Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-07, 15:59   #2671
eweska
Moderatoreska

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
wlasnie mi zjadlo postaaaaa!!!!!!!!!!!!
aaaa... wklejam wam zakupki
1. butki cudne welniane z takiej tradycyjnej norweskiej firmy, zakochalam sie w nich a byly na przecenie!!!
2 body welna i welna z bawelna, podobno dla dzidzi najlepsze(nie pytajcie o cene plissssss)
3. body z dlugim rekawem na 62 bo mam same z krotkim
4. reczniczek bo byl na przecenie
5. spodenki zieloneee bo slodkie
6. tuniczka z legginsami imitujacymi dzinsy, zakochalam sie a potem sie pokazalo ze tez przecenione
7. koszulki na lato z H&M tak, tak ta z dlugim tez na lato(u nas nie takie upaly jak w Italii)
8- koszulka ktora kupilam pod wplywem impulsu, za driga byla, ale powiedzcie ze piekna nooo....
9. zolta sukieneczk na lato z majtasami slodka co?
10. tuniczko-sukienka z legginsami

no ooooo wiem ze poszalam, ale wreszcie Zosia bedzie miala pasujace ubranka, a nie tylko to co kupilam w pace uzywanej lub dostalam a co, nalezy jej sie, szkoda tylko, ze mamusia zbankrutuje, ale co tam.....

ide cos upichcic,bede pozniej
Załącznik 3800927Załącznik 3800928
Załącznik 3800929Załącznik 3800930
Załącznik 3800931Załącznik 3800932
Załącznik 3800933Załącznik 3800934
Załącznik 3800935Załącznik 3800936
Cudowno ści, będzie mała modnisia

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
najpierw wieści z wizyty, a potem was poczytam

mój mały waży 1550gram ma 38cm.
leży głową w dół
szyjka zamknięta i twarda i dłkuga
napięcie macicy prawidłowe
średnica głopwy 8,5 cm (co nie powiem przeraziło mnie, bo jak ja go wypcham!)
serduszko bije miarowo
moje ciśnienie w normie
macica mi twardnieje, dzisiaj wyjątkowo bardzo
lekarz powiedział ze ja nie twardnieje wiecej niz 10 razy na dobe to ok.

no i ogolnie wszystko elegancko
aha co do płci
mały łobuz zacisnął nogi i nie było nic widac. także pozostajemy przy Sebusiu ale bez potwierdzenia

jestem WYKOŃCZONA! ułaziłam sie po mieście jak głupia.
zaliczyłam kilka ciucholandów i zakupiłąm kilka fajnych fatałaszków dla małego. za wszsytko zapłaciłąm 12 zł:P ale tż mnie skrzyczał po co nam tyle tego jak nawet w połowie nie wyjdzie.
dam wam potem zdjecia

ide czytac

aha zdjecia usg mam dwa na jednym kość udowa a na drugim głowa od góry, zdjecia buzi nie mam i jestem zawiedziona
gratisów również nie otrzymAŁAM!!!!!!!!!!!bulw ers:P
Super że wszystko dobrze i jaki duzy już Sebastianek

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
aguś brzuszek super!

izunia współczuję sytuacji z pożarem, dobrze, że się nie rozprzestrzenił na cały blok!

anula, moria może dzisiaj jakieś przesilenie wiosenne czy coś w tym stylu? Rano oglądałam prognozę pogody i mówili, że biomet będzie bardzo korzystny, a w moim przypadku wręcz odwrotnie. Pojechaliśmy z TŻ-tem załatwiać sprawy związane z budową i niestety musiał mnie przywieźć do domu, bo zrobiło mi się strasznie słabo, zaczęła boleć głowa itd. Poleżałam, wypiłam kakao i już jest lepiej, ale nadal czuję się kiepsko.
Moria dobrze, że nic sobie nie zrobiłaś tym żelazkiem.

