|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Martoolka ja miałam usuwany pieprzyk, z dekoltu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3182 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No... jeszcze tylko 4 strony do nadrobienia ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak to czytam, to aż mnie nachodzi ochota na zmajstrowanie dzidziusia ![]() Cytat:
No ale dobrze, że się dopytałaś lekarza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Najlepiej by było pójść z dzieckiem do poradni i tam poprosić o badanie, które potwierdzi lub wykluczy taką "diagnozę". Pewnie jakiś psycholog lub pedagog amator zamiast wpisać, że przypuszcza, że dziecko może mieć ADHD i wysłać je na badanie, użył skrótu myślowego, albo za bardzo uwierzył swojej intuicji i napisał, że dziecko ma ADHD, nie konsultując tej diagnozy ![]() Rodzice mogą zarządać wydania od przedszkola na piśmie opinii, w której będzie podana ta diagnoza wraz z uzasadnieniem i podpisem osoby, która taką diagnozę postawiła ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() Zaraz napiszę ![]() Cytat:
![]() Ja się chyba jednak nie skuszę, bo ten pieprzyk jest nad okiem, a znając tych naszych lokalnych chirurgów, łaziłabym potem z blizną jak Frankenstein ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3183 |
Zakorzenienie
|
To teraz melduję co u mnie:
Praca, TŻ, praca, TŻ,... A do tego w ostatnim tygodniu staraliśmy się spędzić jak najwięcej czasu z rodzinką, która przyjechała z UK. No i szukamy intensywnie mieszkania ![]() Resztki wolnego czasu poświęcam ostatnio na... czytanie książek ![]() ![]() Wczoraj skończyłam czytać "Jedz, módl się, kochaj". Świetna książka ![]() Trochę zryła mi mózg i dzięki temu przestawiłam się na bardziej pozytywne myślenie. Nie wiem czy to kwestia tej książki, czy pojawiającego się wreszcie za oknami słońca, ale mam ostatnio więcej energii i wreszcie budzę się wyspana, nawet bez budzika. A miałam przecież wcześniej taki czas, że obojętnie o której się obudziłam, to i tak byłam niewyspana. Czyli krótko mówiąc: jest super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3184 |
Zakorzenienie
|
Martoolka to mi potrzebna ta książka...
![]() aktualnie czytam pierwszą od daaaaaaaawna książeczkę, niestudyjną, wampir z m-3 całkiem zabawna ![]() apropo-nie ma któraś książek fantasy na zbyciu? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odczulanie u mnie nie zda egzaminu, bo w czasie odczulania najlepiej unikać kontaktu z alergenami, a ja jestem uczulona na tyle rzeczy, że się po prostu nie da tego zrobić ... Musieliby mnie zamknąć w pudle z pleksiglasu i podłączyć czysty tlen ![]() ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- Cytat:
Bezaczku, masakra z tą fasolą ![]() Ja miałam pieprzyk z twarzy usuwany, ale malutki. Opuchnięta chodziłam później przez 3 dni, ale dziś ledwo widać ślad ![]() No dziś mi trochę lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3186 |
Zakorzenienie
|
idę spać. samotna
![]() dobranocek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3187 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3188 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do dzidziolka no to nic tylko szybko szukać mieszkanka i do roboty ![]() Cytat:
![]() myszy? A co ty z marcepanu jestes jak królewna z piosenki? ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny mam już dosc tego tygodnia, ledwo zipie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3189 |
Wtajemniczenie
|
Hejo
![]() Acelinko a Ty to coraz wcześniej wstajesz ![]() ![]() ![]() aaaa i trzymam mocno kciuki za filozofie ![]() co do wycinania pieprzyków to ja miałam dwa zabiegi. Jeden na twarzy a drugi na plecach. Ten drugi był konieczny bo była jakaś diagnoza ze może być on bardzo nie bezpieczny ![]() ![]() o jacie dzisiaj rano o mały włos zaspałabym do pracy ubzdurało mi się w głowie ze dzisiaj jest juz sobota i ze przez przypadek mi budziki dzwonią ![]() ![]()
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2011-03-04 o 06:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3190 |
Zakorzenienie
|
ultra, ostatnio ciągle wstaje tak samo tzn przed 6 ale czasami jestem w domku a czasami muszę np. tż'ta zawieśc do pracy
![]() ![]() ale Ci się pomieszało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3191 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
a ja dzisiaj spałam za długo ![]() ![]() ![]() Martoolka ja chyba też muszę tę książkę przeczytać ![]() ![]() bezaczek ja nie kolekcjonuję książek fantasy, więc nie pomogę uzupełniać biblioteczki acelinko widzę, że ten prof. od filozofii jakiś nie bardzo sprawiedliwy? mi też zdarzyło się na ostatnim roku spotkać z takim... nie za miło to wspominam, jedyny egzamin z którego miałam poprawkę, a najlepsze, że się uczyłam normalnie, chociaż książka autorstwa pana prof. była bardzo dziwna, bo nawet prof. z naszej uczelni nie wiedzieli o co tam chodzi.... no ale, w takim razie powodzenia Ci życzę na tej poprawce, może to chodziło tylko o statystyki zdawalności... co do pieprzyków to ja miałam kiedyś taki jak Cindy Crowford i nie bardzo go lubiłam, ale wiecie co? już go nie mam bo sam zniknął ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3192 |
Zakorzenienie
|
certi szkoda gadać co ini wyprawiają czasami na tych uczelniach ;/ ja moge przyjąć że coś mi się pomyliło, czy ze nawet zrobiłam literówki w jakiś dziwnych wyrazach i dlatego niektóre pytania mogły być niezaliczone, ale jak ktoś pisał żywcem ze ściągi to nie ma opcji żeby nie zdał. Stary dziadek powinien być na emeryturze w domu, a nie na uczelni siedzieć i tyle
![]() Odwołałam zajęcia w jednym przedszkolu i poucze sie jeszcze godzinke a potem już pojade do drugiego bo musze no a potem prosto do szkoły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3193 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Acelinka, nie czuj się głupia przez filozofię .. To jest tak porypany przedmiot, że sama widzisz jaki rozstrzał ocen za napisanie tego samego ..Po prostu padło na Ciebie, ale teraz na pewno zdasz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do książek, to ja też daaawno nic nie czytałam, bo nie mam kiedy ![]() Teraz myślę nad jakimś obiadem i nie mam pomysłu ![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-03-04 o 10:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3194 |
Zakorzenienie
|
trzymajcie kciuki za tą filozofie głupią
![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3195 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam dzisiaj na obiad typowo śląskie danie
![]() pewnie większość z Was powie fuj bo tego nie znacie ale ja to uwielbiam ![]() uwaga ![]() ![]()
#3196 |
Wtajemniczenie
|
a j a z braku czasu robię sos serowy z brokułami i gorgonzollą i do tego będzie makaron penne, TŻ sam sobie chyba makaron ugotuje bo ja będę do wieczora na zajęciach
acelinko trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3197 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Juz mi maz zapowiedzial ze pojde zbadac swoje pieprzyki razem z nim - bo on chodzi co roku do dermatologa na kontrole. U jego taty wykryto i usunieto czerniaka (na policzku) wiec musi bo jest zagrozony. ![]() Ja mam ich calkiem sporo wiec doktor roboty bedzie mial. ![]() Ale mam pytanie - bo nigdy takiego badania nie przechodzilam. Lekarz bada na oko czy ma jakies narzedzia? No i maz powiedzial ze jemu lekarz oglada nawet miejsca intymne. Ja nie wiem czy to takie w moim przypadku konieczne. ![]() No i nie wiem czy isc do lekarza tu czy w kraju. ![]() Jesli chodzi o ksiazki czytam wlasnie Cale zdanie nieboszczyka Joanny Chmielewskiej. Polecam! ![]() A ksiazki zawsze uwielbialam czytac - jak pracowalam to troszke czasu nie mialam. ![]() Kiedys na wycieczce szkolnej w liceum mialam ksiazke na 1 dzien - bo jedna kolezanka przyniosla dla nastepnej i przeczytalam ja w autobusie podczas drogi i wieczorem na noclegu. ![]() Byla to jedna z ksiazek tego pana Rogera Zelaznego http://pl.wikipedia.org/wiki/Roger_Zelazny - jakas srodkowa w serii Kroniki amberu. Potem staralam sie znalezc inne ale nie wszystkie przeczytalam. Jak ktos lubi fantasy to to jest to. Dziwny swiat rownolegly do naszego. Rodzina ksiazat wladcow tego swiata, spory po smierci ojca - a moze wcale nie umarl. Tworzenie kart talii ktore przenosza cie tam co widnieje na tych kartach. Ktoremu z braci i siostr mozna zaufac? Jesli po obudzeniu sie w tej krainie prawie nic sie nie pamieta? ![]() ![]() Pratchetta tez czytalam Swiat dysku. ![]() Ale sie rozpisalam ![]()
