Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-05, 13:14   #1951
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Kimi - jeśli ktoś się angażuje, to naturalnym jest oczekiwanie czegoś od drugiej osoby. Jak może więc bać się zaangażować, aby druga strona czegoś nie oczekiwała?

Malla, dolce - porozmawialiśmy, wyjaśniliśmy sobie dużo rzeczy. Strwierdziłam, że odgrywanie Księżniczki z lodu w niczym nie pomoże, bo facet się nie domyśli o co chodzi. Zgłupieje, bo wróżką nie jest, a ja się będę czuła jeszcze gorzej, bo mnie będzie irytowało, że się nie domyślił i nie dał mi czego chcę.
Jest ok, okazało się, że dużo rzeczy odbieralimy inaczej, nie rozumieliśmy wzajemnych motywacji.
Zastanawiam, się, czy nie porozmawiać jeszcze na temat wspólnych wzajemnych oczekiwać, bo to by tez wiele wyjaśniło.
Po raz kolejny jestem zaskoczona, że trafił mi się mężczyzna, który potrafi rozmawiac o uczuciach.

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
A po grzyba on do mnie pisał..
Napisał, bo mu ego cierpi, przebiłaś jego nadęty balon cienką szpileczką i zeszło z niego powietrze, musi się dowartościować. Boli go myśl, że stracił nad tobą władzę, bo każda władza kręci, nawet jak się ją ma nad swoją dziewczyną, chore....
Ja się dziwię, że go nie zablokujesz na GG. Męczysz się na własne życzenie.

Juniorka, 89szalona89 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 13:16   #1952
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
No, ona jeszcze tak się podnieca i mówi zawsze, że "Och, z A. było ostroooo", a my później między sobą "No tak, zdjął czapke, później starpetki to musiało być ostro "

Mi na fb wyszło, że mój przyszły facet będzie prawiczkiem Facebook czasem ma chore fazy

Ja tam jestem teraz na etapie, że na chwile obecną tylko OW bym wytarmosiła...
skarpetki

Facebook no cos bierze chyba
nie bierz zadnego prawiczka chyba ze lubisz kogos uczyc..ja tam sie nie nadaje na nauczyciela

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 13:20   #1953
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
lily kocham Cię

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Byle by ten seks nie był podstawą związku A moja ciocia całe życie powtarza, że jeśli po trzech latach związku para nie zdecyduje się na ślub, to prędzej czy później się rozejdą. W moim przypadku się sprawdziło
Sorry, ale mój eks nawet nadał imie naszemu przyszłemu dziecku! Mieliśmy już wybraną date ślubu, projekt domu i rase psa

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
skarpetki

Facebook no cos bierze chyba
nie bierz zadnego prawiczka chyba ze lubisz kogos uczyc..ja tam sie nie nadaje na nauczyciela
Skarpeteczkiiiii

Wiesz, ja nie wiem czemu, ale jakoś tak mi sie wydaje, że bałabym sie, że taki co miał 20 partnerek przede mną mnie czymś, hmm... "poczęstuje"... Ale to tylko moje chore fazy. Z drugiej strony całkiem niedoświadczony też źle... Nie wiem, narazie o tym nie myśle. Nie mam ochoty na żadne seksy i inne randki Tylko mogłabym się spotkać z OW i poflitrować

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-03-05 o 13:21
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 13:25   #1954
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Byle by ten seks nie był podstawą związku A moja ciocia całe życie powtarza, że jeśli po trzech latach związku para nie zdecyduje się na ślub, to prędzej czy później się rozejdą. W moim przypadku się sprawdziło
hehe ...u mnie też ale to dobrze...i tak nie był fajnym meteriałem na męża
jakby na to nie patrzeć to ja w sumie to mimo że stworzyłam fajny związek to jeszcze nie poznałam takiego o którym mogłabym powiedziec ze jest dobry na męża

