Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-06, 18:08   #2281
lily92920
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Gdzie jest mrytka?!

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
a w ogole gadam z kumpela, i ona mowi, ze ona by sie raczej po moim bylym kwiatkow nie spodziewala, to nawet lepiej...
A moja koleżanka mi napisała na gg "Wiesz co ale ten Twój K. jest głupi (...) no taką laske zostawić jak Ty!"

Troche mi lepiej...

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-03-06 o 18:09
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 18:12   #2282
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Gdzie jest mrytka?!

A moja koleżanka mi napisała na gg "Wiesz co ale ten Twój K. jest głupi (...) no taką laske zostawić jak Ty!"

Troche mi lepiej...
mscic sie zle, nienawisc tez jest zla. ale dziewczyny, powiedzcie mi powaznie? mozliwe jest to, zeby sie odkochac po 3 tygodniach, zeby przewazalo wiecej negatywnych uczuc, niz pozytywnych... unikam jego wzroku...

tak czy owak, wlasnie mi ta sama kumpela mowi, ze wyprzedzam fakty, ze to ze napisal mi tego smsa w piatek to nic nie znaczy, ale jezeli mowie czlowiekowi, zeby sie do mnie nie odzywal, to po co to robi, zwlaszcza po tej scenie w czwartek, kiedy widzial mnie taka... zaplakana... nawet nie spojrzalam na niego... a jak sie rozchodzilismy, tzn on sie odlaczal, to sie nawet nie odwrocilam, chociaz chlopaki krzyczeli, ze sie z nami zegnal... ;o
Stary 2011-03-06, 18:19   #2283
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Może nie doczytałam, ale co on Ci pisze?
Nic mi nie pisze, widujemy się niestety na imprezach. Jak mu powiedziałam, że chodzę do pewnego lokalu to nagle on też tam zaczął bywać. Z resztą w piątek mu mówiłam, że tam się wybieram i jego miało tam nie być, ale przyszedł. W piątek ze mną wielce tańcował i w ogóle osikany cały, a wczoraj chciał mi pokazać jakie ma rwanie i jaki jest zajefajny. Tylko trochę mu w szykach namieszałam. Życie.

lilly on mnie widział z innym facetem na imprezie, to nic nie dało. Musiałby mnie zobaczyć z jakimś facetem na mieście jak idę za rączkę, ale na siłę nie będę szukać

Generalnie jak widzę jego kolegów na imprezie i oni mnie zauważą, to za parę minut tamten się pojawia. Ja jakby mi ktoś powiedział, że on gdzieś tam jest, to bym w ogóle nie przyszła. Mam wrażenie, że to się jeszcze nie skończy wszystko

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
ale jezeli mowie czlowiekowi, zeby sie do mnie nie odzywal, to po co to robi
zakazany owoc lepiej smakuje, króliczek ucieka, gonić go!!! jednej fanki mniej będzie, co to to nie, tak być nie może! - właśnie dlatego to robi
Stary 2011-03-06, 18:22   #2284
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Nic mi nie pisze, widujemy się niestety na imprezach. Jak mu powiedziałam, że chodzę do pewnego lokalu to nagle on też tam zaczął bywać. Z resztą w piątek mu mówiłam, że tam się wybieram i jego miało tam nie być, ale przyszedł. W piątek ze mną wielce tańcował i w ogóle osikany cały, a wczoraj chciał mi pokazać jakie ma rwanie i jaki jest zajefajny. Tylko trochę mu w szykach namieszałam. Życie.

lilly on mnie widział z innym facetem na imprezie, to nic nie dało. Musiałby mnie zobaczyć z jakimś facetem na mieście jak idę za rączkę, ale na siłę nie będę szukać

Generalnie jak widzę jego kolegów na imprezie i oni mnie zauważą, to za parę minut tamten się pojawia. Ja jakby mi ktoś powiedział, że on gdzieś tam jest, to bym w ogóle nie przyszła. Mam wrażenie, że to się jeszcze nie skończy wszystko

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

zakazany owoc lepiej smakuje, króliczek ucieka, gonić go!!! jednej fanki mniej będzie, co to to nie, tak być nie może! - właśnie dlatego to robi
ale wiesz, mnie juz moje kumpelki maja dosyc, ja kazda taka akcje przezywam; mi sie wydawalo zawsze, ze on do takich nie nalezy, przynajmniej tyle ile zauwazylam w ciagu tego roku... ze jak mu nie zalezy, to mu nie zalezy, ale wlasnie tu sie kloci z jego... wizerunkiem dotychczasowym
Stary 2011-03-06, 18:36   #2285
mlko92
Raczkowanie

