|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
![]() Malla, dolce - porozmawialiśmy, wyjaśniliśmy sobie dużo rzeczy. Strwierdziłam, że odgrywanie Księżniczki z lodu w niczym nie pomoże, bo facet się nie domyśli o co chodzi. Zgłupieje, bo wróżką nie jest, a ja się będę czuła jeszcze gorzej, bo mnie będzie irytowało, że się nie domyślił i nie dał mi czego chcę. Jest ok, okazało się, że dużo rzeczy odbieralimy inaczej, nie rozumieliśmy wzajemnych motywacji. Zastanawiam, się, czy nie porozmawiać jeszcze na temat wspólnych wzajemnych oczekiwać, bo to by tez wiele wyjaśniło. Po raz kolejny jestem zaskoczona, że trafił mi się mężczyzna, który potrafi rozmawiac o uczuciach. Napisał, bo mu ego cierpi, przebiłaś jego nadęty balon cienką szpileczką i zeszło z niego powietrze, musi się dowartościować. Boli go myśl, że stracił nad tobą władzę, bo każda władza kręci, nawet jak się ją ma nad swoją dziewczyną, chore.... ![]() Ja się dziwię, że go nie zablokujesz na GG. Męczysz się na własne życzenie. Juniorka, 89szalona89 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! ![]() ![]()
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Facebook no cos bierze chyba nie bierz zadnego prawiczka chyba ze lubisz kogos uczyc..ja tam sie nie nadaje na nauczyciela
|
|
|
#1953 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
Mieliśmy już wybraną date ślubu, projekt domu i rase psa Cytat:
Wiesz, ja nie wiem czemu, ale jakoś tak mi sie wydaje, że bałabym sie, że taki co miał 20 partnerek przede mną mnie czymś, hmm... "poczęstuje"... Ale to tylko moje chore fazy. Z drugiej strony całkiem niedoświadczony też źle... Nie wiem, narazie o tym nie myśle. Nie mam ochoty na żadne seksy i inne randki Tylko mogłabym się spotkać z OW i poflitrować
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-05 o 13:21 |
||
|
|
|
#1954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to dobrze...i tak nie był fajnym meteriałem na męża jakby na to nie patrzeć to ja w sumie to mimo że stworzyłam fajny związek to jeszcze nie poznałam takiego o którym mogłabym powiedziec ze jest dobry na męża ![]() Cytat:
|
|
|
#1955 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
data ślubu też była, mnóstwo wspólnych rzeczy, nawet działka pod budowę domu i co i g.wno misiowi się odwidziało Podział majątku, sprawa na policji i koniec wspólnych planów
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1957 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez miałąm podział majątku (po którym i ja i on jestesmy pokrzywdzeni ....każde z nas uważa ze za mało dostało ) ale sprawy na policji nie było bidulka ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- chyba tak
|
|
|
#1959 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1960 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a na policji byłam bo laska która rozwaliła mi związek groziła, wyzywała, więc się doigrała Ale i tak eksik uwierzył jej bo przecież ona mi niczego nie robiła dupek!
|
|
|
#1961 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
y, chyba nie całkiem rozumiem o co Ci chodziło. Miałaś na myśli to, że pierwsza się odezwałam przebiło ten jego 'balon' ? Na całe szczęście już teraz nie pisze. Skończyło się na jednym smsie. ![]() Cytat:
![]() No tak.. coś w tym jest. Prawiczek niekoniecznie, taki który miał 10 też źle.. ![]() Cytat:
Wypalona! Aż tak ostro było?! policja, jakieś grożenia?! Tobie też inna laska zniszczyła związek.. ?
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-05 o 13:35 |
|||
|
|
|
#1962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
znamy się długoooooo, 'nieoficjalnie' o wiele dłuzej jestesmy ze sobą, ale ja zaczęłam liczyc '4' miesiace temu tak dokładnie ![]() http://gobarbra.com/hit/new-a174afbd...c0b1c4099dc55a daaawno tak nie wyłam ze śmiechu ![]() wymiatasz kobieto hahahahah ![]() no bomba
Licencja POF II stopnia ![]() start : 75 - 70 - 68 - .... ![]() B. Edytowane przez Karolina_NS Czas edycji: 2011-03-05 o 13:43 |
|
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ....pwoiedizłam tylko chyba sobie kpisz, nie kompromituj sie i wysmiałam go...co za szczyt bezczelności ale co mi tam...grunt że uchorniłąm sie od najgorszego błedu w żuyciu a poza tym nie mam z nim dziecka, nie musze patrzec na jego zakazaną mor.dę i słuchac pijackich wywodów jego mamuśki w piatkowe wieczory przy piwie w kuchni (cóż za ambitne spedzanie czasu ) kiedy on też jest podpity no ludzie gdzie ja miałam oczy
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-03-05 o 13:43 |
|
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
jak tak czytam te wypowiedzi to i ja trace nadzieje w coklwiek
|
|
|
|
#1965 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba znalazł nową sponsorkę![]() A na oczach miałyśmy wielkie klapki, które dzięki Bogu już opadły.
Edytowane przez wypalona Czas edycji: 2011-03-05 o 13:46 |
|
|
|
|
#1966 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi już snuł wizje, jak to będziemy zbierać jesienia kasztany, a ja bede w ciązy... Ja też Was loffciam Cytat:
O przywłaszczenie własności też wytocze, bo mi nie oddał mojej bielizny, bransoletki i pierscionka, który u niego zostawiłam... A dobra, niech se weźmie, spisałam to już na straty i niech sobie robie do tego "dobrze"! Cytat:
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-05 o 13:48 |
|||
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-03-05 o 13:49 |
|
|
|
|
#1968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mozna?? można ![]() Daj spokój...Rodzice od rana doprowadzają mnie do ścisku macicy... Nie wiem czy to wszystko mi teraz wychodzi przez tabletki czy co ale to jest straszne... Matka zaczęła od rana,że powinnam pokój posprzątać,okna umyć bo syf,kiła i mogiła...Więc wstałam,posprzątałam pokój,umyłam okna.... Po czym ojciec zaczął palić w piecu,zasyfił mi pół podłogi i mówi,że mam sprzątnąc...To mu pow.że Bóg go chyba opuścił bo umyłam podłogę 20 min.temu i nie będę sprzątać po raz kolejny...To zaczął morde piłować,że na pewno nie sprzątałam i mam nie pyskować... A później jakże inteligentnie powiedział,że skoro mam wolne dzisiaj to mam posprzątać w mieszkaniu...Wyśmiałam go i pow.że nie ma nawet opcji takiej...To stw.że on cały tydz.sprząta więc ja mogę w weekend... No tak...Sprząta bo nie pracuje i coś musi robić... Najśmieszniejsze jest to,ze matka ma teraz 2 tyg.przymusowego urlopu wiec siedzą we dwójkę,trują mi dupę i jeszcze w ramach gratisu będę musiała sie wiecej do mieszkania dorzucać bo ona dostanie tak wysoką wypłatę,że chyba upadnę.... ![]() Eks napisał mi życzenia: "Z okazji urodzin życzę Ci,aby udało Ci sie wszystko co zaplanowałaś,żeby nie opuszczała Cię wytrwałość w dążeniu do celu i towarzyszyła Ci pogoda ducha na co dzień. Wszystkiego najlepszego! "Mam ochotę mu odp."A ja Ci życzę więcej mózgu na przyszłość!!" Odpiszę mu "dziekuję za pamięć" żeby nie było,ze chamem jestem
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie czuwa nad nami opaczność
|
|
#1970 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"To nic nie znaczy"? Nieodzywanie się? Nie jest wart żadnego Twojego słowa...
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, narazie nic mi nie napisał... Pewnie coś się przedłużyło, albo się wstydzi przyznać, że nie przeszedł dalej!
|
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj eks .. kiedys dotykal mojego brzucha i mowil (na poczatku zwiazku jeszcze) ze chcialby by tu bylo nasze dziecko.. A mi sie wyrwalo :chyba cie poj....
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
a to coś o tym, ze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
)http://demotywatory.pl/2783310/Czasa...a-lepsze-jutro
|
|
#1974 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak to planował wspólnie mieszkanie kiedy siedział w wojsku a ja byłam tyle km.od Niego...Że będzie codziennie rano wstawał przede mną,kupował świeże bułki i budził mnie śniadaniem do łóżka ![]() I ze będę nasze dzieci do szkoły odwozić samochodem ![]() Jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee...Srali muszki będzie wiosna,będzie trawa lepiej rosła ![]() Ja nawet nie wiem czy on ma jakieś moje rzeczy poza zdjęciami...Ale nie będę sobie rościć prawa do odzyskania zdjęć bo sama mam jego gdzieś na płycie
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mój często całował i dotykał mnie po brzuchu i mówił np. "Hej, Mały" albo, że już niedługo... Ej, ten koleś, siatkarz, co z nim się spotkałam raz, co poznaliśmy sie w klubie znowu mnie dreczy... :/ A jest tak inteligentny, jak rozwielitka
|
|
|
|
|
#1976 |
|
Nie depcze krokusów
|
Lily, Ty weź się ucz, zamiast o facetach myśleć...
|
|
#1977 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, ja po kilku dniach nieobecności mam multum rzeczy do nadrobienia jak widzę
ale nie miałam nawet jak wejść na neta, tak dużo się działo u mnie. Spotkałam się z kolegą na piwo, okazało się, że on też świeżo po rozstaniu praktycznie z takich samych powodów jak ja, u niego to też długi związek był (tyle samo co u mnie). No i... w gruncie rzeczy on zawsze mi się podobał, miałam wrażenie, że ja jemu też... zobaczymy, czy coś z tego nie wyniknie . To jest zupełnie inny typ niż mój były, a poza tym jest o prawie 10 lat starszy i powiem wam, że mi to odpowiada. Naprawdę widać różnicę między równolatkiem a dorosłym facetem, nawet w sposobie flirtowania . Poza tym wczoraj na nowym mieszkaniu była impreza, która miała być kameralna i spokojna, a przerodziła się w coś potwornego. Dowiedziałam się też od innego kolegi, że od zawsze mu się podobałam , więc jestem w super humorze i ogólnie jest fajnie. No i wreszcie idzie wiosna, będzie dobrze! Wiecie co? Chyba da się przeżyć nawet najgorsze rozstanie! Juniorka, 89szalona89 - również wszystkiego najlepszego wam życzę! Uff, idę nadrabiać zaległości. |
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
EE tam ..matura to bzdura
![]() ![]() Ja mialam przed matura tez zalamanie po rozstaniu ..zaczelam sie uczyc m-c przed i poszlo ok..
|
|
#1979 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

"
Facebook czasem ma chore fazy
A moja ciocia całe życie powtarza, że jeśli po trzech latach związku para nie zdecyduje się na ślub, to prędzej czy później się rozejdą. W moim przypadku się sprawdziło
Tylko mogłabym się spotkać z OW i poflitrować
Podział majątku, sprawa na policji i koniec wspólnych planów

(--> suwaczki!)

Dzisiaj Twoje święto nie wolno Ci się denenować