![]() |
#3931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
tia. zdania są podzielone
![]() ![]() małż dziś stweirdził,że woli dłuższe. no cóż, sam musiałby nosić. ja w długich wyglądam jak jakaś święta madonna ![]() ale dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3932 |
Zakorzenienie
|
Magda ubóstwiam CIę w tej fryzurze!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja już obiad zrobiony. Dla Tymka rosół na indyku, będzie jadł rosół póki nie zrobimy testów, bo boję się mu dawać cokolwiek innego. Naleśniki też już usmażone, tz wniebowzięty ![]() Dzisiaj rano dostałam okres ![]() ![]() po południu może podrzucimy młodego mamie i wyjdziemy gdzieś sami, jakieś małe zakupki i kolacyjka w piramidzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3933 |
Zakorzenienie
|
A my już po spacerze, Sephorze i weterynarzu z "kotekiem"
![]() Nabyłam podkład Double Wear no i wąchałam te DKNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra kochane wracam do sprzątanka ![]() ![]()
#3935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.fragrantica.com/perfume/D...ing-11125.html edit. Cestia kolor to już wypłowiały bo ja się farbowałam w grudniu, o zgrozo. ale sama nie umiem, muszę poczekać na wizytę u mamy ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-05 o 13:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Zakorzenienie
|
Jowisz apropos zapachu i twojego podpisu, wachalas kiedys Allegorie pozeczkowa ??
Ja dostalam kiedys z perfumerii odlewke i nigdy nie zapomne tego zapachu, bo polalam sie nim na jedno z pierwszych spotkan z Tztem ![]() Niestety nie jest juz dostepna, przynjamniej ja nie trafilam na nia nigdzie ![]() Kachulko, chyba inny wachalas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3937 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedys pamietam byl w Douglasie (wieki temu) ale nie stac mnie bylo na te wielgasna flache ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
te? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...dt.html&next=1 Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-05 o 13:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3940 |
Zakorzenienie
|
sprobuje znalezc , ale to pewnie limtowanka byla
prosze: Grosselina http://allegro.pl/guerlain-aqua-alle...436931393.html Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2011-03-05 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3941 |
Zakorzenienie
|
no to tylko używki szukać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3942 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa zdecydowanie nowa fryzura!
![]() ![]() ![]() Tak piszecie o tych nalesniczkach, placuszkach - Mario nie znosi wszelkich palcuszkow i bzdetow. Probowalam zrobic mu kilka razy na kilka sposobow, normalnie on obrci sie, wezmie pajde chleba i ma w nosie placuszki - tak jak TZ ![]() U mnie z zarcia to konkretne sprawy ida - makarony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3943 |
Zakorzenienie
|
Oj Marti, co ja bym dała, żeby z mojego TŻta też taki makaroniarz był
![]() ![]() ![]() No ale cóż, mój mąż gdyby mógł pożerałby tylko schabowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3944 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny no właśnie tak się zastanawiam czy dobre niuchnęłam, ale wzięłam ten flakonik przeźroczysty, a nie matowy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3945 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie Cestusia stad nie narzekam na zycie
![]() Alez chce mi sie dzis jakiejs salatki.. tyle ze nie chce mi sie gonic do sklepu po skladnieki.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3946 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam makaroniarzy
![]() Tzet moglby jesc makaron co drugi dzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Zakorzenienie
|
To tak jak ja
![]() No... już mam wolne, młoda od 10 min smacznie chrapie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3948 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku
ale ładna z Ciebie Japoneczka ![]() ![]() ![]() i muszę przyznać, że chyba wersja krótsza mi bardziej pasi ![]() ja wybieram taką długość żeby można było jeszcze w kitkę spiąć, własnie z lenistwa, żeby mi nic do potraw nie wpadało, czy pod prysznicem żeby mi się nie moczyło o mój małż mało makaroniarski, ale jak pisałam, przejadł się jak pracował we włoszech ![]() ![]() ![]() ale Miki makaron z "peśto" mógłby jeść codziennie ![]() a racuszki i naleśniki własnie uwielbia , mimo że wcześniej ich nie tykał ![]() a allegorie sa mocno nietrwałe ale na lato w sam raz, wystarcza psiknięcie na przedpołudniowy spacer hm może w tym roku kolejną bym sobie zalansowała do mojej stajni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie też krótsza wersja bardziej pasi. tylko lato mnie martwi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3950 |
Zakorzenienie
|
no wiem Jowiszku
ale wiesz że kitka to żaden fryz ![]() jak się ma krótsze to trzeba sie przyzwyczaić, a jak ma się ciut dłuższe to z wygodnictwa sięga sie po gumkę ![]() mówię o takich naszych bobach plus minus długość do ramion |
![]() ![]() |
![]() |
#3951 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie Jowiszowa to jak egipcjanka bardziej
![]() ![]() A mojego zięciunia to normalnie kocham... "peśto" to moj ukochany sos do makaronu ![]() ![]() Ania, a jak robisz pesto? Też z cebulką i czosnkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
#3952 |
Zakorzenienie
|
Cestia
mam gotowe włoskie, od tż brata jeszcze na stanie zielone to wyciągam parę łyżek o dodaję ciut śmietany czy jogurtu na patelnię podgrzewam i już czosnek jak mi sie zamani, albo jak mam jakies resztki warzywne to też dorzucę żeby zrobić samodzielnie to nie mam az tyle bazylii, ani natki pietruszki ![]() ale Mikiemu to cokolwiek co zabarwi makaron wystarczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3953 |
Zakorzenienie
|
Nie no, ja też robię z gotowego pesto. Na takie od podstaw nigdy się nie zdecydowałam, jestem za leniwa
![]() A pytam bo ludzie różnie je przygotowują. I w zasadzie w żadnej knajpie jeszcze nie jadłam lepszego niż to "moje" z czosnkiem i cebulką ![]() O śmietanie czy jogurcie nawet bym nie pomyślała ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3954 |
Zakorzenienie
|
nigdy nie jadłam pesto
![]() jak kupię słoik w lidlu to na patelnię, czosnek, cebula i to wsio ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3955 |
Zakorzenienie
|
Ja robię tak:
Zeszklić cebulę i wyciśnięty czosnek na oliwie (nie gorącej czasem bo się spali ![]() ![]() Proste, szybkie i przyjemne... ja uwielbiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3956 |
Zakorzenienie
|
a parmezan gdzie kupujecie ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3957 |
Zakorzenienie
|
ale
pesto lidlowe jest tańsze bo nieco oszukańcze, bez orzeszków piniowych ![]() własnie dlatego dodaję jogurt lub śmietanę, żeby rozrzedzić i zrobić taki sos oblepieńczy ![]() tak parmezan czy pseudo parmezan w marketach kupuję, w Lidlu też jest, czasem jak tydzień włoski to prawdziwszy ser można kupić, ale wiadomo cena koło 40-50 zł za kg wychodzi wtedy Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-03-05 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3958 |
Zakorzenienie
|
Ja też kupuję taki starty. Czasem nawet nie parmezan a jakiś taki na C
![]() Ostatnio jadłam pesto w Pizza Hut ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- O rzesz... przypomniałam sobie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3960 | |
Zakorzenienie
|
Witam się
Cytat:
![]() ![]() czy chodzi ci o tą restaurację http://www.rozrywka.pless.pl/wiecej....id=20839&akt=1 co do pesto to też nigdy nie jadłam ![]() nawet nie wiem co to jest :chytry: ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- zapomniałam wypowiedzieć się o fryzurce jowiszku moim zdaniem ta fryzurka odejmuje ci lat, wyglądasz korzystniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.