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość

Jest ok, okazało się, że dużo rzeczy odbieralimy inaczej, nie rozumieliśmy wzajemnych motywacji.
Zastanawiam, się, czy nie porozmawiać jeszcze na temat wspólnych wzajemnych oczekiwać, bo to by tez wiele wyjaśniło.
Po raz kolejny jestem zaskoczona, że trafił mi się mężczyzna, który potrafi rozmawiac o uczuciach.
najważniejsze że jest ok ijesteś zadwolona z rpzebiegu rozmowy
Stary 2011-03-05, 13:25   #1955
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Sorry, ale mój eks nawet nadał imie naszemu przyszłemu dziecku! Mieliśmy już wybraną date ślubu, projekt domu i rase psa
Wiesz my od grudnia jesteśmy zaręczeni data ślubu też była, mnóstwo wspólnych rzeczy, nawet działka pod budowę domu i co i g.wno misiowi się odwidziało Podział majątku, sprawa na policji i koniec wspólnych planów
Stary 2011-03-05, 13:25   #1956
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
lily kocham Cię
i ja
Stary 2011-03-05, 13:26   #1957
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
hehe ...u mnie też ale to dobrze...i tak nie był fajnym meteriałem na męża
jakby na to nie patrzeć to ja w sumie to mimo że stworzyłam fajny związek to jeszcze nie poznałam takiego o którym mogłabym powiedziec ze jest dobry na męża
Chyba prędzej znajdziemy dobrą żonę, niż męża
Stary 2011-03-05, 13:27   #1958
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz my od grudnia jesteśmy zaręczeni data ślubu też była, mnóstwo wspólnych rzeczy, nawet działka pod budowę domu i co i g.wno misiowi się odwidziało Podział majątku, sprawa na policji i koniec wspólnych planów
wspólnych rzeczy dużo...
tez miałąm podział majątku (po którym i ja i on jestesmy pokrzywdzeni ....każde z nas uważa ze za mało dostało )

ale sprawy na policji nie było
bidulka

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Chyba prędzej znajdziemy dobrą żonę, niż męża
chyba tak
Stary 2011-03-05, 13:29   #1959
taila_s
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Kochana rozumiem Cię doskonale
Ile jesteś po rozstaniu?
Gdy mój powiedział, że całował się z inną i nie wie co z tego będzie myślałam, że roz***ie z nerwów pokój. Do tej pory o tym niekiedy myślę.
Ale pamiętaj co nas nie zabije to nas wzmocni!!!

Ja się wzięłam za siebie, biegam.... Planuję robić codziennie brzuszki
widać efekty, wracam do dawnej sylwetki i co najważniejsze zaczynam podobać się sobie i widzę w sobie atuty

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

a ja mam w lipcu też 89 of kors
Właśnie najsmieszniejsze jest to ze dopiero miesiac... Za siebie i ja sie postanowilam wziac.. Tzn. biegam z przyjaciolkami ale i tak malo co z tego wychodzi bo zazwyczaj pozniej spotykamy sie na jakies piwo i czipsy... Ale to dlatego ze przy nich sie super odprezam.. A Tobie gratuluje postepow ;*
taila_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 13:30   #1960
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
tez miałąm podział majątku (po którym i ja i on jestesmy pokrzywdzeni ....każde z nas uważa ze za mało dostało )
wspólnych rzeczy dużo

ale sprawy na policji nie było
bidulka

chyba tak
No wiesz ja odzyskałam też niewielką część tego co było moje i na dodatek sama z obstawą musiałam po to do niego pojechać a na policji byłam bo laska która rozwaliła mi związek groziła, wyzywała, więc się doigrała Ale i tak eksik uwierzył jej bo przecież ona mi niczego nie robiła dupek!
Stary 2011-03-05, 13:33   #1961
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:

Napisał, bo mu ego cierpi, przebiłaś jego nadęty balon cienką szpileczką i zeszło z niego powietrze, musi się dowartościować. Boli go myśl, że stracił nad tobą władzę, bo każda władza kręci, nawet jak się ją ma nad swoją dziewczyną, chore....
Ja się dziwię, że go nie zablokujesz na GG. Męczysz się na własne życzenie.
Już zablokowałam.
y, chyba nie całkiem rozumiem o co Ci chodziło.
Miałaś na myśli to, że pierwsza się odezwałam przebiło ten jego 'balon' ?
Na całe szczęście już teraz nie pisze. Skończyło się na jednym smsie.
Cytat:

Skarpeteczkiiiii

Wiesz, ja nie wiem czemu, ale jakoś tak mi sie wydaje, że bałabym sie, że taki co miał 20 partnerek przede mną mnie czymś, hmm... "poczęstuje"... Ale to tylko moje chore fazy. Z drugiej strony całkiem niedoświadczony też źle... Nie wiem, narazie o tym nie myśle. Nie mam ochoty na żadne seksy i inne randki Tylko mogłabym się spotkać z OW i poflitrować
Hahaha, ja też miałam plany,ale dobrze, bo dla niego każde imię które w żartach zaproponowałam było ZŁEEE

No tak.. coś w tym jest. Prawiczek niekoniecznie, taki który miał 10 też źle..

Cytat:
Co za buraczysko! łe :/
Wypalona! Aż tak ostro było?! policja, jakieś grożenia?!
Tobie też inna laska zniszczyła związek.. ?

plecaczkiem: 7250 km

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2011-03-05 o 13:35
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 13:36   #1962
Karolina_NS
Raczkowanie

Cytat:
O, mam nadzieje, że mój eks też tak skończy. Że dosięgnie dna (choć on i tak jest już dnem... )! A później jak sie opamięta, to do mnie przyleci

Karolina_NS - jesteś z facetem 4 miesiące i już się zaręczyliście?! (--> suwaczki!)

znamy się długoooooo, 'nieoficjalnie' o wiele dłuzej jestesmy ze sobą, ale ja zaczęłam liczyc '4' miesiace temu tak dokładnie

http://gobarbra.com/hit/new-a174afbd...c0b1c4099dc55a daaawno tak nie wyłam ze śmiechu wymiatasz kobieto hahahahah no bomba

start : 75 - 70 - 68 - .... do zmiany?? oj dużo i jeszcze trochę...

B.

Edytowane przez Karolina_NS
Czas edycji: 2011-03-05 o 13:43
Karolina_NS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 13:39   #1963
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz ja odzyskałam też niewielką część tego co było moje i na dodatek sama z obstawą musiałam po to do niego pojechać a na policji byłam bo laska która rozwaliła mi związek groziła, wyzywała, więc się doigrała Ale i tak eksik uwierzył jej bo przecież ona mi niczego nie robiła dupek!
niestety ja tez odzyskałąm tylko niewielką cześc tego co było moje, ale on i tak uwaza że mu się należy więcej ....teraz jak sie żeni to dzownił własnie się upomnieć (pewnie mu trzeba na ślub ) ....pwoiedizłam tylko chyba sobie kpisz, nie kompromituj sie i wysmiałam go...co za szczyt bezczelności ale co mi tam...grunt że uchorniłąm sie od najgorszego błedu w żuyciu a poza tym nie mam z nim dziecka, nie musze patrzec na jego zakazaną mor.dę i słuchac pijackich wywodów jego mamuśki w piatkowe wieczory przy piwie w kuchni (cóż za ambitne spedzanie czasu ) kiedy on też jest podpity
no ludzie gdzie ja miałam oczy

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-03-05 o 13:43
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 13:43   #1964
ckin2u
Zakorzenienie

jak tak czytam te wypowiedzi to i ja trace nadzieje w coklwiek
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 13:43   #1965
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
niestety ja tez odzyskałąm tylko niewielką cześc tego co było moje, ale on i tak uwaza że mu się należy cos ejszcze....teraz jak sie żeni to dzownił własnie się upomnieć (pewnie mu trzeba na ślub ) ....pwoiedizłam tylko chyba sobie kpisz, nie kompromituj sie i wysmiałam go...co za szczyt bezczelności
Barany z nich Mój też się o jakieś piniądze upominał. Powiedziałam mu że jeśli faktycznie uważa że mam mu jakieś oddać niech się zgłosi po nowym roku i jak do tej pory cisza chyba znalazł nową sponsorkę
A na oczach miałyśmy wielkie klapki, które dzięki Bogu już opadły.

Edytowane przez wypalona
Czas edycji: 2011-03-05 o 13:46
wypalona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 13:46   #1966
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie wszyscy sie wystraszyli "mężowskich" obowiązków...
A mi już snuł wizje, jak to będziemy zbierać jesienia kasztany, a ja bede w ciązy...

Cytat:
i ja
Ja też Was loffciam

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość

Hahaha, ja też miałam plany,ale dobrze, bo dla niego każde imię które w żartach zaproponowałam było ZŁEEE
No ja musze chyba wytoczyć sprawe o podział majątku, bo on nie chciał mi dac ostatnio naszej wspólnej książki
O przywłaszczenie własności też wytocze, bo mi nie oddał mojej bielizny, bransoletki i pierscionka, który u niego zostawiłam... A dobra, niech se weźmie, spisałam to już na straty i niech sobie robie do tego "dobrze"!

Cytat:
Napisane przez Karolina_NS Pokaż wiadomość
znamy się długoooooo, 'nieoficjalnie' o wiele dłuzej jestesmy ze sobą, ale ja zaczęłam liczyc '4' miesiace temu tak dokładnie
A można wiedzieć ile trwa to "długoooooo"?!

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-03-05 o 13:48
Stary 2011-03-05, 13:46   #1967
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Barany z nich Mój też się o jakieś piniądze upominał. powiedziałam mu że jeśli faktycznie uważa że mam mu jakieś oddać niech się zgłosi po nowym roku i jak do tej pory cisza chyba znalazł nową sponsorkę
włąsnie...ja to mu powiediżłam tylko czycche odebrać mi coś co kupiłam za wąłasne pieniądze ...a on....że przeciez on tez się dołożył...to odp "w tkaim razie policze ile kosztowąło ...to to i to " nie miał argumentów...rozłączył sie .....

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-03-05 o 13:49
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 13:46   #1968
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja z moim exem też byłam 3 lata...Na seks zdecydowaliśmy się chyba po 2.5 latach bycia razem (obu pólny pierwszy raz)...To było w lipcu a rozstaliśmy się w październiku mozna?? można

Cytat:
Dzisiaj Twoje święto nie wolno Ci się denenować
Daj spokój...Rodzice od rana doprowadzają mnie do ścisku macicy...
Nie wiem czy to wszystko mi teraz wychodzi przez tabletki czy co ale to jest straszne...

Matka zaczęła od rana,że powinnam pokój posprzątać,okna umyć bo syf,kiła i mogiła...Więc wstałam,posprzątałam pokój,umyłam okna....
Po czym ojciec zaczął palić w piecu,zasyfił mi pół podłogi i mówi,że mam sprzątnąc...To mu pow.że Bóg go chyba opuścił bo umyłam podłogę 20 min.temu i nie będę sprzątać po raz kolejny...To zaczął morde piłować,że na pewno nie sprzątałam i mam nie pyskować...
A później jakże inteligentnie powiedział,że skoro mam wolne dzisiaj to mam posprzątać w mieszkaniu...Wyśmiałam go i pow.że nie ma nawet opcji takiej...To stw.że on cały tydz.sprząta więc ja mogę w weekend...
No tak...Sprząta bo nie pracuje i coś musi robić...
Najśmieszniejsze jest to,ze matka ma teraz 2 tyg.przymusowego urlopu wiec siedzą we dwójkę,trują mi dupę i jeszcze w ramach gratisu będę musiała sie wiecej do mieszkania dorzucać bo ona dostanie tak wysoką wypłatę,że chyba upadnę....

Eks napisał mi życzenia:
"Z okazji urodzin życzę Ci,aby udało Ci sie wszystko co zaplanowałaś,żeby nie opuszczała Cię wytrwałość w dążeniu do celu i towarzyszyła Ci pogoda ducha na co dzień. Wszystkiego najlepszego! "

Mam ochotę mu odp."A ja Ci życzę więcej mózgu na przyszłość!!"
Odpiszę mu "dziekuję za pamięć" żeby nie było,ze chamem jestem
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 13:47   #1969
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
A na oczach miałyśmy wielkie klapki, które dzięki Bogu już opadły.

dokładnie czuwa nad nami opaczność
Stary 2011-03-05, 13:48   #1970
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Malla, dolce - porozmawialiśmy, wyjaśniliśmy sobie dużo rzeczy.

Cytat:
Strwierdziłam, że odgrywanie Księżniczki z lodu w niczym nie pomoże, bo facet się nie domyśli o co chodzi. Zgłupieje, bo wróżką nie jest, a ja się będę czuła jeszcze gorzej, bo mnie będzie irytowało, że się nie domyślił i nie dał mi czego chcę.
Też tak sądzę.
Cytat:
W takim razie śmiało możesz porozmawiać jeszcze o oczekiwaniach
Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
Nagle przestał się odzywać. Okazało się, że jego eks się do niego odezwała.
Jedyne, co mogę powiedzieć na tego palanta, to że nie jest Ciebie kompletnie wart z takim zachowaniem.
"To nic nie znaczy"?
Nieodzywanie się?
Nie jest wart żadnego Twojego słowa...
Stary 2011-03-05, 13:50   #1971
lily92920
Zakorzenienie

Hehe, narazie nic mi nie napisał... Pewnie coś się przedłużyło, albo się wstydzi przyznać, że nie przeszedł dalej!
Stary 2011-03-05, 13:52   #1972
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
A mi już snuł wizje, jak to będziemy zbierać jesienia kasztany, a ja bede w ciązy...
romantyk..

Moj eks .. kiedys dotykal mojego brzucha i mowil (na poczatku zwiazku jeszcze) ze chcialby by tu bylo nasze dziecko..
A mi sie wyrwalo :chyba cie poj..... (na poczatku dla mnie to bylo chore..po 2 czy 3 m-cach)

Stary 2011-03-05, 13:54   #1973
d0lcevita
Zakorzenienie

a to coś o tym, ze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło )

http://demotywatory.pl/2783310/Czasa...a-lepsze-jutro
Stary 2011-03-05, 13:58   #1974
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:

No ja musze chyba wytoczyć sprawe o podział majątku, bo on nie chciał mi dac ostatnio naszej wspólnej książki
O przywłaszczenie własności też wytocze, bo mi nie oddał mojej bielizny, bransoletki i pierscionka, który u niego zostawiłam... A dobra, niech se weźmie, spisałam to już na straty i niech sobie robie do tego "dobrze"!
Ja znalazłam niedawno esy i listy exa
Jak to planował wspólnie mieszkanie kiedy siedział w wojsku a ja byłam tyle km.od Niego...Że będzie codziennie rano wstawał przede mną,kupował świeże bułki i budził mnie śniadaniem do łóżka
I ze będę nasze dzieci do szkoły odwozić samochodem
Jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee...Srali muszki będzie wiosna,będzie trawa lepiej rosła

Ja nawet nie wiem czy on ma jakieś moje rzeczy poza zdjęciami...Ale nie będę sobie rościć prawa do odzyskania zdjęć bo sama mam jego gdzieś na płycie
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 13:58   #1975
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
romantyk..

Moj eks .. kiedys dotykal mojego brzucha i mowil (na poczatku zwiazku jeszcze) ze chcialby by tu bylo nasze dziecko..
A mi sie wyrwalo :chyba cie poj..... (na poczatku dla mnie to bylo chore..po 2 czy 3 m-cach)
Tiaa...

No mój często całował i dotykał mnie po brzuchu i mówił np. "Hej, Mały" albo, że już niedługo...

Ej, ten koleś, siatkarz, co z nim się spotkałam raz, co poznaliśmy sie w klubie znowu mnie dreczy... :/

A jest tak inteligentny, jak rozwielitka
Stary 2011-03-05, 14:00   #1976
Malla
Nie depcze krokusów

Lily, Ty weź się ucz, zamiast o facetach myśleć...
Stary 2011-03-05, 14:03   #1977
Connff
Zadomowienie

Hej dziewczyny, ja po kilku dniach nieobecności mam multum rzeczy do nadrobienia jak widzę ale nie miałam nawet jak wejść na neta, tak dużo się działo u mnie.

Spotkałam się z kolegą na piwo, okazało się, że on też świeżo po rozstaniu praktycznie z takich samych powodów jak ja, u niego to też długi związek był (tyle samo co u mnie). No i... w gruncie rzeczy on zawsze mi się podobał, miałam wrażenie, że ja jemu też... zobaczymy, czy coś z tego nie wyniknie . To jest zupełnie inny typ niż mój były, a poza tym jest o prawie 10 lat starszy i powiem wam, że mi to odpowiada. Naprawdę widać różnicę między równolatkiem a dorosłym facetem, nawet w sposobie flirtowania .

Poza tym wczoraj na nowym mieszkaniu była impreza, która miała być kameralna i spokojna, a przerodziła się w coś potwornego. Dowiedziałam się też od innego kolegi, że od zawsze mu się podobałam , więc jestem w super humorze i ogólnie jest fajnie. No i wreszcie idzie wiosna, będzie dobrze!

Wiecie co? Chyba da się przeżyć nawet najgorsze rozstanie!

Juniorka, 89szalona89 - również wszystkiego najlepszego wam życzę!

Uff, idę nadrabiać zaległości.
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 14:03   #1978
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
EE tam ..matura to bzdura
Ja mialam przed matura tez zalamanie po rozstaniu ..zaczelam sie uczyc m-c przed i poszlo ok..

Stary 2011-03-05, 14:04   #1979
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
jak tak czytam te wypowiedzi to i ja trace nadzieje w coklwiek

a to dlaczego ?
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 14:04   #1980
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
No wiem, powinnam... Dzisiaj miałam podgonić konkurs...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości