|
|
#1771 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1772 |
|
Rozeznanie
|
On czuje że przestaje mieć nad Tobą kontrolę. Zaczynasz traktować go tak jak on Ciebie i to mu się nie podoba dlatego szuka kontaktu.
|
|
#1773 |
|
Nie depcze krokusów
|
To już wiesz, na czym stoisz.
Chamom i burakom mówimy głośne: PARÓWKI!!!
|
|
#1774 |
|
Raczkowanie
|
![]() Mam nadzieje, że nie masz już żadnych złudzeń i nie potrzebny Ci silniejszy kop Jego reakcja świadczy tylko o jego poziomie...dna morskiego i wodorostów. Weź poduszke, wyrycz sie, wykup wszystkie lody czekoladowe w najbliższym sklepie i je zjedz, wyjdz na impreze, spacer, cokolwiek. Dasz rade !
|
|
|
|
#1775 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nerwice trzeba leczyc, ale to prawda. a jego miarka sie juz przebrala dawno... co wiecej, on tam kminil cos, zebym go znienawidzila, jak to kumpela powiedizala 'zanim zrobi cos naprawde glupiego', pozniej, po zerwaniu, mi nawet mowil, ze on rozwazal opcje namietnego pocalunku z inna na moich oczach... szkoda tylko, ze wyglada jak ostatnia fleja, brudas, przytylo mu sie, juz o siebie nie dba no i te grono fanek to chyba tylko w jego wyobrazeniach. mialam wrazenie, ze jak ze mna byl to o siebie dbal, w ostatnich tygodniach coraz mniej, a teraz... brzydze sie nim. 3 tygodnie minie w niedziele ![]() nawet nie musial nic szcezgolnego robic, wystarczylo pare 'niewinnych' zdan...
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-03-04 o 15:54 |
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bylam wlasnie na ich koncercie na poczatku znajomosci z eksem..
niedawno grali we wrocku..ale przegapilam.. No teksty maja zyciowe .. A piosenka o tym sparzeniu sie to "dluga droga w dół" Moja droga w dol faktem byla dluga (trwala kilka m-cy) "Milosc to nie pluszowy milosc,kiedy jedno placze a drugie po nim skacze" ("Zanim pojde") wszystko u nich sie opiera na faktach
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
Dla niepoznaki poszłam do wc i zaczęłam ryczeć i zmywać jednocześnie makijaż. Jest mi cholernie przykro.. ale nie mogę przecież płakać.. przecież tego potrzebowałam, czyż nie?
I co się dowiedziałam? Że: ma dalej kontakt z byłą, jest burakiem i materialistą, powiedział mi że mam ODDAĆ mu te pieniądze za taksówkę, zapytał czy jestem trzeźwa i non stop się głupio śmiał. Musiałam jakoś zacząć rozmowę, pomyślałam o winie, a o spotkaniu nawet nie zdążyłam powiedzieć bo tak mnie obraził, tak mi się beczeć chciało że już wolałam zakończyć rozmowę. Zapytał jeszcze czy wszystko zdałam na studiach i powiedział "po co pisałaś do X (jego była)? Po co pisałaś jej 'masz czego chciałaś?' A ja COO?! po co miałabym do niej pisać. JAK zwykle ona kurde miesza, wymyśla na jej korzyść, biedna dziewczyna skarży się byłemu chłopakowi że jej grożę , a on jej wierzy. To stawia mnie w złym świetle. Zresztą, w jego oczach jestem już nikim, dał mi to klarownie do zrozumienia.
|
#1778 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
3 tygodnie wystarczyło żebyś zrozumiała kim on jest, ja potrzebowałam jakieś pół roku
|
|
|
#1779 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ilona - w Esce Rock często leci "Taką wodą być", ładna jest
http://www.tekstowo.pl/piosenka,happ..._woda_byc.html zjedzmniebejbe - są oboje siebie warci, niech się mnożą jak króliki, ktoś musi kopać rowy
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-03-04 o 16:02 |
|
|
|
#1780 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() :brzyda l , jesli sie zmieni, ja drugi raz w to nie wdepne...
|
|
#1781 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałam do czynienia z taką jedną też wmawiała różne rzeczy na mój temat, ale jej kłamstwa wyszły na jaw. Odpuść go sobie niech jej wierzy, po co Ci taki %$%^&&l zasługujesz na kogoś lepszego---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
Robimy różne głupie rzeczy, ja swojemu na koniec powiedziałam że będę na niego czekać do końca życia, żeby się wyszalał a ja poczekam chyba naćpana wtedy byłam
Edytowane przez wypalona Czas edycji: 2011-03-04 o 16:16 |
||
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiem w to uwierzyć.. teraz do końca życia będę starą panną..
na bank.
|
#1783 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1785 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Malla sprytnie to sobie wykombinowałaś, bo wiesz że wygrasz ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Na wesele by już miała
|
|
|
#1786 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie, ale byłaby biba
![]() Szczęśliwie i ze wzajemnością w kimś, kto ją szanuje Ale zanim się zacznie rozglądać, niech da swojemu serduchu czas ochłonąć i przyłoży się do studiów. nie zamierzam robić wesela
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
OK! umowa stoi! Do kiedy 'termin'?
W tym roku powiadasz? to ja dołożę Malli jeszcze skrzynkę i Wam na forum z dwie, że w tym roku to nie będzie miało miejsca.
|
#1788 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiesz co mowisz! ;d ja bym sie nie zakladala o tyle ![]() http://www.youtube.com/watch?v=F4kTbZ82WKc
|
|
#1789 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Skoro wesela nie beee, to z nami się podzielisz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
|
|
|
#1790 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Tylko że mówiłaś, że będziesz do końca życia starą panną, więc generalnie powinnam dać Ci jeszcze jakieś sto lat...
|
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
oj, i tak wiem, że wygram.
Cytat:
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA swojego zawsze przepraszalam i czulam sie winna ze mnie zdradza i prosilam (JA ) o szanse.. :rolley es:![]() ![]() I zaprosilabys nas? Ale by byla impreza ![]() ![]() Zjedzmnie.. ja tez obstawiam ze jeszcze kogos w tym roku poznasz. JA prosze skrzynke wina.. Przyda sie na sylwestra ![]() I co to za glupoty? Ja juz nikogo nie poznam.. lepszego nie ma..tamten byl idealny.. Idealnego to my jeszcze spotkamy.. PO 1 randce z kims Cie oswieci.. (jak mnie ..ze mozna sie smiac bawic a nie klocic z ukochanym)
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2011-03-04 o 16:28 |
|
|
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakład stoi.
|
|
#1794 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- To ja przecinam ![]() Bejbe jest nas trzy przeciwko Tobie jednej, większość ma racje demokratycznie ustaliłyśmy że w tym roku kogoś poznasz
Edytowane przez wypalona Czas edycji: 2011-03-04 o 16:33 |
|
|
|
|
#1795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To chyba dobrze , że się nie odzywa a nie np daje ciągle nadzieję i nie można o nim zapomnieć w 100%, odciąć się od tego ? |
|
|
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na waszym miejscu nie byłabym taka pewna, nie widziałyście mnie na żywo i nie wiecie z kim macie do czynienia
|
|
#1797 |
|
Nie depcze krokusów
|
zjedzmnie - no, co poniektóre mają NK i FB
|
|
#1798 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co...
W moim wypadku zawsze było tak, że to faceci podchodzili i zagadywali. Wychodzili z inicjatywą. Nic z tego nie wynikło. 2 ostatnie związki zakończyły się porażką. Teraz się w nic nie pakuję przez jakiś czas. Nawet na spotykanie z kimś , nie chcę tego, nie potrzebuję tak jak oni całowania, dotykania i IMPREZ ojjjj tak imprez. Zmieniłam się, dojrzałam. Dobrze przynajmniej, że mnie nie wyzywali itp ;/ Napisałabym coś ale boję się, że może ktoś to podczytywać .... |
|
|
|
#1799 |
|
Rozeznanie
|
A no właśnie
i wcale taka straszna nie jesteś! Wręcz przeciwnie![]() Diewuszki ja muszę skończyć się pakować, dlatego opuszczam Was już dzisiaj. Bawcie się dobrze i miłego wieczorkuZamelduję się jutro już poza granicami tego naszego cudnego kraju
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie pomalowałam paznokcie na wściekły czerwony, idę na piwo ze znajomymi i nieznajomymi.
Poprawiłyście mi humor tą skrzynką wódki,
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

Jego reakcja świadczy tylko o jego poziomie...dna morskiego i wodorostów. Weź poduszke, wyrycz sie, wykup wszystkie lody czekoladowe w najbliższym sklepie i je zjedz, wyjdz na impreze, spacer, cokolwiek. Dasz rade !

Robimy różne głupie rzeczy, ja swojemu na koniec powiedziałam że będę na niego czekać do końca życia, żeby się wyszalał a ja poczekam

:rolley es:
Tyle już czasu minęło, a mnie dzisiaj wzięło na wspominki... Do Was wszystkich eksowie piszą, interesują się, a mnie ma kompletnie w poważaniu... To straszne