|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6
jolta, śliczne
A krasnal też czadowy
|
#3452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6
Cytat:
![]() Za drogi jak na kawał sznurka, doplaciłam 10zł i wziełam srebrną różyczkę. jolta - co ty robisz ze dostajesz tyle koralików od męża? Masz piekne prezenty ![]() Czyzbyś uprawiała technikę naszej szanownej koleżanki alieny?
|
|
|
#3453 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja z politowaniem patrzę na moje ...
![]() )
Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2011-03-06 o 20:34 |
|
|
|
#3454 |
|
Wtajemniczenie
|
VLS -pokaźna kolekcja
a nie myslalas zeby je gdzies posłać w świat skoro nie za bardzo chcesz je nosic? nie wszystkie ale jakąś część..
|
|
#3455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() btw. charmsy nadal noszę, ale już bez fajerwerków, znudziły mi się i nie kupię już chyba więcej
Mój kosmetyczny blog ![]() Edytowane przez Filozofka888 Czas edycji: 2011-03-06 o 20:40 |
|
|
|
|
#3456 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś dziś nie rozmowne jesteśmy
Może bym się czymś wymieniła z kimś albo coś odkupiła (mowię o koralikach.... hmmm) by zmienić bransoletkę... tak głośno myślę...
|
|
#3457 |
|
Wtajemniczenie
|
No bym wysłała w świat, ale nie wiem czy potrafię się rozstać z jakąkolwiek swoją rzeczą
.Mam nadzieję, że jak nie wejdzie nowa kolekcja Pandory teraz to już nic w marcu nie kupię .
|
|
|
|
#3458 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba byl to trafiony prezent bo od razu zalozyla i caly czas ogladala ta swoja bransoletke. Stwierdzila ze bedzie nowoczesna babcia i zacznie nosic koraliki, no i ze teraz mamy z glowy wymayslanie prezentow na kilka dobrych lat .. ale mysle ze szybciej sama zapelni ta bransoletke ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
on ma po prostu wyrzuty sumienia za te swoje nowe zegarki, inny na kazdy dzien tygodnia dzisiaj mi powiedzial ze to jest straszne, ale chyba by chcial jeszcze jeden
|
|
|
#3459 |
|
Wtajemniczenie
|
MJ, Też rozważałam CK Mirror, ale CK Fly wygrał
|
|
|
|
#3460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak serio to tak jak Ty choć bym ich nie nosiła, ciężko byłoby mi je wysłać w świat ![]() Cytat:
zazdroszczę ![]() a koraliczki śliczne |
||
|
|
|
#3461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem z czego, jeśli mam zaledwie 8 korali, a wszystkie w tonacji srebro-czerń z odrobiną złota, w dodatku mało oksydowane ![]() Da mnie to ona jest nudna wręcz, patrząc na to jak kolorowe i bogate we wzory bransoletki wrzuca reszta dziewczyn Ale jeszcze sporo się zmieni, bo planuję ją całą zapełnić i zapewniam Cię, że będzie wyglądała zupełnie inaczej ![]() A lazurowe jak już pisałam (i wstawiałam wraz z wygraną Uniką) i są prześliczne, takie jak szukałam ![]() Cytat:
Ale nie martw się, zawsze możemy je adoptować, nawet za darmo weźmiemy
|
|
#3462 |
|
Wtajemniczenie
|
Mirell, chcesz 30 charmsów za gwiazdki
|
|
|
|
#3463 |
|
Wtajemniczenie
|
Mirell, a w ogole w jakiej tonacji chcialabys utworzyć bransoletkę? Mam na mysli murano i dodatki..
|
|
#3464 |
|
Konto usunięte
|
a ja mam coś takiego, że mogę czegoś nie nosić kilka miesięcy, a później staje się to moja ulubioną rzeczą i znowu nie noszę kilka miesięcy - więc VLS- nie pozbywaj się kolekcji swojej bo może za 2 lata znowu będziesz je wszystkie kochać
|
|
|
|
#3465 |
|
Wtajemniczenie
|
Widziałyście to: http://www.pandora.net/pl-pl/jewelle...ts/590705CPK-S ?
Chciałam sobie poukładać korale w kreatorze i rzuciło mi się w oczy. Myślałam, że u nas nie będzie pojedynczej różowej skórki, a tu proszę, jaka niespodzianka
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
VLS, ja chciałabym Lilou na najgrubszym sznureczku i ten akurat wygląda dosyć porządnie
Wiadomo, że to tylko sznurek i jak będzie się go dodatkowo eksploatować nosząc non stop czy mocząc, to pewnie szybciej się zurzyje Ja mam nadzieję o swój dbać, a nawet jeśli, to podejdę do salonu i wymienię Akurat 15 zł to nie majątek, wypiję jedną kawę mniej na mieście A patrząc na to, w jakim tempie rysuje się rzekomo świetna jakościowo Pandora, to dopiero jest dla mnie jakiś kiepski żart Mirell, chodziło mi raczej o to, że każdy Twój koralik ma na sobie jakiś wzór i jest to ich jak dla mnie dosyć duża różnorodność jak na taką małą ilość - od murano przez emalię, połączenie srebra ze złotem aż do wyraźnych wzorów jak na sowie Ja akurat nie mam nic do różnorodności, ale osobiście nie wyobrażam ich sobie bez przerywników w postaci zupełnie prostych i gładkich beadsów No ale to mój minimalistyczny gust ![]() Musiało mi to umknąć w tej ilości postów, dlatego się zapytałam
|
#3467 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie panie