Cytat:
mscic sie zle, nienawisc tez jest zla. ale dziewczyny, powiedzcie mi powaznie? mozliwe jest to, zeby sie odkochac po 3 tygodniach, zeby przewazalo wiecej negatywnych uczuc, niz pozytywnych... unikam jego wzroku...
Chyba jest możliwe bo u mnie z czasem właśnie jest przewaga negatywnych uczuć nad tymi pozytywnymi. Ale to nie oznacza odkochania
Nie wiem czy to normalne, i czy któraś z was tak ma, ale ja jak go widzę, to czuję taką nienawiść i złość w sobie, że najchętniej bym mu wygarnęła wszystko, i żałuję że tego nie zrobiłam przy rozstaniu zamiast mu mówić, że jakby zmienił zdanie to ja czekam na niego
mlko92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 18:37   #2286
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

Myśle, że najlepsza alternatywa bedzie nasłanie na niego kogoś...
Stary 2011-03-06, 18:40   #2287
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mlko92 Pokaż wiadomość
Chyba jest możliwe bo u mnie z czasem właśnie jest przewaga negatywnych uczuć nad tymi pozytywnymi. Ale to nie oznacza odkochania
Nie wiem czy to normalne, i czy któraś z was tak ma, ale ja jak go widzę, to czuję taką nienawiść i złość w sobie, że najchętniej bym mu wygarnęła wszystko, i żałuję że tego nie zrobiłam przy rozstaniu zamiast mu mówić, że jakby zmienił zdanie to ja czekam na niego
ja mam ochote mojego bylego uderzyc... momentami to po prostu tak mnie drazni, ze to glowa mala... ale od jutra bedzie ok, przynajmniej mam satysfakcje, ze juz nic dla mnie nie znaczy...
Stary 2011-03-06, 18:47   #2288
mlko92
Raczkowanie

Cytat:
ja mam ochote mojego bylego uderzyc... momentami to po prostu tak mnie drazni, ze to glowa mala... ale od jutra bedzie ok, przynajmniej mam satysfakcje, ze juz nic dla mnie nie znaczy...
Oj jak ja bym chciała móc tak powiedzieć. Żeby jego obecność nie robiła na mnie żadnego wrażenia, żeby się przestać na niego gapić na korytarzu żeby być wobec niego obojętną...bo on wie że mi zalezy i po nim płaczę...zresztą sama to udowodniłam ponad dwa tyg temu jedyne usprawiedliwienie to to, że byłam pod wpływem wtedy ale i tak nie powinno się to stać
Stary 2011-03-06, 18:54   #2289
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Po co z nim tańczysz, po co mu mowiłaś, gdzie idziesz, prawdopodobnie by się tam nie pojawił, gdybyś mu nie powiedziała, a gdyby się pojawił to cóż zbieg okoliczności.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 18:55   #2290
solideja
Zadomowienie

Wróciłam. I mimo że to ja zerwałam ryczę jak bóbr
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 18:57   #2291
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Jestem z Ciebie w pewnien sposób dumna!

A ja wyszłam z pokoju do wc, a moja matka znowu obrabia mi dupe przez telefon. Powiedziała, że sie cieszy, że już nie jestem z eksem. Jest taka fałszywa!
Stary 2011-03-06, 19:00   #2292
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki, robił dosłownie wszystko żebyśmy do siebie wrócili, chociaż pokłóciliśmy się podczas spotkania ostro dwa razy (dzięki temu zebrałam w sobie siłę). On na dodatek próbował mi wcisnąć, że to ja jestem wszystkiemu winna... I jeszcze mnie pocałował na pożegnanie, prosząc, żeby chociaż ostatni raz
Stary 2011-03-06, 19:02   #2293
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:

A ja wyszłam z pokoju do wc, a moja matka znowu obrabia mi dupe przez telefon. Powiedziała, że sie cieszy, że już nie jestem z eksem. Jest taka fałszywa!
Moja mama też się cieszyła, że nie jestem z eksem i.... myśle, że miała racje, jest sie z czego cieszyć. Rodzice chcą dla nas jak najlepiej, napewno nie cieszy się z tego, że Tobie jest tak cięzko.