#3198 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam trzymam mocno odkąd napisałaś bo przeczytałam w pracy ![]() ![]() Co do książek to możecie się śmiać ale ja namiętnie czytałam sagę o ludziach lodu ![]() ![]() dziewczyny niestety z mamą coraz gorzej ![]() ![]() ![]() Jedyny plus to że dziś wraca tż ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3199 |
Wtajemniczenie
|
Cześć kocice
![]() ![]() ![]() W środę byłam u lekarza i zamiast się uspokoić to tylko bardziej się stresuję....Miałam usg, i owszem pęcherzyk jest, ale wygląda jakby był pusty. Lekarz nie chciał mnie straszyć ale też nie mógł mi powiedzieć że wszystko jest w porządku. Możliwe, że ponieważ to wczesna ciąża na usg jeszcze wszystkiego nie widać, ale ja i tak czuję niepokój i się martwię. Za 2tyg. lekarz kazał mi obowiązkowo się u niego pokazać, chyba że coś będzie się działo niedobrego, lub będę się źle czuła, to aby wcześniej przyjść. Jak na razie dokuczają mi tylko nudności. No i smutno mi
#3200 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3201 |
Zakorzenienie
|
Asiulek - kompletnie sie na tym nie znam, ale trzymam kciuki!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jedz modl sie kochaj - ogladalam film z Julia Roberts. Jak sie ma on do ksiazki - bo czasami to sie mija kompletnie. ![]()
#3202 | |||||
Zakorzenienie
|
Niestety nie
![]() Ja nie kupuję książek, tylko je wypożyczam. A fantasy nie czytuje, no poza Harry Potterem oczywiście ![]() To się cieszę ![]() Cytat:
![]() Ale bez większego ciśnienia - jak nam się nie spodoba, albo nie będą chcieli zejść z ceny, to się jeszcze wstrzymamy ![]() Trzymam ![]() Psor chyba wystawiał te oceny na zasadzie wyliczanki ![]() Naprawdę warto ![]() ja teraz zamierzam film obejrzeć i jestem ciekawa jak wypadnie w porównaniu z książką ![]() Cytat:
![]() Ostatnio jestem tak wyluzowana i pozytywnie zakręcona, że zapomniałam sobie budzik nastawić ![]() Dobrze, że TŻ wstał do wc i mnie obudził ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() My mieliśmy dziś na obiad zapiekanki i frytki ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymam ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3203 |
Zakorzenienie
|
asiulek
![]() acelinka ten od filozofii jest dziwny, typowy filozof ![]() ![]() trzymam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3204 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
Magolina, no sama ![]() Bo to mleczak był ![]() ![]() No niestety, miałam jeszcze jednego (piątkę), bo nie miałam pod nim zawiązków korzenia i nie mam pod nim stałego zęba ![]() Bałam się, że jak pójdę spać to go połknę w nocy i grzebałam w nim dotąd, aż go wyrwałam ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3205 |
Zakorzenienie
|
agawoo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3206 |
Wtajemniczenie
|
acelinka jak egzamin?
agawoo jesteś harcore, sama sobie zęba wyrwałaś żeby nie iść do dentysty? ![]() magolina może mama ma za mocne leki? wiem, że po niektórych mocnych lekach właśnie takie skutki uboczne są a ja dzisiaj jestem z siebie niesamowicie dumna, bo zostałam do końca zajęć, wprawdzie późno wróciłam do domu, no ale trudno, przynajmniej ciekawie było ![]() sjoanna słyszałam że słaby ten film, ale sama nie oglądałam |
![]() ![]() |
![]() |
#3207 |
Wtajemniczenie
|
siemanko
apropos czytania ja czytam dużo dośc rózne ksiązki, polecam serie millennium, w ogole szwedzką literaturę- świetna ciekawa ksiązka dom augusty, pianistka Asiulku trzymam kciuki Agawo z melczakiem niezła akcja ![]() u nas spokojnie, nic nowego, jutro znowu ide do pracusi, ale fajnie jest.
![]() |
#3208 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() przyłożyłam grzecznie do pieca a ten buch! z przodu spod dmuchawy wyleciało trochę dymu, aż odskoczyłam, a z tyłu czarny dym! obudziłam TŻta, okazało się, że taką blachę z komina, co jest dziura zasłonięta, wywaliło i walnęła o tył pieca. a ja myślałam, że dmuchawę szlag trafił albo piec rozwaliło... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | ||
Zakorzenienie
|
Wiem ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Magolina, tak się rozpisałam o tym zębie, że zapomniałam: Trzymam kciuki, żeby mamie się polepszyło po zmianie leków ![]() To są na pewno silne leki, więc o efekty uboczne nie trudno ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3210 |
Zakorzenienie
|
magolina ja też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.