Tornado, huragan i cyklon razem wzięte przy waszej szybkości pisania postów nie miałyby szans .. Co dwie strony przejrzę to mi 10 przybywa w tempie Formuły I Ale przede wszystkim gratuluję zakupów i nowych koralików , bransoletki cudowne ![]() ![]() klask i:Trudno tu wszystkie wymieniac bo kazda piekna w swim stylu Wracając do tematu promocji w Pandorze --- bransoletka z tzw listkiem przy zakupie powyżej 300 zl w dniach 12-13 marca – nie sciema tylko nieścisłość Pani uściśliła że mówiąc „w Pandorze” miała na mysli „ ten” sklep Pandory – tak że osoby mieszkające blisko Katowic mogą w tych dniach w SCC dokonać zakupu w promocji . A dla inspiracji fantastyczne forum o trollach – tyle zdjęć, w świetnej jakości , dawno nie widziałam …. moja lista koralików troll do zakupu niebezpiecznie się wydłużyła http://www.trollbeadssociety.com/mod...viewforum&f=10 koraliki Kimono ( czy one u nas już są ? to edycja limitowana ) http://www.trollbeadssociety.com/mod...wtopic&t=19262 |
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam dzisiaj w Pandorze w SCC i pytałam się o najbliższe promocje, to usłyszałam tylko o dennym konkursie na życzenia.
|
|
#3469 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny od początku jakoś byłam bez szans w tej części mało czasu ale za to podczytywałam główny wątek na komórce w drodze do pracy i z pracy wiec czytam was regularnie tylko pisanie jest upierdliwe w telefonie i logowanie bo nie mam jeszcze swojego upragnionego HTC...
A potem jeszcze ploty i zupełnie na więcej nie mam czasu ![]() Piękne wszystkie nowe Pandory, Trole i inne koraliki !!! Najbardziej zazdroszczę wszystkich srebrno-złotych Pandorek przed podwyżkowych VLS nie ma co się wyzbywać ja odłożyłam Pandorę i już ją chciałam sprzedawać tylko Trole teraz tylko Pandora Trole bym sprzedawała Cymemont cała nowa kolekcja Ty Sento jest tu http://www.tisento-milano.com/site.php jest piękna....
Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy. Edytowane przez magi76 Czas edycji: 2011-03-06 o 22:09 |
|
|
|
#3470 |
|
Wtajemniczenie
|
MJ, miałam najgrubszy...
A co do koralików Pandory, to po wyczyszczeniu są prawie jak nowe, a na pewno ładniejsze i mniej zniszczone niż cała reszta srebrnej biżuterii z Yes, Apartu i Kruka.---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Magi, też tak miałam z Pandorą , a teraz znowu tylko ona
|
|
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Hmm... jakby to był TS i Agatha, to 20 z nich bym sprzedała, odkupiła za to gwiazdki i jeszcze 10 charmsów miała
Cytat:
).A potem mam zamiar iść w delikatne złoto-miodowe konfiguracje (teraz nie chcę bo po bursztynowych Trollach mam trochę dość ) ![]() MJ, no cóż... sowa, worek, czarne serca... to poprostu "cała ja" ![]() Grunt że są proste srebrne a nie pstrokate (mnie się wydają na siebie wbrew pozorom minimalistyczne) , teraz chcę je poprzekładać czymś mniej symbolicznym, ale i tak od typowego zdobnictwa to mam Trolle
|
|
#3472 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja Cytat:
a zakupiłam i wszystkim mogę z czystym sumieniem polecic sciereczke za 8 zl z Apartu do srebra ! bo do złota jest inna lepiej czyści niz pandorowa , koraliki maja taki połysk że sama nadziwic sie nie mogę .. z rozpedu wyczyściłam stopki Szczęsliwego Smoka a potem ...potem poszło juz z górki -- trolliki tez sie ...świecą
|
||
|
|
|
#3473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3474 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też chciałam mieć murano z Pandory czarne i czerwone, żeby elegancko było, ale za ciekawych czerwieni Pandora nie ma. Niby podobał mi się ten co ma sajf, ale z żadnym czarnym mi się nie podobał i kiedyś nie wzięłam i pewnie nie wezmę.
|
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
vls, ja mam nadzieje na te z nowej kolekcji, fajne są czerwone, czarne (i białe) w te plamki
|
#3476 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam ją od 12 lutego, ale jeszcze jest w idealnym stanie a noszę cały czas.---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
|
|
#3477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakieś drobne ryski tam ma ale nie rzuca się to w oczy, no cóż, to jedynie zwykłe srebro więc nie oczekujmy cudów ![]() Jak patrzę na stan Pandory i charmsów po 2-3 założeniach (wszak Pandorę mało zakładam), to i tak to jest cud nad cudami
|
|
#3478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zastanawia mnie czy wejdzie jeszcze coś w to miejsce między klipsami bo mam tam 4korale a chciałabym 5, ale chyba zmieści się najwyżej przekładka. Jak to jest z tymi przekładkami, ma to któraś? Są takie bardzo marne, wąskie?
|
|
#3479 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Moja nowa bransoletka z YES z okazji dnia kobiet
|
|
|
|
#3480 |
|
Wtajemniczenie
|
Przekładki są wąskie i małe, ale są świetnymi zapychaczami żeby nie było za luźno jak normalny koral się nie zmieści. Ja nawet dwa na raz zakładam żeby zapchać
. Dziś do pracy . Trzymajcie kciuki żebym dożyła do weekendu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.

A krasnal też czadowy

klask i:

Moje uzależnienie:
Ja mam ją od 12 lutego, ale jeszcze jest w idealnym stanie a noszę cały czas.