| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-08-22, 11:19 | #1 | 
| Zakorzenienie |   (: ... Szukam Butów Romiar 38 ... :)

W zamian oferuję nowe zamszowe buty z CCC rozmiar 39. Założyłam je 2 razy (okazały się na mnie za duże), więc stan jest ich prawie idealny ( czubeczki stały się lekko jaśniejsze) podobnego stanu oczekuję od butów, które szukam  Może ktoś z was również kupił za małe bądz za duże buty ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Szukam półbutów - balerinek, mokasynek - podobnych do tych na fotkach, które załączam. Zależy mi, aby były to buty płaskie lub na bardzo małym obcasie. Pierwsza fotka to buty, któr mogę ofiarować w zamian. Następne to te, które szukam. Oczywiście nie szukam identycznych, chodzi mi o to, żeby były w podobnym stylu i raczej ciemnej tonacji   Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2006-11-22 o 09:32 | 
|     |   | 
|  2006-08-22, 12:05 | #4 | |
| Zakorzenienie |  Dot.: (: ... Szukam Butów Romiar 38 ... :) Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2006-08-22, 18:43 | #8 | 
| Zakorzenienie |  Dot.: (: ... Szukam Butów Romiar 38 ... :) 

Up   | 
|     |   | 
|  2006-08-23, 16:39 | #12 | 
| Zakorzenienie |  Dot.: (: ... Szukam Butów Romiar 38 ... :)   | 
|     |   | 
|  2006-08-23, 20:12 | #13 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: (: ... Szukam Butów Romiar 38 ... :)

Oto fotki  buty w rzeczywistosci nie swieca sie jak psu jajca  niby rozmiar 39, ale na 39 za ciasne  najlepiej beda lezaly na nodze 24,5 albo i 24  sa jak nowki, na zdjeciach widac ich stan, nie sa nigdzie przetarte czy tez zdarte   
				__________________   | 
|     |   | 
|  2006-08-23, 20:30 | #14 | 

Dziękuję ślicznie za zdjęcia   Właśnie te buty, które mam na zamianę mają długość wkładki między 24-24,5 cm i są na mnie za duże  Spodobały mi się te balerinki, ale na pewno będą za duże   | 
|     |   | 
|  2006-08-23, 21:00 | #16 | |
  Może niedokładnie zmierzyłam  Zaraz wezmę buty, które na mnie pasują i zmierzę ich długość wkładki   | |
|     |   | 
|  2006-08-23, 21:13 | #17 | 

Zmierzyłam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Wyszło mi około 23,5 cm. Mierzyłam za pomocą długopisa i liniki - to chyba dobry sposób  Nie mam tych czarnych półbutów przy sobie, więc nie mogę ich jeszcze raz zmierzyć - zmierzę jutro  A czy możesz mi podac jeszcze szerokość buta - tzn. w tym miejscu gdzie jest najbardziej szeroki  Ja mam dośc waską stopę i często buty w tym miejscu nie są na mnie dobre   | 
|     |   | 
|  2006-08-23, 21:27 | #18 | 
| Zadomowienie | 

Hej   Kupiłaś te butki jakoś niedawno w CCC w Krakowie?  Gdzie dokładnie i czy wiesz może czy było ich dużooo na zbyciu?   
				__________________ Get the point?    Good.  Lets dance! | 
|     |   | 
|  2006-08-23, 21:33 | #19 | |
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Byłam w ccc wczoraj i jeszcze kilka par zostało  Może w kraku tez gdzies znajdziesz, choć ja się na nie nigdzie w ccc w kraku nie natknęłam   | |
|     |   | 
|  2006-08-23, 21:39 | #20 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  Właśnie nigdzie ich nie widziałam  A nie wiesz może czy to jest nowa kolekcja?  ps. i przepraszam za offtopic   
				__________________ Get the point?    Good.  Lets dance! | |
|     |   | 
|  2006-08-23, 21:48 | #21 | |
  Ja je kupiłam już kilka miesięcy temu, nie pamiętam dokładnie, ale na pewno było to przed wakacjami  Moim zdaniem to bardziej stara kolekcja i poprostu u nas w wieluniu jeszcze zostały resztki. Wątpię, żeby w tak małym mieście nowa kolekcja pojawiła się szybciej niż w krakowie  Zazwyczaj jest odwrotnie   | |
|     |   | 
|  2006-08-23, 22:08 | #22 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  Ale będe szukać jeszcze   Dzięki za informacje   
				__________________ Get the point?    Good.  Lets dance! | |
|     |   | 
|  2006-08-23, 22:12 | #23 | |
  Powodzenia w szukaniu  Rozumię, że nie nosisz rozmiaru 39   | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.