|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Aerobiczna 6 Weidera skuteczny?
Nie można tak, trzeba robić wszystkie serie tuż po sobie, w odstępach max minuty.
|
|
|
|
|
#782 |
|
amor vincit omnia
|
większa ilość serii mana celu stopniowe zwiększanie natężenia pracy mięśni i wysiłku, dlatego nie można ich robić oddzielnie (o innych porach dnia).
|
|
|
|
|
#783 |
|
Przyczajenie
|
jesli chodz o jakies super efekty wyszczuplajace, to nie wiem czy bedziesz z Weidera zadowolona. Cwiczenia te zwiekszaja objetosc miesni....ale jesli masz tluszczyk, przykryje on niestety miesnie- takie przynajmnie ja mam doswiadczenia, z tego co pamientam inni tez. Brzuch powinien byc jako tako odtluszczony....
No chyba ze wlaczysz diete cud
|
|
|
|
|
#784 |
|
Zadomowienie
|
No tak, najpierw trzeba troszkę wzocnić brzuszek, zanim przystąpi się do A6W. Można w tym celu robić zwykłe brzuszki albo ABSy, przynajmniej ze 2 tygodnie. Inaczej efekty po A6W będą mizerne. Sprawdzałam to razem z inną osobą, i faktycznie, jej to nic nie dało, za to u mnie wyrzeźbił się ładny brzuś
|
|
|
|
|
#785 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do tego wystarcza juz pierwsze dni A6W, gdzie sie robi po 1-2 serie i malo powtorzen Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() O pomysle, zeby jeszcze te cwiczenia rozkladac na kilka czesci codziennie, to juz nawet sie nie wypowiem
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||||
|
|
|
|
#786 |
|
amor vincit omnia
|
żeby zaczął spalać się tłuszcz to trzeba ćwiczyć min. 40 minut więc przy 6W ciężko spalić 'oponkę', jakby nie patrzeć. na spalanie są lepsze i efektywniejsze ćwiczenia, które powinny poprzedzić przygodę z 6W.
|
|
|
|
|
#787 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś robię dzień 6
Nie poddawać się Lalki lato się zbliża
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak jak mowie jesli masz tluszczyk na brzuchu to lepiej cwicz jakies inne cwiczenia+aeroby(bieganie ,plywanie,rower) no i diete MZ ;PP a pozniej dopiero sie zabierz za A6W wtedy napewno beda widoczne zarysowane miesnie. Ja wlasnie tak zamierzam zrobic, jak schudne zaczne cwiczyc A6W
|
|
|
|
|
|
#789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tuż po innych ćwiczeniach A6W.
|
|
|
|
|
|
#790 |
|
CORELIPS
|
zacznę z kopem, czyli dwa dni w jeden dzień.
![]() dołączam. |
|
|
|
|
#791 |
|
Rozeznanie
|
7/42
![]() Jakie to nudne ![]() Macie jakiś sposób żeby to sobie uprzyjemnić..? jak kręciłam hh to czytałam coś chociaż, albo uczyłam się w międzyczasie a tu się tak nie da ;/ |
|
|
|
|
#792 |
|
amor vincit omnia
|
u mnie 5/42 i wiem, że będzie coraz trudniej... włączam sobie muzykę, żeby uprzyjemnić ćwiczenia
|
|
|
|
|
#793 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam to już za sobą
Satysfakcja po ukończeniu jest ogromna![]() Jednak drugi raz już nie będę się zabierać za szóstkę bo jest wg mnie nudna Teraz stawiam na bieganie. Powodzenia ! Da się to zrobić. P.S. Oczywiście są to ćwiczenia dla szczupłych brzuchów na wzmocnienie mięśni, a nie odchudzające, ale o tym mam nadzieję wiecie
Edytowane przez 201611241302 Czas edycji: 2011-03-07 o 12:38 |
|
|
|
|
#794 |
|
Przyczajenie
|
jeszcze chyba nie slyszalam o tych cwiczeniach, mozesz napisac co to za cwiczenia?
|
|
|
|
|
#795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale wpisz sobie w google i poczytaj koniecznie dokładne opisy, jak należy robić ćwiczenia, bo jest parę szczegółów, których jeśli się nie przestrzega to A6W nie daje efektów. |
|
|
|
|
|
#796 | |
|
CORELIPS
|
Cytat:
muszę znaleźć ćwiczenia podczas których można czytać albo chociaż spokojnie skupić się na oglądaniu serialu! poważnie. |
|
|
|
|
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
ja np. mam tłuszcz na brzuchu i pomimo że ktoś tu powiedział że przy tych ćwiczeniach się nie odchudzi człowiek ja jestem innego zdania. Jestem obecnie w 17dniu a6W i mam 4kg mniej a tłuszcz na brzuchu powoli znika. Podkreślam, że nie stosuje innych ćwiczeń.
|
|
#798 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tą tabelke wyżej polecam sobie wydrukować, powiesić i codziennie zaznaczać. Dobrze motywuje
Edytowane przez 201611241302 Czas edycji: 2011-03-07 o 14:29 |
|
|
|
|
|
#799 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do bieganie, to jest to super sprawa Ja biegam ostatnio ale tak mi sie nie chceee ( ale samopoczucie po tym nie do opisania Biegajciee dziewczyny |
|
|
|
|
|
#800 |
|
Rozeznanie
|
Dzień 8...:/ coś mi zapał przechodzi powoli, ciekawe czy dotrwam w ogóle do połowy
|
|
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tym, ze przez pierwsze kilka tygodni utraty wagi traci sie glownie/w wiekszosci wode, to juz nie ma co wspominac.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#802 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#803 |
|
Raczkowanie
|
Ja widzę kolejne 1,5kg mniej
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
|
Ćwiczycie dziewuszki? Potrzebuję znaleźć grupę wsparcia
![]() Mega nudne ćwiczenia, ale jestem zdania że jak już raz zrobiłam (x lat temu) to drugi raz też się uda! Moim marzeniem są widoczne mięśnie na brzuchu mmm.. więc plan jest taki: A6W na wyrobienie a dalej siłowe na utrzymanie i pogłębienie. Bo kurczę nogi i ręce mam jak patyki.. a ten brzuch to moja zmora - tylko tłuszcz na nim widzę a chcę by był jędrny.
|
|
#805 |
|
Raczkowanie
|
Witam ja się chętnie dołączę do Waszego forum, kiedyś ćwiczyłam A6W ale dotrwałam do drugiego tygodnia, a teraz obecnie jestem na 11 dniu. Idę zaraz poćwiczyć i pozdrawiam Was wszystkie. Oprócz tego co drugi dzień ćwicze jeszcze callanetics.
|
|
|
|
|
#806 |
|
CORELIPS
|
Odpadam po 2 dniach! Nudna ta a6w!
Jeśli któraś z Was chętna jest by podzielić się cwiczeniami, podczas ktorych mozna czytac/uczyc sie to bede wdzieczna !!! |
|
|
|
|
#807 |
|
Raczkowanie
|
taki wątek już jest:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397207&page=24 ja ćwiczyłam to jakieś 5 lat temu, i wtedy bardzo wzmocniły mi się mięśnie brzucha
|
|
#808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#809 |
|
Raczkowanie
|
uważam, że mam wzmocnione. Bardzo długo ćwiczyłam różnego rodzaju brzuszki, także pilatesa. A teraz czas na A6W!
|
|
#810 |
|
Rozeznanie
|
Dzień 10 dziś...
Co jest Dziewczyny..? Nie ćwiczycie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

wiadomo, że najlepiej łączyć ćwiczenia z odpowiednią dietą (lub dużą ilością stresu
)![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
lato się zbliża
Tuż po innych ćwiczeniach A6W.

( ale samopoczucie po tym nie do opisania