Dziewczonka trzymam kciuki za usg, mój Synek też już leży główkowo, a na sobotnich zdjęciach naprawdę dobrze go widać na usg 2d.

eweska super makijaż! oddaliśmy głos!

anula pokazuj zakupy! Dawno temu czytałam jakiś artykuł, o tym, że kobiety bardzo często ukrywają swoje zakupy przed TŻ-tami!

antropia postaraj się nie przejmować zachowaniem babci i dziadka, zdaję sobie sprawę, że nie było ono miłe, ale niestety nie zmienisz tego, a nerwy zaszkodzą Tobie i Dzidziusiowi! Bez sensu są takie zjazdy rodzinne kiedy ktoś tylko czeka, aby drugiemu wbić szpilę...

A ja czekałam dziś na Między kuchnią a salonem i nie było, a nie wiem czemu.
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 15:59   #2672
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

zastanawiam sie czy moj gin sie nie pomylił jak to 38 cm moze miec??? czytam teraz ze w tym tyg to 28 cm mniej wiecej maja.

coś mi tu nie pasi

tż stwierdził ze jak taki długi to pewnie nie jego dziecko głupek
Stary 2011-03-07, 15:59   #2673
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja jestem dzisiaj kompletny wrak. Nie wiem o co chodzi... czuję się tak jakbym miała zapalenie oskrzeli, coś mnie swędzi w klatce piersiowej, głowa mi pęka, słabo mi, cała się w środku trzęsę ale chora nie jestem, żadnego kataru, kaszlu czy gorączki. Z rąk mi wszystko leci a ambitnie zabrałam się dziś za prasowanie wszystkich ciuszków przy okazji zrzuciłam na siebie żelazko ale oprócz wielkiego strachu nic się nie stało.
Czytam, że u Was też nie najlepiej, Siaśku ja dziś od rana byłam po prostu smutna i płaczliwa - to zupełnie nie w moim stylu aż się mężyk na mnie z politowaniem patrzył i pytał czy nie trzeba się mną zaopiekować ale odpowiedziałam, że mam jednodniową depresję ale dam sobie radę anula i też mi się słabo robi a chce do Rossmana podjechać i jednocześnie na obiad do Ikeii - sama zjem coś na miejscu i kupię coś na obiad dla TŻ'ta bo nie wystoję dziś przy garach.

(..)
Moria kochana, zycze Ci, aby wszytskie dolegliwości szybko przeszły i poczuła się jak nowonarodzona , nie jak wrak !
Ja też niesttey mam takie dni, że wszystko ze mną źle, humor okropny, wszystko boli i w ogóle nic mi się nie chce!! Tyle, że ja jestem miesiać za wami, czyli powiedzmy, że równie kiepsko powinnam się czuć miesiać po was.. a tu, nic! Juz od teraz narzekam

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
hej laseczki, ja od rana w szpitalu,
i tak was nadrobilam od rana. juz mialam komplet badan i najgorsze usg w zyciu mierzyli przeplywy i tak mi naciskali tetnice, ze mi slabo bylo, prawie padlam, zwapnienie nadal jest i nic wiecej nie wiem. bede was doczytywac i w miare na bierzaco .

p.s. wzielam moje rozowe 10 cali

Aga_Pe
fajnie, że się odezwałaś! Wszystkie myślałyśmy o tobie.. Dobrze, że badania za tobą! Oby wyniki były coraz lepsze, a tu spowrotem w domku

Cytat:
1. butki cudne welniane z takiej tradycyjnej norweskiej firmy, zakochalam sie w nich a byly na przecenie!!!
2 body welna i welna z bawelna, podobno dla dzidzi najlepsze(nie pytajcie o cene plissssss)
6. tuniczka z legginsami imitujacymi dzinsy, zakochalam sie a potem sie pokazalo ze tez przecenione
7. koszulki na lato z H&M tak, tak ta z dlugim tez na lato(u nas nie takie upaly jak w Italii)
8- koszulka ktora kupilam pod wplywem impulsu, za driga byla, ale powiedzcie ze piekna nooo....

no ooooo wiem ze poszalam, ale wreszcie Zosia bedzie miala pasujace ubranka, a nie tylko to co kupilam w pace uzywanej lub dostalam a co, nalezy jej sie, szkoda tylko, ze mamusia zbankrutuje, ale co tam.....
(..)
Anula81 ale szalejesz Ale nic dziwnego, bo wszytsko co kupiłas takie ładne , pewnie sama też nie mogłabym się opszeć, mimo zakazu zakupowego hehe Gratuluję tych cudności i zazdroszczę Zosi takiej garderoby
Stary 2011-03-07, 16:03   #2674
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
zastanawiam sie czy moj gin sie nie pomylił jak to 38 cm moze miec??? czytam teraz ze w tym tyg to 28 cm mniej wiecej maja.

coś mi tu nie pasi

tż stwierdził ze jak taki długi to pewnie nie jego dziecko głupek
38 Cm ma dzidzius wyprostowany a dlugosc 28 to dlugosc dzidziusia z podkulonymi nozkami, dlatego takie sprzeczne wymiary.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:04   #2675
zosiaaa
Zadomowienie

anula no mi właśnie te omdlenia to dokuczały najbardziej w pierwszym trymestrze, w drugim było lepiej a w trzeci znowu się nasiliły no i znowu coraz częściej mnie mdli , na szczęście ani razu nie padłam i ty tez się uważaj , a co do chodzenia to mi właśnie jak chodzę to jest jeszcze w miarę, najgorzej jak rano gdzieś stanę to wtedy ogarniają mnie słabości poprostu muszę być w ruchu , a ciuszki są słodkie no i te sukienusie

grazin wizyty, dobrze że wszystko ok, a co do jajeczek to pewnie jeszcze pokaże nie raz

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:05   #2676
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:

leży głową w dół
serduszko bije miarowo
moje ciśnienie w normie
(..)
Grazin przyjemnie czyta się, że po wizycie wszystko jak najbardziej w porządku! Brawka dla Seby, że taki grzeczny i zdrowy

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Hej Lalunie jedzowata dyr na pewno spada od next poniedziałku Zostaje dyrektor ktory jest baardzo oki - miałam dzis z nim rozmowe, a wiec - powiedziałam ze pracuje do 01 kwietnia a on mi powiedział, ze prace mam po powrocie !
Tak wiec same dobre wieści
TESKNIŁAM Kochane za Wami, naprawde
jutro chyba juz bede miała luzniej
(..)
Ddaaiissyy my też tęskniłyśmy, dziwnie jest na bez Ciebie
Super, że docenili Cię w pracy, przedłużą umowę i po macierzyńskim masz gdzie wracać
Stary 2011-03-07, 16:05   #2677
listopadowa80
Zakorzenienie

Witajcie Kochane
Ja tylko chciałam napisać, że żyję
Na razie nie odpowiadam, bo nie nadrobiłam megaaaa zaległości (wszystkie powinnyście mieć ban na pisanie na wizażu).
Jutro mam wizytę u gina - ma wziąć wymaz i mam nadzieję, że usg zrobi
Od 2 dni pobolewa mnie brzuch, w ogóle strasznie swędzi mnie skóra na brzuchu (macie tak?), a dzisiaj sąsiadka do mnie, że mi się brzuch obniżył
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:05   #2678
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Witam mamuśki

Ależ Wy płodne jesteście Godzinę nadrabiałam to, co od rana naszkrobałyście

Siasiek, też miewam dołki, głowa do góry, byle do wiosny

Anula, Twoje zakupy jak zwykle wymiatają Ty chyba będziesz przebierała Zosię kilka razy dziennie, aby wszystko zdążyła założyć
Uważaj na siebie i może raczej przedłuż zwolnienie, skoro spotykają Cię takie rzeczy.

eweska, makijaż cudny ( jak zwykle zresztą ), głos oddany.

Grazin, gratuluję udanej wizyty

agnieszka_pe25, trzymaj się dzielnie

A ja miałam dzisiaj bardzo owocny dzień Trochę popracowałam, byłam u dentysty i na kasę chorych wyleczyłam zęba ( a do tej pory zostawiałam u dentysty majątek ). Za 3 tygodnie mam jeszcze jedną wizytę i wszystkie ząbki będą zdrowe ( tylko po porodzie czeka mnie wyrywanie "8" ).
Zajrzałam jeszcze do ciucholandu ( obniżka o 50% ). Jak naładuję akumulatorki wrzucę Wam zdjęcia moich zdobyczy

