|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Agatek atomufka sto lat dziewczynki oraz spelnienia marzen!!!
Cytat:
a Twoja wycieczka brzmi ciekawie Juz się robi domowo, bo ja rzeczy pomału przenoszę. Stopniowo zapełniam szafki kuchenne i dziś przewiozłam czesc moich ciuchów, ktore zawisły w noej szafie Cytat:
Samba trzymam za Was kciuki, oby maż zrozumial, ze takim zrzedzeniem zadnych efektow nie osiągnie Madzia kolorek ładny, mi tez zawsze wychodzil super ciemy a pozniej sie stopniowo zmywał. a teraz za to ciagle wychodzi mi rudawy
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Cytat:
No właśnie mi też zawsze wychodził najpierw czarny, potem już tylko zmierzał do rudego a tu coś czuję, że chyba w końcu wyjdzie brąz Na poprzedniej stronie jeszcze ostatnie zdjęcie zamieściłam ![]() oooo super, już powoli przeprowadzka
|
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale o mnie a nie o Tobie rzecz jasna wlasnie musze sie w najblizszym czasie wybrac na nowe pasemka bo mam juz odrosty chyba z 5 cm... ale ponoc takie modne w tym sezonie hehe chcialam sie wybrac w ta sobote ale jak zadzwonilam sie umowic to pani mi powiedziala ze moze mnie zapisac ewentualnie na 6 rano zdebialam i podziekowalam co jak co ale w sobote musze sie wyspac a mam taki problem ze do fryzjera jezdze nadal do bielska... mam jednego sprawdzonego... tu poszlam tylko raz i tak mnie obciela ze nawet ja (chociaz nie jestem bardzo wymagajaca) widzialam ze z jednej strony mam dluzsze, z drugiej krotsze i w ogole do d... juz wiecej nie poszlam, a pasemek to na pewno im nie powierze ![]() z mezem juz lepiej... mniej wiecej sie pogodzilismy, chociaz przeryczalam cala droge powrotna prowadzac ;P oczywiscie nie omieszkalam mu powiedziec ze jak jestem taka nierobotna to nie bede mu sprawiac problemow i sie wyprowadze... i ze musimy sprzedac dzialke i podzielic sie kasa i ze juz nawet znalazlam sobie pokoj i zeby sie nie martwil bo postaram sie jak najszybciej wyprowadzic ![]() ![]() terapia wstrzasowa, ale podzialala...szukam na gwalt dermatologa bo jestem cala w jakis centkach ;/ i kurde zas chyba bede musiala isc prywatnie, bo na kase chorych to trzeba miesiac czekac ;/ kurde jestem za tym, zeby nie pobierac skladek z wyplaty i placic za kazda wizyte... mi sciagaja tyle kasy z pensji a jak chce isc do lekarza to za kazdym razem musze isc prywatnie bo na kase to mozna umrzec zanim bedzie wizyta |
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Laski a ja wylądowałam na izbie przyjęć
temperatura mi rosła w mega tempie...co 15 min kolejne dwie kreski i ostatni raz mierzyłam miałam 38,4 ale sądzę że była wyższa bo czułam się coraz gorzej...No i lekarz przepisał mi coś na wirusa, generalnie pierwszy raz spotkałam się, że lekarz nie jest za antybiotykiem... w sumie to dobrze, ale uprosiłam go żeby go przepisał, choć narazie nie będę go brać, chyba że to co przepisał nie poskutkuje i wtedy nie będę musiała stać w kolejce... i zadziałam już szybko... Mówię Wam, zdycham... mega męczy mnie kaszel, ból nóg i pleców... a skórę to miałam taką wrażliwą, że nawet ręcznik mnie drapał
|
|
|
|
#725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak ci się znudzi to zawsze można wrocic do blondu w ktorym tez Ci do twarzy ![]() Ja za to nigdy nie moge się zdecydowac w ktorym mi najlepiej - zawsze wole ten, ktorego aktualnie nie posiadam, a po farnowaniu wolalabym miec znowu poprzedni kolor- ale zamieszałam ![]() Cytat:
Samba ciesze sie, ze juz lepiej Dobranoc
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#727 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Cytat:
zaraz wrzuce Cytat:
dziekuje Cytat:
Cytat:
kuruj sie kochana Witam po dluugim ale bardzo udanym weekendzie w piatek przed zabawa wybralam sie do kosmetyczki super mnie wymalowala jedynie troszke musialam sie poprawic bo jak dla mnie za ciemno na impreze bylo bardzo fajne super jedzenie , fajna muzyka gral dj takze puszczal rozne rodzaje do domu wrocilismy przed 3 posiedzielismy ze znajomymi do 4 rano i poszlismy spac .. Rano Mezul musial jechac na godzinke do pracy takze pojechal ze znajomym a ja z dziewczynami pojechalam na zakupy pozniej wybralismy sie na obiad do chinczyka na 21 zaczynala sie u nas domowka goscie dopisali Mezul ma dzisiaj kaca jak nie wiem Znajomi pojechali pol godzinki temu wiec zagladam do was .. a mezul wlasnie usnal na sofie .. chyba jest troszke zmeczony ![]() Mam tylko jedno zdjecie bo z tego wszystkiego zapomnialam aparatu wziasc swojego i mam tylko to co znajomi robili p.s nie mialam dobrego dnia z wlosami nie wygladaly zbyt fajnie ![]() pozdrawiam !
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo zdrówka ci życzę Ale się wkur.... Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2011-03-07 o 08:26 |
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam co tam pisałyście i od razu dementuje..
ciąża nie haha nie wiem skąd wam to przyszło do głowy, i jak pisała Gucia z dziecka to akurat bym się cieszyła, w życiu bym nie powiedziała że jestem załamana ![]() cóż wróżek z was nie będzie ![]() ![]() jesli chodzi o ciasto na pierogi ja dodaje jajko, aczkolwiek ostatnio mi sie nie chce lepić (choć dla mnie takie domowe do mistrzostwo) i czesto robie farsz do ruskich ale zawijam w naleśniki india super szafa bardzooo mi się podoba Guciu cieszę się ze kurak smakuje/smakował ![]() atomufka witaj w kraju!! czekamy na wieści ![]() Rosette super karkówka, a wkleisz ten szybki przepis do kulinarnego - bo widziałam w postach a boje się że mi zniknie a podoba mi się bardzooo a co do dnia teściowej - to podziękuję ![]() SAMBA współczuje sytuacji z mężem.. mam nadzieję że się pogodziliście - idę nadrabiać dalej mam nadzieję że jest już ok bo póki co jestem na etapie bielska i faktycznie nie jest wesoło... *Agatek* sto lat!! idę czytać dalej
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() jest słonko jest impreza Ana współczuję ci bardzo. Zdrówka życzę. Ale fakt, jeśli to coś wirusowego to antybiotyk nie pomoże. Moje teściowa też niechętnie przepisuje antybiotyki (chyba, ze to typowe bakteryjne). Za to mój lekarz rodzinny nawet na katar antybiotyk daje, co dla mnie jest wielkim przegięciem. Samba dobrze, że już lepiej. A co mąż w sprawie "nic nie robienia" powiedział?? Zabcia widać imprezka udana, super wyglądałaś. India dziękuję ooo tu pasuje takie stwierdzenie "kobieta kameleon" Wczoraj oglądałam. Bardzo fajny http://www.filmweb.pl/film/Tron+Dziedzictwo-2010-487478 |
|
|
|
#731 |
|
Wtajemniczenie
|
HEj
![]() Agatek - NAJLEPSZEGO !!! ![]() Madzialenka ja już mówiłam, że jestem zwolenniczką Twojego wyglądu w blondzie i długich włosach Ale jak Ty się dobrze czujesz tak jak teraz, to jest najważniejsze !!! Tez oglądałam Tron w Imaxie 3D, fajny ![]() CHyba zdecydujemy się na ślub w tym roku, narazie orientujemy się w terminach jeśli chodzi o salę.
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka dziekuję
ooo coż za dobra nowina z poniedziałku Trzymam kciuki abyście coś znaleźli. Duża impreza ma byc??
|
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyłączam sie do pytania Madzi - duzą imprezę planujecie? |
|
|
|
|
#734 |
|
Wtajemniczenie
|
Impreza na 120 osób, tylko u mnie przewiduję w 3/4 innych gości niż na poprzednim weselu. Nie mam zamiaru zapraszać znów ciotek, które zrobiły łachę, że przyszły i do tego zmyły się o 22 z imprezy. Szkoda kasy na takich gości. Wolę zaprosić znajomych, którzy wiem, że się będą dobrze bawić.
|
|
#735 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie.
Madziu co do farby w piance to ja też jestem zachwycona sposobem jaki się ją nakłada, natomiast uważam, że z jej trwałością kiepsko. Czekam jeszcze na Twoją opinię bo może tylko mnie się tak krótko trzyma. Samba cieszę się, że z mężem już lepiej i trzymam kciuki żeby tak zostało. Byliśmy wczoraj z Tż na spacerze i, co zdarzyło mi się chyba pierwszy odkąd skończyłam 3 latka, przewróciłam się na prostym chodniku. Robiłam wszystko by nie upaść na brzuch, ale mimo wszystko trochę się wystraszyłam. Mam nadzieję, że nic fasolce nie grozi.
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka oo to spore wesele. macie już coś załatwione??
