|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Desperate Youngwives, PM-ki do 23 lat
Cytat:
![]() Ja mam kilka pomysłów w głowie, mi się podobają jakieś napisy, przesłania, motta czy coś tego typu, tylko zdecydować się nie mogę na nic, pewnie jakbym była pewna co chcę sobie wytatuować to bym to już dawno zrobiła... a tak to głowa jeszcze pełna pomysłów ![]()
![]() |
#4622 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale pozostanę przy tych dwóch opcjach dla ułatwienia ![]() Idę spać, kolorowych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4624 | |||
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Małe, skromne i dyskretne w odpowiednim miejscu są jak najbardziej ok. Mam dziś tę poprawkę, ale w ogóle się nie stresuję, jak nie zdam - szukam pracy i wreszcie mam czas na maturę! ![]() ![]() Miłego dnia Kochane ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
![]() a ja nie ide dzisiaj na uczelnie, ucze się na środe ale średnio mi sie chce... ![]()
#4626 | |
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() A co masz w środę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja mam tatuaż na biodrze z literką K ![]() A wogóle to hej dziewuszki, wpadłam tylko się przywitać bo dziś od 7 do 18 w pracy. ( i niech nikt nie mówi że urzędnik ma fajnie) A chyba Wam wspominałam że zgubiłam pierścioenk zaręczynowy kiedyś, w piątek idziemy kupić nowy. Tż mówi że będzie jeszcze ładniejszy i teraz z jeszcze większą miłością dany ![]() Miłego dnia kochane!! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
egz z algebry
jak na 1 roku ja lubilam, tak teraz nie znosze ![]()
#4629 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja lubię- u kobiet delikatne. Sama mam, na nadgarstku. Nie lubię tribali, tatuaży na ramionach u kobiet. Cytat:
"sflaczeje" na starość. No i tatuażysta będzie widział i dotykał Twojej ci*ki. Ja bym nie chciała tam tatuażu ![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia, girls! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |||
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z tym prowadzącym to ja coś wiem, dlatego mam takie problemy z matematyką, z której zawsze byłam całkiem dobra, a teraz? I ja nie jestem jedynym przykładem! Większość z tych osób, które nie zdały są właśnie z mojej grupy.. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zapraszam do Nowego Sącza!!! ![]() ![]() Co do zaproszeń - pamiętam jak u nas teściowa kręciła nosem, że np narzeczonych wpisujemy po nazwiskach! jak są 7 lat razem, slub zaplanowany, znamy sie od lat a ja bede pisala że osoba towarzysząca.... no bez jaj... wiadomo jakimś małolata, gdzie ktoś z kimś "chodzi" no to normalne że z os tow, ale nie parą które już ze sobą żyją, mieszkają itd.... A idąc tokiem myslenia, że moga sie rozejść to każdemu by pasowało dać pojedyncze bo tamten może zdradzić zone, rozwiodą się i tak głupio że dostali razem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak wogóle dzień dobry, jak zwykle noc nie przespana, ale to juz sie robi norma, tż pojechał do pracy, ja jeszcze w łóżku.... jakbyście zobaczyly jaką mamy zime za oknem to nie raz w grudniu tak nie ma ![]() Wiecie co.... tz mnie zaskakuje........ rzucił palenie - zero papierosów od czwartku.... oby tak dalej.... to znalazł sobie zajęcie... zaczyna się bawić w numizmatyka ![]() Eh dzidzia mnie skopala po pęcherzu i nie ma bata trzeba wstać do kibelka.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przyłączam się do tych słów ![]() ja tam tatuażu bym w ogóle nie chciała... kiedyś chciałam kolczyk w pępku, ale doszłam do wniosku, że nie chciałabym żeby mi się w czasie ciąży dziurka rozerwała i zrezygnowałam ![]() także jedyne moje szaleństwo to dziurki w uszach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witam Was po weekendzie
![]() Ale on szybko zleciał.... jak zwykle to w marcu u mnie bywa - był urodzinowy. Cytat:
Czytałam, że chcesz iść na UJ. To pewnie będzie taniej niż na prywatnej. Ja mam tanie studia (w porównaniu ze znajomymi). Płacę 1500 zł za semestr, czyli 3000 za rok. Można płacić w systemie ratalnym (co miesiąc 300 zł) lub jednorazowo - przynajmniej u mnie tak jest. Niestety pracy nie mam. Ale na szczęście dostaję stypendium, więc mogę sobie studia opłacić. A mieszkam w rodzinnym domu, więc nie płacę za wynajem itd. ![]() Cytat:
Na szczęście na wątkach, na których bywam, nie ma takich dziewuch ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A jak mam napięty grafik to od razu przechodzę do działania i z wszystkim zdążę. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dzień dobry. Ja właśnie wysłałam maila do sprzedawcy papierów perłowych, bo zabieram się za zaproszenia. bo czas ucieka ![]() Boje się, że nie zdążymy wszystkiego zrobić na czas ![]() teraz trochę muszę się pouczyć, popołudniu korki mam (daje- więc to jedyny przychód aktualnie jaki posiadam)no a potem do Tż'a jadę, robota mnie czeka w mieszkaniu, czyli kurz, pył, gruz na pierwszym planie, ale powiem Wam, że jak dobrze pójdzie to pod koniec tygodnia będziemy mieć wylewki lane ![]() i tak się ma mój plan dnia ![]() u nas słoneczko świeci, ale chłodnawo jest. W pogodzie dzisiaj mówili, że ma być co raz cieplej ![]() ![]()
#4635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszcze nadmiaru obowiązków ![]() ![]() ![]() Możesz wrzucić linka z tymi papierami perłowymi jak masz chwile?? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() małe mi się podobają ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tak w ogóle to współczuję Ci tej pogody.. u mnie znów dziś piękne słoneczko na tle błękitnego nieba świeci, no aż się serducho raduje, naprawdę ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie tez słoneczko ![]() dzisiaj musze jechac z tz do mechanika i chyba po drodze pojde sie umówic na slubne paznokcie żeby mi nikt nie zajal, umówie sie na czwartek wieczorem
![]() |
#4639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale się rozpisałyście...kurde nawet nie mam siły nadrabiać, mam nadzieję, że mi wybaczycie..dalej jestem zmęczona po tym weselu...ale było fajnie ![]() ![]() Jakie plany na dziś? Ja najchętniej poszłabym spać, ale później zaglądnę do swoich starych notatek, trzeba odświeżyć swoje wiadomości, mam nadzieję, że dostanę ten staż...
#4642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
Co do tych zaproszeń, to my jak dostaliśmy zaproszenie na to wesele, które było w sobotę, to Tż też dostał z osobą towarzyszącą, troszkę mi było przykro, ale w sumie mieli prawo tak napisać bo nie jesteśmy małżeństwem.
Co do tatuażu to ja planuję po ślubie na nadgarstku zrobić napis 'One love' ![]() a Dalenka pytałaś o te zabiegi itd. może jakiś peeling enzymatyczny? na pewno nie używaj takiego z drobinkami ścierającymi, fajne są maseczki algowe i jak się je nakłada to chłodzą ![]() Morsi co do tych gąbeczek to ja też teraz mam takie stożki i nie jestem zadowolona, najlepsze są takie kwadraciki, albo romby, one są większe i wygodniejsze. Ja nigdy nie nakładałam podkładu pędzelkiem, może kiedyś spróbuję... Staram się doczytać jednak to co mnie ominęło ![]()
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2011-03-07 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe u mnie dokładnie to samo. Też daję korki (i też dziś), więc jakiś grosz zawsze wpadnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jesteś pewna że chcecie ręcznie robić? Mało czasu w sumie macie, a oszczędności nie ma żadnej... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raczej tak, a co do oszczędności, to zależy od tego ile wydasz na materiały a ile zapłaciłabyś za gotowy projekt ![]() ![]() idę gotować obiadek ![]()
![]() |
#4648 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem za ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i byłam na weselu tej dziewczyny 2 tygodnie temu i pomimo tego że bardzo dobrze sie znamy i zna też dobrze mojego TŻ to dała mi zaproszenie z osobą towarzyszącą, wcale jej nie mam tego za złe Cytat:
![]() dzisiaj wyjątkowo wczesnie skonczyłam zajęcia, miałam miec korki ale dziewczyna przełożyła na czwartek, ale nie obraziłam się bo chociaz pojechałam z koleżanką na suknie ![]() ![]() ![]() podsumowując nie wiem jaka będzie moja suknia ślubna ale wiem bardzo dobrze co powinna mieć ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
śliczna ta suknia, ona ma na gorsecie kamyczki?
ostatnio coraz bardziej zaczynaja podobać mi sie księżniczki
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.