![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Powiedział że o siebie nie dbam
Zazdroszcze tej innosci
![]() Ja jak bym od ukochanego dostala krem na roztepy, to bym sie lzami zalala. I oczywiscie tak jak juz pisalam, pukla bym mu w leb i ubolewala ze mam te roztepy....Ale pracuje nad tym, wiec prosze nie proponujcie mi kaftan bezpieczenstwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
zależy czy ten krem na rozstępy byłby drogim działającym specyfikiem kupionym bo ciągle o nim gadałam, czy taki byle jaki ochłap rzucony pod nogi jako kąśliwa uwaga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja chce zeby on nie widzial tych roztepow, nawet jak ma je przed nosem ![]() Chcialabym byc taka idealna dla niego, no tak na niby ![]() Mezczyzna powinnien wiedziec ze komplemetow chcemy. To tak jak z penisem, nie wolno nam mowiec ze jest ciut za krotki, no ciut.... ![]() To kastracja. I ten krem na roztepy to tez taka kastracja ![]() Edytowane przez Krakovianka Czas edycji: 2011-03-04 o 19:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Nooo nieee bo z penisem nic nie zrooobisz /a co jak za długi?
![]() ![]() Nie wiem ja tam tżtowi ciągle biadolę o kosmetykach na wory pod oczami, cellulitis, ujędrniające skórę... no też bym chciała być dla niego idealna, ale jakoś daleko mam na siłownię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w moim przypadku to nie odległość jest problemem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze jestem na etapie oszukiwania samej siebie, że gdybym miała pod nosem to na pewno wracając skądśtam bym wpaaadła... taaak...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z wiekiem zaakceptujesz smutna prawdę o swoim lenistwie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Chociaż, jako wizażanka pełnom gembom, jeśliby to był ochłap, to najpierw bym pewnie sprawdziła KWC ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
Mam małe cycki, no to się przecież nie będzie zachwycał, że takich balonów to on nie widział na oczy ![]() Mam cellulit i marudzę z tego powodu, to mi nie powie "ależ kochanie, ja tam nic nie widzę", tylko "to weź się babo za siebie, a nie stoisz przed lustrem i smęcisz" ![]() Co innego komplementy, a co innego okłamywanie stanu faktycznego ![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli jestescie szczesliwa para, to zamiast robic tragedie z jakiegos malo szczesliwego zbitku slow, to idz z nim pogadaj. A jak sie psuje i chcial Ci nagadac, to rowniez jest powod do rozmowy... tak czy siak. ![]() normalnie jak czytam takie watki, to znow chce miec 20 lat i martwic czy chlopak zauwazyl nowy lakier do paznokci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tu nie chodzi zeby on mnie oklamywal ze nic nie widzi, ale wole jak przepilczy lub pozachwyca sie czyms innym. I nie chodzi mi o przekrecanie faktow, bo to przynosi odwrotny skutek, ale o takt i szykownosc w slowie. Jakos nie czula bym sie konfortowo po takich "komplementach". Czy ty bys powiedziala TZ ze ma ciut za malego, przykladowo? Mi chodzi o jakis taki czar, zmyslowosc... No chcba sie nie rozumiemy. Ja pozwalam mu na male oszustwa, a on z tego przyzwolenia korzysta do woli ![]() Pisze dziennie 20 sms'ow jakie to mam piekne oczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
po drugiej stronie szafy
|
Nie, ale porównanie rozmiaru penisa z cellulitem Ci trochę nie wyszło
![]() No, chyba że wierzysz w spamy na mailu, o cudownych specyfikach na powiększenie... ![]()
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Autorka nie wie o co chodziło chłopakowi, to na pewno internauci będą wiedzieć!
![]() ![]() W ogóle w jakim kontekście padły te słowa? Rozumiem, że milczeliście cały dzień, aż nagle facet wypalił "nie dbasz o siebie" i przerwał milczenie? ![]() A Ty zamiast spytać: "dlaczego tak uważasz?" to wcielasz się w rolę nastolatki z łzawej wenezuelskiej telenoweli i wybiegasz z płaczem... I płaczesz, chociaż nie wiesz o co chodzi. LOL. Dziecinada.
![]() |
#75 |
po drugiej stronie szafy
|
![]() |
#76 | |
stary jednooki dachowiec
|
Zapytaj go najpierw, co dokładnie miał na myśli. Na razie nie masz za bardzo czego roztrząsać.
Cytat:
![]()
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
stary jednooki dachowiec
|
A już najbardziej mi się podobało, że producent obiecuje w razie braku opisanych efektów (owych 10 cm w tydzień) zwrot pieniędzy. Przez chwilę nawet szatańsko rozważałam, czy moją reklamację również by uwzględnił...
![]()
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mialam wlasnie isc spac, jutro pracuje cala bozy dzien, ale krotko jeszcze cos napisze. I napisze o sobie, powtarzam o sobie bo moze u innych to inaczej dziala. Jak bylam mezatka, tak sie do starego najpierw przywyklam ze nie brakowalo mi komplemetow, zachwytow itp. Pozniej przestalo mi przeszkadzac wasnie takie stwierdzanie faktow perytylo ci sie" lub "nie za stara juz jestes na ta kieckie" Wiesz dlaczego mi to nie przeszkadzalo, bo juz go nie kochalam. Gdy po rozwodzie poznalam tego jedynego, to wlasnie odzylam na nowo ![]() Nagle sama chcialam byc piekna dla niego, a on zachwycal sie mna jak tylko potrafil. Moje biodra byly dla niego pragnieniem, w moich oczach widzial ze kosmos jest nieskonczony, moje wlosy byly cudowne i prosil zebym rozpuszczone nosila...itp itd.. I ja naprawde stawalam sie nagle piekna, zwina, sliczna eteryczna i zdobilam sie ![]() Oczywiscie ze widzial te roztepy, nawet jak widzial ze staram sie ukryc to powiedzial...Magda ty 2 chlopcow nosilas, jestes cudowna.... To jest cudowne, ze ja sie staram a on tak to docenia i malo tego to jest tez bardzo erotyczne ![]() Tak, lzami bym sie zalala jak bym mi wytykal wady i kometowal "zrob z tym cos". Wiem ze wyglada to jak lanie wody, ale ja chce byc TA woda oblewana a nie olewana jak przez ex. Wzielam juz tabletke na spanie, wiec jutro napisze madrzej, no jak madrus. Teraz to bylo takie spontaniczne uniesienie ![]() ![]() Dobranoc i napewno jestescie takie sliczne jak ja ![]() O penisie zapomnialam, ale musze juz spac bo mi sie oczy same zamykaja, wiec o penisie i cellulicie bedzie jutro, wybaczcie ![]() Edytowane przez Krakovianka Czas edycji: 2011-03-04 o 21:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#81 |
stary jednooki dachowiec
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Mnie chodziło po prostu o to, że jak stoję przed lustrem i marudzę, to najgorsze co może chłop powiedzieć, to "ależ ja tu żadnego cellulitu nie widzę", bo polecę po lupę, żeby mu pokazać ![]() A jak mi powie "to przestań bezproduktywnie stać przed lustrem, tylko zadbaj w końcu o siebie", to dostaję kopa ![]() Na każdą z nas działa coś innego ![]() Jasne, że się lubi komplementy ![]() ![]() ![]() Czekam na jutrzejszego penisa ( ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Ten wątek jest cudny i zaskakujący,ale ja jestem nieco nawalona,że tak to ładnie ujme, to prosze mi wybaczyć, że pisze kompletnie nie na temat, ale jakoś tak mi się miło na duszy zrobiło,że wiem cos więcej o Krakoviance i w ogóle.
A mój rozstępy i cellulitis widzi i twierdzi,ze to jest takie słodkie i kobiece i ja go nie rozumiem, bo dla mnie to wcale nie jest słodkie i kobiece, ale skoro on tak twierdzi to nie będę się kłócić przecież. Świat jest piekny!
![]() |
![]() |
#84 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już się śmiejesz? To możemy pośmiać się razem, bo ja na takie uwagi z płaczem nie uciekam. Raczej jeśli nie wiem o co chodzi to dociekam co miał na myśli. Bo w dojrzałym i szczęśliwym związku o takich rzeczach ( i nie tylko o takich - o wszystkich) rzeczach się rozmawia. ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
gdyby mu o zdrowie chodzila bylabym zadowolona bo to bylaby troska.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cóż, tylko, ze zamiast dociec o co chodzi to wyszłas obrażona i poszłas płakać do łazienki.... ![]()
Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ Edytowane przez klempaa Czas edycji: 2011-03-05 o 08:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
dziewczyno... zrozum... póki nie zapytasz się o co mu chodziło, nikt tutaj nie będzie w stanie udzielić Ci, żadnych rad... jeśli walnął ten tekst, bo martwił sie o Twoje zdrowie, to dobrze o nim świadczy a Ty puściłaś niepotrzebnego focha, jeśli powiedział to bo masz wąsy (oczywiście to taki przykład) to faktycznie powinnaś o siebie zadbać (zwrócić mu ewent. uwagę, że następnym razem może Ci coś takiego powiedzieć w bardziej delikatny sposób- i jasny przede wszystkim), jeśli powiedział ten tekst bo jesteś normalną dziewczyną a nie plastikiem z tapetą na gębię to nie ma co sobie nim głowy zawracać. Chodzi mi o to że nikt Ci tu rad nie udzieli bo nie weźmiemy ich z kosmosu... musimy mieć jakieś informacje na których możemy się oprzeć. Poza tym nie sądzisz że dialog to często najlepsze wyjście z problemu?
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#89 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Zachowałaś się jak rozwydrzony bachor, nie obrażaj naszej inteligencji oczekując utwierdzenia Cię w przekonaniu że dobrze zrobiłaś. Bo zrobiłaś ŹLE i kiepska sytuacja miedzy Wami jest z Twojej winy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Wystraszyłyście autorkę Wy wredne baby, a byłam ciekawa co chłopak miał na myśli
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.