Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-06, 20:26   #3451
paulina95
Wtajemniczenie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6

jolta, śliczne I masz moje motylki Na pewno będziesz z nich zadowolona, bo niezależnie od tego, jak się przekręcą i tak widać, co to jest A krasnal też czadowy

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 20:27   #3452
Tinka*
Wtajemniczenie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
otóż to
poza tym z tego co wiem, to żadna z nas nawet nie posiada sznurka z pandory
Ja posiadałam ten badziew jeden dzień..
Za drogi jak na kawał sznurka, doplaciłam 10zł i wziełam srebrną różyczkę.

jolta - co ty robisz ze dostajesz tyle koralików od męża? Masz piekne prezenty
Czyzbyś uprawiała technikę naszej szanownej koleżanki alieny?

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 20:28   #3453
veryluckystar
Wtajemniczenie

Ja z politowaniem patrzę na moje ... 200 charmsów! (teraz z politowaniem spojrzycie na mnie)

Edytowane przez veryluckystar
Czas edycji: 2011-03-06 o 20:34
veryluckystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 20:37   #3454
Tinka*
Wtajemniczenie

VLS -pokaźna kolekcja a nie myslalas zeby je gdzies posłać w świat skoro nie za bardzo chcesz je nosic? nie wszystkie ale jakąś część..

Stary 2011-03-06, 20:39   #3455
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez veryluckystar Pokaż wiadomość
Tinka, dokładnie trafiłaś w samo sedno... Zarabiam, generalnie wydatków nie mam żadnych, wszystko mogę wydać na siebie... Wcześniej jak studiowałam miałam stypendium naukowe i dorabiałam ucząc angielskiego i też jakaś sumka się zbierała, więc teoretycznie powinnam zaoszczędzić kupę kasy i mieć już coś na swój biznes czy jakiś lepszy start a nie mam nic bo wydałam na jakieś błyskotki... Piękne i dające dużo radości, ale co z tego... Jestem sfrustrowana stanem mojego konta zaraz po wypłacie bo połowa poszła już wcześniej na Pandorę i Trolle... GRRRR! To już torebka Kazara za 700 zł była lepszą inwestycją bo przynajmniej ją widać
Ja mam podobnie, jeszcze studiuję, pracuję, mało mam opłat bo jeszcze nie mieszkam samodzielnie:/ no więc wszystko wydaje na siebie - czyt. aktualnie na pandorę, wczesniej na charmsy, kosmetyki, ciuchy.. a teraz głównie na pandorę i wychodzę na czysto, a nawet czasem na minusie;p No, ale kiedy wydawać na siebie jak nie teraz póki nie mamy rodziny

btw. charmsy nadal noszę, ale już bez fajerwerków, znudziły mi się i nie kupię już chyba więcej

Edytowane przez Filozofka888
Czas edycji: 2011-03-06 o 20:40
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 20:45   #3456
Tinka*
Wtajemniczenie

Coś dziś nie rozmowne jesteśmy

Może bym się czymś wymieniła z kimś albo coś odkupiła (mowię o koralikach.... hmmm) by zmienić bransoletkę... tak głośno myślę...

Stary 2011-03-06, 20:45   #3457
veryluckystar
Wtajemniczenie

No bym wysłała w świat, ale nie wiem czy potrafię się rozstać z jakąkolwiek swoją rzeczą.

Mam nadzieję, że jak nie wejdzie nowa kolekcja Pandory teraz to już nic w marcu nie kupię.
Stary 2011-03-06, 20:53   #3458
jolta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bibal78 Pokaż wiadomość
jolta Witam jestem nowa (od dzisiaj) Piękny masz ten nowy zestawik! Czy były może jakieś nowe beadsy w pandorze
nie wiem, bo wpadlam i wypadlam.. miedzy innymi po prezent dla tesciowej. Kupilam jej skorzana branso z jednym srebrnym okraglym koralikiem.
Chyba byl to trafiony prezent bo od razu zalozyla i caly czas ogladala ta swoja bransoletke. Stwierdzila ze bedzie nowoczesna babcia i zacznie nosic koraliki, no i ze teraz mamy z glowy wymayslanie prezentow na kilka dobrych lat .. ale mysle ze szybciej sama zapelni ta bransoletke

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
jolta - co ty robisz ze dostajesz tyle koralików od męża? Masz piekne prezenty
Czyzbyś uprawiała technikę naszej szanownej koleżanki alieny?
on ma po prostu wyrzuty sumienia za te swoje nowe zegarki, inny na kazdy dzien tygodnia dzisiaj mi powiedzial ze to jest straszne, ale chyba by chcial jeszcze jeden tez jest chory, ale inaczej
Stary 2011-03-06, 20:55   #3459
veryluckystar
Wtajemniczenie

MJ, Też rozważałam CK Mirror, ale CK Fly wygrał
Stary 2011-03-06, 21:06   #3460
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z politowaniem patrzę na moje ... 200 charmsów! (teraz z politowaniem spojrzycie na mnie)
o jaa masz ich 200?! noś noś noś! albo oddaj mi a tak serio to tak jak Ty choć bym ich nie nosiła, ciężko byłoby mi je wysłać w świat

Cytat:
Napisane przez jolta Pokaż wiadomość
on ma po prostu wyrzuty sumienia za te swoje nowe zegarki, inny na kazdy dzien tygodnia dzisiaj mi powiedzial ze to jest straszne, ale chyba by chcial jeszcze jeden tez jest chory, ale inaczej
fajnie jak ktoś z bliskiego otoczenia ma podobnego świra na punkcie jakiś rzeczy - przynajmniej nie słyszysz gadania o bezsensownym wydawaniu kasy itp.... i jeszcze na tym korzystasz zazdroszczę
a koraliczki śliczne oo dawna mi się podoba ten krasnal!
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 21:10   #3461
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Mirell, gwiazdki są super! Ale jak dla mnie to już troszkę za duszy misz masz masz wzorów na swojej Pandorze.. Ale wiadomo, że każdy co innego lubi BTW jak Lazurowe pęcherzyki?
Za duży misz masz wzorów?
Nie wiem z czego, jeśli mam zaledwie 8 korali, a wszystkie w tonacji srebro-czerń z odrobiną złota, w dodatku mało oksydowane
Da mnie to ona jest nudna wręcz, patrząc na to jak kolorowe i bogate we wzory bransoletki wrzuca reszta dziewczyn Ale jeszcze sporo się zmieni, bo planuję ją całą zapełnić i zapewniam Cię, że będzie wyglądała zupełnie inaczej

A lazurowe jak już pisałam (i wstawiałam wraz z wygraną Uniką) i są prześliczne, takie jak szukałam

Cytat:
Vls, straszne
Ale nie martw się, zawsze możemy je adoptować, nawet za darmo weźmiemy
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 21:12   #3462
veryluckystar
Wtajemniczenie

Mirell, chcesz 30 charmsów za gwiazdki?
Stary 2011-03-06, 21:14   #3463
Tinka*
Wtajemniczenie

Mirell, a w ogole w jakiej tonacji chcialabys utworzyć bransoletkę? Mam na mysli murano i dodatki..

Stary 2011-03-06, 21:15   #3464
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492
Konto usunięte

a ja mam coś takiego, że mogę czegoś nie nosić kilka miesięcy, a później staje się to moja ulubioną rzeczą i znowu nie noszę kilka miesięcy - więc VLS- nie pozbywaj się kolekcji swojej bo może za 2 lata znowu będziesz je wszystkie kochać
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 21:19   #3465
paulina95
Wtajemniczenie

Widziałyście to: http://www.pandora.net/pl-pl/jewelle...ts/590705CPK-S ?
Chciałam sobie poukładać korale w kreatorze i rzuciło mi się w oczy. Myślałam, że u nas nie będzie pojedynczej różowej skórki, a tu proszę, jaka niespodzianka

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 21:54   #3466
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

VLS, ja chciałabym Lilou na najgrubszym sznureczku i ten akurat wygląda dosyć porządnie Wiadomo, że to tylko sznurek i jak będzie się go dodatkowo eksploatować nosząc non stop czy mocząc, to pewnie szybciej się zurzyje Ja mam nadzieję o swój dbać, a nawet jeśli, to podejdę do salonu i wymienię Akurat 15 zł to nie majątek, wypiję jedną kawę mniej na mieście A patrząc na to, w jakim tempie rysuje się rzekomo świetna jakościowo Pandora, to dopiero jest dla mnie jakiś kiepski żart

Mirell, chodziło mi raczej o to, że każdy Twój koralik ma na sobie jakiś wzór i jest to ich jak dla mnie dosyć duża różnorodność jak na taką małą ilość - od murano przez emalię, połączenie srebra ze złotem aż do wyraźnych wzorów jak na sowie Ja akurat nie mam nic do różnorodności, ale osobiście nie wyobrażam ich sobie bez przerywników w postaci zupełnie prostych i gładkich beadsów No ale to mój minimalistyczny gust

Musiało mi to umknąć w tej ilości postów, dlatego się zapytałam

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 21:57   #3467
vieera
Raczkowanie

Witam wszystkie panie
Tornado, huragan i cyklon razem wzięte przy waszej szybkości pisania postów nie miałyby szans ..
Co dwie strony przejrzę to mi 10 przybywa w tempie Formuły I
Ale przede wszystkim gratuluję zakupów i nowych koralików , bransoletki cudowne klask i:
Trudno tu wszystkie wymieniac bo kazda piekna w swim stylu

Wracając do tematu promocji w Pandorze --- bransoletka z tzw listkiem przy zakupie powyżej 300 zl w dniach 12-13 marca – nie sciema tylko nieścisłość
Pani uściśliła że mówiąc „w Pandorze” miała na mysli „ ten” sklep Pandory – tak że osoby mieszkające blisko Katowic mogą w tych dniach w SCC dokonać zakupu w promocji .

A dla inspiracji fantastyczne forum o trollach – tyle zdjęć, w świetnej jakości , dawno nie widziałam …. moja lista koralików troll do zakupu niebezpiecznie się wydłużyła
http://www.trollbeadssociety.com/mod...viewforum&f=10

koraliki Kimono ( czy one u nas już są ? to edycja limitowana )
http://www.trollbeadssociety.com/mod...wtopic&t=19262
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 40P1330083.jpg (50,3 KB, 45 załadowań)
vieera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 22:01   #3468
Tygrys Tati
Zakorzenienie

Ja byłam dzisiaj w Pandorze w SCC i pytałam się o najbliższe promocje, to usłyszałam tylko o dennym konkursie na życzenia.
Stary 2011-03-06, 22:03   #3469
magi76
Raczkowanie

Dziewczyny od początku jakoś byłam bez szans w tej części mało czasu ale za to podczytywałam główny wątek na komórce w drodze do pracy i z pracy wiec czytam was regularnie tylko pisanie jest upierdliwe w telefonie i logowanie bo nie mam jeszcze swojego upragnionego HTC...
A potem jeszcze ploty i zupełnie na więcej nie mam czasu

Piękne wszystkie nowe Pandory, Trole i inne koraliki !!! Najbardziej zazdroszczę wszystkich srebrno-złotych Pandorek przed podwyżkowych
VLS nie ma co się wyzbywać ja odłożyłam Pandorę i już ją chciałam sprzedawać tylko Trole teraz tylko Pandora Trole bym sprzedawała

Cymemont cała nowa kolekcja Ty Sento jest tu
http://www.tisento-milano.com/site.php
jest piękna....

Edytowane przez magi76
Czas edycji: 2011-03-06 o 22:09
magi76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 22:20   #3470
veryluckystar
Wtajemniczenie

MJ, miałam najgrubszy... A co do koralików Pandory, to po wyczyszczeniu są prawie jak nowe, a na pewno ładniejsze i mniej zniszczone niż cała reszta srebrnej biżuterii z Yes, Apartu i Kruka.

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Magi, też tak miałam z Pandorą, a teraz znowu tylko ona
Stary 2011-03-06, 22:24   #3471
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Mirell, chcesz 30 charmsów za gwiazdki?
Hmm... jakby to był TS i Agatha, to 20 z nich bym sprzedała, odkupiła za to gwiazdki i jeszcze 10 charmsów miała

Cytat:
Mirell, a w ogole w jakiej tonacji chcialabys utworzyć bransoletkę? Mam na mysli murano i dodatki..
Właśnie myślę o eleganckim połączeniu czerni i czerwieni, chciałabym czerwone i czarne murano, przełożone zwykłym srebrem, ze trzy srebra ze złotem i może te przekładki z kamieniami (ale odradzacie bo podobno ciemnieją pod minerałem, chociaż i tak pewnie je kupię ).
A potem mam zamiar iść w delikatne złoto-miodowe konfiguracje (teraz nie chcę bo po bursztynowych Trollach mam trochę dość )

MJ, no cóż... sowa, worek, czarne serca... to poprostu "cała ja"
Grunt że są proste srebrne a nie pstrokate (mnie się wydają na siebie wbrew pozorom minimalistyczne) , teraz chcę je poprzekładać czymś mniej symbolicznym, ale i tak od typowego zdobnictwa to mam Trolle
Stary 2011-03-06, 22:33   #3472
vieera
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tygrys Tati Pokaż wiadomość
Ja byłam dzisiaj w Pandorze w SCC i pytałam się o najbliższe promocje, to usłyszałam tylko o dennym konkursie na życzenia.
No to szykuj sie sie na 10 -tą w sobotę , podobno jest bardzo duże zainteresowanie ja

Cytat:
MJ, miałam najgrubszy... A co do koralików Pandory, to po wyczyszczeniu są prawie jak nowe, a na pewno ładniejsze i mniej zniszczone niż cała reszta srebrnej biżuterii z Yes, Apartu i Kruka.

-
zgadza się ja dzisiaj pól dnia czyściłam i czyściłam
a zakupiłam i wszystkim mogę z czystym sumieniem polecic sciereczke za 8 zl z Apartu do srebra ! bo do złota jest inna
lepiej czyści niz pandorowa , koraliki maja taki połysk że sama nadziwic sie nie mogę ..
z rozpedu wyczyściłam stopki Szczęsliwego Smoka a potem ...potem poszło juz z górki -- trolliki tez sie ...świecą
vieera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 22:38   #3473
nina90
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam podobnie. Wywalam wszystko co mi sie nie przydaje.
Jezeli jakiegos ciucha nie zalozylam przez rok to go na pewno nie zaloze... wiec sie go pozbywam.
Te wszystkie pudeleczka po bizuterii wywalam odrazu jak przychodze do domu albo najlepiej to w sklepie biore w pudelku ale nigdy nie biore tych torebeczek. Wiem ze ich tak nie wykorzystam.
Cenię sobie minimalizm
Ty wywalasz a mi jak znalazł sprzydało się kilka... Ale niestety przy charmsach z Verony nie daja pudełeczka

charmsy
trollbeads

<----
nina90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 22:46   #3474
veryluckystar
Wtajemniczenie

Ja też chciałam mieć murano z Pandory czarne i czerwone, żeby elegancko było, ale za ciekawych czerwieni Pandora nie ma. Niby podobał mi się ten co ma sajf, ale z żadnym czarnym mi się nie podobał i kiedyś nie wzięłam i pewnie nie wezmę.
Stary 2011-03-06, 22:54   #3475
Mirell
Zakorzenienie

vls, ja mam nadzieje na te z nowej kolekcji, fajne są czerwone, czarne (i białe) w te plamki
Stary 2011-03-06, 23:35   #3476
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
VLS, ja chciałabym Lilou na najgrubszym sznureczku i ten akurat wygląda dosyć porządnie Wiadomo, że to tylko sznurek i jak będzie się go dodatkowo eksploatować nosząc non stop czy mocząc, to pewnie szybciej się zurzyje Ja mam nadzieję o swój dbać, a nawet jeśli, to podejdę do salonu i wymienię Akurat 15 zł to nie majątek, wypiję jedną kawę mniej na mieście A patrząc na to, w jakim tempie rysuje się rzekomo świetna jakościowo Pandora, to dopiero jest dla mnie jakiś kiepski żart

Mirell, chodziło mi raczej o to, że każdy Twój koralik ma na sobie jakiś wzór i jest to ich jak dla mnie dosyć duża różnorodność jak na taką małą ilość - od murano przez emalię, połączenie srebra ze złotem aż do wyraźnych wzorów jak na sowie Ja akurat nie mam nic do różnorodności, ale osobiście nie wyobrażam ich sobie bez przerywników w postaci zupełnie prostych i gładkich beadsów No ale to mój minimalistyczny gust

Musiało mi to umknąć w tej ilości postów, dlatego się zapytałam
To pandora sie tak szybko rysuje? Ja mam ją od 12 lutego, ale jeszcze jest w idealnym stanie a noszę cały czas.

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
Napisane przez vieera Pokaż wiadomość
No to szykuj sie sie na 10 -tą w sobotę , podobno jest bardzo duże zainteresowanie ja

zgadza się ja dzisiaj pól dnia czyściłam i czyściłam
a zakupiłam i wszystkim mogę z czystym sumieniem polecic sciereczke za 8 zl z Apartu do srebra ! bo do złota jest inna
lepiej czyści niz pandorowa , koraliki maja taki połysk że sama nadziwic sie nie mogę ..
z rozpedu wyczyściłam stopki Szczęsliwego Smoka a potem ...potem poszło juz z górki -- trolliki tez sie ...świecą
O, chyba muszę zainwestować w tą szmatkę z apartu, mam z pandory i też widać działanie tzn zostawia ślady na ściereczce jak czyściłam łańcuszek np no i połysk jest
Stary 2011-03-06, 23:37   #3477
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Filozofka888 Pokaż wiadomość
To pandora sie tak szybko rysuje? Ja mam ją od 12 lutego, ale jeszcze jest w idealnym stanie a noszę cały czas.
Właśnie, jak dla mnie to też Pandora prawie w ogóle się nie rysuje, w dodatku ma świetny połysk
Jakieś drobne ryski tam ma ale nie rzuca się to w oczy, no cóż, to jedynie zwykłe srebro więc nie oczekujmy cudów
Jak patrzę na stan Pandory i charmsów po 2-3 założeniach (wszak Pandorę mało zakładam), to i tak to jest cud nad cudami
Stary 2011-03-06, 23:41   #3478
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Właśnie, jak dla mnie to też Pandora prawie w ogóle się nie rysuje, w dodatku ma świetny połysk
Jakieś drobne ryski tam ma ale nie rzuca się to w oczy, no cóż, to jedynie zwykłe srebro więc nie oczekujmy cudów
Jak patrzę na stan Pandory i charmsów po 2-3 założeniach (wszak Pandorę mało zakładam), to i tak to jest cud nad cudami
Ja cały czas zakładam pandorę i charmsy i póki co żadna nie jest zniszczona.
Zastanawia mnie czy wejdzie jeszcze coś w to miejsce między klipsami bo mam tam 4korale a chciałabym 5, ale chyba zmieści się najwyżej przekładka.
Jak to jest z tymi przekładkami, ma to któraś? Są takie bardzo marne, wąskie?
Stary 2011-03-07, 01:29   #3479
lady_alice
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Moja nowa bransoletka z YES z okazji dnia kobiet
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg komplet-yes-charms-komplet-avhu384-avhu103-avhu368-abbs027-avcl093.jpg (15,3 KB, 19 załadowań)
lady_alice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 07:46   #3480
veryluckystar
Wtajemniczenie

Przekładki są wąskie i małe, ale są świetnymi zapychaczami żeby nie było za luźno jak normalny koral się nie zmieści. Ja nawet dwa na raz zakładam żeby zapchać. Dziś do pracy. Trzymajcie kciuki żebym dożyła do weekendu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości