Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-06, 19:08   #3421
Mirell
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
Eee... jakieś niedorobione te gwiazdki
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:08   #3422
martinia
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6

Cytat:
Napisane przez veryluckystar Pokaż wiadomość
Tinka, dokładnie trafiłaś w samo sedno... Zarabiam, generalnie wydatków nie mam żadnych, wszystko mogę wydać na siebie... Wcześniej jak studiowałam miałam stypendium naukowe i dorabiałam ucząc angielskiego i też jakaś sumka się zbierała, więc teoretycznie powinnam zaoszczędzić kupę kasy i mieć już coś na swój biznes czy jakiś lepszy start a nie mam nic bo wydałam na jakieś błyskotki... Piękne i dające dużo radości, ale co z tego... Jestem sfrustrowana stanem mojego konta zaraz po wypłacie bo połowa poszła już wcześniej na Pandorę i Trolle... GRRRR! To już torebka Kazara za 700 zł była lepszą inwestycją bo przynajmniej ją widać
mam to samo - wciąż sobie mówię, że zacznę oszczędzać na przyszłe życie, a nic z tego nie wychodzi. teraz wydaję prawie wszystko na koraliki, ale wcześniej nie wiem nawet na co szło tyle kasy trochę na ubrania, kosmetyki a reszta się rozpłynęła i ślad po niej zaginął... teraz pozostanie chociaż biżuteria

Paulina ja też nie przepadam za dziećmi, znaczy się takie bobasy lubię, słodkie są i w ogóle mogę im wybaczyć to że płaczą non stop bo jeszcze za małe są by cokolwiek rozumieć i tylko w ten sposób potrafią komunikować że coś im tam nie pasuje.. ale na dzieci 2letnie i więcej nie mam cierpliwości - są już tak sprytne, stanowcze, wykorzystują płacz do uzyskania własnych celów.. póki co widać, że nie nadaję się na matkę
a takie ciągłe wizyty trzeba znieść, w końcu to podekscytowanie zmaleje. ja w sumie lubię zjazdy rodzinne i kilka godzin jestem w stanie wytrzymać

a charmsa kupowałam przyjaciółce (świetna pamięć ) i jest z niego bardzo zadowolona, wręcz go uwielbia! piesek jest bardzo ładny, nie płaski, ma obrożę z tyci cyrkonii (mało je tak na prawde widać) więc polecam
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:09   #3423
myszu13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bibal78 Pokaż wiadomość
Naszyjnika brak, ale nigdy nic nie wiadomo
ups! myślałam,ze to Ty wygrałaś naszyjnik w konkursie. Coś mi się pomyliło.
Ale już niedługo na pewno będziesz marzyć o naszyjniku:brzyd al:
Jak my wszystkie
- Trolle
- cdn
myszu13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:10   #3424
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domcia81 Pokaż wiadomość
Mam samochodzik !!
pokaż pokaż!!

Cytat:
Napisane przez myszu13 Pokaż wiadomość
ups! myślałam,ze to Ty wygrałaś naszyjnik w konkursie. Coś mi się pomyliło.
Ale już niedługo na pewno będziesz marzyć o naszyjniku:brzyd al:
Jak my wszystkie
oo tak! ja już marzę i przestać nie mogę
Stary 2011-03-06, 19:15   #3425
veryluckystar
Wtajemniczenie

Tinka, Martinia, cieszę się, że ktoś mnie rozumie Bo reszta laseczek na zakupowym haju i posądza mnie o ciężką chorobę, a nawet gorączkę
veryluckystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:16   #3426
paulina95
Wtajemniczenie

martinia, ja dokładnie tak jak Ty, bobasy zniosę, ale dziecko w wieku od 2 do 8 lat, to dla mnie potwór A zjazdy rodzinne też lubię, ale takie, które się odbywają co 3-4 miesiące, a nie co drugi dzień Wszystko byłoby w miarę ok, gdyby przyjechali o tej 15:00, zabrali dziecko i wyszli, a nie przyszli i siedzieli do 18:00, bo jeszcze obiad, a to jakiś temat do rozmowy i tak w kółko. A dla mnie, gdzie teraz mam masę nauki do szkoły z dnia na dzień, to jest dosyć męczące, a co dopiero, jak będę w liceum i tej nauki będzie jeszcze więcej... No ale myślę, że jakoś przeżyję, najwyżej się do brata wyprowadzę na ten czas

A pamięć to ja mam do wszystkiego, tylko nie do tego, co potrzeba Jestem w stanie zapamiętać tekst piosenki po usłyszeniu jej dwa razy, jakieś kilka zdań na jakikolwiek temat napisanych lub powiedzianych (np. jak o tym charmsie), ale jak do szkoły trzeba coś zapamiętać, to muszę się trochę wysilić

No właśnie strasznie mi się ten charms podoba, już dawno go chciałam, tylko nie był dostępny na stronie, a teraz już jest, tylko że ja nie mam już kasy

VLS, ja Cię o nic nie posądzam, tylko po prostu się zdziwiłam, że nagle zaczął przez ciebie rozsądek przemawiać Ale w sumie to dobrze, bo to może oznaczać, że nasza choroba jednak jest uleczalna

Edytowane przez paulina95
Czas edycji: 2011-03-06 o 19:17
paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:19   #3427
bibal78
Raczkowanie

Na to murano czekam (i nie tylko!)
http://www.facebook.com/photo.php?fb...013433&theater

Mam nadzieję że w Polsce będą! Czy ktoś posiada informacje lub nowy katalog z Pandory!
bibal78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:21   #3428
veryluckystar
Wtajemniczenie

Z charmsów się wyleczyłam. Wątpię, że jeszcze jakiś kupię. Wręcz nie lubię ich nosić bo mnie drażnią i przeszkadzają!!!!! Ale wyleczyłam się na rzecz beadsów Więć z beadsów musiałabym się wyleczyć na rzecz czegoś nowego, a jakoś nie umiem sobie wyobrazić co jeszcze mogłabym sobie wymyślić

MJ, co do Lilou to byłam bardzo niezadowolona, później ze względu na kształt puzzla zachciało mi się Charming i przypomniało mi się dlaczego byłam niezadowolona. Zestawiając wartość najtańszego korala z Pandory czy Trolla z Lilou nie ma wątpliwości co wybrać...
Stary 2011-03-06, 19:22   #3429
paulina95
Wtajemniczenie

bibal, też mi się to murano strasznie podoba No i jeszcze ten piesek w budzie jest fajny, bo reszta to taka sobie

A nowa kolekcja w Polsce ma być, tylko nikt nie wie dokładnie kiedy. Raz są informacje, że już powinna być, innym razem, że dopiero w maju, także jeszcze do końca nic nie wiadomo

Stary 2011-03-06, 19:24   #3430
martinia
Zakorzenienie

tak te murano będą u nas ale chyba jeszcze nie wiadomo kiedy. katalogu nie mam ale wklejam zdjęcie kilku nowych muran dodane niedawno przez Snowproncess
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nowe murano.jpg (38,3 KB, 46 załadowań)
Stary 2011-03-06, 19:26   #3431
domcia81
Rozeznanie

Materia:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010728.jpg (18,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010729.jpg (19,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010730.jpg (32,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010731.jpg (28,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010732.jpg (37,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010733.jpg (37,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010734.jpg (40,9 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010735.jpg (24,0 KB, 41 załadowań)
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:31   #3432
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Materia:
słodziak
Stary 2011-03-06, 19:32   #3433
bibal78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
tak te murano będą u nas ale chyba jeszcze nie wiadomo kiedy. katalogu nie mam ale wklejam zdjęcie kilku nowych muran dodane niedawno przez Snowproncess

No to bardzo się cieszę:l ove:
Stary 2011-03-06, 19:33   #3434
Spaza
Zakorzenienie

mi nowe murano na szczęście w ogóle nie przypadło do gustu
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:37   #3435
AniaWK
Raczkowanie

Hmm, trudno tutaj zachować zdrowy rozsądek, jak ogląda sie takie piękne foty i migoczące kule KUP, KUP
A to przez te promocje i famę o podwyżce....
Sama nie podejrzewałam się, że moge tyle forsy wydac na korale, a jestem raczej z tych co nie wydaja latwo, szczególnie że ostatnio cięzko pracuję na każdą złotówkę, ehh...
Ale kocham moją Pandorkę i jestem szczęśliwa, że ją mam a pieniądze zawsze można zarobić

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

domcia, samochód jest boski
AniaWK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:41   #3436
veryluckystar
Wtajemniczenie

Samochód boski, ale wyleczyłam się z niego na rzecz budki. Też ma serduszko z tyłu
Stary 2011-03-06, 19:44   #3437
paulina95
Wtajemniczenie

domcia, samochód super Bardzo fajnie wygląda pomiędzy tymi fioletowo- różowymi murano

Stary 2011-03-06, 19:44   #3438
agnes_lakuss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnes_lakuss Pokaż wiadomość
dobry wieczór towarzyszki " niedoli "
chciałabym zapytać czy ma może któraś z was do odsprzedania sznurek pandory szary lub różowy , lub oba na raz moą byc używane nie konicznie nowe .

A jutro dojdą dwa nowe nabytki to oczywiście pokażę moje zdobycze w całym komplecie kolekcjonuje niebiesko-fioletową branso i kupiłam dwa korale z ametystami .

HEJ HEJ ;-) odpowie mi ktoś plisss
agnes_lakuss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:49   #3439
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

Cytat:
Aniu3, pies w budzie po ile?
239zl

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:51   #3440
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Tinka, Martinia, cieszę się, że ktoś mnie rozumie Bo reszta laseczek na zakupowym haju i posądza mnie o ciężką chorobę, a nawet gorączkę
wszystkie Cie rozumiemy doskonale na pocieszenie Ci napisze, ze jeszcze masz czas na oszczedzanie. Dopiero zaczelas pracowac na powaznie i musiałas troche poszalec pomysl sobie co ja wyprawiam - kredyt na mieszkanie, sypialnia czeka na meble a ja całą kase wywalam na koraliki tłumacze sobie, ze to sie uspokoi niedługo, kiedys musi no nie???

Cytat:
Napisane przez agnes_lakuss Pokaż wiadomość
HEJ HEJ ;-) odpowie mi ktoś plisss
agnes taki handel na wizazu jest zabroniony wiec pewnie dlatego wszyscy siedzą cicho
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:54   #3441
agnes_lakuss
Raczkowanie

sorki nie wiedziałam , jakby co poproszę o wiadomość na priv
agnes_lakuss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:54   #3442
ktsw
Zakorzenienie

Domcia śliczna bransoletka

Spaza jak zwykle cudo

Trzeba poprosic MJ zeby wkleiła to forum ze zdjeciami pandory do 1 postu
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:55   #3443
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość

agnes taki handel na wizazu jest zabroniony wiec pewnie dlatego wszyscy siedzą cicho
otóż to
poza tym z tego co wiem, to żadna z nas nawet nie posiada sznurka z pandory
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 20:07   #3444
domcia81
Rozeznanie

Cytat:
Samochód boski, ale wyleczyłam się z niego na rzecz budki. Też ma serduszko z tyłu
Pies z budą to koralik dla wszystkich miłośników parówek , czyli dla mnie też. Ale nie będę na niego polować. Pszczółkę bym chciała jeszcze.
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 20:12   #3445
snowprincess
Rozeznanie

Cytat:
Materia:
Extra
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 20:19   #3446
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

A ja znowu nadrabiam zaległości

Spaza, zdjęcie z łańcuszkiem z serduszkami na oxydowanej bransoletce Brak słów po prostu!

Ilios, ja czaję się na zegarek CK model Mirror I mam nadzieję, że uda mi się go w najbliższym czasie kupić

Nina
, współczuję bardzo przeżycia. Ja na ostatniej imprezie co chwile zerkałam na nadgarstek, żeby upewnić się, że Pandora jest na swoim miejscu

VLS
, jak zwykle boskie kompozycje! A czemu byłaś niezadowolona z Lilou?

Tinka, zazdroszczę tego lekkiego podejścia. Ja niestety bardzo przywiązuje się do rzeczy i przeżywam stratę nawet drobiazgu, nie mówiąc już o czymś bardziej wartościowym

Mirell, gwiazdki są super! Ale jak dla mnie to już troszkę za duszy misz masz masz wzorów na swojej Pandorze.. Ale wiadomo, że każdy co innego lubi BTW jak Lazurowe pęcherzyki?

Martinia, ja sprzedaje coś, jak nie noszę tego +/- 3 miesiące Zresztą mało mam rzeczy starszych niż rok Chyba jestem fashion victim, bo niestety ulegam sezonowym trendom, chociaż dobrym basiciem też nie pogardzę (ten jednak lubię mieć w idealnym stanie stąd częste porządki w garderobie ) A z charakteru to widzę, że jesteśmy podobne, bo ja też na zewnątrz preferuje minimalizm, im mniej rzeczy, tym lepiej, a jak coś już leżeć musi, to ma swoje ściśle określone miejsce natomiast w szafie, komodzie, półkach chomikuję wszystko pięknie podegregowane w pudełkach i pudełeczkach

Ktws
, jakie forum mam wkleić do pierwszego postu?

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 20:19   #3447
jolta
Zadomowienie

..a to moje dzisiejsze skarby - zasponsorowane przez męza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg krasnalek.jpg (50,4 KB, 74 załadowań)
Stary 2011-03-06, 20:24   #3448
bibal78
Raczkowanie

jolta Witam jestem nowa (od dzisiaj) Piękny masz ten nowy zestawik! Czy były może jakieś nowe beadsy w pandorze
Stary 2011-03-06, 20:25   #3449
veryluckystar
Wtajemniczenie

Cudowny mąż

MJ, ten sznurek jest całkowicie badziewiasty. Myślę, że nawet zapięcie tu w niczym nie pomoże. Fajny pomysł, ale nie za taką kasę... Żałuję, że sama na taki nie wpadłam
Stary 2011-03-06, 20:26   #3450
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Tinka, dokładnie trafiłaś w samo sedno... Zarabiam, generalnie wydatków nie mam żadnych, wszystko mogę wydać na siebie... Wcześniej jak studiowałam miałam stypendium naukowe i dorabiałam ucząc angielskiego i też jakaś sumka się zbierała, więc teoretycznie powinnam zaoszczędzić kupę kasy i mieć już coś na swój biznes czy jakiś lepszy start a nie mam nic bo wydałam na jakieś błyskotki... Piękne i dające dużo radości, ale co z tego... Jestem sfrustrowana stanem mojego konta zaraz po wypłacie bo połowa poszła już wcześniej na Pandorę i Trolle... GRRRR! To już torebka Kazara za 700 zł była lepszą inwestycją bo przynajmniej ją widać
Rozumiem Ciebie doskonale.
Ja coraz częściej myśle o tym, że nie mam swoich pieniedzy. Moj tż inwestuje, kupuje, sprzedaje..a ja patrze na siebie i nie mam nic. Ale tez nie mogę tak porównywać się skoro on zarabia ponad 6tys zł.. wiec wiadomo, moja wypłata wg niego to "grosze"
Poza tym, ja splacam moja KK która była moją deską ratunku rok temu na wyjeździe. Ale nic, jestem tego swiadoma i spłacam regularnie a nawet i wiecej bo chce sie pozbyć tego dziadostwa już

Cytat:
Jak dla mnie brzydkie
Też mi się nie podobają te gwiazki. Jakieś takie łyse...

Cytat:
Mam samochodzik !!
Jednak dopiełaś swojego!! Super!!
Jest uroczy

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Eee... jakieś niedorobione te gwiazdki

Cytat:
Rozumiemy, rozumiemy..
Ja mam inne wydatki... wole wyjezdzać i się lenić gdzieś..

Cytat:
Z charmsów się wyleczyłam. Wątpię, że jeszcze jakiś kupię. Wręcz nie lubię ich nosić bo mnie drażnią i przeszkadzają!!!!! Ale wyleczyłam się na rzecz beadsów Więć z beadsów musiałabym się wyleczyć na rzecz czegoś nowego, a jakoś nie umiem sobie wyobrazić co jeszcze mogłabym sobie wymyślić
Tez mam bransoletkę charmsową i jej nie cierpię. Tego dzwieku uderzających elementów. Nie wiem dlaczego, kiedyś w niej byłam zakochana, a teraz jak ją założe to patrze z politowaniem

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
mi nowe murano na szczęście w ogóle nie przypadło do gustu
Mi też nie.. nowe murano nie maja nic ładnego wg mnie. Moze zmienie zdanie jesli je zobacze na zywo.

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości