugim takie konieczne skoro mam milion pięścet kaftaników ale musze zakupić wiecej półśpiochów (choć w sumie śpiochów mam niezliczoną ilosć) ale mam jeszcze dostac duzo rzeczy na 62 i 68 od kuzynki i wyprawkę od kolezanki wiec jeszcze sie chyba wstrzymam z zakupami aha jeszcze mam pajaców bardzo mało zaraz wam wkleje kilka zdjec
|
#1520 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale wam fajnie!! Gusiagatko, szkoda, ze maluszek sie nie ujawnil. Pozostaje trzymac kciuki przed kolejnym usg! Cytat:
Wiecie co, z tego wszystkiego po poczytaniu o waszych lezaczkowych zakupach zaczelam sie orientowac co jest u nas... A lezaczka nie planowalam w ogole. Mamy kolyske, lozeczko, no i w planach chustowanie, takze... no sama nie wiem... Myslicie, ze taki lezaczek sie przydaje? ![]() Ale chyba dobrze jak ma wibracje, tak? |
||
|
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi nie no oczywiście zarcik, bembenek masz superowy![]() jak zlikwidujesz owłosienie na brzuchu to chyba bedzie odrastac grubsze, ja tez mam sporo włosków na brzuchu ale nie tykam ich poki co
|
|
#1522 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem o co mi chodzi.. czy to mój gust jakis spatrzony, czy wygórowany.. czy po prostu brak mi piątej klepki
|
|
|
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo te zajęcia są w domu kultury organizowane i tam taka śliska podłoga jest i ostatnio poszłam z nią w takich miękkich kapciach to się ślizgała, więc kupiłam jej takie balerinki na gumowej podeszwie z cocodrillo, słodkie ![]() będziesz mogła 10x/dzień przebierać Sebusia
|
|
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
no chyba tak bede musiała zrobić zeby chociaz wykorzystał
![]() niektore są prze kochane ide robic foty
|
#1526 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaźny brzusio! Ja, podobnie jak Grazin, nie ruszam włosków, które się pojawiły w ciąży. Czytałam, że czasem po ciąży same znikają, wycierają się a tak boję się, że będzie ich więcej, grubszych i ciemniejszych! Lolka ja nie mam pojęcia o wózkach. Nawet się jeszcze nad nimi nie zastanawiałam. Wiem tylko, że kupi teściu. Bo ponoć w De taki zwyczaj, że dziadek kupuje wózek. W sumie taki doczepiony dziadek, bo to ojczym Tż, ale dziadek Pomalutku powinnam zacząć je oglądać! Dziękuję za komplementy ciuszków i wszystkie gratki za wizytę |
|
|
|
|
#1528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) !!Masz rację, kochana! Nie będę debatować i zanudzać.. najpierw wizytka w sklepie.. tzw. "oględziny" na żywo ( ) i później zastanawianie się na poważnie!
|
|
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
monika (numerki) okazały brzuszek
|
|
|
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
mysle, ze nie ma porównania
![]() Cytat:
nie rozkminiam innych, nie oglądam bo wiem, że zrobię sobie wodę z mózgu.Nawet jeszcze nim nie jezdziłam w sklepie i nie dotykałam go ale uparłam się na niego i juz Czasem mam takie halo.. jak z suknią ślubna nim podjelismy decyzje o slubie dawno wiedziałam, że musi być rybka i musi byc z koronki tez moge stwierdzic, ze brak mi piątek klepki bo kupuję prawie w ciemno.. z drugiej strony poczytałam opinie w necie i sa b. ok.. tak wiec nie kombinuje Andziot, a co Zosia robi z "tymi dziećmi" ![]() Loluś no cio Ty !!!
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-03-03 o 14:07 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

musisz sama zadecydowac, co dla Ciebie ważniejsze - czy waga czy wygoda jeżdżenia
Czekamy na Ciebie fasolko
a zakupy super!
po poludniu do kawusi kolejny

i chlopaczka! 

zjadlam dwa pączusie oczywiście jeden był dla Ali
Czasem mam takie halo.. jak z suknią ślubna