|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
O kurczę...
Strasznie współczuję- czy to nieodwołalne???
|
#3122 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ad. 2 w porządku Ja mam hmm pięć, z którymi utrzymuję kontakt... Ale dlaczemuż!? |
|
|
|
|
#3123 |
|
grozi wypollizowaniem
|
chyba ze cud sie stanie
![]() nie.....moze vice raczej ![]() temuż bo nie ma co robic...po prostu
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
to niech się stanie
ale co? firmę rozwiązują czy redukcja etatów? współczuję strasznie
|
|
|
|
#3125 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Polly
![]() a nie spodziewałaś się trochę tego, jak dostałaś zmianę warunków? Będziesz szukać dalej w zawodzie? Vesenko - robię Twoje muszle nadziewane
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze ![]() to ja trzymam za cud dzień dobry zabieg zembowy mi przełożyli na czwartek , jak ja już bym chciała być po
|
|
#3128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Woda w ogóle niepotrzebna ![]() I musk I penis Cytat:
![]() ![]() No to czyją żonę chcesz? Musisz mieć swoją, nie można inaczej ![]() Cytat:
A co fajnego robiłaś w weekend? ![]() O tej się zachciało o 2 w nocy Spać!
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3129 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i ![]() Polly czymam za cuda Mama dziś była z małą u laryngologa , bo ja byłam w pracy, a laryngolog dziś przyjmowała do południa tylko, oczywiście bez zapisu, bo z zapisem dopiero na 7 kwietnia Na szczęście zgodziła się ją przyjąć. Okazało się, że to rzeczywiście tyle woskowiny się nazbierało Nie wiem od czego tak, czemu (może po tym urazie albo od kataru jakoś ...) oczyściła jej to ucho, no i powiedziała, że poza tym jest ok.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-07 o 14:40 |
|||||
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
Flo- wiesz, co robię
Spooro- tak myślałam, cieszę się ![]() idę (z)myć włosy
|
#3131 |
|
Nindżopesz
|
Kto nie trzymał kciuków, przyznawać się
![]() Skierował mnie jednak do szpitala z podejrzeniem cholestazy i hipotrofii asymetrycznej Choć wg niego nie mam ale dla świętego spokoju - czyj niby spokój ma zapewnić szpital? Idę się pakować i żegnajcie...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3132 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
ale muszle dobre wyszły, dziecko pomagało ale jeść już nie chciało tak chętnie
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
a same zakazane rzeczy ( żarcie i używki) - choć był ruch - taniec i ... ruch
spotkanie babsko babskie - babsko męskie - zażyłam beztroskości - i nei poszłam dziś oddać krwi - od dziś przechodzę znóf na tryb normalny - nie żeby tamten był awaryjny odstresować sie kciałam - trochę sie udało Polly - w zwiazku z pracą - serio trzymam za pozytywny obrót sprawy - zwłaszcza ze zakładasz możliwość cudu Cytat:
|
|
|
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymczasem włosy się nie zmyły- podobno skuteczny jest płyn do mycia naczyń- mam sensitive z minerałami. Idę.
|
|
#3135 | ||||||||||||
|
BAN stały
|
Niedawno żem fstau
Było turlanie jajec przez męskie nogawy? ![]() Ale ja chcę kontemplować mą tłustą brzydotę, taka, hmmm... sroga kara ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale te 3 dni bez to chyba wytrzymam Cytat:
Się nie śmiej, ostatnio odkryto podobno, że oko słyszy, tak więc nic nigdy nie wiadomo ![]() Nad tymi też się zastanawiałem, ale ta zasypka dla dzieci mnie nie przekonuje ![]() Cytat:
Opowiadaj! Cytat:
Zjadłbym se chleba z gęsią okrasą tak fogle ![]() Żadnych ciotek, stryjków i kuzynów nie masz? Ale... ale jak to możliwe?! ![]() Na pewno coś wymyślisz, jesteś Polly_ w końcu ![]() Masz rację ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Doczytałem, że z córcią OK wszystko ![]() Ja ![]() Cytat:
|
||||||||||||
|
|
|
#3136 |
|
Nindżopesz
|
Szybka decyzja który lepszy: Starynkiewicza czy Karowa? Gdzie mniej studentów zagląda między nogi?
Ale racja, Wy nie z wawy to nie pomożecie...
|
|
|
|
#3137 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
nie na poważnie: kret w płynie |
|
|
|
|
#3138 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3139 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
a skoro juz zmywasz Ju - to jaki kolor oczekujesz zastać po zmyciu czarnego - ???? jakieś czekulady? czy też espresso? ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() ja wiem ze Ci do śmiechu nie jezd - a lekarza spytałąs? moze taki gdzie on pracuje czy coś ? |
|||||
|
|
|
#3140 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Lekarz to nigdzie bo czasu nie ma, siedzi w przychodni od 8 do 20. Dobra, lece, żegnajcie, miło było poznać i bez overu
|
|
|
|
|
#3141 | ||||
|
Zakorzenienie
|
szpieg z krainy deszczowców
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bursztyn kot mojej Mam ma operację
|
|
|
#3142 | |
|
BAN stały
|
Trzym się Red, do zobaczenia!
Cytat:
![]() A z kotem siostry już praktycznie wszystko w porządku, nawet z tylnymi łapkami dużo lepiej |
|
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3144 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Red
![]() Polly drugie ![]() Mam ochotę na czekoladę Normalnie umrę,jak nie zjem chociaż kawałka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3145 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
b. mnie to cieszyCytat:
to zjedz
|
|
|
#3146 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Florciu-nie powinnam jeść czekolady
Na razie zjadłam 3 kbnosy Krakusa
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3148 |
|
never say no to panda
|
Sabb - w dupsku to chyba kupki smakowe
![]() Polly, Red - będzie dopsz! ![]() zrób se dukanową nutelkę ![]() nie ffffolnooooo!!!!! ![]() a ja zaraz zasuwam do kuchni robić fit-pizzę i fit-lasagne
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-03-07 o 16:40 |
|
|
|
#3149 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ależ by była rozpacz i żałoba w Barze,jakbym padła bez życia
![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- E tam,już ta dieta mnie nudzi A tak na serio to nie stosuję się do niej ściśle,bo bym za dużo normalnie schudła
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
no racja ze chemii,
palnęłam tak bo brzmiało jak coś z fizyki jak "prawo Dukana" "prawo Oma"racja i z półwytrawnymi - uwielbiam - ale ostatnimi czasy za dużo ich było i zatęskniłam za słodkimi, Porto, Mołdawskie zawiesiste Kagor - a na letnie wieczory z przyjaciółkami schłodzone różowe californijskie - a na nocne posiadówy mrożone Margherity, Mohita - tam są zdrowe skłądniki - cytryna, lemonka, mięta - ja jak z perfumami - uwieeeeeelbiam różnorodność - i uwielbiam piescić KUBKI smakowe ![]() mam swiadomość dosyc dużą jakie substancje przynoszą mi jakie konsekwencje i z premedytacją mimo to sie im poddaję - niemądre to, wiem - ale jakie przyjemne na szczęście juz mam jakiś balans - po uczcie u Dionizosa nie mam chętki na powtórkę dnia następnego wczoraj pachniałam DKNY wieżowcem - pani odpryskała mi próbkę w sephorze z "nowosci " - na nocne klubiszcza, hulaszcza - rzeczywiscie jak upojny acz swieży drink - w dzień z goła inne oblicze - jest lekki zaduch - na wiosnę włożę,w lato nie Ju - obrazek pani retro w zimowym kożuchu z psem - to było z myslą o Madziku w Agencie? bardzo piękne nie wiem o kim byś mogła pomysleć jako inspiracji - ale ja wciaż marze zobaczyc te latarnie, o których pisałąs ze mieszkałąś w dzieciństwie w takiej dzielnicy zdaje się całkiem inna epoka - (Twoje dzieciństwo)ale one chyba pochodzą z podobnego okresu jak miedzywojnie? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-07 o 16:55 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

Strasznie współczuję- czy to nieodwołalne??? 

Ja mam hmm pięć, z którymi utrzymuję kontakt... 

mnie się wydaje ,że ja nie używałam tego słowa.
Na szczęście zgodziła się ją przyjąć. Okazało się, że to rzeczywiście tyle woskowiny się nazbierało