Teraz jeszcze trochę popracuję ( muszę na jutro papiery przygotować ), ale będę w tle
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:06   #2679
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
i tak was nadrobilam od rana. juz mialam komplet badan i najgorsze usg w zyciu mierzyli przeplywy i tak mi naciskali tetnice, ze mi slabo bylo, prawie padlam, zwapnienie nadal jest i nic wiecej nie wiem. bede was doczytywac i w miare na bierzaco .

ja też mam różowe 10 cali
Słonko jak Ci tam? Na pewno 4 dni ? a moze ciut krócej ?? Dobrze Was karmia ?? Trzymaj sie Jestesmy myslami z Toba

anulka ale czadowe zakupki !!!

grazin, za***iscie ze wszystko ok !!!!!!!!!!!!!!!

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:07   #2680
dorkabl
Zadomowienie

kurna, wiece ze cos chyba jest z tym ciśnieni. Normalnie mnie w momencie ścięło z nóg :/

Grazin no to juz mogę puścić kciuki bo mi prawie ręce zdrętwiały brawo

anula_81 cieszą zakupy, co?
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:08   #2681
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane
Ja tylko chciałam napisać, że żyję
Na razie nie odpowiadam, bo nie nadrobiłam megaaaa zaległości (wszystkie powinnyście mieć ban na pisanie na wizażu).
Jutro mam wizytę u gina - ma wziąć wymaz i mam nadzieję, że usg zrobi
Od 2 dni pobolewa mnie brzuch, w ogóle strasznie swędzi mnie skóra na brzuchu (macie tak?), a dzisiaj sąsiadka do mnie, że mi się brzuch obniżył

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Witam mamuśki

Ależ Wy płodne jesteście Godzinę nadrabiałam to, co od rana naszkrobałyście

Siasiek, też miewam dołki, głowa do góry, byle do wiosny

Anula, Twoje zakupy jak zwykle wymiatają Ty chyba będziesz przebierała Zosię kilka razy dziennie, aby wszystko zdążyła założyć
Uważaj na siebie i może raczej przedłuż zwolnienie, skoro spotykają Cię takie rzeczy.

eweska, makijaż cudny ( jak zwykle zresztą ), głos oddany.

Grazin, gratuluję udanej wizyty

agnieszka_pe25, trzymaj się dzielnie

A ja miałam dzisiaj bardzo owocny dzień Trochę popracowałam, byłam u dentysty i na kasę chorych wyleczyłam zęba ( a do tej pory zostawiałam u dentysty majątek ). Za 3 tygodnie mam jeszcze jedną wizytę i wszystkie ząbki będą zdrowe ( tylko po porodzie czeka mnie wyrywanie "8" ).
Zajrzałam jeszcze do ciucholandu ( obniżka o 50% ). Jak naładuję akumulatorki wrzucę Wam zdjęcia moich zdobyczy

Teraz jeszcze trochę popracuję ( muszę na jutro papiery przygotować ), ale będę w tle
Stary 2011-03-07, 16:09   #2682
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anula_81;25561160
[B
mary [/B]genialne zdjecie tego parkingu! Ja bym mogla na takim cale zycie parkowac, bo jestem ciemna w parkowaniu neistety
Cytat:
Napisane przez Kiara76 Pokaż wiadomość
Ha ha, dokładnie to w moim grodzie jest, w Galerii Copernicus, wczoraj sama zauważyłam, ale zajęte już było
Powiem tak - jestem wielka antyfanka jazdy po Toruniu, ale bylam zmuszona podjechac do Copernicusa, bo nic innego nie bylo po drodze, zebym mogla kupic plyn do soczewek, objechalam pol parkingu i nagle widze ten rozowy znak. No szok, Ameryka prosze panstwa. Prawa autorskie do fotografii posiadam ja, ale mozecie kopiowac za moja zgoda. Niebywale - na dodatek bylo wolne, wiec sobie stanelam. Kiara,moze to moj samochod zajal Ci parking?

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Dorkabl tylko na wybrane produkty, ale sie naprawde oplaca. Musza byz oznaczone takim logiem ''IKEA FAMILY'' i wtedy placisz mniej. np. moja komoda kosztowala 20 funtow mniej z karta Ikea Family, ale obnizony byla tylko jedna komoda w jednym kolorze, a w innych kolorach [np. biala] byla w normalnej cenie.
Tak tylko na wybrane produkty plus dostajesz gazetke chyba co pol roku do domu. My zgubilismy nasza karte, ale zadzwonilam na infolinie i przeslali druga. Tu masz produkty z cena na karte
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/ca...roducts/16248/
Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
Czyli powinni mi za jakis czas karte do domku przysłac, tak napisali
Tam jeszcze była opcja że można jakas kartę kredytową...tego nie chce.
Myslisz ze ty możesz ze swojej karty korzystać wszędzie? i w Polsce i w UK? Tam sie niby zaznaczało przy rejestracji najbliższa Ikea ale tro chyba nie ma znaczenia, karta bedzie działać wszędzie?
Mysle ze bez problemu mozesz z niej wszedzie korzystac. A karta dlugo idzie, bo oni ja wysylaja ze Szwecji chyba, my ze dwa miesiace czekalismy.
Cytat:
Jestes trzecia ujawniona Wizazanka ktora ma te portki Obeliksa z H&M. Mnie tez rozlozyly kompletnie, takie nogi Kermita

Cytat:
dam wam potem zdjecia
Dawaj fotosa!

Odebralismy dzisiaj Deszczowy Las od kuriera i jestesmy oszczani z TZ!!!! Na razie bedzie wisiec chyba u nas nad lozkiem Jak odpalillismy do cudo, to TZ wyszly oczy z orbit, wiec jak sie malej nie bedzie podobalo (a niech no sprobuje tylko, niewdzieczna!), to my bedziemy miec zaj*ebista zabawke. Cos przefantastycznego!!!
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:09   #2683
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

Śliczne Na pewno było warto

andziot Przepraszam... Ale zobacz, one są zdrowe (ja smażę na małej ilości oliwy) i dosyć tanie Dobry obiad, a w lato to już w ogóle...
Niech się szybciej smażą...

Grazin za udaną wizytę i same dobre wieści!

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:10   #2684
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:

No kochana dobrze, że się odezwałaś Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i Cię szybciutko wypuszczą, no i oby Ci tych 10 różowych cali nie zakazali (tak jak mi )

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Dziewczonka ja to jest, ze mamy termin na ten sam dzien, a Ty jestes w 31szym tygodniu a ja w 30tym?
Princi ja jutro już zaczynam 32 tydzień . Ja coś pamiętam, że my już pisałyśmy kiedyś o tych terminach. Ja miałam ostatnią @ 3 sierpnia, czyli 3 sierpnia+7 dni-3miesiace=10 maja (tak wylicza się termin porodu wg @)

Cytat:

Łooo matko Anula ale piękne zakupy i ta letnia sukienusia jaka śliczna
Ja też jeszcze muszę nakupic spódniczek i sukienek, bo o dziwo mój Tż się upomina, że mamy mało
Cytat:

leży głową w dół
serduszko bije miarowo
moje ciśnienie w normie

no i ogolnie wszystko elegancko
aha co do płci
mały łobuz zacisnął nogi i nie było nic widac. także pozostajemy przy Sebusiu ale bez potwierdzenia

jestem WYKOŃCZONA! ułaziłam sie po mieście jak głupia.
zaliczyłam kilka ciucholandów i zakupiłąm kilka fajnych fatałaszków dla małego. za wszsytko zapłaciłąm 12 zł:P ale tż mnie skrzyczał po co nam tyle tego jak nawet w połowie nie wyjdzie.
dam wam potem zdjecia

ide czytac

aha zdjecia usg mam dwa na jednym kość udowa a na drugim głowa od góry, zdjecia buzi nie mam i jestem zawiedziona
gratisów również nie otrzymAŁAM!!!!!!!!!!!bulw ers:P
Super wieści
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:10   #2685
Mango08
Rozeznanie

mimbi jak na szybko obmacywałam pościele w galerii, to właśnie amy wydawała mi się całkiem fajna, milsza od feretti, może warto przyjrzeć się jej bliżej.

daisy
super wieści! Jędzowata dyr. daleko, to te 3 tyg. szybko zlecą, a później praca będzie na Ciebie czekała, ekstra!
Powiedz mi proszę, gdzie byłaś na tym deserze malinowo-bezowym, bo zrobiłaś mi niesamowitego smaka

Filip 21/06/2011
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:11   #2686
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
Grazin] będzie Ci się chciało w szpitalu prać te majtki ?????????? bo mi się nie chciało , można używać jednej butelki do wody i do mleka, nie ma przeciwwskazań
jeśli dziecko chce pić z różnych butelek to ja nie widzę przeszkód żeby używać różnych, pytanie czy będzie chciało
za gina oczywiście
ciesze sie ze rozjasniłaś mi co do butelek
własnie liczyłam na twoją opinię andziotku
a co do prania to pewnie, zrobie przepierkę może też wezme deske do prasowania i żelazko zeby elegancko na porodówce wyglądac;P
nie no żartuję, kupie jeszcze moze jedna paczkę
Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
grazin to łobuz z Twojego Dzieciaczka, ani buzi, ani siusiaka nie chciał pokazać, może wkurzył się, o tę tacę co z niego robisz?
Stwierdzam, że mój Synek ładnie współpracuje, bo w sobotę i buziunie nam pokazał i jajeczka!
no wstydliwy jest jak nie wiem:P
obraził sie widocznie na mamusie za tą tackę do lodów
ech życie
Cytat:
Grazin Sebuś wstydliwy
chyba on jako jedyny nie swieci klejnotami swoimi
no wstydliwy, ale nie wiem po kim bo na penwo nie po tatusiu hihi

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
38 Cm ma dzidzius wyprostowany a dlugosc 28 to dlugosc dzidziusia z podkulonymi nozkami, dlatego takie sprzeczne wymiary.
ufff bo juz sie obawiałam że mi jakis tytan tam rośnie ponad wymiarowy

a wiecie jaki mi sie pycha obiadek pichci???
mam wam powiedzieć??
no mam??

ps. ide robic te fotosy:P
Stary 2011-03-07, 16:12   #2687
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Jestes trzecia ujawniona Wizazanka ktora ma te portki Obeliksa z H&M. Mnie tez rozlozyly kompletnie, takie nogi Kermita
Nie wiem, czy liczyłaś mnie jako ujawnioną, ale ja też mam takie portki dla małego!

Tż wraca dziś wcześnie!
Tzn. właśnie wyszedł z pracy

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-07, 16:12   #2688
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość

Ddaaiissyy my też tęskniłyśmy, dziwnie jest na bez Ciebie
Super, że docenili Cię w pracy, przedłużą umowę i po macierzyńskim masz gdzie wracać

ja naprawde też teskniłam !!! wczoraj po dordze byłam jeszcze na zakupach i wróciłam po 20 do krk
nie miałam juz siły na kompa ogladałam tv..

i jeszcze jedna dobra wieśc, małż będzie z gabrycha chodził do pracy bo w budynku w którym pracuje otwierają złobek/przedszkole

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-03-07, 16:12   #2689
anula_81
Zakorzenienie

princi no duuzo mam, ale duzo mam tez rzeczy takich co dostalam po chlopcu i takich uzywanych, duzo na 68 i 74 a na 62 i 56 w sumie malo takich praktycznych mialam, wiec dzisiaj dokupilam, te polspiochy 62
a co do body welniane one sa z takiej cienkiej welny, to i
jest idealne na gole cialko, ja sama mam duzo takich koszulek, tu lato niestety nie zawsze cieple, sierpien juz z reguly zimnawy jest,

mangoo zgadzam sie to na pewno wina niekorzystnego biometu!!!
a zakupy juz wklejone no na dziewczynke mozna wydawac kupe kasy niestety, musze sie powstrzymywac juz bo przeciez TZ mnie zastrzeli!
grazin gratuluje udanej wizyty!! najwazniejsze, ze maly jest duuuzy i zdrowy a ze plec nie potwierdzona... trzymajmy sie chlopca, w koncu jak raz pokazal jajeczka, to mu juz chyba nie odpadna co?
antropia dziekuje
andziot ta jedna biala bluzeczka co jest z legginsami z Cubusa, a druga z ...mexx.......dlatego takie mam wyrzuty sumienia
ale juz nic nie kupuje, obiecuje, obiecuje
daisyyy my tez tesknilysmy...smutno tu bez ciebie okrutnie nooo....... ja wizyta jutro z rana, trzymaj kciuki, dzisiaj sie bije z myslami, czy pokazac TZtowi zakupy czy zachowac z sekrecie
eweska no corcia modnisia, a mamusia bedzie chodzic jak lump, bo wszystko tylko na corke wyda

lolka ja tez sobie robie zakupowy zakaz, nie ma to tamto....musze sie opanowac, bo jak nie to jak sie Zosia urodzi to bede musiala w domu siedziec i tynk ze scian skrobac, a to malo zdrowa dieta

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:13   #2690
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dobra zmykam, susze włosy i jedziemy
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:13   #2691
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
Grazin no to juz mogę puścić kciuki bo mi prawie ręce zdrętwiały brawo

juz możesz puścić ale się przydałY

dziewczynki dziękuję za kciuki i za gratulaski jesteście kochane
aż mi się łezka w oku zakręciła:P

własnie tak mi sie cos wydawało ze mało mam do nadrabiania a tu nasza Daisy zagineła w akcji i prawie nic nie pisąła! to dlatego
Stary 2011-03-07, 16:14   #2692
mimbi
Zakorzenienie

Boze, nie Las Deszczowy, tylko Tropikalny... Ale mnie zacmilo. No ale i tak jest wypasiony, obojetnie jak sie nazywa.

Ja robie kuraka z piekarnika.

A Ewesko "Miedzy kuchnia a salonem" juz przestali emitowac chyba. Nie mam telewizora, ale gdzies czytalam o tym w necie. PS. Na makijaz zaglosowalam, tylko czemu taka smutna jestes na zdjeciach? Usmiechnij sie
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:14   #2693
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Mango dawne Oslo na Korczaka koło urzedu wojewódzkiego

http://www.czenstochovia.pl/

w ogóle pyyycha jedzenie tam mają POLECAM

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-03-07, 16:15   #2694
principessina
Zakorzenienie

Cytat:
ej cienkiej welny, to i
jest idealne na gole cialko, ja sama mam duzo takich koszulek, tu lato niestety nie zawsze cieple, sierpien juz z reguly zimnawy jest,
u mnie skawry, a zimnawy to pazdziernik
Stary 2011-03-07, 16:15   #2695
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

anulko, to ciuszki dla Twojej dziewuszki
prezent dla Malutkiej z okazji Dnia Kobiet Nie moze sie złościc

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-03-07, 16:16   #2696
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
ja też mam różowe 10 cali
Dobrze Was karmia ??
najważniejsze pytanie

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:20   #2697
matallewar
Zakorzenienie

Ależ pyszne te placki wyszły Chyba wezmę dokładkę...

P.S. Przepraszam za kuszenie

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-07, 16:20   #2698
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
najważniejsze pytanie
oj tam Andziota - czepiasz się hihi ... no przecież wiadomo, ze badania wyjdą w porzo
a przecież jeść cos musza smierc głodowa wcale nie należy do najprzyjemniejszych Troszczę się o podniebienie kolezanki

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-03-07, 16:23   #2699
Mango08
Rozeznanie

daisy dzięki za info, przejrzałam menu i zrobiłam się głodna W najbliższym czasie musimy się wybrać z TŻtem.

Filip 21/06/2011
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:23   #2700
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość

A Ewesko "Miedzy kuchnia a salonem" juz przestali emitowac chyba. Nie mam telewizora, ale gdzies czytalam o tym w necie. PS. Na makijaz zaglosowalam, tylko czemu taka smutna jestes na zdjeciach? Usmiechnij sie
Bo na zdjęciach z usmiechem wyglądam jak jakiś pajac

Właśnie weszłam na FB i jest informacja że program ruszy ponownie od września, głupio trochę bo ciekawy program, ogladalność też mieli a sciagneli go z anteny nie podoba mi się to
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości