Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-04, 21:29   #3211
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

1.Ja też śpię z otwartą buzią i jak szybko idę to nie umiem oddychać przez nos. A że zazwyczaj szybko chodzę, bo zawsze za późno wychodzę z domu i się później spieszę, to można powiedzieć, że całe życie z rozdziawioną gębą łażę

2.Co za nieodpowiedzialny koleś

3.Też lubię fasolkę po bretońsku Ostatnio ugotowała cały gar i mam zamrożone jeszcze 3 porcje

4.Wygląda smakowicie
Ja z Dr Oetkera upiekłam ostatnio ciasto czekoladowe XXL, przełożyłam je kremem ajerkoniakowym i polałam polewą czekoladową i wyszło pyszne Polecam.

1. ja w sumie jak ide szybko to tez otwieram buzie
2.nom ;/
3.ja uwielbiam, ale sama jeszcze nie robilam
4.musze kiedys spróbowac zrobic to ciacho
Cytat:
-----

Znam ten ból. Mój TŻ jak sobie za dużo wypije, to ma na mnie całkowitą olewkę, a ja czasem niepotrzebnie się wkurzam, zamiast dać mu spokój i też się zazwyczaj przez to kłócimy, ale później rozmawiamy szczerze i każdy mówi co konkretnie mu nie pasuje i jakoś się dogadujemy. Na szczęście ostatnio bardzo rzadko coś takiego się zdarza. No ale mieliśmy tydzień temu wizytę brata TŻta, który mieszka zagranicą, a mój TŻ jak z nim pije, to małpiego rozumu dostaje, więc też mieliśmy małą sprzeczkę. Ja czasem reaguje zbyt mocno, bo na początku naszego związku takie akcje zdarzały się częściej i do tego TŻ był wtedy dla mnie delikatnie mówiąc "niemiły" i teraz jak on pije, to mi się to wszystko przypomina i się wkurzam niepotrzebnie.

to ja tez tak mam , że niestetety głównie momenty z przeszłości mi sie przypominają ...Zobacze jak to dalej będzie. nie potrafię do końca tak tego olać , bo się nie da ...Widze, ze większość z nas tak ma i chyba trzeba się do tego przyzwyczaić bo zwariować można...

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Co do książek to możecie się śmiać ale ja namiętnie czytałam sagę o ludziach lodu 47 tomów przeczytała chyba już 3 razy , Harrego Pottera też przerobiłam, lubię taka fantastykę gdzie jest magia itp.

dziewczyny niestety z mamą coraz gorzej dzis znów jade z nią do tego lekarza co była ostatnio bo bardzo źle reaguje na te leki co jej przepisał. Dzisiaj dosłownie chodzi po scianach bo tak jej się w głowie kręci martwie się o nią, mam nadzieję że bedzie dobrze. Trzymajcie kciuki

Jedyny plus to że dziś wraca tż
ja przeczytalam jedną częśc o ludziach lodu jednym tchem , ale juz wiecej nie czytalam

Trzymam kciuki za mame , zeby wszystko bylo w porządku

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
W środę byłam u lekarza i zamiast się uspokoić to tylko bardziej się stresuję....Miałam usg, i owszem pęcherzyk jest, ale wygląda jakby był pusty. Lekarz nie chciał mnie straszyć ale też nie mógł mi powiedzieć że wszystko jest w porządku. Możliwe, że ponieważ to wczesna ciąża na usg jeszcze wszystkiego nie widać, ale ja i tak czuję niepokój i się martwię. Za 2tyg. lekarz kazał mi obowiązkowo się u niego pokazać, chyba że coś będzie się działo niedobrego, lub będę się źle czuła, to aby wcześniej przyjść. Jak na razie dokuczają mi tylko nudności. No i smutno mi
nie martw się na zapas, trzymam kciuki, zeby wszystko było ok

agawoo : mi zawsze mama wyrywała mleczaki
Stary 2011-03-04, 21:46   #3212
acelinka
Zakorzenienie

normalnie sama nie wierzę ale wkleiłam zdjęcia do albumów dla rodziców i świadków i dla dziadków zrobiłam taki mały albumik, no normalnie jestem w szoku i dumna z siebie

filozofia jakoś poszła, kolesia nie było przyszła jakaś babka dała nam testy te co ostatnio, stała nad nami jak gestapo napisałam wszystko jak teraz nie zalicze to i

padam normalnie plecy mnie bolą całe i kręgosłup od nachylanie się na tymi albumami ide się wykąpać i spać, oj tak spać!
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 21:58   #3213
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

dobranoc Acelinka i za albumy
Stary 2011-03-04, 23:44   #3214
agawoo
Zakorzenienie

Acelinka, brawo za albumy

Dziewczyneczka, ja sobie nie dawałam

Dobranoc dziewczynki
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 23:49   #3215
bezaczek7
Zakorzenienie

TŻ pojechał do pracy, ja idę spać. dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 06:39   #3216
magolina
Wtajemniczenie

Dzień dobry a co tu tak pusto? wstawać śpiochy

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Magolina, no sama
Bo to mleczak był Tak, wiem, że to brzmi jeszcze dziwniej - baba prawie 30 lat i ma mleczne zęby
Szapo ba

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
dalej jestem trochę roztrzęsiona. właśnie przeżyłam pierwszą w moim życiu i mam nadzieję ostatnią "cofkę", czy co to do cholery było
przyłożyłam grzecznie do pieca a ten buch! z przodu spod dmuchawy wyleciało trochę dymu, aż odskoczyłam, a z tyłu czarny dym! obudziłam TŻta, okazało się, że taką blachę z komina, co jest dziura zasłonięta, wywaliło i walnęła o tył pieca. a ja myślałam, że dmuchawę szlag trafił albo piec rozwaliło... o matko
Wiem mniej więcej co przeżyłaś kochana bo ja kiedyś poszłam dołożyć do pieca, szybko otworzyłam i dostało się powietrze i jak buchło to normalnie chyba na meter dobrze że stałam troche z boku drzwiczek bo inaczej to poszłaby prosto na mnie i bym mnie poparzyło a potem mi sie ręce trzęsły

Cytat:
Magolina, tak się rozpisałam o tym zębie, że zapomniałam:
Trzymam kciuki, żeby mamie się polepszyło po zmianie leków
To są na pewno silne leki, więc o efekty uboczne nie trudno
Cytat:
magolina ja też za poprawę po zmianie leków.
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
ać można...
Trzymam kciuki za mame , zeby wszystko bylo w porządku
Dziękować dziewczynki wczoraj jeszcze raz poszła na wizytę do tego lekarza i faktycznie odstawił jej dwa leki a dołożył jakiś inny

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
1.normalnie sama nie wierzę ale wkleiłam zdjęcia do albumów dla rodziców i świadków i dla dziadków zrobiłam taki mały albumik, no normalnie jestem w szoku i dumna z siebie

2.filozofia jakoś poszła, kolesia nie było przyszła jakaś babka dała nam testy te co ostatnio, stała nad nami jak gestapo napisałam wszystko jak teraz nie zalicze to i
1.
2. Tym razem na pewno zaliczysz, wtedy to było po prostu dla zasady. U nas pamiętam było tak z psychologii - ta kartka która doktorkowi upadła na ziemie nie zaliczała egzaminu i tym sposobem osoby które miały dobrze mogły nie zaliczyć a te co napisały kiepsko - a i owszem. Taka tam ruletka

A mój tż dzisiaj w szkole, plan ma niesamowity - do 7.30 do 21.45 powiem krótko - dla mnie to jakiś debil ten plan układał tylachna godzin w szkole. A dziś ostatki - wybieracie się gdzieś??my jak uda się tżtowi wyrwać jedziemy do znajomych ale też za długo nie pobalujemy bo jutro na 9 znów idzie do szkoły

Biorę się za sprzątanie.
Miłej soboty.
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 08:33   #3217
acelinka
Zakorzenienie

hej

dziękuję za oklaski, też jestem z siebie dumna

Dziś tż ma wolne ja sobie szkołe odpuściłam, bo same wykłady mamy, a są nieobowiązkowe i nudne więc rozumiecie planujemy posprzątać mieszkanko, umyć okna (tzn to akurat tż planuje ja co najwyżej firanki poprasuje )

Co do ostatków to nie mam pojęcia, może się gdzieś wybierzemy wieczorkiem posiedzieć na chwilke Strasznie mi się podoba że teraz nie wolno palić w pubach itd moge sobie bezkarnie wszędzie chodzić i raczyć się drinkami bezalkoholowymi no a jutro ja tez cały dzień do szkoły, na szczęscie u nas nie ma w planie zajęć dłużej niż do 19, a najczęściej to kończymy ok 17
magolinko, rzeczywiście ten plan jakiś kretyn układał tyle godzin wysiedzieć to masakra jakaś

gospelko, widze Cię
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-05, 09:07   #3218
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
hej

dziękuję za oklaski, też jestem z siebie dumna

Dziś tż ma wolne ja sobie szkołe odpuściłam, bo same wykłady mamy, a są nieobowiązkowe i nudne więc rozumiecie planujemy posprzątać mieszkanko, umyć okna (tzn to akurat tż planuje ja co najwyżej firanki poprasuje )

Co do ostatków to nie mam pojęcia, może się gdzieś wybierzemy wieczorkiem posiedzieć na chwilke Strasznie mi się podoba że teraz nie wolno palić w pubach itd moge sobie bezkarnie wszędzie chodzić i raczyć się drinkami bezalkoholowymi no a jutro ja tez cały dzień do szkoły, na szczęscie u nas nie ma w planie zajęć dłużej niż do 19, a najczęściej to kończymy ok 17
magolinko, rzeczywiście ten plan jakiś kretyn układał tyle godzin wysiedzieć to masakra jakaś

gospelko, widze Cię
juz jestem
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 10:21   #3219
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

A mój tż dzisiaj w szkole, plan ma niesamowity - do 7.30 do 21.45 powiem krótko - dla mnie to jakiś debil ten plan układał tylachna godzin w szkole. A dziś ostatki - wybieracie się gdzieś??my jak uda się tżtowi wyrwać jedziemy do znajomych ale też za długo nie pobalujemy bo jutro na 9 znów idzie do szkoły

Biorę się za sprzątanie.
Miłej soboty.
O matko Ja bym uciekła po kilku godzinach

My na ostatki się raczej nie wybieramy, idziemy tylko na urodziny do córeczki kuzynki To na chwilkę pójdziemy i już .... A potem może jakiś filmik
Stary 2011-03-05, 10:54   #3220
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Magolina, no sama
Bo to mleczak był Tak, wiem, że to brzmi jeszcze dziwniej - baba prawie 30 lat i ma mleczne zęby
Bałam się, że jak pójdę spać to go połknę w nocy i grzebałam w nim dotąd, aż go wyrwałam Wiem, masochistka za mnie, ale nie chciało mi się wstawać rano do dentysty
Ale historia

Cytat:
dalej jestem trochę roztrzęsiona. właśnie przeżyłam pierwszą w moim życiu i mam nadzieję ostatnią "cofkę", czy co to do cholery było
przyłożyłam grzecznie do pieca a ten buch! z przodu spod dmuchawy wyleciało trochę dymu, aż odskoczyłam, a z tyłu czarny dym! obudziłam TŻta, okazało się, że taką blachę z komina, co jest dziura zasłonięta, wywaliło i walnęła o tył pieca. a ja myślałam, że dmuchawę szlag trafił albo piec rozwaliło... o matko
Na pewno nieźle się przestraszyłaś no ale najważniejsze, że nic Ci się nie stało

Cytat:
3.ja uwielbiam, ale sama jeszcze nie robilam

to ja tez tak mam , że niestetety głównie momenty z przeszłości mi sie przypominają ...Zobacze jak to dalej będzie. nie potrafię do końca tak tego olać , bo się nie da ...Widze, ze większość z nas tak ma i chyba trzeba się do tego przyzwyczaić bo zwariować można...
Jak będziesz chciała kiedyś zrobić to mogę dać Ci przepis na tą fasolkę
Nie sądzę, żeby przyzwyczajanie się było tu dobrą opcją. Mi teściowa tak wmawiała, że ona też tak miała i się przyzwyczaiła, więc ja też muszę. A ja jej na to, że nie mam zamiaru się do tego przyzwyczajać, bo to nie jest normalne zachowanie. Bratowa TŻta tak się właśnie przyzwyczaiła i nic nie mówi jak jej mąż się upija i teraz mu się to zdarza z większą częstotliwością. A ja będę mojemu TŻtowi marudzić i go ochrzaniać, a później z nim na ten temat rozmawiać, bo widzę, że to skutkuje.

Cytat:
normalnie sama nie wierzę ale wkleiłam zdjęcia do albumów dla rodziców i świadków i dla dziadków zrobiłam taki mały albumik, no normalnie jestem w szoku i dumna z siebie

filozofia jakoś poszła, kolesia nie było przyszła jakaś babka dała nam testy te co ostatnio, stała nad nami jak gestapo napisałam wszystko jak teraz nie zalicze to i
za albumy i egzamin.
Trzymam za pozytywną ocenę.

Cytat:
1. Dziękować dziewczynki wczoraj jeszcze raz poszła na wizytę do tego lekarza i faktycznie odstawił jej dwa leki a dołożył jakiś inny

2. A mój tż dzisiaj w szkole, plan ma niesamowity - do 7.30 do 21.45 powiem krótko - dla mnie to jakiś debil ten plan układał tylachna godzin w szkole.

3. A dziś ostatki - wybieracie się gdzieś??my jak uda się tżtowi wyrwać jedziemy do znajomych ale też za długo nie pobalujemy bo jutro na 9 znów idzie do szkoły
1. Mam nadzieję, że po tej zmianie leków będzie lepiej

2. Przegięcie

3. Taaa.... wybieramy się oglądać mieszkanie, a później TŻ idzie na nockę do pracy, a ja wcześnie spać, bo jutro znów pobudka o 6:30
Niezłe ostatki
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 12:50   #3221
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

[...]
3. Taaa.... wybieramy się oglądać mieszkanie, a później TŻ idzie na nockę do pracy, a ja wcześnie spać, bo jutro znów pobudka o 6:30
Niezłe ostatki
Ja też poprosze przepis na fasolkę Ja uwielbiam, ale sama nigdy nie robiłam :/ Za to mój TZ fasolki niet W żadnej postaci

No fajne ostatki
Stary 2011-03-05, 13:05   #3222
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie sądzę, żeby przyzwyczajanie się było tu dobrą opcją. Mi teściowa tak wmawiała, że ona też tak miała i się przyzwyczaiła, więc ja też muszę. A ja jej na to, że nie mam zamiaru się do tego przyzwyczajać, bo to nie jest normalne zachowanie. Bratowa TŻta tak się właśnie przyzwyczaiła i nic nie mówi jak jej mąż się upija i teraz mu się to zdarza z większą częstotliwością. A ja będę mojemu TŻtowi marudzić i go ochrzaniać, a później z nim na ten temat rozmawiać, bo widzę, że to skutkuje.

ok możesz mi dać przepis

Ja też oczywiście będę mu ciągle gadać o tym... bo inaczej nie wytrzymam , a nie chce , żeby mój mąż był jakimś pijakiem na starość. Wczoraj poszedł z kolegami i też mu gadałam no i przyszedł w miarę
Stary 2011-03-05, 13:26   #3223
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też poprosze przepis na fasolkę Ja uwielbiam, ale sama nigdy nie robiłam :/ Za to mój TZ fasolki niet W żadnej postaci
Cytat:
ok możesz mi dać przepis
No to podaję Tylko z dokładnymi ilościami przypraw może być problem, bo zwykle "na oko" gotuję

1 op. fasoli Jaś (chyba 400g)
2 kostki rosołowe
kilka listków laurowych (4-5)
kilka kulek ziela angielskiego
30 dag boczku wędzonego
40-50 dag kiełbasy zwyczajnej/śląskiej obojętnie jakiej, byle czerwonej (4 sztuki)
duży koncentrat pomidorowy (ja daję ten kotlina, taki powiększony),
trochę mąki do zaciągnięcia

Fasolę trzeba dzień wcześniej zalać wodą i zostawić na noc, żeby się namoczyła.
Na drugi dzień nie odcedzamy, tylko do tej samej wody (można dolać wody) dorzucamy kostki rosołowe, ziele angielskie, liście laurowe i tak gotujemy około pół godziny.
Boczek wędzony i kiełbasę kroimy w kosteczkę, podsmażamy na patelni (ja nie daję oleju, bo z boczku się wytapia wystarczająco dużo tłuszczu), dorzucamy do fasolki i gotujemy jeszcze z pół godziny, aż fasola nam zmięknie.
Jak już fasola będzie prawie ok, to możemy dosolić całość (wcześniej nie, bo boczek też jest słony i jak się pogotuje, to zmienia smak wywaru) i dorzucamy koncentrat.
Wszystko razem się gotuje jeszcze chwilkę i na koniec zaciągamy wodą z mąką i gotowe
Stary 2011-03-05, 13:38   #3224
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
No to podaję Tylko z dokładnymi ilościami przypraw może być problem, bo zwykle "na oko" gotuję

2 kostki rosołowe
30 dag boczku wędzonego
40-50 dag kiełbasy zwyczajnej/śląskiej obojętnie jakiej, byle czerwonej (4 sztuki)

Na drugi dzień nie odcedzamy, tylko do tej samej wody (można dolać wody) dorzucamy kostki rosołowe, ziele angielskie, liście laurowe i tak gotujemy około pół godziny.
Boczek wędzony i kiełbasę kroimy w kosteczkę, podsmażamy na patelni (ja nie daję oleju, bo z boczku się wytapia wystarczająco dużo tłuszczu), dorzucamy do fasolki i gotujemy jeszcze z pół godziny, aż fasola nam zmięknie.
Jak już fasola będzie prawie ok, to możemy dosolić całość (wcześniej nie, bo boczek też jest słony i jak się pogotuje, to zmienia smak wywaru) i dorzucamy koncentrat.
Wszystko razem się gotuje jeszcze chwilkę i na koniec zaciągamy wodą z mąką i gotowe
Zrobię przy najbliższej okazji i pochwalę się jak wyszło
Stary 2011-03-05, 14:20   #3225
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

2 kostki rosołowe
30 dag boczku wędzonego

dziekuje na pewno zrobie w najblizszym czasie dzisiaj na obiad jedliśmy prażonki u teściowej mniam
Stary 2011-03-05, 15:09   #3226
certina4
Wtajemniczenie

cześć, ja od rana na zajęciach byłam, a teraz jestem po obiadku i najchętniej poszłabym spać.

Było tak ślicznie a teraz jest szaro buro

martoolka ja kupuję gotową fasolkę w garmażerce, ale Twój przepis jest chyba prosty, to może sama kiedyś zrobię

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 15:19   #3227
bezaczek7
Zakorzenienie

dzień dobry
TŻ zmęczony śpi, a ja idę do kościoła niedługo.
dziewczyny, gotowałam fasolkę. taką małą ciemną. tu się tak je, że fasola ugotowana z kością wędzoną, potem się je tą fasolę odcedzoną, posypaną cebulką i obgryza kości, kto chce i wiecie co? postawiłam na gaz, ja wiem, koło 11, a wyłączyłam po 15
już wiem, że na początku gotowania się nie soli

ale będę śmierdzieć cebulą w kościele
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-03-05, 16:23   #3228
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
O matko Ja bym uciekła po kilku godzinach
Tż też uciekł już jest w domku

Cytat:
1. Mam nadzieję, że po tej zmianie leków będzie lepiej

2. Taa.... wybieramy się oglądać mieszkanie, a później TŻ idzie na nockę do pracy, a ja wcześnie spać, bo jutro znów pobudka o 6:30
Niezłe ostatki
1. Dziękuję
2. Oj przerąbane że w niedzielę musisz tak wcześnie wstać
Daj znać jak mieszkanko

Cytat:

Ja też oczywiście będę mu ciągle gadać o tym... bo inaczej nie wytrzymam , a nie chce , żeby mój mąż był jakimś pijakiem na starość. Wczoraj poszedł z kolegami i też mu gadałam no i przyszedł w miarę
Kurcze dziewczyny a ja to lubię jak tż wypije jest wtedy taki śmieszny, normalnie dusza towarzystwa się robi no ale u niego znów jest tak , że nie ciągnie go do alkoholu i czasami sama go namawiam żeby sobie wypił z kolegami no bo jak to wygląda ale dziś np widzę że ma ochotę wypić no i ja się nie alkoholizuje bo drajwuje a tż pije

Cytat:
dzień dobry
TŻ zmęczony śpi, a ja idę do kościoła niedługo.
dziewczyny, gotowałam fasolkę. taką małą ciemną. tu się tak je, że fasola ugotowana z kością wędzoną, potem się je tą fasolę odcedzoną, posypaną cebulką i obgryza kości, kto chce i wiecie co? postawiłam na gaz, ja wiem, koło 11, a wyłączyłam po 15
już wiem, że na początku gotowania się nie soli

ale będę śmierdzieć cebulą w kościele

Ja miałam taką fazę w pracy. Kupiłyśmy sobie z koleżanką makrelę na pół, zjadłyśmy, potem one pojechały w teren a ja zostałam sama no i przyszli tacy przystojni młodzi panowie w sprawie funduszu a w pokoju tak waliło rybą że szok dodatkowo, mimo że przez biurko podejrzewam że ode mnie też było czuć. Ależ wstyd i jeszcze caly czas zastanawiałam się czy nie mam przypadkiem tej ryby między zębami
Stary 2011-03-05, 17:22   #3229
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:

Ja miałam taką fazę w pracy. Kupiłyśmy sobie z koleżanką makrelę na pół, zjadłyśmy, potem one pojechały w teren a ja zostałam sama no i przyszli tacy przystojni młodzi panowie w sprawie funduszu a w pokoju tak waliło rybą że szok dodatkowo, mimo że przez biurko podejrzewam że ode mnie też było czuć. Ależ wstyd i jeszcze caly czas zastanawiałam się czy nie mam przypadkiem tej ryby między zębami
wishlista
18WRZESIEŃ2010

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-05, 17:55   #3230
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

magolina: hahahah

My dzisiaj będziemy mieć znajomych, bo tak po kolei zapraszalismy , zeby sobie film z wesele obejrzeli. Wiec dzis nastepna tura
Stary 2011-03-05, 18:29   #3231
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Tż też uciekł już jest w domku

Kurcze dziewczyny a ja to lubię jak tż wypije jest wtedy taki śmieszny, normalnie dusza towarzystwa się robi no ale u niego znów jest tak , że nie ciągnie go do alkoholu i czasami sama go namawiam żeby sobie wypił z kolegami no bo jak to wygląda ale dziś np widzę że ma ochotę wypić no i ja się nie alkoholizuje bo drajwuje a tż pije

Bardzo dobrze zrobił

Mój TZ też rzadko pije, ale ja i tak tego nie lubię

A co do ryby

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
magolina: hahahah

My dzisiaj będziemy mieć znajomych, bo tak po kolei zapraszalismy , zeby sobie film z wesele obejrzeli. Wiec dzis nastepna tura
No proszę, wieczór filmowy A wy powspominacie
Stary 2011-03-05, 19:35   #3232
bezaczek7
Zakorzenienie

a my mieliśmy wyjść, ale nie wyszło.
cin cin w zamrażarce
dobranocek, miłego wieczorku
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-03-05, 23:33   #3233
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
a my mieliśmy wyjść, ale nie wyszło.
cin cin w zamrażarce
dobranocek, miłego wieczorku
Dobranoc dziewczynki
Jutro mój ostatni dzień laby, nie mogę sobie pozwolić na dłuższe siedzenie w domu
Stary 2011-03-06, 06:09   #3234
Martoolka87
Zakorzenienie

Czeeeeść
Przed pracą musiałam coś jeszcze wydrukować, więc postanowiłam do Was zajrzeć i się przywitać
Nawet się dziś wyspałam, słoneczko świeci, więc nie jest źle
Miłego dnia
Stary 2011-03-06, 08:17   #3235
magolina
Wtajemniczenie

Hej hej myśmy trochę pobalowali wczoraj bo wróciliśmy po 1 niestety praktycznie od razu musiałam jechać z mamą na pogotowie miała wysokie ciśnienie i do tego drętwiała jej szyja i baaardzo bolała głowa. Na pogotowiu dostała zastrzyk i leki no i musimy szukać jakiegoś lekarza co by sprawdzić czy ten co u niego była czasami się nie pomylił i nie postawił błędnej diagnozy

Miłego dnia dziewczynki
Martoolka widzę że w dobrym humorze wstałaś i tak trzymaj cały dzień
Stary 2011-03-06, 09:46   #3236
gospella
Wtajemniczenie

hej
ja dzis lenistwo
po poludniu przyhcodza koleżanki na klub ksiązki zorbiłam bananofee ciasto

pyszne
przepis mogę podać, ale ktos tu dawał linka już

nic się nie piecze, to głowny atut i smak

Martolka z przepisu na fasolke skorzystam, moja koleżanka robi wersję prostsza ale twoja chyba bardziej usmakowiona
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 10:09   #3237
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Czeeeeść
Przed pracą musiałam coś jeszcze wydrukować, więc postanowiłam do Was zajrzeć i się przywitać
Nawet się dziś wyspałam, słoneczko świeci, więc nie jest źle
Miłego dnia
Czeeeść ranny ptaszku

Miłego dnia

A my dopiero wstaliśmy

Cytat:
Hej hej myśmy trochę pobalowali wczoraj bo wróciliśmy po 1 niestety praktycznie od razu musiałam jechać z mamą na pogotowie miała wysokie ciśnienie i do tego drętwiała jej szyja i baaardzo bolała głowa. Na pogotowiu dostała zastrzyk i leki no i musimy szukać jakiegoś lekarza co by sprawdzić czy ten co u niego była czasami się nie pomylił i nie postawił błędnej diagnozy

Miłego dnia dziewczynki
Martoolka widzę że w dobrym humorze wstałaś i tak trzymaj cały dzień
Magolina, o matko Szukajcie szybko tego lekarza I trzymam mocno kciuki za mamę

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
hej
ja dzis lenistwo
po poludniu przyhcodza koleżanki na klub ksiązki zorbiłam bananofee ciasto

pyszne
przepis mogę podać, ale ktos tu dawał linka już

nic się nie piecze, to głowny atut i smak

Martolka z przepisu na fasolke skorzystam, moja koleżanka robi wersję prostsza ale twoja chyba bardziej usmakowiona
Gospella, podaj ten przepis Ja lubię takie ciasta bez pieczenia

Miłego dnia dziewczynki Ja zaraz biorę się za walkę z wielką górą prasowania, miałam to zrobić wczoraj, ale oczywiście nie miałam weny
Stary 2011-03-06, 10:59   #3238
certina4
Wtajemniczenie

cześć,

a my wczorajszy wieczór przesiedzieliśmy w domu, ja do 20 się uczyłam, a potem oglądaliśmy TV. TŻ z chęcią by gdzieś poszedł, no ale ja mam naukę i to jest dla mnie bardzo ważne.

magolina udało się znaleźć lekarza? kurcze może trzeba jakieś badania zrobić a nie przypisywac tak leki na jana i czekać czy będą jakieś skutku uboczne?

gospella zapodaj ten przepis na ciasteczko ja to nie robię w ogóle, ale jak mnie zachęci to może i ja zrobię

agawoo jak sie czujesz? gotowa na powrót do pracy?

ja też jutro do pracy idę

dziewczyny jaki czas po braniu tabsów nalezy odczekać, żeby nie było ryzyka ciąży bliźniaczej?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2011-03-06 o 11:01
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 11:49   #3239
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć,

a my wczorajszy wieczór przesiedzieliśmy w domu, ja do 20 się uczyłam, a potem oglądaliśmy TV. TŻ z chęcią by gdzieś poszedł, no ale ja mam naukę i to jest dla mnie bardzo ważne.

magolina udało się znaleźć lekarza? kurcze może trzeba jakieś badania zrobić a nie przypisywac tak leki na jana i czekać czy będą jakieś skutku uboczne?

gospella zapodaj ten przepis na ciasteczko ja to nie robię w ogóle, ale jak mnie zachęci to może i ja zrobię

dziewczyny jaki czas po braniu tabsów nalezy odczekać, żeby nie było ryzyka ciąży bliźniaczej?
Jedni mówią 3 miesiące inni pół roku, ja nie czekałam wcale bo i tak mam problemy z hormonami

A co do lekarza to znalazłam jakiegoś bardzo dobrego neurologa w Kielcach i jutro będziemy dzwonić. Aha mama dzwonila do tego lekarza co się u niego leczy i on stwierdził że to jest działanie leków bo są silne ale on jest pewien diagnozy, stwierdził że przez pierwszy tydz ich brania objawy mogą się wręcz jeszcze bardziej nasilić ale potem wszystko zacznie iśc w dobrym kierunku dodam że to jest u nas w mieście najlepszy specjalista w swojej dziedzinie, jest ordynatorem i doświadczenie ma ogromne. Ale nie zaszkodzi skonsultować tego z innym specjalistą
Stary 2011-03-06, 11:56   #3240
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć,

Cześć
Certi, ja tam bym jeszcze w domu posiedziała, szczególnie, że nie zrobiliśmy tego, co mieliśmy zrobić na urlopie
Teraz stoję przy prasowaniu, i trochę mnie jeszcze boli ten kręgosłup ...
Zobaczymy, jak cos się bedzie działo, to mykam do lekarza jeszcze raz Z katarem mogę chodzić do pracy, ale z kręgosłupem się mordować nie będę

Certi, mój gin mówił że tak ok. 3 miesiące Czyżbyście coś planowali?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości