|
|
#1891 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
|
|
|
#1892 |
|
Raczkowanie
|
Malla - racja, dokładnie. jak mógł kazać Ci wybierać między nim a edukacją? nie rozumiem go. powinien sie chyba cieszyc, że pragniesz sie dalej uczyć i mieć przyszłość a nie ze albo on albo studia...
niedorosły, żeby zrozumiec pewne aspekty, które dla Ciebie sa ważne, np studia i później dobra praca np... nie martw sie kochana szkoda mi tylko jego i jego myslenia, zamiast Cię wspirać to sprawił, że myślisz nieodpowiednio i Ci źle. Dobrze zrobiłaś, że nie zostawiłaś tych studiów. Co Ci po chłopaku, który karze Ci wybierać i nie wspiera Cie tak, jak powinien...?
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki, ja wczoraj na baletach byłam z tym nowopoznanym,..... fajny ale jako kumpel ...i neich tak zostanie
![]() wszystkiego najlepszego z okacji urodzin ![]() Cytat:
strategia królowej lodu jest bardzo dorbra na takie okoliczności.... daj znac jak po rozmowie skorpion ?
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez jestem ale z konca paździenika
uparte, nie poddają się..... muszą nieraz dosiegnąć dna by potem odrodzić się jak feniks z popiołów
|
|
#1897 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
trzymać się dziewuszki, początki są trudne, ale razem damy radę Mrycia słońce przykro mi, ale pamiętaj że jesteś silna, młoda i jeszcze wszystko się ułoży Juniorka najlepszego, dużo uśmiechu, miłości i spełnienia marzeń Dolcevita kolejny kumpel, nie nadający się do stworzenia związku? ![]() Zjedzmniebejbe jak humorek dzisiaj? ![]() xXCinderellaXx5 co zrobisz z tymi wyznaniami eksa?
Edytowane przez wypalona Czas edycji: 2011-03-05 o 11:14 |
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki uklad to mysle ze by spowodowal wybuch wojny
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
Wszystko cacy, napiłam się, pośmiałam, potańczyłam. Wyrwałam nawet jeną 'dupę' tzn, gość się na mnie lampił chamsko, to popatrzałam i się uśmiechnęłam. Potem podbił do mnie z kolegą, posiedzieliśmy, pogadaliśmy. Chciał mój numer ale nie dałam. Stwierdziłam, że po raz - średnio się z nim gada, dwa, średnio w moim guście i trzy - pijany. Podałam mu dużo informacji o sobie, nie sądzę żeby miał jakiś problem ze znalezieniem mnie na fb lub nk - jeśli oczywiście chce. Humor miałam bardzo dobry gdy wracałam do domu o tej 4, kładę się do łóżka - 5 nowych smsów - tam nie było zasięgu więc później doszły. Patrzę, godzina 1:30 sms od niego napisał : 'jakie było to wino, to Ci je odkupie. Jesli jest dla Ciebie takie ważne. Nawet wina po Tobie mieć nie mogę.. to nie moja wina..' a ja tak Skutecznie popsuł mi humor. Pewnie wczoraj na tej imprezie sporo wypił i napisał. ;]
|
#1900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heeej
Jestem jakaś zmęczona Cytat:
Aż mi sie smutno zrobiło Cytat:
Na pocieszenie powiem Ci, że mój eks ma dzisiaj olimpiade ustną i pewnie ma srake. I jest w dodatku bardzo przeziębiony! Powiedział, że napisze mi sms, jak było Mój eks!!! A wiecie, że w horoskopie mi napisali, abym unikała randek ze skorpionem, a za to fajnie mi będzie z wodnikiem (OW!). Miałyśmy z koleżanką ubaw, jak to czytałyśmy
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-05 o 11:32 |
||
|
|
|
#1901 |
|
Zadomowienie
|
Narazie nie robię nic
A co Wy byście zrobily na moim miejscu?
|
#1902 |
|
Rozeznanie
|
Szczerze to nie wiem
Mój eks chciał wracać w grudniu, wtedy powiedziałam że liczą się czyny nie słowa i na czyny się nie doczekałam Nie dawno go widziałam z ta panią z którą go rzekomo nic nie łączyło i łączyć nie będzie i wtedy utwierdziłam się w przekonaniu że dobrze zrobiłam nie pozwalając mu ot tak na powrót
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)! A później jak sie opamięta, to do mnie przyleci Karolina_NS - jesteś z facetem 4 miesiące i już się zaręczyliście?! (--> suwaczki!)
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-05 o 11:33 |
|
|
|
|
#1904 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny kusi mnie zeby do niego napisac.zeby porozmawiac o co tak naprawde chodzilo, o przyzekam ze nie wiem. po ponad 3 latach powiedzial mi ze mamy rozne charaktery, nagle mu klapki z oczu spadły?
|
#1905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1906 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli miałby Ci jeszcze coś do powiedzenia sam by się odezwał. Pokaż mu że jesteś silna, że dasz radę bez niego chociaż wiem że jest Ci bardzo ciężko
Edytowane przez wypalona Czas edycji: 2011-03-05 o 11:44 |
|
|
|
|
#1907 | |
|
Wtajemniczenie
|
ale ja naprawde nic nie podejrzewałam
![]() spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
aparat itpprzyjaciolka mi doradzila ze jak ochlone zeby z nim porozmawiac wyjasnic wszystko, o co poszło, o co dokladnie chodziło, ale sama nie wiem, tzn chce wyjasnic ale nie chce znowu ryczec
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
cóz....życie...po moim exie w był jeden skąpy który po jednym spotkaniu uznał że tworzymy poważny związek (a nawet się nie całowalismy ! ) więc powinnam go do siebie na noc zaprosić
![]() a teraz znów nieskąpy, sympatyczny (podoba mi sie z wyglądu) ale z problemami z alkoholem i jak mi się wczoraj po wypiciu przyznał tez ma jakies problemy ze sobą ![]() Cytat:
...ale tak wyszło że nie dośc że nie zawalczył to jeszcze teraz zeni sie z inną ....ale to bliźniak, nie skorpion ale to dobrze, nie chciałąbym nigdy w życiu być żoną takiego co nie zawalczy i nie ma jaj.... ostatnio po kilkuminutowej rozmowie zrozumiałam że jaj mu nadal brakuje ufff...jak dobrze że mnie tam nie ma ....wczoraj aż za to wypiłam
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, wypalona, ja musiałam do niego zadzwonić, musiał mnie wyśmiać żebym zrozumiała jakim jest wielkim idiotą.
|
#1910 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Dżuniorka - impreza w wątku, wszystkiego najlepszego!!! ![]() ![]() Cytat:
A co czujesz? Cytat:
Z facetami jest taki problem, że oni nie za bardzo potrafią powiedzieć, co się stało. Ja się nie dowiedziałam mimo spotkania Długo zwlekał z przyjazdem po rzeczy, ja już byłam na etapie "no more tears" i ani jednej łzy nie wylałam na spotkaniu ani po. Musisz ochłonąć, zanim zdecydujesz się na ten krok. Na spotkaniu musisz być stabilna i konkretna.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-03-05 o 11:48 |
||
|
|
|
#1911 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękować
![]() Malla no ja nie wiem czy cały świat ![]() Ja nie skorpion tylko rybki a charakterek mam oooooo lepiej nie mówić ![]() Dzień dobry ![]() Biorę się za sprzątanie i ogarnięcie siebie ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
|
|
#1912 | |
|
Zadomowienie
|
Kocham ale już raczej nie będe umiała z nim być
Po tym wszystkim co sie przez ten czas działo.Cytat:
Do tego w maju ślub bierze wyprowadzila sie z domu
Edytowane przez xXCinderellaXx5 Czas edycji: 2011-03-05 o 11:55 |
|
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=512886 polecam, choć ja się troche załamałam poziomem wiedzy seksualnej naszego kraju...
|
|
|
|
#1914 |
|
Nie depcze krokusów
|
xXCinderellaXx5 - to może zacznijcie nową jakość, rozmawiajcie, spotykajcie się co jakiś czas w miejscach publicznych. Może da się choć przyjaźń z tego utkać.
Lily - to prowo, szkoda nerwów...
|
|
#1915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1916 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1917 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jako rasowy bliźniak powinien być uparty. No, ja np. jestem i jak coś wezme za cel, to wiecie... No np. o eksa walcze cały czas, choć teraz bardziej skupiłam sie na sobie i fajnie mi z tym. Niech teraz on się stara... No wiesz, wszystko fajnie i wogóle, jak dla mnie to bardzo krótki czas, by się przekonać czy dana osoba na nas zasługuje. Wg moich obserwacji i doświadczeń po około roku wychodzi troche takich "brudów", bo wiadomo, że na początku jest bajowo i kolorowo, by sie przypodobać, zrobić dobre wrażenie itp. itd. i wtedy dopiero można stwierdzić, czy kogoś akceptujemy czy nie. Druga osobe poznaje sie w sumie przez całe życie... Ja dobrze wszystkim życze i broń Panie Boże nie zazdroszcze jakoś tak "źle", ale jest zszokowana... ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
Chyba faktycznie nadaję sie tylko na złom Koszmarek
|
|||
|
|
|
#1918 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a teraz w wieku 23 lat są rozwódkami z dwójką dzieci. Oj nie chciała bym takiego życia
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
A po grzyba on do mnie pisał..
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

niedorosły, żeby zrozumiec pewne aspekty, które dla Ciebie sa ważne, np studia i później dobra praca np...
nie martw sie kochana
szkoda mi tylko jego i jego myslenia, zamiast Cię wspirać to sprawił, że myślisz nieodpowiednio i Ci źle. Dobrze zrobiłaś, że nie zostawiłaś tych studiów. Co Ci po chłopaku, który karze Ci wybierać i nie wspiera Cie tak, jak powinien...?

trzymać się dziewuszki, początki są trudne, ale razem damy radę

napisał : 'jakie było to wino, to Ci je odkupie. Jesli jest dla Ciebie takie ważne. Nawet wina po Tobie mieć nie mogę.. to nie moja wina..' a ja tak

Mój eks chciał wracać w grudniu, wtedy powiedziałam że liczą się czyny nie słowa i na czyny się nie doczekałam
(--> suwaczki!)