|
|
#1261 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
'Uwielbiam te dni, gdy w tafli porannej kawy odbija się mój uśmiech
Patrzył na mnie tymi swoimi brązowymi oczami, jakby już od dawna chciał powiedzieć: nie lubię, gdy palisz Wkurzasz się, gdy gryzę rękawy Twoich ulubionych bluz, ale wciąż zostawiasz mi je na noc Kochał ją w trampach, pożądał w szpilkach, ubóstwiał na boso Oddychała kilka centymetrów od Niego pozostawiając mu decyzję co ma zrobić z Jej oddechem'
|
#1262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kącik jej ust uniósł się lekko, Dając mu sygnał, że wszystkie grzechy są mu wybaczone. Dostańmy się tam, w to miejsce o którym mówiłeś, Które miało być tylko dla Nas, Dla Ciebie i Mnie, bez Niej. Otrzymałeś nominację do nagrody największego kretyna. Wygraną masz w kieszeni. Nie przekupisz mnie tymi banalnymi tekstami o mapie, gdyż zgubiłeś się w moich oczach. Ale zdobędziesz mnie szczerością i słowem 'Kocham'. Muszę odejść. Chcę zabrać ze sobą wszystko, Każde okruch nienawiści, Jednocześnie zabiorę także miłość Co uczynić mi jest najtrudniej. Wezmę na siebie całą winę, Każdą kłótnie, każdy wybuch agresji, niemiły gest, raniące słowa, również te które zabolały mnie. Wybaczę Ci. -Ona jest słaba prawda? -Nie, Ona jest po prostu zakochana. Przed oczami mam każdy Twój uśmiech, Każdy ruch, gest, widzę Twoje usta z których wyczytuję te dwa słowa, Tak jakby to było w tym momencie. Nauczył ją obojętności, Zimnej, odpychającej obojętności. Zranił ją mimo iż bardzo tego nie chciał, Mówił ostrożnie by nie doszukała się w jego tonie braku miłość, Chciał by myślała, że odchodzi dla jej dobra a nie z powodu zwykłego egoizmu. Lecz Ona była sprytniejsza, Zapytała. Zadała pytanie którego On się obawiał najbardziej. -Nie kochasz mnie prawda?-Powiedziała głosem o dziwo miękkim i melodyjnym, bez nutki bólu. Nie potrafił odpowiedzieć. Nie potrafił spojrzeć w te oczy myśląc, że jedyne co w nich zobaczy będzie przerażającą pustką.
Jestem niedorozwinięta - mam tylko jedną twarz dla ludzi. Edytowane przez _niebanalna Czas edycji: 2011-03-04 o 15:32 |
|
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
pocałuj mnie póki żyję wielki zaszczyt być tu wymienioną.
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję ♥
Drift, _niebanalna, hoe, krysztalik, poprostuAssis - jak zwykle nie zastąpione ♥ _____ Marzenia, które znam na pamięć. Rozmowy, które choć jeszcze nie nadeszły, już zdążyły zaboleć. Miłości jeszcze nienarodzone, które zabił strach, bez dawania chociaż jednej szansy. Nadal twierdzisz, że życie ocieka szczęściem? Skłamałabym mówiąc, że był moim całym światem. Nie był. Był kimś w rodzaju świętego mikołaja dla małych dzieci. Bezgranicznie go kochają, ale nie oddałyby za niego życia, bo przecież... Tyle jeszcze może się zdarzyć. Zrozumiałam, że to wymyka się spod kontroli, gdy jego ręka po raz pierwszy mnie uderzyła, a ja siniaki powstałe na moim ciele traktowałam jako namacalny dowód, że był, że nie jest chorym wymysłem mojej wyobraźni. Nie mogę się przecież na niego gniewać, że zostawia mi takie pamiątki. "I lubiła.. Twoje obojętne oczy. A po dwóch miesiącach, załatwię go tekstem "Sory, nie jestem gotowa na związek". Chciałam na Twojej lalce voodoo wbić igłę w serce, ale przypomniałam sobie, że serca nie posiadasz. A w tym wszystkim najgorsze było, że nawet nie wiedziałam jak reagować na Twój uśmiech. " |
|
|
|
#1265 |
|
BAN stały
|
...
dziwnym trafem pojawiłeś się w moim życiu i tak bez powodu zaistniałeś w nim, pytasz czemu dziwnym trafem ? to popatrz w lustro i zastanów się, czy w moim życiu kiedykolwiek znalazłoby się miejsce dla kogoś takiego jak Ty ? no właśnie .... przez dzień miała wy***ane na cały ten jego świat, lecz w nocy przychodził tak jakby inny czas, czas, w którym wspominała i płakała. i nie było by problemu gdybyś nie popatrzył wtedy w oczy me, nie było by sprawy gdybyś za rękę nie chwycił, mówiąc, że przez życie poprowadzisz mnie . jak 2 plus 2 daje cztery, tak JA plus TY daje ♥ niby takie to proste, a pojąć nie potrafisz . nie chcę byś przygarniał mnie na chwilę, nie chce być wyjściem awaryjnym, nie chcę ! nie rozumiesz ? powiedział, że to koniec. a ona odwróciła się na pięcie i odeszła, po prostu odeszła nie mówiąc nic . wyobrażacie sobie jego zdziwienie, gdy został sam, został sam, a przed minutą był pewny, że ma ją na wieczność ? ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2011-03-03 o 18:36 |
|
|
|
#1266 |
|
Raczkowanie
|
"A moze każdy ma swoją taśmę na której kręci swój własny film"
|
|
|
|
#1267 |
|
Raczkowanie
|
cały czas Was okradam dziewczyny, nie mam czasu żeby wypisywać które, ale wiedzcie, że wszystkie Was kocham ♥
mężczyźnie nie wypada bić kobiety,
a ty, draniu, przywaliłeś mi prosto w serce! |
|
|
|
#1268 |
|
Raczkowanie
|
smileandsweet14, motywujesz, kochana.
gdy odchodzili, płakałam. ale nie chcę ich w moim życiu nigdy więcej. sądzę, że mogę poczekać. jednak nie za długo. nie wiem co przyniesie jutro. może będziesz, a może już nie. APAP na ból serca nie pomoże, złotko. próbowałam. obrzydził jej miłość.
|
#1269 |
|
Raczkowanie
|
Pragnę tylko , żebyś pamiętał , że wszystko robiłam dla Ciebie i dla twojego pieprzonego ego. Potykamy się o własne błędy , ale dopiero wtedy widzimy ile ich popełniamy. Spotkajmy się jutro o godzinie 24.00 w czasie śniegu , jeśli spadnie. -Tylko uważaj na węże. -ale jakie wężę ? -różnego rodzaju jadowity wąż, który wyssał resztę mojej miłości. Bądźmy staropolscy i powiedzmy , że się kochamy.
Szczęście mi przekwitło. Nie dziś, już jakiś czas temu. Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2011-03-03 o 20:53 |
|
|
|
#1270 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje aż me serce się rumieni <3
poprostuAsiss- i wzajemnie <3 spotkaliśmy się. spędziliśmy kilka chwil, wymieniliśmy kilka głębszych spojrzeń, pocałunków, przepisaliśmy kilkaset smsów i wypowiedzieliśmy nieprzyzwoicie wiele słów. tak my się tylko spotkaliśmy.
ja nie żałuję, ty pewnie też nie, bo ty pewnie już nie pamiętasz. jej usta wyschły i zmieniły swą temperaturę, stały się zimne i nieczułe. nie zważały już na to co mówią, drżały wieczorami, a za dnia chciały być ciągle domknięte, nie zamierzały otwierać się nadaremnie. czasem przez nie wydostawało się powietrze pełne bólu i tęsknoty. jej usta wcale nie chciały być tymi ustami, one chciały być ustami sprzed kilku miesięcy. gdyby myśli można było spakować do kartonu i zakleić taśmą uczyniłabym to dawno i wysłała do Azerbejdżanu, gdyby uczucia można było wsadzić do szklanej butelki wsadziłabym je i wypuszczała tylko wtedy gdybym miała pewność, że spotkałam mężczyzna, który sprawdziłby się w roli męża. od pewnego czasu każdego dnia umieram i nie daję sobie rady, ale zawsze się podnoszę, wiesz ja nie chcę, ale nie widzę innego wyjścia. to takie uczucie kiedy chcesz by on wrócił. chcę chociaż raz zasnąć na jego ramieniu, chociaż raz chcę wyciągnąć go na zakupy, chociaż raz chcę wypić z nim na trawie pod lipą piwo i zapalić papierosa, chociaż raz chcę z nim zatańczyć... ale jeśli zadzwoni i zapyta co u mnie to naprawdę w zupełności mi to wystarczy, ja chcę tylko by on był. wyjdź z moich myśli. daj im wszystkim w środku spokój, daj im odpocząć. daj im chwilę bez ciebie. serce i rozum już sobie nie radzą, proszę Cię wyjdź. nie wiem może źle składam dłonie w modlitwie, a może po prostu Ty modlisz się o coś przeciwnego, nie wiem może nie jesteśmy sobie pisani, naprawdę nie wiem. chodź wyjdziemy na balkon i zapalimy, a na dworze będzie śnieg i będzie strasznie zimno. chodź napijemy się wódki i nie będziemy nic czuć, chodź się zatracimy i znowu popełnimy te same błędy, przecież lubimy popełniać błędy. ja nie jestem osobą za którą się tęskni, ja jestem osobą o której się zapomina. czy choć raz poczułeś to co ja poczułam? jak jej było na imię? chcę wiedzieć kim wypełnione jest Twe serce. bo przecież nie jest puste, prawda? umówmy się, że nigdy się nie poznaliśmy, że nic nas nie połączyło. za kilka lat poznajmy się na nowo, bądźmy bardziej elokwentni i dojrzali. wydaje mi się, że tego nam zabrakło. naprawdę nie wiem ile jeszcze bez Ciebie wytrzymam, proszę nie sprawdzaj mojej wytrzymałości, zastrzel na miejscu, albo wracaj biegiem.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2011-03-03 o 20:49 |
|
|
|
#1271 |
|
Zadomowienie
|
siatkaara ♥ dziękuję
A ty odchodząc zabrałeś ze sobą wszystko. Moje wspomnienia, moje Słońce, moje niebo, zgasiłeś gwaizdy które tak kochaliśmy, pamiętasz? Odchodząc, zabiłeś mnie. Jeśli się kiedyś we mnie zakochasz Ja ucieknę. Zawsze tak robię Nie wolno Ci mnie kochać. Mam na imię Nadzieja. Szukam Miłości, lubię gorzką herbatę i bardzo boję się burzy. I co, kochasz mnie już? - On mnie nie kocha... - Spójrz w górę. Co widzisz? - Niebo - Czasem i ono się chmurzy. A ja idiotka kiedyś nazwałam go "Szczęściem".
|
|
#1272 |
|
BAN stały
|
'nadal możemy spotykać się w snach
Czym się różni udawana miłość od prawdziwej? Udawana: Kocham te płatki śniegu w twoich włosach! Prawdziwa: Gdzie masz czapkę, kretynko?! ludzi dzielę na tych do których chcę się przytulić i resztę i chyba nie chcę Cię dziś znać, ale jutro do mnie wróć. "zostańmy przyjaciółmi" brzmi jak "twój kot zdechł,ale możesz go zatrzymać". Nie ma sensu uciekać od swoich problemów. Chyba, że Twoim problemem są lwy. Wszystko będzie dobrze. Zbliża się lato. Czy cokolwiek złego może się dziać w lato? I znowu będziemy na próżno czekali na cud, marnowali czas, zużywali serca i rozstaniemy się.' |
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli coś było, to dziękuję
dziwne, prawda?
|
|
#1274 |
|
Raczkowanie
|
`Chcę ci przypomnieć
Mówiłeś, że nie możemy żyć bez siebie... Codzień toczę walkę Z lustrem na przeciwko mnie Co z tego że przez cały czas mówisz mi że mnie kochasz Podnosisz mnie ku niebu po to by mnie zrzucić z liny Czujesz się dobrze, kiedy cierpię? Siedzę tutaj myśląc o pierwszym razie kiedy sie spotkaliśmy To wywołuje uśmiech na mojej twarzy Nikt inny nie może zająć twojego miejsca Cholera zostaw mnie samą! Jutro będę cie błagać zebyś wrócił do domu.. Ptaki śpiewają kiedy ja liczę kółka na około moich oczu Stale odsuwam na bok świat, który znam Nawet nie czuję bólu, nie chcę nawet próbować Ale zawsze wracaliśmy z tym do ładu Nie zostawiaj mnie, proszę To jest to co znowu otrzymasz po upadku, Nigdy nie wyrzucisz go ze swojej głowy!` /\ | *PINK!!! * "Kocham Cię" i nic więcej nie powinno mi być potrzebne. Teoretycznie... tęsknota zapisana w oczach, idealnie ukryta w tysiącach odcieni brązu, zabijająca serce, ożywiająca ból. wena spie.rodliła...
|
#1275 |
|
Raczkowanie
|
Najbardziej co mi sie w Tobie podoba Twój usmiech i szczerość wytwarzająca sie z Twoich ust .
Nasze spotkanie było udane ale początek był trudny ale dalismy radę. Ja nie potrafie żyć bez Ciebie. Wciąż mysle o Tobie co mówiłeś co pisałeś . Ale kocham Cię, kocham wciąż Cię kocham ****a i nie znam już innych słów! Ale dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce! nie mów mamie że się kochasz w chuliganie , że co weekend funduje Ci ostre melanżowanie I zajrzę w głąb, w swe wnętrze, by odnaleźć tam wiarę w siebie " Daj się ponieść temu . Ściśnij dłoń mą i nic nie mów. Pójdźmy razem pogrążeni w tym milczeniu . Dokładnie w takim tempie bije serce Już ich nie spotykam razem ani osobno.
Zniknęli, przepadli jak kamień w wodę podobno |
|
|
|
#1276 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
_________________________ ____ Gardzisz mną. I myślę, że chciałbyś mnie opluć. Śmiało, zawsze to jakiś rodzaj pocałunku, wymiana śliny. Nasza miłość staje się prozaiczna, a my spowszednieliśmy strasznie. Rzucamy słowami na wiatr a słowo 'kocham' brzmi jak 'schabowy' , nic więcej. Czekanie jest dobre. tęsknota pozwala nam wiedzieć, że jest jeszcze nadzieja. Najgorzej jest kiedy już nawet nadzieja, matka głupich, nas opuści. Kiedy nie mamy już na co czekać to już prawie koniec naszej duszy. Ludzie mówią za dużo kiedy nie ma takiej potrzeby. Teraz do mnie mów, wyjaśnij o co chodzi. Milczenie nie załatwi wszystkich spraw. Kawa, łóżko, komputer, książka, telewizor i Ty. Cały mój świat. Nie lubię niedokończonych pożegnań. Nie lubię pożegnań, które wcale się nie wydarzyły. A jednak są. Lubię wiedzieć co zrobiłam źle. _______________ Brak czasu na cokolwiek. Brak czasu na wymyślenie czegokolwiek. Naprawdę nie lubię gdy nie mam czasu nawet myśleć, więc przepraszam, że takie durnoty dodałam.
|
|
#1277 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje ;]
Zepsuta. marzenie na dziś : przytulić Go. Przeterminowana. Zakochana... ciągle mnie zaskakujesz. ale to tak pozytywnie, że to jest jakiś obłęd. Prawdziwym przyjacielem jest ten, kto zrobi wszystko, by ujrzeć choć lekkie podniesienie kącików twoich warg. zobacz okamgnieniem, że będę wspomnieniem.
|
|
#1278 |
|
Zadomowienie
|
***** pamiętam chwile nie sny. ***** kiedy człowiek dociera do celu, kiedy jest przekonany, że dokładnie wie dokąd zmierza, wszystko potrafi się nagle zmienić. zabiera to tylko chwilkę. okamgnienie. ***** zazwyczaj rozwiązania pojawiają się same. nie chowają się pod kamieniem albo za krzakiem. są na widoku. jeżeli jednak nie ma się powodu, żeby je dostrzec, prawdopodobnie nigdy się nie znajdzie. ***** bo kiedy doświadczasz prawdziwego bólu, zdajesz sobie sprawę,ile tego bólu Cię otacza, chłoniesz smutek jak gąbka. *****
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2011-03-04 o 17:31 |
|
|
|
#1279 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A On mnie kocha. Kocha mnie! Kocha! Krzyczała nie chcąc uwierzyć, Że On, Ten Jedyny mógłby czuć do niej coś innego. Nie chciała wykrzyczeć prawdy, która była tak bolesna. Podobno jesteśmy sobie przeznaczeni. Więc czemu ta lafirynda pcha się w nasze przeznaczenie?! Przyznajmy przed sobą, że nie potrafimy się nie kochać. Bardzo łatwo pomylić bezwartościowość z bezcennością. Brałam od Ciebie to gówno, które potocznie zwie się miłością. I choć na dworze będzie padał deszcz, Ty w tym deszczu do mnie przyjdziesz. Idziesz do mnie tak niepewnie, Jak dziecko, które robi pierwsze kroki, Upadasz, i mozolnie się podnosisz mając nadzieję, że podam Ci rękę. Przykro mi kochanie, ale mężczyzna musi się postarać, By potem nie oddać tak po prostu tego na co zdobycie poświęcił tyle czasu. Powiedzmy, że wierzę w te Twoje bajeczki o ‘Tylko koleżance’ Wszystko. Najwidoczniej dla Ciebie to za mało. A tyle właśnie byłam w stanie dla Ciebie zrobić. Prosić o powrót Cię nie będę. Gdyż jestem gotowa zrobić coś więcej, Dla Ciebie mogę paść na kolana, i Błagać. Tak, dobrze słyszysz, błagać. Nie znosiłam dni niepewności, w których pytałam czy kochasz a Ty milczałeś, Jakbyś miał wątpliwości, co do uczuć jakimi mnie darzysz. Ręka w rękę z miłością wyprzedzimy los. O Nim była w stanie mówić jedynie przez łzy, którymi dławiła się każdego wieczoru.
|
|
#1280 |
|
Raczkowanie
|
'Nie módl się o to zeby z nim byc a o to zeby był szczęsliwy. Jezeli jestes jego szczęsciem, będziecie razem.'
|
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
siatkaara- dziękuje ♥
Mówię, że to nie ma sensu, ale nie martw się, od rana dziś mówię głupoty.. Szukając miłości znalazłam złudzenie.. Myślę, że zgubiliśmy sens.. Ja Cię kocham, a Ty śpisz. Kochaj mnie też. Kochaj mnie. Śpij. Zadedykuj mi bicie twego serca.
|
#1282 |
|
Raczkowanie
|
' Kazdy ma prawo zmarnować swoje życie jak chce
w zasadzie chciałabym żebyś mnie potrzebował, wiesz? Nawet nie wiesz jakie to trudne patrzeć na Ciebie, Być miłą i zachowywać się jakby nigdy nic się nie stało. A stało się.. Cholernie dużo się stało Daje sobie spokoj, mija tydzien, miesiac, powoli wszystko wraca do rzeczywistosci, a potem on sie odzywa i od nowa ***ie mi caly swiat.. ' / teksty z lu.bie.to / |
|
|
|
#1283 |
|
Raczkowanie
|
bardzo mi z tego powodu wszystko jedno.
i już nie budzę się z myślą, kto mocniej mi dziś przywali, ile potyczek napotkam na swej drodze i ile złych słów znów przejdzie mi przez gardło ... patrzył na nią tak, jakby patrzył pierwszy i ostatni raz, myślał o niej tak, jakby spędzała mu sen z powiek, całował tak, jakby na jej ustach było szczęście nie chcę okłamywać siebie już, że to była miłość. mijają dni, miesiące, lata, a ja tylko z przedostatnim dniem każdego miesiąca uświadamiam sobie, jak cholernie jestem silna bardzo mi z tego powodu wszystko jedno! lecz teraz nie wiem gdzie jesteś już, szukać chyba nie chcę też patrzę na nasze zdjęcia i zastanawiam się, gdzie zgubiłam ten cholerny niefart? (;
|
|
#1284 |
|
Raczkowanie
|
a przyjaciele ?
-Tak są, ale tylko wtedy gdy sie raduje, gdy sie smuce odchodzą ![]() ile żab trzeba pocałowac by wkońcu znalezć księcia? Lubię mówić z Tobą! ![]() Potrzebuje Cię Zastępujesz mi tlen ![]() nie chcę wiele -Tylko mnie kochaj!! A ty podzielisz sie ze mną swoim szczesciem ? a dziś dla odmiany załoze dwie takie same skarpetki ![]() a moze zostaniemy przyjaciółmi A idz w cholerę !! Widzac twój opis na gg"kocham Cię Skarbuś<3" najbardziej boli to ze to nie ja jestem twoim skarbem (Jezeli dziewczyna po zerwaniu szybko znajdze sobie noewgo chłopaka to dziwka, a jezeli chłopak po zerwaniu szybko znajdze dziewczyne to kozak i gdzie tu sprawiedliwosć? |
|
|
|
#1285 |
|
Raczkowanie
|
rozum, ja nie myślę, ja to czuję!
moje życie jest zbyt szybkie, parę osób mnie skreśliło, minął czas trochę się zmieniło. bezproblemowo zasypiam. całonocne wpatrywanie się w księżyc to zwyczajne hobby. chyba jest ciemno, i chyba miał tu ze mną być za rękę. z nim. przez miasto. kiedyś byłam dobra, ale teraz wolę być trochę szalona. Słuchaj zawsze tego co podpowie serce, nie daj sobą manipulować nigdy więcej. sumując mam bardzo trudny charakter . od dziecka byłam wredna i taka już zostałam . ej, księżniczko. korona Ci spadła. nie moge sercu dawac samych rozkazów! Czas był dla niego bez znaczenia, gdy był z nią. Lata, dni i tygodnie zlewały się w jedno, liczyła się tylko jej dłoń w jego dłoni .Mam czyste sumienie mam miłość mam serce ! Tatuś zawsze mówił : jeśli chłopcy cię nie lubią , są gejami .tylko w filmach robią odpowiednie rzeczy w odpowiednim czasie . - za stałych mężczyzn! - to nie pijemy?
|
|
|
|
#1286 |
|
Wtajemniczenie
|
'So we live a life like a video When the sun is always out and you never get old And the champagne's always cold And the music is always good. Bo nasze życie jest jak taśma wideo Kiedy słońce jest zawsze po za ujęciami , a my nigdy się nie starzejemy Gdzie Szampan jest zawsze schłodzony A muzyka zawsze wpadająca w ucho. Have you ever tried sleeping with a broken heart? Czy kiedykolwiek próbowałeś spać ze złamanym sercem? Where’s hope when misery comes crawling? Gdzie nadzieja, kiedy nieszczęście przychodzi pełzając? I need someone to let me be Just who I am inside. Potrzebuję kogoś kto pozwoli mi być Po prostu tym kim jestem wewnątrz. I have to block out thoughts of you, so I don't lose my head. Muszę zablokować myśli o Tobie, by nie stracić głowy. I've gone for too long, living like I'm not alive. Nie było mnie zbyt długo, gdy egzystowałam jak nieżywa. I'm looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love. Szukam miłości. Prawdziwej miłości. Śmiesznej, trudnej, pożerającej, w stylu 'nie-potrafimy-bez-siebie-żyć' miłości.' |
|
|
|
#1287 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję ci za każdą chwilę, w której chciałeś być. co z
tego, że cię nie było? chciałeś. a przecież liczą się chęci. uwielbiam ten stan, gdy mam ochotę wpić się w twoje usta, abyś tylko przestał gadać. przecież i tak cię nie słucham. ja jedynie śledzę ruch twoich warg. będziesz moim wszystko? zorientował się, że to już nie żarty, więc odszedł. tak, to nie były żarty. i jej do śmiechu nie było. nie uśmiechnę się bez jego sms-a na dzień dobry.
|
#1288 |
|
Rozeznanie
|
jak chciałeś tak masz.
cierp jak ja. Ciebie już tu nie ma, nie zmienię już nic. żłobisz mi moje łzy. odejdź, bo już tego za dużo. zostań, bo Ciebie za mało.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2011-03-04 o 20:46 |
|
|
|
#1289 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego ludzie tak szybko odchodzą ? dlaczego odchodzą w najgorszych momentach naszego życia? Ludzie czasem nie przemyślają swoich szybkich decyzji i czasem krew leje się za szybko i bez przyczyny. żałuję , że nie wzięłam wtedy tabletek na sennych, gdy żyłam beztrosko. Jedno wiedziała napewno, że pozostanie w sercu, na zdjęciach i wspomnieniach. _____________________ http://www.photoblog.pl/sysuunia14/88566577
Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2011-03-04 o 21:09 |
|
|
|
#1290 |
|
Rozeznanie
|
♥
'A najgorzej jest, jak zdasz sobie sprawę, że nic z tego nie będzie, że gdyby między wami miało coś być, to byłoby już dawno. Kiedy zrozumiesz, że to co się dookoła dzieje wcale nie zmierza ku spełnieniu twoich marzeń. Nieważne czy marzenia spełniają się w snach, czy w rzeczywistości. Ważne, że w snach dają nam siłę, aby o nie walczyć Jeżeli niezręcznie Ci odwiedzić przyjaciół bez specjalnego powodu, powiedz im, ze przychodzisz życzyć im Bardzo Szczęśliwego Czwartku Brakuje słów chociaż tak wiele chciałoby się powiedzieć. Czy mnie to boli? nie. mnie to wewnętrznie rozpi**dala po wieloletniej obserwacji doszłam do wniosku, że ludzie bez drugiej połówki wcale nie są mniej szczęśliwi. spraw aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia. i nagle ktoś wyłączył deszcz i zaświeciło słońce Dziwnie tak, kiedy na nikim Ci nie zależy. Nie czekasz na żadną wiadomość. Nie myślisz o nikim przed snem. Nie czujesz strachu, ze ktoś zniknie. Dziwnie. Bezpiecznie. Pusto. Był na wyciągnięcie ręki, a mimo to niedostępny,niczym wytwór mojej wyobraźni. może nie dziś. nie jutro. ale pewnego dnia. i do końca swojego życia. Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych chwil Twego życia, wracaj do nich, ilekroć w Twoim życiu pojawia się smutek... Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego cos widzi.'
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2011-03-04 o 21:29 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

.