Stary 2011-03-06, 19:02   #2294
pandzio
Raczkowanie

Cytat:
Też chciałabym być taka konsekwentna... Najważniejsze, że nie zrobiłaś niczego wbrew sobie. Trzymaj się
pandzio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:06   #2295
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, robił dosłownie wszystko żebyśmy do siebie wrócili, chociaż pokłóciliśmy się podczas spotkania ostro dwa razy (dzięki temu zebrałam w sobie siłę). On na dodatek próbował mi wcisnąć, że to ja jestem wszystkiemu winna... I jeszcze mnie pocałował na pożegnanie, prosząc, żeby chociaż ostatni raz
Ech, ja też pamietam, że wszystko robiłam, żeby eksa nie wypuścić kiedy ze mną zrywał...

Spokojnie. Wszystko się ułoży. To była dobra decyzja!

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Moja mama też się cieszyła, że nie jestem z eksem i.... myśle, że miała racje, jest sie z czego cieszyć. Rodzice chcą dla nas jak najlepiej, napewno nie cieszy się z tego, że Tobie jest tak cięzko.
Moja matka ma mnie gdzieś! Dla moich rodziców nie jest ważne czy cierpie czy płacze przez niego... DLa nich najważniejsze jest to, że mam się uczyć, bo jak narazie tylko marnuje czas na bzdury. Dali mi areszt domowy, nie moge nawet wyjść w piatek wieczorem na spotkanie z koleżanką. A jak mówie, że wychodze, to słysze jakim jestem debilem i tumanem, że nie zdam matury, o wygranej w konkursie tez moge co najwyżej pomarzyć, bo teraz mi się udało, ale w II etapie napewno nic nie osiągne...

I moja matka mi słodziła jaki to on wspaniały i cudowny a teraz nagle, że sie cieszy... Taa, bo może mi dać areszt domowy żebym z nią siedziała w tym domu wariatów, bo tak to bym chciała się z nim spotykać...
Fałszywa.... :/

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-03-06 o 19:07
Stary 2011-03-06, 19:07   #2296
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Spokojnie. Wszystko się ułoży. To była dobra decyzja!
Najgorsze to, że on był naprawdę cudowny. Tylko jeszcze dziś w tych kłótniach niestety wyszło, że dobrze już nie będzie. Puste słowa, deklaracje, teorie to on ma opanowaną, a potem wychodzi zupełnie co innego. Ja wiem, że on kocha, ale co z tego, skoro absolutnie NIC w tym związku nie gra nawet przez tydzień od paru miesięcy? A ja już jestem emocjonalną ścierką

Czuję na sobie jego zapach i chyba zaraz zwariuje
Stary 2011-03-06, 19:09   #2297
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymaj sie.. i tak jestes silna
Ehh ile bym dala za ta sile..wczesniej..

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:10   #2298
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

solideja - jestem dumna! Jak masz siły to powiedz coś więcej.

Lilek, jak zaraz Cię puknę to zobaczysz!

Gdzie jest mryt?

Łohoho, ale mam dziwny humor. Taki.. y niech się wypcha, od jutra zaczynam nowe życie. he he.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:13   #2299
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Najgorsze to, że on był naprawdę cudowny. Tylko jeszcze dziś w tych kłótniach niestety wyszło, że dobrze już nie będzie. Puste słowa, deklaracje, teorie to on ma opanowaną, a potem wychodzi zupełnie co innego. Ja wiem, że on kocha, ale co z tego, skoro absolutnie NIC w tym związku nie gra nawet przez tydzień od paru miesięcy? A ja już jestem emocjonalną ścierką

Czuję na sobie jego zapach i chyba zaraz zwariuje
No i zobacz co on z Tobą zrobił. Nic tylko się cieszyć, że się go pozbyłaś ze swojego życia !!!!!!!!!!!!!!!!

To idz się umyj!
Stary 2011-03-06, 19:18   #2300
mlko92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Łohoho, ale mam dziwny humor. Taki.. y niech się wypcha, od jutra zaczynam nowe życie. he he.
JA TEŻ już chyba po raz setny
Stary 2011-03-06, 19:22   #2301
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mlko92 Pokaż wiadomość
JA TEŻ już chyba po raz setny
Pocieszam się teraz starymi piosenkami, których nie słyszałam milion lat i jakoś mi lepiej.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:23   #2302
ckin2u
Zakorzenienie

podziel sie piosenkami
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:23   #2303
solideja
Zadomowienie

Uh, zaczynam się w sumie uspokajać. Dobrze zrobiłam. Nie potrzebnie tylko dałam się pocałować i przytulać. No i nie potrzebnie się poryczałam dwa razy przy nim. Fakt, że nawet na spotkaniu rozstaniowym nie mogliśmy się nie pokłócić chyba coś znaczy

Coś więcej napisać?
Facet nie rozumie swoich błędów, nie widzi tak naprawdę nic złego w swoim zachowaniu, w ogóle to on sam chyba święcie wierzy w to, że jest w porządku Pomijając już mnóstwo rzeczy, które się wydarzyły, słowa typu 'odpie***l się', 'spie*dalaj'. Nie rozumie, że ten związek to jakiś melodramat (który on uskutecznia) i ja nie chcę być z kimś kto mi non stop funduje huśtawki emocjonalne.

Ja wiem, że on teraz zrobi wszystko i to jeszcze nie koniec... Ale wierzę, że mam szansę się z tego ocknąć i mam szansę na normalny, zdrowy związek. I wiem że ktoś mnie pokocha, do cholery, jestem u progu życia więc niech mi nie wmawia, że tak nie będzie

Już się przebrałam, już mi lepiej
Stary 2011-03-06, 19:26   #2304
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Gdzie jest mrytka?!
Cytat:
Gdzie jest mryt?
Mrytka odsypiała wczorajszą szaloną noc
Mimo dzisiejszych obowiązków, zrobiłam sobie ostatki Czuję się lepiej i mam się niedługo spotkać z X na rozmowę. Zobaczymy co wyniknie
A teraz postaram się tak mniej więcej Was nadrobić

Nie spodziewałam się, że zauważycie moją nieobecność

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:27   #2305
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoliina Pokaż wiadomość
Facet powiedzial, ze nie jedzie tam na jakies podrywy, ale nie ma doswiadczenia w zwiazkach i lepiej funkcjonuje bez presji niz z takowa i jesli tylko bede wolna po tym jak wroci to by chcial kontunuowac. Niby durne wytlumaczenie, ale nie wiem co o tym myslec skoro mial lzy w oczach mowiac mi to
Przetłumaczę Ci to z męskiego na ludzki: "Nie planuję podbojów miłosnych, ale gdyby przydarzyła się taka okazja, to żal byłoby nie skorzystać, bo przecież kto wie, czy nam wyjdzie, jak wrócę? Nie chcę zmarnować wyjazdu, na erasmusie lepiej być singlem i korzystać z przystępności kobiet. A w razie czego wrócę i zaczniemy od nowa a Ty nie będziesz mogła się przyczepić, bo przecież nie byliśmy razem w czasie erasmusa".
Cytat:
Napisane przez karoliina Pokaż wiadomość
Teraz taka traume dostal, ze pewnie, zadnej nie bedzie mial przez rok az wroci.
O naiwności ludzka!
Cytat:
Napisane przez antidotum89 Pokaż wiadomość
odpowiedz mnie zszokowała, moze nie bede wszystkiego pisac bo za duzo tego, wymienie w punktach:
- nie podzielam jego zainteresowan
- nie zawsze mamy takie same poczucie humoru(niesmieje sie gdy pokazuje mi np smieszne filmiki)
- jestem dziewczyną która sie trzeba opiekowac aon tego nie potrafi(nie zauwazyłam) nie bedzie mnie ciagle prowadził za reke(nie wiem oco chodziło)
- nie mam charakteru? tzn ze on jest jakby bardziej rozrywkowy niz ja i ze ma wiekszy temperament
- kocha mnie ale milosc to nie wszystko
- rozejdzmy sie na miesiac a jesli mamy byc ze soba to bedziemy

tylko ze gdy poiwedziałam ze dla mnie bedzie to miesiac płaczu i liczenia dni i robienia sobie nadziej to powiedzial zebym nie siedziala w domu, zabawila sie
i znowu płacze
Wg mnie, to on Cię zwyczajnie nie kocha. Coś tam do Ciebie czuje, ale nie miłość.
Cytat:
miałam wrazenie ze rozmawiam z obca osoba, a on mi powiedział ze postawa takiej "znieczulicy" to najlepszy sposob, ze mozna to w sobie wypracowac a skoro tego nie potrafie to widocznie nie jest tak jak mowilam(a zawsze twierdzilam ze mam mocny, ostry charakter) tylkoze co ma walka o wlasne zdanie, czy przebojowosc do tego ze go kocham
Postawa znieczulicy nie charakteryzuje ludzi o silnym charakterze, tylko o charakterze spaczonym.
Cytat:

myslalam ze po takim czasie ludzie sie rozchodza np z powodu zdrady jakiegos razacego zaniedbania, obustronnego znudzenia zwiazkiem a nie dlatego ze nie wszystko co jego bawi to mnie tez.
Ale u Was właśnie zaszło znudzenie związkiem, tyle że jednostronne, to wystarczy.
Cytat:
i myślę co sobie kupie z okazji tego święta. Od nikogo kwiatucha nie dostanę więc muszę sobie sama kupić.
Ja idę z dziewczynami na paintballa Wszędzie promocje, okazje i atrakcje z okazji dnia kobiet a Wy pierniczycie o tych kwiatkach nie wiadomo po co
Cytat:
a jak nie daj boze kwiatka przyniesie, to co mam zrobic?
Grzecznie i spokojnie powiedzieć "dziękuję" i pójść sobie.
Cytat:
Napisane przez pandzio Pokaż wiadomość
I co mnie cieszy to to, że on zdaje sobie sprawę z błędów popełnionych w tym związku tak jak i ja zdaję sobie sprawę ze swoich.
Może dać czasowi czas...
Wydaje mi się, że niepotrzebnie robisz sobie nadzieję.
Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
że w czasie seksu z nim (UWAGA) potrafiłam dojść od 6-14 razy i pare innych ciekawostek których już niestety nie pamiętam xD

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Nie byłam 4 lata
Chcesz sie zamienić ??
Ja nie byłam 8 lat, ciekawe czy po takim czasie można jeszcze dostać rozgrzeszenie.
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:28   #2306
mlko92
Raczkowanie

Cytat:
Pocieszam się teraz starymi piosenkami, których nie słyszałam milion lat i jakoś mi lepiej.
ja matmę robię na pocieszenie
jakbym się w końcu zajęła tą popieprz... maturą to myśli o nim zdecydowanie by zmalały i tak właśnie zamierzam zrobic...od jutra
Stary 2011-03-06, 19:32   #2307
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość

Ja idę z dziewczynami na paintballa Wszędzie promocje, okazje i atrakcje z okazji dnia kobiet a Wy pierniczycie o tych kwiatkach nie wiadomo po co
Jestes boska

JA jakos nie przezywam dnia kobiet..(w ogole rok wczesniej na dzien kobiet bylam z tym baranem i on mi robil sesje zdjeciowa ktora mam na kompie i ch..)

Mam ochote sie napic-nie.. nie ze smutku..
Ja wlasnie lubie pic jak mam dobry humor
Ale tak bede pic sama do kompa? chodz zdarzalo mi sie
Czuje sie duzo lzej na sercu niz jak wtedy gdy do was pisalam i latalam za tym baranem..nie placze od m-ca..

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:42   #2308
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Jestes boska

JA jakos nie przezywam dnia kobiet..(w ogole rok wczesniej na dzien kobiet bylam z tym baranem i on mi robil sesje zdjeciowa ktora mam na kompie i ch..)

Mam ochote sie napic-nie.. nie ze smutku..
Ja wlasnie lubie pic jak mam dobry humor
Ale tak bede pic sama do kompa? chodz zdarzalo mi sie
Czuje sie duzo lzej na sercu niz jak wtedy gdy do was pisalam i latalam za tym baranem..nie placze od m-ca..
E taaam mi się też zdarza wypić, np wino do kompa w samotności, jem sobie coś dobrego i pije, czasami można sie tak zrelaksować

Stary 2011-03-06, 19:43   #2309
ver_million
Rozeznanie

zaraz zaraz x factor, a tam nasz wspolny (moj i exa) kolega ogladajcie jak sie blazni, bo ponoc sie zblaznil ;pp chociaz mimo to ja go bardzo ostatnio polubilam ale ze to bylego BYLY przyjaciel, to same rozumiecie ;p
Stary 2011-03-06, 19:44   #2310
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
O naiwności ludzka! .
hahahaha mi to się smiać zachciało, trauma.... biedaczek

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości