|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6
Cytat:
trochę na ubrania, kosmetyki a reszta się rozpłynęła i ślad po niej zaginął... teraz pozostanie chociaż biżuteria ![]() Paulina ja też nie przepadam za dziećmi, znaczy się takie bobasy lubię, słodkie są i w ogóle mogę im wybaczyć to że płaczą non stop bo jeszcze za małe są by cokolwiek rozumieć i tylko w ten sposób potrafią komunikować że coś im tam nie pasuje.. ale na dzieci 2letnie i więcej nie mam cierpliwości - są już tak sprytne, stanowcze, wykorzystują płacz do uzyskania własnych celów.. póki co widać, że nie nadaję się na matkę a takie ciągłe wizyty trzeba znieść, w końcu to podekscytowanie zmaleje. ja w sumie lubię zjazdy rodzinne i kilka godzin jestem w stanie wytrzymać ![]() a charmsa kupowałam przyjaciółce (świetna pamięć ) i jest z niego bardzo zadowolona, wręcz go uwielbia! piesek jest bardzo ładny, nie płaski, ma obrożę z tyci cyrkonii (mało je tak na prawde widać) więc polecam
|
|
|
|
|
#3423 |
|
Raczkowanie
|
ups! myślałam,ze to Ty wygrałaś naszyjnik w konkursie. Coś mi się pomyliło.
Ale już niedługo na pewno będziesz marzyć o naszyjniku :brzyd al:![]() Jak my wszystkie
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3425 |
|
Wtajemniczenie
|
Tinka, Martinia, cieszę się, że ktoś mnie rozumie
i posądza mnie o ciężką chorobę, a nawet gorączkę
|
|
|
|
#3426 |
|
Wtajemniczenie
|
martinia, ja dokładnie tak jak Ty, bobasy zniosę, ale dziecko w wieku od 2 do 8 lat, to dla mnie potwór
A zjazdy rodzinne też lubię, ale takie, które się odbywają co 3-4 miesiące, a nie co drugi dzień Wszystko byłoby w miarę ok, gdyby przyjechali o tej 15:00, zabrali dziecko i wyszli, a nie przyszli i siedzieli do 18:00, bo jeszcze obiad, a to jakiś temat do rozmowy i tak w kółko. A dla mnie, gdzie teraz mam masę nauki do szkoły z dnia na dzień, to jest dosyć męczące, a co dopiero, jak będę w liceum i tej nauki będzie jeszcze więcej... No ale myślę, że jakoś przeżyję, najwyżej się do brata wyprowadzę na ten czas![]() A pamięć to ja mam do wszystkiego, tylko nie do tego, co potrzeba Jestem w stanie zapamiętać tekst piosenki po usłyszeniu jej dwa razy, jakieś kilka zdań na jakikolwiek temat napisanych lub powiedzianych (np. jak o tym charmsie), ale jak do szkoły trzeba coś zapamiętać, to muszę się trochę wysilić![]() No właśnie strasznie mi się ten charms podoba, już dawno go chciałam, tylko nie był dostępny na stronie, a teraz już jest, tylko że ja nie mam już kasy ![]() VLS, ja Cię o nic nie posądzam, tylko po prostu się zdziwiłam, że nagle zaczął przez ciebie rozsądek przemawiać Ale w sumie to dobrze, bo to może oznaczać, że nasza choroba jednak jest uleczalna
Świat należy do tych, którzy widzą jego potencjał. Edytowane przez paulina95 Czas edycji: 2011-03-06 o 19:17 |
|
|
|
#3427 |
|
Raczkowanie
|
Na to murano czekam (i nie tylko!
)http://www.facebook.com/photo.php?fb...013433&theater Mam nadzieję że w Polsce będą! Czy ktoś posiada informacje lub nowy katalog z Pandory!
|
|
|
|
#3428 |
|
Wtajemniczenie
|
Z charmsów się wyleczyłam. Wątpię, że jeszcze jakiś kupię. Wręcz nie lubię ich nosić bo mnie drażnią i przeszkadzają!!!!! Ale wyleczyłam się na rzecz beadsów
Więć z beadsów musiałabym się wyleczyć na rzecz czegoś nowego, a jakoś nie umiem sobie wyobrazić co jeszcze mogłabym sobie wymyślić![]() MJ, co do Lilou to byłam bardzo niezadowolona, później ze względu na kształt puzzla zachciało mi się Charming i przypomniało mi się dlaczego byłam niezadowolona . Zestawiając wartość najtańszego korala z Pandory czy Trolla z Lilou nie ma wątpliwości co wybrać...
|
|
|
|
#3429 |
|
Wtajemniczenie
|
bibal, też mi się to murano strasznie podoba
No i jeszcze ten piesek w budzie jest fajny, bo reszta to taka sobie![]() A nowa kolekcja w Polsce ma być, tylko nikt nie wie dokładnie kiedy. Raz są informacje, że już powinna być, innym razem, że dopiero w maju, także jeszcze do końca nic nie wiadomo
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
tak te murano będą u nas ale chyba jeszcze nie wiadomo kiedy. katalogu nie mam ale wklejam zdjęcie kilku nowych muran dodane niedawno przez Snowproncess
|
|
|
|
#3431 |
|
Rozeznanie
|
Materia:
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3433 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
mi nowe murano na szczęście w ogóle nie przypadło do gustu
|
|
|
|
#3435 |
|
Raczkowanie
|
Hmm, trudno tutaj zachować zdrowy rozsądek, jak ogląda sie takie piękne foty i migoczące kule KUP, KUP
![]() A to przez te promocje i famę o podwyżce.... Sama nie podejrzewałam się, że moge tyle forsy wydac na korale, a jestem raczej z tych co nie wydaja latwo, szczególnie że ostatnio cięzko pracuję na każdą złotówkę, ehh... Ale kocham moją Pandorkę i jestem szczęśliwa, że ją mam a pieniądze zawsze można zarobić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- domcia, samochód jest boski |
|
|
|
#3436 |
|
Wtajemniczenie
|
Samochód boski
, ale wyleczyłam się z niego na rzecz budki . Też ma serduszko z tyłu
|
|
|
|
#3437 |
|
Wtajemniczenie
|
domcia, samochód super
Bardzo fajnie wygląda pomiędzy tymi fioletowo- różowymi murano
|
#3438 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
HEJ HEJ ;-) odpowie mi ktoś plisss
|
|
|
|
|
#3439 |
|
Zadomowienie
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomysl sobie co ja wyprawiam - kredyt na mieszkanie, sypialnia czeka na meble a ja całą kase wywalam na koraliki agnes taki handel na wizazu jest zabroniony wiec pewnie dlatego wszyscy siedzą cicho
|
|
|
|
|
#3441 |
|
Raczkowanie
|
sorki nie wiedziałam , jakby co poproszę o wiadomość na priv
|
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Domcia śliczna bransoletka
![]() Spaza jak zwykle cudo Trzeba poprosic MJ zeby wkleiła to forum ze zdjeciami pandory do 1 postu
|
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3444 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3445 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znowu nadrabiam zaległości
![]() Spaza, zdjęcie z łańcuszkiem z serduszkami na oxydowanej bransoletce Brak słów po prostu!Ilios, ja czaję się na zegarek CK model Mirror I mam nadzieję, że uda mi się go w najbliższym czasie kupić ![]() Nina, współczuję bardzo przeżycia. Ja na ostatniej imprezie co chwile zerkałam na nadgarstek, żeby upewnić się, że Pandora jest na swoim miejscu ![]() VLS, jak zwykle boskie kompozycje! A czemu byłaś niezadowolona z Lilou? Tinka, zazdroszczę tego lekkiego podejścia. Ja niestety bardzo przywiązuje się do rzeczy i przeżywam stratę nawet drobiazgu, nie mówiąc już o czymś bardziej wartościowym ![]() Mirell, gwiazdki są super! Ale jak dla mnie to już troszkę za duszy misz masz masz wzorów na swojej Pandorze.. Ale wiadomo, że każdy co innego lubi BTW jak Lazurowe pęcherzyki? ![]() Martinia, ja sprzedaje coś, jak nie noszę tego +/- 3 miesiące Zresztą mało mam rzeczy starszych niż rok Chyba jestem fashion victim, bo niestety ulegam sezonowym trendom, chociaż dobrym basiciem też nie pogardzę (ten jednak lubię mieć w idealnym stanie stąd częste porządki w garderobie ) A z charakteru to widzę, że jesteśmy podobne, bo ja też na zewnątrz preferuje minimalizm, im mniej rzeczy, tym lepiej, a jak coś już leżeć musi, to ma swoje ściśle określone miejsce natomiast w szafie, komodzie, półkach chomikuję wszystko pięknie podegregowane w pudełkach i pudełeczkach ![]() Ktws, jakie forum mam wkleić do pierwszego postu?
|
#3447 |
|
Zadomowienie
|
..a to moje dzisiejsze skarby - zasponsorowane przez męza
|
|
#3448 |
|
Raczkowanie
|
jolta Witam jestem nowa (od dzisiaj)
![]()
|
|
|
|
#3449 |
|
Wtajemniczenie
|
Cudowny mąż
![]() MJ, ten sznurek jest całkowicie badziewiasty. Myślę, że nawet zapięcie tu w niczym nie pomoże. Fajny pomysł, ale nie za taką kasę... Żałuję, że sama na taki nie wpadłam
|
|
|
|
#3450 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja coraz częściej myśle o tym, że nie mam swoich pieniedzy. Moj tż inwestuje, kupuje, sprzedaje..a ja patrze na siebie i nie mam nic. Ale tez nie mogę tak porównywać się skoro on zarabia ponad 6tys zł.. wiec wiadomo, moja wypłata wg niego to "grosze" ![]() Poza tym, ja splacam moja KK która była moją deską ratunku rok temu na wyjeździe. Ale nic, jestem tego swiadoma i spłacam regularnie a nawet i wiecej bo chce sie pozbyć tego dziadostwa już ![]() Też mi się nie podobają te gwiazki. Jakieś takie łyse... ![]() Jednak dopiełaś swojego!! Super!! Jest uroczy ![]() Cytat:
![]() Ja mam inne wydatki... wole wyjezdzać i się lenić gdzieś.. ![]() Cytat:
![]() Mi też nie.. nowe murano nie maja nic ładnego wg mnie. Moze zmienie zdanie jesli je zobacze na zywo.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

trochę na ubrania, kosmetyki a reszta się rozpłynęła i ślad po niej zaginął... teraz pozostanie chociaż biżuteria 
) i jest z niego bardzo zadowolona, wręcz go uwielbia! piesek jest bardzo ładny, nie płaski, ma obrożę z tyci cyrkonii (mało je tak na prawde widać) więc polecam

:l ove: