|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
Cytat:
Jakby to powiedziała moja psycholog ,że np. przytyjesz ten 1-2kg czy ileś to przecież nikt tego nie widzi i wcale nie ma żadnych zmian ten 1-2kg siedzi ci w głowie.
![]() |
#3782 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A zapas jabłek Biedronkowych mam od wczoraj, też mi smakują ![]() ![]() Tynusiu, a jak tam pani psycholog, do której się wybierałaś? Zadowolona jesteś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3784 |
Wtajemniczenie
|
U mnie dochodzi jeszcze drobno pokrojona mała cebulka i kapusta kiszona. Pycha
![]()
#3785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czemu klatkę? Jak to jest z tymi resetami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój przykładowy jadłospis w stronę U : 1 kromka razowego ze śliwką z grubym plastrem twarogu półtłustego i po wierzchu konfitura porzeczkowa domowa 1 kromka żytniego razowego posmarowana avocado i serkiem śmietankowym z sałatą,ogórkiem,pomidorka mi (spory obkład) (kromki dość ciężkie minimum 50g miały na pewno) śniadanie 2: jabłko,szklanka truskawek , 1/2 kiwi , jogurt nat. 200g , łyżeczka płatków lnianych ,łyżeczka pestek słonecznika,cynamon, 2śliwki suszone obiad: 2 gniazdka pełnoziarniste makaronu (ok.50g) z brokułem,papryką,sałatą,p omidorkami,oliwkami polane odrobiną oliwy z wymieszanymi ziołami kolacja: pół bułki ciężkiej na zakwasie z ziarnami posmarowana avocado z sałatą,ogórkiem,pomidorem ,makrelą wędzoną i potem osobno podjedzony trochę wieśniak , i trochę pestek jakiś dyni/słonecznika Staram się nie ważyć ,liczyć itp. ale to moje natręctwo
![]() |
#3787 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() ![]() na zakupy lecę jutro obłowić się na cały tydzień a co mi tam ![]() Sweet moja Ty bogini utraty kg ![]() Promyczku dasz radę, jesteś dzielna, powodzenia i zaglądaj tu czasem ![]()
#3788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3789 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie to nie ma innej opcji, skoro jestem przed @ ![]() Tynusiu, życzę powodzenia w zdrowieniu i cierpliwości, bo to zawsze trochę trwa. Dobrze, ze masz pomoc i nie będziesz się z tym miotać sama. Wybacz osobistą uwagę, ale jesteś pewna, że pisanie bloga kulinarnego Ci w tym pomoże...? ![]() Laislo, ja też widzę u siebie różnicę nawet kilograma, chociaż wiem, że to bezdennie... bez sensu, no! Edytowane przez joasia_sia Czas edycji: 2011-03-04 o 20:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3790 | |
Zakorzenienie
|
Joasia, ten kalkulator obliczył ..2360
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3791 |
Zakorzenienie
|
Nie dziękuje by nie zapeszać !
Ten blog w pewnym stopniu pozwala mi trochę uciszyć to cholerstwo. Zająć się gotowaniem/zdjęciami oglądaniem tv byle by nie dopuścić myśli sam na sam jak jest cisza wtedy jest najgorzej. Ale znowu zaczął się etap budzenia w nocy =/
#3792 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3793 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Już miałam pisać, że Ci zazdraszczam, że tyle możesz zjeść, ale pomyślałam, że nie ma co zazdraszczać, tylko ruszyć pupkę i też bym mogła ![]() Skoro kiedyś mogłaś i nie tyłaś, to może jednak warto zawalczyć o te dodatkowe ponad 800kcal? Swoją drogą, jak sobie przypomnę te łyżki nutelli pochłaniane na kromach białego chleba, tony ciastek i makaronu, to mnie tęsknota ogarnia normalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale jak zawalczyć o to podkręcenie metabolizmu teraz? no jak. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3795 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3796 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3797 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3798 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Muszę sobie ułożyć jakiś trening sensowny, żeby zwiększyć liczbę angażowanych mięśni bo na samym orbitku to nie schudnę. ![]()
![]() |
#3799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zaczęłam robić te interwały, czyli zmieniam obciążenia i prędkości, jestem bardziej zmęczona więc chyba działa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3800 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz, znaczenie ma nie tylko to, ile jesz kalorycznie, ale też z czego te kalorie są. Może łatwiej byłoby Ci jeść więcej takich "zdrowych" rzeczy? No nie wiem. Rozumiem Cię doskonale w tych zmaganiach i zazdroszczę podejścia Samarze. Irytuje mnie to, że stresuję się wahaniami wagi, bo to strasznie męczące jest na dłuższą metę, a z drugiej strony zdaję sobie przecież sprawę, że wagę trzeba kontrolować i tak co jakiś czas. Jak u Was ze słońcem? Zapowiadali pochmurną sobotę, ale u mnie piękne słońce i chyba całkiem ciepło ![]() Zaraz się zabieram za szykowanie i wychodzę po resztę zakupów, żeby skorzystać trochę z dziennego światła. A wieczorem balety, na które na razie kompletnie nie mam ochoty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3801 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3802 | ||
Zadomowienie
|
Ale u mnie dzis piekna pogoda, zaraz ide na spacerek z maluszkami, to moj pierwszy krok do cwiczen
![]() A wogole to sa moje nowe postanowienia ![]() - 40 minut dziennie cwiczen - zero slodyczy do konca marca a potem sie zobaczy ![]() Zaczynam od dzis ![]() Promyczku, trzymaj sie i zagladaj choc czasami ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I moje kg tez widac w udach i oponce na brzuchu ![]() ![]() No nie wiem Tynusia czy ten blog to taki dobry pomysl dla Ciebie, nadal wszystko kreci sie wokol jedzenia. Moze lepszy bylby blog np. o modzie albo znajdz sobie jakies hobby, poczytaj ksiazki a nie ciagle żyjesz jedzeniem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3803 |
Zakorzenienie
|
Jakąś ten blog nie ma właśnie na mnie złego wpływu.
A wiecie ,że z tyciem to też jest tak zakodowane w głowie jeśli sobie wmawiamy ,że od czegoś przytyjemy to to ma duży wpływ nawet jeśli chodzi o sałatę. Powtarzać sobie przed lustrem jestem chuda po milion razy ![]()
#3804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3805 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3807 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() jak tam humorki i jakie plany na dzisiaj? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3808 |
Zakorzenienie
|
Staram się odciągać myśli by nie było ciszy/spokoju muszę zajmować się czymś ciągle tv/rysować obojętnie co ale gdy jest cicho jestem sama to myśli strasznie dokuczają.
ja dziś na obiad pierś kuraka + warzywa
#3809 | |
Wtajemniczenie
|
Aniu jakbym po każdym spadku się tak nagradzała, to nie wiem czy kiedykolwiek bym schudła
![]() ![]() ![]() u mnie dzień średni, nie mam humoru, jakoś spać mi się chce... ![]() Zrobiłam dzisiaj sosik do ryżu z wołowiny, papryki i cebulki. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;25528423] ![]() ![]() Ciekawe czy tej lasce co zjadła 22 pączki też poszło w cycki. ![]() Niech idzie w cycki, albo wcale. Najlepiej niech wyparuje ze mnie ![]()
![]() |
#3810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to nic fajnego. Ale chce wiele zmienić tylko mi ciężko. Bo jak już coś idzie nie tak to gwałtownie wszystko się wali. Ps. Ja już mam uraz na pączki chyba ,że moja mama zrobiła by sama. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.