Klion oczywiście napiszę jak z trwałością na moich włosach. A u ciebie szybko kolor wyblakł czy co?? Kurcze kochana uważaj na Was
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia mam nadzieję że odpoczęłaś
![]() Ana ojj to się rozłożyłaś... zdrówka życzę SAMBA cieszę się że już lepiej ktosia mam nadzieję że sprawa z pitem się rozwiąże... AgatkaL super!! gratuluję klion ojj bidulko, mam nadzieję że wszystko jest ok..
|
|
#738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A jak sprawa z tą kobietką?? Twoja mama z nią rozmawiała?? |
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Agatku i Atomufko spóźnione ale szczere
Wszystkiego dobrego AgatkoL super że się zdecydowaliście na ślub i to jeszcze w tym roku Madzia moja świadkowa bierze ślub w czerwcu, na Boże Ciało, a załatwiać zaczęli dopiero miesiąc temu i co najlepsze załatwili już prawie wszystko tak jak chcieli to ja się zastanawiam po co ja latałam półtora roku wcześniej i się denerwowałam jak to można tak szybko
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() GRATULUJE |
|
|
|
|
#742 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczko a z dużego miasta ona jest?? Kurcze widzisz z jednej strony ludzie wszystko w 3 miesiące załatwią a inni przyjdą 1,5 roku wcześniej a już nie ma ich daty
Jak ja byłam w mojej sali właśnie te 1,5 roku przed to już na lato na ten rok nic nie było a na 2009 cały czerwiec i lipiec był zajęty. Więc nie wiem od czego to zależy Ale poszłyśmy wcześniej to choć na spokojnie się wszystko załatwiło.
|
|
|
|
#744 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cały weekend mnie nie nie było i aż bałam się ile będę miała do nadrobienia, a tu tylko 4 strony. Zapomniałam się pochwalić, że byłam w sobotę na urodzinach mojej babci. Było mnóstwo dzieci moja babcia ma już 8 prawnuków i 9 w drodze także wszyscy byli i śmiechu co niemiara. Przyjechaliśmy o 15 i o 18 musieliśmy już wracać do domu. Bartuś od rana nie spał nic, a tam z powodu hałasu nie umiał zasnąć, zresztą nie miałabym go nawet gdzie położyć, no i o 18 zaczął tak strasznie płakać, że musieliśmy wyjść. Samba cieszę się, że wszystko się jakoś ułożyło. Marta mam nadzieję, że u Ciebie też już lepiej. Agata fajnie, że zdecydowaliście się na ślub
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
kwiatuszku dobrze, że imprezka u babci się udała.
aaa właśnie Kasia już nie opijaj tak, tylko wpadnij i się pochwal jak po obronie
|
|
|
|
#746 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten krem nie pomógł? pamięta jak mnie kiedyś też tak na wiosnę wysypało w czerwone suche plamki, cały dekolt, szyja i nawet trochę na policzkach, ale wtedy ten hydro... mi pomógł, do tego nie używałam kremu do twarzy jakiś czas tylko apteczny cutibaza i po tygodniu już było o wiele lepiej Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
chyba ostatnio dość mocno rozwinął się ten interes, powstało wiele sal, w mojej okolicy jakieś 2-3 na pewno i trochę się ten ruch zmniejszył,a do tego coraz częściej wesela są w piątek, czy w środku tygodnia |
||||
|
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my w sumie braliśmy śluby to raczej był wtedy taki bum i śluby ludzi z wyżu.
|
|
|
|
|
#748 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie, z tym ślubem to jeszcze nic pewnego - wszystko narazie w fazie planowania. Ja nie wiem czy to dobry pomysł, żeby to był ten rok...z jednej strony bym chciała, a z drugiej to trochę się boję, że po ślubie się coś popsuje czy coś. Mam już jakieś lęki po poprzednim razie
![]() Oczywiście, że Was nie zostawię !!! ![]() Dzwoniłam po kilku salach i terminy o dziwo na wrzesień, październik są, także chyba coś sie zmieniło w interesie weslenym, nie trzeba juz planować z dwuletnim wyprzedzeniem.
♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2011-03-07 o 09:36 |
|
|
|
#749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale sprawa z listonoszem na szczęście załatwiona. Cytat:
Wczoraj nawet do męża powiedziałam, że przerażające jest to jaką pokraką się stałam |
||
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko z exem psuło się wam już przed ślubem chyba, prawda?? pamiętam jak były problemy z teściową. teraz jest wam super. Ja bym ryzykowała
i brała ślub ![]() ktosiu no to dobrze, że wszystko już ok. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.

Ale fantazję w torturowaniu ludzi mieli ułańską

a Twoja wycieczka brzmi ciekawie 

No właśnie mi też zawsze wychodził najpierw czarny, potem już tylko zmierzał do rudego a tu coś czuję, że chyba w końcu wyjdzie brąz 
temperatura mi rosła w mega tempie...co 15 min kolejne dwie kreski i ostatni raz mierzyłam miałam 38,4 ale sądzę że była wyższa bo czułam się coraz gorzej...
mega męczy mnie kaszel, ból nóg i pleców... a skórę to miałam taką wrażliwą, że nawet ręcznik mnie drapał