|
|
#2941 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Moja romantyczna powieść
![]() Postanowiłem przeczytać w siódmej klasie podstawówki chyba, ale poprzestałem na pierwszej części (tj. tomie bibliotecznym, z trzech ogółem bodajże) Ale film widziałem kilkukrotnie ![]() A weź od razu osikowy kołek i mię dobij... o tu wal, tu, w serce prosto!!! Cytat:
Musimy dać radę, bo w przeciwnym razie będzie ze mną źle, baaardzo źle ![]() Cytat:
![]() --- I żeby zbyt miło nie było, mam wolną chatę po raz pierwszy od paru miechów, a siedzę sobie sam jak ta ostatnia pi... palec znaczy się Nie, no... zarąbiście i w kosmos wypierdzieliście, jestem za***istym przyjacielem od tłumaczeń-na-szybko i doraźną pomocą psychologiczną, ot... ![]() Z tego nerwa zapalić se muszę (chyba za mało palę tak fogle, bo mię to uczucia głodu nie tłumi wcale a wcale, wrrr...)
|
||
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te wyniki pownien zobaczyc i zinterpretowac lekarz. jak wszystko jest OK ,stan zdrowia i indywidualny metabolizm na to pozwala, można zaczą dietę ściśłe stosując się do zaleeń. bardzo wazne jest aby nie przedłużac I i 2 etapu !! Konsekwencje zdrowotne mogą by dotkliwe. Trzeba sobie zdac sprawę ,że efekt odchudzający sie utrzyma tylko przy trwałej zmianie nawyków zywieniowych a więc trzeba po zakonczeniu diety zachowac tryb zywienia polecany w dietcie. Jeżeli ktos wątpi czy mu się to uda niech lepiej nie zaczyna. Każda rygorystyczna dieta polega na przebudowie metabolizmu, nie mozna go ciagle przebudowywa bo rozchwiac można cały organizm, w tym hormony. Mnie osobiście bardziej przekonuje dieta dr. Dabrowskiej czy dieta dr. Budwig + świeże soki warzywne , odchudzanie jest wolniejsze ale dieta duzo zdrowsza.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-06 o 01:09 |
|
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gryniek - luuuuz - moze nadinterpretujesz- tłumaczenia na szybko to standard i pomoc doraźna psychologiczna to też - nie ma co płakać ja chyba musze wrócić do palenia ![]() Testłam na sobie dziś Pradę Iris znów - podchodzę do niej z lekką nutką sceptycyzmu - jest ok, jest zapachem dla mnei dobrym, udanym, niezłym, interesującym - jednak w noszeniu globalnym ciut "za bardzo" czyli za ciężko - początek i baza ok ale nuta serca to dla mnie mimo niezłych wrażeń zbytnio przyciężkawo an samej sobie, ale tylko tak przez godzinkę - moze 2 i mam pytanko komu ten moment Irysowej Prady przypomina do złudzenia She Wood - ? nie patrzyąłm na nuty - ale mimo ze She Wood lubię, to też z rzadka noszę bo w noszeniu globalnym za ciezko, jak upalne powietrzne przed burzą - ciśnie, parno duszno jak palmiarni - ale potem jest ok myslę że używając dwóch psików na nadgarstki dałabym radę - to byłoby moje globalne zastosowanie ktoś widzi podobieństwo miedzy nimi? w bazie jest Pradowe grejjjjjjjjt i mrrrrrrrr ale przetrwać muszę ten czas nie wiem Irysa? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-06 o 01:56 |
|
|
|
|
#2944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Masz niesamowitą wiedzę, jesteś pod wrażeniem. Czy doradzasz zawodowo? Może poradzisz mi, co zrobić, żeby mi zeszło zatrzymanie wody po hormonach? Jeśli nic w świetle dziennym nie poprawię, to jutro wklejam obrazek Teraz już mówię dobranoc i spadam do oglądania Coco Chanel- nie flakonika, bo nie mam w kolekcji(!) tylko filmu.
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
kurcze wędzone
i co człek ma spożwać, jak odchudzić się pragnie jak w ogóle chce jeść coś co nie szkodzi , i proszę mi tu z warzywami nie wyjeżdzać, bo wiem, że i szczypiorek rośnie w poziomie ![]() Rozterka ![]() iiiiii ![]() Cytat:
już bym była i jako ten palec byś nie siedział i może coś byś mi wy/prze tłumaczył ![]()
|
|
|
#2946 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Samotne bunga bunga znudziły mię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale na khaki nigdy się nie zgodzę! Podobnie jak na oliwkę/zgniłą i butelkową zieleń/pomarańcz/żółty/kremowy/beżowy/stare złoto/róż/fuksję/fiolet/oberżynę/melanż i kremowy ![]() --- Piwo mnie usypia
|
||||||
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde jakbyś sie zgodził na khaki to byłbys prawie juz jak Robin Chudł zgadzam sie z Rozterki zaleceniami - wszystkie są tró na sobie sprawdziłam przez lata że tyję w sumie wyłącznie od alko mogłam sobie jeśc pizze i burgery i inne świństwa - vide studia - tak jadłam świństwa, w różnych barach ale nigdy nie przytyłam natomiast wszystko zmieniło za częste piwo, driny i wstrzymanie ruchowości - wiem, bo był duższy etap mego życia z ruchem bez alko i znów byłam smukła studentką kupującą rozmiar 34 czasem 36 zatem konflikt mam zaiste tragiczny - uwielbiam trunki - a przy nich ni ma szans na utrate opony całosezonowej Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-06 o 02:34 |
|
|
|
|
#2948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i skonfliktowana wewnętrznie spać idę, dukan może pomoże, albo raczej nie, opona całosezonowa moim przeznaczeniem jest ![]() kolorowych
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dobry byłby sok z kilku liści szpinaku + pół ogórka + pomarańcza obrana tak aby zostało duzo białych włókien + nieduzy czerwony burak , ale nie da się tego robic w sokowisrówce trza by w wyciskarce, chociażby ręcznej. Pic zaraz po wyciśnięciu dwa razy dziennie ( po ok. 200-250 ml ) Zamiast 2 sniadania i podwieczorku. Poza tym nie jesc smakowych jogurtów, soków kupnych i cukru
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-06 o 03:12 |
||
|
|
|
#2951 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
To nie jest gópje ---> ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Lecę przywołać kociarnię z dworu/pola/zewnątrz |
|||
|
|
|
#2952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 03:01 ---------- Poprzedni post napisano o 02:58 ---------- Cytat:
|
|
#2953 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem dziwolągiem chyba
- bardziej smakuje mi gotowany kurczak od pieczonego![]() Rozterka ma 100% rację, w tym co pisze. Najważniejsze i najskuteczniejsze jest długotrwałe (albo stałe) zmienienie nawyków żywieniowych. Mnie najbardziej gubiły słodycze i podjadanie późnym wieczorem. Ze słodyczy praktycznie zrezygnowałam. Jadam je przez może 2-3 dni w miesiącu przed @, kiedy organizm aż piszczy za czekoladą czy Prince Polo Cukru używam codziennie - do kawy. Do herbat nie potrzebuję. A na wieczorne napady głodu znalazłam sposób - jem więcej w ciągu dnia, w pracy. Oprócz kanapek, jakieś serki, jogurty, owoce. Najlepszym wyjściem byłoby zrobienie sobie jakiejś sałatki ale straszny leniwiec ze mnie w tej kwestii.No i oczywiście alko.... Średnio dwa razy w tyg jest jakieś piwko, lampka wina. Ale to są mocno uśrednione statystyki.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-06 o 08:22 |
|
|
|
#2956 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dziń dybry
![]() Cytat:
![]() Dieta Dukana to dla mnie badziewie, wiecie dlaczego jest taka popularna?? Bo daje szybki efekt. To jej jedyny plus i nie usiłujmy dorabiać do niej jakiejś głębszej filozofii. Wolę MŻWR, ale przez pieprzone delegacje i wieczorne jedzenie, waga mi wróciła ![]() I w ogóle jestem chora, znowu gardło mam zawalone ![]() Rozterko - czy to Ty nabyłaś ode mnie ponownie Chocolat?
|
|
#2957 | |||
|
never say no to panda
|
konkretne wiarygodne badania poproszę, bo się z takowymi nie spotkałam jeszcze (zawsze są teksty "jak donoszą badannia", "w badaniu wykazano, że..", ale żeby konkretnej dokumentacji z przeprowadzenia samego badania ujawnić, to już nikogo odważnego nie ma - ergo: badań nie ma, wyniki są nadinterpretowane albo wypadło inaczej, niż zamysł autora)
Cytat:
i to samo z winem - czerwone niby "zdrowsze", ale za to bardziej rypie wątrobę Cytat:
piwo ma dodatkowo wysoki IG, a energia nie pochodzi z samego alko, ale pierdyliona węgli, z których piwo się składa - pod tym względem najbardziej "dietetyczna" jest wódka pod warunkiem, że nie zapija się jej słodkimi sokami, nie drinkuje ze zmiksowanym bananem i brzoskwinią z puszki i nie zagryza chipsami i orzeszkami - organizm preferencyjnie zużywa "na bieżąco" kalorie z alko, natomiast te z zagrychy i popity chętnie odkłada w postaci kolejnych wałeczków Cytat:
a odnośnie węgli - co innego CKD, co innego dukan (jeśli stosować się do zaleceń diety, a nie powalonych dziewcząt interpretujących dietę na własną rękę, spożywasz dziennie całkiem sporo węgli - bo i w serkach są, i w mleku, i w przecierze, i otrębach, i skrobii - a w fazie warzywnej z warzywek )*edit - aaaa, zapomniałabym dodać - dieta dietą, pomaga, ale najważniejszy jest i tak ruch
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-03-06 o 09:19 |
|||
|
|
|
#2958 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I z tym postanowieniem idę zjeść płatki owsiane z jogurtem naturalnym
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2959 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
a mnie się jeszcze jedno przypomniało - wolę już mieć nie w pełni sprawną nerkę (czy wątrobę - chociaż ta ma niezły potencjał regeneracyjny i po kilku miechach na jakiejkolwiek diecie da sobie doskonale radę), niż paść potem na zawał, powikładnie miażdżycy / cukrzycy, udar, tętniaka czy bredzić trzy-po-trzy przy niedotlenieniu tętnic mózgowych
|
|
|
#2960 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
otręby oczywista
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zapchałam się omletem. Idę po kawę.
I pytanie do dukających, bo większość ze znajomych na Dukanie się skarży na tą przypadłość - macie jakieś skuteczne sposoby na podukanowe zaparcia? Sorki,że w porze śniadaniowej, ale potem zapomnę,że chciałam spytać
|
#2962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- wiem- TURKUS!!!! Cytat:
No to... pani z pieskiem.jpg
|
|
#2963 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
nie wiem... na mnie antyzaparciowo działa to doskonale i od końca stycznia nie narzekam na "problemy" ![]() Cytat:
|
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niesamowicie mi się podoba. Szkoda,że kompletnie nie pasuje do wystroju mojego mieszkanka, bo już bym siedziała na pw
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-03-06 o 10:40 |
|
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
|
|
|
|
|
#2966 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
e tam...artdeco pasuje do wszystkiego , no moze do kurnej chaty niebałdzo, ale to Ci chyba nie grozi ![]() Bardzo mnie sie podoba ten obrazek, tylko mnie akurat kolory nie pasują do wnetrza.....
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W przyszłym roku remont, to się zobaczy My z kolei mamy hopla na punkcie focenia, więc na razie powiększamy co lepsze zdjęcia. Na obrazy przyjdzie czas po remoncie A mi się wydaje,że w szarościach, które pokazywałaś obraz by wyglądał bosko. Tylko ramę mu dopasować
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-03-06 o 10:39 |
|
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2969 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Coś mi się chce - chyba jakiegoś ciucha albo perfum
|
|
#2970 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ikea ma b dobre wzornictwo wg mne, co do szarosci do pasowałby fakt...tylko w koncepcie mam złamanie tych szarosci czerwieniami..pomaranczam i zeby ocieplic troche
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

damy radę ,chuopie,dmy radę

duszno jak palmiarni - ale potem jest ok 

już bym była i jako ten palec byś nie siedział 
Podobnie jak na oliwkę/zgniłą i butelkową zieleń/pomarańcz/żółty/kremowy/beżowy/stare złoto/róż/fuksję/fiolet/oberżynę/melanż i kremowy 

- bardziej smakuje mi gotowany kurczak od pieczonego